Bombay 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.910
№15 viesnīcas reitingā Feodosija
8.1 Numurs
7.8 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.4 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Tikai astoņus kilometrus no Feodosijas centra, ciematā Beregovoye (pazīstams un populārs kūrortciemats, kas tiek uzskatīts par labāko vietu bērniem un ģimenēm), puskilometru no Melnās jūras krasta, uz galvenās ielas, atrodas privāta mini viesnīca "Bombay". Viesnīca "Bombay" ir viena no labākajām viesnīcām Krimā ģimenēm ar jebkura vecuma bērniem. Unikāla laipnības un komforta atmosfēra, padarot ģimenes brīvdienas patiesi priecīgas un neaizmirstamas. Viesnīca atrodas klusā Beregovoy rajonā, prom no skaļiem bāriem un diskotēkām, bet tajā pašā laikā piecu minūšu gājiena attālumā no tiem. Blakus veikali, mini tirgus, mājīgas kafejnīcas, diennakts aptiekas, kinoteātris, atrakciju parks, automašīnu nomas bērniem, tirgus un viss, kas nepieciešams ērtai atpūtai Krimā! Viesnīca piedāvā dažādas aktivitātes bērniem.Vairāk →
аватар Gulnara.drachik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu Bombay Hotel par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu un lieliskajā m atmiņ ā m par to. Dodoties atvaļ inā jumā ar mazu bē rnu, visas jaunā s mā miņ as brī vdienā s uztraucas par apkā rtē jiem apstā kļ iem. … Tomēr ▾ Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu Bombay Hotel par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu un lieliskajā m atmiņ ā m par to.
Dodoties atvaļ inā jumā ar mazu bē rnu, visas jaunā s mā miņ as brī vdienā s uztraucas par apkā rtē jiem apstā kļ iem. Tā pē c es rū pī gi izpē tī ju visas iespē jamā s atpū tas vietas ar bē rniem Krimā . Izpē tī jis daudzas viesnī cas, es izvē lē jos Bombay Hotel, kas mani piesaistī ja ne tikai ar skaistā m fotogrā fijā m, bet arī ar ā trajā m pretinieka atbildē m otrā pusē , proti, viesnī cas ī paš nieka Denisa.
Deniss bija atklā ts un atbildē ja uz visiem maniem jautā jumiem ā tri un pē c iespē jas detalizē tā k (un es gribē ju uzzinā t daž as detaļ as: vai ir bē rnu gultiņ a, vanna, atbilstoš s ē diens, vieta paš gatavoš anai, kā das rotaļ lietas un izklaide, un daudz kas cits). Turklā t viss vietnē ir detalizē ti aprakstī ts un atbilst realitā tei!
Pē c sā pī gas manas iztaujā š anas man atsū tī ja anketu aizpildī š anai (ļ oti detalizē ta un saprotama anketa), un tika lū gts samaksā t avansu (vairā kas norē ķ inu iespē jas, man tuvā ka bija apmaksa ar Sberbank karti, kam spec. paldies! ne visas viesnī cas Krimā izmanto š o banku).
Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst telpai, kas man tika aprakstī ta pirms mū su ieraš anā s. Telpas parametri un izskats atbilda aprakstam un fotoattē liem, kas ir pieejami vietnē .
Viss par viesnī cu:
Tikš anā s:
1. Ieradā mies vē lu vakarā , mū s sagaidī ja Anna (nā kotnē ļ oti draudzī ga un uzmanī ga meitene, PS otrā mini paradī zes ī paš niece bē rniem ar nosaukumu "Bombay"), redzot mū su noguruš o stā vokli, viņ a runā ja tik ī si. pē c iespē jas par viesnī cas pakalpojumiem un vietā m.
2. Par vakara vakariņ ā m mums parū pē jā s gā dī gā Anna un viņ as mamma (izglā ba truš a kotletes).
3. Pē c mana lū guma sagā dā ja krē sliņ u mazuļ a baroš anai, vannu pilnī gi BEZMAKSAS lietoš anai.
Pati viesnī ca:
Viesnī ca ir maza, tur ir daudz rotaļ u konstrukciju, rotaļ lietas, gleznas no Disneja multfilmā m, zaļ umi.
- Istabā , kurā dzī vojā m, mums tika nodroš inā ts viss nepiecieš amais (gulta, divi naktsgaldiņ i, drē bju skapis, tī ra tualete un duš a, kondicionieris un televizors, bet ko vē l vajag? )
- Ir "minibā rs" (mazi galdiņ i, patī kams apgaismojums, TV, tē ja, kafija, tē jkanna), kur atpū tnieki ē d un pulcē jas vakaros.
- "Tē jas namiņ š " ir mazs dī vā ns, pilns ar spilveniem un rotaļ lietā m, kurā ar lielu prieku atpū tā s ne tikai bē rni, bet arī pieauguš ie.
- Brokastis bija iekļ autas numura cenā . (piena pā rslas, sviestmaizes, pica, pankū kas utt. , viss ļ oti garš ī gs un viss kā mā jā s)
Pusdienas un vakariņ as nepaņ ē mā m, jo ​ ​ devā mies izpē tī t apkā rtni un ē dā m, attiecī gi, garā mejoš ā s kafejnī cā s.
- Jū ra bija 500 metrus no viesnī cas (kas norā dī ts mā jaslapā ), bet attā lums nav jū tams ī paš i, ja iet caur tirgu (visu redzē t, kaulē ties ir prieks), plus ir daudz plū mju koku: ))) mans vī rs arī viņ us neatstā ja bez uzmanī bas tika pastiprinā ti pa ceļ am : ))
Viesnī cas atmosfē ra:
1. Ļ oti silta un mā jī ga sajū ta kā lielai ģ imenei, visi vē rī gi, draudzī gi un smaidī gi, uz tā fona viesnī cas viesi uzvedā s tieš i tā pat, kas bija ļ oti patī kami.
2. Viesnī cā papildus bē rnu rotaļ lietā m un citā m izklaidē m ir dzī vī bas glā bē js-izklaides zizlis Tatjana, kura katru dienu izdomā ja konkursus, stā stu spē les bē rniem (savā m rokā m darinā ja tē rpus un citus atribū tus), un arī dziedā ja un sacerē ja dzeju, vispā r mazs dž ins bē rniem. Bija arī brī numburvis, ar laipnā m acī m un maģ iskā m rokā m (viņ š vienmē r izgā ja burvja kostī mā ).
Tā sagadī jā s, ka pē dē jā atvaļ inā juma dienā manam vī ram bija dzimš anas diena.
Anna ar entuziasmu man palī dzē ja padarī t š o dienu manam vī ram siltu un patī kamu. (atnesa pasū tī to kū ku, pagatavoja nenormā li gardu steiku ar piedevu un dekorā ciju uz 5! Vakarā ne mazā k gardi makaroni ar jū ras veltē m, milzī gas porcijas!!! ! ), vī rs bija apmierinā ts !!! ! ! Paldies Annai par palī dzī bu un dalī bu!
Vispā r visiem pā riem ar maziem bē rniem iesaku atpū sties š ajā viesnī cā ! Mū su draugi ir sekojuš i mū su pē dā s un š obrī d atpū š as Bombejā un savu izvē li nenož ē lo.
Manam dē lam mū su brī vdienu laikā bija 11 mē neš i, un pat viņ š atrada jautrī bu un draugus! .
Vē lreiz paldies Annai un Denisam, kā arī visam personā lam par sirsnī go uzņ emš anu iiiiiii noteikti atgriezī simies : p
аватар hotelbombay
Sveiki. Mē s esam Bombay Family Hotel vadī ba. Ļ oti vē lamies atvainoties par svē tku sabojā š anu š ai ģ imenei, bet diemž ē l cilvē ks, kurš rakstī ja š o atsauksmi nez kā pē c nolē ma palikt anonī ms un savu e-pastu neuzrakstī ja. … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s esam Bombay Family Hotel vadī ba. Ļ oti vē lamies atvainoties par svē tku sabojā š anu š ai ģ imenei, bet diemž ē l cilvē ks, kurš rakstī ja š o atsauksmi nez kā pē c nolē ma palikt anonī ms un savu e-pastu neuzrakstī ja. Varbū t mū su ciems Beregovoye neatrodas ideā lā Krimas daļ ā , bet viesnī cas sludinā jumā rakstī ts, ka atrodamies Beregovoe pie Feodosijas, un tā ir stepju Krima. Vietnē ir arī Yandex karte, kurā redzams, ka pa visu ciematu iet š oseja. . . Tā tad lē muma pieņ emš ana par atpū tu pie Feodosijas vai nē ir katra personī ga lieta. Mē s nekad nevienu neesam piekrā puš i reklā mā . Mē s vienmē r visiem stā stā m tikai patiesī bu, un cilvē ki paš i izlemj, vai viņ i vē las atpū sties š ajā ciematā vai nē . Un mū su vietnē nav neviena nepatiesa vā rda un neviena pielā gota pā rskata. Tā ir mū su principiā lā nostā ja, un mē s ar to lepojamies! Visas atsauksmes ir rakstī juš i mū su pastā vī gie viesi, un atš ķ irī bā no personas, kas uzrakstī ja š o atsauksmi, zem katras atsauksmes mū su vietnē ir tā s personas e-pasta adrese, kura to uzrakstī ja.
Par apskatu varam uzrakstī t daž us komentā rus:
1) vietā nav teikts, ka mums ir sava pludmale! Pirms 4 gadiem ī rē jā m pludmali (kad Krima vē l bija Ukrainas sastā vā ) un tad tā da informā cija bija uz vietas, bet 4 gadus tur nav rakstī ts. . . Pludmales ir publiskas, bet pilnī bā aprī kotas ar visu nepiecieš amo. Ir lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, slidkalniņ i, batuti, bā ri, katamarā nu noma utt. . . Respektī vi, var izmantot visu, bet par maksu.
2) Attiecī bā uz "pieklā jī gi ir iet uz jū ru"...Attā lums no viesnī cas lī dz pludmalei ir tieš i 480 metri (š ie ir GPS dati no Yandex kartē m), un š is precī zs skaitlis ir norā dī ts mū su vietnē , un katrs izlemj, kā pats, vai tas ir pieklā jī gi vai nē .
3) Par "viesnī cu samaksā ja un naudu neatdeva". . . To dara gandrī z visas viesnī cas, un ne tikai Krimā , bet mē s esam izņ ē mums no noteikuma. Uz visiem 11 viesnī cas darbī bas gadiem mums tieš ā m bija 4-5 gadī jumi (vairā k noteikti ne), kad viesi gribē ja atpū sties nevis pie mums. Varbū t iemesls bija mū su viesnī cā , vai varbū t paš ā ciematā , mē s nevaram patikt absolū ti visiem, pat pieczvaigž ņ u viesnī cas var izteikt daudz pretenziju, ja labi meklē , bet visos gadī jumos mē s atgriezā m visu samaksā to summu! Vienmē r! Respektī vi, nebija neviena gadī juma, ka mē s kā dam neatdotu naudu. Š is fakts, starp citu, lika mums š aubī ties par rakstiskā apskata autentiskumu! Lai gan par telpu tī rī bu un komfortu, ī paš s paldies.
Varam ieteikt ikvienam, kurš dodas atvaļ inā jumā (uz Krimu vai citur), uzdot pē c iespē jas vairā k jautā jumu pa telefonu vai neklā tienē , lai bū tu pilnī gā ka informā cija, izvē loties atpū tas vietu, ī paš i dodoties atvaļ inā jumā ar bē rniem. Parasti tā dara gandrī z visi, uzdod visu lī dz mazā kajai detaļ ai, un mē s vienmē r cenš amies atbildē t uz visiem jautā jumiem pē c iespē jas detalizē tā k un vienmē r absolū ti godī gi!
Novē lam jums visiem labas brī vdienas Krimā un vienmē r esat laipni gaidī ti!
www. hotelbombay. ru
отель Bombay
аватар litovcenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š eit septembrī . Tiklī dz pā rkā pā m viesnī cas slieksni – sapratā m, ka mums š eit patī k. Nā kamajā s dienā s š ī sajū ta tikai pastiprinā jā s. Mē s jutā mies kā mā jā s. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š eit septembrī . Tiklī dz pā rkā pā m viesnī cas slieksni – sapratā m, ka mums š eit patī k. Nā kamajā s dienā s š ī sajū ta tikai pastiprinā jā s. Mē s jutā mies kā mā jā s. Draudzī gs personā ls, lieliska virtuve: brokastis ir iekļ autas cenā , un pusdienas un vakariņ as izvē lē jā mies paš i (ē dienu izvē le bija ļ oti daudzveidī ga, piedevas un gaļ as ē dieni ar daž ā dā m mē rcē m, un viņ i gatavoja individuā li, kam garš o, un turklā t plkst. lē tu cenu.
Turklā t tur bija animators. Jebkura bē rnu kaprī ze un viņ a zī mē s ar viņ iem, un skatī sies multenes, un spē lē s futbolu, un paslē pes......Bē rnus arī pierunā ja doties uz jū ru. Ja vajadzē s kaut kur aizbraukt, tad viņ š arī pieskatī s. Viesnī cas ī paš nieki Deniss un Sveta nemitī gi jautā ja, vai mums viss patī k. Tik brī niš ķ ī gas attiecī bas sen nebiju redzē jis. Tā pē c visi atpū tā s Bombejas viesnī cā , un mē s bijā m vecā ki un bē rni, un joprojā m ir strī dī gs jautā jums, kurš atpū tā s labā k. Vienī gais atvaļ inā jumā bija tikai viens mī nuss - viņ i ieradā s tikai uz nedē ļ u! Es domā ju, ka mē s paspē sim 2017.  gada jū nijā ))
аватар Nika13kh
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Diemž ē l mē s, tā pat kā daudzi, izvē loties atvaļ inā jumu Krimā ar bē rniem, iekritā m š ī s "Brī numu viesnī cas" ar nosaukumu Bombejas super - reklā ma. Tiklī dz taksometrs piebrauca mū su galamē rķ im, mē s ar vī ru bijā m š ausmā s par to, kā dā bedrē esam nonā kuš i. … Tomēr ▾ Diemž ē l mē s, tā pat kā daudzi, izvē loties atvaļ inā jumu Krimā ar bē rniem, iekritā m š ī s "Brī numu viesnī cas" ar nosaukumu Bombejas super - reklā ma. Tiklī dz taksometrs piebrauca mū su galamē rķ im, mē s ar vī ru bijā m š ausmā s par to, kā dā bedrē esam nonā kuš i. Es vienkā rš i raudā ju no neapmierinā tī bas un š ausmā m. Centī š os rakstī t godī gi, objektī vi, ī si (iespē ju robež ā s) un kā rtī bā...
No š ī s viesnī cas "+":
1. Mā jī gi, ē rti numuri ar visu nepiecieš amo.
2. Pā ris reizes animatori (ja tā viņ us var nosaukt, tas ir tikai cits stā sts) ieinteresē ja bē rnu improvizē tā diskotē kā , atstā jot patī kamas atmiņ as.
3. Domā ju, ka ē diens daudziem patiks, bet ļ oti mazas porcijas (vismaz mū su tē tim) un nepamatoti dā rgi (par pā rtiku ir atseviš ķ a samaksa).

Tā tad tagad pamati:
Pati viesnī ca, koplietoš anas telpa netī ra, koplietoš anas virtuve ir tikai murgs, liekas, ka neviens nav mazgā jies kopš dibinā š anas dienas (tā , protams, ir nekaunī go apkopē ju vaina, bet domā ju, ka vajadzē tu saimniekiem sekojiet tam), tas bija vienkā rš i bail uz dī vā niem apsē ž as, bail kaut ko pacelt...Es klusē ju par plī ti, es nekad neesmu redzē jis tā du murgu kopš dzimš anas...Labā k ne pieskarties parastajā m bē rnu rotaļ lietā m, viens no viņ u izskatiem runā pats par sevi...
Viesnī cas teritorija vienkā rš i ir tik maza, ka no vā rtiem uz mā ju ir tikai viens š aurs celiņ š , un tas arī viss, nav ko elpot, bija bail uz bē rnu veselī bu.
Un tagad pats svarī gā kais.... JŪ RA.... pirmkā rt, ir pieklā jī gi uz to doties...Bet tas ir tikai sī kumi...Bet kur atrodas pati pludmale.... Tā s ir š ausmas....Uz š osejas, kur kravas maš ī nas nemitī gi iestrē gst satiksmē , sā kot no ostas pā rbrauktuves, tur skraida, smirdoņ a ir š ausmī ga, nav iespē jams paelpot, ne jau jū ras gaisa, tikai gaisa vispā r nav, cietie izpū tē ji un atkritumi, ko viņ i atstā j aiz kravas braucē jiem. . . Viesnī cai NAV savas pludmales! ! ! Tie ir meli! ! ! Vispā rē ja, netī ra, neaprī kota pludmale.
Bet pati jū ra bija tī ra, varbū t ļ oti auksts, tikai 18 grā di.
Ciematā nav izklaides vai atrakciju. Š ī ir sliktā kā vieta Krimā , kur esam bijuš i, tieš i gā zes piesā rņ ojuma dē ļ no š osejas, manam vī ram saasinā jā s astma, sajū ta, ka esam atnā kuš i atpū sties degvielas uzpildes stacijā vai Maskavas apvedceļ a malā . .
Daudzi mū su kaimiņ i bija tā dā paš ā š okā un sarū gtinā jumā kā mē s, un varbū t ar bē rniem, nekur citur ī paš i nesteidzas, un par viesnī cu samaksā ja, bet naudu neatdeva. . . atpū tnieki ar skumjā m sejā m devā s uz š osejas pusi ar bē rniem jū rā .
Mē s, nospļ auties uz visu, beigā s sakrā mē jā m mantas un aizbraucā m uz citu vietu, prom no š osejas, jo nebija vē lmes pat lī dz jū rai. . . bē rnu veselī ba svarī gā ka. . . lī dz plkst. pē c mū su ģ imenē m š o viesnī cu pameta vē l trī s. . .
Ceru, ka mans pā rskats bū s noderī gs ģ imenē m, kuras, tā pat kā mē s, nolē ma kopā ar bē rniem doties uz Krimas smilš ainajā m pludmalē m... .
аватар Avenger
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2016. gada augustā pirmo reizi atpū tā mies Krimā ar sievu Oļ esju, vī ramā ti Tomā ru, diviem dē liem Leonī du (8 gadi) un Dimu (4 gadi). Visiem patika, ī paš i bē rniem. Atmosfē ra un vide viesnī cā ļ oti draudzī ga. … Tomēr ▾ 2016. gada augustā pirmo reizi atpū tā mies Krimā ar sievu Oļ esju, vī ramā ti Tomā ru, diviem dē liem Leonī du (8 gadi) un Dimu (4 gadi).
Visiem patika, ī paš i bē rniem. Atmosfē ra un vide viesnī cā ļ oti draudzī ga. Komunikā cija bija patī kama ar Denisu (viesnī cas ī paš nieku) un visu personā lu. Es neuzskaitī š u visus pē c vā rda, tas ir pavā rs un animators ar savu dē lu un Denisa mā su un sievu. Visi ļ oti draudzī gi un sabiedriski. No viesnī cas desmit minū š u nesteidzī ga gā jiena attā lumā lī dz tirgum un lī dz jū rai. Tā kā Feodosija nav Jalta (kalnu izpratnē ), tad ir tikai prieks noiet 500-800 metrus. Ē dā m galvenokā rt krasta kafejnī cā s, ī paš i patika pica Food picē rijā . Vī ramā te ar bē rniem deva priekš roku virtuvei viesnī cā (manuprā t, pā rā k diē tiska). Animatore Tanya ar bē rniem kā ar savē jiem. Vakaros sarī koju konkursus un neļ ā vu bē rniem garlaikoties visu dienu. Viesnī ca orientē ta uz bē rnu atpū tu, ar bē rniem lī dz 10 gadu vecumam, iesaku visiem. Bez bē rniem meklē jiet citas vietas un neaizņ emiet bē rnu viesnī cu. Pā rē jais man patika, 10 dienas Beregovojā , tad 12 dienas Gurzufā . Tur un tur patika. Ž eņ a ir vairā k Beregovoe. Š eit ir mazā k cilvē ku, vairā k brī vī bas. Uz jū ru pā rsvarā devā s ar auto, jo. ar stā vvietu nav problē mu, un man bija slinkums nē sā t visas pludmales personī gā s mantas. Es iesaku Bombeju visiem.
---
Es š eit pavairoju savu atsauksmi, jo man ir nepatī kami lasī t, ko daž i cilvē ki raksta zemā k par š o viesnī cu. Neticiet! Netī rumi NĒ ! Peldē ties un atpū sties ir labi. No 10 dā mā m 9 punkti ir viegli.
аватар Romanaum
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā nu jau marta sā kumā mē s (pirmsskolnieka tē vs, mā te, meita un dē ls) saskā rā mies ar jautā jumu par vietas izvē li vasaras atvaļ inā jumam. Vispirms tika noteikti kritē riji: ē rta dzī voš ana pie jū ras, smilš ainas pludmales (bruģ akmeņ i jau noguruš i), bē rnu atpū ta un, kā sieva vē lē jā s, nevajag meklē t/gatavot ē st)). … Tomēr ▾ Tā nu jau marta sā kumā mē s (pirmsskolnieka tē vs, mā te, meita un dē ls) saskā rā mies ar jautā jumu par vietas izvē li vasaras atvaļ inā jumam. Vispirms tika noteikti kritē riji: ē rta dzī voš ana pie jū ras, smilš ainas pludmales (bruģ akmeņ i jau noguruš i), bē rnu atpū ta un, kā sieva vē lē jā s, nevajag meklē t/gatavot ē st)). Bet es gribē ju apmeklē t Krimu, un rezultā tā , iedziļ inoties internetā , mē s izvē lē jā mies viesnī cu Bombay Hotel netā lu no Feodosijas Zelta smiltī m Beregovoye kū rortciemā .
Pē c ī sas sarakstes ar ī paš nieku rezervē ju trī svietī gu istabiņ u, veicot priekš apmaksu uz Sberbank karti.
No Maskavas uz Simferopoli lidojā m 2.5 stundas, visas lietas bija rokas bagā ž ā (trī s č emodā ni pa 10 kg un mugursoma), jo internetā uzdū ros informā cijai par bagā ž as saņ emš anas aizkavē š anos Simferopolē krasā bagā ž as pieauguma dē ļ . lidojumu skaits pē dē jā gada laikā .
Pē c iepriekš ē jas vienoš anā s mū s sagaidī ja š oferis ar uzrakstu "Bombay" un pē c divā m stundā m atveda pie viesnī cas vā rtiem.
Mū s pavadī ja uz istabu otrajā stā vā , izrā dī ja teritoriju un jautā ja, vai vē lamies atsvaidzinā t sevi ceļ ā )). Tā pē c man patika uzņ emš ana. Tajā paš ā laikā viņ i neprasī ja nekā dus dokumentus un nav jā pilda anketas.
Numurs ar lielu divguļ amo gultu un dī vā ngultu bē rniem. Numurā ir televizors, gaisa kondicionē tā js, ledusskapis un apvienota vannas istaba ar duš u.
Teritorija ir neliela, tač u ir visi apstā kļ i bē rnu atpū tai un ē rtai maltī tei, un tiem, kas vē las, otrajā stā vā ir koplietoš anas virtuve, kur gatavot un ē st paš iem.
Bē rni nekavē joties sā ka apgū t labirintus, š ū poles, rotaļ lietas un iepazinā s ar animatoru Tanju, kura ar viņ iem strā dā ja katru dienu lī dz pulksten 21:00.
Ē diens vienmē r tika gatavots pē c pasū tī juma, vienmē r garš ī gs un skaists! Tā tad sievas vē lē š anā s piepildī jā s.
Tuvā kā pludmale jū nijā vē l nebija aprī kota, bija jā ņ em sega, bet ir patī kami gulē t uz smiltī m)). Ja vē las, turpat ir pietura un ar sabiedrisko transportu par 10 rubļ iem. vienai personai jū s varat ā tri nokļ ū t aprī kotā ar sauļ oš anā s krē sliem par 150 rubļ iem, ar lietussargiem, bē rnu slidkalniņ iem utt.
Ekskursiju cienī tā jiem varu teikt, ka es Feodosijā uz ielas paņ ē mu bukletu ar aprakstu (tur biež i ir “pasū tī jumu galdi”) un vietas rezervē ju pa tā lruni, par laimi, bez priekš apmaksas viņ i iekļ uva ekskursijas autobusā plkst. tā pati pietura netā lu no pludmales.
Kopumā atpū ta visiem patika, nož ē loja, ka nevarē jā m palikt vē l nedē ļ u.
Ī paš s paldies Denisam, Svetlanai un visiem, kas par mums rū pē jā s un paē dinā ja garš ī gus ē dienus : -)))
аватар irina-kulik
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es rakstu detalizē tu atsauksmi tiem, kas tikai domā doties uz š o brī niš ķ ī go vietu ar nosaukumu "Bombey". Viss, kas rakstī ts š ī s viesnī cas aprakstā , ir patiesī ba. Atpū tā mies 2014. gada augustā , lidostā (Simferopolē ) mū s sagaidī ja ļ oti patī kams jaunietis un apmē ram 2 stundā s braucā m uz viesnī cu, kopumā kā solī ts. … Tomēr ▾ Es rakstu detalizē tu atsauksmi tiem, kas tikai domā doties uz š o brī niš ķ ī go vietu ar nosaukumu "Bombey". Viss, kas rakstī ts š ī s viesnī cas aprakstā , ir patiesī ba. Atpū tā mies 2014. gada augustā , lidostā (Simferopolē ) mū s sagaidī ja ļ oti patī kams jaunietis un apmē ram 2 stundā s braucā m uz viesnī cu, kopumā kā solī ts. Viesnī cā mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, viss tika parā dī ts un izstā stī ts. Istaba bija vienistabas 2-vietī ga istaba ar papildus gultu. Istaba mā jī ga, tī ra, viss ir, vannas istaba ar visā m ē rtī bā m. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Bē rns vienmē r priecā jā s uz ielas rotaļ u istabā , aktī visti-animatori vienmē r pieskatī ja, izklaidē ja, par ko viņ iem liels paldies. Mā jā s apbrī nojami visu pabaroja ļ oti garš ī gi, visiem kļ uva labā k. Jū ra ir tī ra, netā lu no viesnī cas, blakus ir arī mini tirgus, kopumā viss ir blakus, ļ oti ē rti. Saimnieki ir apbrī nojama ģ imene, laipni, viesmī lī gi cilvē ki, pateicoties kuriem atpū tā mies kā mā jā s, liels paldies.
Mē s atradā m vietu, no kurienes negribam doties prom, un, ja vajadzē s, gaidī sim atpakaļ . Gaidā m vasaru, koferi rokā s un jau iemī ļ otajā Bombejā !
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es rakstu detalizē tu atsauksmi tiem, kas tikai domā doties uz š o brī niš ķ ī go vietu ar nosaukumu "Bombey". Viss, kas rakstī ts š ī s viesnī cas aprakstā , ir patiesī ba. Atpū tā mies 2014. gada augustā , lidostā (Simferopolē ) mū s sagaidī ja ļ oti patī kams jaunietis un apmē ram 2 stundā s braucā m uz viesnī cu, kopumā kā solī ts. … Tomēr ▾ Es rakstu detalizē tu atsauksmi tiem, kas tikai domā doties uz š o brī niš ķ ī go vietu ar nosaukumu "Bombey". Viss, kas rakstī ts š ī s viesnī cas aprakstā , ir patiesī ba. Atpū tā mies 2014. gada augustā , lidostā (Simferopolē ) mū s sagaidī ja ļ oti patī kams jaunietis un apmē ram 2 stundā s braucā m uz viesnī cu, kopumā kā solī ts. Viesnī cā mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, viss tika parā dī ts un izstā stī ts. Istaba bija vienistabas 2-vietī ga istaba ar papildus. gultiņ a. Istaba mā jī ga, tī ra, viss ir, vannas istaba ar visā m ē rtī bā m. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Bē rns vienmē r priecā jā s uz ielas rotaļ u istabā , aktī visti-animatori vienmē r pieskatī ja, izklaidē ja, par ko viņ iem liels paldies. Mā jā s apbrī nojami visu pabaroja ļ oti garš ī gi, visiem kļ uva labā k. Jū ra ir tī ra, netā lu no viesnī cas, blakus ir arī mini tirgus, kopumā viss ir blakus, ļ oti ē rti. Saimnieki ir apbrī nojama ģ imene, laipni, viesmī lī gi cilvē ki, pateicoties kuriem atpū tā mies kā mā jā s, liels paldies. Mē s atradā m vietu, no kuras nevē lamies doties prom, un, ja vajadzē s, mē s ar nepacietī bu gaidī sim atpakaļ . Gaidā m vasaru, koferi rokā s un jau iemī ļ otajā Bombejā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Elena_14
Jū s nevarat doties uz š o tā saukto viesnī cu ar bē rniem. Ī paš i ar mazajiem. Antisanitā ri apstā kļ i, niecī ga platī ba, vecas, netī ras rotaļ lietas - tas viss noved pie tā , ka bē rni tur pastā vī gi slimo ar visa veida vī rusiem un infekcijā m. … Tomēr ▾ Jū s nevarat doties uz š o tā saukto viesnī cu ar bē rniem. Ī paš i ar mazajiem. Antisanitā ri apstā kļ i, niecī ga platī ba, vecas, netī ras rotaļ lietas - tas viss noved pie tā , ka bē rni tur pastā vī gi slimo ar visa veida vī rusiem un infekcijā m. Ī paš i mazi bē rni - no 1 lī dz 3 gadiem. Ā trā palī dzī ba mazuļ us katru dienu ved uz slimnī cu. Vecā ki lasa sludinā jumus, domā , ka tur tieš ā m ir bē rnu paradī ze. Patiesī bā š ī ir tikai kā da privā tmā ja pā rpildī tā ciematā , kuras visa teritorija bija apbū vē ta ar divstā vu nojumē m atpū tniekiem. Pā rejai palika tikai viena š aura taciņ a, pa kuru visi bē rni grū stī jā s, apmainoties ar slimī bā m. Mantas un smird. Tā saucamā animā cija (un kur viņ i š o meiteni dabū ja? ) C pakā pe ar mī nusu, ē diens arī . Jū ra ir pavisam cits stā sts. Uz pludmali dodieties puskilometru turp un puskilometru atpakaļ , pa putekļ ainu betona lauku ceļ u, zem karstas saules. Un arī š ķ ē rsot noslogotu š oseju, krustojumā bez luksofora! Citā di lī dz jū rai nevar tikt. Pludmale ir liela, bet mež onī ga, nav labi uzturē ta. Jū ra ar betona plā ksnē m, kā jau visur Feodosijā . Viesnī cā ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, bet visi atpū tnieki pludmalē ir atļ auti tajos par naudu. Un, ja jū s uzkavē jaties un izejat jū rā nevis agri no rī ta, tad, visticamā k, jū s neiegū sit sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Tā kā neviens neprasī s tiem, kas ir par naudu, lai atstā j sauļ oš anā s krē slus. Tā tad jums bū s vai nu jā guļ ar mazuli uz gliemež vā kiem un izsmē ķ iem zem sveloš as saules, vai arī jā dodas atpakaļ uz viesnī cu tos paš us brī niš ķ ī gos 500 m. . .
аватар kmmkmm
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Saš aurinā jums, niecī ga teritorija (ne teritorija, bet š aura eja starp sienā m), jū ra ar netī ru pludmali, lī dz kurai ir gandrī z kilometrs stutē t! Viss sastrē dzis č upā , ja viesnī cā viens bē rns ierodas ar puņ ķ iem, viss - nā kamajā dienā jau visi viesnī cā ir ar puņ ķ iem, klepu un drudzi. … Tomēr ▾ Saš aurinā jums, niecī ga teritorija (ne teritorija, bet š aura eja starp sienā m), jū ra ar netī ru pludmali, lī dz kurai ir gandrī z kilometrs stutē t! Viss sastrē dzis č upā , ja viesnī cā viens bē rns ierodas ar puņ ķ iem, viss - nā kamajā dienā jau visi viesnī cā ir ar puņ ķ iem, klepu un drudzi. Apž ē lojies par saviem bē rniem, neej uz š o mā ju.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Kotedža Milos
Novērtējums 7.5
Krima, Feodosija
Arhitektūra, Stats
Zaļās mājas muzejs
Novērtējums 7.0
Krima, Feodosija
Muzeji
Dacha Stamboli
Novērtējums 8.0
Krima, Feodosija
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Всего в восьми километрах от центра Феодосии, в поселке Береговое (широко известный и популярный курортный поселок, считающийся лучшим местом для детского и семейного отдыха), в полукилометре от черноморского побережья, на центральной улице расположена частная мини-гостиница «Bombay». Гостиница «Bombay» - одна из лучших гостиниц в Крыму для отдыха с детьми любого возраста. Уникальная атмосфера добра и уюта, делающая семейный отдых по настоящему радостным и запоминающимся. Гостиница находится в тихом районе Берегового, в стороне от громких баров и дискотек, но, в то же время, в пяти минутах ходьбы от них. Рядом магазины, минимаркет, уютные кафе, круглосуточные аптеки, кинотеатр, луна-парк, прокат детских машинок, рынок и всё необходимое для комфортного отдыха в Крыму! Отель предлагает различные развлечения для детей.

Atrašanās vieta В центре города. Расстояние до моря: 400 м
Pludmales apraksts поселка Береговое «Золотой пляж» - это самый не загрязненный и самый большой по своей протяженности и площади песчаный пляж Крыма. Широкая пляжная полоса, пологий берег, прозрачная и теплая вода, чистый воздух. Гостиница «Bombay» имеет свой собственный оборудованный пляж «Bombay Beach», который работает с конца июня и до начала сентября. На пляже есть БАР с богатым ассортиментом прохладительных напитков, шезлонги, теневые навесы, площадка для пляжного волейбола, массажный кабинет, биотуалет, переодевалки, мусорные урны, пляжные развлечения, такие как: резиновая 5-и метровая горка с бассейном, резиновый батут с маленькой детской горкой и детским бассейном, тир, прокат квадроциклов, прокат гидроциклов (банан, шайба) и многое другое... Музыкальное оформление целый день. Уборка пляжа производится ежедневно.
Viesnīcā

Гостиница "Bombay" имеет красивый зеленый двор с беседками, бунгало, лавочками и очень большим количеством цветов и растений. Во дворе есть всё необходимое для приготовления шашлыка и барбекю. Вечером можно посидеть в чайной беседке (бунгало), попить травяной чай и покурить кальян или просто посмотреть телевизор. Спутниковое TV в каждом номере и в каждой беседке (около ста русскоязычных каналов), либо по Вашему желанию в номер поставят DVD плеер + более трехсот фильмов и мультфильмов на выбор. При необходимости можно воспользоваться интернетом. На территории гостиницы и в номерах всегда чисто и уютно. Комфортная обстановка и легкая спокойная музыка создают хорошее настроение на целый день, а оригинальный и стильный интерьер гостиницы будет радовать Вас на протяжении всего отдыха. На территории гостиницы можно воспользоваться услугами парикмахера, массажиста, сделать маникюр, педикюр.

Для любителей спорта и активного отдыха есть спортивная площадка (турник, брусья, штанги, гантели и пр.). Те, кто не любят тяжелые нагрузки, могут поиграть в Darts, в нарды или в настольный теннис.

Каждую неделю в гостинице проходят соревнования по настольному теннису и дартсу в которых может принять участие любой отдыхающий гостиницы.

В гостинице автономная система водоснабжения, поэтому холодная и горячая вода есть круглосуточно.

Перед гостиницей есть охраняемая автостоянка на десять машин. Стоянка и вся территория гостиницы находится под видеонаблюдением.

Мини-клуб с ежедневной детской анимацией – это целый мир для маленьких непосед.

Крытая детская игровая комната и открытая детская площадка разместились на площади около ста метров квадратных и укомплектованы разнообразными играми, всевозможными игрушками: резиновый батут, сухой бассейн с разноцветными шариками, огромный замок Принцессы, домики, качели, горки, палатки, мостики, переходы и туннели, конструкторы, мячи, детская железная дорога, мини-бильярд, машинки и лодки на радиоуправлении, ДЕТСКИЙ КИНОТЕАТР (LCD телевизор), игровая приставка и DVD (большая коллекция мультфильмов и фильмов для детей, так же в номерах есть несколько детских телевизионных каналов), karaoke с детскими песнями и МНОГОЕ ДРУГОЕ...

Telpu apraksts

- 2 номера ЛЮКС

Двухкомнатные номера повышенной комфортности.

- 12 номеров ПОЛУЛЮКС

Однокомнатные двух и трех местные номера, оснащенные в соответствии с высокими требованиями комфортного отдыха.

- КОТТЕДЖ (двухэтажный ДОМ)

Возможность размещения до семи человек. Жилая площадь коттеджа составляет 90 квадратных метров. Это отличный вариант для людей, которые едут в Крым с компанией или семьями.

Istabās

ванная комната с душевой кабиной, фен, телевизор (спутниковое ТВ), холодильник, сейф, кондиционер, двуспальная кровать, мягкая мебель, журнальный столик, шкаф, трюмо.

Adrese Украина, АР Крым, (г. Феодосия), с. Береговое, ул. Курская, 47
Tīmekļa vietne: Bombay
FAQ