Diulber 2*– Atsauksmes

40
Novērtējums 7.110
№7 viesnīcas reitingā Miskhor
7.6 Numurs
7.5 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.5 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Austrumu pasaka Krimas dienvidu krastā. Vēsturiskā mantojuma un kūrorta atjaunošanas apvienojums. Sanatorijas sirds ir mauru stila pils, Romanovu rezidence, kas celta 19. gadsimta beigās. Vairāk nekā 6,5 hektāri parka, kur katrs stūris dveš vēsturi. Privāta pludmale, vairāk nekā 200 metru garumā. Mūsdienīga medicīniskā un diagnostikas bāze pilnīgai atveseļošanai. Bērnu animācija, meistarklases, radošie un uzliesmojoši vakari. Informatīvas un drošas ekskursijas pa iespaidīgākajiem pussalas maršrutiem.Vairāk →
аватар marinka.ni
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Beidzot nolē mā m parū pē ties par savu veselī bu. Viņ i gribē ja dzī vot 2. korpusā junior suite numurā . Mē beles ir veselas, nav jaunas, izskatā s labi. Gultas ir atseviš ķ as. Virs gultas bija lampas, man patī k lasī t pirms gulē tieš anas, tā pē c biju apmierinā ta. … Tomēr ▾ Beidzot nolē mā m parū pē ties par savu veselī bu. Viņ i gribē ja dzī vot 2. korpusā junior suite numurā . Mē beles ir veselas, nav jaunas, izskatā s labi. Gultas ir atseviš ķ as. Virs gultas bija lampas, man patī k lasī t pirms gulē tieš anas, tā pē c biju apmierinā ta. Vannas istaba ir gaiš a, bija ē rti krā sot, bija fē ns. Vannas dvieļ u komplekts. Uz balkona bija veļ as ž ā vē tā js. Kopē jā koridorā bija dzesē tā js, ū deni varē ja dzert jebkurā laikā . Istabā bija silts, atbraucā m vē lā rudenī , apkure jau darbojā s.
Sanatorijas priekš rocī ba ir tā s peldbaseins ar jū ras ū deni, tagad tas bija slē gts, un vasarā ir ā ra baseins, es gribē tu tajā peldē ties. Skats ir burvī gs.
Uz vietas ir autostā vvieta, var ierasties ar savu auto.
Ekskursijas ir pieejamas par papildu samaksu.
Parkā notiek fotosesijas, gribē jā m atrast arī vietē jo fotogrā fu, bet tam nepietika laika.
аватар likaa.koban
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s redzē jā m daudz interesantu lietu. Bet pils nekad nav bijusi apdzī vota. Mū su brauciens bija no 21. oktobra lī dz 4. novembrim. Ē ka 1 un 2 ir ļ oti skaista no iekš puses un ā rpuses. Bet 3. korpuss izskatā s modernā ks. Kū rortam ir savs parks, pludmale. … Tomēr ▾ Mē s redzē jā m daudz interesantu lietu. Bet pils nekad nav bijusi apdzī vota. Mū su brauciens bija no 21. oktobra lī dz 4. novembrim. Ē ka 1 un 2 ir ļ oti skaista no iekš puses un ā rpuses. Bet 3. korpuss izskatā s modernā ks. Kū rortam ir savs parks, pludmale. Teritorija slē gta, ieeja tikai pē c sanatorijas grā matā m. Nu, reizē m novē rojā m, ka viņ i rī ko ekskursijas pa teritoriju. Ā ra un iekš telpu peldbaseins. Ū dens tiek uzsildī ts. Nostiprinā ju muguru ar vingrinā jumu palī dzī bu uz Evminov dē ļ a.
аватар tim.moscow
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā pavasarī š eit atpū tā s mana sieva un viņ as draudzene. Viņ iem tas patika. Mē s ar dē lu atbraucā m apskatī t Krimu uz 2 nedē ļ ā m. Dzī vojā m 3 korpusā , istaba liela, veca stila mē beles, istabā duš as tualete. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā pavasarī š eit atpū tā s mana sieva un viņ as draudzene. Viņ iem tas patika. Mē s ar dē lu atbraucā m apskatī t Krimu uz 2 nedē ļ ā m. Dzī vojā m 3 korpusā , istaba liela, veca stila mē beles, istabā duš as tualete. Sā kumā bija grū ti pierast pie sanatorijas rež ī ma, ē st pa stundā m, pē c pā ris dienā m pierada. Mē s izmantojā m tikai baseinu un sporta zā li. Devā mies uz Jaltu, Alupku, Sevastopoli.
аватар dariaay.kiu
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanatorija Dyulber laipni satikā mies ar vī ru oktobrī . Lai kur jū s dotos, jū s sajutī siet darbinieku sirsnī go attieksmi, ī paš i reģ istratū rā . Mē s dzī vojā m 3 ē kā . Numurs ir pā rsteidzoš s ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Sanatorija Dyulber laipni satikā mies ar vī ru oktobrī .
Lai kur jū s dotos, jū s sajutī siet darbinieku sirsnī go attieksmi, ī paš i reģ istratū rā .
Mē s dzī vojā m 3 ē kā .
Numurs ir pā rsteidzoš s ar skatu uz jū ru. Plaš a istaba, glī ti saklā ta liela gulta, skapis, naktsgaldiņ i, TV, izeja uz balkonu.
Dienas paskrē ja ļ oti ā tri, cilvē ku istabā praktiski nebija. Mē s katru dienu izstrā dā jā m sev plā nu, lai aptvertu vairā k daž ā du vietu Krimā . Braucā m ar autobusu, blakus sanatorijai bija pietura, autobusi kursē ik pē c 20 minū tē m.
аватар yana.platan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums bija labi dzī ves apstā kļ i. Mums piedā vā ja istabu 1. korpusā otrajā stā vā . Augsti griesti, skaistas lustras. Mums istabā bija viss nepiecieš amais. Lieliska pludmale, oļ i, bez problē mā m ar sauļ oš anā s krē sliem. … Tomēr ▾ Mums bija labi dzī ves apstā kļ i. Mums piedā vā ja istabu 1. korpusā otrajā stā vā . Augsti griesti, skaistas lustras. Mums istabā bija viss nepiecieš amais. Lieliska pludmale, oļ i, bez problē mā m ar sauļ oš anā s krē sliem. Ū dens ir tī rā kais. Ir medicī nas un glā bš anas postenis. Krastmalā ir kafejnī ca, kur var ieturē t labu maltī ti. Pā rsvarā esam ē damistabā . Ir izcils ē diens, bufete, viņ š piegā ja pie galda, paņ ē ma ē st, aizgā ja, nebija ī paš a cilvē ku pū ļ a.
аватар shtraus74
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ir medicī nas bā ze, ē dinā š ana arī , istabu skaits labā stā voklī . Sava pludmale, lieli, mazi oļ i, paspē jā m nopeldē ties jū rā , kamē r bija silti. Abas ē kas ā rē ji ir ļ oti skaistas, nevaram noticē t, ka dzī vojā m Hanas pilī . … Tomēr ▾ Ir medicī nas bā ze, ē dinā š ana arī , istabu skaits labā stā voklī . Sava pludmale, lieli, mazi oļ i, paspē jā m nopeldē ties jū rā , kamē r bija silti. Abas ē kas ā rē ji ir ļ oti skaistas, nevaram noticē t, ka dzī vojā m Hanas pilī . Izvirzā m sev mē rķ i, ka bezdelī gas ligzdu sasniegsim kā jā m, bija grū ti aiz pieraduma, bet izdarī jā m.
аватар margosha.nev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Protams, tas ir tā ls ceļ š ejams. Tā pē c izmantojā m sanatorijas pakalpojumu un pasū tī jā m transfē ru. Š oferis mū s savā ca tieš i laikā . Mē s ieradā mies 10:00. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja jauna dā ma. … Tomēr ▾ Protams, tas ir tā ls ceļ š ejams. Tā pē c izmantojā m sanatorijas pakalpojumu un pasū tī jā m transfē ru. Š oferis mū s savā ca tieš i laikā . Mē s ieradā mies 10:00. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja jauna dā ma. Viņ a mū s iepazī stinā ja ar sanatorijas noteikumiem un rež ī mu. Mantas neš ķ irojot, devā mies apskatī ties. Parks mazs, bet mā jī gs, pludmale oļ aina, darbojas ģ ē rbtuves, duš as un tualetes. Medmā sa sniedza noderī gu informā ciju. Ē dinā š ana trī s reizes dienā . Mē s negā jā m uz procedū rā m.
аватар yasya.yas
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s mī lam Krimu, mē s apmeklē jā m daudzas vietas. Mē s domā jā m, kā pē c gan nedzī vot sanatorijā , it ī paš i, ja tā ir pils. Iekš ā ir skaisti, to laiku lustras, lielas koka durvis ar lieliem rokturiem. Mū su istabā bija modernā ks remonts. … Tomēr ▾ Mē s mī lam Krimu, mē s apmeklē jā m daudzas vietas. Mē s domā jā m, kā pē c gan nedzī vot sanatorijā , it ī paš i, ja tā ir pils. Iekš ā ir skaisti, to laiku lustras, lielas koka durvis ar lieliem rokturiem. Mū su istabā bija modernā ks remonts. Pirmajā dienā mū s uzaicinā ja uz tikš anos pie ā rsta. Viņ š mū s apskatī ja, intervē ja, pastā stī ja par procedū rā m. Nolē mā m izmē ģ inā t baldriā na vannas. Mums patika.
аватар borzay
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vairā kas reizes atpū tā mies Krimā . Š ovasar nolē mā m dzī vot Dulberas sanatorijā . Mē s esam trī s, es esmu vī rs un bē rns. Bē rniem ir bē rnu istaba ar skolotā ju, parkā rotaļ u laukums. Zā lē , kur ē damistaba bija plaukts ar ekskursijā m, mē s devā mies tikai uz diviem. … Tomēr ▾ Vairā kas reizes atpū tā mies Krimā . Š ovasar nolē mā m dzī vot Dulberas sanatorijā . Mē s esam trī s, es esmu vī rs un bē rns. Bē rniem ir bē rnu istaba ar skolotā ju, parkā rotaļ u laukums. Zā lē , kur ē damistaba bija plaukts ar ekskursijā m, mē s devā mies tikai uz diviem. Ē diens bija labs, pavā ri lieliski, viss bija ļ oti garš ī gi.
аватар alex.volk9
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dulberā atpū š amies otro reizi, atbraucam vasarā peldē ties jū rā . Apmierinā ts ar apkalpoš anu, numurs ir piemē rots gan ā rē ji, gan cenai. Sanatorija bija pilna, brī vu istabu vispā r nebija, bija laiks tikai noskatī ties, kā vieni tajā paš ā dienā aizbrauc un citus apmetā s. … Tomēr ▾ Dulberā atpū š amies otro reizi, atbraucam vasarā peldē ties jū rā .
Apmierinā ts ar apkalpoš anu, numurs ir piemē rots gan ā rē ji, gan cenai.
Sanatorija bija pilna, brī vu istabu vispā r nebija, bija laiks tikai noskatī ties, kā vieni tajā paš ā dienā aizbrauc un citus apmetā s. Iesakā m rezervē t iepriekš , pretē jā gadī jumā var netikt iekš ā .
Ē diens mums piestā v, nezinu, kā pē c cilvē ki tur saš utuš i, garš ī gi gatavo, ē dienkarti, protams, var daž ā dot, bet pietiek. Man patika, ka viņ i deva augļ us.
Parkā sporta laukums, dari cik gribi, neviens netraucē .
Pludmale ir plaš a, ē naina nojume, sauļ oš anā s krē sli.
Netā lu no kū rorta atrodas Bezdelī gu ligzda, mē s ar sievu gā jā m uz to.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trošu ceļš uz Ai-Petri
Novērtējums 7.5
Krima, Miskhor
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports

Восточная сказка на Южном берегу Крыма. Сочетание исторического наследия и курортного оздоровления. Сердце санатория – дворец в мавританском стиле – резиденция дома Романовых, построенная в конце ХIX века. Более 6,5 га парковой зоны, где каждый уголок дышит историей. Собственный пляж, протяженностью более 200 метров. Современная лечебно-диагностическая база для полноценного оздоровления. Детская анимация, мастер-классы, творческие и зажигательные вечера. Познавательные и безопасные экскурсии по самым впечатляющим маршрутам полуострова.

Atrašanās vieta Санаторный комплекс "Дюльбер" расположен в прекрасном природном оазисе Крымского побережья - Мисхоре, в 16 км от Ялты.
Pludmales apraksts Мелкогалечный пляж, оборудованный теневыми навесами и лежаками.
Viesnīcā

  • великолепный санаторный парк
  • 2 кинотеатра
  • летний кинозал
  • 2 танцзала
  • 2 библиотеки с читальными залами
  • 3 биллиардные
  • 2 бассейна
  • спортивные площадки
  • теннисный корт
  • несколько баров
  • междугородный телефон
  • автостоянка

  • Bērniem
    Izklaide un sports
    Telpu apraksts

  • 2-х местные номера с удобствами, корпус № 3

  • полулюксы 1-но и 2-х комнатные, корпус № 3

  • люксы, корпус № 1

  • Adrese Крым, Ялта, пгт. Кореиз, Алупкинское шоссе, 1
    Tālruņi: 8 800 600 22 61
    +7 978 982 90 00
    Tīmekļa vietne: Diulber
    FAQ