Gostinyi dvor "Beliaus" 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.710
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Gostiny Dvor "Belyaus" ir ģimenes uzņēmums. Tāpēc viesiem tiek piedāvāta klusa, relaksējoša brīvdienu atmosfēra, prom no trokšņainas civilizācijas. Beljauss ir unikāls un maz izpētīts Krimas rietumu nostūris, pareizāk sakot, daudzus kilometrus gara smilšaina iesma, kas iegriežas tīrākajā jūrā ar fantastiskām balti zeltainām smilšu pludmalēm, kas atrodas starp Evpatoriju un Melno jūru. No vienas puses, redzam pludmali un atklāto jūru, no otras – nelielu Donuzlavas sālsezera līci. Jūras krastā atrodas interesants arheoloģijas piemineklis - grieķu-skitu cietoksnis-cietoksnis Beljaus. Viss šeit elpo noslēpumu un vēsturi. Protams, šī ir vieta klusu un relaksējošu brīvdienu cienītājiem, prom no trokšņainas civilizācijas, kas ir šī Krimas stūra unikalitāte. Cenā iekļauts: WI-FI, autostāvvieta, uzkopšana, bārbekjū, bārbekjū. Pēc pieprasījuma ir pieejams gludeklis, bērnu gultiņa, augstais krēsls, ratiņi. Bērniem līdz 6 gadu vecumam nakšņošana vienā istabā ar vecākiem bez papildu gultas ir bez maksas. Ekskursijas - Tarkhankut (laivu brauciens, niršana, delfinārijs), izjādes ar zirgiem, Melnā jūra, Evpatorija un daudz kas cits. Tikšanās lidostā un dzelzceļā. stacijas. Vakarā ir iespēja baudīt saulrietu un stepes klusumu, pasēdēt pie ugunskura krastā vai uz vietas gatavot šašliku pēc savas receptes. Viesiem tiek piedāvātas brokastis, mājas pusdienas un vakariņas tikai no augstas kvalitātes produktiem. Pašdarināti persiki, vīnogas tiek atvesti no vietējiem augļu dārziem, bet piena produkti no tuvējiem ciemiem. Numuri ir aprīkoti ar virtuvīti.Vairāk →
аватар galja4561
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2016. gada jū lijā viņ i izvē lē jā s sev ceļ ojumu uz Krimu, uz attā lu nostū ri, uz Beljausu. ? Pē dē jie gadi atpū tuš ies ā rzemē s. Viņ i neuzdroš inā jā s doties uz Krimu. “Tač u pē c otrā bē rna piedzimš anas svē tku formā ts tika bū tiski pā rskatī ts. … Tomēr ▾ 2016. gada jū lijā viņ i izvē lē jā s sev ceļ ojumu uz Krimu, uz attā lu nostū ri, uz Beljausu. ? Pē dē jie gadi atpū tuš ies ā rzemē s. Viņ i neuzdroš inā jā s doties uz Krimu. “Tač u pē c otrā bē rna piedzimš anas svē tku formā ts tika bū tiski pā rskatī ts. ? Mū s interesē ja tā di brī ž i kā bē rnu labiekā rtoš ana, pā rtika no vietē jiem produktiem, klimats un tī ra jū ra. “Apkopojot informā ciju par Krimu, secinā jā m, ka lielas luksusa viss iekļ auts viesnī cas mums neder daudzos aspektos, ieskaitot cenas. Un nav zinā ms, vai bū sim apmierinā ti ar š ā du atpū tu Krimā . ? Beļ ausa ir vieta droš ai atpū tai ar bē rniem. ? Izvē lē jā mies ģ imenes mazo viesnī ciņ u "Gostiny Dom" Belyaus "Var viegli aizbraukt uz mē nesi un kļ ū t veselī gā kam ar visu ģ imeni. Jaunā kajam bija 1 gads. Es paliku viena ar mammu, kad vī rs aizbrauca uz darbu brī vdienas. Ē dieni daž ā di kā gribē jā m. Vecā kais dē ls ieguva daudz draugu Kopumā dzī vojā m kā mā jā s, tikai pie jū ras. ? Atvaļ inā jums tika pagarinā ts un atpū tā s uz 1 mē nesi. ? Aprē ķ inā ju savus izdevumus un secinu, ka pē c plkst. "viss iekļ auts" sistē ma, "mē s bū tu dzī vojuš i daudz mazā k. Un iespaidi nebija sliktā ki un arī pā rē jo rezultā ts nav sliktā ks. ? Un daudz kas ir atkarī gs no viesnī cas ī paš niekiem. bija ļ oti uzmanī gi pret mums. Mē s jutā mies droš i. ? Pē c atgrieš anā s mā jā s aizgā ja mū su radi un arī viņ iem iepatikā s Beļ auss. Tu dzī vo kā mā jā s, tikai jū ra blakus.
аватар good.girl
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s no 2015. gada 17. lī dz 25. augustam. Vietu Belaus izvē lē jos tā s skaidrā s jū ras un garā s smilš u pludmales dē ļ . Apdomā ju, kur palikt un internetā atradu Beļ aus viesu namu, parunā jot pa telefonu ar saimnieci Jū liju, noteikti nolē mu uz š ejieni aizbraukt. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2015. gada 17. lī dz 25. augustam. Vietu Belaus izvē lē jos tā s skaidrā s jū ras un garā s smilš u pludmales dē ļ . Apdomā ju, kur palikt un internetā atradu Beļ aus viesu namu, parunā jot pa telefonu ar saimnieci Jū liju, noteikti nolē mu uz š ejieni aizbraukt. Un nav ž ē l! Ļ oti patī kami un viesmī lī gi saimnieki Jū lija un Nikolajs. Pasū tī ju pie viņ iem transfē ru, mani sagaidī ja no Lidostas un bez problē mā m aizveda uz vietu. Viesnī ca ir jauna, ē rta, numuriņ i gaumī gi iekā rtoti, tajos ir ļ oti patī kami atrasties. Istabā ir viss nepiecieš amais. Lī dz jū rai apmē ram piecas septiņ as minū tes kā jā m un jū ra ir pasakaina! Ļ oti tī rs, bezgalī gs, vienkā rš i ideā ls! Cilvē ku nav daudz, kas Krimas piekrastē ir retums. Ē dinā š ana ir pieejama viesnī cā , netā lu ir arī ē damzā le un veikals. Saimnieki var pasū tī t gaļ as vai zivju bā rbekjū , izmaksas ir 100 rubļ i par 100 gramiem, 350 rubļ i porcija plus 70 rubļ i garnī rs pagatavots. Atpū tnieki pā rsvarā ir ģ imenes ar maziem bē rniem. Belyaus - vieta klusai relaksē još ai atpū tai prom no trokš ņ ainā m ballī tē m un infrastruktū ras. Bet, un labā kā nakš ņ oš anas vieta ir Gostiny Dvor Belyaus, paldies tā ī paš niekiem par sirsnī go uzņ emš anu un brī niš ķ ī go atpū tu!
аватар belyaus.hotel
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies ar visu ģ imeni un mums visiem ļ oti patika gostiny dvor! Skaista, mā jī ga un tī ra teritorijā , tuvu jū rai. Viesnī cā ir rotaļ u laukums, atpū tas zona, inventā rs. Istabas tī ras un labas. Iesaku visiem š eit atpū sties - jū ra ir ļ oti maiga. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar visu ģ imeni un mums visiem ļ oti patika gostiny dvor! Skaista, mā jī ga un tī ra teritorijā , tuvu jū rai. Viesnī cā ir rotaļ u laukums, atpū tas zona, inventā rs. Istabas tī ras un labas. Iesaku visiem š eit atpū sties - jū ra ir ļ oti maiga.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Mirazh 2*
Novērtējums 9.0
Krima, Medvedevo
Atrakcijas

Гостиный двор "Беляус" - это семейный бизнес. Поэтому гостям предлагается атмосфера тихого спокойного отдыха, вдали от шумной цивилизации.

Беляус - это уникальный и малоизведанный уголок западного Крыма, а точнее многокилометровая песчаная коса, врезающаяся в чистейшее море с фантастическими песчаными пляжами бело-золотистого цвета, которые находятся между Евпаторией и Черноморским.

С одной стороны мы видим пляж и открытое море, а с другой-небольшой залив соленого озера Донузлав. На берегу моря расположен интереснейший археологический памятник греко-скифская крепость-городище Беляус. Здесь все дышит тайной и историей. Безусловно, это место для любителей тихого и спокойного отдыха, вдали от шумной цивилизации, что и является уникальностью этого уголка Крыма.

В стоимость включено: WI-FI, парковка, уборка номеров, пользование мангалом, барбекю. По запросу предоставляется утюг, детская кроватка, стульчик для кормления, коляска-трость.

Проживание детей до 6 лет в одном номере с родителями без дополнительного места бесплатно.

Экскурсии -Тарханкут (прогулка на катере, дайвинг, дельфинарий), катание на лошадях, Черноморское, Евпатория и многое другое). Встреча в аэропорту и ж.д. вокзалах.

Вечером есть возможность насладится закатом солнца и степной тишиной, посидеть у костра на берегу или приготовить шашлык по своему рецепту на территории отеля.

Гостям предлагаются завтраки, домашние обеды и ужины только из высококачественных продуктов.

Домашние персики, виноград привозятся из местных садов, а молочные продукты из близ лежащих сел. Номера оборудованы мини-кухней.

Atrašanās vieta Рядом находятся села Знаменское (1.5км), Громово, Медведево, а также пгт. Черноморское -20 км, г. Евпатория -70 км и мыс Тарханкут 50км.
Pludmales apraksts До пляжа 400 м.
Viesnīcā

На обширной зеленой территории отеля есть детская площадка, зона для подвижных игр, а также зона для отдыха (мангал, барбекю), настольные игры, спортивный инвентарь.

Выйдя из номера, через 400м Вы уже можете окунуться в чистейшем море, и даже увидеть дельфинов

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

К размещению предлагается 12 просторных номеров (25 кв.м и выше).

Все номера с отдельными большими лоджиями (10 кв.м) и видом на море для комфортного отдыха гостей.

Istabās

гардероб, двухспальная кровать, диван или двухъярусная кровать, холодильник, стол-комод, санузел (горячая вода круглосуточно), сейф,кондиционер, мини-кухня с необходимым набором посуды.

Adrese Крым,Черноморский р-н,пос.Золотой Крым.(3км. от с.Знаменское).
Tālruņi: +38(067)618-34-92 +38(097)291-83-33 +7(915)57-299-86 +7(978)068-10-71
Tīmekļa vietne: Gostinyi dvor "Beliaus"
FAQ