Mēs dodam džezu. Pēc viena gada

Rakstīts: 4 augusts 2014
Ceļošanas laiks: 1 — 4 augusts 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Jau pagā juš ajā gadā bijis š ajā kotedž u ciematā un pat uzrakstī jis atsauksmi. Un š ogad uzzinu, ka Koktebelē.2. -3. augustā notiks festivā ls "Our Jazz". Un tas notiks tieš i pludmalē , netā lu no Junga kalna. Un tas ir caur ž ogu no kotedž u ciemata teritorijas!
Protams, es nevarē ju palaist garā m š ā du iespē ju. Galu galā ne katru dienu ir iespē ja klausī ties tā dus dž eza mā kslas meistarus kā , piemē ram, Anatolijs Krols vai Daniils Krā mers. Jā , un bez maksas!
Un š eit kotedž as kompleksa atraš anā s vietai ir izš ķ iroš a nozī me, izvē loties, kur palikt. Vienkā rš i neticami veiksme festivā la laikā dzī vot š ī s viesnī cas numuriņ os! Š ķ iet, ka viss ir ī paš i radī ts š im nolū kam: teritorijā ir peldbaseins. Un blakus - mā jī gi galdi. Un viņ us apkalpo viesmī ļ i no kafejnī cas, kas atrodas turpat, pie baseina.

Vai varat iedomā ties iespaidus un emocijas? ! Ē rti sē ž at pie galda, pie baseina, malkojat vieglu baltvī nu un saulrieta staros skan dž ezs sē rfoš anas skaņ ā s! Jā , ne tikai dž ezs, bet arī daž i no labā kajiem dž ezmeņ iem pasaulē ! Tajā paš ā laikā uz ekrā na pie baseina tiek pā rraidī ts video signā ls un viss ir lieliski redzams. Nu skaņ a - es jau teicu - estrā de ir tikai pā ris desmitu metru tā lā k. Tā tad apstā kļ i ir visē rtā kie, kā du vien varat iedomā ties.
Un atkal - pē c koncerta nav jā maldā s kaut kur naksnī gajā ciematā . Noguris, nedaudz saguris, noguris no vasaras vē smas un Krimas pussalas vī nogu veltē m : ) Sper pā ris soļ us un jau esi istabā . Jums nekur nav jā iet, ja nevē laties. Jū s varat vienkā rš i novietot mā jī gu krē slu uz istabas balkona - un klausī ties. Turklā t jū s varat atvē rt balkona durvis, apgulties uz dī vā na savā istabā un klausī ties dž ezu, kas skan uz skatuves pludmalē .
Neko labā ku neesmu sastapis!
Tā pē c, draugi, ja plā nojat apmeklē t Koktebel kā du pasā kumu, koncertu utt. pasā kumi - jums pat nav jā meklē citi varianti! Jū s vienkā rš i neatradī siet labā ku vietu dzī voš anai, atpū tai un atpū tai par kotedž u ciematu "DIM"!
Pie estrā des š ajā s dienā s atradā s aptuveni 7000 cilvē ku – tā stā sta ž urnā listi un organizatori. Un es pats piebildī š u, ka tajā laikā krastmalā bija daudz cilvē ku. Un viesnī cas teritorijā esoš ajā bezmaksas apsargā tajā stā vvietā automaš ī nu bija ne mazā k kā pē rn. Tā tad sezona rit pilnā sparā un nebaidieties no nekā diem š ausmu stā stiem - nā c š urp, kā vienmē r, ir forš i!
Rakstu š o apskatu, tikko pā rnā cis mā jā s, kamē r atmiņ as par aizvadī to nedē ļ as nogales atvaļ inā jumu vē l ir svaigas.
Lieliski, ka dzī voju Krimā un ir iespē ja nedē ļ as nogalē aizbraukt uz Koktebeli, kur viesmī lī gi durvis ver DIM kotedž u ciemats.

P. S. Istabā s joprojā m nav WI-FI. Un, godī gi sakot, man pat nebija laika viņ u atcerē ties, mū su dzī ve š ajā s dienā s bija tik notikumiem bagā ta! Lū k, ī sts atvaļ inā jums, nevis atkarī ba no interneta! Vienmē r ir ko darī t un izklaidē ties!
Lai laba atpū ta un pozitī vas neaizmirstamas emocijas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu