Violet 1*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
4.0 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Miskhorā, pretī sanatorijai "Ai-Petri".Vairāk →
аватар shumilova_1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s apmetā mies viesnī cā.2014. gada jū nija sā kumā . Ļ oti patika atraš anā s vieta, tuvums jū rai un autobusa pieturai. No mī nusiem - tikai brokastu trū kums! Mē s nā ksim vē lreiz! … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies viesnī cā.2014. gada jū nija sā kumā . Ļ oti patika atraš anā s vieta, tuvums jū rai un autobusa pieturai. No mī nusiem - tikai brokastu trū kums!
Mē s nā ksim vē lreiz!
аватар ssherbinina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Medicī nisku iemeslu dē ļ man vajadzē ja aizvest savu bē rnu uz Krimu Mishoras reģ ionā . Izpē tot informā ciju internetā , izvē le krita uz privā to viesnī cu Yasnaya Polyana Gasprā (mani iespaidoja siltā s cilvē ku atsauksmes). Tika izvē lē ta noteikta telpa ar virtuvi, jo man bija svarī gi paš ai gatavot bē rnam. … Tomēr ▾ Medicī nisku iemeslu dē ļ man vajadzē ja aizvest savu bē rnu uz Krimu Mishoras reģ ionā . Izpē tot informā ciju internetā , izvē le krita uz privā to viesnī cu Yasnaya Polyana Gasprā (mani iespaidoja siltā s cilvē ku atsauksmes). Tika izvē lē ta noteikta telpa ar virtuvi, jo man bija svarī gi paš ai gatavot bē rnam. Rezervē ju numuriņ u, februā rī samaksā jot par nakš ņ oš anu (55$), e-pastā atbildē ju uz visiem jautā jumiem, nopirku lidmaš ī nas biļ etes un gaidī ju augustu. Nedē ļ u pirms ieraš anā s atkal norakstī ja - prasī ja - cikos atbrauksiet? - Labi gaidā m, pasū tī sim taksi.
Taksometrs mū s patieš ā m gaidī ja, ar zī mi - tas mū s iepriecinā ja, bet tad viss nogā ja kaut kā greizi. Vietā ieradā mies, piecu stundu nakts lidojuma un divu stundu taksometra brauciena pa Krimas serpentī nu nogurdinā ti - mū s sagaidī ja saimniece un pē kš ņ i izrā dī jā s, ka reģ istrē š anā s š eit notiek pē c 14-00 ( mē s ieradā mies pulksten 11:00). Bet viņ i mums sagatavoja citu istabu un mē s varam tur palikt, tā kā mē s esam tā das krū zes, ka mē s palaidā m garā m š o jautā jumu, mē s vē l trī s stundas sē dē sim citā istabā . Mē s negribē jā m iekā rtoties tur, kur mē s. nedomā ju dzī vot, tā pē c dzē rā m tē ju un gaidī jā m. Tomē r pē c noteiktā laika nekā du izmaiņ u nebija. Atradā m saimnieci - kā pē c tu nervozē - viss bū s labi, kā pē c sē dē t istabā - staigā t pa teritoriju. Jā saka, ka viesnī cas teritorija izrā dī jā s diezgan plika, viss betonē ts bez neviena veģ etā cijas un nebija jā iet, un kopumā situā cija sā ka saspringt. Pē c stundas es atradu istabeni, kas tī ra blakus istabu. Uz jautā jumu, vai mū su istaba ir gatava, mums atbildē ja, ka viņ i š eit sakops, lai pā rvietotu cilvē kus uz š ejieni no mū su istabas, un tad viņ i sakops pē c viņ iem, un tad viņ i mū s uzaicinā s. Tas vairs nebija smieklī gi, ar tā du sā kumu es negribē ju š eit dzī vot veselu mē nesi. Dienu pirms izlidoš anas katram gadī jumam pierakstī ju vairā kus man iepatikuš os viesnī cu telefonu numurus, pirmā sarakstā bija Violeta.
Kad meklē ju ziemā , š ī viesnī ca man uzreiz iepatikā s, iespē jams, tā pē c, ka tā s nosaukums sakrita ar manas meitas vā rdu, bet cena man bija par augstu.
Zvanī ja, prasī ja istabu vismaz uz nedē ļ u (ļ oti gribē ju pamest "viesmī lī go" Jasnaju Poļ anu), atbildē ja - nā c š urp. Paņ ē mā m koferus un aizgā jā m. Saimniece izskrē ja - tu ej prom? - Jā , mē s ejam prom, mums ir apnicis gaidī t tavu numuru. Protams, viņ i nepiedā vā ja naudu atdot. Nu, lai Dievs viņ us svē tī , viņ a jau bija gatava maksā t, lai tiktu no turienes ā rā . Mē s izgā jā m pa vā rtiem, attā linā jā mies un apsē dā mies pie ceļ a ar saviem koferiem, bet mē s nezinā m, kā izsaukt taksometru. Atkal saucam Violetu - palī dziet, mē s nezinā m, kā tikt ā rā - pasū tiet mums taksometru. Saimnieki apž ē lojā s - viņ i nā ca pē c mums ar savu maš ī nu un vē l pusstundu mū s meklē ja, jo nevarē jā m izskaidrot, kur atrodamies, un viņ i atteicā s par to ņ emt naudu.
Un visbeidzot, mē s bijā m klā t, izkritā m no maš ī nas ar koferiem pilnī gi tukš iem un pā rkā pā m teritorijas slieksni un sajutā m, ka esam atraduš i oā zi tuksneš a vidū . Joprojā m apbrī noju, kā tik mazā platī bā varē ja radī t tik zaļ u mā jī gumu. Ziedi, kaktusi, palmas zā lienos, puķ es podiņ os uz kā pnē m - viss kopts, celiņ i no skaistā m flī zē m - katru rī tu tiek slaucī ts, laistī ts, noslaucī ts.
Mū s sē dinā ja pie galdiņ a pagalmā , kamē r istaba tika uzkopta, iedeva padzerties minerā lū deni un noklausī jā mies visu mū su stā stu. Atbraucā m uz mē nesi - mums piedā vā ja suite ar atlaidi uz nedē ļ u, ja gribē jā m, un tad pā rcelties uz citu istabu, jo svī ta bija rezervē ta no noteikta datuma. Numurs gatavs – ej, saka, atpū ties, citā di tev sejas zaļ as, ar naudu tiksim galā vē lā k.
Manuprā t, tikko iegā jā m, mē s aizmigā m, neizpakojot koferus. Nā kamais rī ts vakar jau likā s kā briesmī gs sapnis.
Nu, kā saka, laimes nebū tu, bet nelaime palī dzē ja. Man Violetā patika viss.
Atraš anā s vieta: 5 minū tes lī dz pludmalei. Autobusa pietura tieš i aiz loga. Pā rtikas veikals, augļ u tirgus arī ir aiz ž oga. Ja jums ir slinkums gatavot - kafejnī ca kaimiņ mā jā , ē diens ir diezgan pieklā jī gs - nav bail dot bē rnam. Pastaigai ar bē rnu atraš anā s vieta izrā dī jā s ideā la - uzreiz pa kreisi Miskhorsky parks, pa labi, pē c 2 pieturā m - Vorontsovska parks. Atkal jū ra ir pavisam tuvu - 5 minū tes no viesnī cas. Ja mē s dzī votu Yasnaya Polyana, tad lī dz jū rai bū tu vajadzī gas 20-30 minū tes (un ne 10 minū tes, kā saka tajā vietnē ) - es speciā li gā ju no turienes, kad staigā ju ar bē rnu pa jū ru. Saulains ceļ š .
Pē c naktsmī tnes: atkā rtoju - mazs, ļ oti mā jī gs zaļ š iekš pagalms, maz cilvē ku (pret "skudru pū zņ iem" ir slikta attieksme), ja nemaldos, 7 istabas. Tī rī š ana, veļ as un sniegbaltu dvieļ u maiņ a bez atgā dinā jumiem. Un no dvieļ iem darī ja tā dus brī numus - tu ieej istabā - tad gulbis, tad zilonis, tad puķ e, bē rns neļ ā va ņ emt dvieļ us, lai tos salauztu. Brī niš ķ ī gi taktiski saimnieki, neuzspiež sevi un neiejaucas atpū tnieku dzī vē , kamē r neviens mū su lū gums nepalika bez ievē rī bas. Nekā das pazemojoš as pases pā rbaudes ierodoties, nekā das pazemojoš as istabas pā rbaudes un kausu un karotī š u skaitī š ana aizbraucot. Kad cilvē kiem, kuri to rezervē ja, vajadzē ja ierasties apartamentā , kurā mē s dzī vojā m, vakarā pie mums pienā ca saimnieki un lū dza iziet no istabas lī dz pulksten 11:00 - tas, manuprā t, bū tu jā dara kā rtī giem cilvē kiem, kuri augstu vē rtē savu vā rdu un vā rdu. reputā ciju un cieņ u saviem atpū tniekiem.
Luksusa numurā ir š iks interjers purpursarkanos toņ os, uz grī das skaistas flī zes, neliels elektriskais kamī ns, ledusskapis, kondicionieris, duš as kabī ne, milzī gs TV, uz balkona ir virtuve ar flī zē m, traukiem, pī tā m mē belē m pulcē š anā s. Otra istaba, uz kuru pā rvā cā mies vē lā k, bija vienkā rš ā ka un š aurā ka, bet no otras puses, pē dē jais stā vs nevienam virs galvas (mani mocī ja trokš ņ ainie augš stā va kaimiņ i manā mā jā ), virtuve, ledusskapis. pagalms tieš i zem kā pnē m. Viņ i nā ca uz istabu tikai gulē t, staigā ja lī dz sā ka smē ķ ē t kā jas, TV, manuprā t, tika ieslē gts tikai 3 reizes.
Gar pludmali: Sanatorijas Ai-Petri pludmale izrā dī jā s lielā kā no visā m, ko esmu redzē jis Miskhor piekrastē , lai gan tajā joprojā m ir daudz cilvē ku. Nu mums biež i nebija iespē jas bū t pludmalē , nezinu kā parasti ir septembrī Krimā , atbraucā m pagarinā t savu vasaru, bet beigā s laiks bija tieš i tā ds kā Novosibirskā - lietus un vē jš . Jū rā atdzisusi lī dz 15 grā diem. Tā tad no 4 atpū tas nedē ļ ā m pusotru nedē ļ u peldē jā mies, pā rē jā laikā gā jā m kā jā m.
Pa ceļ am: mū su pieturā vē l varē jā m iekā pt, nā kamajā pieturā visa Mishor sanatorija bija iespiesta un autobusā iekā pa tikai laimī gie, nez kā pē c š oferis apstā jā s citā s pieturā s, bet neviens nevarē ja iekā p. Kā cilvē ki pā rvietojas pa Dienvidu krastu ar maziem bē rniem sabiedriskajā transportā , ja viņ i nedzī vo gala pieturā , man paliek noslē pums. Apskatī jumos daudz negā jā m, jo ​ ​ bē rnam pa dienu bija jā guļ , tiklī dz kaut kur atbrauc, tā jau jā brauc atpakaļ . Izkļ ū t no Jaltas izdevā s tikai ar taksi, autobusā nekā di nevarē ja iekā pt. Vē lā k atklā jā m jū ras ceļ u un tas mums patika vairā k, bet protams 3x dā rgā ks.
Kopumā esmu ļ oti pateicī ga Violetas saimniekiem par mū su izglā bto atvaļ inā jumu. Sasniedzā m ceļ ojuma mē rķ us - pirmo reizi 2 gadu laikā bē rnam bija hroniskas slimī bas remisija, lai gan ī si bija tikai 2 mē neš i, bet pie tā vairā k vainoju laikapstā kļ us. Domā ju, ja paveicā s ar laikapstā kļ iem un vairā k sē dē tu jū rā , tad remisija bū tu ilgā ka. Tā pē c, lai pā rbaudī tu š o versiju, nā kamgad jā atgriež as vē lreiz.
Jū lija, Novosibirska.
аватар alias13
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pie Violetas nonā cis tī ri nejauš i. Biļ etes jau bija pie rokas, pē c dienas izbrauksim, bet vē l nebijā m izlē muš i, kur dzī vot. Uzrakstī jā m Violetai, mums uzreiz atbildē ja. Un mē s devā mies...Maskavas-Simferopoles vilcieni un atpakaļ (kupeja) - š ausmī gi netī ri !! ! Mū su iespaidi par Violetu: viesnī cā nokļ uvā m ap pulksten 12. … Tomēr ▾ Pie Violetas nonā cis tī ri nejauš i. Biļ etes jau bija pie rokas, pē c dienas izbrauksim, bet vē l nebijā m izlē muš i, kur dzī vot. Uzrakstī jā m Violetai, mums uzreiz atbildē ja. Un mē s devā mies...Maskavas-Simferopoles vilcieni un atpakaļ (kupeja) - š ausmī gi netī ri !! !
Mū su iespaidi par Violetu: viesnī cā nokļ uvā m ap pulksten 12.00. Neskatoties uz to, mē s ar prieku uzņ emts. Viņ i sagatavoja 2 istabas, no kurā m mē s varam izvē lē ties. Istabas ir tik tī ras, it kā bū tu nolaizī tas. Mē s iegā jā m pirmajā svī tā . Telpā ir patī kams aromā ts, ir iekļ auta nakts gaisma. Atmosfē ra ir ok. romantiski! : ) Otrais cipars mazā ks, lē tā ks un vienkā rš ā ks, bet arī jauks. Staigā tik staigā , izvē lē jies suite! Numurā ir Viss dzī vei: 1 divguļ amā gulta ar ortopē disko matraci + dī vā ngulta, liels drē bju skapis, liels ledusskapis ar saldē tavu, 2 naktsgaldiņ i, 2 naktslampas, satelī ta TV, gaisa kondicionieris, privā ts balkons ar galdu un krē sliem. Uz balkona it kā uztaisī ta virtuve: izlietne, elektriskā plī ts, elektriskā tē jkanna, krū zes, š ķ ī vji utt. tieš i lī dz korķ viļ ķ im un kausam! Vakaros dzē rā m uz balkona: ē dā m zivis ar alu un apskatī jā m Respect Hall troš u vagoniņ u. Istabu tī rī ja katru dienu, gulbjus un ziloņ us taisī ja no dvieļ iem uz greznas gultas (ne sliktā k kā Turcijā ). Pati viesnī ca sastā v no 8 istabā m, iež ogotas teritorijas. Uz ielas ir ļ oti maz vietas, bet viss ir puķ ē s un flī zē s, och. jauki un tī ri! Lī dz jū rai 10 min. uz vraku. Pludmale - no san. Ai-Petri, par samaksu, pē c 18 stundā m - bez maksas. Jū ra ir liela oļ i (basā m kā jā m nestaigā ) ļ oti tī ra! Ē dienu viesnī cā nav (ja pats negatavo) Ē dā m blakus esoš ajā Rodas viesnī cā . Ē dieni tiek pasū tī ti, vienmē r ir izvē le. Tas ir kā kafejnī ca-restorā ns. Nevaru teikt, ka tas ir super, bet par stabiliem č etriem + Pts. tī rs un ok. pieklā jī gi viesmī ļ i.
Mē s esam ļ oti izvē lī gi un kritiski (ja godī gi) cilvē ki. Bet pā rē jais 2013. gads bija veiksmī gs, mums visiem ļ oti patika! Liels paldies Violetas saimniekiem par visu un milzī gs sveiks! Ja pareizi saprotu, tad viesnī cas ī paš nieki ir ģ imene. Ļ oti viesmī lī gi, pieklā jī gi, taktiski, draudzī gi, inteliģ enti cilvē ki. Viņ i visu laiku tevi neskatā s un nekomentē , kopumā tu jū ties atslā binā ts un ē rti.
Ļ oti iesaku apmeklē t Jaltas zoodā rzu (privā to)! TAS IR LIELISKI! ! ! Tajā daž us dzī vniekus (tie vienkā rš i staigā , staigā ) var paglaudī t. Pastaiga ilgs vismaz 3 stundas. Zooloģ iskais dā rzs ir pā rsteidzoš s ne tikai ar milzī gu dzī vnieku skaitu, bet arī ar tikpat milzī gu veģ etā cijas daudzumu. Tieš i tur es varu pateikt un uzzinā ju Krimas dabu: reti augi, krū mi, koki. SKAISTUMS! ! ! Es neiesaku jums apmeklē t akvā riju, cena ir pā rā k augsta, tas nav tā vē rts.
Bija Jaltā . Cilvē ki och. daudz. Man patika pensionā ru dejas krastmalā pie Ļ eņ ina pieminekļ a. jū s to varat skatī ties mū ž ī gi! Vecmā miņ as visas ir pā rģ ē rbuš ā s. Vectē vu tikpat kā nav, iespē jams, jau izmiruš i. Dejoja pā ris. Ļ oti skaists, elegants pā ris, neskatoties uz viņ u lielo vecumu. Acī mredzot visu mū ž u nodarbojas ar profesionā lā m balles dejā m. Cik labi viņ i dejoja!
Bezdelī gu ligzda. Ja jū s dodaties, teiksim, ar ū deni vai mikroautobusu kā dā attā lumā no tā , teiksim pē c pulksten 22:00. vakarā skats ir brī niš ķ ī gs. Tur ak. skaists balts apgaismojums, tā du bezdelī gu ligzdu redzē jā m, kad vē lu vakarā braucā m uz Violetu. Vienkā rš i kucē na prieks. Es neredzu jē gu apmeklē t ligzdu tieš i, jo. sabrukš anas briesmu dē ļ viņ u nelaiž iekš ā + drū zmē jas milzī gs skaits cilvē ku.
Neiesaku pirkt vienu biļ eti uz visā m ekskursijā m par 90 grivnā m uz Voroncova pili, vienkā rš i nepietiek veselī bas, lai to visu apietu, apmē ram 5-6 stundas (3 stundu ekskursija pa parku + š ķ iet 8 Voroncova pils zā les + 5 neatkarī gas izstā des! ) Pts. daudz informā cijas, un tā pē c jau pē c pā ris stundā m tu sā c pā rprast gida sniegto informā ciju: kurš kur gā jis, kurš pie kura brā ļ a, kad uzcelts. . . Manā galvā ir bardaks.
Iesaku ceļ ot ar ū dens transportu: svaigi un ā tri, lai arī dā rgi - 40 grivnas par 1 personu. Miš kora-Jalta.
Par valū tas maiņ u. Pretī Violetas apmainī tā js - kurss tik un tā . Vislabā kā likme bija Jaltā (dī vainā kā rtā ), valū tas maiņ as punktā Voroncova pilī un troš u vagoniņ ā .
Mazie mī nusi: 1. mī nus frizieris Rodā - milzī ga cena. Cena vairā k nekā Maskavā (izceļ ot, mati lī dz pleciem, pē c tam tonē š ana-830 grivnas!! ! ). 2. Troš u ceļ š uz Ai-Petri. Baisi. Mī nuss: pacelš anā s ir pietiekami ā tra, jums nav laika visu kā rtī gi redzē t, un kajī tē ir iebā zti 30 cilvē ki! Laimē jies tam, kurš bū s pie loga, pā rē jiem uz pirkstiem aiz galvas, ja kaut ko redz, tad labi. Kopumā , protams, ir interesanti. Uzkā pjot virsotnē , tur par maksu var uzkā pt vē l augstā k, par denyuzhka. Skats ir lielisks. Ja vakarā ej uz kalnu, tad saģ ē rbies silti. Uzkā pā m dienā , kad bija saulains, +33 pē cpusdienā . Pē c 18:00 kalnā gribē jā s kaut ko ietī ties, ī paš i aizsegt galvu, och. stiprs vē jš . Augš ā tirgo daudz aitas vilnas izstrā dā jumu un visā dus suvenī rus. rinda bija milzī ga + sastinga.
Ja gribi izā rstē ties, apkā rt ir tikai sanatorijas. Mē s sazinā jā mies ar Ai-Petri. Bē rnam tika dota: masā ž a, inhalā cijas, sā ls ala, skā bekļ a kokteilis, zā ļ u tē ja, mandeles vakuumdrenā ž a. Ziemā rezultā tu redzē sim. Mē s maksā jā m par katru procedū ru, bet izrā dā s sanatorijā reģ istratū rā var nopirkt kā sanatorijas karti, tā ir izdevī gā k!! !
!
Padoms: neplā nojiet ekskursijas lī dz 16-17 stundā m. Jū s varat nomirt no karstuma. Neī rē jiet naktsmī tnes tā lā k no jū ras par Violetas lī meni. Ceļ š uz jū ru iet zem diezgan lielas nogā zes. Un jo tā lā k jū s ī rē jat naktsmā jas, jo vairā k nogurst atpakaļ ceļ ā . Esiet uzmanī gi, tik stā vā s nogā zē s daudzi krī t, paslī d č alā s. Attē lā : tē tis uzlika mazu bē rnu uz pleciem, aizgā ja lī dz jū rai, stā vs nobrauciens, asfalts. Viņ š paslī dē ja un brī numainā kā rtā neietriecā s un nenogalinā ja bē rnu. Kā viņ a sieva uz viņ u kliedza! Cik reizes esmu gandrī z nokritis. Tā pē c esiet uzmanī gi.
Kopumā viņ i nemaz nenož ē loja, ka izvē lē jā s Krimu. Lai visiem labas brī vdienas!
Tatjana, Vadims un Nastenka.
В Воронцовском парке 2 номер люкс,1-ый этаж,Виолет ласточкино гнездо,вид с водной прогулки в Воронцовском парке Ялтинский зоопарк
аватар daesher
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā Violet (toreiz tā vē l nebija saņ ē musi š ā du nosaukumu) atpū tā mies 2011. gada jū lijā ar sievu un č etrgadī go meitu standarta numurā . Saimnieki ļ oti viesmī lī gi, kamē r istaba nebija gatava, bijā m iekā rtojuš ies "suite" uz daž ā m dienā m bez papildus maksas. … Tomēr ▾ Viesnī cā Violet (toreiz tā vē l nebija saņ ē musi š ā du nosaukumu) atpū tā mies 2011. gada jū lijā ar sievu un č etrgadī go meitu standarta numurā . Saimnieki ļ oti viesmī lī gi, kamē r istaba nebija gatava, bijā m iekā rtojuš ies "suite" uz daž ā m dienā m bez papildus maksas.
Ir ļ oti ē rti, ka jebkurā telpā ir elektriskā plī ts, trauki un ledusskapis - var pats kaut ko pagatavot, kaut ko sasildī t, nepiesaistot kafejnī cu vai ē damistabu. Dabiski, ka istabā ir visas ē rtī bas, kondicionieris, TV ar satelī ta kanā liem - daudzi krievu, t. sk. bē rnu.
Standarta istabas balkonā var ē rti sē dē t ar portatī vo datoru, var noķ ert WiFi; stabils 3G signā ls (Utel), lai kā arī lamā tu.
Atraš anā s vieta diezgan ē rta - tieš ā m, blakus ir divi veikali, kafejnī ca; no pludmales (Ai-Petri sanatorijas pludmale) ejams apmē ram 5 minū tes, tomē r ir jā zina kā un kur (saimnieki parā dī s).
Netā lu atrodas Dienvidu krasta apskates objekti: 10 minū š u laikā var aiziet lī dz troš u vagoniņ am, nedaudz tā lā k - Alupkas parks. Jū s varat arī staigā t lī dz Miskhor centram ar visu infrastruktū ru aptuveni 10 minū š u laikā ; var staigā t pa ceļ u - bū s lielveikals un pā ris veikali, var nokā pt lejā un iziet cauri parkam - ir bē rnu izklaides, stendi; nedaudz tā lā k - ē damzā le (tur pusdienojā m vairā kas reizes), pludmale "Nā ra", mols "Miskhor" - uz Jaltu var nokļ ū t pa jū ru un tā lā k, devā mies uz Nikitsky Botā nisko dā rzu.
Blakus ir pietura, divi autobusi brauc uz Jaltu (ja izvē laties pareizo laiku, var viegli apsē sties) - viens dodas augš ā (var nokļ ū t zoodā rzā un Pasaku dā rzā ) un nā k uz autoostu (mē s nekad negā jā m lī dz galam), otrs nolaiž as, nonā k gandrī z lī dz jū ras ostai un krastmalai. Ja iet uz otru pusi - pē c pā ris pieturā m Vorontsovska parks, pē dē jais.
Mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem - togad jū lija sā kumā bija vē ss, ū dens iesila tikai pē c pusotras nedē ļ as, tad paspē jā m nopeldē ties, bet ž ē l, ka tik maz atpū tā mies.


iemiesojums shumkaOO
Ja ierodaties ar automašīnu, kā notiek autostāvvieta? Vai ir privāta autostāvvieta vai autostāvvieta, un cik tas maksā?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trošu ceļš uz Ai-Petri
Novērtējums 7.5
Krima, Miskhor
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports

Гостиница находится в Мисхоре, напротив санатория "Ай-Петри".

Atrašanās vieta Море в 3-5 минутах ходьбы через парк.
Pludmales apraksts На пляже имеется детская площадка и есть отдельный детский пляж.
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
Adrese Ялта, Мисхор, Алупкинское шоссе
Tālruņi: +38 (050) 397-30-73
Tīmekļa vietne: Violet
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской