Villa Elena K 2*– Atsauksmes

44
Novērtējums 8.910
№1 viesnīcas reitingā Miskhor
9.3 Numurs
9.2 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.2 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Villa Elena K. atrodas Krimas dienvidu krastā, Miskhor ciematā Ai-Petri kalna pakājē, 17 km uz rietumiem no Jaltas un 110 km no Simferopoles.Vairāk →
аватар kotpoliglot1976
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss atbilst internetā teiktajam, plaš as tī ras telpas, mā jī ga villa ar visu nepiecieš amo, grila zona, lapene, rotaļ u laukums, ko ieskauj ziedoš a oā ze. Lieliskas sā tī gas brokastis (iekļ autas), vieglas pusdienas (pirmā s) un sā tī gas vakariņ as, visas svaigas un gatavotas ar mī lestī bu (paldies, Oksana). … Tomēr ▾ Viss atbilst internetā teiktajam, plaš as tī ras telpas, mā jī ga villa ar visu nepiecieš amo, grila zona, lapene, rotaļ u laukums, ko ieskauj ziedoš a oā ze. Lieliskas sā tī gas brokastis (iekļ autas), vieglas pusdienas (pirmā s) un sā tī gas vakariņ as, visas svaigas un gatavotas ar mī lestī bu (paldies, Oksana). Jū ra sanatorijas teritorijā Sea surf ir vienkā rš i neslavē jama, tī ra, maiga un silta. Svē tki bija lieliski, visi priecī gi. Ī paš s paldies vadī tā jiem Jevgeņ ijam un Oksanai, jaukā kajiem cilvē kiem, kuri uztur lielisku apkalpoš anu un mā jī gumu ar mā jas ē rtī bā m. Mē s sapņ ojam jū s apmeklē t nā kamgad. Sveicieni no Belgorodas (Konstantī ns, Tatjana, Poļ ina un, protams, Maš a, laimī gā kā persona no š ī atvaļ inā juma, skū psts, apskauj, visu to labā ko jums! )
аватар ShemyakinaAV
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Mishorā viesu namā "Villa Elena K" no 2018. gada 15. lī dz 19. septembrim. Villa izrā dī jā s tieš i tā da pati kā oficiā lajā vietnē , un vē l labā k, jo fotogrā fija diemž ē l nevar nodot š o vietu skaistumu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Mishorā viesu namā "Villa Elena K" no 2018. gada 15. lī dz 19. septembrim. Villa izrā dī jā s tieš i tā da pati kā oficiā lajā vietnē , un vē l labā k, jo fotogrā fija diemž ē l nevar nodot š o vietu skaistumu. Dzī vojā m divistabu apartamentā otrajā stā vā . Mū su balkons atradā s tieš i zem atklā tā s terases, no kuras paveras burvī gs panorā mas skats uz apkā rtni – no vienas puses, zili zilā jū ra, no otras – majestā tiskā s Ai-Petri virsotnes, elpu aizraujoš i! No sava vī ra un mā tes sejas, kad viņ i redzē ja visu š o krā š ņ umu, es sapratu, ka viņ i ir vienkā rš i sajū smā . Oksanas, Ž enjas, Tanjas un mazā Dima viesmī lī ba nav slavē jama. Ļ OTI garš ī gs ē diens (Oksana vienkā rš i lieliska!! ! ), tī ras telpas, mā jī ga, mierī ga atmosfē ra un gatavī ba uzreiz sniegt mums interesē još o informā ciju. Oksana vispirms mū s uzzī mē ja uz lapiņ as. Manai mammai ir problē mas ar kā jā m. Un kurš ir bijis Krimā , tas zina, ka Krima nozī mē pastā vī gus kā pumus un kritumus. Zhenya vienmē r palī dzē ja atrisinā t š o problē mu. Par simbolisku samaksu viņ š vai nu nogā dā ja vajadzī gajā vietā , vai, gluž i otrā di, palī dzē ja nokļ ū t villā . Š o ī so piecu dienu laikā Oksana un Ž eņ a kļ uva par mū su ģ imenes cilvē kiem. Es ļ oti vē los š eit atgriezties savā nā kamajā atvaļ inā jumā .
аватар tanushao1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2 nedē ļ as 2018. gada jū nija sā kumā . Palika vislabvē lī gā kie iespaidi. Viņ i bija ģ imene - tē vs, mā te, meita 7 gadi. Istaba atradā s 3 stā vā - liela divguļ amā gulta un papildus vienvietī ga gulta. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2 nedē ļ as 2018. gada jū nija sā kumā . Palika vislabvē lī gā kie iespaidi. Viņ i bija ģ imene - tē vs, mā te, meita 7 gadi. Istaba atradā s 3 stā vā - liela divguļ amā gulta un papildus vienvietī ga gulta. Istaba ir ļ oti tī ra, gaiš a un ē rta. Gultas veļ a ir sniegbalta. Pietiekami daudz skapju un skapju. Televizors pie sienas ir mazs. Balkons ar ž ā vē tā ju un galda krē sliem. Ļ oti pā rdomā ts ir elektriskais apgaismojums - gan griestu, gan sienas lampas. Kopumā plaš s. Istaba ir sausa. Vannas istaba - lieliski. Viss jauns, tī rs (duš a). Skats no istabas - jū ra. Pati teritorija ļ oti labiekā rtota - ziedoš a un mā jī ga. Bē rniem smilš u kaste, š ū poles, galda teniss. Ir bā rbekjū . Viņ iem patika pusdienot un vakariņ ot nevis ē damistabā , bet vai nu 3. stā va terasē , vai 2. stā va koka verandā . Brokastojā m ē damzā lē - 6-7 galdiņ i, tī ri galdauti, TV, panorā mas logi. Daudz gaismas un gaisa. Pā rtika ir atseviš ķ s jautā jums. Ļ oti garš ī gi un mā jā s gatavoti. Brokastis ir iekļ autas cenā , pusdienas - zupa, vakariņ as - salā ti, karsts, tē ja, kafija. Atalgojums mē rens. Ē diens ir lielisks. Pludmalē devā s sanatorija (abonements par naudu). Mammai ē rts - var mazgā t (ir veļ as maš ī na) un gludinā t - gludinā mais dē lis un gludeklis ir brī vi pieejams. vispā r - ģ imenes brī vdienas, ļ oti ē rti, mierī gi. Atmosfē ra mā jā - komforts un draudzī gums. Plā nojam atgriezties, bet uz ilgā ku laiku.
аватар vladimirP
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Mishorā , 2017. gada septembra sā kumā apciemojot Ž eņ u un Oksanu, Arkā diju un Alī nu viesu namā "Villa Elena K". Ikvienam, kam patī k draudzī ga, uzticama, mā jī ga, klusa un mierī ga vide ar visā m ē rtī bā m, iesakā m atpū sties š ajā viesu namā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies Mishorā , 2017. gada septembra sā kumā apciemojot Ž eņ u un Oksanu, Arkā diju un Alī nu viesu namā "Villa Elena K".
Ikvienam, kam patī k draudzī ga, uzticama, mā jī ga, klusa un mierī ga vide ar visā m ē rtī bā m, iesakā m atpū sties š ajā viesu namā .
Viss, ko redzat un lasā t vietnē , ir patiesī ba, lai gan informā cija ir nepilnī ga, jo. lī dzi nevar ņ emt tē jkannu, traukus un virtuves piederumus, viss ir publiskajā virtuvē , kur, saimniekiem zinot, var atjaunot, piemē ram, cukura padevi istabā .
Desmit dienas neatkā rtojā s garš ī gas brokastis, un pusdienā s borš č s ar virtuļ iem ir izcils, kā posti tajā ir pareizi.
Dvieļ u maiņ a un istabas uzkopš ana ik pē c trim dienā m, gultas veļ as maiņ a ik pē c piecā m dienā m (neatkarī gi no izbraukš anas dienas). Prasī gas saimnieces, cik reizes nedē ļ ā jū s to darā t mā jā s.
Lī dz sanatorijas "Sea Priboy" pludmalei no kalna 20 minū tes, kalnā.25 minū tes. Pludmale tī ra, sauļ oš anā s krē sli, nojumes, duš as, ģ ē rbtuves, tualetes ar tualetes papī ru un papī ra dvieļ iem, Wi-Fi. Ieeja apmaksā ta, 100-150 rubļ i no personas, viesu namā jautā jiet par abonementu.
Tur norā diet visu informā ciju par apskates objektiem, mazumtirdzniecī bas vietā m un ī sā kos marš rutus uz tiem.
Zvaniet, ja interesē sī kā ka informā cija.
Vladimirs, Svetlana
аватар Ls3975475
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Villa Elena jū lija beigā s - augusta sā kumā . Krimā esam bijuš i daudzā s vietā s, bet Mishor ir kaut kas ī paš s! ! Jū ras, kalnu un Krimas priež u kombinā cija rada unikā lu klimatu! ! Villa Elena atrodas Ai Petri pakā jē , un no atklā tā s terases paveras brī niš ķ ī gs skats uz kalniem. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Villa Elena jū lija beigā s - augusta sā kumā . Krimā esam bijuš i daudzā s vietā s, bet Mishor ir kaut kas ī paš s! ! Jū ras, kalnu un Krimas priež u kombinā cija rada unikā lu klimatu! ! Villa Elena atrodas Ai Petri pakā jē , un no atklā tā s terases paveras brī niš ķ ī gs skats uz kalniem. Sanatorijas Morskoy Priboy pludmale, netā lu, tur - no kalna, atpakaļ - nedaudz grū tā k, bet atvaļ inā jumā - tas nav biedē još i. Bet kā da jū ra! Ū dens tī rs un caurspī dī gs. . Cilvē ku pludmalē ir maz, jo kū rortā ir vairā kas pludmales un tā s izvietotas tā , ka viļ ņ u tikpat kā nav. . . Atmosfē ra villā mā jī ga, it kā bū tu atnā cis apciemot draugus vai radus. Oksana gatavo ļ oti garš ī gi! ! Visi, Oksana un Jū lija, Ž eņ a un mazais Dima, ir ļ oti draudzī gi. Un cenas ir diezgan pieņ emamas. Alupka ar Voroncova pili tuvumā , Miskhor parks arī . Netā lu ir arī troš u vagoniņ š uz Ai Petri. Š ajā s vietā s noteikti atgriezī simies
Пляж Балаклава Балаклава Херсонес Севастополь Севастополь
аватар ddbadaeva
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los dalī ties savos pozitī vajos iespaidos par brī vdienā m Villa Elena K 2016. gada jū lijā . Š ī ir brī niš ķ ī ga un mā jī ga vieta ar siltu atmosfē ru, ko rada menedž eri Oksana un Ž eņ a! ! Es gribē tu sā kt ar to, ka Oksana sazinā jā s visu ceļ u lī dz villai, sī ki paskaidroja, kā vislabā k nokļ ū t lī dz vietai, satikā s un pabaroja gardas vakariņ as. … Tomēr ▾ Vē los dalī ties savos pozitī vajos iespaidos par brī vdienā m Villa Elena K 2016. gada jū lijā .
Š ī ir brī niš ķ ī ga un mā jī ga vieta ar siltu atmosfē ru, ko rada menedž eri Oksana un Ž eņ a! !
Es gribē tu sā kt ar to, ka Oksana sazinā jā s visu ceļ u lī dz villai, sī ki paskaidroja, kā vislabā k nokļ ū t lī dz vietai, satikā s un pabaroja gardas vakariņ as.
Pati viesnī ca izskatā s ļ oti pievilcī ga un ar sakoptu teritoriju. Mā jas priekš ā ir no balkona redzama autostā vvieta, bet pagalmā ir pat lapene, bā rbekjū un neliels rotaļ u laukums. Numurā (mē s paņ ē mā m klasisko) ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai, iekā rtojums pilnī bā atbilst mā jaslapā esoš ajā m fotogrā fijā m. Istaba un duš as telpa ir ļ oti tī ra, un no balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru.
Netā lu no villas atrodas maksas un publiskā s (20 minū š u gā jiena attā lumā ) pludmales. Izvē lē jā mies tuvā ko maksas pludmali - lī dz jū rai iet 10 minū tes (atpakaļ kā pš ana kalnā sā kumā ir nedaudz grū ta, bet tad pierod).
Par salī dzinoš i nelielu samaksu jū s iegū sit pludmali ar visā m ē rtī bā m (sauļ oš anā s krē sliem, tī rā m duš ā m un tualetē m) un pienā cī gu kontingentu (pamest savas lietas un doties peldē ties nebija absolū ti bail). Jū ra ir tī ra, pat pie bojā m ū dens ir dzidrs un var redzē t dibenu. Pludmale ir diezgan plaš a un "nepā rsprā gst" no liela skaita atpū tnieku, piemē ram, pilsē tā .
Atseviš ķ i es vē lē tos uzrakstī t par BRĪ NIŠ Ķ Ī GO Oksanu, Ž enju, Jū liju un Dimku - puiš i ir ļ oti draudzī gi un jautri. Viņ i rada mā jī gu mā jī gu atmosfē ru mā jā , rū pē jas par katru viesi un vienmē r ir gatavi atbildē t uz jebkuru jautā jumu. Ž eņ a un Oksana sniedz noderī gus ieteikumus par apskates vietā m, transportu, iepirkš anos. Un, kā jau daudzi jau iepriekš atzī mē ja, Oksana gatavo APbrī nojami, viss ir ļ oti garš ī gi un apmierinoš i.
Puiš i vē las pateikt milzī gu paldies par tik brī niš ķ ī giem pozitī vajiem svē tkiem un silto atmosfē ru, ko viņ i rada mā jā . Nav brī nums, ka tavā villā jau vairā kus gadus pē c kā rtas ierodas daudzi atpū tnieki! Un mē s noteikti tur atgriezī simies!
Uz drī zu redzē š anos!
Daš a un Ļ ena
Вилла Елена К Общая веранда. Общая веранда. Вид с балкона. Пляж Пляж Пляж
аватар alasafe
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies villā "Elena K" no 2015. gada 6. lī dz 16. jū nijam. Uzreiz jā atzī mē , ka ar katru dienu arvien vairā k saproti, ka neredzē si un neapmeklē si pat simto daļ u no visiem apskates objektiem, tā pē c ar desmit dienā m nepietika. … Tomēr ▾ Atpū tā mies villā "Elena K" no 2015. gada 6. lī dz 16. jū nijam. Uzreiz jā atzī mē , ka ar katru dienu arvien vairā k saproti, ka neredzē si un neapmeklē si pat simto daļ u no visiem apskates objektiem, tā pē c ar desmit dienā m nepietika.....
Un viss pateicoties iejū tī gajiem, atsaucī gajiem un gā dī gajiem Oksanai un Jevgeņ ijam! ! ! Gandrī z par visiem jaunumiem un atklā jumiem Krimā esam parā dā mū su ceļ vež iem uz š o brī niš ķ ī go pussalu !! ! )))
Brī niš ķ ī ga viesnī ca ar milzī gu skaitu iespē ju, kas paveras tā s atraš anā s vietas dē ļ , milzī gu terasi, kur vakarā izdzert pudeli Inkerman un sauļ oties atzveltnes krē slos, skatoties uz atklā to jū ru!
Jā piebilst, ka skati uz jū ras virsmu ir vienkā rš i neticami, š ķ iet, ka esi kaut kur Kiprā .
Pludmalē (apmē ram nedaudz zemā k), fotografē jot viļ ņ lauž us, kaijas, sē rfoš anu un smaragda ū deni, radā s iespaids par Vidusjū ru! ! ))
Villas atraš anā s vieta attiecī bā pret pludmali ir nedaudz vairā k kā.10-15 minū š u gā jiena attā lumā , tač u atš ķ irī bā no citā m vietā m, kur ir milzī gs skaits cilvē ku, kas vē las sauļ oties ar bē rniem, jū su rī cī bā bū s gandrī z tukš a pludmale ar tī rī bu. ū dens, sauļ oš anā s krē sli un pats galvenais - vietas, kur var nomazgā ties ar saldū deni un nopirkt ū deni pie pludmales! ))
Rī ta skrieš anas cienī tā jiem ir iespē ja skriet gandrī z bez pagrieziena pa trī s kilometru garo marš rutu pa š oseju uzreiz lī dz pludmalei ar Nā riņ u un ielē kt jau siltajā ū denī ! )))
Rī tausma un saulains karstums mums sā kā s gandrī z no 5 no rī ta! )))
Bū si pā rsteigts, ja ne reizi neesi bijis Krimā , tā s veģ etā cijā! ! ! Kaut kas dieviš ķ s un monumentā ls egļ u un egļ u č upā s!! !
Jā piebilst arī , ka gaiss villā un tuvumā apkā rtnē ir neparasti salds un (parasti mums pilsē tniekiem) nav nevienas molekulas izplū des gā zu un izplū des dū mu no termoelektrostacijas !!! !
Ar Eugene jū s varat viegli izpē tī t gandrī z simts kilometrus apkā rtnē , visus apskates objektus un populā rā kā s vietas - viņ i jums pastā stī s par visiem, parā dī s, aizvedī s, paņ ems, pastā stī s, kā un kas ir lē tā k, ko nevajag, ko vajag un kā vislabā k!
Mums, jaunpienā cē jiem Krimā , bez gidiem bū tu diezgan grū ti, bet Ž eņ ai tas izdevā s vislabā k! )
Pati viesnī ca pavisam nesen tika atjaunota teju kū rortam lī dzī gā kajā izskatā un tagad ir pielī dzinā ma viesnī cā m ar vairā kā m zvaigznē m!
Wi-Fi, TV, visas nepiecieš amā s ē rtī bas vannas istabā , jebkuras sadzī ves tehnikas klā tbū tne villas vestibilā arī ir milzī gs pluss!
Ē diens vispā r nav problē ma! Brokastis ziloņ a lielumā ir iekļ autas cenā ! )) Un kā jums patī k piedā vā jums pusdienot ar ī stu ukraiņ u borš č u ar virtuļ iem ar ķ iploku? ) Vakariņ ā s Oksana sarī kos jums ī stus svē tkus, rū pī gi apsverot visas jū su vē lmes. !! !
Vakariņ ā s izvē lī gā kie uz grila var pagatavot vienkā rš i dievī gas vietē jā s zivis!
Nu, tā kā mē s joprojā m atpū š amies Krimas vī nu dzimtenē - noteikti vakaros (un varbū t arī dienā ) pudele Inkerman, Bakhchisaray vai Massandra! ))
Vē lreiz gribu atzī mē t, ka Oksanas un Jevgeņ ija villā ir iespē jams gandrī z viss! ! ! Jums vienkā rš i jā grib un jā jautā , kas ir ļ oti svarī gi, kad lidojā t uz tā lā m zemē m un nezinā t, ar ko sā kt! )))
Visa informā cija vietnē ir patiesa, un Oksana atbildē s uz gandrī z visiem jū su jautā jumiem! ))
Visiem iesā cē jiem un tiem, kuri š aubā s par atvaļ inā juma izvē li, iesaku bez vilcinā š anā s rakstī t Oksanai, kliedē t š aubas un izvē lē ties omulī gu atpū tu uz daž ā m dienā m (nedē ļ ā m, varbū t pā ris mē neš iem! )) Villa Elena K. ! !! !
Oksana, Ž eņ a un Dimasič eka - sveiki jū s no Artjoma un Marinas no Habarovskas !! ! )))
аватар mishanina.anna
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien. Es paliku villā ar savu ģ imeni š ī gada jū nijā . Uz villu uzdū ros nejauš i, kad izvē lē jos apmeš anā s vietu Krimā . Miš korā ieradā mies vē lu vakarā . Mū s sagaidī ja villas vadī tā ji - Oksana un Jevgeņ ijs. … Tomēr ▾ Labdien. Es paliku villā ar savu ģ imeni š ī gada jū nijā . Uz villu uzdū ros nejauš i, kad izvē lē jos apmeš anā s vietu Krimā . Miš korā ieradā mies vē lu vakarā . Mū s sagaidī ja villas vadī tā ji - Oksana un Jevgeņ ijs. Forš i un draudzī gi puiš i. Dabiski uzreiz apmetā s un paē dinā ja vakariņ as. Jā piebilst, ka puiš i ir no Ukrainas, tā pē c virtuve bija daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga. Bet par to vē lā k.
Mē s rezervē jā m ģ imenes numuru. Suite 2-istabu. Tas ir milzī gs ar kvalitatī vā m un jaunā m mē belē m, milzī gu televizoru. Bet galvenais ir skats pa logiem – bezgalī gā jū ra!
Viesnī cas teritorija ir sakopta, viss ziedos. Ir bē rnu rotaļ u laukums, bā rbekjū un lapene grilē š anai. Uz villas jumta, tieš i virs mū su istabas, bija milzī ga zona nakts un nenakts pulcē š anā s vietā m ar vī nu, kafiju, tē ju - ar skatu uz jū ru. Un, ja pagriež at par 180 grā diem, varat apskatī t Ai Petri kalnu.
Attiecī bā uz uzturu. Jau minē ju, ka puiš i ir no Ukrainas. Vai varat iedomā ties borš č u ar pompushki un speķ i? Š ī ir pasaka! Cenā iekļ autas brokastis. Brokastis bija pareizas: auzu vai griķ u biezputra, olu kultenis, pankū kas, siers utt. Vakariņ as ir pirmā s. Vakariņ as bija garš ī gas un daudzveidī gas. Porcijas ir milzī gas. Kopumā mums kļ uva labā k. Vidē ji par pā rtiku maksā jā m 2000 rubļ u dienā . Bet jū s varat pasū tī t pusdienas un vakariņ as, vai arī varat ē st kaut kur citur. Mē s neriskē jā m. Ē dā m villā . Oksana gatavo vienkā rš i lieliski.
Lī dz jū rai gā jā m 15 minū tes. Mazliet tā lu, bet mē s vienmē r staigā jā m ē nā un gar Miskhosky parku. Man bija jā kā pj atpakaļ kalnā , bet tas mani netraucē ja, jo. pastaigas ir noderī gas. Starp citu, palū dziet puiš us parā dī t jums ī su ceļ u lī dz pludmalei, pretē jā gadī jumā mē s nedē ļ u gā jā m garu ceļ u.
Mē s ieradā mies Krimā ar savu automaš ī nu. Lī dz ar to ar ekskursijā m mums gā ja vieglā k. Mē s ceļ ojā m un apmeklē jā m visu, ko izdevā s apmeklē t. Ja jū s apmetī sities villā bez automaš ī nas, tad Zhenya (menedž eris) aizvedī s jū s, kur vien vē laties, par mē renu samaksu. Netā lu no mū su villas atradā s troš u vagoniņ š un Vornotsovska pils. Noteikti apmeklē jiet š ī s atrakcijas.
Kopumā mums ļ oti patika uzturē š anā s Villa Epena K. Viss ir vienkā rš i super. Nekā das nepilnī bas nepamanī ju. Dvieļ i tiek mainī ti laicī gi, istaba iztī rī ta perfekti. Viņ i barojas ar nogalinā š anu. Oksana, Alī na, Jevgeņ ijs ir forš as un gā dī gas, neuzbā zī gas (kas ir svarī gi) Starp citu, gribu atvainoties puiš iem par istabas atslē gas nozagš anu. Bet tagad noteikti atgriezī simies villā , bet ar savā m atslē gā m : -)). Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар Goldberry
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies "Villa Elena" no 2015. gada 9. -21. maijam. Es vē los izteikt lielu pateicī bu Oksanai, Ž enijai un viņ u mazulim Dimam par sirsnī go uzņ emš anu! Oksana pabaros ar gardā m brokastī m (iekļ autas nakš ņ oš anā ), pusdienā m un vakariņ ā m, ar dvē seli, vē rienī gi un mā jā s, par saprā tī gu cenu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Villa Elena" no 2015. gada 9. -21. maijam. Es vē los izteikt lielu pateicī bu Oksanai, Ž enijai un viņ u mazulim Dimam par sirsnī go uzņ emš anu! Oksana pabaros ar gardā m brokastī m (iekļ autas nakš ņ oš anā ), pusdienā m un vakariņ ā m, ar dvē seli, vē rienī gi un mā jā s, par saprā tī gu cenu. Jevgeņ ijs neatteiksies tevi aizvest, vai tā bū tu Jalta vai Foross, viņ š brauc ā rkā rtī gi uzmanī gi, kas ir svarī gi.
Skaists skats uz jū ru, kalniem, prom no visas tū ristu burzmas. Krima ir aktī va atpū ta! un sū dzē ties par 15 minū š u braucieniem uz jū ru vai veikalu neder, pastaiga noder. Pā ri ceļ am atrodas sanatorija "Baltkrievija", kur ir rotaļ u laukums, ja ceļ ojat ar bē rnu, bet ir arī vieta bē rniem Villas teritorijā .
Mums ļ oti patika, iesakā m visiem, kam rū p draudzī ga attieksme un ē rta uzturē š anā s. Atvadoties, mums bija svē tku vakariņ as, labi, puiš i, paldies!
Visas vietnē ievietotā s fotogrā fijas ir patiesas, tā pē c mē s neatkā rtosimies.
Sveicieni no Tjumeņ as no Svetlanas Vasiļ jevnas, dā rgie Dimon, Vasja un Maš a.
аватар oskaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man nekad nebija iespē jas palikt š ajā viesnī cā.2015.  gadā . Mē s ar vī ru plā nojā m atvaļ inā jumu uz maija brī vdienā m, rezervē jā m istabu un veicā m avansa maksā jumu. Tač u laikapstā kļ i mū s pievī la – Krimā kļ uva auksti. … Tomēr ▾ Man nekad nebija iespē jas palikt š ajā viesnī cā.2015.  gadā . Mē s ar vī ru plā nojā m atvaļ inā jumu uz maija brī vdienā m, rezervē jā m istabu un veicā m avansa maksā jumu. Tač u laikapstā kļ i mū s pievī la – Krimā kļ uva auksti. Mums bija siltā k nekā tur. Nedē ļ u iepriekš brī dinā ju vadī tā ju Oksanu un jautā ju par avansa atdoš anu. Man solī ja atdot. Solī jums palika solī jums. Turklā t Oksana atbildē ja uz manā m vē stulē m, tač u viņ ai vienmē r bija daž i iemesli. Pē dē jo reizi runā jā m jū nijā . Visu vasaru gaidī ju, bet pirms tam nav - atpū tnieku ir daudz, tad arī samta sezona nav ī stais laiks. Ir pagā jis gandrī z pusgads, un Oksana neatrada laiku, lai pā rskaitī tu naudu vai pateiktu, ka viņ i to neplā no darī t. Nevē rtē ju viesnī cu, bet gan cilvē cisko attieksmi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums elena_kovaleva_
rubļos
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums belousbekaryuk
Sveiki!! Vēlos uzzināt, kādas ir cenas par izmitināšanu jūsu viesnīcā, un vai ir trīs ēdienreizes dienā? Paldies!!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums pingvin36
Cik izmaksās vienai personai no 25. septembra līdz 10. oktobrim vienatnē Standarta numurā ar balkonu uz jūru? Kas ir iekļauts cenā?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums irina10061963
Vai villā, istabās ir WI-FI?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums lyudmila.polozo
tikai brīnos
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trošu ceļš uz Ai-Petri
Novērtējums 7.5
Krima, Miskhor
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports

Вилла Елена К. располагается на южном берегу Kрыма, в посёлке Мисхор у подножия горы Ай-Петри, в 17 км на запад от Ялты и в 110 км от Симферополя.

Pludmales apraksts Большой мелкогалечный лечебный пляж санатория " Морской прибой" и санатория "Ай-Петри " находятся на расстоянии 15 мин. ходьбы. Здесь имеются лежаки, теневая зона, душ с пресной водой, кафе, ресторан; за дополнительную плату: водный велосипед, весельная лодка, водные лыжи.
Viesnīcā

Банкетный зал, автостоянка, терраса.

Telpu apraksts

12 номеров.

Istabās

Кабельное телевидение, холодильник, кондиционер, ванная комната.

Adrese Kореизское шоссе, Мисхор
Tālruņi: +79788022659
+380500108317
+380636179733
Tīmekļa vietne: Villa Elena K
FAQ