999 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.010
9.3 Numurs
6.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
3.3 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Krimas dienvidu krasta krastā, Miskhorā. Ēka atrodas tieši uz sekundārā ceļa (Alupkinskoje šoseja), blakus sanatorijām "Ukraina", "Dņepr", "Marat", HeLiopark "Pine Grove", kas sniedz savus pakalpojumus viesnīcas 999 viesiem uz komerciāliem pamatiem. .Vairāk →
аватар binito1980
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uz š o viesnī cu gribē jā m ierasties 2014. gada jū lijā , jo. viņ a mums ieteica. Mē ģ inā ja rezervē t istabu pa e-pastu. Sekoja ilga sarakste, nā cā s burtiski izspiest informā ciju no administrā cijas par istabā m, izmaksā m un apmaksas noteikumiem. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu gribē jā m ierasties 2014. gada jū lijā , jo. viņ a mums ieteica. Mē ģ inā ja rezervē t istabu pa e-pastu. Sekoja ilga sarakste, nā cā s burtiski izspiest informā ciju no administrā cijas par istabā m, izmaksā m un apmaksas noteikumiem. Administrā cijas atbildes bija, maigi izsakoties, neadekvā tas. Uz visiem mū su jautā jumiem netika atbildē ts. 2014. gada 10. jū lijs man teica, ka ir palikusi 1 istaba, es lū dzu veikt rezervā ciju. 11. jū lijā samaksā ju caur Zolotaya Korona pā rskaitī jumu, man rakstī ja, ka nav cipari, varu atņ emt naudu. Kad es zvanī ju uz viesnī cu, viņ i man teica, ka labā k ir meklē t istabas pie viņ iem pē c ieraš anā s. Es ceļ oju ar bē rnu, tā pē c gribē ju zinā t iepriekš ? ka numurs ir fiksē ts, administrators bija rupjš , teica, ka man nav numuru, tas ir, personā ls ir pilnī gi necieņ a pret klientiem. Administrators teica, ka mū su rezervā cija tika atcelta 07. , 14. jū lijā , pavadot š o akciju ar kā rtē jo rupjī bu, lai gan 2014. gada 11. jū lija sarakstē bija skaitlis mums. Tā tad, dā rgie Zborovski Oļ eg Vladimirovič un Fedorinova Veronika Vadimovna, iemā cieties izturē ties pret saviem klientiem ar cieņ u!
аватар pismo.ksushe
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s gribē jā m doties medusmē neš a ceļ ojumā uz š o viesnī cu, jo mums tas tika ieteikts. Mē ģ inā ja rezervē t istabu pa e-pastu. Sekoja ilga sarakste, nā cā s burtiski izspiest informā ciju no administrā cijas par istabā m, izmaksā m un apmaksas noteikumiem. … Tomēr ▾ Mē s gribē jā m doties medusmē neš a ceļ ojumā uz š o viesnī cu, jo mums tas tika ieteikts. Mē ģ inā ja rezervē t istabu pa e-pastu. Sekoja ilga sarakste, nā cā s burtiski izspiest informā ciju no administrā cijas par istabā m, izmaksā m un apmaksas noteikumiem. Administrā cijas atbildes bija, maigi izsakoties, neadekvā tas. Mums bija jā maksā.100% avansā par visā m atpū tas dienā m. Turklā t mums bija jā maksā tikai ar Western Union starpniecī bu, tikai ASV dolā ros, jā maksā komisijas nauda paš iem un jā dara lī dz 16:00 rē ķ ina izrakstī š anas dienā . Maksā jumu tika ierosinā ts veikt uz parastā fiziskā s personas rē ķ ina. sejas. Viesnī cas ī paš nieki izdomā ja vienkā rš u veidu, kā izvairī ties no nodokļ u nomaksas, kas viņ iem ir ļ oti ē rts, bet pilnī gi necieņ a pret klientiem. Kad prasī jā m aizkavē t maksā jumu nevis sestdien, kad beidzot saņ ē mā m rē ķ inu no administratora, bet pirmdien, mū su rezervā cija tika atcelta, pavadot š o darbī bu ar kā rtē jo rupjī bu. . Tā tad, cienī jamie Zborovski Oļ eg Vladimirovič un Fedorinova Veronika Vadimovna, maksā jiet nodokļ us un guliet mierī gi, un iemā cieties izturē ties ar cieņ u pret saviem klientiem!
аватар Maryashka2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Biju pat pā rsteigts, jo labā k patī k atpū sties ā rzemē s. Istaba gaiš a un mā jī ga, milzī gs plazmas ekrā ns, viss tieš i kā bildē , ir viss nepiecieš amais, lī dz pat konservu attaisā majam. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Biju pat pā rsteigts, jo labā k patī k atpū sties ā rzemē s. Istaba gaiš a un mā jī ga, milzī gs plazmas ekrā ns, viss tieš i kā bildē , ir viss nepiecieš amais, lī dz pat konservu attaisā majam. Tī rī š ana mani apmierinā ja, ī paš s paldies sievietei, kura uzkopa, vienmē r neuzbā zī ga un pretimnā koš a, mani pā rsteidza gultas baltums (kas tiek mainī ts ik pē c trim dienā m) un dvieļ i (tie tika mainī ti katru dienu), negaidī ju to no Krima. Mani pā rsteidza arī trauku komplekts, kurā ietilpa: trī s glā zes, trī s glā zes, trī s glā zes un krū zī tes ar apakš tasī tē m, mazi un dziļ i š ķ ī vji, karotes, dakš iņ as, nazis un pat grieš anas dē lis, un tas viss nav lē ts. Vannas istabā ir liels logs, tu sē di un skaties uz Ai Petri (romantika). Skats no istabas ir labā kais, kā ds man jebkad ir bijis. Pirmajā stā vā ir grā matu skapis ar daudziem daž ā diem ž urnā liem, ko lasī t. Lī dz jū rai jā dodas kā das septiņ as minū tes, izgā jā m cauri sanatorijai "Ukraina", š ī dziedinoš ā gaisa dē ļ bū tu vē rts pastaigā ties vē l ilgā k. Slinkajiem ir troš u vagoniņ š pie "Marata" (12 UAH vienai personai) vai lifts "Ukrainā " (6 UAH no personas), bet no tā vē l nedaudz jā pastaigā pa sanatorijas teritoriju. . Apkā rt ir daudz bā ru un kafejnī cu, bijā m gandrī z visā s, secinā jums: Tē jas namiņ a kafejnī ca, kas atrodas pludmalē , labā kais variants, ē dā m galvenokā rt tur, mā jā s gatavota un nav dā rga, ir trū kums lielā pieprasī juma dē ļ , pusdienā s un vakarā nav brī vu galdiņ u, jā stā v rindā . Diezgan populā ra ir arī kafejnī ca "Pie vī ramā tes", tač u tur ir dā rgā ka, ideā li piemē rota bē rniem, tur ir pat animators. Kafejnī ca "Malibu" no pirmā acu uzmetiena nelikā s dā rga (skatot ē dienkarti), bet, kad atnesā m rē ķ inu, bijā m pā rsteigti, Jaltā krastmalā bija lē tā k. Vispā r patika atpū ta, bet pludmales ir kaut kas, sezonā (pē c manas dziļ as pā rliecī bas) nav vē rts iet, jū ties kā nabaga radinieks, kuram nekur nav vietas, izglā bā mies ar ejot pusdienā s, tad pludmales bija tukš as, un mē s sē dē jā m zem lietussarga. Viesnī cu noteikti iesaku, bet ne sezonā (nu, visur daudz cilvē ku).
Вид из туалета Вид из постели Завтрак
аватар Panasenko2009
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i super, tajā ir viss nepiecieš amais atpū tai. Iesaku visiem turp doties, un jū s to nenož ē losiet. Viesnī cas dienvidu puse ir pagriezta pret jū ru un ir vienkā rš i iegremdē ta Miskhor parka zonā ar palmu un cipreš u alejā m, Libā nas un Atlasa ciedriem, lauriem, rozē m, lī kumotajā m smalkajā m visterijā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i super, tajā ir viss nepiecieš amais atpū tai. Iesaku visiem turp doties, un jū s to nenož ē losiet.
Viesnī cas dienvidu puse ir pagriezta pret jū ru un ir vienkā rš i iegremdē ta Miskhor parka zonā ar palmu un cipreš u alejā m, Libā nas un Atlasa ciedriem, lauriem, rozē m, lī kumotajā m smalkajā m visterijā m. No viesnī cas logiem un balkoniem paveras fantastisks skats uz Ai-Petri kalnu.
Visos numuros ir: seifs; ledusskapis; gaisa kondicionē š ana; balkons; sauļ oš anā s krē sli + matracis; fē ns; Galantē rijas preces; peldmē teļ i, č ī bas; telefons; trauki, frage; veļ as ž ā vē tā js; Auksts un karsts ū dens visu diennakti; 200 metri lī dz pacē lā jam uz pludmali. Un pats galvenais, istaba ir ļ oti tī ra un ē rta, kas Krimā ir retums.
Telpā ir tuvē jā s kafejnī cas ē dienkarte un pa telefonu var pasū tī t uz savu istabu ko vē lies.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Trošu ceļš uz Ai-Petri
Novērtējums 7.5
Krima, Miskhor
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports

Отель находится на побережье южного берега Крыма, в Мисхоре. Здание располагается прямо на второстепенной дороге (Алупкинское шоссе), рядом с санаторями «Украина», «Днепр», «Марат», HeLiopark «Сосновая роща», которые на коммерческой основе предоставляют свои услуги гостям отеля 999.

Atrašanās vieta 10 км от центра Ялты, в 300 метрах от моря (100 метров до лифта).
Viesnīcā

VIP комната отдыха с зоной WI-FI в холле.

  • atklāts baseins
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports Сауна.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

10 номеров разной категории.

Istabās

Кондиционер системы зима-лето, холодильник, посуда, телефон (без выхода на международную связь), мини-сейф, телевизор, спутниковое телевидение. В ванной комнате - фен, косметический набор, халаты, тапочки, косметическое зеркало, холодная и горячая вода круглосуточно, отопление «УМНЫЙ ДОМ».

Adrese пгт.Гаспра, ул.Алупкинское шоссе 15г
Tālruņi: +38 (050) 233 40 20
+38 (050) 330 09 55
Tīmekļa vietne: 999
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .