Galeon 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 5.910
№15 viesnīcas reitingā Koktebel
7.4 Numurs
7.3 apkalpošana
7.4 Tīrība
6.5 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Jaunais, 2004. gadā celtais viesnīcu komplekss atrodas 30 metrus no jūras, Kara-Dag vulkāna pakājē, Ukrainas Rakstnieku jaunrades nama parka zonā. 4 stāvu ēka aprīkota ar neatkarīgu elektrības, siltuma un ūdens padevi, centrālo kondicionēšanas sistēmu, liftu. Visiem numuriem ir izeja uz balkonu vai terasi ar skatu uz kalniem, jūru un parka zonu.Vairāk →
аватар 81xudpr3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viss sabojā jas, administrators neko nezina, negaidiet no viņ a palī dzī bu, ja paliek slikti, piedā vā staigā t uz slimnī cu, lai izmē rī tu spiedienu. Ja kaut kas pietrū kst, paš am jā iet pie istabenē m un jā prasa, lai gan administratore var zvanī t pa telefonu. … Tomēr ▾ Viss sabojā jas, administrators neko nezina, negaidiet no viņ a palī dzī bu, ja paliek slikti, piedā vā staigā t uz slimnī cu, lai izmē rī tu spiedienu. Ja kaut kas pietrū kst, paš am jā iet pie istabenē m un jā prasa, lai gan administratore var zvanī t pa telefonu. Wifi ir š ausmī gs. Gultas nav mazgā tas. 10 dienu laikā sabojā jā s gaisa kondicionieris, baseins, duš a.
аватар yurevna2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā devā mies uz Koktebeli. Lieki piebilst, ka pati pilsē tiņ a ir atkritumu izgā ztuve, pludmale un jū ra -fuuu: es nekad neesmu peldē jusies. Un viesnī ca ir laba. Baseins ir diezgan pienā cī gs; personā ls ir negaidī ti atsaucī gs un draudzī gs; numurs ir normā ls. … Tomēr ▾ Jū lijā devā mies uz Koktebeli. Lieki piebilst, ka pati pilsē tiņ a ir atkritumu izgā ztuve, pludmale un jū ra -fuuu: es nekad neesmu peldē jusies. Un viesnī ca ir laba. Baseins ir diezgan pienā cī gs; personā ls ir negaidī ti atsaucī gs un draudzī gs; numurs ir normā ls. Ieteikt.
аватар dmarina1980
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Augustā atpū tā mies Krimā , izvē lē jā mies ne pā rā k labu laiku, jū ra bija auksta, turklā t netī ra, vienu reizi nopeldē jā mies, saķ ē rā m zarnu infekciju ! ! ! Pludmalē viesnī ca nodroš ina sauļ oš anā s krē slus, bet es tur ī sti negribē ju iet - atkritumi, izsmē ķ i visur, smaka no kanalizā cijas. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies Krimā , izvē lē jā mies ne pā rā k labu laiku, jū ra bija auksta, turklā t netī ra, vienu reizi nopeldē jā mies, saķ ē rā m zarnu infekciju ! ! ! Pludmalē viesnī ca nodroš ina sauļ oš anā s krē slus, bet es tur ī sti negribē ju iet - atkritumi, izsmē ķ i visur, smaka no kanalizā cijas. Uh!!!! ! ! Peldē jā mies un sauļ ojā mies viesnī cas teritorijā : baseins, kā ziņ o š ī s iestā des darbinieki ar jū ras ū deni, attī rī tu un bez balinā tā jiem, patiesī bā ir auksts un joprojā m hlorē ts !! ! ! Ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a, veļ as maiņ a ik pē c 3 dienā m. Paē duš i restorā nā garš ī gi: bufetes tipa brokastis, vakariņ as pē c izvē les (divas iespē jas). Sā kumā dzī vojā m pirmajā stā vā.104. istabā , nedaudz š aurā k, bet mā jī gi. Pē c 4 dienā m mū s pā rcē la uz 101. stū ri (104 bija rezervē ts), plaš ā ks, bet tajā bija kanalizā cijas smaka. Par to ziņ ojā m administratorei, atnā ca santehniķ is, izskatī jā s, teica - padomā sim....... Smaka nepazuda !!!!! ! ! Viesnī cas mā jaslapā tā s priekš rocī bas ir stipri pā rspī lē tas!!! ! Tā tad........ kopumā viesnī ca nav slikta! Bet diez vai atgriezī simies Krimā , iztē rē tā nauda nav tā s kvalitā tes un nosacī jumu vē rta, kas š eit tiek piedā vā ta atpū tai!!! ! (es nerunā ju tikai par viesnī cu)
аватар sechkar
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atpū tos ar lielu ģ imeni divistabu junior suite, visiem patika, bez pretenzijā m, tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, gulta ik pē c 3 dienā m. Visi bija apmierinā ti ar ē dienu, viss bija svaigs un gatavots atbilstoš i restorā nam, tikai pusdienas bija par maz. … Tomēr ▾ atpū tos ar lielu ģ imeni divistabu junior suite, visiem patika, bez pretenzijā m, tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu, gulta ik pē c 3 dienā m. Visi bija apmierinā ti ar ē dienu, viss bija svaigs un gatavots atbilstoš i restorā nam, tikai pusdienas bija par maz. Labs baseins ar jū ras ū deni ir tikai hlorē ts un skats ir nepabeigts. Vienī gais, kas sabojā ja atpū tu bija ļ oti netī ra, smirdī ga jū ra (vietē jie notekū deņ us notecina tieš i jū rā neslē pjot un to var redzē t, ja ejiet pa krastmalu un uzmanī gi apskatiet). Iegremdē ts jū rā ieguva E. coli un ir brī vs. Visi saslimā m, neskatoties uz to, ka no vietē jiem pā rdevē jiem neko nepirkā m. Vienī gā izeja ir doties peldē ties klusā lī cī - 7 km no pilsē tas, kam š ī ir izeja. Neskatoties uz labo viesnī cu, mē s vairs neatgriezī simies Koktebelā un ieteiksim visiem to nedarī t.
аватар simsim31
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca patiesī bā ir diezgan laba, neskatoties uz atstā tajā m negatī vajā m atsauksmē m. Protams, ir komentā ri, bet pamatā mums tie bija saistī ti ar kondicionē š anas sistē mu, tas ir bezjē dzī gi. Kondicionierim darbojoties, gaisa temperatū ra telpā s nav zemā ka par +25. … Tomēr ▾ Viesnī ca patiesī bā ir diezgan laba, neskatoties uz atstā tajā m negatī vajā m atsauksmē m. Protams, ir komentā ri, bet pamatā mums tie bija saistī ti ar kondicionē š anas sistē mu, tas ir bezjē dzī gi. Kondicionierim darbojoties, gaisa temperatū ra telpā s nav zemā ka par +25. Ē diens normā ls, viss garš ī gs un apmierinoš s. Attā lums lī dz pludmalei ir smieklī gs, pludmalē ir nodroš inā ti sauļ oš anā s krē sli, matrač i. Ļ oti labs baseins ar tī ru jū ras ū deni, bija dienas, kad jū ra bija auksta vai netī ra, izglā bā mies no tā , dienas nepagā ja velti. Ļ oti neuzbā zī gs, gandrī z neredzams personā ls, bet tajā paš ā laikā atsaucī gs un pieklā jī gs. Pati viesnī ca ir ļ oti klusa, ar aizvē rtiem logiem nav dzirdams troksnis no krastmalas, kas ir ļ oti svarī gi. Lieliska masiere Kostjuč enko Ludmila Jurievna, iesaku. Par tī rī š anu nav sū dzī bu, katru dienu viss ir tī rs un svaigs. Kopumā viss ir kā rtī bā , esmu apmierinā ts.
аватар 12345642
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ā rkā rtī gi negatī va pieredze. Darbinieki uzvedas gauž ā m, jautā ti par nestrā dā još o vannas istabu, visu noklausī jā s no administratora: viņ š sā ka ar to, ka mē s to salauzā m, beidzā s ar draudiem (!! ! ) izsaukt policiju. … Tomēr ▾ Ā rkā rtī gi negatī va pieredze. Darbinieki uzvedas gauž ā m, jautā ti par nestrā dā još o vannas istabu, visu noklausī jā s no administratora: viņ š sā ka ar to, ka mē s to salauzā m, beidzā s ar draudiem (!! ! ) izsaukt policiju. "Mī lī gā " meitene pie letes uz jautā jumiem atbildē ja ar plecu paraustī š anu un acu grozī š anu. Ja vē laties sabojā t atpū tu un iespaidus - apstā jieties pie "Galeon". Labā kais sauklis viesnī cai: "Burva attieksme no personā la – vienmē r jums! ".
аватар zz4159650
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ausmas, atpū ties decembrī , atstā ja ļ oti sliktus iespaidus. Istabas nav labi iztī rī tas, vannas istaba netī ra. Un pirts vispā r bail atcerē ties, griesti klā ti ar pelē jumu, mē beļ u ā das polsterē jums lipī gs no netī rumiem, duš a ir piestiprinā ta pie sienas ar plastmasas caurulē m, un vispā r nav elastī gas š ļ ū tenes (tas ir ļ oti neē rti, ja negribi slapinā t galvu), un, ja slapina, tad te nav ko ž ā vē t, fē ns karā jas tieš ā m, tikai pats administrators nezin ka nestrā dā , bet teica, ka viesnī cā nav pā rnē sā jama. … Tomēr ▾ Š ausmas, atpū ties decembrī , atstā ja ļ oti sliktus iespaidus. Istabas nav labi iztī rī tas, vannas istaba netī ra. Un pirts vispā r bail atcerē ties, griesti klā ti ar pelē jumu, mē beļ u ā das polsterē jums lipī gs no netī rumiem, duš a ir piestiprinā ta pie sienas ar plastmasas caurulē m, un vispā r nav elastī gas š ļ ū tenes (tas ir ļ oti neē rti, ja negribi slapinā t galvu), un, ja slapina, tad te nav ko ž ā vē t, fē ns karā jas tieš ā m, tikai pats administrators nezin ka nestrā dā , bet teica, ka viesnī cā nav pā rnē sā jama. ir pirts, par to laikam aizmirst, kad taisu tī rī š anu vai personā lu kā iekrā vē ji ej tur
аватар irazag
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s ar ģ imeni septembrī bijā m galeonā . Ja godī gi, meklē jot kaut ko pieklā jī gu internetā - tas likā s viscienī gā kais - galeons, BET! Atbraucot ieraudzī jā m, ka ir daudz interesantā kas vietas un ne tik dā rgas. Serviss labs. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni septembrī bijā m galeonā . Ja godī gi, meklē jot kaut ko pieklā jī gu internetā - tas likā s viscienī gā kais - galeons, BET! Atbraucot ieraudzī jā m, ka ir daudz interesantā kas vietas un ne tik dā rgas. Serviss labs. Skatu uz jū ru bloķ ē š ausmī gs bū vlaukums. Ē diens diezgan vā jš - nepaē dā m, lai gan bijā m pieraduš i pie mazā m porcijā m, bet salā ti tika pasniegti tik bezgarš ī gi un neglī ti, ka negribē jā s aiztikt. Nu, protams, es runā ju par pā rtiku, kas bija iekļ auta tā saucamajā puspansijā . Iespē jams, ka pē c pasū tī juma bū s garš ī gā k, bet pavā rs nemaz nemē ģ inā ja, vai arī tas tika speciā li darī ts, lai pasū tī tu papildus.
Mē s š ķ ē rsojā m ceļ u uz Favorite Hotel - un tur ir paradī ze un sakopta teritorija, un numuri ir plaš ā ki un cenas ir daudz zemā kas.
Ziniet, tas notiek, kad maksā lielu naudu - un tas nav ž ē l, jū s saprotat, ka tas ir pamatoti - augstā s cenas Galleonā ir nepamatotas! Es gribē ju pē c iespē jas ā trā k tikt prom no turienes.
аватар volka99
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pagā juš ajā gadā atpū tos Koktebelē viesnī cā Galleon. Ko es varu teikt. . . Krimā pulcē jā mies gandrī z neplā noti, Maskava bija visa dū makā , devā mies prom pē c iespē jas ā trā k, jo ī paš i tā pē c, ka š eit ar bē rnu nebija iespē jams palikt. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā atpū tos Koktebelē viesnī cā Galleon. Ko es varu teikt. . . Krimā pulcē jā mies gandrī z neplā noti, Maskava bija visa dū makā , devā mies prom pē c iespē jas ā trā k, jo ī paš i tā pē c, ka š eit ar bē rnu nebija iespē jams palikt. Numuru cenas mani š okē ja pē c tam, kad uzzinā ju par cenā m citā s viesnī cā s. Man patika apkalpoš ana un personā ls. Vienmē r draudzī gs un izpalī dzī gs visos jautā jumos. Ē diens arī bija labs. Mē s neizgā jā m izsalkuš i. Viss ir labi. Bet. . . Koktebelē gandrī z visur pastā vī gi smird pē c kanalizā cijas. Ū dens jū rā ir tikai ī sta izgā ztuve. Visa kanalizā cija gar piekrasti no kafejnī cā m ieplū st tieš i jū rā . Tur caur vienu ar zarnu infekciju saslimst gan pieauguš ie, gan bē rni, kas gan atvaļ inā jumu nerotā . Mū su bē rns saindē jā s jau otrajā dienā , ā rstē jā s nedē ļ u. Un kā da tur slimnī ca, š ausmī gi antisanitā rie apstā kļ i, bē rnam iedeva klizmu, mums arī bez vilcinā š anā s noplē sa naudu. Pē c pirmā s peldes jū rā man pazuda vē lme vispā r kā pt tā dā ū denī . Rezultā tā mē s nekā pā m ā rā no baseina pie viesnī cas (paldies Dievam, ka viņ š tur bija) vai devā mies uz Zelta smiltī m pie Feodosijas. Man nav nekas pret viesnī cu. Bet uz brī vdienu rē ķ ina Koktebelē - tas ir murgs. Ž ē l, ka š ī viesnī ca atrodas nepareizā vietā .
аватар nika42
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nijā ar bē rniem atpū tā mies Galleonā . Lasu slavinoš as atsauksmes, bet patiesī bā ne viss ir tik gludi. Nez kā pē c neviens nerakstī ja par bū vlaukumu blakus viesnī cai, kuras dē ļ jū ra tagad gandrī z nav redzama, ripzā ģ is č ī kst visu dienu, putekļ i lido tieš i omulī gajā Galleon pagalmā , atpū tniekiem pie baseina. … Tomēr ▾ Jū nijā ar bē rniem atpū tā mies Galleonā . Lasu slavinoš as atsauksmes, bet patiesī bā ne viss ir tik gludi. Nez kā pē c neviens nerakstī ja par bū vlaukumu blakus viesnī cai, kuras dē ļ jū ra tagad gandrī z nav redzama, ripzā ģ is č ī kst visu dienu, putekļ i lido tieš i omulī gajā Galleon pagalmā , atpū tniekiem pie baseina. . Telpas tieš ā m mā jī gas, par uzkopš anu nav sū dzī bu, ē diens restorā nā garš ī gs. Bet tur strā dā viesmī le Natā lija, viņ a negribē ja iet uz vakariņ ā m savā maiņ ā , ir rupja, č akarē un kopumā uzvedas kā bā rmene. Jū s nevarat izlū gties papildu dakš iņ u, jums ir jā ē d vienam, un gaļ a un kartupeļ i un deserts. Viņ a bija muš a, kas atradā s galeona medus mucā , un vienkā rš i sabojā ja mū su brī vdienas. Mē s tur vairs nebrauksim.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lkamneva00
Lūdzu pasaki man. Dziļais baseins uz vietas? Vai tajā ir silts ūdens? Vai jūrā ir iespējams peldēties vai tā tiešām ir netīra un slikti ož? Jau iepriekš paldies visiem, kas atbildēs.
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums sasha666
pasaki cenu par diviem pieaugušajiem un bērnam 6 gadi. Viena vai divas guļamistabas.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Новый, построенный в 2004 году, гостиничный комплекс расположен в 30-ти метрах от моря у подножья вулкана Кара-Даг в парковой зоне Дома творчества писателей Украины. 4-этажное здание оснащенно автономным электро-тепло-водоснабжением, системой централизованного кондиционирования, лифтом. Все номера имеют выход на балкон или террасы, с которых открывается вид на горы, море и парковую зону.

Atrašanās vieta Завтрак - шведский стол, за доп. плату возможен полупансион и пансион.
Pludmales apraksts Собственный охраняемый пляж в 30 метрах от корпуса. На пляже шезлонги и зонты.
Viesnīcā

  • бассейн с подогреваемой морской водой
  • конференц-зал
  • бизнес-центр
  • коктейль-бар
  • охраняемая автостоянка (подземный гараж)

  • Telpu apraksts

    Всего в отеле 26 номеров:

  • 17 однокомнатных двухместных номеров;

  • 1 номер "полулюкс";

  • 6 номеров "Люкс";

  • 2 номера - двухкомнатные апартаменты. Апартаменты категории "А" с кухней, большой террасой и барбекю. Имеется возможность объединения апартаментов с соседними номерами в четырехкомнатные номера.

    В однокомнатных двухместных номерах и в полулюксах в санузлах установлены душевые кабинки, в люксах и апартаментах - ванные.

    Входные двери номеров оборудованы электронными замками.

    Istabās

  • кондиционер
  • телевизор
  • мини-бар
  • посуда
  • фен
  • сейф
  • телефон

  • Adrese Коктебель, ул. Десантников, 7б
    Tālruņi: +38 (065) 622-49-01
    FAQ