DOL im. Komarova-1 1*– Atsauksmes

KrimaForos
9
Novērtējums 6.210
№7 viesnīcas reitingā Foros
5.2 Numurs
5.5 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.8 Uzturs
4.2 Infrastruktūra
DOL viņiem. Komarova-1 atrodas jūras krastā pārsteidzoši skaistā vietā Foros reģionā, 45 km no Sevastopoles uz Jaltas pusi, 27 hektāru parka teritorijā.Vairāk →
аватар braindr
Bū dams tas pats students, kurš tika nosū tī ts praksē uz š o nometni, viņ š uzturē š anā s laikā piedzī voja š ausmī gas emocijas. Rudmatainā dā ma, kurai patī k visus izstā stī t, ir tikai faš iste. Viņ š ienī st bē rnus un visus uz pasaules, ļ oti skumji, ka cilvē kā ir tik maz mī lestī bas un lī dzjū tī bas. … Tomēr ▾ Bū dams tas pats students, kurš tika nosū tī ts praksē uz š o nometni, viņ š uzturē š anā s laikā piedzī voja š ausmī gas emocijas. Rudmatainā dā ma, kurai patī k visus izstā stī t, ir tikai faš iste. Viņ š ienī st bē rnus un visus uz pasaules, ļ oti skumji, ka cilvē kā ir tik maz mī lestī bas un lī dzjū tī bas.
Ē diens nometnē neizceļ as ar izsmalcinā tī bu, visparastā kais, biež i vien nav garš ī gs un negarš ī gs.
Aktivitā tes ir ļ oti novecojuš as, bē rniem nav radoš uma un attī stī bas.
Ja jū su bē rns ir slē gts, tad nesū tiet viņ u š eit, tē rē jiet vairā k naudas un sū tiet viņ u uz vietu, kur ir attī stoš as ​ ​ aktivitā tes, normā ls ē diens, pieklā jī gs un profesionā ls personā ls.
Mā jā s, kur dzī vo tavi bē rni, dzī vo arī milzī gi tarakā ni, duš ā s nav karstā ū dens, remonta nav. Atkal, ja jū su bē rns ir vairā k intraverts, tad viņ š var tikt spī dzinā ts un novests lī dz asarā m, un tā ir psiholoģ iska trauma uz mū ž u, bē rns kļ ū st nomā kts un maz sasniedz, jo nav pā rliecī bas par sevi. Nebojā bē rnus, než ē lo viņ iem naudu un savu uzmanī bu.
аватар Tusja2029
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Telpas nav sagatavotas sezonai. Jū s varē tu vienkā rš i nokrā sot durvis ar baltu krā su un aizzī mogot visus caurumus sienā s, caur kurā m istabas ir pilnas ar tarakā niem un citā m dzī vā m radī bā m. Telpas gandrī z nekad netiek tī rī tas, un par ē dienu nemaz negribas runā t, , , š ausmī gi gatavots, kotletē s var atrast tik daudz pā rsteidzoš u lietu (sā kot no matiem un beidzot ar skrū vē m). … Tomēr ▾ Telpas nav sagatavotas sezonai. Jū s varē tu vienkā rš i nokrā sot durvis ar baltu krā su un aizzī mogot visus caurumus sienā s, caur kurā m istabas ir pilnas ar tarakā niem un citā m dzī vā m radī bā m. Telpas gandrī z nekad netiek tī rī tas, un par ē dienu nemaz negribas runā t, , , š ausmī gi gatavots, kotletē s var atrast tik daudz pā rsteidzoš u lietu (sā kot no matiem un beidzot ar skrū vē m). Tagad par labo, atpū tas organizē š ana un konsultantu izvē le ir ļ oti laba. Kopumā garš a un krā sa, bet drī zā k tur vairs nebrauksim.
аватар roxman
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vecmā miņ a (mana mā te) atsū tī ja bē rnu - viņ a to novē rtē ja 5 ballu sistē mā par stabilu 4. 3dien ierados pē c pusdienā m, pirms klusā s stundas. Viņ i bē rnam nedeva - ļ aujiet viņ am gulē t, es neuzstā ju, kā rtī ba ir kā rtī ba. … Tomēr ▾ Vecmā miņ a (mana mā te) atsū tī ja bē rnu - viņ a to novē rtē ja 5 ballu sistē mā par stabilu 4.
3dien ierados pē c pusdienā m, pirms klusā s stundas.
Viņ i bē rnam nedeva - ļ aujiet viņ am gulē t, es neuzstā ju, kā rtī ba ir kā rtī ba. Devos pastaigā ties, novē rtē t nometni : )
1. Teritorija ļ oti liela, viss zaļ š , ē na, tī rs, sakopts, strū klakas ar dzeramo ū deni (laikam dabī gs) pa ceļ am uz krastmalu. Pludmale ir lieli oļ i, nojumju nav, bet tā s arī nav vajadzī gas, bē rni pludmalē neatrodas ilgā k par 2-3 stundā m.
2. Disciplī na augstā lī menī , bet daž kā rt aiziet par tā lu (piekrī tu tā lā k sniegtajam apskatam).
3. Ē diens : ) man tik pat labi kā.4+, bet mū su bē rniem, kuri pieraduš i pie paš taisī ta ē diena..... : ) (bē rns iedeva 3 balles).
4. Bē rni ir aizņ emti visu dienu, kaut kā di konkursi, spē les utt. Vā rdu sakot, viņ i nav atstā ti paš plū smā . Ekskursijas pē c pieprasī juma un papildus. dē lis.
5. Padomdevē ji, visticamā k, praktikanti no pedagoģ iskajiem institū tiem, mums bija Merem Ruslanovna un Jevgeņ ija Vasiļ jevna un puisis, bē rns teica, ka viņ i bija stingri, bet labi : )
6. Naudu bē rniem neuztic, pareizi : ) iedod 100 UAH, visu iztē rē s 1 dienā , konsultantiem ir visa kase, izsniedz pē c pieprasī juma.
7. Slikti! ! ! ka kotedž ā (viņ a bija 3. ) ir daudz bē rnu: 5. , 4. , 4. , 3. , 2. istabā un konsultantu istabā . Par š o daudzumu ir tikai 2 tualetes, 2 izlietnes un 2 duš as : ( .
8. Ļ oti slikti!! ! ! Dā rgs veikals! ! ! 1.5 l minerā lū dens 10 UAH, Snickers, Mars, Leon utt. 10 UAH. Kas attiecas uz bē rniem, tad viņ i to varē tu izdarī t par normā lā m cenā m !! ! ! Pelnī t ar bē rniem ir nepiedienī gi!!!! !
Secinā jums: Nometnei dodu č etrus punktus ar nelielu mī nusu, jo 7.8 punkti. Un š o nometni neiesaku vecā kiem, kuri audzina bē rnus "siltumnī cā ". Mana meitene pē c nometnes ir izaugusi, kļ uvusi patstā vī gā ka. Vā rdu sakot, laba nometne, kurš grib 5 zvaigznes maksā.1000 un brauc uz Kakadu vai Orange nometni.
Paldies administrā cijai.
Ī paš s PALDIES padomdevē jā m Merem Ruslanovna un Evgenia Vasilievna.
аватар korolyok123
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Esmu ļ oti neapmierinā ts ar š o nometni. Zinā ju, kur bē rns dodas, zinā ju, ka tā nav piecu zvaigž ņ u viesnī ca, bet nebiju gaidī jusi, ka varē tu bū t problē mas ar noteikumiem un konsultantiem. Bē rns lū dza viņ u paņ emt, jo padomniece Jū lija Sergejevna klusajā s stundā s pā rbaudī ja, cik godī gi bē rni guļ , vai skropstas kustas ! ! ! Turklā t bija arī citi inspektori. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti neapmierinā ts ar š o nometni. Zinā ju, kur bē rns dodas, zinā ju, ka tā nav piecu zvaigž ņ u viesnī ca, bet nebiju gaidī jusi, ka varē tu bū t problē mas ar noteikumiem un konsultantiem. Bē rns lū dza viņ u paņ emt, jo padomniece Jū lija Sergejevna klusajā s stundā s pā rbaudī ja, cik godī gi bē rni guļ , vai skropstas kustas ! ! ! Turklā t bija arī citi inspektori. Runā ju ar citu š ajā nometnē atpū tuš os bē rnu vecā kiem, informā cija apstiprinā jā s - pā rbauda, ​ ​ vai tieš ā m guļ un draud direktorei ar paskaidrojumiem. Klusi guļ ot, lasī t aizliegts. Manai meitai ir 8 gadi. Š ī ir viņ as otrā nometne. Pirmo reizi viņ a atradā s nometnē nevis pie jū ras un bija ļ oti apmierinā ta. Pē c Komarova DOL viņ a saka, ka nekad vairs neies uz kā du nometni. Padomniece (Jū lija Sergejevna) nosauca bē rnus par debī liem. Administrā cijas ieteikums: esiet uzmanī gā ki personā la atlasē un atceliet nenormā las prasī bas bē rniem klusā laikā .
аватар xdjyvlnv
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Komarova DOL pirmā maiņ a jau iet uz beigā m, bet bē rns negrib iet prom. Bē rniem nav vajadzī gs Eiropas kvalitā tes remonts, bet gan komunikā cija, spē les, jū ra, izklaides. To visu meitene nometnē saņ ē ma pilnī bā . Maiņ as laikā bijā m pie viņ as divas reizes un abas reizes negribē jā s pamest š o pasaku. … Tomēr ▾ Komarova DOL pirmā maiņ a jau iet uz beigā m, bet bē rns negrib iet prom. Bē rniem nav vajadzī gs Eiropas kvalitā tes remonts, bet gan komunikā cija, spē les, jū ra, izklaides. To visu meitene nometnē saņ ē ma pilnī bā . Maiņ as laikā bijā m pie viņ as divas reizes un abas reizes negribē jā s pamest š o pasaku. Teritorija kopta, viss puķ ē s, soliņ i, ē kas utt svaigi nokrā soti. . . Un gaiss!! ! ! Svaigs jū ras gaiss ar kadiķ u birzs un kalnu priež u mež u smarž ā m. Jū ra jonizē gaisu un piesā tina ar sā ļ iem. Tas viss kopā pā rvē rš zonu par milzī gu dabī gu inhalā cijas telpu, jo bē rniem tur tieš ā m kļ ū st labā k. Nā kamgad, ja nometne bū s, noteikti brauksim uz Komarova DOL!
аватар 05041974
Nometne no pirmā acu uzmetiena nav labi uzturē ta. Un pē c tuvā kas iepazī š anā s es aprakstu trū kumus: 1. Bē rniem netiek ievē rots dzerš anas rež ī ms - nav vā rī ta ū dens, minerā lū deni bē rnam nedod. Bē rni nometnes teritorijā veikalā var iegā dā ties ū deni - 2 litrus par cenu 15 UAH un saldē jumu par cenu 8 UAH. … Tomēr ▾ Nometne no pirmā acu uzmetiena nav labi uzturē ta.
Un pē c tuvā kas iepazī š anā s es aprakstu trū kumus:
1. Bē rniem netiek ievē rots dzerš anas rež ī ms - nav vā rī ta ū dens, minerā lū deni bē rnam nedod. Bē rni nometnes teritorijā veikalā var iegā dā ties ū deni - 2 litrus par cenu 15 UAH un saldē jumu par cenu 8 UAH. Š ausmas!! !
2. Ē diens nav garš ī gs un slikts.
3. Daudzi saņ ē ma saindē š anos.
4. Ekskursijas, kurā s mans bē rns bija slikti organizē ts:
Ekskursija uz Vroncova pili - pastaigā jā mies pa parku, paš ā pilī neiegā jā m. bet nauda ekskursijai bija laba.
Ekskursija uz ē zeļ u fermu maksā.110 UAH, tač u bē rna iespaidi par ekskursiju ir negatī vi.
аватар darya123
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad biju brī niš ķ ī gā nometnē ! Padomdevē ju ir daudz un visi savā veidā labi, bet paš i superforš ā kie: Jeļ ena Sergejevna, Natā lija Vasiļ jevna un SAN SANIČ S (ALEKSANDERS ALEKSANDROVIČ S) mē s ar viņ … Tomēr ▾ Š ogad biju brī niš ķ ī gā nometnē ! Padomdevē ju ir daudz un visi savā veidā labi, bet paš i superforš ā kie: Jeļ ena Sergejevna, Natā lija Vasiļ jevna un SAN SANIČ S (ALEKSANDERS ALEKSANDROVIČ S) mē s ar viņ u ļ oti labi sazinā jā mies, man viņ š droš i vien toreiz patika, bet mū su man pietika ar draudzī bu IESAKU VISIEM IEGĀ DĀ TIES TURĒ JUS UZ KOMAROVU TU NENOŽ Ē LS!!! ! !
аватар 80502001661
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika š ī nometne. . . Galu galā tā bija mana pirmā reize. . . (man ir 12-13 gadi) Nu man ļ oti patika. . . It ī paš i kā es sā ku romā nu ar padomdevē ju San Sanych (Aleksandrs Aleksandrovič s) Viņ am š obrī d ir 19 gadi. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika š ī nometne. . . Galu galā tā bija mana pirmā reize. . . (man ir 12-13 gadi) Nu man ļ oti patika. . . It ī paš i kā es sā ku romā nu ar padomdevē ju San Sanych (Aleksandrs Aleksandrovič s) Viņ am š obrī d ir 19 gadi. . . Un viņ š domā ja, ka man ir 15-16. . . Un viņ š flirtē ja, dejoja, apskā va, skū pstī jā s...vispā r stā vums bija...un pareizi tagad ir. . . ! Man patī k dī dž ejs Alekss (Aleksandrs Jurijevič s) un padomnieks Sergejs Sergejevič s! AK ATGRIEZĪ SIES ATKAL! LABĀ KĀ S ATMIŅ AS!! ! ! visiem, kas bija 2008. gada 1. maiņ ā BIG SMACK AND HELLO 5 SQUAD!!!!! ! !
аватар Emery
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī sā k sakot...Biju tur pagā juš ogad un ieš u š ogad (25-10). Nometne Super!! ! Sā kumā var nepatikt, bet tad...Man ir draudzene, kura raudā ja, viņ ai tas tik ļ oti nepatika (pirmajā dienā ). Bet vecā ki viņ ai teica, ka lai viņ a paliek tur vē l vienu dienu, un tad jau redzē s. … Tomēr ▾ Ī sā k sakot...Biju tur pagā juš ogad un ieš u š ogad (25-10). Nometne Super!! ! Sā kumā var nepatikt, bet tad...Man ir draudzene, kura raudā ja, viņ ai tas tik ļ oti nepatika (pirmajā dienā ). Bet vecā ki viņ ai teica, ka lai viņ a paliek tur vē l vienu dienu, un tad jau redzē s...Nā kamajā dienā viņ a par to jau aizmirsa. Viņ ai tur ļ oti patika! ! Un es! ! Un klimats tur ir brī niš ķ ī gs, nav auksts un nav karsts (laikam kalnu dē ļ ). Ja ir tikai viens mī nuss, pa ceļ am uz pludmali nemitī gi jā kā pj lejā , un tad attiecī gi jā ceļ as... bet tas jau tam netraucē.... Nu ē diens nav kā restorā nos, tie, kas ir pieraduš i ē st savā veidā , labā k uzkrā t pā rtiku !! ! Un noteikti paņ emiet lī dzi ū deni un kaut ko ē damu, jo veikals ir dā rgs...Un ņ emiet lī dzi naudu, aptuveni 200-300 UAH. Dodieties tur bez vilcinā š anā s!! !
аватар olga85
 •  apceļots 21 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā nometnē atpū tos 2000. gadā . Vienkā rš i super! un visas bē rnu nometnes, kuras es apmeklē ju (un 8 gadus gā ju daž ā dā s nometnē s pie Melnā s jū ras) - visinteresantā kā s, draudzī gā kā s, pā rdomā tā kā s lī dz mazā kajai detaļ ai! Man ļ oti pietrū kst nometnes, ž ē l, ka bē rnī bu neatgriezī si!. … Tomēr ▾ Š ajā nometnē atpū tos 2000. gadā . Vienkā rš i super! un visas bē rnu nometnes, kuras es apmeklē ju (un 8 gadus gā ju daž ā dā s nometnē s pie Melnā s jū ras) - visinteresantā kā s, draudzī gā kā s, pā rdomā tā kā s lī dz mazā kajai detaļ ai! Man ļ oti pietrū kst nometnes, ž ē l, ka bē rnī bu neatgriezī si!


iemiesojums irina198399
sveiki!mani bērni brauca uz tavu nometni pavadīt 16.jūliju.kā uzzināt kurā pulkā viņi atrodas un vadītāja telefona numuru.atvienību un vadītāju saraksti.paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Foros baznīca
Krima, Foros
Arhitektūra, Reliģija, Stats

ДОЛ им. Комарова-1 расположен на берегу моря в изумительно красивом месте в районе Фороса, в 45 км от Севастополя в сторону Ялты, в парковой зоне площадью 27 га.

Pludmales apraksts 2 собственных мелко-галечных пляжа
Viesnīcā

бассейн, киноконцертный зал, детские кафе и бар.

Telpu apraksts

Размещение в еврокоттеджах в 2,3,4-местных номерах с удобствами на блок.

Istabās

туалет, умывальник, душ на блок из 4 комнат

Adrese Крым, Большая Ялта, пгт. Санаторное, ул. Южная, 1.
Tālruņi: +38 (0654) 79-13-63
FAQ