Ispanskii dvorik 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.210
№9 viesnīcas reitingā Evpatorija
8.2 Numurs
8.1 apkalpošana
8.4 Tīrība
5.9 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Privāts pansionāts "Spanish Yard" atrodas Evpatorijas pilsētas vēsturiskajā daļā, privātajā sektorā. Jūsu rīcībā ir četras kotedžas un vienistabas dzīvoklis ar visām ērtībām. Pastāvīgi karsts un auksts ūdens. Dzīvokļi "Spānijas pagalms" ir ērts dzīvesveids jums un jūsu ģimenei. Tiem ir laba atrašanās vieta (līdz Tereškovas vārdā nosauktajai krastmalai iet ne vairāk kā 5 minūtes, līdz labiekārtotai pludmalei tikai 15 minūtes).Vairāk →
аватар olgaglebova79
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s esam š eit jau otro gadu pē c kā rtas. Pagā juš ajā gadā paņ ē mā m istabiņ u ar privā tā m labierī cī bā m lielā ē kā , š ogad paņ ē mā m kotedž u diviem. Mē s lieliski atpū tā mies. … Tomēr ▾ Mē s esam š eit jau otro gadu pē c kā rtas. Pagā juš ajā gadā paņ ē mā m istabiņ u ar privā tā m labierī cī bā m lielā ē kā , š ogad paņ ē mā m kotedž u diviem. Mē s lieliski atpū tā mies. Istabas tī ras, gultas ē rtas, teritorija sakopta. Ap stū ri st. Karaimskaya, kur katru piektdienu notiek ielu svē tki. Blakus centrā ltirgus, lielveikali, krastmala. Saimnieki un viesi patī kami un draudzī gi.
аватар elena84-84
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies saimniekiem Valentī nai Petrovnai un viņ as dē lam Aleksejam. Viss bija labi. Laipni, simpā tiski, viesmī lī gi cilvē ki. Mē s iesakā m ikvienam atpū sties villas spā ņ u pagalmā . Irina, Viktors … Tomēr ▾ Liels paldies saimniekiem Valentī nai Petrovnai un viņ as dē lam Aleksejam. Viss bija labi. Laipni, simpā tiski, viesmī lī gi cilvē ki. Mē s iesakā m ikvienam atpū sties villas spā ņ u pagalmā . Irina, Viktors
аватар AllaViktorovna
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija ģ imenes brī vdienas Spā nijas pagalmā . Ģ imenē ir divi mazi bē rni (1 gads un 7 gadi), tā pē c pā rē jais tika izvē lē ts ļ oti rū pī gi. Prasī bas bija sekojoš as: klusa vieta, veļ asmaš ī nas klā tbū tne, virtuve, tirgus un lielveikala tuvums, pagalms. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes brī vdienas Spā nijas pagalmā . Ģ imenē ir divi mazi bē rni (1 gads un 7 gadi), tā pē c pā rē jais tika izvē lē ts ļ oti rū pī gi. Prasī bas bija sekojoš as: klusa vieta, veļ asmaš ī nas klā tbū tne, virtuve, tirgus un lielveikala tuvums, pagalms. . . Tas viss tika atrasts Spā nijas pagalmā . Viesnī ca ir tī ra, lieliska veļ a un ē rti matrač i. Ī paš i mani pā rsteidza zaļ ais pagalms ar vī nogu pā rpilnī bu, ē st varē ja tieš i pa logu. Uzmanī gi saimnieki (Aleksejs un Valentī na Petrovna). Iesaku ikvienam atpū sties.
аватар Anonim111
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien! Gribu padalī ties savos iespaidos par š o pretī go vietu! ! ! Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, iegū t daudz negatī vu vā rdu un emociju, tad š ī ir vieta jums. Mē s ar vī ru braukā jam pa Krimu jau 5 gadus pē c kā rtas, vienmē r apmeklē jam jaunas vietas un š ogad nolē mā m apmeklē t Evpatoriju. … Tomēr ▾ Labdien!
Gribu padalī ties savos iespaidos par š o pretī go vietu! ! ! Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, iegū t daudz negatī vu vā rdu un emociju, tad š ī ir vieta jums.
Mē s ar vī ru braukā jam pa Krimu jau 5 gadus pē c kā rtas, vienmē r apmeklē jam jaunas vietas un š ogad nolē mā m apmeklē t Evpatoriju. Pē c draugu stā stī tā , nolē mā m aizbraukt uz š o briesmī go vietu ((( vieta.
Protams, naudas nosū tī š ana man neskaidram radī ja lielas aizdomas, bet vī rs uzstā ja uz turieni. Ilgi sarakstī jos ar saimnieku, atbildē ju ilgi un nepilnī gi. Pē dē jā dienā pirms aizbraukš anas viņ š nomainī ja mū su numurs, motivē jot, ka jaunais numurs ir labā ks, nu, protams, es piekritu, ticot vā rdam. Nosū tī ju naudu 100 USD, tā ir samaksa par 2.5 uzturē š anā s dienā m š ajā mā jā . Kopumā mē s ieradā mies Evpatorija, mū s satika un tad sā kā s. . .
Braucā m no stacijas 15-20 minū tes, kad mū s atveda es biju š ausmā s, apkā rt bija akmeņ u dž ungļ i, viss bija viens virs otra. Jā , pagalmā tieš ā m ir strū klaka un karā jas vī nogu ķ ekari, š ī ir vienī gā pozitī vā ī paš ī ba. Nespē dami pā rkā pt vā rtu slieksni, mums uzreiz prasī ja samaksā t visu atlikuš o atvaļ inā jumu par 12 dienā m. Reā li saprotot situā ciju, ka mū su lietas var vienkā rš i izlikt pa durvī m un atvadī ties, protams, mē s uzreiz izdarī jā m ne par ko nemaksā t. Beidzot viņ i atvē ra mū su istabas durvis un tad es paliku vienkā rš i mē ms (((viss netī rs, duš a bez aizkara ir maza telpa apvienota ar tualeti, pirmajā stā vā ir kaut kā das nesaprotamas virtuves imitā cija, otrā principā atbilst kotedž as nr. 3 bildei. Lai nedaudz nomierinā tos, nolē mā m vienkā rš i aiziet paē st, atlikā m mantas, vienojā mies ar saimnieku un devā mies. Apraksts, ka vajag 10 -15 minū tes lī dz smilš u pludmalei pilnī bā neatbilst, lī dz parastajai krastmalai gā jā m 15 minū tes, viss netī rs un akmeņ ains, krastmala vispā r nokauta, sen nebiju neko tā du redzē jis. Patika atmosfē ra. , jo kompā nija atvaļ inā jumā ir daudz labā ka un jautrā ka. Visu pā rrunā juš i, nolē mā m divas dienas palikt Evpatorijā , par ko jau bija atsū tī ta samaksa un tad pā rcelties uz viņ iem. Atgriež oties š ajā neveiksmī gajā mā jā , a. mū s atkal gaidī ja pā rsteigums. likvidē jot situā ciju, mums tika izvirzī tas prasī bas, citā di nevar nosaukt, ka nedrī kstam nenakš ņ ot, neatrasties š ajā teritorijā divas apmaksā tas dienas, jo. par pā rē jo atpū tas laiku š eit nemaksā ja un arī naudu mums negribē ja atdot.
Kopumā svē tku sā kums bija maigi sakot aizē nots. Tā du attieksmi, vā rdus un rupjī bas sen nebiju redzē jis. Viņ i gū st tā dus ienā kumus uz krievijas pilsoņ iem un absolū ta buč a attieksme!! ! KAUNS!! !
Nekā dā veidā nepiekrī tot, viņ i mū s gandrī z vakarā izlaida, atdodot tikai 20 USD. Kā š is.
Tā pē c, ja vē lies adrenalī nu š ā dā formā , tad, protams, centies visu piedzī vot pats, bet, ja vē l gaidi atvaļ inā jumu veselu gadu, tad nekā dā gadī jumā necenties doties uz š o š ausmī go vietu "Spā nijas pagalms"! Informā cijas nekonsekvence, netī rī ba, akmeņ i visur, š ausmī ga attieksme un rupjī bas - lū k, kas jū s te satiks! Tas nav tā vē rts! ! !
аватар AnnaSmirnova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā atpū tā s privā tajā sektorā uz ielas. Starptautisks. Svē tki izdevā s, bet vē los atstā t atsauksmi par citu vietu. Par villas spā ņ u pagalmu. Informā ciju par pagalmu atradā m internetā , informā cija bija vairā kā s vietnē s, bet vispilnī gā kā vietnē : ispanskiydvorik. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā s privā tajā sektorā uz ielas. Starptautisks.
Svē tki izdevā s, bet vē los atstā t atsauksmi par citu vietu. Par villas spā ņ u pagalmu. Informā ciju par pagalmu atradā m internetā , informā cija bija vairā kā s vietnē s, bet vispilnī gā kā vietnē : ispanskiydvorik. crimea. ua Ilgi sarakstī jā mies ar Alekseju par dzī ves apstā kļ iem. . . un galvenais par iespē ju no rezervē š anas. Rezervē š anai bija nepiecieš ams avansa maksā jums 20% apmē rā - tas to apturē ja ! ! ! Kļ uva biedē još i sū tī t naudu uz "vectē va ciemu" un pē c tam nā kt uz halabudku. Bet Aleksejs neatteicā s un uzaicinā ja viņ u ciemos, ko arī izdarī jā m. Viss bija kā uz vietas: omulī gs pagalms, atpū tas telpa, pat trenaž ieru zā le un skatu laukums. . . , vispā r nā kamgad apmeklē sim Spā nijas pagalmu.
аватар m.nikitin22
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s Evpatorijā ar bē rniem Spā nijas pagalmā . Atbraucā m ar autobusu no Tulas ar tū risma aģ entū ru Wind of Wanderings. Laba viesnī cas atraš anā s vieta centrā un blakus tirgum. Teritorija ir ļ oti mā jī ga un skaista. … Tomēr ▾ Atpū tā s Evpatorijā ar bē rniem Spā nijas pagalmā . Atbraucā m ar autobusu no Tulas ar tū risma aģ entū ru Wind of Wanderings. Laba viesnī cas atraš anā s vieta centrā un blakus tirgum. Teritorija ir ļ oti mā jī ga un skaista. Saimnieki individuā li pieiet pie visiem atpū tniekiem, risina visus jautā jumus. Š ī tieš ā m ir villa, ir virtuve, divi stā vi. Fotogrā fijas vietnē atbilst realitā tei Visi nosacī jumi. Katru piektdienu centrā uz ielas taisa svē tkus - uguns š ovus, dzī vā s figū ras. Jū s varat izvē lē ties daž ā das pludmales (maksas, bezmaksas savvaļ as un maz cilvē ku): oļ u vai smilš u. Lī dz centrā lajai promenā dei 5 min. Lī dz smilš u pludmalei 15 min. Kopumā atpū ta mums patika un viesnī cas izvē le ir ļ oti laba. Mē s iesakā m visiem! Ņ ikitina ģ imene.
аватар alteir
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ovasar atpū tos mā jā Sanatorskaya 21. Man ļ oti patika! Skaists pagalms ar strū klaku, daudz zaļ umu! Ļ oti tuvu jū rai. Un iekš ā karaliskajā s kamerā s. Saimnieki laipni, viesmī lī gi cilvē ki: satikā s lieliski, droš i var sazinā ties ar jebkā diem lū gumiem vai ieteikumiem, noteikti palī dzē s! Visas ē rtī bas mā jā ! Vispā r vē l 10 minū tes varu aprakstī t priekš rocī bas! lieliska mā ja un mē ģ inā š u nā kamvasar tur atbraukt!. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū tos mā jā Sanatorskaya 21. Man ļ oti patika! Skaists pagalms ar strū klaku, daudz zaļ umu! Ļ oti tuvu jū rai. Un iekš ā karaliskajā s kamerā s. Saimnieki laipni, viesmī lī gi cilvē ki: satikā s lieliski, droš i var sazinā ties ar jebkā diem lū gumiem vai ieteikumiem, noteikti palī dzē s! Visas ē rtī bas mā jā ! Vispā r vē l 10 minū tes varu aprakstī t priekš rocī bas! lieliska mā ja un mē ģ inā š u nā kamvasar tur atbraukt!
аватар irina_alexey
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m "Spā ņ u mā jā " ar visu ģ imeni (es, vī rs un divi mazi bē rni). Valentī na Petrovna un Lesha ir brī niš ķ ī gi un atvē rti cilvē ki, kuri vienmē r ir gatavi palī dzē t un radī t ikvienam ē rtā kos apstā kļ us. … Tomēr ▾ Mē s palikā m "Spā ņ u mā jā " ar visu ģ imeni (es, vī rs un divi mazi bē rni). Valentī na Petrovna un Lesha ir brī niš ķ ī gi un atvē rti cilvē ki, kuri vienmē r ir gatavi palī dzē t un radī t ikvienam ē rtā kos apstā kļ us. Esam ļ oti pateicī gi mā jiniekiem. Istabas ir glī tas un ē rtas. Ē rta virtuve un terase. Ž itkovsku ģ imene no Sibī rijas: Leš a, Ira, Verusja un Valjuš ka.
аватар Rimpumpel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugiem ceļ ojam pa Ukrainu. Braucam uz 3-4 dienā m. Š ogad maija beigā s devā mies uz Evpatoriju. Atradu š o viesnī cu internetā un nedaudz uztraucos, ka bilde neatbilst realitā tei, pā rā k zaļ a, kā jau sausajai stepei Krimai. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem ceļ ojam pa Ukrainu. Braucam uz 3-4 dienā m. Š ogad maija beigā s devā mies uz Evpatoriju. Atradu š o viesnī cu internetā un nedaudz uztraucos, ka bilde neatbilst realitā tei, pā rā k zaļ a, kā jau sausajai stepei Krimai. Bet viss izrā dī jā s tieš i tā , kā bildē s.
Pirmkā rt, brī niš ķ ī gi, viesmī lī gi saimnieki. Viss tiek darī ts, domā jot par viesu ē rtī bā m, ir viss, kas nepiecieš ams relaksē još ā m brī vdienā m. Un jaunā mā ja ar numuriņ iem ir tikai labu Eiropas 3 * viesnī cu lī menī . Jū s varat rezervē t vismaz kotedž u, vismaz istabu. Un tur un tur bū s ē rti. Koplietoš anas virtuve ir ļ oti liela un ē rta. Domā ju, ka pat sezonas kulminā cijā nebū s pā rpildī ts.
Atraš anā s vieta arī ļ oti laba. Piecas minū tes, un jū s esat tirgū . Turpat aiz stū ra no mā jas sā kas ekskursijas marš ruts "Mazā Jeruzaleme". Kafejnī ca ar brī niš ķ ī giem č eburekiem Karaman. Blakus ir Fresh lielveikals, tieš ā m liels, ar daž ā dā m precē m. Nu, nav tā lu no jū ras.
Kopumā es ļ oti iesaku. Un ž ē l, ka septembrī uz turieni neaizbraucā m. Visas pagalmā esoš ā s vī nogas drī kst apē st, kad tā s nogatavojuš ā s : )
Paldies jums, Aleksej un Valentī na, par jū su darbu, veidojot tik forš u atpū tas vietu. Tiklī dz sā ksim apbraukt Ukrainu pa otro apli, noteikti piestā sim pie jums : ): ): ). Veiksmi tev.
аватар tashenka1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Laba diena visiem! Atpū tos "Spā ņ u pagalmā " mā jā numur 4 maija beigā s ar bē rnu (1 gads) un mammu. Š ī privā tā sektora atraš anā s vieta (Sanatorskaya St. , 21) ir ļ oti laba, lī dz jū rai tieš ā m ir 3-5 minū tes, un tas ir lī dz centrā lajai krastmalai ar visā m atrakcijā m, bā riem utt. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Atpū tos "Spā ņ u pagalmā " mā jā numur 4 maija beigā s ar bē rnu (1 gads) un mammu.
Š ī privā tā sektora atraš anā s vieta (Sanatorskaya St. , 21) ir ļ oti laba, lī dz jū rai tieš ā m ir 3-5 minū tes, un tas ir lī dz centrā lajai krastmalai ar visā m atrakcijā m, bā riem utt. Bet tajā paš ā laikā mā ja ir klusa, nevar dzirdē t mū ziku no krastmalas. Pagalms liels, zaļ š , mā jī gs. Diemž ē l š is ir viens no nedaudzajiem š ī s iestā des "plusiem".
Pati mā ja ir veca, tur daudz visā du spilvenu, vā zes, bildes, daž as tukš as pudeles, bet tas viss ar biezu taukainu un putekļ ainu pā rklā jumu. Un vispā r bija bail skatī ties uz lustru, grī das bija nelī dzenas, starp cokolu un grī du bija spraugas ar atkritumiem, baterijas visas bija zirnekļ tī klos. Mē beles guļ amistabā it kā jaunas, bet kumodei durvis salauztas, viss knapi turas. Saimniece (Natā lija Ivanovna) man pa telefonu stā stī ja, ka nedē ļ u tī rī jusi mā ju un gatavojusies mū su ieraš anā s brī dim, bet patiesī bā grī da bija netī ra un daudz putekļ u. Pirmajā atpū tas dienā ļ oti negribē jā s veikt tī rī š anu, bet bija nepatī kami atrasties mā jā , tā pē c nā cā s ņ emt lupatu rokā s un mazgā t grī das. . Ko neatradu: sausie tarakā ni, dzī vnieku barī ba, aizmirstas rokassprā dzes. . Bet tie tomē r ir sī kumi. . . Pirmā s dienas beigā s izrā dī jā s, ka mā jā ir daudz blusu, pat guļ amistabā lē kā pa gultu. Pē c tam noskaņ ojums beidzot ir krities.
No mā jas "plusiem": mā ja ir vē sa, griesti augsti, un pat karstā dienā var iztikt bez gaisa kondicionē š anas (jā , tas ir). Duš as telpā ir laba kabī ne, veca, bet ar mū ziku un apgaismojumu, laba veļ as maš ī na.
Kopumā mē s, protams, atpū tā mies, bet es nevienam neieteikš u š o "Spā ņ u pagalmu", varbū t citā s mā jā s ir labā k - es nezinu, es uzrakstī ju, kā tas bija pie mums.
Labu atpū tu un veiksmi visiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Anna.85
Meklēju brīvdienu vietu septembrim.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Частный пансионат «Испанский дворик» находятся в исторической части города Евпатория, в частном секторе. К вашим услугам четыре коттеджа и однокомнатная квартира со всеми удобствами. Горячая и холодная вода постоянно. Апартаменты «Испанский дворик» – это удобный способ проживания для Вас и Вашей семьи. Имеют удачное расположение (до набережной им. Терешковой идти не больше 5 минут, до благоустроенного пляжа – всего 15мин).

Viesnīcā

В близи от пансионата находятся: рынок, автостоянка, кафе, бары, рестораны, прогулочные яхты и катера, музеи, экскурсии, комплекс Гезлевские воота.

  • veļas mazgāšana
FAQ