As-El 3*– Atsauksmes

41
Novērtējums 8.510
pamatā
41 atsaukt
№1 viesnīcas reitingā Koktebel
9.2 Numurs
9.0 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.9 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca "As-El" atrodas Koktebel ciematā, trīs simti metru attālumā no pludmales. No viesnīcas logiem un lodžijām paveras skats uz Kluso līci un slaveno izdzisušo Kara-Dag vulkānu.Vairāk →
аватар MargK
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ties ar ģ imeni As-El! Ļ oti viesmī lī gs un pieklā jī gs personā ls! Ī paš s paldies administratoram Vladimiram, esmu pā rliecinā ts, ka neviens viesis, sazinoties ar viņ u, nejū tas "sveš inieks"! Tas ir ļ oti svarī gi, ī paš i tiem, kas Krimā atpū š as pirmo reizi! Ē rti numuri, tī ri un viss nepiecieš amais. … Tomēr ▾ Atpū ties ar ģ imeni As-El! Ļ oti viesmī lī gs un pieklā jī gs personā ls! Ī paš s paldies administratoram Vladimiram, esmu pā rliecinā ts, ka neviens viesis, sazinoties ar viņ u, nejū tas "sveš inieks"! Tas ir ļ oti svarī gi, ī paš i tiem, kas Krimā atpū š as pirmo reizi! Ē rti numuri, tī ri un viss nepiecieš amais. Garš ī gs ē diens. Pastaigas attā lumā ir jū ra, var pastaigā ties garā m nelielam tirdziņ am, kurā tiek tirgoti daž ā di labumi, garš ī gā kie augļ i un paš taisī ts kvass! Iesaku saviem draugiem un kolē ģ iem!
аватар ilyushins1986
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tā mies 2021. gadā , augusta beigā s - septembra sā kumā . Viss ir tī rs un kā rtī gs. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Liels paldies administratoriem Ksenijai un Vladimiram. Viņ i ļ oti saprotami pastā stī ja, kur Koktebelā un tai blakus esoš ajā s Sudakā un Feodosijā noteikti vajadzē tu doties (skatot apskates vietas un pludmales), un kur nevajadzē tu, un kā vislabā k tur nokļ ū t. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies 2021. gadā , augusta beigā s - septembra sā kumā . Viss ir tī rs un kā rtī gs. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Liels paldies administratoriem Ksenijai un Vladimiram. Viņ i ļ oti saprotami pastā stī ja, kur Koktebelā un tai blakus esoš ajā s Sudakā un Feodosijā noteikti vajadzē tu doties (skatot apskates vietas un pludmales), un kur nevajadzē tu, un kā vislabā k tur nokļ ū t. Tas ietaupī ja mums laiku un naudu. Ir lielisks peldbaseins ar bē rnu un pieauguš o zonu. Bē rni varē ja plunč ā ties visu dienu bez jū ras. Viņ š ieradā s ar sievu, divā m meitā m, brā ļ adē lu un divā m vecmā miņ ā m. Katram ir atš ķ irī gs vecums un intereses, bet visi bija apmierinā ti. Numuri ir ļ oti ē rti un ē rti. Ļ oti interesants viesnī cas interjers. Bufetes tipa brokastis ir elegantas katrai gaumei. Piecas minū tes lī dz akvaparkam, piecas minū tes lī dz krastmalai. Atpū tas laikā jaunā kajai meitai bija dzimš anas diena, 3 gadi, patī kami pā rsteidza pā rsteigums no viesnī cas administrā cijas. Apsveicu skaisti noformē tu saldē jumu ar svecē m. Bē rns bija sajū smā . Tā tad, kad mē s nolemsim atkal pavadī t brī vdienas Krimā , mē s atkal ieradī simies As-El.
аватар slavdommeb86
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesaku visiem! Eleganta vieta, pieklā jī gs personā ls pretī administratorei Ksenijai padarī ja manu atpū tu Koktebelē par neaizmirstamu! Pati viesnī ca ļ oti tī ra, pastaigas attā lumā no jū ras! Noteikti te braukš u vē l un vē … Tomēr ▾ Iesaku visiem! Eleganta vieta, pieklā jī gs personā ls pretī administratorei Ksenijai padarī ja manu atpū tu Koktebelē par neaizmirstamu! Pati viesnī ca ļ oti tī ra, pastaigas attā lumā no jū ras! Noteikti te braukš u vē l un vē l!
аватар lerapetukhova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika viesnī cas personā ls, visi smaidī gi, lī dzjū tī gi, uzreiz atsaucas uz jebkā diem lū gumiem. Liels sveiciens administratorei Maš ai, viņ a vairā k nekā vienu reizi palī dzē ja, ieteica, ko redzē t pilsē tā )) Paldies viesmī lim Maksimam, viņ š palī dzē ja izvē lē ties ē dienus un dzē rienus, un, protams, pavā rs Ruslans par mū su lieliskajā m pusdienā m. … Tomēr ▾ Man patika viesnī cas personā ls, visi smaidī gi, lī dzjū tī gi, uzreiz atsaucas uz jebkā diem lū gumiem. Liels sveiciens administratorei Maš ai, viņ a vairā k nekā vienu reizi palī dzē ja, ieteica, ko redzē t pilsē tā )) Paldies viesmī lim Maksimam, viņ š palī dzē ja izvē lē ties ē dienus un dzē rienus, un, protams, pavā rs Ruslans par mū su lieliskajā m pusdienā m. un vakariņ as)) Ceru, ka nevienu neaizmirsu, tiekamies nā kamvasar ))
аватар nizya7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju kopā ar sievu 2019.  gada jū lijā . Mē s apmetā mies panorā mas apartamentā . Es jums pastā stī š u no ieraš anā s lī dz izbraukš anai. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . Blakus veikali, promenā de un akvaparks. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar sievu 2019.  gada jū lijā . Mē s apmetā mies panorā mas apartamentā . Es jums pastā stī š u no ieraš anā s lī dz izbraukš anai. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā . Blakus veikali, promenā de un akvaparks. Atbraucā m ar maš ī nu, viesnī cā ir droš a autostā vvieta viesiem (maksa, 200 rubļ i dienā , bet ir tā vē rts). Mū s sirsnī gi sagaidī ja reģ istratū rā ! Istaba atradā s piektajā stā vā (varbū t mans vienī gais prā ts ir uzkā pt uz 5. stā vu, bet tas ir tikai kaprī ze). Viesnī cas interjers ir lielisks, ar lielu viesu skaitu tā ir ļ oti klusa un plaš a. Istaba bija tī ra un kā rtī ga. Mē s nepamanī jā m nekā dus traipus uz gultas veļ as un dvieļ iem vai matiem, vai sveš as smakas. Tā pē c es nesaprotu daž as atsauksmes. Mū su istabā bija viss nepiecieš amais (fē ns, kondicionieris, liels ledusskapis, trauki, korķ viļ ķ is, TV). Ļ oti apmierinā ts ar balkonu istabas lielumā . Daudz vietas, divi atzveltnes krē sli, galds, dī vā ns (labas kvalitā tes plastmasas rotangpalmas ar spilveniem), veļ as ž ā vē tā js un, visbeidzot, kaskā des jumts uz balkona. Sliktos laikapstā kļ os varat droš i baudī t skatu uz jū ru un kalniem. Brokastu bufete: ē dieni ir daudzveidī gi, to ir pietiekami daudz (nu, to ir daudz) un, ja kaut kas beidzas, viesmī ļ i atjaunina un ziņ o par ē dieniem. Pusdienā s un vakariņ ā s varat pasū tī t kompleksu. Mē s reiz pusdienojā m. Viss ir kā rtī bā . Varat arī pasū tī t no ē dienkartes, neierobež ojot sevi ar noteiktiem ē dieniem. Ir ū denspī pe.
Baseins ir tas, kas jums nepiecieš ams. Dziļ ums izcils, ir sadaļ a bē rniem ar mazu dziļ umu. Ū dens tiek pastā vī gi filtrē ts un atdzesē ts.
Pē dē jā atpū tas dienā uzzinā jā m (vakarā parasti izstaigā jā m Koktebeli), ka izrā dā s, ka katru vakaru kafejnī cā animatori rī ko spē les viesiem (nokļ uvā m mafijā ).
Es gribu atzī mē t pieeju droš ī bai. Visur ir droš ī bas informā cijas stendi un ugunsdzē š amie aparā ti. Telpā ir vairā ki dū mu un uguns detektori.
Mans apskats var likties reklā ma, bet es neredzu iemeslu lamā ties, ja nav ko lamā t un neslavē t, ja ir slavē š anas vē rts. Vienī gais mī nuss ir slikts wi-fi piektajā stā vā . Apakš ā ar ā trumu parasti viss bija normā li. Istabā iphone praktiski nepievienojā s tī klam, bet klē pjdatorā ā trums bija labs (acī mredzot klē pjdatorā wi-fi tī kla uztverš ana ir jaudī gā ka).
Es novē lu viesnī cai labklā jī bu. Un manas vē lmes: lifts))), č ī bas un peldmē teļ i viesiem istabā , palielina wi-fi signā la jaudu. Nu, iespē jams, autostā vvietu viesiem, kuri atpū š as ilgā k par 5 dienā m, var padarī t par brī vu (vai varbū t tā ir, vienkā rš i atpū tuš ies 3 dienas)
аватар mari.snigir
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s rezervē jā m istabu 2019.  gada jū nijam un nolē mā m dalī ties iespaidos par 10 dienu atvaļ inā jumu! Mē s bijā m trī s (es, vī rs un mazs bē rns). Mums viss ļ oti patika, kad redzu, ka cilvē ki raksta par viesnī cas viesmī lī bu, negribas ticē t nevienam vā rdam. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m istabu 2019.  gada jū nijam un nolē mā m dalī ties iespaidos par 10 dienu atvaļ inā jumu!
Mē s bijā m trī s (es, vī rs un mazs bē rns).
Mums viss ļ oti patika, kad redzu, ka cilvē ki raksta par viesnī cas viesmī lī bu, negribas ticē t nevienam vā rdam.
Mū s sagaidī ja ļ oti labi, jo bija cilvē ki ar mazu bē rnu, kas stā vē ja pie reģ istratū ras, lai mū s reģ istrē tu, un administrā cija centā s mū s nokā rtot pē c iespē jas ā trā k. Ē diens bija labs. Daž kā rt ar maziem bonusiem bē rnam. Ī paš s paldies par to)
Es tieš ā m negribē ju braukt prom, 10 dienas paskrē ja ļ oti ā tri. Vairā k rezervē tu 2019.  gadā . Tak gaidiet mū s, savu Mariju, Aleksandru un Maksimku!! ! !
аватар fedorchenko-elena
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā.2018. gada jū lijā . Lieliska viesnī ca: mū sdienī gi un tī ri numuri ar visu nepiecieš amo, garš ī gi ē dieni, patī kama apkalpoš ana un ļ oti draudzī gi saimnieki. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā.2018. gada jū lijā . Lieliska viesnī ca: mū sdienī gi un tī ri numuri ar visu nepiecieš amo, garš ī gi ē dieni, patī kama apkalpoš ana un ļ oti draudzī gi saimnieki.
Patika arī baseins uz vietas.
Mē s ar prieku apmetī simies viesnī cā vē lreiz.
аватар ya.legenda200
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jū nija beigā s Koktebeļ os no Biblio Globus tū roperatora atpū tā s viesnī ca As-el, kurai pē c tū roperatora teiktā bija paredzē ts lidot uz viesnī cu agri no rī ta pulksten 5.00 un reģ istrā cija bija no pulksten 14.00. , operators piedā vā ja samaksā t 3000r un uzreiz tiksim galā . … Tomēr ▾ Jū nija beigā s Koktebeļ os no Biblio Globus tū roperatora atpū tā s viesnī ca As-el, kurai pē c tū roperatora teiktā bija paredzē ts lidot uz viesnī cu agri no rī ta pulksten 5.00 un reģ istrā cija bija no pulksten 14.00. , operators piedā vā ja samaksā t 3000r un uzreiz tiksim galā . Kad ieradā mies, viesnī cas par piemaksu neko nedzirdē ja, tač u solī ja par maksu reģ istrē ties agri. Pē c neliela skandā la mē s ar bē rnu tikā m izlī dzinā ti bez maksas.
Labs personā ls, pieklā jī gs un draudzī gs! Lī dz pludmalei ejiet 15 minū tes. Mā jturī ba joprojā m aug un aug. 7 dienas tī rī ja, nu kā tī rī ja? 5 reizes izmeta atkritumus no spaiņ a, istabā palika 3 litru sulas kannas, saka no veikala, izmetiet paš i. Sū cē ja pē dē jā s 2 dienas no 7, un tad jau gā ju un stā stī ju reģ istratū rā . Pē c manas sū dzī bas viņ i sū cē ja un netī rī ja vannas istabu. Ar bē rnu, kurš visu laiku ē d un met pakaiš us, tas ir ļ oti pamanā ms. Un tas nav jauki, ja tu maksā tā du naudu par ekskursiju un dzī vo cū kkū tī - vismaz paņ em putekļ sū cē ju no mā jā m. Vē lu pamanī ju uz staba pie kā pņ u ieejas paziņ ojumu ‘Kas nenodod atslē gu, izejot no istabas, telpa netiek uzkopta. ’ Ierodoties par to nebrī dina, un arī tī rī š anas grafika nav, un man nav pienā kuma par to domā t. Un, ja jū tos slikti vai apdegš u, tad sē dē š u istabā !! !
Wi-Fi darbojas tikai pirmajā stā vā un restorā nā . Jums visu laiku ir jā iziet no istabas.
аватар freelance-link
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, ē rta atraš anā s vieta. pie jū ras. Mā jī gas telpas. Viesnī cas iekš ienē viss tiek darī ts ar lielisku gaumi, vairā k kā dā rzs. Viesnī cas restorā nā varat pasū tī t gan kompleksā s maltī tes, gan lielisku ē dienu klā stu no ē dienkartes. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, ē rta atraš anā s vieta. pie jū ras. Mā jī gas telpas. Viesnī cas iekš ienē viss tiek darī ts ar lielisku gaumi, vairā k kā dā rzs. Viesnī cas restorā nā varat pasū tī t gan kompleksā s maltī tes, gan lielisku ē dienu klā stu no ē dienkartes. Blakus tirgus, autoosta. Viesnī cas personā ls vienmē r ir draudzī gs un gatavs palī dzē t.
аватар LarissaBell
Mē s š ajā viesnī cā ī rē jā m 2 junioru apartamentus, manu vī ru un dē lu un manu sievu un 5 gadus veco meitu. Pā rcelš anā s noritē ja bez problē mā m, mums iedeva atlaidi, ļ oti uzmanī ga administratore Anastasija. Skaista zā le, visur tī rī ba - istaba tiek uzkopta katru dienu, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti pē c 3 dienā m. … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā ī rē jā m 2 junioru apartamentus, manu vī ru un dē lu un manu sievu un 5 gadus veco meitu. Pā rcelš anā s noritē ja bez problē mā m, mums iedeva atlaidi, ļ oti uzmanī ga administratore Anastasija. Skaista zā le, visur tī rī ba - istaba tiek uzkopta katru dienu, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti pē c 3 dienā m. Kondicionieris, ledusskapis, TV, internets, auksts-karstais ū dens - viss bija un darbojā s! Kluss un mā jī gs! Blakus veikali, aptieka. Es neuzskatu par trū kumu iet prom no pludmales, ir noderī gi staigā t ! ! ! Restorā nā neē dā m, bet pie mums atbraukuš ie viesi novē rtē ja labo apkalpoš anu! Varbū t vienī gais trū kums ir tas, ka vannas istaba ir maza. . . Bet mē s labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā . Dē la ģ imene man pilnī bā piekrī t vē rtē jumā !
Наш полулюкс В холле отеля
Parādīt vairāk »


iemiesojums commotion
Vai ēkā B ir balkons divvietīgajos numuros bez gaisa kondicionēšanas?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums commotion
Vai visām istabām ir balkons???
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Saulainā ieleja
Novērtējums 6.5
Krima, Koktebel
Daba
kluss līcis
Novērtējums 7.0
Krima, Koktebel
Daba
Hameleona rags
Novērtējums 6.0
Krima, Koktebel
Daba

Отель «Ас-Эль» расположен в поселке Коктебель в трехстах метрах от пляжа. Из окон и лоджий гостиницы открывается вид на Тихую бухту и знаменитый потухший вулкан Кара-Даг.

Pludmale
  • 2. rinda
Viesnīcā

Автостоянка, парикмахер, чайхана, ресторан, конференц-зал на 80-100 человек (70 кв.м), трансфер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Bērniem Няня по вызову.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Открытый,взрослый и детский бассейн. Детская площадка. Лаунж-зона
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

54 номера категорий люкс, полулюкс, стандарт. Горячая и холодная вода круглосуточно. Четыре панорамных номера имеют выход на смотровую площадку, с которой просматривается ландшафт Коктебеля.

Istabās

Кондиционер, холодильник,чайник и чайные принадлежности, TV, душевая.

Adrese Коктебель, ул. Ленина 127 А
Tālruņi: +7(978)845-60-45
+7(978)890-89-90
Tīmekļa vietne: As-El
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.