Sea Land 2*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.010
№19 viesnīcas reitingā Evpatorija
7.8 Numurs
7.5 apkalpošana
8.2 Tīrība
5.9 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Jaunākā viesnīca, kas tika atvērta pagājušajā sezonā. Jūras zeme atrodas Evpatorijas kūrorta austrumu daļā. Ēkas arhitektūra un apdare veidota pēc modernām tehnoloģijām no videi draudzīgiem dabas materiāliem, kas piešķir īpašu mājīgumu un komfortu visam ansamblim: galvenajai ēkai, kas ietver trīs spārnus un atsevišķu restorānu centrā. Tīra smilšu pludmale un nelielais dziļums pie krasta sniedz ideālu iespēju atpūsties vecākiem ar bērniem.Vairāk →
аватар Helax1
Laba diena! Katrs, dodoties atvaļ inā jumā un izvē loties nakš ņ oš anas vietu, jau saprot, ko sagaidī t! ES tā domā ju! Izlasot visus komentā rus daž ā dā s vietnē s, es tomē r atstā ju savu izvē li jū su pansionā tā (viesnī cā ). … Tomēr ▾ Laba diena!
Katrs, dodoties atvaļ inā jumā un izvē loties nakš ņ oš anas vietu, jau saprot, ko sagaidī t! ES tā domā ju!
Izlasot visus komentā rus daž ā dā s vietnē s, es tomē r atstā ju savu izvē li jū su pansionā tā (viesnī cā ). Man un dē lam (12 gadi) vajadzē ja smilš u pludmali un jū ru blakus pansijai. Protams, vietne saka, ka jū ra ar pludmali ir gandrī z ā rpus vā rtiem, bet tur ir jā š ķ ē rso ceļ š . Dē ls mani mierinā ja, ka, iespē jams, š ajā laikā daudz kas tika uzbū vē ts, bet vieta netika labota. Bet tas nav bail, lī dz jū rai 2-3 min gā jiens. Pludmales ir iztī rī tas, ir kur nomazgā t smiltis no kā jā m, arī pie ieejas viesnī cā , ir arī jaucē jkrā ns, kur kā jas izskalot.
Ī paš s paldies par palī dzī bu un atsaucī bu administratorē m Jū lijai un Oljai! Vienmē r, uzsveru, vienmē r palī dzi! Pat atverot vī nu man saplī sa korķ viļ ķ is, teica, ka viņ iem tas ir reģ istratū rā , un manā bē dā palī dzē ja apsargs un visu amatu meistars Boriss, arī liels paldies viņ am!
Meitenes neatteicā s izdrukā t iekā pš anas karti izbraukš anai, vienmē r konsultē s, palī dzē s ar padomu, vienmē r ir draudzī gas! Paldies viņ iem!
Pat tad, kad Biblioglobus pā rstā ve Violeta sapucē ja ar sausajā m devā m (viņ a vienkā rš i aizmirsa pateikt, ka braucam ekskursijā ), administratore Jū lija pati visu sakā rtoja. Paldies!
Runā jot par ē dienu, mums ar dē lu (un viņ am ļ oti patī k ē st) pietika, paē dā m brokastis, pusdienas, vakariņ as. Augļ i? Vienmē r varē ja braukt ar N6 autobusu un tur nokļ ū t Kolhoznij tirgū , ko vien gribi! Protams, Violeta teica, ka nopirkusi ķ irš us par 60 rubļ iem, es tur neko tā du neatradu, iesaku nemaldinā t apmeklē tā jus. Un nav tā da tarifa "Krievija +".
Numurs bija ideā ls visā m mū su vajadzī bā m! Viss, kas jums nepiecieš ams, viss ir tur! Viņ i tī ra, maina dvieļ us, maina gultas veļ u. Sakopj pē c katra apmeklē tā ja tā , ka pat logus izmazgā , mē beles pā rceļ , brī nī jos! Darbs ir uzbū vē ts tā , lai viss bū tu, lai klients bū tu apmierinā ts!
Reģ istratū rā ir dzesē tā js un katrs ielej sev ū deni, kā ds tē jai, kā ds pudelē s, kā ds vienkā rš i padzerš anai.
Reģ istrē joties, viņ i katram iedeva plastikā ta karti ar numuru uzrā dī š anai ē damzā lē , un saskaņ ā ar to, ko iepriekš pasū tī jā t, viņ i uzklā ja jums galdu. Dē ls ā tri saprata un gā ja man pa priekš u, un kad es ierados galds bija klā ts, tas bija ļ oti jauki! Un, ja kā dam ir liela apetī te, jū s vienmē r varat kaut ko uzkost kafejnī cā un ē dnī cā pā ri ceļ am.
Un var pastaigā ties pa pludmali, pasē dē t kafejnī cā un iedzert piena kokteili bē rniem vai alkoholu pieauguš ajiem un apbrī not jū ru!! !
Jū s dodaties uz jū ru! Ja vajag ballī tes, tad vajag izvē lē ties viesnī cu pilsē tā ! Man vajadzē ja relaksē još as brī vdienas! Un es sapratu! Ļ oti laimī gs, un mans dē ls ir laimī gs! Jū ra tī ra un caurspī dī ga, dibens smiltis, ja gribi dziļ umu peldies prom, bē rniem skaistā kā vieta. Dē ls snorkelē ja un skatī jā s uz krabjiem, vientuļ ajiem krabjiem, zivī m un gliemež vā kiem. Attiecī gi iedegā s tikai mugura; ))
Mē s devā mies uz Evpatoriju uz delfinā riju (Jaunais). Biļ etes rezervē ju mā jaslapā un pusstundu pirms starta vajadzē ja izpirkt, atbrauca un izpirka. Priekš nesums mū s pā rsteidza ar savu daudzveidī bu, bijā m pilnī bā sajū smā par redzē to! ! ! Dē lu pat uzaicinā ja uzspē lē t bumbu ar balto vali, viņ š iemeta vaļ am bumbu baseina centrā , un viņ š to nodeva rokā s! Piedzī voto nevar aprakstī t vā rdos! Tas ir jā jū t!
Bijā m arī ekskursijā uz Taiganas lauvu parku (ar maziem bē rniem ir grū ti, autobuss savā c cilvē kus no visā m viesnī cā m, piestā jot daž ā dā s vietā s, visus savā cā m un ceļ š bija 3.5 stundas, grū ti pat pieauguš am). Š ī ir ī paš a vieta, tas ir zoodā rzs un atrakciju parks un liela teritorija ar lauvā m. Gandrī z visus dzī vniekus var pabarot, pā rtiku pā rdod tieš i tur. Bet ko gan nevar nopirkt, lai bē rns acī s redz laimi un sajū smu (protams, mē reni), barojot dzī vnieku, sā kumā viņ š baidā s un kautrē jas, un tad ir gatavs visu bā zt š ai mutē , kas pastā vī gi kaut ko koš ļ ā .
Atpū tā mies 7 dienas, domā ju emociju pietiek! Peldē jā mies jū rā , sauļ ojā mies ar mē ru, nebijā m izsalkuš i, dē ls braukā ja ar slidkalniņ iem pludmalē , baseins pusaudž iem ar slidkalniņ iem un akvaparks nebija vajadzī gs.
Bē rnus izklaidē ja mans dē ls, viņ š viņ iem bija kā padomdevē js, viņ i skrē ja pē c viņ a un pat atcerē jā s viņ a vā rdu ; )).
Ja rakstī ju nedaudz haotiski, atvainojos, emocijas joprojā m ir svaigas!
Esam apmierinā ti ar visu un vē lamies nā kamo vasaru pavadī t SeaLand Evpatorijā!! !
Varbū t jū lijā , kad sā ksies animā cija, gribē tos tikt uz svinī bā m un piedalī ties kostī mu skatē s!
No ieteikumiem, iespē jams, nezinu, apsveriet iespē ju iegā dā ties nepiecieš amo lietu (no saules apdegumiem, pē c saules apdegumiem, pirmā s nepiecieš amī bas preces, š ampū ni, mazgā š anas lī dzekļ i) mini veikalu. Protams, nepietiek ar labu diennakts laiku!
Katrs, dodoties atvaļ inā jumā un izvē loties nakš ņ oš anas vietu, jau saprot, ko sagaidī t! ES tā domā ju!
Izlasot visus komentā rus daž ā dā s vietnē s, es tomē r atstā ju savu izvē li par š o pansionā tu (viesnī cu). Man un dē lam (12 gadi) vajadzē ja smilš u pludmali un jū ru blakus pansijai. Protams, vietne saka, ka jū ra ar pludmali ir gandrī z ā rpus vā rtiem, bet tur ir jā š ķ ē rso ceļ š . Dē ls mani mierinā ja, ka, iespē jams, š ajā laikā daudz kas tika uzbū vē ts, bet vieta netika labota. Bet tas nav bail, lī dz jū rai 2-3 min gā jiens. Pludmales ir iztī rī tas, ir kur nomazgā t smiltis no kā jā m, arī pie ieejas viesnī cā , ir arī jaucē jkrā ns, kur kā jas izskalot.
Ī paš s paldies par palī dzī bu un atsaucī bu administratorē m Jū lijai un Oljai! Vienmē r, uzsveru, vienmē r palī dzi! Pat atverot vī nu man saplī sa korķ viļ ķ is, teica, ka viņ iem tas ir reģ istratū rā , un manā bē dā palī dzē ja apsargs un visu amatu meistars Boriss, arī liels paldies viņ am!
Pat tad, kad Biblioglobus pā rstā ve Violeta sapucē ja ar sausajā m devā m (viņ a vienkā rš i aizmirsa pateikt, ka braucam ekskursijā ), administratore Jū lija pati visu sakā rtoja.
Runā jot par ē dienu, mums ar dē lu (un viņ am ļ oti patī k ē st) pietika, paē dā m brokastis, pusdienas, vakariņ as. Augļ i? Jū s vienmē r varat braukt ar N6 autobusu (13 rubļ i braucienā ) un nokļ ū t Kolhozny tirgū (Fresh lielveikalu pietura), ko vien vē laties! Lielveikalā var nopirkt arī labas preces, bet tur aiz benzī ntanka ir PUD lielveikals, ir lē tā k.
Istaba atbilst visā m vajadzī bā m! Viss, kas jums nepiecieš ams, viss ir tur! Viņ i tī ra, maina dvieļ us, maina gultas veļ u. Sakopj pē c katra apmeklē tā ja tā , ka pat logus izmazgā , mē beles pā rceļ , brī nī jos! Darbs ir uzbū vē ts tā , lai viss bū tu, lai klients bū tu apmierinā ts!
Reģ istratū rā ir dzesē tā js un katrs ielej sev ū deni, kā ds tē jai, kā ds pudelē s, kā ds vienkā rš i padzerš anai. Mē s dzeram ū deni un nepatī k braukt turp un atpakaļ , braucā m ar tramvaju (14 rubļ i braucienā ) caur vienu pieturu ir veikals, ir liels vī na sortiments un ir ū dens 5l pudelē s, mums pietika uz nedē ļ u.
Reģ istrē joties viņ i katram iedod plastikā ta karti ar numuru, jū s parā dā t š ī s kartes ē damistabā un, saskaņ ā ar to, ko pasū tī jā t iepriekš , viņ i uzklā j jums galdu. Tā pē c, saņ emot kartes, nekavē joties pasū tiet ē dienu pē c saviem ieskatiem no ē dienkartes reģ istratū rā . Ja jū su apetī te ir liela, jū s vienmē r varat kaut ko uzkost kafejnī cā un ē dnī cā pā ri ceļ am.
Un var pastaigā ties pa pludmali, pasē dē t kafejnī cā un iedzert piena kokteili bē rniem vai alkoholu pieauguš ajiem un apbrī not jū ru!! !
Jū s dodaties uz jū ru! Ja vajag ballī tes, tad izvē lies viesnī cas pilsē tā ! Man vajadzē ja relaksē još as brī vdienas! Un es sapratu! Ļ oti laimī gs, un mans dē ls ir laimī gs! Jū ra tī ra un caurspī dī ga, dibens smiltis, ja gribi dziļ umu peldies prom, bē rniem skaistā kā vieta. Dē ls snorkelē ja un skatī jā s uz krabjiem, vientuļ ajiem krabjiem, zivī m un gliemež vā kiem. Attiecī gi iedegā s tikai mugura; ))
Mē s devā mies uz Evpatoriju uz delfinā riju (Jaunais). Biļ etes rezervē ju mā jaslapā un pusstundu pirms starta vajadzē ja izpirkt, atbrauca un izpirka. Sē dvietas ir bez maksas, tā pē c, ja vē laties pilsē tas centru un pie baseina, dodieties tur agri. Mums paveicā s, ka sē dē jā m centrā . Priekš nesums mū s pā rsteidza ar savu daudzveidī bu, bijā m pilnī bā sajū smā par redzē to! ! ! Dē lu pat uzaicinā ja uzspē lē t bumbu ar balto vali, viņ š iemeta vaļ am bumbu baseina centrā , un viņ š to nodeva rokā s! Piedzī voto nevar aprakstī t vā rdos! Tas ir jā jū t!
Bijā m arī ekskursijā uz Taiganas lauvu parku (ar maziem bē rniem ir grū ti, autobuss savā c cilvē kus no visā m viesnī cā m, piestā jot daž ā dā s vietā s, visus savā cā m un ceļ š bija 3.5 stundas, grū ti pat pieauguš am). Š ī ir ī paš a vieta, tas ir zoodā rzs un atrakciju parks un liela teritorija ar lauvā m. Gandrī z visus dzī vniekus var pabarot, pā rtiku pā rdod turpat (protams, cenas dī vainas, piemē ram: banā ns-50 rubļ i). Bet ko gan nevar nopirkt, lai bē rns acī s redz laimi un sajū smu (protams, mē reni), barojot dzī vnieku, sā kumā viņ š baidā s un kautrē jas, un tad ir gatavs visu bā zt š ai mutē , kas pastā vī gi kaut ko koš ļ ā . Un, kad viņ š pabaroja lauvas (saldē juma gabals vistas stilba - 100 rubļ i), jums ir jā paburkš ķ maiss, tad, kad lauva pievē rsī s uzmanī bu, iemetiet dā rgo gabalu un skatieties, kā viņ š to ē d.
Atpū tā mies 7 dienas, domā ju emociju pietiek! Peldē jā mies jū rā , sauļ ojā mies ar mē ru, nebijā m izsalkuš i, dē ls braukā ja ar slidkalniņ iem pludmalē , baseins pusaudž iem ar slidkalniņ iem un akvaparks nebija vajadzī gs.
Ja rakstī ju nedaudz haotiski, atvainojos, emocijas joprojā m ir svaigas!
Esam apmierinā ti ar visu un vē lamies nā kamo vasaru pavadī t SeaLand Evpatorijā! ! !
Отель, цветник, чистота Набережная, вечерний пляж Везде цветы и цветущие кустарники На пляже для детей любое развлечение Здание столовой Дно песок и море прозрачное Красота Дельфинарий в г.Евпатория
аватар igorfirstutest
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nedaudz atpū tos no pā rē jiem, tagad varat uzrakstī t objektī vu pā rskatu: Bija 3 pieauguš ie un 2 gadus vecs bē rns. Cena: 650 UAH diviem + 100 UAH papildu gulta + 15 UAH komunā lie maksā jumi vienam bē rnam = 765 UAH dienā (bez ē dienreizē m) Tā tad Sealand ir gan "+", gan "-". … Tomēr ▾ Es nedaudz atpū tos no pā rē jiem, tagad varat uzrakstī t objektī vu pā rskatu:
Bija 3 pieauguš ie un 2 gadus vecs bē rns.
Cena: 650 UAH diviem + 100 UAH papildu gulta + 15 UAH komunā lie maksā jumi vienam bē rnam = 765 UAH dienā (bez ē dienreizē m)
Tā tad Sealand ir gan "+", gan "-".
Plusi:
1. Atpū tniekiem ir tiesī bas apmeklē t bē rnu sanatorijas "Primorsky" pludmali. Pludmale smilš aina, atrodas 100-150 m no pansionā ta, ir sakopta, cilvē ku salī dzinoš i maz, jū ra tī ra.
2. Pansionā ta teritorija ir sakopta, daudz puķ u, ir rotaļ u laukums.
3. Visā s istabā s ir balkons, kondicionieris, TV, ledusskapis, karstais/aukstais ū dens, gultas un dvieļ u maiņ a. No balkona var redzē t jū ru : )
4. Animā cija: bija 2 meitenes, katru dienu no 14:30 lī dz 17 atvē rta bē rnu istaba, katru vakaru tiek organizē tas rotaļ as un dejas bē rniem. Mū su izbraukš anas dienā bija plā nota Neptū na diena.
Bē rni ir ieinteresē ti.
5. Wi-Fi reģ istratū rā darbojas labi.
Mī nusi:
1. Infrastruktū ras trū kums pansionā ta tuvumā .
2. Energosistē ma. Tiek piedā vā tas brokastis (45 UAH),
pusdienas (70 UAH), vakariņ as (55 UAH). Jū s varat pasū tī t visu, kas jums ir ē rts.
Galvenais trū kums ir:
- laiks (pusdienas no 13 lī dz 14 - š ajā laikā mana meita guļ )
- neliela izvē le (2 ē dieni jā izvē las iepriekš )
- nespē ja pasū tī t daļ u (piemē ram, brokastī s tikai salā ti)
- vispirms ir jā maksā reģ istratū rā (stingri ieteicams 3 dienas iepriekš )
3. Papildgulta nav no ē rtā kajā m.
4. Aiz pansionā ta 20 m attā lumā ir dzelzceļ š . Vieglajiem gulš ņ iem tas nebū s labā kais bonuss.
5. Milzī gs skaits zirnekļ u (man tie ir lieli, es nezinu kā Krimas) un odu. Tā tad, sē dē š ana uz balkona vakarā nedarbosies.
6. Serviss atstā j daudz vē lamo. Bija daž i mirkļ i. . .
- Episki ar verdoš u ū deni. Pansionā tā aizliegts izmantot elektriskā s tē jkannas. Iekā rtojoties mums to pateica, vienlaikus norā dot, ka 2 stundas no rī ta un 2 stundas vakarā var paņ emt 1 litru bē rniem lī dz 3 gadu vecumam. Pagā ja 2 dienas un reģ istratū rā salū za tē jkanna, kuru viņ i nodeva "remontam". Kā das muļ ķ ī bas! ! ! Par istabu maksā ju 765 UAH/dienā , domā ju, ka var nopirkt tē jkannu. Pagā juš as 6 dienas, tē jkanna palikusi "remontā ". Ir vē rts atzī mē t, ka mums vairā kas reizes iedeva ū deni pē c tam, kad mana 2 gadus vecā meita no reģ istratū ras teica tantei, ka vē las tē ju.
- Reiz, maksā jot meitai par brokastī m uz vienu dienu, man teica "tik mazas summas mē s nepieņ emam". Tas bija vienkā rš i smieklī gi, ņ emot vē rā , ka viņ i to paņ ē ma vakar.
- Saņ emot istabu izrakstī š anā s laikā , uz gultas pā rklā ja tika konstatē ti zī muļ u traipi (meita kaut ko zī mē ja un pieskā rā s gultas pā rklā jam). Viņ i teica: "Ja tas nenomazgā sies, mē s kaut ko izlemsim. " Atkal, 765 UAH / dienā...Jū s varat atļ auties mazgā t visu. Par laimi noskaidrojā s : )
Secinā jums: mē s tur vairs nebrauksim.
Kas attiecas uz brī vdienā m Evpatorijā ar š ā du pakalpojumu (jū s varat samierinā ties ar pā rē jo) - nedaudz dā rgi. 2 reizes lē tā k bū tu labi.
аватар o.katya.a
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Sā kš u no tā lienes. Bē rni jubilejā uzdā vinā ja biļ eti uz pansionā tu Sealand. Nolē mu aizbraukt paskatī ties vismaz kur braukš u, palasī t atsauksmes par pansionā tu. Lai neteiktu vairā k, es nebiju ī paš i patī kami pā rsteigts. … Tomēr ▾ Sveiki. Sā kš u no tā lienes. Bē rni jubilejā uzdā vinā ja biļ eti uz pansionā tu Sealand. Nolē mu aizbraukt paskatī ties vismaz kur braukš u, palasī t atsauksmes par pansionā tu. Lai neteiktu vairā k, es nebiju ī paš i patī kami pā rsteigts. Braucu jau piesardzī gi, ņ emot vē rā , ka bē rni man uztaisī ja bezmaksas pieteikumu mazbē rnu formā , kuriem ir 6 un 3 gadi, braucienam. Sā kš u visu pē c kā rtas: 1) administratori mani sagaidī ja ar smaidu, bija mazliet jā pagaida (reģ istrē š anā s 10:00, ierados ap 9), aizveda uz tī ru un ē rtu istabiņ u, visu izskaidroja un pateica to saprotami. Jo Evpatorijā biju pirmo reizi, pē c tam pastā vī gi vē rsos pie viņ iem par pilsē tu un braucieniem pa to. Meitenes nekad mani neatteica. Paldies meitenes.
2) Istaba tika iztī rī ta katru dienu, mainī ti dvieļ i, gultas veļ a arī . Numurā ir drē bju skapis, kondicionieris, TV, duš a, karstais un aukstais ū dens visu diennakti, privā ts balkons. Pansionā tā ir atseviš ķ a telpa gludinā š anai, gludeklis no administratoriem. Tē jkannas nav, tā pē c viņ a skrē ja kā meitene pie mazbē rniem pē c ū dens vā rī š anas ē damistabā , neē rti.
3) Ē damistaba ir lieliska, dizains un interjers ir brī niš ķ ī gs, viesmī ļ u meitenes ir draudzī gas, zā les administratore Vika ir smaidī ga un ļ oti patī kama meitene. Ē diens vienmē r bija svaigs un garš ī gs. Nevis restorā ns, tikai laba kafejnī ca. Neesmu izvē lī gs, spriež u pē c mazbē rniem, un viņ i ē da ar prieku.
4) Mū su uzturē š anā s laikā animatori novadī ja animā ciju "Neptū na diena" pat nomainī ja Neptū na atpū tnieka tē ti. Tas bija lieliski un ļ oti jautri. Gā jā m uz bē rnu istabu, strā dā jā m ar animatoriem, zī mē jā m un spē lē jā mies.
Pansionā ta teritorija ir tī ra, daudz zaļ umu un puķ u. Tas bija nedaudz aizvainojoš i, kad bē rni skraidī ja pa puķ u dobē m, un vecā ki klusē dami stā vē ja un skatī jā s uz to. Liels paldies pansionā ta ī paš niekiem, darbiniekiem un Evpatorijai, pā rē jais bija veiksmī gs. Nā kamajā gadā es pasū tī ju bē rniem braucienu uz otro pansionā tu, kas atrodas Kurortnijā .
аватар irchik0308
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ceļ ojā m kā ģ imene ar diviem bē rniem ar automaš ī nu. Viesnī ca. Ā rā ir skaisti. Ierodoties paņ ē mā m divvietī gu istabiņ u - iegā jā m, pajautā jā m vai ir vietas, apskatī jā m istabiņ u - iekā rtojā mies. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m kā ģ imene ar diviem bē rniem ar automaš ī nu.
Viesnī ca. Ā rā ir skaisti. Ierodoties paņ ē mā m divvietī gu istabiņ u - iegā jā m, pajautā jā m vai ir vietas, apskatī jā m istabiņ u - iekā rtojā mies. Par 8 gadus veco meitu viņ i paņ ē ma papildus. vieta par 50 gn, 2 gadi dē liņ š gulē ja arē nas gultā , atveda lī dzi, samaksā ja par kom. pakalpojumi 15 gn. Telpā , protams, nepietika vietas, bet mē s tur tikai nakš ņ ojā m, un, ja pa dienu, tad arī atpū tā mies. vieta ir novietota tikai gaisa kondicioniera priekš ā , citur nav, tā pē c to nevar ieslē gt, piemē ram, naktī . Ieslē dza ejot uz jū ru. Istabā ir viss, ledusskapis, televizors, tualete, duš a.
Apkalpoš ana. Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m. Gulta - ik pē c pieciem. Tī rī š ana katru dienu. Bē rniem ir animā cija: meitenes tur nodarbojas ar bē rniem, zī mē , spē lē jas, pavada daž ā das brī vdienas gan iekš telpā s, gan viesnī cas pagalmā . Smieklī gi!
Baroš ana. Ē dā m kafejnī cā "Vasara" - pretī viesnī cai. Labs klā sts un labas cenas. Ē diens mums ir pazī stams, mū su ē dnī cā tas ir dā rgs un piesaistī ts laikam. Ir kafejnī ca-bā rs, jū s varat dzert un dzert.
Cits. Ir Wi-Fi, lai gan tas notiek tikai reģ istratū rā un bē rnu istabā kreisā spā rna otrajā stā vā .
Ir kosmetologa, manikī ra, friziera pakalpojumi.
Ā rpus vā rtiem ir stā vvieta, daž i "sarunā ti" ar apsardzi uz 15-20h. Par ko, es nezinu. Mū sē jais bija brī vs.
Pludmale. Reģ istratū rā viņ i iedod karti bezmaksas ieejai, pludmale "Kaija". Normā ls. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi par maksu. 10 gn. diena.
Izklaide pludmalē . Banā ns, Izpletnis, slidkalniņ š jū rā . volejbols. Ar bē rniem animatori pludmalē strā dā.2 vai 3 dienas nedē ļ ā .
Pilsē tā (jā brauc: mikroautobuss, tramvajs) ir atrakciju parks, krastmalā ir daudz interesantu lietu gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Saki virzienā ir akvaparks, saka, ka pieklā jī gi, bet mē s nebijā m. Ja tajā paš ā virzienā - ir mež onī gas pludmales - brī vas, tī ras, nav pā rpildī tas, oļ i, bet uzreiz dziļ i - nav bē rniem.
Lī dzi bija 2 tū kstoš i dolā ru, atgriezos ar 200. Labi atpū tā mies, laiks bija labs, jū ra uztraucā s pā ris dienas - bet lī got pa viļ ņ iem ir saviļ ņ ojums. Silts ū dens.
аватар qwerty31
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š obrī d sē ž u reģ istratū rā un rakstu atsauksmi par š o viesnī cu. Starp citu, š eit ir bezmaksas internets - ak super! kas ķ er tikai reģ istratū rā , lai gan kā Wi-Fi kaimiņ u viesnī cā tiek noķ erts mū su istabā . … Tomēr ▾ Š obrī d sē ž u reģ istratū rā un rakstu atsauksmi par š o viesnī cu. Starp citu, š eit ir bezmaksas internets - ak super! kas ķ er tikai reģ istratū rā , lai gan kā Wi-Fi kaimiņ u viesnī cā tiek noķ erts mū su istabā . Bet tas, protams, nav galvenais, lai gan jau ir nogulsnes. Tagad par galvenajiem mī nusiem:
1. Ļ oti dā rgi. Divvietī gai istabai 650gr + 50gr papildu gultai un tas ir pat bez brokastī m. Un, ja jū s nolemjat ē st viesnī cas ē damistabā , tas jums izmaksā s 60 g pusdienā m, 35 g brokastī m, 45 g vakariņ ā m vienai personai. Pats ē diens nav tik karsts, parasta ē dnī ca. Negribu teikt, ka kaut kas skā bs vai ne svaigs, bet noteikti zinu, ka brokastī s neē da, liks vakariņ ā s. Mē s tur esam bijuš i tikai divas reizes. Tad devā mies uz ē damistabu pretī viesnī cai, tur lielā ka izvē le un lē tā k. Vakarā principā var pusdienot viesnī cas kafejnī cā .
2. Pludmale. Jā , viesnī cai ir sava pludmale, bet interesantā kais ir tas, ka pludmale ir pā rpildī ta, un pludmalē , kas atrodas gandrī z pretī viesnī cai aiz kafejnī cas, vasara ir salī dzinoš i tī ra un nav ī paš i pā rpildī ta, salī dzinot ar viesnī cas pludmali. .
3. Skaitļ i. Paš as telpas principā nekas, ievē rojami ietaupa gaisa kondicionē š anas klā tbū tni. Bet uzkopš ana istabā s ir š ausmī ga. . Tā da sajū ta, ka apkopē jas strā dā par pateicī bu. Uzturoties divas nedē ļ as, gultas veļ a mainī ta tikai VIENU reizi!! !
Nu plusi - nu ir jū ra.
Un nobeigumā iesaku atpū tniekiem - ja ļ oti gribas atpū sties ē rtā s istabiņ ā s, nemeklē , kur var labi un garš ī gi paē st, nemeklē tī ras un brī vas pludmales, labā k dodies uz Ē ģ ipti vai Turciju. Gribu atzī mē t, ka izmaksas bū s tā das paš as.
аватар knopka704
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atpū tā s otrajā viesnī cā , kas atrodas ciematā . Kū rorts. Viss ir vienkā rš i lieliski! Labi numuri ar ē rtī bā m, pieklā jī gs personā ls, saimniece brī niš ķ ī ga. Ja Kurortnojes ciema mē rs pret komunā lo ī paš umu (pludmali) izturē tos tā pat kā Sialendas ī paš nieks pret saviem atpū tniekiem, tad krastmala un pludmale bū tu stā vā ka nekā ā rzemē s. … Tomēr ▾ atpū tā s otrajā viesnī cā , kas atrodas ciematā . Kū rorts. Viss ir vienkā rš i lieliski! Labi numuri ar ē rtī bā m, pieklā jī gs personā ls, saimniece brī niš ķ ī ga. Ja Kurortnojes ciema mē rs pret komunā lo ī paš umu (pludmali) izturē tos tā pat kā Sialendas ī paš nieks pret saviem atpū tniekiem, tad krastmala un pludmale bū tu stā vā ka nekā ā rzemē s. Iesaku visiem. Paldies viesnī cai par brī niš ķ ī go uzturē š anos.
аватар Jonni79
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Internetā atradu viesnī cas adresi. Piezvanī ja administrā cijai un aizgā ja. Pirms tam mē nesi atpū tos Truskavecā . Morā li jau biju gatavs visam mā jkalpojuma "š armam". Man likā s, ka galvenais ir jū ra, un viss pā rē jais ir muļ ķ ī bas. … Tomēr ▾ Internetā atradu viesnī cas adresi. Piezvanī ja administrā cijai un aizgā ja. Pirms tam mē nesi atpū tos Truskavecā . Morā li jau biju gatavs visam mā jkalpojuma "š armam". Man likā s, ka galvenais ir jū ra, un viss pā rē jais ir muļ ķ ī bas. Bet Evpatorijā es biju patī kami pā rsteigts. Reģ istratū ra jau mū s gaidī ja, uzreiz izrā dī ja vairā kas istabas, no kurā m izvē lē ties, uztraucā s, kā mē s tur nokļ uvā m, parā dī ja, kur novietot maš ī nu, parā dī ja pludmali (tā ir 50 metru attā lumā ), ē damistabu utt. Es biju š okā , domā ju, ka varbū t mē s neatrodamies Krimā , bet kaut kur Eiropā .
Ū dens - karsts un auksts - visu laiku, istabā bija konders, lai gan mē s to neieslē dzā m - vairs nebija daudz siltuma.
Trū kumi: aiz viesnī cas ž oga ir daudz zā les (nezā les), varē tu nedaudz daž ā dot ē dienu.
Ī paš u plusu gribu atzī mē t administratori Ž annu, kura strā dā ja ļ oti pieklā jī gi un kulturā li.
аватар turist092009
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lieties š o viesnī cu tieš saistē . Labi, ka nerezervē ju istabu. Uzreiz par rezervā ciju, ja tev š eit nepatī k, nauda netiek atgriezta, tikai tad, ja nebrī dini 20 iepriekš ! dienas. Es nedomā ju, ka jums š eit patiks. Es paskaidroš u, kā pē c: 1) Skumjā kais brī dis ir ē diens. … Tomēr ▾ Izvē lieties š o viesnī cu tieš saistē . Labi, ka nerezervē ju istabu. Uzreiz par rezervā ciju, ja tev š eit nepatī k, nauda netiek atgriezta, tikai tad, ja nebrī dini 20 iepriekš ! dienas. Es nedomā ju, ka jums š eit patiks. Es paskaidroš u, kā pē c:
1) Skumjā kais brī dis ir ē diens. Ja to pat var saukt par ē dienu. Tikai slepkavī ba. Par 400 rubļ iem dienā (pieauguš ajiem) un 240 rubļ iem. (bē rniš ķ ī gi) pā rtiku dabū si kā vissū dī gā kajā ē dnī cā , ja ne sliktā k. Bija septembrī , kad tirgū bija dā rzeņ u un augļ u jū ra. Un tas burtiski maksā ja santī mu. Mē s Sealandē aizrijā m ar pagā juš ā gada vā rī tajā m bietē m, tā pē c svaigu dā rzeņ u salā tus neredzē jā m. Zupas - tikai uz ū dens ar nelielu gabaliņ u kartupeļ u un kā postu. Desa un desa ir rets viesis un 100% lē tā kais, no tiem pat nebija smarž as. No piedevā m tikai kartupeļ i. biezenis un makaroni. Ja bija kotletes, tad manuprā t tā s bija no vistas, bija retums. Porcijas mazas, kā zagtas, godī gi sakot. Ne tikai vī rieš i, bet pat sievietes neē da. Bē rniem arī putra ar rū guš pienu ir norma. Un š ķ ī stoš ā kafija no paciņ ā m uz bē rnu galda, ...un tā jū s varat uzskaitī t bezgalī gi. Ja samaksā s par pā rtiku uzreiz, tad arī nauda netiks atgriezta.
Visi bija š okē ti par ē dienu. Ī paš i grū ti gā ja tiem, kas par š o burdu samaksā ja pilnā apmē rā un bija spiesti to ē st (es to nevaru nosaukt par ē dienu). Tas, protams, beidzā s ar to, ka mans bē rns saindē jā s un mē s savā cā m mantas un izvā cā mies.
2) Par pludmali un jū ru. Pludmale nav tā lu, apmē ram 5 minū tes, ļ oti netī ra, kur maksā.50 grivnas tī ri, tas ir ap 200 rubļ iem, lai gan tad atradā m Oasis pludmali, kur par 10 grivnā m (sezonā varbū t dā rgā k) laba tī ra pludmale. Š ajā Sealand viesu namā ir BEZMAKSAS piekļ uve š ai atkritumu pludmalei.
3) Par istabu - neslikti, no daž ā m istabā m ir skats uz jū ru, mē beles un tehnika visas pieticī gas (kamē r viss strā dā un vesels), dzirdamī ba lieliska. Istaba tika tī rī ta katru dienu, normā li, dvieļ i tika mainī ti, bet š ķ iet, ka tie nebija mazgā ti, bet vienkā rš i noskaloti ū denī . Par to naudu, ko tur maksā apkopē jā m, dī vaini, ka viņ i pat ieradā s mū su istabā uzkopt. Un apkopē ju alga ir 1000 gr, kas ir aptuveni 4000 rubļ u. Rakstu, lai bū tu skaidrs, kā di skopi cilvē ki ir pansionā ta saimnieki.
4)Pats pansionā ts ir tā lu no centra, no tirgus, lī dz tuvā kajam veikalam ā trā solī iet kā das 20 minū tes, lī dz aptiekai, tikai aiziet, mikroautobusi kursē kaut kur lī dz 11iem. Kad lija, stiprs un ne tik ilgi, Simferopoles iela bija applū dusi, tramvajs vairā kas dienas nekursē ja, ū dens bija lī dz ceļ iem, notekas nebija. Kopumā pansionā ts atrodas Evpatorijas nomalē un burtiski attaisnoja savu nosaukumu "Sealand" - jū ras sala, daž as dienas noteikti.
5) Nu par cenā m. Maldinā š ana sā kā s, tiklī dz mē s š eit ieradā mies: cena par istabu bija (pilnī gi tā da pati kā mums) 320 grivnas. Mums prasī ja 640 grivnas dienā - par dienā m, kas bijā m augustā (it kā sezona, lai gan istabas bija aizņ emtas max. 25-30%) un tikai no septembra 320 gr. Lai gan visi un augusts samaksā ja 320 gr. Š ķ irš anā s. Piemē ram, "Veles", kur lī menis ir augstā ks, salī dzinot ar Sealand, par pakā pi augstā ks, cena par istabu bija 300 gr.
Secinā jums: Ļ OTI LABI PADOMĀ JIET, PIRMS NĀ KĀ T UZ Sealand, vietnē tas ir skaisti uzrakstī ts un bildes nav nekas, bet tas viss ir tikai virtuā li. Ir maz, kas atbilstu realitā tei.
аватар feechka-lenochk
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Gandrī z piekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Ē diens ir pretī gs. Katru dienu mū s baroja ar griķ iem. Zupu vairā kas reizes deva no konserviem, un bē rniem periodiski kompota vietā audzē ja jupi. Par pā rtiku mē s vairā kkā rt zvē rē jā m ar tehnologu. … Tomēr ▾ Gandrī z piekrī tu iepriekš ē jam apskatam. Ē diens ir pretī gs. Katru dienu mū s baroja ar griķ iem. Zupu vairā kas reizes deva no konserviem, un bē rniem periodiski kompota vietā audzē ja jupi. Par pā rtiku mē s vairā kkā rt zvē rē jā m ar tehnologu. Pirms vakariņ ā m vienreiz dezinficē ar balinā tā ju.
Un š ī s ielas posts ir odi. Acī mredzot tie ir neredzami. Jū s nevarat sē dē t uz lodž ijas, visas kā jas ir sakosts, bē rns tika sasmē rē ts ar repelentiem. Daudz zirnekļ u.
Pludmale ir netī ra, bet ļ oti tuvu. Jū s varat samierinā ties.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Vienī gais, ko es nesapratu, ir tas, kā pē c Evpatorijā jū ra ir ļ oti auksta. Mums bija gandrī z 15 dienas. No tiem nedē ļ u bija vē tra, 2 dienas silts dzidrs ū dens un pē c tam ledus ū dens, 9 grā di. Tad iesila lī dz 11. Un tas ir sezonā . Neviens nepeldē jā s, un daž i to neizturē ja, un tad viesnī cā temperatū ra nokritā s. Pat bē rnu baseinā ū dens nesasildī ja. Un š is ir jau 2. gads pē c kā rtas. Tu maksā naudu par jū ru, bet neesi peldē jis. Tas ir viss.
аватар asy87
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izlasot pē dē jā s divas atsauksmes, biju maigi izsakoties š okē ts. Vē los komentē t viesnī cas un kū rorta “mī nusus”, kas ī paš i pā rsteidza š ajā s atsauksmē s: 1) Ē diens. Aptuveni tajā paš ā laikā atpū tā mies ar pē dē jā apskata autoru. … Tomēr ▾ Izlasot pē dē jā s divas atsauksmes, biju maigi izsakoties š okē ts. Vē los komentē t viesnī cas un kū rorta “mī nusus”, kas ī paš i pā rsteidza š ajā s atsauksmē s:
1) Ē diens. Aptuveni tajā paš ā laikā atpū tā mies ar pē dē jā apskata autoru. Es nezinu, kur viņ us "katru dienu baroja ar griķ iem" un konservē tu zupu. Vienu varu teikt droš i: tā nebija Jū ras zeme. Vai nu biedriem bija ī paš s. izvē lne.
Tur pavadī to 10 dienu laikā izdevā s pieņ emties svarā par pā ris kilogramiem. Ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Visu laiku (ņ emot vē rā to, ka uzreiz tika samaksā ta pilna pansija) pavā rs "atkā rtojā s" tikai pā ris reizes. Katru dienu bija svaigi dā rzeņ i, augļ i un kompoti.
2) Uzreiz brī dina par odiem, jo ​ ​ pansionā ts atrodas burtiski simts metrus no ietekas. Bet tie nā k tikai pē c lietus. Un, ja odi jau ir ielaisti, pansionā ta darbinieki reaģ ē s uzreiz))) Mē s atradā m savus "spā rnotos draugus" divpadsmitos no rī ta.
Pē c piecā m minū tē m mū s apciemoja "odu mednieks" sarga personā ar jaudī gu putekļ u sū cē ju. Tā tas viss beidzā s.
3) Pludmale tiek tī rī ta katru dienu. Tā tad zinā ms papī ru un izsmē ķ u daudzums dienas vidū vairs nav saimnieku vaina, bet gan atpū tnieku nolaidī ba. Kaimiņ os esoš ā pludmale par 50 UAH. atš ķ iras tikai ar elegantu baltu lapeņ u klā tbū tni par 250 UAH. dienā un ierindojas harmoniskā sauļ oš anā s krē slu rindā.
4) Skaitlis. Istabas dekors diezgan atbilst viesnī cas "zvaigznei": pieticī gs, bet gaumī gs. Pā rsteidzoš i, ja cilvē ki "standarta" numura vietā divu zvaigž ņ u viesnī cā sagaida "suite" numuru no piecā m, piebā ztu ar dā rgā m mē belē m un tehniku. Bū tu vē lams pateikt: tā vietā , vai jū s nedaudz kļ ū dī jā ties ar adresi. Turklā t uzjautrinā ja informā cija par darbinieku algā m. Un kur tu ņ ē mi š ā du informā ciju? Vai iespē jams, ka kā ds no darbiniekiem ir sā cis ar jums sirsnī gu sarunu par viņ u smago lietu.
5) Pansionā ta atraš anā s vieta nav noslē pums aiz septiņ iem zī mogiem.
Un, ja jū s neapmierina divu kilometru attā lums no pilsē tas, tad jums nevajadzē tu tur doties. Piecu minū š u brauciena attā lumā atrodas aptieka, veikali un neliels veikals. Vispā r katram savs: kurš ir trokš ņ ains tusiņ š centrā lajos krastmalā s, kurš klusā ģ imenes atpū ta.
6) Cenas. Labā m brī vdienā m cenas ir diezgan pieņ emamas. Lai nemaldos, "pareizā s" cenas ir atrodamas pansionā ta vietnē . Es domā ju, ka izmaksas ir 300 UAH. augustā , maigi izsakoties, neatbilst realitā tei.
7) Un visbeidzot par laikapstā kļ iem. Vai tieš ā m Krimā ir divas Evpatorijas? Kā ds plus 9, par ko tu runā ? Dienā s, kad mē s atpū tā mies, vienu vakaru bija vē trains un pē cpusdienā lija stiprs lietus. Bet temperatū ra visu laiku bija ē rta. Un viņ iem izdevā s iegū t iedegumu un peldē t daudz. Un tu maksā naudu nevis par jū ru, bet par viesnī cas numuriņ u. Pansionā ta administrā cija un darbinieki nav atbildī gi par laikapstā kļ iem, kā arī par "nesasildī to ū deni" bē rnu baseinā , kura vienkā rš i nav.
Rezultā ts ir š ā ds: pansionā ts pilnī bā attaisnoja mū su idejas par komfortablu relaksē još u atpū tu. Mums nebija pretenziju pret Sea Land. Kvalificē ts personā ls un vienkā rš i jauki cilvē ki. Es gribē tu teikt vienu: ja jū s dodaties atvaļ inā jumā , lai saskaitī tu papī ra gabalu skaitu uz ielā m vai kalorijas ē dienā , tad labā k sē dē t mā jā s un skatī ties televizoru. No pā rē jā jums ir jā bauda, ​ ​ nevis visur jā meklē trū kumi. Turklā t rū pī gi sagatavojies ceļ ojumam: uzzini visu par viesnī cu, par pilsē tas apskates vietā m un izklaidē m, par transportu utt. . Vispā r jauku atpū tu!! !
Ночной Sea Land Центральное крыло пансионата Утро перед отъездом Караимские кенасы Мечеть Хан-Джами Пляж Зеленый уголок Здание столовой
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lenchic57
Sakiet, lūdzu, kas zina, kurš jau ir ceļojis uz Jūras zemi, kā tieši sazināties ar administrāciju, šīs viesnīcas kontakttālruņus.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums klimkkk
Kartē redzams, ka netālu no viesnīcas iet dzelzceļš. Vai jūs traucē troksnis, ko rada garāmbraucošie vilcieni?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums pshenko-tatyana
visas atsauksmes par viesnīcu Sea Land 2
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Новейший отель, открывшийся в прошлом сезоне. Sea Land расположен в восточной части евпаторийского курорта. Архитектура и отделка здания выполнена по современным технологиям из экологически чистых природных материалов, что придаёт особый уют и комфорт всему ансамблю: основному зданию, включающему в себя три крыла и отдельно стоящему ресторану по центру. Чистый песочный пляж и небольшая глубина возле берега дают идеальную возможность отдыхать родителям с детьми.

Viesnīcā

бар-ресторан, детская комната с воспитателем, сейф, автостоянка рядом с пансионатом за дополнительную плату, прачечная, экскурсии.

Telpu apraksts

* однокомнатный 2-х местный номер стандарт (17 кв. м.), со всеми удобствами. ТВ, кондиционер, холодильник.

* двухкомнатный 4-х местный семейный (37 кв. м.), со всеми удобствами. ТВ, кондиционер, холодильник.

Водоснабжение: холодная и горячая вода подается бесперебойно.

Adrese г. Евпатория, ул. Симферопольская, 2 к, Пансионат Sea Land.
Tālruņi: Городской телефон: (8-06569) 452-80,452-88
Мобильный телефон.: (+3) 8-098-595-68-90
Tīmekļa vietne: Sea Land
FAQ