Luchistyi 1*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Pansionāts "Radiant" atrodas jūras krastā, kūrorta zonas centrā. Pansionātam ir viena no labākajām pludmalēm piekrastē.Vairāk →
аватар Inyska
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmā iepazī š anā s ar "Radiant" bija 2005. gada Jaunajā gadā , kad aizbraucu uz sanatoriju strā dā t par konsultantu. Bija gaiš s !! ! Man viss ļ oti patika! Teritorija vienkā rš i lieliska, neskatoties uz to, ka bija ziemā viss ir zaļ š un tī rs. … Tomēr ▾ Pirmā iepazī š anā s ar "Radiant" bija 2005. gada Jaunajā gadā , kad aizbraucu uz sanatoriju strā dā t par konsultantu. Bija gaiš s !! ! Man viss ļ oti patika! Teritorija vienkā rš i lieliska, neskatoties uz to, ka bija ziemā viss ir zaļ š un tī rs.
Trī s gadus, kopš.2006. gada, es ar draugiem atpū š os Zaozernoje ciemā , kur atrodas pansionā ts.
Заозерка-лучше отдыха не ищите!!! Заозерка-лучше отдыха не ищите!!! Заозерка-лучше отдыха не ищите!!! А это все в Заозерка-лучше отдыха не ищите!!! Заозерка-лучше отдыха не ищите!!! Заозерка-лучше отдыха не ищите!!! Заозерка-лучше отдыха не ищите!!!
аватар Nataly183
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau otro gadu atpū š amies pansionā tā "Radiant", kas atrodas Evpatorijas ciematā Ozerny. Netā lu no ē kas jū ras, kas man bija ļ oti svarī gi. Atpū tos ar diviem bē rniem, jaunā kajam-3 gadi, vecā kajam-11. Lieliska izklaides programma gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Jau otro gadu atpū š amies pansionā tā "Radiant", kas atrodas Evpatorijas ciematā Ozerny. Netā lu no ē kas jū ras, kas man bija ļ oti svarī gi. Atpū tos ar diviem bē rniem, jaunā kajam-3 gadi, vecā kajam-11. Lieliska izklaides programma gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Ē diens bija normā ls, es pietika, bē rni badā necieta, kā jau parastā ē damistabā . Iesaku visiem!


iemiesojums usikpa
Ja kāds tur ir tagad vai bija agrāk, kāda ir telpa "pagraba" stāvā? Vai tur ir iespējams pavadīt brīvdienas ar 4 cilvēku ģimeni?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums dudar1
dodas uz turieni
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 28 atbildes
iemiesojums dudar1
iet pēc 9 dienām interesanti
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums elemik_77
Lūdzu, sakiet man, ka varat uzticēties tūrisma operatoram "Tūrisma pasaule"
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Пансионат "Лучистый" находится на самом берегу моря в центре курортной зоны. Пансионат имеет один из лучших пляжей на побережье.

Viesnīcā

спортплощадки, тренажерный зал, 2 сауны, ванна с гидромассажем, бассейн, библиотека, 4 бильярда, танцплощадка, бар, 4 пляжа, прокат водных мотоциклов и пляжного инвентаря, медпункт, магазин, парикмахерская, танцплощадка

Telpu apraksts

апартаменты (2 туалета, 2 умывальника, ванна, 2 телевизора, холодильник, кондиционер); люксы (душ, ванна, телевизор, холодильник); 1-2-х местные номера (душ, туалет, цветной телевизор, холодильник- прокат); 3-4-6-ти местные номера с удобствами на этаже.

Adrese Республика Крым, г. Евпатория, п.Заозерное, ул. 60 лет СССР, 23
Tālruņi: +38 (06560) 2-16-38
+38 (06560) 2-18-49
FAQ