Sanatorii Iasnaia poliana 2*– Atsauksmes

17
Novērtējums 4.210
№12 viesnīcas reitingā Gaspra
4.4 Numurs
4.8 apkalpošana
5.2 Tīrība
4.4 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Kūrorts atrodas Gaspras ciemā (10 km no Jaltas, Miskhor rajona), Ai-Petri kalnu grēdas pakājē 180 m augstumā virs jūras līmeņa. Sanatorijas Yasnaya Polyana galvenā specializācija ir netuberkulozu elpceļu slimību un nervu sistēmas funkcionālo slimību ārstēšana gan pieaugušajiem, gan bērniem no 4 gadu vecuma. Šis ir vienīgais veselības kūrorts Krimas dienvidu krastā, kas uzcelts speciāli noteiktā ārstniecības zonā kā sanatorija vecākiem ar bērniem. "Yasnaya Polyana" atrodas vecā gleznainā parkā 18 hektāru platībā, bijušajā īpašumā "Aleksandrija", kas celts 1834.-1840. izstrādājuši Elsons un Guits imperatora Aleksandra I personīgajam draugam, Krievijas izglītības ministram Aleksandram Goļicinam. Arhitektūras un parka ansambļa vainags ir prinča pils, kas veidota neogotikas stilā (šodien tā ir sanatorijas uzņemšanas nodaļa).Vairāk →
аватар mirolga71
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nakš ņ ojā m ar bē rnu vienu nakti un bija jā dodas prom. 1. korpusa 4. stā va istabā tā ds posts (grī da un durvis noplē stas lī dz zemei, daž i no vannas istabā izplē stiem dzelzs gabaliem uz ā ru u. c. ), ka brī nā s, tiklī dz sanatorijas saimnieki. … Tomēr ▾ Nakš ņ ojā m ar bē rnu vienu nakti un bija jā dodas prom. 1. korpusa 4. stā va istabā tā ds posts (grī da un durvis noplē stas lī dz zemei, daž i no vannas istabā izplē stiem dzelzs gabaliem uz ā ru u. c. ), ka brī nā s, tiklī dz sanatorijas saimnieki. pietika sirdsapziņ as š ā dos apstā kļ os pieņ emt atpū tniekus. Par personā lu sū dzī bu nav: patī kami un pieklā jī gi, kā , patiesī bā , visi parastie Krimas iedzī votā ji. Atpū tā mies pē c "bē gš anas" privā tajā sektorā , kur viss bija vienkā rš i apbrī nojami. Es ļ oti mī lu Krimu, un man pat nebija aizdomas, ka ir tā di “izņ ē mumi” kā š ī sanatorija.
аватар olhalisovska1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istaba netī ra, slikti iztī rī ta vecs matracis ar salauztā m atsperē m Ē diens - bufete - nav slikti, cenš as pagatavot garš ī gi, bet tas neatbilst sezonai, nav sezonas dā rzeņ u Trauki ir slapji, netī ri, ar ē diena pā rpalikumiem. Gaisa vagoniņ š - grafiks nav ē rts, vakarā nevar staigā t gar jū ru Animā cija - izmē ģ iniet, izklaidē jas bē rni un pieauguš ie, ir bē rnu istabas. … Tomēr ▾ Istaba netī ra, slikti iztī rī ta
vecs matracis ar salauztā m atsperē m
Ē diens - bufete - nav slikti, cenš as pagatavot garš ī gi, bet tas neatbilst sezonai, nav sezonas dā rzeņ u
Trauki ir slapji, netī ri, ar ē diena pā rpalikumiem.
Gaisa vagoniņ š - grafiks nav ē rts, vakarā nevar staigā t gar jū ru
Animā cija - izmē ģ iniet, izklaidē jas bē rni un pieauguš ie, ir bē rnu istabas.
Pludmale - bez sū dzī bā m.
Vairā k neieš u, daudz negatī vu emociju.
аватар Natalya_jj
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies 2013. gada augustā ceļ ojumā mammai un bē rnam. Norē ķ inoties deva 513 numuru...Š AUSMAS! Tas ir SES sapnis, nevis skaitlis. Netī rumi, rū sa, miruš as mē beles, sarkanī gi uzkarsuš u rievojumu un elektroinstalā cijas smaka, briesmī gi matrač i un "spilveni". … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2013. gada augustā ceļ ojumā mammai un bē rnam. Norē ķ inoties deva 513 numuru...Š AUSMAS! Tas ir SES sapnis, nevis skaitlis. Netī rumi, rū sa, miruš as mē beles, sarkanī gi uzkarsuš u rievojumu un elektroinstalā cijas smaka, briesmī gi matrač i un "spilveni". Pā rdzī voja nakti un devā s zvē rē t pie administratoriem. Pusstundu ilgs jaunpienā kuš o atpū tnieku veidoš anā s novē rojums ļ ā va secinā t: iekā rtojoties meitenē m vē lams uztaisī t “dā vanu” un tiek nodroš inā ta daudzmaz pieklā jī ga istabiņ a. Kurš grū stī ja naudu, kurš "dā vinā ja" medu. Viens milzī gs mī nuss – ļ oti tā lu no jū ras. Tā pē c, cienī tā jiem, kas staigā pa vakara krastmalu, š ī iespē ja nav piemē rota. Ē diens bija ļ oti labs, BET pā rā k daudz cilvē ku, ļ oti smacī gs un atrast brī vu galdiņ u zem ventilatora ir piedzī vojums. Karstais ū dens pē c grafika, vakarā ir tikai viens mē rķ is - lai deviņ os paspē tu nopeldē ties. Mani iepriecinā ja bezmaksas Wi-Fi un animatori, nevienam atpū tniekam nebija garlaicī gi pludmalē ))) Ekskursijas cenā bija iekļ auta ā rstē š ana, bet pē c skrieš anas augš ā un lejā pa kā pnē m, stā vē š ana rindā s uz procedū rā m un kabeļ a. auto, man bija jā izvē las: vai nu ā rstē š ana, vai pludmale. Uzvarē ja otrais variants. . Pirms mū su aizbraukš anas viņ i sā ka mainī t rotaļ u laukumu, tā pē c bē rni 3 nedē ļ as kā pa pa krū miem, meklē jot izklaidi. Vē l viens milzī gs mī nuss ir suņ i, viņ u sanatorijas teritorijā ir vairā k nekā ducis un staigā jot pa sanatorijas teritoriju, izbaudot Krimas dabu un atmosfē ru, jū s riskē jat uzkā pt uz suņ u raktuvē m))) Varbū t, protams , kaut kas jau ir mainī jies, bet, samaksā juš i pieklā jī gu summu, patiesī bā nonā cā m gandrī z ekstrē mos apstā kļ os.
аватар sab-alya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies sanatorijā ar diviem maziem bē rniem 2 un 4 gadus veciem. Vecā kais ē d selektī vi, tā pē c izvē lē jā mies nedā rgu sanatoriju ar bufeti. Patika: - pludmale un ū dens jū rā ir super. - bē rnu rotaļ u istaba pludmalē - plaš a istaba ar lielu balkonu -jauns rotaļ u laukums blakus ē kai (diemž ē l mums nebija laika tajā spē lē ties, jo tas bija tikko sā kts ierī kot) - vagoniņ š uz pludmali - vairā kas spē ļ u istabas un diskotē ka Nepatika: - ē damistabā nav kondicioniera, galvenais un ļ oti liels mī nuss! No ē damzā les izgā jā m sasvī duš i, uz kā pnē m uzreiz bija jū tama caurvē ja, bē rni uzreiz saslima. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies sanatorijā ar diviem maziem bē rniem 2 un 4 gadus veciem. Vecā kais ē d selektī vi, tā pē c izvē lē jā mies nedā rgu sanatoriju ar bufeti.
Patika: - pludmale un ū dens jū rā ir super.
- bē rnu rotaļ u istaba pludmalē
- plaš a istaba ar lielu balkonu
-jauns rotaļ u laukums blakus ē kai (diemž ē l mums nebija laika tajā spē lē ties, jo tas bija tikko sā kts ierī kot)
- vagoniņ š uz pludmali
- vairā kas spē ļ u istabas un diskotē ka
Nepatika: - ē damistabā nav kondicioniera, galvenais un ļ oti liels mī nuss! No ē damzā les izgā jā m sasvī duš i, uz kā pnē m uzreiz bija jū tama caurvē ja, bē rni uzreiz saslima.
- gandrī z visi pasā kumi koncertzā lē ir maksas un dā rgi.
Ē damzā lē vienmē r ir rindas. Mums iedeva talonu uz otro maiņ u, kas ir pusstunda pē c pirmā s maiņ as sā kuma. Tā s ir tikai kaut kā das š ausmas: ieradā mies pusdivos, bet vietu nebija ! ! ! Viena meita skraida pa ē damistabu, otra rokā s un tu stā vi, gaidi kad kā ds galdiņ š bū s brī vs, un ja nav laika pie tā aizskriet, atvainojiet, aizņ emts! Paē st puslaikā ir nereā li. stundu, ī paš i ar diviem bē rniem. Rinda pē c pankū kā m vispā r ir stulba! Vai jū s nevarat izcept pirms laika? Vispā r jau sā kā m nā kt uz sā kumu: galdiņ u un ē dienu bija daudz, tikai ē diens ā tri beidzā s un pieeja tam bija tikai no vienas puses. Gaļ u dod pē c normas: nā cā s paskaidrot, ka ir divi bē rni. Man salā ti nemaz nepatika.
– Istaba pirmajā korpusā nav slikta. vecs, protams, bet tualete un izlietne ir jaunas. Ir ledusskapis un tel. Man nepatika š ie kukaiņ i ar daudzā m ķ epā m! UFF! Reizē m pie sienas, reizē m uz griestiem pirksta lielumā . Labi. ka es tos redzē ju pē dē jā dienā , kad vā cu mantas.
- vagoniņ a grafiks nav ī paš i ē rts.
Parkā ir daudz atkritumu un pamestu vietu.
Par ā rstē š anu objektī vi teikt nevaru: gā jā m pē c inhalā cijā m, ultravioletā starojuma, ā rstniecī bas augu un skā bekļ a kokteiļ a. Speleoloģ iskā kamera-telpa ar kaut kā du ventilatoru.
Из окна столовой пляж море вид выходя из столовой море номер трехместный юг монтаж детской площадки
аватар kalina-ya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki! Septembrī atpū tā s Yasnaya Polyana ar trī s gadus vecu bē rnu. IZMITINĀ Š ANA. 3. stā vs ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Telpas tē ls ir absolū ti padomju. Bet tī rs un ē rts. Istaba tika tī rī ta katru dienu. … Tomēr ▾ Sveiki! Septembrī atpū tā s Yasnaya Polyana ar trī s gadus vecu bē rnu.
IZMITINĀ Š ANA. 3. stā vs ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Telpas tē ls ir absolū ti padomju. Bet tī rs un ē rts. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Uz grī das strā dā draudzī ga, mī ļ a sieviete, š ķ iet, Ļ uba. Es precī zi atcerē jos, ka viņ a bija no Luganskas. Ļ oti kaitinoš s karstā ū dens grafiks. No rī ta vē l pacieš ams, bet vakarā , kad bē rns ar prieku aizmigtu pat 20.00, tā tad nē , jā gaida kalni. ū dens pulksten 21.00. Nav tā , ka viņ š ir tik veikls cilvē ks, bet viņ š vē las nomazgā t sā ļ o ū deni.
UZTURS. Es biju pilnī bā apmierinā ts. Bet es neesmu kaprī zs un man pat garš o slimnī cas ē diens. Par 100 UAH dienā tas ir labā kais. Patika, ka ē dienu var iegā dā ties selektī vi, piemē ram, bez brokastī m vai vienkā rš i pusdienā m.
KABEĻ CELS. Grafiks ir neē rts. Tā vietā , lai pielā gotos bē rna gulē š anai/celš anā s laikam, mē s ar bē rnu iespiedā mies troš u vagoniņ a rež ī mā . Nav sū dzī bu par pludmali. Neskatoties uz to, ka neesmu saules cienī tā ja, un tur nav arī vizieri, es biju diezgan apmierinā ta ar ē nu no kafejnī cas. Tur bija daudz vietas bezsaules. Bet tas bija septembris. Ir tualete, duš a ar svaigu ū deni, pirmā s palī dzī bas punkts, 70 metrus no pludmales ir smilš u kaste. Vakarā bē rns vienmē r rakņ ā jā s smiltī s. Peldē ties ir forš i, pludmalē garlaicī gi. Lielā kais “+”, kas, visticamā k, liks man atgriezties š ajā kū rortā vē lreiz, ir bē rnu istaba pludmalē . A-la animatore Marija Ivanovna ne tikai pieskatī ja bē rnus, dodot iespē ju vecā kiem peldē ties utt. , bet arī mā cī ja bē rniem dzeju, dziesmas, vadī ja apaļ ā s dejas, kā arī katru dienu sarī koja leļ ļ u izrā des ar bē rnu piedalī š anos. Baidos minē t, cik viņ ai gadu, bet zinu, ka viņ a strā dā kopš.1968. gada. Š ī aktivitā te mani patieš ā m iespaidoja. Vī rietis ir absolū ti savā vietā . Marija Ivanovna, (un pē kš ņ i viņ a to izlasī s : )) Es, mā te Jū lija, un mans dē ls Vaņ a, ļ oti priecā jamies jū s satikt! Sanatorijas ē kā ir bē rnu istaba. Strā dā no 19.00. Jaukas padomju rotaļ lietas. Apaļ as dejas, bet priekš nesumu nav.
Paredzamais laiks 8.00. Mū su autobuss ir 11.00. Nav noliktavas telpas. Mantas nav kur atstā t. Tas ir ļ oti neē rti. Man bija jā maksā kā dam Muhamedam, lai tas glabā tu lietas viņ a veikalā (Muhamed, paldies). Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Un, ja man darbā bū tu iedevusi biļ eti, es to bū tu paņ ē musi par laimi, bet par savu naudu gribē tos nelielu korekciju.
аватар apbon
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ogad mē s nolē mā m atpū sties Gaspra-Miskhor rajonā . Apkā rtnē esmu bijis tikai ekskursiju dē ļ . Sā ku meklē t mā jokli un sapratu, ka mā joklis š eit ir dā rgs, lai arī ē rts. Jū nijā viņ iem atvaļ inā jumā sā ka nā kt sanatorijas "Yasnaya Polyana" reklā ma. … Tomēr ▾ Š ogad mē s nolē mā m atpū sties Gaspra-Miskhor rajonā . Apkā rtnē esmu bijis tikai ekskursiju dē ļ . Sā ku meklē t mā jokli un sapratu, ka mā joklis š eit ir dā rgs, lai arī ē rts. Jū nijā viņ iem atvaļ inā jumā sā ka nā kt sanatorijas "Yasnaya Polyana" reklā ma. Viņ iem ir arī sava vietne. Un, lai gan pē dē jos 5 gadus par kū rortu ir bijuš as tikai sliktas atsauksmes, mē s izmantojā m iespē ju, un naktsmī tnes cena - ē dinā š ana - troš u vagoniņ š - pludmale bija pieņ emama. Kū rorta vadī tā ji ļ oti operatī vi atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Rezervē ju numuriņ u bez priekš apmaksas, protams, riskē ju, braucā m sezonas maksimuma laikā , bet viņ i man apliecinā ja, ka viss bū s kā rtī bā . Kaut kur jū lijā bija informā cija par reiderisma sagrā bš anu un kriminā llietu sā kš anu no prokuratū ras puses, bet vadī tā ji mani atkal mierinā ja, teica, ka tas attiecas uz tā m teritorijā m, kuras jau ir iznī cinā tas un atsavinā tas.
Simferopolē bijā m 7 no rī ta, un 7.30 jau bijā m izbraukuš i uz Jaltu. Biļ etes tika ā tri nopirktas mikroautobusa kasē s - 27 UAH 32 kapeikas. Viņ i pastā vī gi paziņ oja, ka neriskē un nepā rvietosies ar privā to transportu. Pē c 2 stundā m bijā m Jaltā , un te ar tieš o mikroautobusu numur 26 bija ļ oti grū ti aizbraukt tieš i uz sanatoriju - milzī ga rinda! Brauciens aizņ em 30-40 minū tes, vadī tā js vairā kas reizes paziņ oja par visā m pieturā m. Ieeja sanatorijas teritorijā ir bezmaksas, administratī vā ē ka ir Paninas pils, sena skaista ē ka. Mū s laipni uzņ ē ma, uzreiz atrada rezervā ciju datorā , pat ņ ē ma vē rā vē lmes - ne pirmais stā vs un skats uz jū ru. Mē s dzī vojā m 4 stā vā . Š is ir parasts standarta numurs, tiem ir superior numuri, bet pē c rezervā cijas no maija lī dz septembrim ieskaitot. Mums iedeva kuponus nakš ņ oš anai, ē dinā š anai un dienu vē lā k vagoniņ a magnē tiskā s kartes (depozī ts par karti ir 30 UAH, naudu atdod izbraucot). No administratī vā s ē kas uz ē ku numur 1 dodieties lejā pa kā pnē m.
Istaba plaš a, mē beles no 80. gadiem, TV, ledusskapis un krā š ņ s balkons ar skatu uz jū ru! Bet vannas istaba ir briesmī ga! Bet mē s bijā m tam gatavi. Ū dens visu laiku auksts, pie mums karsts no 7.30 lī dz 8.30 un no 21.00 lī dz 22.00. Pa dienu uz balkona tika atstā tas ū dens pudeles un pē c pludmales nomazgā jā s “pudeļ u” duš ā . Personā la attieksme ir izcila, visi lū gumi un jautā jumi tika atrisinā ti ļ oti ā tri, laipni, bez dusmu lē kmē m un kliedzieniem, kas mū su než ē lī gajā laikā ir retums, ī paš i Dienvidkrastā .
Ē dieni pasū tī ti, porcijas pieauguš ajiem mazas, bē rnu ē diens atš ķ iras no pieauguš o ē dienkartes un netiek pasū tī ts, maz dā rzeņ u, persiki deva zaļ ganu (kā pē c tā dus pirkt sezonā ? ). Pirmā bez gaļ as, otrā - rī si, makaroni, kartupeļ i, kotletes gandrī z no maizes, mazi vistas vai zivs gabaliņ i. Vakariņ ā s viņ i deva kefī ru. Un kaut kā reizē m bija bezgaumī gi. Ē damistaba ir kā tvaika pirts, lai gan ir griestu ventilatori. Bet tie daudz nepalī dz. Ž ē l, ka sanatorijas teritorijā nav kafejnī cas, kafejnī ca "Aleksandrija" ir slē gta, sola to atvē rt nā kamgad.
Uz pludmali ir troš u vagoniņ š , bet mē s devā mies tikai pa vagoniņ u augš ā un lejā gā jā m kā jā m. Lī dz Maratam ir maigs nobrauciens, bez pakā pieniem pabraucā m garā m mā jai “ar gailī ti” un tad izgā jā m cauri sanatorijai “Ukraina” (ieeja bez maksas, un pirmajā reizē apsargs gā ja mums lī dzi, lai parā dī tu ceļ u uz pludmali, lai tas bija patī kami un pā rsteidzoš i! ) Tur jau stā vi pakā pieni, bet izkā piet blakus sanatorijas koka sauļ oš anā s krē sliem krastmalā . Troš u vagoniņ š sveš iniekiem tiek apmaksā ts - 15 UAH par nolaiš anos un 20 UAH par pacelš anos, kas ģ imenei katru dienu bū s neizdevī gi. Viņ i devā s uz pludmali agri no rī ta, gā ja garā m nelielam tirdziņ am, kur treš dienā s, piektdienā s, sestdienā s un svē tdienā s tirgoja Bahč isarajas apgabala produkciju, bet tikai no pulksten 6 rī tā un pulksten 10 no rī ta viss tika pā rdots. . Vietē jie sastā jā s rindā . Piens - UAH 8 litri, skā bs krē jums - UAH 2.0, 5 l, biezpiens - UAH 1.0, 5 kg; arī dā rzeņ i un augļ i ir lē tā ki. Nopirkā m krā š ņ us persikus par 14 UAH, rozā tomā tus par 7 UAH (Simferopolē , tirgū pie dzelzceļ a stacijas, tos pā rdeva par 15 UAH). Pie viņ iem varē ja iegā dā ties arī gaļ u, zivis un olas.
Sanatorijas pludmale ir maza, 300 atpū tniekiem tā ir neliela, oļ i tika ievesti pavasarī , tas vē l nav visur mazs. Pludmalē ē nas zonas praktiski nav, vē trā viņ i slē pā s uz klā ja krē sliem krastmalā , mierī gā laikā zem kafejnī cas “Deck” nojumes, bet no turienes daž kā rt lija ū dens un alus. Pirmā nedē ļ a bija vē tra, negaiss un stipras lietusgā zes, tad mierī gs, jū ra +25, gaiss +28-30, jū ra no rī ta tī ra un caurspī dī ga, tad medū zas, aļ ģ es, atkritumi, kaut kā das baltas putas. Pludmale tiek tī rī ta no rī tiem, bet lī dz vakaram pludmalē ir daudz plastmasas glā zes no alus, persiku bedrē m un citiem atkritumiem. Atpū tnieki to izdarī ja! Pludmalē nesmē ķ ē , bet mū sē jie meklē stū rī š us, kur uzpī pē t, nevis kā pt no pludmales uz smē ķ ē š anas vietā m. Apsargi izsaka piezī mes. Atpū tniekiem, kas neatrodas sanatorijā s uz "Marata" un sanatorijas "Ukraina", katrā ir 2 nodalī jumi, kur tie ir atļ auti maksas viesu kartē s, kuras var saņ emt pie ī paš niekiem un Gaspra dzī vokļ u birojā . Krastmalā atrodas kafejnī cas, pludmales seifi, tualetes, ģ ē rbtuves.
Sanatorijas parks ir praktiski izpostī ts, pamests un daudz atkritumu. Bet gaiss pie sanatorijas ir brī niš ķ ī gs, viegli elpo un atš ķ iras no gaisa lejā pie Marata, kur gā zes piesā rņ ojums ir spē cī gs.
Kū rortā ir bezmaksas ekskursijas. Apskatī jā m Jusupovu pili, Bezdelī gas ligzdu, Dņ epras sanatoriju - Ai-Todor ragu, Mishoru - parku, nā ru, krastmalu, Saulaino taku 2.5 km vienā virzienā uz skatu laukumu Dienvidu krastā virzienā uz Lā č u kalnu. Ž ē l, ka Saules ceļ š ir gandrī z nopostī ts, daudz atkritumu.
Bijā m Old Spring kafejnī cā , tagad ir 2 - veca ar mazu zā li un jaunu, lielā ka zā le, bet vakarā viss gandrī z aizņ emts, viņ i nā k pusdienot no Jaltas, galdiem jā bū t rezervē ts. Man patika pastē tes, manti. Plovs tiek pagatavots labā k Jaltā tirgū un 2 reizes lē tā ks. Zivju ē dienus labā k neņ emt, nav garš ī gi! Cenas ir augstas. Restorā ns "U Teschi" - ukraiņ u gaumē , cenas ir augstas, bet ē dieni tiek gatavoti "bez dvē seles", tie ir tā lu no ī stā m "vī ramā tes pankū kā m".
Devā mies uz Gurzufu pastaigā ties, iegā jā m kafejnī cā "Boulevard", baudī jā m kafiju un š arloti, kas vienkā rš i izkusa mutē . Lai arī cenas ir augstas, tas ir tā vē rts!
Vī ns kā dreiz paņ emts veikalā Koreiz Massandrā , tikai Massandrovskas etiķ ete, miskaste joprojā m ir tā pati. Kā rtē jo reizi pā rliecinā jos – daudz viltojumu. Es nesaprotu, bet ko tad pā rdod ar krā nu? Tiesa, Gurzufā , veikalā pie pilsē tas slimnī cas, viņ i nopirka Solnechnaya Dolina sauso sarkanvī nu - 50 UAH - vienkā rš i brī niš ķ ī gi, mans vī rs tur nopirka Magarach konjaku, tas arī bija izcils.
Visi mū s biedē ja, ka bē rnu sanatorijā bē rni neļ aus mums atpū sties, bū s liels troksnis, č ī kstē š ana, kliegš ana. Bet es tā neteiktu. Bē rni trokš ņ oja lī dz 21.00, un tad viss apklusa un bija kluss, bet reizē m pieauguš ie, kas no rī ta atgriezā s no diskotē kas, bija ļ oti trokš ņ aini. Jā , un kuponus tagad pā rdod ne tikai mā miņ ā m ar bē rniem, bet arī pieauguš ajiem bez bē rniem, daudzas organizā cijas saviem darbiniekiem ir apmaksā juš as atvaļ inā jumus un tagad atpū š as daudzi jaunieš i, tantes, onkuļ i, vecvecā ki bez bē rniem.
Kā es novē rtē tu savu atvaļ inā jumu? Tikai pozitī vi, neskatoties uz daudzajiem trū kumiem, vienalga, jū ra, gaiss, skaistums uzvar visu negatī vo, bet mē s zinā jā m un bijā m gatavi tam, ka nebrauksim uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu, tā pē c saņ ē mā m tikai pozitī vu lā diņ u no Pā rē jie.
аватар DennyZ
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar ģ imeni (tē vs-mā te-dē ls (5 gadi)) atpū tā mies nedē ļ u Jasnaja Poļ anā . Biļ eti nopirkā m bez ā rstē š anas – tikai ē dinā š ana un naktsmī tne. Kopē jais iespaids ir kaut kur ap 50%/50%. Sā kš u ar personā la un administrā cijas attieksmi - visi 5+. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni (tē vs-mā te-dē ls (5 gadi)) atpū tā mies nedē ļ u Jasnaja Poļ anā . Biļ eti nopirkā m bez ā rstē š anas – tikai ē dinā š ana un naktsmī tne. Kopē jais iespaids ir kaut kur ap 50%/50%. Sā kš u ar personā la un administrā cijas attieksmi - visi 5+. Jebkurš adekvā ts pieprasī jums vai jautā jums tika nekavē joties atrisinā ts (labi darī ts!! ! ). Turklā t, kā jau parasti kū rortā , naudu neviens neizspiež - viss tiek darī ts cilvē ciski, par ko liels paldies visiem - tā ir mū su laikos ļ oti reta ī paš ī ba. Istabas bija uz cieta č etrinieka - ledusskapis, TV - izvē lē jā mies ne to dā rgā ko - tas ir svarī gi! ! ! - lai viņ i nedomā , ka visi ir tā di (parasts š ā ds numurs, kā parastā viesnī cā jebkurā vidusmē ra pilsē tā ), tikai vannas istaba bija briesmī ga. Nedaudz sasprindzinā ts kalnu grafiks. ū dens - no rī ta apmē ram 40 minū tes un vakarā.1 stundu. Vakara beigā s ar karsto ū deni bija par maz – tas sā ka tecē t auksts, jo tika pasniegts no milzī gas mucas, kas tika karsē ta no rī ta lī dz vakaram. Starp citu, piebilde-vē lē jums - mū su logi pavē rā s uz kalniem (paš i prasī ja) un darbojoš ā dzinē ja skaņ a, lai mucā pievadī tu ū deni, daž kā rt sasprindzinā ja lī dz 12:00 naktī . Tas, maigi izsakoties, nav lieliski. Tā pē c ņ emiet to prom no ē kas centra - muca ir tieš i vidū .
Parks apkā rt ir skaists, gaisu nevar paelpot, bet ž ē l, ka tas ir pamests un daudz atkritumu - krū mus droš i vien neviens netī ra. Bet mē s redzē jā m vā veri.
Par uzturu: porcijas pieauguš ajiem ir mazas. Nebija arī skaidrs - kā sezonas laikā dā rzeņ iem dienā , ja no rī ta, pusdienā s un vakariņ ā s savā c visus sagrieztos gabalus, tad maksimums bija tikai 1 mazs tomā ts un gurķ is. Arī pastā vī gā rī su vai makaronu klā tbū tne bija ļ oti kaitinoš a - nu, galu galā , mū su valstī bija pā rtraukumi tikai ar griķ iem? Galu galā bija iespē jams nedaudz daž ā dot ar citiem graudaugiem (tiem paš iem pē rļ u miež iem, kvieš iem, prosa). Un tā , ja ne brokastī s, tad pusdienā s vai vakariņ ā s, katrā ziņ ā bija vai nu rī si, vai makaroni. Gaļ u pasniedza regulā ri, bet tik melanholiskos izmē ros, ka pazuda mē rcē . Jā , un pirmos ē dienus nevar saukt par bagā tī giem - zupa ar kotletē m - viens nogulsnes no maltā s gaļ as . . utt. Nu jū ras zivī m - ir aplausi - un labi izcepā s un gabaliņ i normā li.
Arī ar augļ iem tas bija nesaprotami - pā ris reizes iedeva persikus - bija tik negatavi un mazi, ka kraukš ķ ē ja uz zobiem kā ā boli. Kā pē c, jā brī nā s, pirkt un pasniegt galdā - galu galā arī bē rni tos labprā t ē d -, bet kā to dot bē rnam? Galu galā tieš i pie troš u vagoniņ a tieš i zem skolas atrodas "kolhozu" tirgus, kas ved augļ us no Bahč isarajas - tur ir persiki par 13-15 UAH un nogatavojuš ies, pat mazi. Mū su ģ imene vispā r ir mazprasī ga pret ē dienu - bet daž kā rt ē dieni kaut kā tika pagatavoti diezgan bezgarš ī gi.
Mē s labi apzinā jā mies, ka nesaņ ē mā m 5 zvaigznes, bet tomē r gaidī jā m nedaudz vairā k.....
Dodamies tā lā k - troš u vagoniņ š darbojā s pē c grafika, atpū tniekiem ceļ oš ana bez maksas, pludmale arī b/n (starp citu, tī ra, kopta un plaš a). Oļ i mazi, izeja uz jū ru normā la, ū dens ir tikai pasaka! Kuram nebija laika vai, gluž i otrā di, devā s uz pludmali agrā k, nekā sā kas troš u vagoniņ š - lī dz pludmalei var iet 10 minū tes cauri nelielam tirgum.
Un tagad pā rieš u pie skumjā kā - 2 dienas pē c mū su ieraš anā s mē s visi saslimā m, sā kumā domā jā m, ka, kā jau parasti, klimata pā rmaiņ u dē ļ , bet tad ar š ausmā m sapratā m, ka BURTĪ GI VISA SANATORIJA STAIGĀ JA UN KLEPO UN Š Ķ ADU. Mazie bē rni (no 2-3 gadiem) - tā pē c viņ i parasti aizrī jā s no klepus. Secinā jumus neizdarī š u - pē c profesijas neesmu ā rste, tikai pieņ ē mumi: vai nu tā pē c, ka trauki ir kopē ji visai zā lei - un, iespē jams, nav labi nomazgā ti un dezinficē ti, vai arī kopē jā s ē dinā š anas dē ļ . zā le, kas (starp citu, kā pirts) ir savienota ar ē dinā š anas bloku un kurā tikai no rī ta vē l var izž ū t, bet nosū cē ji kā tā di, visticamā k, nav paredzē ti. Vai nu kā ds vī russ "staigā ja", vai varbū t tā bija tikai liela sakritī ba, bet prieka sajū ta no atvaļ inā juma bija nedaudz izplū dusi. Tā nu lielā ko daļ u sava ī sā atvaļ inā juma pavadī jā m, atvainojiet "ar puņ ķ iem" un bez ī paš a noskaņ ojuma.
Aicinu visus lasī tā jus to neuztvert burtiski un neapvainoties, ja runa ir par sanatorijas darbiniekiem - tas ir tikai mans subjektī vais viedoklis. Lai vē lmes un komentā ri tiek ņ emti vē rā un citi atpū tnieki uzlabos savu atvaļ inā jumu.
Ar uv. Deniss
аватар svt77
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Iespaidi atstā ja jū ru. . Pē c bū tī bas: dzī ves apstā kļ i ir diezgan (istaba tika tī rī ta gandrī z katru dienu), ē diens ir labs (tas ir, visi ē da), lai gan dā rzeņ us un augļ us var bū t vairā k...bet ak labi. strā dā ja. … Tomēr ▾ Iespaidi atstā ja jū ru. . Pē c bū tī bas: dzī ves apstā kļ i ir diezgan (istaba tika tī rī ta gandrī z katru dienu), ē diens ir labs (tas ir, visi ē da), lai gan dā rzeņ us un augļ us var bū t vairā k...bet ak labi. strā dā ja. "kā pulkstenis", precī zi pē c grafika. Ū dens, starp citu, arī ir pē c grafika, bet tas mū s nekā di neietekmē ja (laiks bija karsts) un iespaidu nebojā ja. Personā ls draudzī gs un pacietī gs. ļ oti aizrauj. . Vispā r, ja iespē jams, brauciet. Gleznaina daba, labvē lī gs klimats un TAVS veselais bē rns - tas ir labā kais, kas TU paliks atmiņ ā no š eit pavadī tā atvaļ inā juma.
аватар Ludmila49
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atpū tā mies kā ģ imene (es, vī rs un bē rns) Yasnaya Polyana. Bija apmierinā ti! Es nezinu, kā pē c atsauksmes š eit ir tik negatī vas. Pirmkā rt, liels pluss ir tas, ka bē rni lī dz 5 gadu vecumam ir bez maksas, un manam bē rnam ir tikai 3 gadi. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies kā ģ imene (es, vī rs un bē rns) Yasnaya Polyana. Bija apmierinā ti! Es nezinu, kā pē c atsauksmes š eit ir tik negatī vas. Pirmkā rt, liels pluss ir tas, ka bē rni lī dz 5 gadu vecumam ir bez maksas, un manam bē rnam ir tikai 3 gadi. Un vispā r, ko jū s gaidī jā t no Krimas, un pat no padomju sanatorijas par tā du naudu? ? ? Ja gribi kā rtī gi atpū sties ar pilnu komfortu, tad ņ em elitā ro mā jokli, maksā pusotru tū kstoti dienā un skaties kā skrien pē c tevis un no visā m pusē m "laiza".
Un Yasnaya Polyana, piekrī tu, viss ir pieticī gi, bet jū s tač u negrasā ties visu dienu sē dē t savā istabā un skatī ties uz sienā m, vai ne? Kā da jē ga tad iet? Ļ oti ē rti, ka kū rortam ir savs vagoniņ š uz pludmali. Piemē ram, pē c brokastī m mē s devā mies lejā uz jū ru un devā mies augš ā tieš i vakariņ ā s))). Ē diens ir parasts, bez liekš ķ ī bā m. Ja gribē jā m sevi palutinā t ar ko garš ī gu, tad devā mies uz kafejnī cu. Vē l viens pluss ir tas, ka tiek piedā vā tas ekskursijas kluba-ē damistabas 1. stā vā . Tā pē c mē s, iespē jams, apceļ ojā m visu dienvidu krastu. Prieka jū ra!!!!! ! ! Ī paš s paldies darbiniekiem, kuri vienmē r ir draudzī gi pret atpū tniekiem!
Un, protams, pā ris vē lmes, lai uzlabotu pā rē jo:
1. Nenā ktu par ļ aunu nedaudz labiekā rtot parku.
2. Pagariniet karstā ū dens padeves laiku.
3. Sanatorijas teritorijā atvē rt kafejnī cu.
Mē s ceram, ka Yasnaya Polyana vadī ba pievē rsī s uzmanī bu komentā riem un sanatorija sā ks attī stī ties!
Un mē s lieliski pavadī jā m laiku! ! !
Дворец-музей Л.Н.Толстого
аватар kir2008
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atgriezā mies no Krimas, atpū tā mies sanatorijā "Yasnaya Polyana" Gaspra. Par visu atpū tas laiku Krimā (iepriekš bija "Kurpaty", "Dawns of Ukraine") visnegatī vā kie iespaidi. Biļ ete maksā.280 UAH dienā vienai personai ar ē dienreizē m, ja tā var nosaukt (izņ emot griķ us un vermicelli, viņ i praktiski neko nedeva, pasniegš ana bija briesmī ga, trauki bija netī ri, savā kti no visiem komplektiem, kas tika piegā dā ti š im sanatorija tā s pastā vē š anas laikā . … Tomēr ▾ Atgriezā mies no Krimas, atpū tā mies sanatorijā "Yasnaya Polyana" Gaspra. Par visu atpū tas laiku Krimā (iepriekš bija "Kurpaty", "Dawns of Ukraine") visnegatī vā kie iespaidi. Biļ ete maksā.280 UAH dienā vienai personai ar ē dienreizē m, ja tā var nosaukt (izņ emot griķ us un vermicelli, viņ i praktiski neko nedeva, pasniegš ana bija briesmī ga, trauki bija netī ri, savā kti no visiem komplektiem, kas tika piegā dā ti š im sanatorija tā s pastā vē š anas laikā . Nekā ds remonts kopš PSRS sabrukuma netika veikts, viss gā ja bojā . Karstais ū dens ir uz pulksteni 7.30-8.30 un 21.00-22.00 kamē r nav spiediena. zā les ja saslimsi tu jā iegā dā jas paš am. Pludmale ir aptuveni 800-1000 metri ar stā vu nobraucienu. Tronis darbojas laicī gi, jā pielā gojas, lai nokļ ū tu pludmalē (ja nav caurlaides, viens brauciens ar troš u vagoniņ u ir 15 UAH). Pludmale ir maza, savukā rt tā s pludmales sanatorija nav (izdevī gi pā rdota), bet ī rē sanatorijā "Ukraina" bez caurlaides ieejas 10 UAH. . Visā sanatorijā ir apsargi (visas kustī bas ir pē c sanatorijas grā matā m), kas atgā dina nevis sanatoriju, bet zonu. Nā kamgad naudu plā nojam tē rē t brī vdienā m ā rzemē s, lai pamatiedzī votā ji atpū š as Krimā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Galina45
masāžas terapeits
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
iemiesojums svetik_79
Sakiet, lūdzu, uz sociālās apdrošināšanas biļetes var braukt cits bērns, nevis tas, kuram biļete izsniegta ???
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums kraeva2
mēs braucam 27. oktobrī es negribētu nosalt
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Agnesska5
Divi uzņēmuma darbinieki vēlas dalīties ekskursijā, vai tas ir iespējams 2013. gada novembrī? Paldies!!!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums zlatev
Vai varu dalīt biļeti sev un diviem dvīņu bērniem?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 29 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums manageryapl
‹ Viesnīca Sanatorii Iasnaia poliana 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pils bezdelīgu ligzda
Novērtējums 7.6
Krima, Gaspra
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Laguna
Novērtējums 6.8
Krima, Gaspra
Restorāni, kafejnīcas
Ai-Todoras rags
Novērtējums 8.0
Krima, Gaspra
Daba

Санаторий расположен в поселке Гаспра (10 км от г. Ялта, район Мисхора), в предгорье горного массива Ай-Петри на высоте 180 м над уровнем моря.

Основная специализация санатория «Ясная поляна» – лечение заболеваний органов дыхания нетуберкулезного характера и функциональных заболеваний нервной системы, как у взрослых, так и у детей с 4-х летнего возраста. Это единственная на Южном берегу Крыма здравница, построенная в специально отведенной лечебной зоне как санаторий для родителей с детьми.

«Ясная поляна» находится в старинном живописном парке площадью 18 га, в бывшем имении «Александрия», построенном в 1834-1840 гг. по проекту Эльсона и Гуита для личного друга императора Александра I, министра просвещения России Александра Голицына. Венцом архитектурно-паркового ансамбля является княжеский замок, выдержанный в неоготическом стиле (сегодня – это приемное отделение санатория).

Atrašanās vieta 10 км до г. Ялта.
Pludmales apraksts Мелкогалечный пляж санатория оборудован теневой зоной со стационарными топчанами, кабинками для переодевания, душем. Имеется пункт проката инвентаря. Анимация на пляже: аэробика, конкурсы, игры. Доставка на пляж осуществляется по подвесной канатной дороге санатория: общая протяженность: 770 м; пропускная способность по двум направлениям: 600 чел./час; время пребывания в пути: 4-5 мин. в одну сторону; число станций: 2 шт., верхняя и нижняя; число кабинок (гондол): 2 шт. вместимостью по 40 чел. Верхняя станция подвесной канатной дороги находится на территории санатория «Ясная поляна», расположенного в предгорье горного массива Ай-Петри на высоте 180 м над уровнем моря. Нижняя станция канатной дороги расположена у входа на пляж «Ясной поляны».
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
Viesnīcā

Столовая санатория представлена двумя залами: стандартный обеденный зал (площадь 760 кв. м) и зал диетического питания (площадь 200 кв м), кафе «Александрия» (площадь составляет 100 кв. м и рассчитана на одновременный прием около 60 человек), парикмахерская, автостоянка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts  FREE 
Bērniem Игровые площадки около каждого корпуса, игровые комнаты. Лечение заболеваний органов дыхания нетуберкулезного характера как у взрослых, так и у детей с 4-х. Работает анимационная группа. Дополнительные кружки по оригами, лепки, разнообразные игровые программы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Игровые приставки, машинки, аэрохоккей, тир. Спортивная площадка «Городок здоровья», различные кружки по интересам, библиотека, танцевальная площадка, экскурсионное бюро по Крыму, музей Л. Н. Толстого, расположенный в замке князя А. Н. Голицына (приемное отделение санатория).
  • galda teniss  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Общий номерной фонд составляет 203 номера. КОРПУС № 1 - Спальный 5-этажный корпус, номерной фонд 194 номера. КОРПУС № 2 «Теремок, спальный 2-этажный корпус, номерной фонд 9 номеров.

Istabās

КОРПУС № 1:

2-местный стандарт (2 кровати, набор мебели, холодильник, телевизор, ванная комната, балкон), есть возможность доукомплектования дополнительным местом;

2-местный улучшенный (2 кровати, набор мебели, холодильник, телевизор, ванная комната, кондиционер, балкон);

На этажах расположены гладильные доски с утюгами.

Водоснабжение: холодная вода – круглосуточно, горячая - ежедневно по графику.

КОРПУС № 2:

2-комнатный до 4 мест (2-4 кровати, набор мебели, холодильник, телевизор, ванная комната, бойлер, кондиционер, балкон). 2 номера данной категории;

3-комнатный до 7 мест (2-7 кроватей, набор мебели, холодильник, телевизор, ванная комната, бойлер, кондиционер, балкон). 2 номера данной категории;

однокомнатный на 2 места (2 кровати, набор мебели, холодильник, телевизор, ванная комната, бойлер, балкон). 4 номера данной категории;

однокомнатный на 3 места (3 кровати, набор мебели, холодильник, телевизор, ванная комната, бойлер, кондиционер, балкон). 1 номер данной категории.

На этажах расположены гладильные доски с утюгами.

Водоснабжение: холодная и горячая вода - круглосуточно.

Adrese АР Крым, г. Ялта, пгт Гаспра, Севастопольское шоссе, 52.
Tālruņi: +38 (0654) 242174
+38 (050) 3235423
Tīmekļa vietne: Sanatorii Iasnaia poliana
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.