Rivera 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Infrastruktūra
Šis viesu nams atrodas Kara-Dag kalna pakājē Koktebelā, 5 minūšu pastaigas attālumā no Melnās jūras piekrastes. Koktebelas autoosta atrodas 2,5 km attālumā no viesu nama Rivera. Feodosijas dzelzceļa stacija atrodas 20 km attālumā no viesu nama, savukārt Simferopoles Starptautiskā lidosta ir 120 km attālumā.Vairāk →
аватар nadya-m
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesu nams. Lieliski saimnieki. Sajū ta ir tā da, it kā mē s bū tu pazī stami jau sen un es tikko atnā cu pie viņ iem ciemos. Ilgi meklē ju nakš ņ oš anas vietu, acī mredzot, vē lu sā ku plā not atvaļ inā jumu un nekur nebija brī vu vietu. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesu nams. Lieliski saimnieki. Sajū ta ir tā da, it kā mē s bū tu pazī stami jau sen un es tikko atnā cu pie viņ iem ciemos. Ilgi meklē ju nakš ņ oš anas vietu, acī mredzot, vē lu sā ku plā not atvaļ inā jumu un nekur nebija brī vu vietu. Š eit man izdevā s rezervē t istabiņ u (bez priekš apmaksas) uz pusi no atvaļ inā juma laika, bet tiklī dz tika atbrī vota rezervā cija citā istabā uz otro atvaļ inā juma pusi, mani nekavē joties par to informē ja. Istabas: Sā kumā man bija luksusa numurs ar balkonu. Skaista plaš a istaba ar visu nepiecieš amo, remontu un labā m mē belē m. Pē c tam augš ē jā stā vā bija istaba bez balkona, bet ar satriecoš u skatu no logiem. Iekopta teritorija. Brī vdienu mā ja atrodas tā lā k no krastmalas, tā pē c tur viss tracis un troksnis palika.
No mī nusiem: Ja tā bū tu viesnī ca vai pansionā ts, tad nosauktu pā ris mī nusus, bet nevē los meklē t vainu. Pludmalē vienmē r ir daudz cilvē ku, nevar atrast vietu vakariņ ā m, bet š ī ir pilsē tas pludmale, tā pē c to nevar saistī t ar Brī vdienu mā jas mī nusiem. Es saprotu, ka Koktebelē nav nevienas viesnī cas ar savu pludmali. Visas pludmales ir pā rpildī tas ar atpū tniekiem.
Номер Люкс Номер Люкс Номер Люкс Номер Люкс Номер Люкс Номер Люкс Номер Люкс Номер Люкс


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Этот гостевой дом расположен у подножия горы Кара-Даг в Коктебеле, в 5 минутах ходьбы от побережья Черного моря. Автобусный вокзал Коктебеля находится в 2,5 км от гостевого дома Rivera. Расстояние от гостевого дома до железнодорожного вокзала Феодосии составляет 20 км, а до международного аэропорта Симферополя – 120 км.

Viesnīcā

Каждое утро в обеденном зале подается завтрак. В пределах 5 минут ходьбы от гостевого дома находится множество кафе и продуктовых магазинов. На территории гостевого дома можно воспользоваться принадлежностями для приготовления барбекю.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Для гостей организуются различные мероприятия, среди которых пешие прогулки, рыбная ловля и виндсерфинг.
Telpu apraksts

Двухместные номера с видом на море и горы, с балконом и без, а также номера «Люкс». Светлые номера с кондиционером оформлены в классическом стиле с использованием теплых тонов. В каждом номере установлен телевизор и холодильник, в собственной ванной комнате предоставляются бесплатные туалетно-косметические принадлежности.

Adrese Украина, Крым, Коктебель ул. Набережная, 13а, гостевой дом «Rivera Коктебель»
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.