Man nekad nav bijis tik pretīgs atvaļinājums!

Rakstīts: 28 jūlijā 2010
Ceļošanas laiks: 9 — 23 jūlijā 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Es nezinu, kam patika š ī viesnī ca, bet visi, kas atpū tā s pie mums, dalī jā s ar manu viedokli. viss sā kā s ar pā rcelš anos, kad mums solī ja istabu otrajā stā vā , bet izrā dī jā s, ka otrais stā vs ir aizņ emts, bet rī t bū sim brī vi. Uz manu jautā jumu: tā tad, kad mū s pā rcels, viņ i atbildē ja: nekad vairs. Bet pē c zvana saimniecei mū s pā rcē la nā kamajā dienā .
Istabas ir š ausmī gas. Lai gan, ja š ajā "oā zē " bū tu ko darī t, tad arī par numuru mums bū tu vienalga.
Un tā , istaba: paldies Dievam, ka ir gulta, istabā viena rozete, viens naktsskapī tis, galda, kur ē st, nemaz nav. Vannasistabā nav neviena plaukta, uzliku uz poda vā ka visu kosmē tiku, fē nu, ķ emmi! ! ! Vannas istabā ir otrs izvads, kurā ietilpst apkures katls. Ī sā k sakot, matu ž ā vē š ana ir problemā tiska.

Ir gaisa kondicionieris, bet tas tika sistemā tiski izslē gts, tiklī dz mē s atstā jā m istabu uz jū ru vai pastaigā ties (piemē ram, taupot enerģ iju). Neaizmirstamas sajū tas, kad atnā c no jū ras, no karstuma, ieej istabā , un tur ir tvaika pirts (pirts atpū š as).
Vietnē rakstī ts: diennakts ū dens padeve, bet 5 dienas pē c 21:00 ū dens nebija vispā r, lī dz vī rs pats uzņ ē mā s sū kni remontē t.
Bija rakstī ts arī trī s ē dienreizes dienā pē c vē lē š anā s (brokastis iekļ autas), satriecoš a Eiropas virtuve. Kas tur trī sreiz, pasarg Dievs, brokastī s izsalcis nepaliksi (bez specifikas). Vispā r Beregovojā nav kur paē st: ē damistaba, bistro, kur visi salā ti ir karstumā un treš ajā vai ceturtajā dienā jau paliek slikti no visa š ī ē diena. Normā lu kafejnī cu ir maz (bet ir).
Vienī gais pluss š ajā iestā dē ir bezmaksas rī ta autobuss uz normā lu tī ru pludmali un atpakaļ . Protams, lī dzā s villai var aiziet arī lī dz pludmalei (1 km pa lauztu ceļ u), bet tur ir cietas aļ ģ es un akmeņ i.
Vē l viena laba lieta ir peldbaseins.
Un pats trakā kais, vismaz man, bija visdaž ā dā ko kukaiņ u iebrukums vakarā : zirnekļ i nolaiž as deguna priekš ā , daž i tarakā ni uzkrī t uz galvas, uz š ķ ī vja, un, ejot gulē t, var. saņ em arī dā vanu kā tarakā nu.
Par pā rē jo es pat nevē los rakstī t. Un vispā r Feodosijā nav ko darī t: ir maz ekskursiju, maz izklaides, nav dabas - tikai stepe, govis un zirgi.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu