Liga klub 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.310
№12 viesnīcas reitingā Evpatorija
8.8 Numurs
9.2 apkalpošana
9.2 Tīrība
7.3 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Pansionāts Liga-club celts 2006. gadā. Tas atrodas Zaozernoe ciematā, 300 metru attālumā no jūras krasta, bērnu veselības kūrorta Evpatorijas centrā. Mājīgais komplekss atrodas ekoloģiski tīrā Krimas nostūrī, kas ir slavens ar savu dziedinošo balneoloģisko klimatu. Pansionāts ir aprīkots ar autonomu dzīvības uzturēšanas sistēmu, visu diennakti tiek piegādāts karstais un aukstais ūdens, ir seifi un bagāžas nodalījums, apsargāta autostāvvieta, privāta jūras pludmale. Kompleksa teritorija ir privātīpašums. Tā ir slēgta nepiederošām personām, apsargāta pa perimetru un aprīkota ar videonovērošanas sistēmām un elektroniskajām caurlaidēm, tiek veikta patrulēšana.Vairāk →
аватар negru-oleg
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izsaku dziļ u pateicī bu visam pansionā ta "Liga-club" kolektī vam. Liels paldies par lielisko apkalpoš anu, brī niš ķ ī go ē dienu un galvenais, ka reti kad redzi, kur ir laba animā cija. Pā rē jā laikā biju mierī ga saviem bē rniem! Bē rni brī vajā laikā bija pastā vī gi aizņ emti ar animatoriem ! ! ! Ļ oti komfortabli numuriņ i, pastā vī ga veļ as maiņ a un uzkopš ana istabā s runā par rū pē m par saviem klientiem! ! ! Visi darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un vienmē r sveicina! Ļ oti jauki un pieklā jī gi puiš i bā rā un ē dnī cas darbinieki! ! Patī kami apzinā ties, ka ir pludmale, glā bē ji vienmē r palī dz un vē ro bē rnus! ! ! Uz š o pansionā tu ar visu komandu braucam jau 4 gadus un vienmē r gribas atgriezties nā kamgad!! ! ! Liels paldies, personī gi "Lī gas kluba" administratorei Elenai, kura palī dzē ja atrisinā t visus jautā jumus, kas radā s atpū tas laikā!!! ! "Liga-Club" LIELS PALDIES!!! ! Ar cieņ u Oļ egs Georgijevič s Negru, Maskavas TSK Black vadī tā js. … Tomēr ▾ Izsaku dziļ u pateicī bu visam pansionā ta "Liga-club" kolektī vam.
Liels paldies par lielisko apkalpoš anu, brī niš ķ ī go ē dienu un galvenais, ka reti kad redzi, kur ir laba animā cija. Pā rē jā laikā biju mierī ga saviem bē rniem! Bē rni brī vajā laikā bija pastā vī gi aizņ emti ar animatoriem ! ! ! Ļ oti komfortabli numuriņ i, pastā vī ga veļ as maiņ a un uzkopš ana istabā s runā par rū pē m par saviem klientiem! ! ! Visi darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un vienmē r sveicina! Ļ oti jauki un pieklā jī gi puiš i bā rā un ē dnī cas darbinieki! ! Patī kami apzinā ties, ka ir pludmale, glā bē ji vienmē r palī dz un vē ro bē rnus! ! ! Uz š o pansionā tu ar visu komandu braucam jau 4 gadus un vienmē r gribas atgriezties nā kamgad!! ! ! Liels paldies, personī gi "Lī gas kluba" administratorei Elenai, kura palī dzē ja atrisinā t visus jautā jumus, kas radā s atpū tas laikā!!! !
"Liga-Club" LIELS PALDIES!!! !
Ar cieņ u Oļ egs Georgijevič s Negru, Maskavas TSK Black vadī tā js
аватар amaleryan
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar ģ imeni. Pensija bija ļ oti laba. Vieta ir brī niš ķ ī ga, lielisks klimats. Ļ oti jauka teritorija un baseins. Telpas ir mā jī gas. Ē dinā š ana visā m atpū tnieku gaumē m un vē lmē m. Izklaides ir gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Pensija bija ļ oti laba. Vieta ir brī niš ķ ī ga, lielisks klimats. Ļ oti jauka teritorija un baseins. Telpas ir mā jī gas. Ē dinā š ana visā m atpū tnieku gaumē m un vē lmē m. Izklaides ir gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Patika viss! Liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu!
аватар A-lesechka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lī gas klubā atpū tā mies 2016. gada augustā . No plusiem: draudzī gs draudzī gs personā ls (ī paš i uz klientu orientē ts Lidija un Svetlana), skaista sakopta teritorija, jautri bē rnu animatori, klusa vieta (nakts gulē jā m ar atvē rtiem logiem). … Tomēr ▾ Lī gas klubā atpū tā mies 2016. gada augustā . No plusiem: draudzī gs draudzī gs personā ls (ī paš i uz klientu orientē ts Lidija un Svetlana), skaista sakopta teritorija, jautri bē rnu animatori, klusa vieta (nakts gulē jā m ar atvē rtiem logiem). Kas attiecas uz ē dienu: viss garš ī gi, man ir iedoma, ka bē rniem pusdienā s jā ē d zupa, tā pē c trī s gadus veca miniatū ra meitene pusdienā s ē da pieauguš o porciju zupas : -)), porcijas lielas 2 pieauguš ajiem un 3 bē rni pasū tī ja 3 porcijas pusdienu/vakariņ u un paē da. Kas attiecas uz pā rtikas izmaksā m: daudzi maskavieš i, kas ierodas reģ ionos, protams, rē ķ inā s ar viss iekļ auts par nominā lo samaksu)), kad tas nenotiek, viņ i apvainojas, bet es varu teikt, ka cenas atbilst uz trauku kvalitā ti. Viss ir ļ oti garš ī gi, mā jī gi, un man personī gi galvenais bija tas, ka nevienam no 3 bē rniem nebija vē dera problē mas visas 10 atpū tas dienas. Pludmale ir iztī rī ta/iztī rī ta, ir sauļ oš anā s krē sli un nojume, mierī gā s dienā s jū rā dzidrs ū dens, peldas zivis (vecā kā meita ar vī ru pat dzeloņ raju redzē juš i! ), Ļ oti sekls. Bē rniem - varbū t ideā lā jū ra (es salī dzinu ar Tay, Kipru, Turciju).
No mī nusiem: jums vajadzē tu veltī t vairā k laika ikdienas telpu uzkopš anai.
Apkopojot iepriekš rakstī to, viss ir ļ oti pieklā jī gi, ē rti, viņ i cenš as iepriecinā t atpū tniekus, un tas ir galvenais, lai atpū stos pē c laba garastā vokļ a, kas nav aizmirsts mā jā s.
аватар zsofeina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
PLUSI: Pansionā ts iekā rtojā s ļ oti ā tri. Pansionā ta teritorija sakopta, daudz ziedu, brī niš ķ ī gs baseins, ļ oti tī ra pludmale. Animatori visu dienu strā dā ar bē rniem, labi darī ts!! ! MINUSI: Dienas rež ī ms nav ī paš i pā rdomā ts: brokastis 8:30, kamē r bē rni paē duš i, tikuš i lī dz pludmalei (atrodas ne tik tuvu), laiks atgriezties, jo. … Tomēr ▾ PLUSI: Pansionā ts iekā rtojā s ļ oti ā tri. Pansionā ta teritorija sakopta, daudz ziedu, brī niš ķ ī gs baseins, ļ oti tī ra pludmale. Animatori visu dienu strā dā ar bē rniem, labi darī ts!! !
MINUSI: Dienas rež ī ms nav ī paš i pā rdomā ts: brokastis 8:30, kamē r bē rni paē duš i, tikuš i lī dz pludmalei (atrodas ne tik tuvu), laiks atgriezties, jo. Saule jau sā k spī dē t. Vakariņ as no 18:00 lī dz 19:00. atkal ar bē rniem tas nav ī paš i ē rts laiks. pē cpusdienas snauda un ceļ ojums uz pludmali, un pē c tam atkal vakariņ ā s.
Brokastis ir iekļ autas ekskursijas cenā , tā pē c brokastu cenas nav zinā mas. Pusdienas un vakariņ as var pasū tī t no rī ta brokastu laikā . Ir ē dienkarte, kurā norā dī ts ē diena nosaukums un bē rnu un pieauguš o porciju svars, CENAS NAV. Cenas uzzinā siet nā kamajā dienā , kad atnesī s rē ķ inu apmaksai. Kur viņ i ņ em tik pā rmē rī gas cenas, bijā m š okē ti. Piemē ram: borš č a porcija bē rniem ir 90 rubļ i, bet 75 gramus smaga "AZU" porcija bē rniem ir 205 rubļ i. (tā da ir jā bū t cenai gaļ ai, un ir seš i mazi, mazi gaļ as gabaliņ i + mē rce) bez piedevas, par to cena atseviš ķ i. un tas ir 205 rubļ i.
Man nā cā s izbraukt vē lā k par paredzē to izrakstī š anā s stundu, viņ i maksā ja papildus par 0.5 dienā m, lai gan viņ i neņ ē ma papildu samaksu no citiem cilvē kiem, kas izbrauc tajā paš ā laikā . Dī vaini!
Vietnē tiek drukā tas tikai pozitī vas atsauksmes - š ī atsauksme netika cauri, lai gan tika nosū tī ta divas reizes.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
PLUSI: Pansionā ts iekā rtojā s ļ oti ā tri. Pansionā ta teritorija sakopta, daudz ziedu, brī niš ķ ī gs baseins, ļ oti tī ra pludmale. Animatori strā dā ar bē rniem visas dienas garumā , labi padarī ts! MINUSI: Dienas rež ī ms nav ī paš i pā rdomā ts: brokastis pulksten 8. … Tomēr ▾ PLUSI: Pansionā ts iekā rtojā s ļ oti ā tri. Pansionā ta teritorija sakopta, daudz ziedu, brī niš ķ ī gs baseins, ļ oti tī ra pludmale. Animatori strā dā ar bē rniem visas dienas garumā , labi padarī ts! MINUSI: Dienas rež ī ms nav ī paš i pā rdomā ts: brokastis pulksten 8.30 min. , kamē r bē rni ē da, nokļ uva pludmalē (atrodas ne tik tuvu), laiks atgriezties, jo saulī te jau sā k cepinā t. Vakariņ as no 18:00 lī dz 19:00. atkal, ar bē rniem, tas nav ī paš i ē rts laiks, jo pē cpusdienas snauda un brauciens uz pludmali, un pē c tam atkal atgriezties vakariņ ā s. Brokastis ir iekļ autas ekskursijas cenā , tā pē c brokastu cenas nav zinā mas. Pusdienas un vakariņ as var pasū tī t no rī ta brokastu laikā . Ir ē dienkarte, kurā norā dī ts ē diena nosaukums un bē rnu un pieauguš o porciju svars, CENAS NAV. Cenas uzzinā siet nā kamajā dienā , kad atnesī s rē ķ inu apmaksai. Kur viņ i ņ em tik pā rmē rī gas cenas, bijā m š okē ti. Piemē ram: borš č a bē rnu porcija 90 rubļ i. , bet "AZU" bē rnu porcija 75g svarā -205 rubļ i. (tā da ir jā bū t cenai gaļ ai, un ir seš i mazi, mazi gaļ as gabaliņ i + mē rce) bez piedevas, par to cena atseviš ķ i. un tas ir 205 rubļ i. Man nā cā s izbraukt vē lā k par paredzē to izrakstī š anā s stundu, viņ i maksā ja papildus par 0.5 dienā m, lai gan viņ i neņ ē ma papildu samaksu no citiem cilvē kiem, kas izbrauc tajā paš ā laikā . Dī vaini! Vietnē tiek drukā tas tikai pozitī vas atsauksmes - š ī atsauksme netika cauri, lai gan tika nosū tī ta divas reizes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Helena11
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pā rtikas cenas ir augstas, ē diens nav garš ī gs, vienmuļ š un dā rgs. Apkalpoš ana ir deputā tu padomes lī menī , sejas skā bas un nelaimī gas, kā animatoru meitenes. kā arī bā rā . tu maksā pasakainu naudu un pat nesmaidi pretī un nevē lies labu apetī ti. … Tomēr ▾ Pā rtikas cenas ir augstas, ē diens nav garš ī gs, vienmuļ š un dā rgs. Apkalpoš ana ir deputā tu padomes lī menī , sejas skā bas un nelaimī gas, kā animatoru meitenes. kā arī bā rā . tu maksā pasakainu naudu un pat nesmaidi pretī un nevē lies labu apetī ti
аватар tehnoinvest
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pansija, radī ta lieliskai atpū tai ar bē rniem. Iesakā m visiem. Jū s nebū siet vī luš ies. Animā cija bē rniem ļ oti augstā lī menī , labi padarī tas meitenes. Ē diens ir vienkā rš i lielisks (it ī paš i vakariņ as). … Tomēr ▾ Pansija, radī ta lieliskai atpū tai ar bē rniem. Iesakā m visiem. Jū s nebū siet vī luš ies. Animā cija bē rniem ļ oti augstā lī menī , labi padarī tas meitenes. Ē diens ir vienkā rš i lielisks (it ī paš i vakariņ as). Paldies pludmales darbiniekiem.

Mī nusi 2 mē neš u atpū tai netika atrasti. Bet varbū t viens neliels mī nuss ir slidkalniņ š rotaļ u laukumā (jā padara droš ā ks bē rniem no 2 lī dz 6 gadiem).
Ar cieņ u
Natā lija
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Jā , atpū ta bē rniem nav slikta - viņ i nodarbojā s ar bē rniem, bet ļ oti gausi un galvenokā rt ar vecā kiem bē rniem no 7 gadu vecuma, un neviens negribē ja jaukties ar 4-5 gadus veciem mazuļ iem. Viss pā rē jais: ē diens vienmuļ š , ļ oti dā rgs un negarš ī gs, cenas visam lielas, administratori kā rtē jo reizi nesmaida. … Tomēr ▾ Jā , atpū ta bē rniem nav slikta - viņ i nodarbojā s ar bē rniem, bet ļ oti gausi un galvenokā rt ar vecā kiem bē rniem no 7 gadu vecuma, un neviens negribē ja jaukties ar 4-5 gadus veciem mazuļ iem. Viss pā rē jais: ē diens vienmuļ š , ļ oti dā rgs un negarš ī gs, cenas visam lielas, administratori kā rtē jo reizi nesmaida. Pirms pansionā ta izvē les atpū tai ar bē rnu, ilgi pē tī ju pansionā tu vietas, kad ieradā mies Lī gas klubā , daudz kas izrā dī jā s ne tik skaisti aprakstī ts vietnē . Bijā m vī luš ies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pansija, radī ta lieliskai atpū tai ar bē rniem. Iesakā m visiem. Jū s nebū siet vī luš ies. Animā cija bē rniem ļ oti augstā lī menī , labi padarī tas meitenes. Ē diens ir vienkā rš i lielisks (it ī paš i vakariņ as). … Tomēr ▾ Pansija, radī ta lieliskai atpū tai ar bē rniem. Iesakā m visiem. Jū s nebū siet vī luš ies. Animā cija bē rniem ļ oti augstā lī menī , labi padarī tas meitenes. Ē diens ir vienkā rš i lielisks (it ī paš i vakariņ as). Milzī gs paklans pludmales darbiniekiem. Neatradā m nekā dus mī nusus 2 mē neš u atpū tai. Bet varbū t viens neliels mī nuss ir slidkalniņ š rotaļ u laukumā (jā padara droš ā ks bē rniem no 2 lī dz 6 gadiem).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар I_Shahana
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ar mazdē lu. Pansionā ta Liga Club mā jaslapā sniegtā informā cija ir patiesa. Draudzī gs personā ls. Animatoru darbs ir ļ oti labi organizē ts. Droš i vien nā kamgad atgriezī simies. … Tomēr ▾ Atpū ta ar mazdē lu. Pansionā ta Liga Club mā jaslapā sniegtā informā cija ir patiesa. Draudzī gs personā ls. Animatoru darbs ir ļ oti labi organizē ts. Droš i vien nā kamgad atgriezī simies.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Пансионат Лига-клуб построен в 2006 году. Он расположен в пгт Заозерное в 300 метров от берега моря, в центре детского оздоровительного курорта г. Евпатория. Уютный комплекс находится в экологически чистом уголке Крыма, знаменитом своим целебным бальнеологическим климатом. Пансионат оборудован автономной системой жизнеобеспечения, круглосуточно подается горячая и холодная вода, имеются сейфы и камера хранения, охраняемая автостоянка, собственный морской пляж. Территория комплекса является частной собственностью. Она закрыта для посторонних, охраняется по всему периметру и оборудована системами видеонаблюдения и электронных пропусков, производится патрулирование.

Pludmales apraksts Морской пляж протяженностью 75 метров береговой линии, расположенный в 300 метрах от пансионата. На пляжной территории в 2008 году завершено строительство павильона, благодаря чему пляж оборудован туалетами и душевыми с горячей и холодной водой, раздевалками, тентами и навесами. К услугам отдыхающих предоставляются шезлонги и иной инвентарь, а также мороженное и прохладительные напитки.
Viesnīcā

открытый бассейн с подогреваемой водой, чайная и кальянная беседки, детская игровая площадка, пруд с лилиями, фонтаном и завораживающей ночной подсветкой, мангал, барбекю, оригинальные малые архитектурные формы. Столовая ресторанного типа и бар в оригинальном оформлении, вместимостью до 90 человек. Пространство столовой организовано на двух уровнях, что позволяет проводить любые семинары, деловые игры, встречи и другие мероприятия.

Организация качественного лечения на медицинской базе лучшего санатория пгт Заозерное «Маяк».

Telpu apraksts

Три отдельных 4-х-уровневых коттеджа емкостью по 12 номеров европейского класса. На первом уровне коттеджей размещаются административные службы, оздоровительный и развлекательный комплексы, блок питания. На втором и третьем уровне – двухкомнатные номера «люкс»; на четвертом уровне – номера «студия-люкс». Номера имеют отдельный вход и оборудованы всем необходимым от встроенной кухни до сейфа для хранения ценностей, телевизора и кондиционера.

Adrese 97493, Украина, АР Крым, г. Евпатория, пос. Заозерное, ул. Аллея Дружбы, 76
Tālruņi: +38057 715 13 83, +7499 921 02 19
Tīmekļa vietne: Liga klub
FAQ