Jautājums par vasarnīca Villa Elena K 2*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
33 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Vai brokastis ir iekļautas? un vakariņas par papildus samaksu ir?
tikai brīnos
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2012-10-0312 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар Lissa10
iekļautas brokastis. pusdienas un vakariņas - papildus. pasūtīts
аватар lyudmila.polozo
cik maksā vakariņas?
аватар Lissa10
Es šeit neiesaku. atvaļinājums pagājušajā gadā. tagad cenas ir citas. Varu pateikt tikai to, ka porcijas ir lielas. pat mans vīrs ēda salātus un karstu. un protams vairāk atstāt kafejnīcā-restorānā.
аватар Lissa10
tad kaut kas reģionā 70-80 grivna izmaksas
аватар lyudmila.polozo
paldies. un ieeja ūdenī ir maiga un kādi oļi
аватар Lissa10
jūs nolaidīsit) min 10, bet labs kāpums. Tā parasti ir mūsu kūrortu problēma. pirmajā lapā - vecās padomju sanatorijas. visas jaunbūves ir augstākas un augstākas) devāmies uz jūras brīzes kūrorta pludmali (tāpat) teritorija skaista, pludmalē maz cilvēku (salīdzinot ar citiem). bet viņiem bija pludmales sadalījums tikai savējiem un tiem, kas ieradās. kur savējiem vispār bija maz cilvēku. bet no rīta sēdēja kontrolējot. pēc pusdienām varēja iet jebkur, bet no rīta .. daļa ne-sanatoriju pludmales dabiski bija diezgan blīvi pieblīvēta ar cilvēkiem. par ieeju no rīta iedeva 5gr (pēcpusdienā jau gāja nemaksājot, sargs atceras vai punktus). Un, starp citu, tā bija lētākā pludmale. pludmalē Miskhor 10g un cilvēki nespļauj un akmeņi ūdenī ir briesmīgi. vispār braukšana uz pludmali paņem pietiekami daudz spēka, celsimies karstumā.. izturējāmies kā pret sportu), jo īpaši tāpēc, ka takas galā bija mājīga istaba ar kondicionētāju.
аватар Lissa10
visur oļi, diezgan lieli.
Starp citu, atpūtāmies arī pilsētas pludmalē (kur ir mazā nāriņa), šī ir vienīgā bezmaksas pludmale. no viesnīcas jāiet tālu (min 15 noteikti), bet mēs devāmies tur paēst, samainīt naudu, uz veikaliem. parasti ir mini kultūras un izklaides centrs Miskhor. lai nevazātos šurpu turpu, palikām tur pludmalē. cilvēki kā visur citur. bet ir maksas sauļošanās krēsli (birkas 5g) un tie ir tukši. mēs tos paņēmām.
аватар lyudmila.polozo
Es neņemu gultas! Es nevaru ciest, ka mani apstulbina.
аватар Lissa10
un man patīk pagulēt un lasīt) es kompensēšu nepilnības
аватар Lissa10
un bez sauļošanās krēsliem tie ļoti cieta pret oļiem..specifiska masāža, lai gan viss nav visiem. un pati Krima ir amatieris.
bet ja izvēlaties mājīgu viesnīcu cilvēka atpūtai.. Iesaku Villa Elena. svaigs, mājīgs. telpas ir plašas. skats no balkona ir lielisks. viņi to tīra vairāk nekā reizi nedēļā, kā viņi mīl mūs bijušajā PSRS, bet katru dienu. Veļa tiek mainīta ik pēc 3 dienām. ko jūs neredzat ļoti bieži. Man apnika brokastīs desiņas.. bet vakariņas, pasūtot, bija ļoti, ļoti garšīgas. un īpašnieks un darbinieki ir ļoti jauki. ģimenei draudzīga neliela klusa viesnīca.
аватар Voilalalal
Ne tikai desiņas, bet arī sviestmaizes ar sieru, jogurtu un auzu pārslām =). Man bija tikai 1 liels trūkums - kafijas trūkums, taču daudzi pansionāti to atstāj novārtā (es neņemu vērā tūlītējo burdu). Nu nosacīti trešā līnija no jūras, šis laikam nav atvaļinājums visiem. Jūra visu aizsprosto ar viļņlaužiem, sienām, žogiem.
Bet klimats, gaiss ir labāks par citām svārku daļām, IMHO. Istabas, personāls, nekādu sūdzību.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Villa Elena K 2*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl