Tavriia 3*– Atsauksmes

95
Novērtējums 9.210
№1 viesnīcas reitingā Evpatorija
9.0 Numurs
9.2 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.4 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Sanatorija atrodas Evpatorijas kūrorta zonā, 750 metru attālumā no jūras, sanatorijas parka platība ir aptuveni 12 hektāri. Sanatorija "Tavria" ir viena no lielākajām sanatorijām Krimā ar augstākās akreditācijas kategorijas medicīnisko licenci.Vairāk →
аватар malyavinazoya
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tavria sanatorija Evpatorijā tika izvē lē ta pirmo reizi, mums ieteica draugi, viņ i teica, ka ir labi ar bē rniem un ir pludmale. Mū su ģ imene nav maza, tā pē c rezervē jā m trī svietī gu luksusa numuru. Istaba tieš ā m ļ oti laba, ir pat veļ asmaš ī na, kas ļ oti atvieglo dzī voš anu, it ī paš i, ja uz ilgu laiku. … Tomēr ▾ Tavria sanatorija Evpatorijā tika izvē lē ta pirmo reizi, mums ieteica draugi, viņ i teica, ka ir labi ar bē rniem un ir pludmale. Mū su ģ imene nav maza, tā pē c rezervē jā m trī svietī gu luksusa numuru. Istaba tieš ā m ļ oti laba, ir pat veļ asmaš ī na, kas ļ oti atvieglo dzī voš anu, it ī paš i, ja uz ilgu laiku. Jā , animā cija un pludmale ir patieš ā m lieliska, tā pat kā ā rstē š ana, pati svī ta medicī nas centrā joprojā m ir padomju laika, bet tagad aprī kojums ir moderns, ā rsti ir kompetenti, es vē los pateikties Gaļ inai Viktorovnai Senkevič a, izcila ā rste, ievē roja visus viņ as ieteikumus, un rezultā tā viņ a atstā ja visu spē ku un enerģ iju. Starp citu, garš ī ga ē diena cienī tā jiem š eit patiks, sanatorijai ē diens ir izcils!
аватар innanogolom9943
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es mī lu š o vietu kopš bē rnī bas. Š ogad es devos atvaļ inā jumā ar saviem bē rniem. Viņ iem ļ oti patika baseins, jo jū ra joprojā m ir auksta. Mē s ieņ ē mā m lielu istabu, man nepatī k drū zmē š anā s, turklā t istabā bija pat veļ as maš ī na. … Tomēr ▾ Es mī lu š o vietu kopš bē rnī bas. Š ogad es devos atvaļ inā jumā ar saviem bē rniem. Viņ iem ļ oti patika baseins, jo jū ra joprojā m ir auksta. Mē s ieņ ē mā m lielu istabu, man nepatī k drū zmē š anā s, turklā t istabā bija pat veļ as maš ī na. Ē diens ir diezgan garš ī gs. Bē rnu izklaide - no bē rnu istabas lī dz animatoriem katru dienu. Teritorijā ir pā ris bodes ar saldumiem, veikali ar visu nepiecieš amo 10 minū š u gā jiena attā lumā no kū rorta. Aprī lī cilvē ku nebija ī paš i daudz, uz procedū rā m ieradā s laicī gi, bez rindā m, administratori bez problē mā m veica nomaiņ u nepiecieš amī bas gadī jumā . Vasarā , protams, ir problemā tiski pā rcelt procedū ru uz citu laiku.
аватар briellegates849
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī gs kū rorts atpū tai un ā rstē š anai. Ļ oti liela procedū ru izvē le visiem gadī jumiem. Mediķ u komanda ir pieredzē jusi. Ī paš i vē los atzī mē t ē diena organizē š anu ē damistabā . … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs kū rorts atpū tai un ā rstē š anai. Ļ oti liela procedū ru izvē le visiem gadī jumiem. Mediķ u komanda ir pieredzē jusi. Ī paš i vē los atzī mē t ē diena organizē š anu ē damistabā . Vienmē r daž ā di garš ī gi ē dieni. Bufete.
Atpū tas ziņ ā katru vakaru notiek aktivitā tes bē rniem un pieauguš ajiem. Bezmaksas pastaigu nedē ļ as nogales ekskursijas Evpatorijā . Pieklā jī ga istaba, ikdienas mitrā tī rī š ana. Sanatorijā ir peldbaseins ar jū ras ū deni, sauna. Protams, bija daž i nelieli mī nusi, tie nokā rtojā s uz ilgu laiku, dokumenti tika pā rtaisī ti, un Wi-Fi visu laiku lē kā ja, tā pē c nebija iespē jams skatī ties filmu. Pā rē jo pā rē jo un iztē rē to naudu nemaz nenož ē loja.
аватар darak9500
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kū rortā ieradā mies septembra vidū . Mū s ļ oti sarū gtinā ja tas, ka vauntais baseins ar jū ras ū deni bija remontā , un ū dens jū rā ir auksts, lai gan š obrī d ir septembris, vajadzē tu bū t samta sezonai. Protams, ar prieku apmeklē jā m medicī niskā s procedū ras, man patika spiediena kamera, sajū tas ir interesantas. … Tomēr ▾ Kū rortā ieradā mies septembra vidū . Mū s ļ oti sarū gtinā ja tas, ka vauntais baseins ar jū ras ū deni bija remontā , un ū dens jū rā ir auksts, lai gan š obrī d ir septembris, vajadzē tu bū t samta sezonai. Protams, ar prieku apmeklē jā m medicī niskā s procedū ras, man patika spiediena kamera, sajū tas ir interesantas. Un tad pē c č etrā m dienā m viņ i palaida baseinu, laimei nebija robež u.
Ē diens sabalansē ts, diē tisks, ļ oti garš ī gs.
Paspē jā m apmeklē t arī pastaigu ekskursiju pa Evpatoriju. Mums patī k, rī t mums ir izbraukš ana, mē s ļ oti nevē lamies pamest viesmī lī go Tavria.
аватар lo6447206
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorija bija rezervē ta iepriekš , ļ oti gribē jā s jū ru ar siltu sauli. Jo rezervā cijas brī dī tuvā s ā rzemē s bija slē gtas, izvē le krita uz brī niš ķ ī go Evpatorijas pilsē tu. Mani vecā ki savulaik atpū tā s Tavria sanatorijā , un mē s arī nolē mā m to apmeklē t. … Tomēr ▾ Sanatorija bija rezervē ta iepriekš , ļ oti gribē jā s jū ru ar siltu sauli. Jo rezervā cijas brī dī tuvā s ā rzemē s bija slē gtas, izvē le krita uz brī niš ķ ī go Evpatorijas pilsē tu.
Mani vecā ki savulaik atpū tā s Tavria sanatorijā , un mē s arī nolē mā m to apmeklē t. Numurs bija komforta uzlabojums bez balkona. Tas radī ja savas neē rtī bas dzī voš anai, jo lietas var ž ā vē t tikai uz palodzes. Ž ā vē tā js ir nodroš inā ts, istabā nav ī paš i ē rti, komforta nav. Bet balkons bū tu lieliski.
Sanatorijas ē diens ir labs, ir arī ē dienu izvē le, viss protams tuvā k diē tai, bet var pievienot sā li un pievienot krē jumu vai majonē zi. Vispā r ar pā rtiku problē mu nebija, pat mū su bē rni ē da visu.
Pludmale pie sanatorijas ir diezgan liela, daudz sauļ oš anā s krē slu, 2 lielas cietas nojumes. Viss kā rtī bā , jū rā noteikti nav tie siltā kie 23 grā di. Bet peldē ties jau diezgan ē rti.
Kopumā es iesaku kū rortu.
аватар ritaperova8
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iepriekš nerezervē jā m, pē dē jā brī dī iedeva atvaļ inā jumu. Un man bija jā izvē las no tā , kas man bija jā dara. Starp vairā kā m sanatorijā m tika izvē lē ta Tavria. 3 pieauguš ajiem un 2 bē rniem izvē lē jā mies Family Suite (trī sistabu suite). … Tomēr ▾ Iepriekš nerezervē jā m, pē dē jā brī dī iedeva atvaļ inā jumu. Un man bija jā izvē las no tā , kas man bija jā dara. Starp vairā kā m sanatorijā m tika izvē lē ta Tavria. 3 pieauguš ajiem un 2 bē rniem izvē lē jā mies Family Suite (trī sistabu suite).
Bijā m ļ oti vī luš ies, ka istabiņ ai nebija balkona. grū ti izž ā vē t lietas, apkures vairs nav, istabā protams ir kondicionieris, bet gaiss bū s ļ oti sauss. Tomē r kā ds bija mū su pā rsteigums, kad izrā dī jā s, ka istabā ir veļ asmaš ī na, un telpas nav blakus un mierī gi var kondicionē t un ž ā vē t lietas.
Ā rstē š ana ir elementā ra, procedū ras ir kopī gas, daudz neatš ķ iras viena no otras, tā ir vairā k kā patī kama laika pavadī š ana. Un ja jau samaksā ji par pirkš anu, tad tieš ā m bū s rezultā ts.
аватар vesninaalina2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 2021. gadā , 12. maijā izgā jā m no sanatorijas, viss ļ oti patī k. Viesmī lī gs un izpalī dzī gs personā ls. Lielisks numurs 5. korpusā , vienī gais bez balkona un ar skatu uz pagalmu, bet ne kritisks. Istaba jauna, viss darbojas, katru dienu tiek tī rī ts, gultas veļ a mainī ta trī s dienas vē lā k. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2021. gadā , 12. maijā izgā jā m no sanatorijas, viss ļ oti patī k. Viesmī lī gs un izpalī dzī gs personā ls. Lielisks numurs 5. korpusā , vienī gais bez balkona un ar skatu uz pagalmu, bet ne kritisks. Istaba jauna, viss darbojas, katru dienu tiek tī rī ts, gultas veļ a mainī ta trī s dienas vē lā k.
Naktsmī tnē iekļ autais ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Delikateses vai ko tamlī dzī gu var arī neredzē t, bet atpū tai ar bē rnu tas ir ideā li, jo ē diens ir labi pagatavots un piemē rots normā lā m brokastī m/pusdienā m/vakariņ ā m.
Bijā m uz baseinu un pirti.
Apmeklē ju procedū ras, kurā s bē rns tajā laikā bija aizņ emts ar animatoriem.
Atpū tas centrs uz cieta 4-ku.
аватар korshinam
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o kū rortu apmeklē ju otro reizi. Pirmajā reizē , kad ieradā mies, rezervē jā m standarta 4. korpusā , š eit ir vislē tā kā s istabas, kad ienā cu savā istabā , nolē mu, ka esmu 90. gados, gribē ju uzreiz histē rijā iet prom, bet meitenes reģ istratū rā mani atrunā ja, teica, pagaidiet pā ris dienas, kad tiks atbrī vota istaba citā ē kā , augstā kas kategorijas istaba ar svaigu remontu. … Tomēr ▾ Š o kū rortu apmeklē ju otro reizi. Pirmajā reizē , kad ieradā mies, rezervē jā m standarta 4. korpusā , š eit ir vislē tā kā s istabas, kad ienā cu savā istabā , nolē mu, ka esmu 90. gados, gribē ju uzreiz histē rijā iet prom, bet meitenes reģ istratū rā mani atrunā ja, teica, pagaidiet pā ris dienas, kad tiks atbrī vota istaba citā ē kā , augstā kas kategorijas istaba ar svaigu remontu. Es piekritu ar sirsnī gu sirdi. 2 dienas, kad gaidī ju pā rcelš anos, devos uz procedū rā m, apmeklē ju baseinu, jogu, pludmali, un kad viņ i pā rcē lā s, istaba, kurā dzī voju, man vairs nebija svarī ga, varē ju palikt standartā ( tas ir tī rs, viss ir glī ts, bet pieticī gs, bet kad es rezervē ju fotogrā fijas, kas redzamas vietnē ). Rezultā tā varu teikt, ka biju pā rņ emta ar š o vietu, š eit tu ne tikai ā rstē jies, bet arī gū sti no tā s iekš ē jo enerģ iju. Tā pē c š ogad ierados savā standarta istabā un izbaudu atpū tu izskrienu procedū ras.
аватар Evgeniya0
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s saņ ē mā m ļ oti retu biļ eti uz sanatoriju Krimā , lai ā rstē tos Evpatorijā . Es zinā ju, ka š ī sanatorija š eit tiek ļ oti slavē ta, un patieš ā m viņ u veselī bas stā voklis ir ļ oti labs. … Tomēr ▾ Mē s saņ ē mā m ļ oti retu biļ eti uz sanatoriju Krimā , lai ā rstē tos Evpatorijā . Es zinā ju, ka š ī sanatorija š eit tiek ļ oti slavē ta, un patieš ā m viņ u veselī bas stā voklis ir ļ oti labs. Biju kopā ar mammu, viņ a ļ oti cieš no manā m locī tavā m, tā pē c š is brauciens viņ ai bija ļ oti noderī gs. Pirmkā rt, š eit tiek veiktas aplikā cijas ar ī stiem Saki dubļ iem, tie vienkā rš i brī numainā kā rtā palī dz - uzreiz noņ em tū sku un sā pes, mammai pē c š ā da kursa ir daudz vieglā k staigā t. Otrkā rt, tā pat ir svarī gas citas procedū ras, ī paš i kompleksā . Nu, ē diens ir veselī gs, sabalansē ts, te vairs nebū si kaprī zs, ko gribi un ko nē . Izvē lieties, ko vē laties, un ē diet. Nu lū k, gandrī z vienī gajā kū rortā ir ē rtas istabas cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem, pilnī bā aprī kotas, tieš ā m kā nā kas, nevis izrā dei. Sanatorija man ļ oti patika, ā rstē š ana ir efektī va, lai gan uzreiz pē c brauciena, protams, ir pā ragri runā t par rezultā tiem. Ar auss kaktiņ u dzirdē ju, ka runā par Tavria renovā ciju, un drī zumā tā kļ ū s par Tavria Plus ar bū tiskiem uzlabojumiem. Ļ oti paveiksies tiem, kuri grasā s iekrist jaunajā formā tā .
аватар anton-marlboro
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s devā mies septembrī un diezgan labi pavadī jā m laiku. Izgā ju masā ž as un Saki dū ņ u uzklā š anas kursu. Pirms tam es devos pie terapeita, jo joprojā m var bū t kontrindikā cijas. Man patika š ī mini procedū ra, visi to dara ļ oti labi un tieš ā m cenš as palī dzē t, novē rst problē mu. … Tomēr ▾ Mē s devā mies septembrī un diezgan labi pavadī jā m laiku. Izgā ju masā ž as un Saki dū ņ u uzklā š anas kursu. Pirms tam es devos pie terapeita, jo joprojā m var bū t kontrindikā cijas. Man patika š ī mini procedū ra, visi to dara ļ oti labi un tieš ā m cenš as palī dzē t, novē rst problē mu. Pirms masā ž as kursa viņ a cieta no muguras - vidusdaļ ā viņ ai bija ļ oti slikti. Pē c masā ž as sajutu ievē rojamu atvieglojumu – mugura š obrī d mani praktiski netraucē . Apkalpoš ana š eit ir laba, personā ls forš s, tiek veikti visi karantī nas pasā kumi, viss ir rū pī gi iztī rī ts, visur ir antiseptiķ i. Ir ļ oti jauki, ja par ciemiņ iem rū pē jas.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Санаторий расположен в курортной зоне Евпатории в 750 метрах от моря, парковая зона санатория составляет около 12 га.

Санаторий «Таврия» – один из крупнейших санаториев Крыма с медицинской лицензией высшей аккредитационной категории.

Pludmales apraksts Санаторий «Таврия» имеет собственный оборудованный песчаный пляж в 700 м от корпусов. Добраться до пляжа гости могут на автобусе. Трансфер до пляжа предоставляется бесплатно.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Медицинский профиль

Заболевания системы кровообращения, нервной, костно-мышечной системы, органов дыхания, органов пищеварения, нарушения обмена веществ, гинекологические и урологические заболевания.

Перечень медицинских услуг:

Грязелечение – электрогрязи, грязевые аппликации, водолечение - ванны жемчужные, кислородные, хвойные, йодобромные.

Физиотерапевтические процедуры, магнитотерапия, электрофорез, ТВЧ, НЧ, УВЧ терапия, лечебная физкультура, массаж,

рентгенодиагностика, гидромассаж, иглорефлексотерапия, УЗИ, спирография, реовазография, электрокардиограмма,

стоматологические услуги.

Теннисные корты, сауна, спортивные площадки, тренажерный зал, дискотека, бильярдный зал, киноконцертный зал, видеосалон, библиотека.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Bērniem Для маленьких гостей санатория работает команда аниматоров. Различные квесты, подвижные игры, мастер-клаассы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Крым, г. Евпатория, ул. Кирова, 108 санаторий «Таврия»
Tālruņi: +7-978-728-07-88, +7-499-112-48-90, 8-800-775-27-59
Tīmekļa vietne: Tavriia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.