Rubikon 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.510
№4 viesnīcas reitingā Miskhor
9.0 Numurs
8.8 apkalpošana
9.2 Tīrība
7.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss "Rubicon" (atvērts - 2006. gada 15. jūnijā) atrodas Miskhor kūrortciemā, parka zonā, kas pieguļ sanatorijas "Ukraina" teritorijai, 300 metru attālumā no jūras. Rubicon Hotel ir četrstāvu ēka, zaļa zona ar zālieniem, strūklakām un atpūtas zonām. Viesnīcas kompleksā ietilpst ukraiņu restorāns "At Teschi", jūras restorāns "Deck" un naktsklubs "Rubicon". Tiem, kas vēlas uzlabot savu veselību, nevis tikai atpūsties, ir iespēja par papildu samaksu izmantot sanatorijas "Ukraina" jaudīgās medicīniskās un diagnostikas bāzes pakalpojumus augšējo elpceļu slimību profilaksei un ārstēšanai. trakts, sirds un asinsvadu un nervu sistēmas.Vairāk →
аватар Sumy2008
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Pirmo reizi mū ž ā mē s ieradā mies viesnī cā otro reizi. Krima pē c bū tī bas ir nesalī dzinā ma, tač u pakalpojums var bū t neparedzams. Un tā kā ar mazu bē rnu nolē mā m neriskē t, t. s. labo no labā nemeklē . … Tomēr ▾ Pirmo reizi mū ž ā mē s ieradā mies viesnī cā otro reizi. Krima pē c bū tī bas ir nesalī dzinā ma, tač u pakalpojums var bū t neparedzams. Un tā kā ar mazu bē rnu nolē mā m neriskē t, t. s. labo no labā nemeklē . Mē s palikā m tajā paš ā Marine un tajā paš ā numurā , starp citu, rezervē tu februā rī . Viss ir labi, kā bija, lai gan viņ i uzlika dž akuzi zā lienā , tā pē c vē sā s dienā s viņ i gozē jā s siltos burbuļ os. Arī brokastis kļ uvuš as daudzveidī gā kas, ī paš s paldies š efpavā riem, bija skaidrs, ka viņ i cenš as. Rotaļ u laukumā kopā ar vī ramā ti ir brī niš ķ ī ga skolotā ja Katja, kuru jau otro gadu bē rni mī l un ik vakaru steidzas pie viņ as, tā dē jā di dodot iespē ju vecā kiem atpū sties.
Un, protams, nepā rspē jamā daba, vecais skujkoku parks san, svaigs jebkurā karstumā . Ukraina ir tikai pasaka pastaigā m, ī paš i ar maziem bē rniem.
аватар Katya2707
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ē rta, teritorija ļ oti patī kama - rotaļ u laukumi bē rniem, mini zoodā rzs (es to tā sauktu) ar daž ā diem truš iem, ļ oti skaisti balož i, zivis. Vispā r atpū š oties Rubikonā sajutu, ka mani kā tū risti ciena! Istabā ir viss nepiecieš amais (lai gan mums bija lē tā kais - standarta B) - daudz dvieļ u, š ampū nu, ž eleju, duš as cepures, vates tamponus, vates kociņ us, č ī bas, tē jkannu, daudz trauku, korķ viļ ķ is, attaisā mais, nazis (ass! ), grieš anas dē lis. … Tomēr ▾ Viesnī ca ē rta, teritorija ļ oti patī kama - rotaļ u laukumi bē rniem, mini zoodā rzs (es to tā sauktu) ar daž ā diem truš iem, ļ oti skaisti balož i, zivis.
Vispā r atpū š oties Rubikonā sajutu, ka mani kā tū risti ciena!
Istabā ir viss nepiecieš amais (lai gan mums bija lē tā kais - standarta B) - daudz dvieļ u, š ampū nu, ž eleju, duš as cepures, vates tamponus, vates kociņ us, č ī bas, tē jkannu, daudz trauku, korķ viļ ķ is, attaisā mais, nazis (ass! ), grieš anas dē lis. Ilgu laiku meklē jā m nepilnī bas istabā un atradā m - spilveni mums ir nedaudz augsti (neparasti) ; -), bet varbū t nepietiek papildus ā ķ a vannas istabā drē bē m. Bet tas, protams, ir muļ ķ ī bas!
Istabas uzkopš ana notiek katru dienu, tač u uzkopš anas kvalitā te ir atkarī ga no tā , kā da ir istabene. Daž reiz tas ir vienkā rš i tī rs, daž reiz tas ir ļ oti labi iztī rī ts!
Dienu pirms izbraukš anas atcerē jā mies, ka Rubicon mā jaslapa mums solī ja dž akuzi (ja paliksim ilgā k par 3 dienā m). Administrators uzreiz ieteica dž akuzi variantu rī tdienai (izbraukš anas dienai), no rī ta "Marine" ē kā !
Ē dinā š ana restorā nā "Pie vī ramā tes" atstā ja dubultu iespaidu. Brokastis ir brī niš ķ ī gas. Sā kumā bija pielā gota ē dienkarte, pē c tam lī dz Maija dienai cilvē ki piecē lā s un kļ uva par bufeti. Visa ir daudz un viss ir ļ oti garš ī gs, gan pā rslas, gan karsts (lī dz š aš liku kebabiem, un tas ir brokastī s! ), Un sviestmaizes, un deserti, un kafija! Tač u vairā kas reizes tur pusdienojā m, un iespaids ir sliktā ks. Viņ i ņ ē ma daž ā dus ē dienus un visbiež ā k tas ir mikroviļ ņ u krā snī uzsildī ts ē diens ar kaut kā du mē rci un nav lē ts. Varbū t cilvē ku vienkā rš i nav tik daudz! Bet mums ļ oti patika kafejnī ca "Tē jas namiņ š " nolaiž oties uz pludmali! Skats burvī gs, porcijas lielas un garš ī gas! Ē dienkarte ir daudzveidī ga. Iesaki!
Es lasī ju negatī vas atsauksmes par Rubicon. Viņ i raksta, ka viņ š stā v uz ceļ a - pilnī gas muļ ķ ī bas, 3-4 minū tes lī dz ceļ am mierī gā tempā , 5 minū tes un tu esi autobusa pieturā , gribi uz Jaltu, gribi uz Alupku. Lai gan paš ā Gasprā ir daudz mazu viesnī cu, kas patieš ā m stā v tieš i virs ceļ a.
Viņ i raksta, ka rotaļ u laukums atrodas virs klints. Meklē ju, kur atrodas š ī klints - neatradu....Bet piezī mē š u arī to, ka gan paš ā GK, gan restorā nā "Pie vī ramā tes" ir rotaļ u laukums - brī niš ķ ī gi !
Tā pē c es iesaku Rubicon. Vē rš u uzmanī bu, ka bijā m aprī lī , pludmales tukš as, ej kur gribi, problē mu nav. Bet š eit sezonā domā ju, ka pludmales ir blī vi apdzī votas (bet tā s ir manas spekulā cijas).
аватар prokofeva08
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Marine ē kā (viesnī cā Rubicon), uzreiz teikš u, ka mani uztrauca viesnī cas mā jaslapā esoš ā s bildes atbilstī ba patiesajam izskatam, tač u tas izrā dī jā s velti. Viesnī ca atrodas sanatorijas Ukraina teritorijā , tā pē c vakarā varat pastaigā ties pa tā s novā rtā atstā tajā m takā m. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Marine ē kā (viesnī cā Rubicon), uzreiz teikš u, ka mani uztrauca viesnī cas mā jaslapā esoš ā s bildes atbilstī ba patiesajam izskatam, tač u tas izrā dī jā s velti. Viesnī ca atrodas sanatorijas Ukraina teritorijā , tā pē c vakarā varat pastaigā ties pa tā s novā rtā atstā tajā m takā m. Teritorija nav liela, tī ra, ir rotaļ u laukums, sauļ oš anā s krē sli, vieta baseinam (baseins bija lī dz atpū tnieki to izpostī ja - administratore teica, ka plā no likt stacionā ru, nevis piepū š amo). Ē ka ir jauna, no istabas paveras skaists skats uz jū ru (atpū tā mies pirmajā stā va istabā , skatoties no jū ras), jū ra ir redzama pat guļ ot uz gultas, istaba ir plaš a (uzkopš anas un dvieļ u maiņ a katru dienu, veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m), ir minibā rs , trauki (aiz ieraduma ņ ē ma lī dzi), kopumā viss, kas rakstī ts viesnī cas mā jaslapā , ir pieejams. Pludmale ir bezmaksas 7 minū tē s, sauļ oš anā s krē sli ir maksas (20 vai 30 UAH. Precī zi neatceros). Mē s labprā tā k gulē jā m uz maizī tes zem gatavas nojumes ar sauļ oš anā s krē sliem, mazā k cilvē ku un labu ē nu dienas vidū . Ē dinā š ana kafejnī cā "pie vī ramā tes" - diezgan pieklā jī ga brokastu bufete (ja neatrod vainu). Viņ i gatavo garš ī gi, bet ilgu laiku, ja bija pusdienas vai vakariņ as, jū s gaidī jā t stundu. Pie Rubicon ē kas atrodas autostā vvieta, izbraukš ana gan no autostā vvietas, gan viesnī cas teritorijas ir apgrū tinā ta pie Krimas ceļ iem nepieraduš iem autovadī tā jiem (tā iet uz augš u). Ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti, manuprā t, ne sliktā k kā Turcija vai Ē ģ ipte.
аватар t29102007
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar vī ru (mums bija medusmē nesis) atpū tā mies Rubicon viesnī cā Marine ē kā no 16. lī dz 27. augustam. Standarta numurs B. Iekā rtojies bez problē mā m 10 minū š u laikā , iedod caurlaidi pludmalē un atlaiž u karti restorā nam "Pie vī ramā tes" un "Klā ja". … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru (mums bija medusmē nesis) atpū tā mies Rubicon viesnī cā Marine ē kā no 16. lī dz 27. augustam. Standarta numurs B. Iekā rtojies bez problē mā m 10 minū š u laikā , iedod caurlaidi pludmalē un atlaiž u karti restorā nam "Pie vī ramā tes" un "Klā ja". Istaba tī ra, istabā ir lietussargs, dvieļ i, pludmales dvieļ i. Viņ i tī ra katru dienu, daž reiz mums pat nebija laika izmantot dvieļ us))) Istabene nekad nebija redzē ta, bet viņ a savu darbu veica lieliski, gulta tika mainī ta 3 reizes nedē ļ ā . Pati jū ra atrodas 100 metrus no ē kas, bet uz sanatorijas "Ukraina" pludmali ejiet vē l divsimt metru gar krasta lī niju, bet tas mū s netraucē ja) Par ē dienu. Brokastis iekļ autas. Bufete, viss svaigs, katru dienu saldē jums, augļ i, ē dā m, varbū t ē dienu izvē le nav tik liela kā Ē ģ iptē un Turcijā , bet viss izcilā kvalitā tē , pusdienas un vakariņ as arī bija "Pie mā miņ as- likums", vidē ji trī s ē dienu vakariņ as diviem iznā ca 200-220 grivnas, par mū su naudu 800-900 rubļ i, ē diens ļ oti garš ī gs, vienī gais, ja atnā kat pē c 18:00, varat gaidī t karstu. ē diens stundu. Nebija laika doties uz "Klā ja". Vispā r Krima ir apbrī nojama vieta! ! ! Daba ir nesalī dzinā ma! Nā kamajā atvaļ inā jumā mē s paliksim tikai Rubicon.
аватар Sumy2008
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s dievinā m Miskhoru, uzskatā m to par gleznainā ko vietu Krimā . Pagā juš ajā gadā bijā m ar diviem bē rniem, 8 un 1 gadu. Un arī ar vecmā miņ u. Mē s apstā jā mies pie jū ras korpusa. Atklā ti sakot, biju tieš i pā rsteigts: numuriņ i lieliski, viss nepiecieš amais ir, pat lietussargi pludmalei, tī ri un svaigi. … Tomēr ▾ Mē s dievinā m Miskhoru, uzskatā m to par gleznainā ko vietu Krimā . Pagā juš ajā gadā bijā m ar diviem bē rniem, 8 un 1 gadu. Un arī ar vecmā miņ u. Mē s apstā jā mies pie jū ras korpusa. Atklā ti sakot, biju tieš i pā rsteigts: numuriņ i lieliski, viss nepiecieš amais ir, pat lietussargi pludmalei, tī ri un svaigi. Patī kams ceļ š uz jū ru, individuā li no mū su ē kas. Brokastis ir vienkā rš i Eiropas, darbinieki ir izpalī dzī gi, uzkopš ana notiek katru dienu. Un tas viss - vecajā skaistajā parkā , kur ir patī kami un svaigi jebkurā karstumā . Pat ar gadu vecu mazuli ir iespē jama atpū ta kalnainajā Krimā . Tā pē c no 1.06. 13 atkal un atkal dodamies uz Rubicon, Marine Corps, uz 20 dienā m.
аватар eva79
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Cienī jamais sveš inieks! Es steidzos tev nepiekrist! Mē s ar ģ imeni jau treš o gadu braucam atpū sties Rubikonā , sā kotnē ji mums ieteica draugi, tā pē c š ovasar iegā ju viesnī cas mā jaslapā , iepazinos ar cenā m un numuru kategorijā m, sazinā jos ar administrators, kurš visu izstā stī ja pieejamā veidā , piedā vā ja palikt jaunā korpusā "Marine". … Tomēr ▾ Cienī jamais sveš inieks!
Es steidzos tev nepiekrist! Mē s ar ģ imeni jau treš o gadu braucam atpū sties Rubikonā , sā kotnē ji mums ieteica draugi, tā pē c š ovasar iegā ju viesnī cas mā jaslapā , iepazinos ar cenā m un numuru kategorijā m, sazinā jos ar administrators, kurš visu izstā stī ja pieejamā veidā , piedā vā ja palikt jaunā korpusā "Marine". No visā m kategorijā m bija pieejams junior suite, vienistabas, bet tomē r diezgan plaš s numurs (ap 30 kv. m) un ar balkonu, no kura paveras krā š ņ s skats uz jū ru, kas nav mazsvarī gi.
Cenā iekļ autas brokastis (zviedru galds), un pusdienā m un vakariņ ā m ir 10% atlaide, ē dieni ir daudzveidī gi katrai gaumei - svaigi dā rzeņ i, salā ti, gaļ a, piedevas, savukā rt pagatavo ļ oti garš ī gi.
Gan darbinieki, gan vadī ba vienmē r ir draudzī gi un pieklā jī gi, tajā paš ā laikā neuzbā zī gi, visu, ko lū gsiet, darī s, visu, ko lū gsiet, pastā stī s, viņ i veica ekskursiju pa katras kategorijas numuriem, visas telpas ir lieliskas, labs dizains. Tas ir raksturī gs Rubikonam, spriež ot pē c 1. korpusa.
Un, kas attiecas uz autostā vvietu un sauļ oš anā s krē sliem, es nezinu, kur jū s atradā t š ā das cenas (50 UAH un sauļ oš anā s krē sli 40 UAH), cik man zinā ms, mans vī rs par stā vvietu maksā ja 20 UAH. dienā un sauļ oš anā s krē sli pludmalē tika iegā dā ti par 20 UAH, pludmales lietussargs bija istabā .
Morskojas ē ka izrā dī jā s diezgan pieklā jī ga, ar mā jī gā m istabā m un skaistu teritoriju, pā rē jais, kurā kopumā atstā ja labvē lī gu iespaidu,
Man un manai ģ imenei tas patī k un iesakā m draugiem.
аватар virtual_info
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Recenzijas rakstu reti, bet š is man ir ī paš s gadī jums: Rubicon jau vairā kus gadus pē c kā rtas ar savu servisu pā rliecinā ja mani doties atvaļ inā jumā uz manis un manas ģ imenes iemī ļ oto dienvidu krastu (lai gan daudz dā rgā k) , nevis ā rzemē s, kur Van Dolaram pā rsteidzoš i izcils serviss gandrī z visā . … Tomēr ▾ Recenzijas rakstu reti, bet š is man ir ī paš s gadī jums: Rubicon jau vairā kus gadus pē c kā rtas ar savu servisu pā rliecinā ja mani doties atvaļ inā jumā uz manis un manas ģ imenes iemī ļ oto dienvidu krastu (lai gan daudz dā rgā k) , nevis ā rzemē s, kur Van Dolaram pā rsteidzoš i izcils serviss gandrī z visā .
Tač u š ogad, dzī vojot Morskoj ē kā , pā rliecinā jos, ka Civilkodeksa personā lu un vadī bu klā j visas Krimas slimī ba: "cirti kā postu" vai apmā ni savu kaimiņ u, jo svē tku laiks ir ī ss, un gribi vairā k naudas.
Konkrē tas pretenzijas: ī rē jot "Suite" kategorijas istabu (pē c administrā cijas domā m), izlasot š ī aprakstu Rubicon vietnē , es atklā ju, ka pē c tā ī paš ī bā m tas ietilpst tikai "junior suite" kategorijā . , proti: deklarē tas divas istabas, katra 25 kv. m, nav, bet ir "vienistabas ģ imenes istaba ar balkonu, istabas izmē rs 30 kv. m. " (junior suite apraksts no vietnes). Attiecī gi istabas cenai nevajadzē tu bū t 1300 UAH, bet 1000 UAH. dienā (Rubicon tarifi). Bet Civilkodeksa administrā cija (Nataš a, sveiki) nolē ma š o istabu nosaukt par "suite" numuru, pat neuztraucoties mainī t tā s aprakstu savā vietnē (tas ir kā pazī stamā situā cijā dienvidu krastā : "Autostā vvieta - 50 UAH. " vai "Sauļ oš anā s krē sls - 40", "Kā pē c ? ", "Bet tā pē c...ja nepatī k, nemaksā . " Un mē s maksā jam tā pē c, ka automaš ī na ir jā uzstā da, un var skandā ls un pamatotas pretenzijas. novest pie nagiem, skrā pē jumiem utt. ). Kā ds Vladimirs Valentinovič s, kurš mani iepazī stinā ja kā rež isoru, vispā r teica, ka es esmu pirmais, kas tam pievē rsa uzmanī bu un izvirzī ja pretenzijas (dzelzs loģ ika, nesū dzieties - tas nozī mē , ka man ir taisnī ba), un pielikums ar apmē ram 10 kvadrā tmetru liela platī ba, kas no galvenajā m telpā m norobež ota ar aizkaru - š ī ir tā pati "25 kadru otrā istaba". Un mani paskaidrojumi, ka man ir vienalga, cik laukumu ir un dzī ves apstā kļ i š ajā istabā man piestā v, bet man neder tā stulbā blē dī ba no viņ u puses, kad viņ i gribē ja, lai istabā bū tu "suite" fondu un nepamatoti uzsildī t papildu 300 UAH. dienā . Un tikai palū dzu pā rrē ķ inā t numuriņ a kā "junior suite" paš izmaksu pē c paš a "Rubicon" sniegtā s oficiā lā s informā cijas par numuriņ u aprakstiem un likmē m. Summa bija smieklī ga augsta lī meņ a viesnī cai (kā viņ i sevi pā rstā v), bet atbilde bija tikai viena - viņ iem tas ir "suite" un pā rrē ķ inu nebū s.
Es to visu rakstu ne jau naudas dē ļ , bet gan dē ļ tā diem "nelaimī giem biznesmeņ iem" savienojumā ar stā vvietu apkalpotā jiem, pludmales strā dniekiem, kasierē m pie Ai-Petri Teeth u. c. , kā arī attieksmes pret klientiem (atpū tniekiem) kā laupī juma dē ļ , pazū d vē lme doties uz Krimu un pā rmaksā t par š o vietu mī lestī bu. Es piekrī tu maksā t, bet tikai par sniegtajiem pakalpojumiem godī gi, nevis pē c principa: "Es spē ru soli - es samaksā ju. " Varbū t ar savu ierakstu kā dam ietaupī š u naudu (ja ir vē lme strī dē ties) vai arī administrā cija beidzot sniegs patiesu informā ciju vietnē pē c telpu aprakstiem. "Rubiconā " ir virkne negatī vu punktu (no personī gā s pieredzes un citu atpū tnieku iniciatī vas stā stiem), kas liek meklē t jaunas atpū tas vietas Dienvidu krastā vai uz burž uā zisko dienestu.
Secinā jums: ja paveicas un neparā dā s iepriekš aprakstī tie Rubicon administrā cijas slimī bas simptomi vai aiz ieraduma - atpū tieties tur, pretē jā gadī jumā - meklē jiet citas viesnī cas, kur apkalpoš ana ir tā dā paš ā lī menī un cenas lī dzī gas vai zemā kas (kā izrā dī jā s - ir, bet nereklamē s). Lai jaukas un bezrū pī gas brī vdienas.
аватар Kristina82
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m trī s: es, vī rs un bē rns (4 gadi). Kurp doties uz Krimu, tika izvē lē ts ilgi un rū pī gi - viņ i apstā jā s pie Rubicon. Jo ja Krima, tad dienvidu krasts un netā lu no jū ras. Rezervē jā m paš i (bez tū risma aģ entū ras), piezvanī jā m, teica kā un kur jā maksā - samaksā jā m par 1 dienu, junior suite. … Tomēr ▾ Mē s bijā m trī s: es, vī rs un bē rns (4 gadi).
Kurp doties uz Krimu, tika izvē lē ts ilgi un rū pī gi - viņ i apstā jā s pie Rubicon. Jo ja Krima, tad dienvidu krasts un netā lu no jū ras. Rezervē jā m paš i (bez tū risma aģ entū ras), piezvanī jā m, teica kā un kur jā maksā - samaksā jā m par 1 dienu, junior suite. Paš ā Rubikonā vietu nav, bet Jū ras ē kā - lū dzu! Viesnī cu nezinā jā m, bet vienojā mies. Un pē c ieraš anā s viņ i to nenož ē loja !! ! pat tad, gluž i pretē ji, viņ i bija sajū smā , jo. tā ir jauna moderna ē ka un tuvā k jū rai.
Mē s ieradā mies un pē c 5 minū tē m tikā m apsē duš ies. nekā du problē mu! Automaš ī na tika novietota stā vvietā (20 UAH dienā papildus)
Paš i nesa mantas un somas - neviens pat nepalī dzē ja (paldies, ka vismaz ļ ā va maš ī nai pielipt pie korpusa)!
Viesnī ca: sastā v no 2 ē kā m: Rubicon (galvenā ē ka 4 stā vi) darbojas kopš.2006. gada. un korpuss "Morskoy" 2011. gadā .
Atrodas sanatorijas "Ukraina" teritorijā .
Viesnī cai praktiski nav teritorijas, tikai iekš pagalmi pie ē kā m (ar bē rnu rotaļ u laukumiem un mums ir piepū š amais baseins un sauļ oš anā s krē sli), bet var bez problē mā m staigā t, doties uz pludmali (ir lifts) cauri "Ukrainai". Viss zaļ š , alejas, soliņ i - lieliska zaļ a parka zona! Gaiss ir brī niš ķ ī gs!! !
Numurs: Korpuss "Marine" - jauns, moderns, numurs - attiecī gi!
Viss jauns, tī rs un vē l nesalauzts), ar balkonu.
Katrai telpai ir sava izeja (nav koridoru sistē mas)
Tī rī ts katru dienu (ļ oti rū pī gi izsū kts, jo ir paklā js)
Č ī bas, duš as cepures, mazas ziepes, š ampū ni un duš as ž elejas – tas viss ir!
Peldmē teļ i - tikai apartamentos.
Mū su junior suite: divguļ amā gulta (niš ā ), pakaramais, milzī gs spogulis, divvietī gs dī vā ns, kondicionieris, 2 krē sli, milzī gs skapis (tajā ir arī seifs), skapis ar plazmas TV, mini bā rs. Plaš i un ē rti!
Pludmale: - Rubicon nav savas, viņ i izsniedz ieejas kartes "Ukrainas" pludmalē .
Vidē js olis. Uz jū ru visi devā s kurpē s. Tī ri un pat ļ oti! Ar alu, piemē ram, pludmalē tos nelaidī s. Jū s arī nevarat smē ķ ē t. Dari visu krastmalā ! Cilvē ki bija priecī gi, neviens nesū dzē jā s, tieš i otrā di, gan smē ķ ē tā ji, gan nesmē ķ ē tā ji. Sauļ oš anā s krē slu noma - 20 UAH. (apm. 2.5 dolā ri) par vienu uz visu dienu (citā s Marat pludmalē s, Pine Grove utt. - 40 UAH! )
Jū ra bija tī ra, silta un patī kami atsvaidzinoš a. 3-4 dienas bija vē tra, viļ ņ i pā rņ ē ma visu pludmali (par spī ti molam), tā pē c visi stā vē ja kā jā s, bet bija jautri lē kt krastā un redzē t)
Vietas pludmalē bija jā ieņ em agri no rī ta (
Krastmala: trokš ņ ains, daudz cilvē ku!
Bezgalī gs skaits stendu, kafejnī cu, bā ru, nirš anas, tenisa, matrač u nomas utt.
Š eit ir viss: no karstā m vakariņ ā m, alkohola, saldē juma, pankū kā m, augļ iem, karstā s kukurū zas lī dz dzī vajai mū zikai, karaoke (vakaros).
Jū s varat nokā pt uz pludmali ar liftu caur Ukrainu (6 UAH vienai personai), tač u tunelī vai ar kā jā m ir ļ oti auksti! Tas nemaz nav tā lu, bet ir nedaudz augstu, lai "rā potu", it ī paš i, lai nenokā ptu uz pludmali, bet gan lai atgrieztos "augš up"! Karstumā ar bē rnu un lietā m - fiziskā audzinā š ana joprojā m ir tā da pati)))
Ē dieni un cenas:
(tā pē c ir divkā rš s viedoklis)
Cenas visam ir pā rā k augstas un pat ļ oti daudz!
Ī paš i pā rtika, augļ i, ū dens un alkohols (bet š ī ir Krima, š eit nenotiek savā dā k, it ī paš i sezonas augstumā ).
Brokastis: restorā nā "Pie vī ramā tes" - iekļ autas cenā . No 9 lī dz 11. Parasts, daudzveidī gs: piena putra, kartupeļ i, salā ti (pamī š us 2: krievu salā ti, kaž ociņ š , vinegrets, kaut kas lī dzī gs mimozai utt. ), dā rzeņ i (tomā ts, gurķ is), gaļ as š ķ ē les, biezpiens, musli , piens, olas, desiņ as, pastē te, siers (nedaudz), augļ i, saldē jums, sulas, tē ja, kafija, olī vas, maize, bulciņ as, pat š arlote un daž i saldie pī rā gi bija. Kopumā izsalcis nebū si, vari izvē lē ties, jo ī paš i tā pē c, ka mā jā s neviena cita nav!
Tad pusdienas un vakariņ as - nu, tā ir tikai dziesma (
Ē st "vī ramā tē " - jā paspē j paņ emt galdu!
No plkst. 12 pusdienā s galdi jau aizņ emti un galdiņ u atrast ir ļ ooooti grū ti! Viņ i tiek atbrī voti no 15. Vakarā tas pats (Neskatoties uz to, ka viņ iem ir lī dz 23.
Pasū tī jums jā gaida vismaz stundu!
Reiz vakarā mū su bē rns nesagaidī ja vakariņ as - viņ š aizmiga rokā s. Neizturē ju, gā ju pie viesmī ļ iem, lai palū gtu vismaz kaut ko iznest - pabaro bē rnu, samaksā par pasū tī jumu un aizbrauc! Viņ i joprojā m nepiegā dā ja ā tri! Neskatoties uz to, ka pasū tī jā m elementā ro: karbonā di sev, bē rnam - makaronu un kotleti. Š ausmas! Ar š o galdu aizņ emš anu un ē diena gaidī š anu viņ i cieta!
devos uz citu vietu - "Malibu" - pusdienoja par 500 UAH!
3 borš č s
3 steiki
2 bezmaksas kartes
3 sulas
un maize! Viss! ! ! Neej vairs!
Vairā kas dienas gā ja ē st san. "Ukraina" - padomju ē dnī ca "pa lē to", ē diens bija sojas-salā tu kā posti.
Brokastis 30 UAH, pusdienas - 40.
Mē s nevarē jā m izturē t vairā k par pā ris dienā m!
Atvainojiet, ka ir tik daudz "bukoFF", es tikai gribē ju aprakstī t visu pā rē jo attē lu)
labi atpū tos: laiks un daba un viesnī ca - super!
Bet ē diens nav pā rdomā ts! Skrienot, "atlekoties" un meklē t, kur bē rnu pabarot - smuki sabojā kopē jo iespaidu!
uz Krimas cenā m un apkalpoš anu - esiet gatavi!
аватар oculus
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas vietas izvē les kritē riji bija: 1. Kalni, lai skats bū tu patī kams, 2. Zaļ a teritorija, lai bū tu kur pastaigā ties, 3. Privā ta neliela viesnī ca. Pagā juš ajā gadā atpū tā mies privā tā mini viesnī cā Evpatorijā , un no savas pieredzes pā rliecinā jā mies, ka š ajā gadī jumā ir lielā ka kā rtī ba, teritorija ir tī rā ka, un cenas nav augstā kas kā lielajā s sanatorijā s-pansionā tos. … Tomēr ▾ Atpū tas vietas izvē les kritē riji bija: 1. Kalni, lai skats bū tu patī kams, 2. Zaļ a teritorija, lai bū tu kur pastaigā ties, 3. Privā ta neliela viesnī ca.
Pagā juš ajā gadā atpū tā mies privā tā mini viesnī cā Evpatorijā , un no savas pieredzes pā rliecinā jā mies, ka š ajā gadī jumā ir lielā ka kā rtī ba, teritorija ir tī rā ka, un cenas nav augstā kas kā lielajā s sanatorijā s-pansionā tos.
No manā m personī gajā m vē lmē m tika izvē lē ta Krima (mana sieva saprata, ka ir bezjē dzī gi strī dē ties, bet, manuprā t, Krimas klimats ir daudz maigā ks un ē rtā ks nekā tajā paš ā Turcijā ). Patiesī bā jautā jums bija par atpū tas vietas izvē li, kas atbilstu visiem š iem pieprasī jumiem. Tī klā tika apkopoti simtiem atsauksmju, un izvē le tika izdarī ta Miskhor ciematā (iespē jas - viesnī ca Marat Park un Rubikon komplekss). Sazinoties ar "Marat" administratoru, tika izvirzī ts nosacī jums par 100% priekš apmaksu par visu uzturē š anā s laiku, kas mums ne visai atbilst, jo, piedzimstot 4 gadus vecam bē rnam, maijā -jū nijā ir grū ti 100% plā nojiet augusta vidum. Rubikonā viņ i piedā vā ja veikt avansa maksā jumu par pirmajā m 3 naktī m uz viesnī cas direktora vā rda. Protams, skaidrā naudā caur Western Union privā tpersonai pā rskaitī t naudu ir nedaudz stulbi (ja kas, tad atdot praktiski nav iespē ju), tač u bailes nebija pamatotas, par priekš apmaksas saņ emš anu diennaktī atzvanī ja administratore. .
Tā tad: rezervē ts standarta numurs "A" 2 stā vā ar balkonu uz 14 dienā m. Ierodoties Miskhorā , no ceļ a var redzē t Rubicon zī mi, vā rtus un nelielu 2 stā vu ē ku. Reģ istratū ra, kas mū s sagaidī ja, aizveda mū s uz istabu. Tā atradā s tajā paš ā stā vā ar ieeju. Uz izbrī nī tu jautā jumu, kā ar 2. stā vu un balkonu, meitene atvē ra durvis uz balkonu, un izrā dī jā s, ka ē ka atrodas diezgan stā vā nogā zē , un otrā pusē ē kai patiesī bā ir 2. stā vs, un diezgan augsts. Jā piebilst, ka neredzē jā m telpas, kas atrodas uz ceļ a pusi, visi logi un balkoni ir vē rsti uz jū ru. No mū su balkona, starp augstā m cipresē m, vienā virzienā varē ja redzē t jū ru, bet otrā – Ai-Petri. Skaists.
Visos prospektos un mā jaslapā deklarē ts, 300 metrus no jū ras ir stā vs nobrauciens, pa kuru ir neē rti staigā t ar mazu bē rnu. No sanatorijas "Ukraina" ī rē tā pludmale atrodas 200-300 metru attā lumā no izejas uz krastmalu. Tā pē c uz pludmali devā mies cauri "Ukrainas" teritorijai, jo š ī taka ir daudz maigā ka (ē rtā k iet ar bē rnu), ē naina un patiesī bā ir kopts parks. Slinkiem cilvē kiem ir Marata troš u vagoniņ š uz pludmali (20 grivnas abos virzienos), ir Ukrainas lifts (6 grivnas), bet mē s ar Marata vagoniņ u izmantojā m tikai vienu reizi - lai brauktu ar dē lu, un tas arī viss. laiks staigā t. Kopumā š ajā s piegā jienos lielas slodzes nebija - 10 minū tes nesteidzī gā tempā .
Pludmale. Diezgan pā rpildī ts, bet tī rs. Ieeja ar caurlaidē m ir bez maksas, par sauļ oš anā s krē sla nomu uz dienu tiek piedā vā ts maksā t 20 grivnas no personas. Viņ i to nekad neņ ē ma. Oļ i ir pietiekami mazi, lai pat 4 gadus vecs bē rns varē tu pa to staigā t basā m kā jā m, bet tajā paš ā laikā pietiekami lieli, lai neaizbā ztos zem peldbiksē m  pē c sē dē š anas uz sē rfoš anas lī nijas ar savu laupī jumu.
Ir tualete, bez maksas, 30 metru attā lumā no pludmales.
Viņ i saka, ka Miskhorā ir siltā kā jū ra visā Krimā . Tā laikam ir taisnī ba, jo visas 2 nedē ļ as ū dens temperatū ra nenoslī dē ja zem 24’C un blakus pludmalē atradā s atpū tnieki, kas nā ca no rietumu krasta, kur ū dens bija 15-16 grā di. Ū dens ir tī rā kais. Ja jū ra ir mierī ga, tad no mola malas, kur dziļ ums ir ap 4 metriem (nirstot lī dz dibenam, man kā nenirē jam tas ļ oti nospiež ausis), aļ ģ es un oļ i pie pl. apakš as ir redzamas no augš as.
Istabu un viesnī cas personā ls. Laba pamatī ga istaba, tī ra, uz logiem - moskī tu tī kls. Kondicionieris, seifs, standarta 2 durvju skapis, mē teļ u pakaramie. Numurā ir elektriskā tē jkanna (citā s viesnī cā s nav atļ auts izmantot importa katlu) un fē ns. Papildus divvietī gajai gultai ir papildu gulta - izvelkamais dī vā ns. Mē beles ir visas jaunas, nav nobruž ā tas. Naktsskapī zem televizora - 2 š ķ ī vji, 2 glā zes, 2 krū zes ar apakš tasī tē m, karotī š u komplekts, dakš iņ as, naž i. Ledusskapis (strā dā kā zvē rs, bet klusi). Tā lrunis. Vannas istaba ir diezgan liela platī bā - apmē ram 3.5x1.8 m, duš a. Karstais un aukstais ū dens visu diennakti. Dvieļ u ž ā vē tā js ar jaucē jkrā niem - pirmajā dienā pamanī ju, ka no š ī jaucē jkrā na uz grī das nedaudz pil ū dens - pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru, jaucē jkrā ns tika salabots pusstundas laikā . Ir pieejami visi tualetes piederumi (ziepes, š ampū ns, kaut kā da ž eleja, vā ciņ i). Tualetes papī rs + rezerves rullis. Interesants punkts: pie sienas pie tualetes papī ra ir piestiprinā ta neliela plastmasas kastī te ar uzrakstu “dā mai”. Tajā ir mazi plastmasas maisiņ i (tumsas dē ļ es nezinā ju, ka tā notiek : ), es to neesmu redzē jis 5 * Turcijas viesnī cā s). Lielie, mazie un pludmales dvieļ i katram iedzī votā jam, mainī ti KATRU DIENU pret tī riem. Gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3-4 dienā m, es nevaru precī zi pateikt, bet 2 nedē ļ u uzturē š anā s laikā viņ i to mainī ja č etras reizes. Viņ i, uzturoties pludmalē , uzkopj istabu, reiz atgriezā s pē c fotoaparā ta un atrada apkopē ju - viņ a pasveicinā ja un aizgā ja, lai netraucē tu. Patī kami taktiska personā la uzvedī ba kopumā . Meitenes reģ istratū rā ir pieklā jī gas un draudzī gas, palī dzē ja orientē ties gan ģ eogrā fijā (lielajā Jaltā esam pirmo reizi), gan apskates objektos, gan transportā . Viņ i pē c pirmā pieprasī juma izsauca taksometru. Paldies viņ iem.
Uzturs.
To veic restorā nā U Teschi, kas jau vairā kkā rt aprakstī ts citos pā rskatos. Tas ietilpst Rubicon kompleksā , cenā iekļ autas bufetes tipa brokastis. Brokastis ir labas - ir arī piena virtuve - katru dienu ir putra un tikai karsts piens, jū s varat pagatavot graudaugu, musli vai š okolā des bumbiņ as, piemē ram, Nesquik (es nezinu, kā tā s sauc pareizi). Tajā paš ā laikā divu veidu raudzē tie piena produkti ir jogurts un kefī rs. Vienlaikus divu veidu salā ti (svaigi), vienlaikus 2 veidu gaļ a (karbonā des - desiņ as - cepetis uz ribā m - kotletes pamī š us), garnē jums (rī si-makaroni-griķ i-kartupeļ i pamī š us), vā rī tas olas, olu kultenis vai olu kultenis, 2 veidu sulas, tē ja - kafijas maisiņ i pē c izvē les. Kū kas vai saldais pī rā gs. Augļ i (arbū zs, melone, sasmalcinā ti persiki).
Jā , brokastī s bija iekļ auts arī saldē jums (2 veidi vienlaikus) - ņ em, cik gribi. . . Tā s ir manas galvenā s skumjas - pirmajā dienā saldē jumu nepamanī ju. . .
Mē s tur pavadī jā m pusdienas un vakariņ as - viņ i ļ oti labi gatavo, mans dē ls ē da normā li bez pierunā š anas. Ir bē rnu ē dienkarte ar samazinā tā m porcijā m, un cena ir 2 reizes zemā ka, kas arī ir patī kami. Kā rā dī tā js bija tas, ka pie Sievasmā tes nā ca ē st cilvē ki no kaimiņ u pansionā tiem, tā pē c, apmeklē jot restorā nu sastrē gumstundā , ne vienmē r bija iespē jams atrast vietu, un pasū tī juma gaidī š anas laiks bija lī dz 40.50 minū tes. Tad vienkā rš i sā kā m nā kt un pasū tī t mazliet agrā k, problē ma pazuda. Viesmī les meitenes skaistos uzvalkos (un viesmī ļ u puiš i blū meros) bija draudzī gas, palī dzē ja orientē ties ē dienkartē un gatavoš anas laikā , Viktorija mū s ī paš i aizrā va, pat mē ģ inā jā m izdomā t viņ as galdus (mainī jā s pa maiņ ā m). Ja viņ a lasa š ī s rindiņ as, sveiki.
Vī ramā tei ir dzī vā mū zika. Daž ā diem apmeklē tā jiem ir atš ķ irī ga attieksme pret izpildī tā ju, tač u repertuā rs nav kaitinoš s, un pulksten 23-00 apstā jas skaļ a mū zika. Bē rni var mierī gi gulē t. Naktī teritorija tiek apsargā ta, nepiederoš as personas nav ielaistas. Kā du nakti pamodos no tā , ka kā ds uzjautrinā ts jauneklis mē ģ inā ja izlauzties cauri kompleksa teritorijai uz jū ru, sarunā ar apsargiem cenzū ra bija, ka viņ i ir vietē jie. Nepalaida garā m. Jā , teritorijā ir apsargā ta autostā vvieta, kurskas Camry tur stā vē ja pirmā s 3 dienas - sveiki tautieš i!
Paš ā Miš korā izklaides praktiski nav. Bet ar transportu problē mu nav - uz Jaltu pā rsvarā braucā m ar taksi - 20 minū tes (krastmala, zoo, pasaku klajums), lī dz Alupkai - 10 minū tes (Voroncova pils, parks, vī na degustā cija : )). Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska - tuvu rosī giem ciematiem, bet ne tajos.
Nu, tas laikam arī viss. Rezumē jot, gribu teikt, ka mana sieva, ā rzemju brī vdienu piekritē ja, nonā ca pie secinā juma, ka š ī ir pirmā vieta, kur viņ a vē las atgriezties. Un es viņ u apzinā ti aizvedu uz turieni : ) . Un kaut kā man nav ko vē lē ties uzlabojumus. Nu ja nu vienī gi papildinā t virtuvi "Pie vī ramā tes", lai mazā k gaidī tu pasū tī jumu pat "sastrē gumā ".
Iesaku atpū tai, arī ar bē rniem.
P. S. Kopā ar mums uz Rubikonu devā s vē l viena jauna ģ imene ar mazu bē rnu. Viņ u tē vs, ģ imenes galva, bija "mū su" kū rortu pretinieks, gribē ja Turciju. Tā nu viņ š beidzot nonā ca pie secinā juma, ka lieliski atpū tā s, labā k nekā iepriekš ē jā reizē ar turkiem, un mums labi veicā s, ka viņ i viņ u aizvilka uz Mishoru.
аватар lesya8040
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ī gada jū lijā . Viss bija vienkā rš i ideā li – draudzī gs, neuzbā zī gs personā ls, laba apkalpoš ana numurā . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Istabā bija viss nepiecieš amais, pat peldkostī mi un č ī bas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ī gada jū lijā . Viss bija vienkā rš i ideā li – draudzī gs, neuzbā zī gs personā ls, laba apkalpoš ana numurā . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Istabā bija viss nepiecieš amais, pat peldkostī mi un č ī bas. Ļ oti skaista, kopta, mā jī ga teritorija, bē rnu rotaļ u laukums. Restorā nam "Pie vī ramā tes" arī ļ oti patika - un interjers, un apkalpoš ana, un ē diens. Iesaku pā riem un ģ imenē m ar bē rniem. Solī ds piecinieks bez pā rspī lē jumiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alenakisa
Sveiki! Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai ūdens ir silts jūnija vidū? Vai pludmale un ūdens ir tīri? Un vai tiešām galvenā ēka naktī ir trokšņaina? Es gribu klusumu...
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Natali_LI
Nākamreiz došos atvaļinājumā. nedēļas nogales "Rubiconā", kas ir naktsklubs, izmaksas, dominējošais kontingents, mūzikas virziens?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums elenavlad
jautājums attiecas uz Rubicon Hotel Miskhor
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Trošu ceļš uz Ai-Petri
Novērtējums 7.5
Krima, Miskhor
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports

Гостиничный комплекс «Рубикон» (открылся — 15 июня 2006 г.) расположен в курортном поселке Мисхор, в парковой зоне, примыкающей к территории санатория «Украина», в 300м от моря. Гостиница «Рубикон» — это четырёхэтажное здание, зеленая территория с лужайками, фонтанами и площадками для отдыха.

В гостиничный комплекс входят украинский ресторанчик «У Тещи», морской ресторан «Палуба» и ночной клуб «Рубикон».

Для тех, кто хочет поправить свое здоровье, а не только отдохнуть предоставляется возможность за дополнительную плату воспользоваться услугами мощной лечебно-диагностической базы санатория «Украина» для профилактики и лечения заболеваний верхних дыхательных путей, сердечно-сосудистой и нервной систем.

Atrašanās vieta 300 м от моря, 10 км от Ялты, 2 км от Ласточкиного гнезда.
Viesnīcā

Автостоянка, бассейн, водолечебница, косметолог, массаж, парикмахер.

Adrese Г. Ялта пгт Гаспра ул. Алупкинское шоссе 15в
Tālruņi: +38 (067) 290 260 8
+38 (0654) 24 74 13
Tīmekļa vietne: Rubikon
FAQ