Nimfeia 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
Viesu nams "Nimfeya" tika atvērts 2009. gada maijā. Tā ir divstāvu ēka, kas atrodas Geroevkas ciema austrumu daļā, netālu no Kerčas pilsētas. Mājokļu komplekss ir iežogota aizsargājama teritorija.Vairāk →
аватар Ilona47
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š eit mū s mudina bū t objektī viem, aprakstī t faktus, nevis emocijas - un tā tad saistī bā ar š o viesnī cu tas nav iespē jams))) Š eit viss ir pelnī jis uzslavu - skaisti un ļ oti ē rti numuriņ i, lielisks ē diens, interesanta komunikā cija, kas arī ir to ī paš nieku nopelni, kuri ir ieguldī juš i dvē seli jū su ģ imenes uzņ ē mumā . … Tomēr ▾ Š eit mū s mudina bū t objektī viem, aprakstī t faktus, nevis emocijas - un tā tad saistī bā ar š o viesnī cu tas nav iespē jams))) Š eit viss ir pelnī jis uzslavu - skaisti un ļ oti ē rti numuriņ i, lielisks ē diens, interesanta komunikā cija, kas arī ir to ī paš nieku nopelni, kuri ir ieguldī juš i dvē seli jū su ģ imenes uzņ ē mumā .
К сожалению,мало фотографий..Это внутренний двор. Даже по такой детали можно судить об уровне отеля - не в каждой европейской гостинице есть такие удобства!
аватар DyukinaA
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī vdienā m jā bū t neaizmirstamā m! … Tomēr ▾ Brī vdienā m jā bū t neaizmirstamā m!


iemiesojums Ilona47
Istabas iepriekšējai rezervācijai aizpildīju speciālu formu, kas ir viesnīcas mājaslapā. Varbūt neviens šos rīkojumus neskatās? Katrā ziņā neviens neatbildēja ne ar apstiprinājumu, ne ar atteikumu. Kāpēc tad mums ir vajadzīgs šāds jauno tehnoloģiju izmantošanas izskats? Paldies par atbildi.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums exclusivchik
‹ Viesnīca Nimfeia 2*
Līdzīgas viesnīcas
DeAz 2*
Novērtējums 8.3
Krima, Kerča
Kitei 2*
Novērtējums 9.5
Krima, Kerča
Nimfei 2*
Novērtējums 10.0
Krima, Kerča
Svet maiaka 2*
Novērtējums 8.0
Krima, Kerča
Atrakcijas
Adzhimushkay karjeri
Novērtējums 9.7
Krima, Kerča
Stats
Mitridata kalns
Novērtējums 9.5
Krima, Kerča
Daba, Pieminekļi un pieminekļi, Stats

Гостиный Дом "Нимфея" открыт в мае 2009 года. Представляет из себя двухэтажный корпус, расположенный в восточной части поселка Героевка, рядом с г. Керчь. Жилищный комплекс является огороженной охраняемой территорией.

Atrašanās vieta 150 метрах от моря и 300 метров от раскопок древнего городища "Нимфей".
Viesnīcā

Парковка (платная).

Telpu apraksts

10 номеров класса полулюкс: однокомнатный номер на 2 человека с отдельной кухней. Оформление номеров выполнено в современном стиле с использованием преимущественно природных материалов - дерево, санфаянс и пр. Холодная и горячая вода круглосуточно.

Istabās

Полный санузел (душ, туалет, умывальник, горячее водоснабжение), кондиционер, ТВ, холодильник и электрочайник, двуспальная кровать, шкаф, столик, микроволновая печь, посуда.

Adrese АР Крым, г.Керчь, (П.Героевка), ул. Угловая 8
Tālruņi: +38 (050) 573 0440
Tīmekļa vietne: Nimfeia
FAQ