Prichal-Primorskii 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.010
Viesnīca "Prichal-Primorsky" atrodas Primorskas ciemā, jūras krastā. Viesnīca ir pievilcīga atpūtniekiem, kuri novērtē klusu un klusu atpūtu, bet kuri nevēlas pilnībā pamest civilizāciju.Vairāk →
аватар rgm77
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam no Baltkrievijas, ļ oti laba viesnī ca, vienkā rš i lieliska, nejauš i un ļ oti veiksmī gi atradā m. Ar maziem bē rniem jū s neesat tā lu, bet š eit viss ir pludmalē un cenas mū s patī kami pā rsteidza. Ļ oti draudzī gs personā ls, pat no stacijas sanā k daudz lē tā k nekā vietē jie privā tie tirgotā ji. … Tomēr ▾ Esam no Baltkrievijas, ļ oti laba viesnī ca, vienkā rš i lieliska, nejauš i un ļ oti veiksmī gi atradā m. Ar maziem bē rniem jū s neesat tā lu, bet š eit viss ir pludmalē un cenas mū s patī kami pā rsteidza. Ļ oti draudzī gs personā ls, pat no stacijas sanā k daudz lē tā k nekā vietē jie privā tie tirgotā ji. Atpū tā mies 2 gadus pē c kā rtas ar bē rniem, tad 2 gadi atpū ta (grū tniecī ba + audzinā š ana), tagad atkal plā nojam tur atpū sties. Turklā t pē dē jā reizē , kad “neatpū tā mies” 2 dienas (siltums), mums atdeva naudu par izmitinā š anu, ne visur tā ds serviss. Super viesnī ca, iesaku visiem. Visi pludmalē!!! ! !
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Gaidā m uzaicinā jumu strā dā t Sverdlovskas Tirdzniecī bas un kulinā rijas licejā . Ar cieņ u Svetlana … Tomēr ▾ Gaidā m uzaicinā jumu strā dā t Sverdlovskas Tirdzniecī bas un kulinā rijas licejā . Ar cieņ u Svetlana
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2009. Iespaidi pozitī vi. Istabas ir pieklā jī gas, viss nepiecieš amais ir. Cenas ir demokrā tiskas. Personā ls ir uzmanī gs un neuzkrī toš s. Ļ oti tuvu jū rai. Vienī gais negatī vais ir tas, ka pludmale atstā j daudz ko vē lē ties ((Bet tā nav viesnī cai piederoš a, tā pē c par viesnī cu nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2009. Iespaidi pozitī vi. Istabas ir pieklā jī gas, viss nepiecieš amais ir. Cenas ir demokrā tiskas. Personā ls ir uzmanī gs un neuzkrī toš s. Ļ oti tuvu jū rai. Vienī gais negatī vais ir tas, ka pludmale atstā j daudz ko vē lē ties ((Bet tā nav viesnī cai piederoš a, tā pē c par viesnī cu nav sū dzī bu. Ē diens ir diezgan pieklā jī gs - protams, nav restorā ns, bet izcilā ē dnī cas lī menī ). , nav saindē š anā s vai nepatī kamu iespaidu. Vecā ki gā ja un 2010. un 2011. gadā . Š ogad atkal kopā ē dam Prichal. Ņ emam lī dzi gadu vecu bē rniņ u - solī ja sagā dā t gultiņ u (bez papildus maksas ). Istabas rezervē tas pa telefonu, bez priekš apmaksas, kas ir jauki. Trī s gadus ne reizi nepievī la.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar visu ģ imeni atpū tā mies "Prichal" - mums ļ oti patika. Par ļ oti saprā tī gā m cenā m, izcilu apkalpoš anu un ē dienu, godī gi sakot, pat negaidī ju. Pakalpojums ir neuzkrī toš s, bet kvalitatī vs. Pats galvenais, lai viesnī cā bū tu kluss un mierī gs un jū ra blakus. … Tomēr ▾ Ar visu ģ imeni atpū tā mies "Prichal" - mums ļ oti patika. Par ļ oti saprā tī gā m cenā m, izcilu apkalpoš anu un ē dienu, godī gi sakot, pat negaidī ju. Pakalpojums ir neuzkrī toš s, bet kvalitatī vs. Pats galvenais, lai viesnī cā bū tu kluss un mierī gs un jū ra blakus
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums kulikov10
Ceļoju kopā ar dēlu un pie viņa par maksu ir iespēja palikt pie mazā toiterjera
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Kotedža Milos
Novērtējums 7.5
Krima, Feodosija
Arhitektūra, Stats
Zaļās mājas muzejs
Novērtējums 7.0
Krima, Feodosija
Muzeji
Dacha Stamboli
Novērtējums 8.0
Krima, Feodosija
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель "Причал-Приморский" расположен в поселке Приморский, на берегу моря. Отель привлекателен для отдыхающих, ценящих спокойный и нешумный отдых, но и не желающих совсем отказаться от цивилизации.

Atrašanās vieta 7 км от Феодосии. 20 км от Коктебеля. 20 км от мыса Казантип на Азовском море. 25 км от косы Арбатская стрелка и озера (лимана) Сиваш.
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Размещение домашних животных не допускается. Оплата только наличными.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

4-х этажный комплекс на 50 номеров: эконом, стандарт, стандарт+, люкс.

Istabās

Душ, туалет, холодильник.

Adrese 98176 Приморский, ул. Набережная 12
Tālruņi: +38 (050) 761-66-77
+38 (06562) 6-27-53
Tīmekļa vietne: Prichal-Primorskii
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.