Primore 3*– Atsauksmes

33
Novērtējums 6.110
№10 viesnīcas reitingā Koktebel
6.1 Numurs
6.1 apkalpošana
7.3 Tīrība
5.4 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Atrodas pārsteidzošā un unikālā Krimas pussalas vietā izdzisušā vulkāna Kara-Dag pakājē, vienā no gleznainākajām un romantiskākajām vietām, ko apdzied pasaulslaveni dzejnieki un mākslinieki - Koktebelas ciemā.Vairāk →
аватар Lutic
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Baseins ir tī rs, labs, tantes, kas tur sē ž un izdala dvieļ us, ir laipni cilvē ki, bet . . baseins strā dā ar stundu pā rtraukumu un vienu brī vu dienu nedē ļ ā - tas arī ir grū ts vē trā jū rā un bariņ ā mazo. … Tomēr ▾ Baseins ir tī rs, labs, tantes, kas tur sē ž un izdala dvieļ us, ir laipni cilvē ki, bet . . baseins strā dā ar stundu pā rtraukumu un vienu brī vu dienu nedē ļ ā - tas arī ir grū ts vē trā jū rā un bariņ ā mazo. bē rni pansionā tā . Bet kā pē c? ? Cilvē kiem nevajadzē tu doties uz sapulci, lai viņ i atpū stos tā , kā viņ i vē lē jā s, maksā jot par noteiktiem pakalpojumiem. Istabas ir tik un tā . It ī paš i bez kondicioniera, un saulainā pusē - debī ls. ! ! Lampas uz naktsskapī š iem, š ķ iet, ka apkopē jas paš as š uvuš as no aizkariem pā rvalkus. . , un tos ieslē gt nav iespē jams - atrodi slē dž ā pozī ciju, lai to ieslē gtu. Vai š ausmī gi galda lampas - vē l viens variants. Jū s noķ ersiet internetu uz ielas "Solis pa kreisi. Solis pa labi" - nepatikš anas.
Viņ i tikai liek izskatī ties, ka grib palī dzē t atpū tniekiem, bet paš ā lī menī tā da "loķ a", kas reizē m ir pretī gi. Izmakš ķ erē t š ī s kapeikas, 10.15, 20.25 rubļ us par tē jkannā m, dvieļ iem, ventilatoriem utt. , ir š ausmī gi par dienu. Un kā viņ i saka _ "Nu, dodiet man vē l 25 rubļ us, ja varat! " - tā ir alva, cik pretī gi. .
Lifts tika salabots 7-10 dienu laikā . . : ((
Arī dzesē tā jos vairā kas dienas nebija ū dens, š ķ iet vienkā rš i nepiegā dā ja, bet teica, ka salū zuš i. . : ((
Ē damzā lē viss ir ļ oti vienmuļ i, viss pa vecam, bet paldies Dievam tur pie ieejas strā dā patī kama sieviete, tukla un smaidī ga, ļ oti cilvē cī ga! Jauki! ! Jū s varat tē rzē t ar viņ u! Viņ a ir burvī ga! : )
Uz jū ras solā riju postī jumi no skrū vju un š uvju un plaisu pleķ iem, var neizdoties ar roku, kā ju, laupī jumu. . 699
Un turklā t ir nepā rtraukta infekcija! E. coli rota vī russ! ! Paņ emiet enterofurilu utt. Tad aiziet! Bū s slikta dū š a, satrauksies, vems, caureja) un pē c tam bū s temperatū ra vismaz vienu dienu! Atkā rtojumi nav izslē gti, neceri, ka vienreiz atveseļ ojoties bū s imunitā te.
Paldies jums visiem par jū su godī go darbu, bet patiesī bā tas joprojā m ir diezgan slikti atpū tniekiem, kas jums ir! !
Atvainojos par š ā du attieksmi! . . : ((
аватар funkycamomila
Uz vispā rē jā netī rī bas fona (reti izvietoto atkritumu tvertņ u un atpū tnieku zemā kultū ras lī meņ a dē ļ ) Koktebelas ielas, Primorye izceļ as ar savu tī rī bu un koptī bu. Plusi: labas telpas 1. korpusā , ir ne tikai pieauguš o, bet arī bē rnu baseins, labs rotaļ u laukums, kvalitatī va bufete ar tradicionā lo krievu ē dienkarti, par papildus (pē c Maskavas standartiem zemu) biljards un tenisa korts. … Tomēr ▾ Uz vispā rē jā netī rī bas fona (reti izvietoto atkritumu tvertņ u un atpū tnieku zemā kultū ras lī meņ a dē ļ ) Koktebelas ielas, Primorye izceļ as ar savu tī rī bu un koptī bu. Plusi: labas telpas 1. korpusā , ir ne tikai pieauguš o, bet arī bē rnu baseins, labs rotaļ u laukums, kvalitatī va bufete ar tradicionā lo krievu ē dienkarti, par papildus (pē c Maskavas standartiem zemu) biljards un tenisa korts. Draudzī gs personā ls. Pat istabenes, viesmī ļ i un apkopē jas ir slā viska izskata (kā sapratā m praksē studenti). Nedaudz tiek mē ģ inā ts ierobež ot piejū ras tū ristu pā rvietoš anos uz pludmali, tā pē c arī pulksten 10 pē c brokastī m ir, kur apmesties oļ u pludmalē . Diennakts pirmā s palī dzī bas punkts (nepiecieš ama apdroš inā š ana vai samaksa, bet ā rstē jā mies bez maksas). No mī nusiem (neliels, bet pē c Eiropas manā ms): par augstu dzī voš anas cenu, apmaksā ts seifs, istabenes pienā kumos neietilpst gultas uzklā š ana, ē damistabā kafijas vietā ļ oti apš aubā ms dzē riens, var. Neej baseinā ar savu lietussargu – nomā to.
Bet vispā r ir vē rts aizbraukt uz Koktebeli, lai paskatī tos uz skaisto dabu, pastaigā tos pa kalniem un izpeldē tos vē sajā jū rā . Pats ciemats nav nekas interesants. privā tais sektors ir vienkā rš i š ausmī gs - pat ī rē jot mā ju labā mā jā , uz pludmali bū s jā iet pa netī ru (reizē m smirdī gu) ielu tū ristu barā . Mē s nenož ē lojā m, ka nesakrā jā m naudu un izvē lē jā mies Primorye. Cita lieta, ka kā rtī gai atpū tai tomē r labā k tomē r doties uz Eiropu.
аватар aleksandrova17
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Krimā , tā pat kā Krimā , ir daudz cilvē ku, maz servisa. Kopā ar viņ as vī ru atpū tā mies Primorē Koktebelē . Pansijas apraksts vietnē pilnī bā atbilst patiesī bai. Ievietots pē c iepriekš ē jas vienoš anā s 5:00, telpa 1. … Tomēr ▾ Krimā , tā pat kā Krimā , ir daudz cilvē ku, maz servisa.
Kopā ar viņ as vī ru atpū tā mies Primorē Koktebelē . Pansijas apraksts vietnē pilnī bā atbilst patiesī bai.
Ievietots pē c iepriekš ē jas vienoš anā s 5:00, telpa 1. korpusā ar kondicionē tā ju ir ļ oti laba. Gulta un dvieļ i tī ri, mainī ti pē c 3 dienā m, izcils, vē l padomju ledusskapis, strā dā pilnī gi klusi, TV normā ls, viss tī rs, mē beles ē rtas. Ē diens ir diezgan vienmuļ š , var bū t garš ī gs, var ne pā rā k labs, bet vienmē r var kaut ko izvē lē ties. Oļ u pludmale, pē c 1-1.5m. jū rā jau smiltis, ieeja bez maksas, pē c 10:00 cilvē ku daudz. Bibliotē ka strā dā , pirmā s palī dzī bas punkts tas pats.
Kopumā viss ir kā rtī bā , bet daudzi pakalpojumi ir maksas. Baseins ir bez maksas, bet ko tur darī t uz bruģ a bez MAKSAS sauļ oš anā s krē sla un lietussarga? Un diezgan dī vaina MAKSAS tualete pludmalē .
Ar katru gadu pats ciemats mums patī k arvien mazā k, tā pē c vairs uz š ejieni nebrauksim.
Пляж рано утром пляж после 16 часов 1-ый корпус завтрак в кафе на 2-м этаже цены на на пляже Штормит, 2 балла
аватар polozova1984
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
ļ oti laba viesnī ca ar 2 ē dienreizē m. sava liela teritorija un tī ra pludmale! un pakalpojums ir pā rsteidzoš s … Tomēr ▾ ļ oti laba viesnī ca ar 2 ē dienreizē m. sava liela teritorija un tī ra pludmale! un pakalpojums ir pā rsteidzoš s
аватар Nas_stasia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem! Nesen atpū ties Primorijā . Vispā r - normā li, konkrē ti - pat smieklī gi. Š ķ iet, ka š ī ir vienī gā vieta, kas vienlaikus apvieno diezgan lielas parka teritorijas klā tbū tni, pludmales tuvumu un attā lumu no nakts diskotē kā m (ar aizvē rtiem logiem principā var pat gulē t). … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Nesen atpū ties Primorijā .
Vispā r - normā li, konkrē ti - pat smieklī gi. Š ķ iet, ka š ī ir vienī gā vieta, kas vienlaikus apvieno diezgan lielas parka teritorijas klā tbū tni, pludmales tuvumu un attā lumu no nakts diskotē kā m (ar aizvē rtiem logiem principā var pat gulē t).
Es to sakā rtoš u.
1. Izmitinā š ana.
Es neiesaku tiem, kas pieprasa komfortu, atpū sties Primorijā . Atpū tā mies 1. korpusā , "superior" istabā , un varu teikt, ka arī tajā vienī gais komforts ir kondicionieris, mē beles un ne pā rā k maza telpas platī ba. Lai gan gaisa kondicionieris karā jas ļ oti neē rti - tieš i virs galvas -, jū s nevarē sit gulē t vē sumā , jū s saaukstī sit.
Vannas istaba ir nomā coš a. Tolaik, "kad kosmosa kuģ i ara Visuma plaš umus" (c) vannasistaba ir bū da ar tualetes podu, izlietni un duš as paliktni, plastmasas duš as galvu, un, acī mredzot, tā pat kā visa santehnika, tā ir diezgan vecs. Bet principā neesam izvē lī gi, atvaļ inā jumu tas nesabojā ja, bet tikai nedaudz uzjautrinā ja : ))
2. Serviss.
Vispā r jau ir ok. Tač u jā atgā dina, ka laiks mainī t dvieļ us. Pludmales dvieļ i tiek iznomā ti par grivnu dienā .
Darbinieki ne vienmē r var sniegt atbildes uz jautā jumiem (vispā r, kas tiek darī ts pansionā tā un kur uzzinā t, ko ne vienmē r ir viegli : ) )
Lifts strā dā pē c GZOT - lī dz 20 stundā m un ar pusdienu pā rtraukumu.
Karstais ū dens pē c grafika, un ļ oti neē rti. Bet pā ris dienu laikā pieradā m mazgā ties ar aukstu ū deni, jo laiks bija ļ oti karsts un ū dens nebija ledains. Tas ir tikai neē rti ar bē rnu - jū s nevarat ilgi nekur aiziet vakarā , jums vienmē r jā atceras, ka ū dens ir lī dz 21:00 un jums ir jā paspē j mazgā t bē rnu.
3. Uzturs
Par pā rtiku - bez sū dzī bā m. Ne pā rā k daudzveidī gs, bez volā niem, bet gana garš ī gs un mā jī gs. Kefī rs-ryazhenka - ļ oti garš ī gs, lai gan tiek liets ļ oti mazos "dzē rienos" : ) Ir maz konditorejas izstrā dā jumu - un tas ir lieliski! ! ! tu nepaliksi resns (apvienojumā ar pauzē m lifta darbī bā - tas ir liels pluss! : )
4. Pludmale.
Mē s nekad nesapratā m - sava pludmale, nevis sava pludmale. No rī ta viņ i ielaiž cilvē kus ar caurlaidē m, un tuvā k vakariņ ā m - visus pē c kā rtas.
Pludmale ir tī ra, nosegta nojumē m. Sauļ oš anā s krē sli - 25 grivnas dienā , nojume - 40 grivnas dienā . Un tā s tiek ī rē tas tikai uz dienu, pat ja lietojat 2 stundas - ja lū dzu, samaksā jiet par dienu. Gudri izdomā ts.
5. Baseins - š ausmas, š ausmas...
6. Izklaide, sports - mū s neinteresē ja, jo Mums bija pietiekami daudz ekskursiju un pastaigu pa apkā rtni.
7. Teritorija - ļ oti kopta un skaista, š eit labi darī ts!
Kaut kas tamlī dzī gs. Otro reizi tur nebrauksim.
деЦкие!!
аватар alenka82_i.ua
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 2012. gada vasarā.3 cilvē ku ģ imene. Tie tika izvietoti 4. korpusā (modulis). Istabas ir pieticī gas, bet tomē r ir viss nepiecieš amais: tualete, duš a, izlietne, ledusskapis, 3 gultas, galds, krē sli, naktsgaldiņ i. Pati pansionā ta teritorija pā rsteidza ar savu apstā dī jumu, kopto un plaš o platī bu. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2012. gada vasarā.3 cilvē ku ģ imene. Tie tika izvietoti 4. korpusā (modulis). Istabas ir pieticī gas, bet tomē r ir viss nepiecieš amais: tualete, duš a, izlietne, ledusskapis, 3 gultas, galds, krē sli, naktsgaldiņ i. Pati pansionā ta teritorija pā rsteidza ar savu apstā dī jumu, kopto un plaš o platī bu. Par lielu Primorye plusu uzskatu arī atjauninā to rotaļ u laukumu, peldbaseinu un, protams, animā cijas. Bē rns ar prieku rū dī ja gan rī ta, gan vakara animā ciju. Vienī gais nopietnais š ī s pansijas trū kums ir ē diens. Gribē tos daudzveidī gā ku, ī paš i pietrū kst svaigu augļ u un dā rzeņ u. Piekrī tu, apelsī nu vasarā ir par daudz. . . Bet kopumā ar pā rē jo bija Ļ OTI apmierinā ti. 2013. gada vasarā braucam arī uz Koktebeli)))
Утренняя анимация Коктебель. Вид с моря Забавные жители Гигантский стул на пикник-площадке Анимация для деток Пляж пансионата в вечернее время Дорога к морю
аватар tat112
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
bija 2012. gada jū nijā , ē diens bija niecī gs: griķ i un makaroni katru dienu! citā di man patika, vidusš ķ iras pansionā ts. … Tomēr ▾ bija 2012. gada jū nijā , ē diens bija niecī gs: griķ i un makaroni katru dienu! citā di man patika, vidusš ķ iras pansionā ts.
аватар nat41082132
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies Primorē pie lielas ģ imenes ar bē rniem!!!! ! patika tikai tas. ta teritorija skaista un liela!!!! ! viss pā rē jais palicis no komunisma laikiem! Pats Koktebels gandarī ts! Nevienam neiesaku braukt uz jū rmalu!!! ! Piekrī tu visā m negatī vajā m atsauksmē m!. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Primorē pie lielas ģ imenes ar bē rniem!!!! ! patika tikai tas. ta teritorija skaista un liela!!!! ! viss pā rē jais palicis no komunisma laikiem! Pats Koktebels gandarī ts! Nevienam neiesaku braukt uz jū rmalu!!! ! Piekrī tu visā m negatī vajā m atsauksmē m!
аватар pieceman
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad pirmo reizi izdevā s apmeklē t Primori, un uzreiz gribas atzī mē t, ka tā patieš ā m ir skaista teritorija, visā tā s ievē rojamajā platī bā teritorija ir nosē ta ar ziediem, krū miem, kokiem un cita veida augiem. Mana pieredze viesojoties Koktebelē nav ī paš i liela, š ogad biju kopā ar meiteni jau 3. … Tomēr ▾ Š ogad pirmo reizi izdevā s apmeklē t Primori, un uzreiz gribas atzī mē t, ka tā patieš ā m ir skaista teritorija, visā tā s ievē rojamajā platī bā teritorija ir nosē ta ar ziediem, krū miem, kokiem un cita veida augiem.
Mana pieredze viesojoties Koktebelē nav ī paš i liela, š ogad biju kopā ar meiteni jau 3. reizi. Pirms tam viņ i kaut kā haotiski atpū tuš ies, 2009. gadā ī rē juš i dzī vokli, un pē rn 20 minū š u attā lumā bija istabiņ a privā tā viesnī cā . gā jienā no jū ras.
Es vē lē tos aprakstī t, kas man patika atvaļ inā juma laikā Primorē -
1. ē diens - viņ i ē da pē c zviedru lī nijas, daž ā da veida ē dieni - gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, un, man galvenais, galvenie ē dieni ir cepti vai sautē ti.
2. istabas - labi plā notas un mē belē tas istabas (dzī vojā m otrajā korpusā ).
3. diezgan interesantas ekskursijas (maksā ja kopā ar biļ eti), bija 2 ekskursijā s, jū ra un 2 stundu pastaiga.
Ļ oti parocī gas bija animatoru vakara priekš nesumi, patika, kā puiš i strā dā tā dā kā Karī bu jū ras pirā tu stilā .
No sliktā :
Man kā kafijas cienī tā jam neē rtī bas sagā dā ja elektriskā s tē jkannas neesamī ba telpā , nā cā s to ņ emt no ē kas administratores.
Bet tas, kas ī sti sabojā ja atpū tu, bija laikapstā kļ i, kas bija tā lu no vasaras, pirmajā s atpū tas dienā s jū ras temperatū ra bija vienkā rš i nereā la peldē š anai (15 C), nā cā s peldē ties baseinā .
Nu viss pā rē jais bija lieliski, varbū t š ī gada atpū ta Koktebelē man patika visvairā k.
Un visbeidzot mans ieteikums tiem, kas vē l nav bijuš i Koktebelē - par nakš ņ oš anas vietu ir jā izlemj vismaz februā rī , bet rezervā cija jā veic martā , tomē r, ja plā nojat ī rē t dzī vokli no privā tī paš niekiem š . g. ieraš anā s, tad to labā k darī t vidē jā joslā , jo jo tuvā k jū rai, jo augstā kas cenas. Un tā jums bū s iespē ja kaulē ties un daudz ietaupī t.
Tiesa, ja jū s mī lat sē dē t uz soliņ a klusā parkā un lasī t grā matu, tad paš ā Koktebelē , iespē jams, tā da vieta ir tikai Primorijā , diemž ē l citur tā dus apstā kļ us neatradu. ciems.
аватар alex_alex_3000
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tikko atgriezos no turienes. Ceļ oju kopā ar sievu. Mums ir attiecī gi 32 un 30. Mē s dzī vojā m ē kā N1 (iznā ca apmē ram 1000 UAH dienā ) Galvenā s priekš rocī bas: 1. kopumā ļ oti labs cipars 2. tieš ā m sakopta teritorija 3. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no turienes. Ceļ oju kopā ar sievu. Mums ir attiecī gi 32 un 30. Mē s dzī vojā m ē kā N1 (iznā ca apmē ram 1000 UAH dienā )
Galvenā s priekš rocī bas:
1. kopumā ļ oti labs cipars
2. tieš ā m sakopta teritorija
3. nelaist iekš ā sveš us cilvē kus
4. netā lu ir pludmale (lai gan mē s bijā m pie naturista)
5. personā ls ir diezgan draudzī gs
Mī nusi:
1. Karstais ū dens pa stundā m (! ): pā ris stundas no rī ta, pā ris vakarā . Tas ir par numura cenu 1000 UAH par nakti!
2. Lifts pa stundā m.
3. Ē diens - pie velna. 3 punkti 10 ballu skalā . Viss lē tā kais. Pat ja dodaties ā rpus viesnī cas, ejat 20 metrus pa kreisi gar krastmalu, varat ieturē t lielisku maltī ti par 25-30 UAH vienai personai.
4. Blakus caur ž ogu tika uzcelts atrakciju parks un diskotē ka. Tā pē c, ja vē lies vakarā atbraukt no jū ras, lai pavakariņ otu un atpū stos, esi gatavs tam, ka lī dz pat 2:30 naktī klausī sies jautro cilvē ku saucienus, mū ziku un kā das ekstrē mas atrakcijas kuģ a ragu. , karaoke dziedā š ana un vienkā rš i diskotē ka
5.
Telpā tualetes skaloš ana darbojas tā , lai jū su atkritumi ī sti netiktu izskaloti.

Rezultā tā es nolē mu, ka nav absolū ti nekā das jē gas maksā t 1000 UAH dienā . Var pat ī rē t dā rgā ku mā jokli (lai kvalitā te bū tu tā da pati kā š ajā pansionā tā ), bet tur bū s visu diennakti jebkuras temperatū ras ū dens, ē st krastmalā par 25-30 UAH no cilvē ka un kā rezultā tā dzī vo 2 vai vairā k reizes lē tā k.
SECINĀ JUMS: TAS NAV TĀ VĒ RTS
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Saulainā ieleja
Novērtējums 6.5
Krima, Koktebel
Daba
kluss līcis
Novērtējums 7.0
Krima, Koktebel
Daba
Hameleona rags
Novērtējums 6.0
Krima, Koktebel
Daba

Расположен в удивительном и уникальном месте Крымского полуострова у подножия потухшего вулкана Кара-Даг, в одном из самых живописных и романтических мест, воспетых всемирно известными поэтами и художниками, – в поселке Коктебель.

Atrašanās vieta Из г. Симферополь (железнодорожный вокзал, автовокзал, аэропорт), маршрутным такси или автобусом до пгт.Коктебель. Из г. Феодосия (железнодорожная станция Феодосия конечная, центральный рынок) маршрутным такси или рейсовым автобусом до пгт. Коктебель, остановка ТОСК Приморье.
Pludmales apraksts Расстояние – 50 метров. Мелко-галечный. Сервис на пляже: шезлонги, стационарные теневые навесы, раздевалки, душ
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Корпус 1 – 5-этажное здание, лифт. 134 номера 257 мест.

Номера с удобствами и балконом – спутниковое ТВ, холодильник, душ, умывальник, туалет. Номера кондиционированы частично.

Корпус 2 – 4 этажное здание. Лифта нет. 75 номеров 159 мест

Номера с удобствами – спутниковое ТВ, холодильник, душ,умывальник,туалет. Номера кондиционированы частично.

Adrese 298186, Крым, г. Феодосия, пгт. Коктебель, ул. Ленина, 124
Tālruņi: +7 (3652) 250-350,
+79787360360
Tīmekļa vietne: Primore
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).