Andre 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.410
№3 viesnīcas reitingā Koktebel
8.7 Numurs
7.7 apkalpošana
8.6 Tīrība
5.6 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca "Andre" - moderna 3 stāvu ēka, paredzēta 36 personām.. No visiem numuriem paveras skats uz galeriju, no kuras paveras skats uz nodzisušo Kara-Dag vulkānu, jūru un Koktebel ielejas ainavām. Atpūtas centra teritorijā atrodas viesnīca, ekonomiskās klases mājas, telšu pilsētiņa.Vairāk →
аватар lebzhan
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba viesnī ca, tuvu jū ra. Man ļ oti patika Koktebel. Sā kumā bijā m normā li iekā rtojuš ies, bijā m trī s, ī rē jā m divas istabas. Mā sa istabā bija viena (maksā ja tikpat, cik mē s par divā m). Gultas veļ u viņ ai atnesa uz DUBULTĀ S kā uz vienvietī gas gultas, iedomā jies skatu uz pusklā tu gultu, sapnī vajag sevi savaldī ties, lai pagriež oties nenonā ktu pliks matracis. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, tuvu jū ra. Man ļ oti patika Koktebel. Sā kumā bijā m normā li iekā rtojuš ies, bijā m trī s, ī rē jā m divas istabas. Mā sa istabā bija viena (maksā ja tikpat, cik mē s par divā m). Gultas veļ u viņ ai atnesa uz DUBULTĀ S kā uz vienvietī gas gultas, iedomā jies skatu uz pusklā tu gultu, sapnī vajag sevi savaldī ties, lai pagriež oties nenonā ktu pliks matracis. . . Darbiniece Ļ uba nolē ma, ka tas bū s labi. Mē s uzzinā jā m vē lu, kad devā mies gulē t, mē s naktī negā jā m meklē t Lyubu. Mē s ar vī ru bijā m iekā rtojuš ies istabā , tad pē c pā ris stundā m tā pati Ļ uba lū dza pā rcelties uz citu - nu, lietas nebija laika pilnī bā izjaukt. Esmu normā ls cilvē ks, vienmē r eju uz priekš u, viņ i kustē jā s. Nā kamajā dienā Ļ uba atkal pienā k pie manis un lū dz manai mā sai (kā pē c viņ a nenā ca pie viņ as, bet man paliek noslē pums) atbrī vot istabu pirms pulksten 9 (izrakstī š anā s laiks ir pulksten 12:00). vajag numuru, bet paš as lietas pā rvā cā s pie mums uz pusi dienas....Neesmu skandalozs cilvē ks, bet tik nekaunī gi to izmantot nevar. . . Lū dza pā rrē ķ inā t un dot atlaidi par agru izrakstī š anos, tā pē c viņ a mū s vairs pat nesasveicinā ja, un, kad mē s aizgā jā m, viņ a arī bija rupja. Ja es bū tu ī paš nieks, es domā tu par personā la maiņ u. Palika sajū ta, ka esam nabaga radinieki un ļ aujam dzī vot par velti. Š ī viesnī ca bū s NEKAD! mē s nebrauksim.
аватар pogodina-e
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Andrē palika 2 gadus pē c kā rtas. Pilnī bā nepiekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Brī niš ķ ī gs atpū tas centrs, viss ir pastaigas attā lumā - jū ra, tirgus, izklaides. Ļ uba ir izcils un simpā tisks cilvē ks. Vienmē r palī dziet un konsultē jiet. … Tomēr ▾ Andrē palika 2 gadus pē c kā rtas. Pilnī bā nepiekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Brī niš ķ ī gs atpū tas centrs, viss ir pastaigas attā lumā - jū ra, tirgus, izklaides. Ļ uba ir izcils un simpā tisks cilvē ks. Vienmē r palī dziet un konsultē jiet. Inna Mihailovna ir labā kā vadī tā ja - ļ oti draudzī ga un izpalī dzī ga. Gultas komplekts nav sliktas brī vdienas rā dī tā js. Nā c pie Andrē . Birokrā tiskas cenas, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, jū ra ir soļ a attā lumā no bā zes, sava virtuve, sava autostā vvieta. Mē s noteikti tur apmeklē sim vē lreiz. Kazaņ a. Pogodinu ģ imene.
аватар core_asus
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki, ziņ kā rī gie utt. Atpū tas bā zē "Andre" 2015. gada septembra sā kumā pie akvaparka pavisam netā lu no jū ras. Dzī voja labā.2-vietī gā istabā ar kondicionieri. No lapenes skats uz jū ru, no taciņ as starp mā jā m skats uz vulkā nu "Kara-Dag". … Tomēr ▾ Sveiki, ziņ kā rī gie utt. Atpū tas bā zē "Andre" 2015. gada septembra sā kumā pie akvaparka pavisam netā lu no jū ras. Dzī voja labā.2-vietī gā istabā ar kondicionieri. No lapenes skats uz jū ru, no taciņ as starp mā jā m skats uz vulkā nu "Kara-Dag". Iespaidī gi! ! Š eit nav ē damistabas, ir tikai vasaras virtuve. Pusdienā s devos uz mā jas kulinā rijas ē damistabu "PILI-Ē T" Lazurnaya ielā (lē ti, bet garš ī gi). Pē c vī na devos uz Feodosiju uz lielveikalu Novy Svet Nazukina ielā . Man patika MILZĪ GĀ visu veidu vī nu izvē le no Krimas rū pnī cā m un arī to daudzveidī ba (no 150 rubļ iem). Lī dzi mā jā s paņ ē mu 6 pudeles. Es iesaku visiem doties uz I. K. Aivazovska muzeju Feodosijā un uz Kara-Dag vulkā nu. Jū s bū siet pā rsteigts ilgu, ilgu laiku. Liels paldies Innai Mihailovnai, viņ a viegli atrisinā s un konsultē s visas problē mas atpū tas centrā . Tas padara svē tkus vē l labā kus. Ļ oti labi atpū tos, ko arī novē lu visiem. Istabiņ u rezervē ju pie tū roperatora "Multitour".
аватар pogodina1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā palikā m 24.07. 2015. Ievā kš anā s notika ļ oti ā tri. Istaba ir ļ oti tī ra, neskatoties uz to, ka š is ir atpū tas centrs (kā viņ i sevi pozicionē ), patiesī bā es teiktu, ka tā ir viesnī ca. Sā ksim ar to, ka istaba sastā v no ledusskapja, TV, kafijas galdiņ a, diviem pufiem, labas divguļ amā s gultas un vannas istabas. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m 24.07. 2015. Ievā kš anā s notika ļ oti ā tri. Istaba ir ļ oti tī ra, neskatoties uz to, ka š is ir atpū tas centrs (kā viņ i sevi pozicionē ), patiesī bā es teiktu, ka tā ir viesnī ca. Sā ksim ar to, ka istaba sastā v no ledusskapja, TV, kafijas galdiņ a, diviem pufiem, labas divguļ amā s gultas un vannas istabas. Vannas istabā ir atseviš ķ a izlietne, duš a un tualete. Karstā ū dens ir jebkurā diennakts laikā . Teritorijā ir sava virtuve. Numurā ir elektriskā tē jkanna. Gultas veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , tā pat kā dvieļ i. Wi-Fi darbojas bez traucē jumiem. Un pats galvenais, tai ir sava autostā vvieta. Netā lu no Andrē atrodas akvaparks (5 minū tes), delfinā rijs (7 minū tes) un, protams, jū ra (5-7 minū š u gā jienā ). Pludmale blakus viesnī cai vienmē r ir tī ra (nelieli oļ i), š ķ ietami sakopta. Saimnieki vienmē r atnes uz viesnī cu svaigā kos augļ us un dā rzeņ us. Nav jau karstumā jā iet uz tirgu, lai nopirktu persikus vai kā postus. Man ļ oti patika pakalpojums. Protams, š ī ir atseviš ķ a diskusija. Mē s jutā mies kā ģ imenē . Kopumā tas ir stabils 10. Ja atvaļ inā jums - tad Krima, ja silta jū ra un tī ras pludmales, tad Koktebel. Ja mā jī gs siltums, komforts un labvē lī ba - Andrē .
аватар jazzzmine
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laimī gas gadī juma dē ļ mē s ar vī ru apmetā mies divvietī gā istabā vienā no Andrē atpū tas centra vienstā va ē kā m. Istaba ar atseviš ķ u ieeju izrā dī jā s jauna, mā jī ga un ļ oti tī ra, tajā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai: ē rta gulta, galds ar ķ ebļ iem, spogulis, skapī š i un atvilktnes personī gajā m mantā m, pakaramie, vannas istaba ar pastā vī gu karsto ū deni, ledusskapis, televizors, vieta drē bju ž ā vē š anai uz terases utt. … Tomēr ▾ Laimī gas gadī juma dē ļ mē s ar vī ru apmetā mies divvietī gā istabā vienā no Andrē atpū tas centra vienstā va ē kā m. Istaba ar atseviš ķ u ieeju izrā dī jā s jauna, mā jī ga un ļ oti tī ra, tajā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai: ē rta gulta, galds ar ķ ebļ iem, spogulis, skapī š i un atvilktnes personī gajā m mantā m, pakaramie, vannas istaba ar pastā vī gu karsto ū deni, ledusskapis, televizors, vieta drē bju ž ā vē š anai uz terases utt. Istabā m visi logi tonē ti, ir moskī tu tī kls, skaņ as izolā cija ir lieliska: skaņ as no ielas un blakus istabā m netraucē .
Ī paš a uzmanī ba ir pelnī jusi ē rtu atraš anā s vietu un plaš u atpū tas centra teritoriju. Pludmale, veikali, kafejnī cas atrodas ne vairā k kā.5 minū š u nesteidzī gas pastaigas attā lumā , delfinā rijs un ū dens atrakciju parks ir vē l tuvā k. Pateicoties tik ē rtai attā lumam no krastmalas un atraš anā s vietas ī patnī bā m, naktī teritorijā ir ļ oti kluss, ko, manuprā t, nav tik viegli atrast tā dos attī stī tos kū rorta rajonos kā Koktebele.
Iekoptā teritorijā ar skatu uz kalniem atrodas mā jī gas lapenes, rotaļ u laukums, grila iekā rtas, virtuve aprī kota ar visu nepiecieš amo ē diena gatavoš anai.
Tie, kas ceļ o ar automaš ī nu, nevar nebū t gandarī ti, ka bā zes slē gtajā teritorijā tiek organizē ta ļ oti ē rta autostā vvieta. Tā pat visā teritorijā , ieskaitot telpas, ir pieejams internets (Wi-Fi).
Tas viss, kā arī patī kamie sī kumi rada sajū tu, ka darbinieki pret savu darbu izturas ar lielu atbildī bu un turklā t ar dvē seli. Droš i vien savā dā k nevar bū t ar tik viesmī lī gu un š armantu saimnieci kā Inna Mihailovna, kura ir gatava atrisinā t jebkuru jautā jumu, kas rodas.
Mū su atpū ta skaistajā Koktebelē izvē rtā s ideā la, un tajā liela nozī me bija atpū tas centram "Andre", noteikti š eit atgriezī simies vē l.
аватар 18051805
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ļ oti laba, numuriņ i tī ri un ē rti, viss ir blakus: pludmale, veikali, promenā de, daž ā das kafejnī cas, delfinā rijs un akvaparks, viss ir pie rokas. Saimniece Inna Mihailovna, apbrī nojama sieviete, palī dzē ja ar ļ oti nopietnu problē mu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, numuriņ i tī ri un ē rti, viss ir blakus: pludmale, veikali, promenā de, daž ā das kafejnī cas, delfinā rijs un akvaparks, viss ir pie rokas. Saimniece Inna Mihailovna, apbrī nojama sieviete, palī dzē ja ar ļ oti nopietnu problē mu. Viņ a atrodas viesnī cā visu diennakti, tā pē c, ja kas, varat sazinā ties jebkurā laikā . Ieteicu š o viesnī cu ekonomiskai atpū tai.
аватар elizabet74
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls. Reģ istrē š anā s notika 5 minū š u laikā . Darbinieki vienmē r ir uz vietas, un jū s varat sazinā ties ar jebkuru jautā jumu. Istaba tī ra, bez sveš as smakas. Ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna. … Tomēr ▾ Draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls. Reģ istrē š anā s notika 5 minū š u laikā . Darbinieki vienmē r ir uz vietas, un jū s varat sazinā ties ar jebkuru jautā jumu.
Istaba tī ra, bez sveš as smakas. Ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna. Gultas veļ a ir jauna.
Ē st var paš i gatavojot vasaras virtuvē (50 metri no viesnī cas), 2 metru attā lumā no viesnī cas ir lapene ē š anai, ir arī grils. Ja negribi gatavot pats var paē st kafejnī cas un ē dnī cas, kas atrodas krastmalā .
Lī dz jū rai 250 metri, skaists skats no balkona uz Kara-Dag kalnu. Vienā viesnī cas pusē atrodas delfinā rijs, akvaparka otrā pusē . Viss ir pastaigas attā lumā . Lieliski pavadī ju laiku, liels paldies! ! !
аватар hasanianov.v
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neuzbā zī ga apkalpoš ana, draudzī ga saimniece, VISS pastaigas attā lumā ! Vienkā rš i atpū tiniet savu prā tu un ķ ermeni! Kaukā zs atpū š as. . . Braucā m gar Dienvidkrasta piekrasti, atgriezā mies kā mā jā s! Koktebele patieš ā m ir Krimas un Krievijas inteliģ ences centrs! Un viesmī lī ba un cenas ir vienkā rš i pā rsteidzoš as! Sveiki visiem no Umkas! 2015. … Tomēr ▾ Neuzbā zī ga apkalpoš ana, draudzī ga saimniece, VISS pastaigas attā lumā ! Vienkā rš i atpū tiniet savu prā tu un ķ ermeni! Kaukā zs atpū š as. . .
Braucā m gar Dienvidkrasta piekrasti, atgriezā mies kā mā jā s! Koktebele patieš ā m ir Krimas un Krievijas inteliģ ences centrs! Un viesmī lī ba un cenas ir vienkā rš i pā rsteidzoš as! Sveiki visiem no Umkas! 2015. gada vasara ir klā t! ! !
аватар andrej.pr
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū lija sā kumā atpū tos ar ģ imeni. Viss patika un ī paš i ļ oti gā dī gā un viesmī lī gā saimniece Inna Mihailovna. Var atrisinā t jebkuru jautā jumu. Tā pē c ī paš s paldies viņ ai un viņ as asistentei Gaļ ai. … Tomēr ▾ Jū lija sā kumā atpū tos ar ģ imeni. Viss patika un ī paš i ļ oti gā dī gā un viesmī lī gā saimniece Inna Mihailovna. Var atrisinā t jebkuru jautā jumu. Tā pē c ī paš s paldies viņ ai un viņ as asistentei Gaļ ai.
аватар elena4663
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Var ticē t gandrī z visam, ko raksta par pansionā tu. Uzņ emš ana ir diezgan draudzī ga. Telpas fotogrā fija ir pilnī ga patiesī ba. Nerē ķ inieties ar telpas uzkopš anu un veļ as nomaiņ u. Pat ne dvieļ i. Bet istaba ir diezgan svaiga, mē beles un veļ a arī . … Tomēr ▾ Var ticē t gandrī z visam, ko raksta par pansionā tu. Uzņ emš ana ir diezgan draudzī ga. Telpas fotogrā fija ir pilnī ga patiesī ba. Nerē ķ inieties ar telpas uzkopš anu un veļ as nomaiņ u. Pat ne dvieļ i. Bet istaba ir diezgan svaiga, mē beles un veļ a arī . Tu gandrī z nesatiec savus kaimiņ us, jo izeja ir tieš i uz ielu. Bet, ja kaimiņ i ir pā rā k temperamentī gi un pļ ā pī gi, naktī tu apzinā sies viņ u problē mas. Istabas durvis ir droš as - par droš ī bu nav jā uztraucas.
Numura cena ir reā la. Labā k ir maksā t par papildu vietu ī paš niekiem. 4 cilvē ki istabā neradī s problē mas, ja istaba atrodas 1. stā vā (no 1 lī dz 6) - tā s ir nedaudz lielā kas.
No krastmalas, neskatoties uz tā s tuvumu, nav dzirdamas nakts jautrī bas skaņ as. Tikai pē dē jā vakarā pirms mū su izbraukš anas Akvaparka teritorijā tika atvē rta nakts diskotē ka. Š is troksnis turpinā jā s visu nakti. Cik biež i tur iet, nevaru pateikt.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница «Андре» - современное 3-х этажное здание, рассчитанное на 36 мест.. Все номера выходят на галерею, с которых открывается вид на потухший вулкан Кара-даг, море и ландшафты Коктебельской долины. На территории базы отдыха размещается гостиница, домики эконом класса, и палаточный городок.

Atrašanās vieta между аквапарком «Коктебель» и морем, на расстоянии 200 метров от пляжа
Pludmales apraksts бесплатный городской пляж, галечный, в 200-х метрах.
Viesnīcā

автостоянка, аквапарк «Коктебель», дельфинарий, экскурсионные маршруты, кафе на набережной, пляжи и городские и дикие.

Telpu apraksts

Просторные 2-х местные номера. В каждом номере стоит кресло-кровать, при необходимости, можно поставить ещё одно доп. место.

Istabās

холодильник, телевизор, горячая и холодная вода постоянно.

Adrese АР Крым, пгт. Коктебель, ул. Ленина 142 б.
Tālruņi: +38 (050) 324 51 15
+38 (095) 363 23 02
+38 (095) 495 32 77
+38 (06562) 3-74-91
E-pasts: kempingandre@gmail
Tīmekļa vietne: Andre
FAQ