Dolce Vita 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Dolce Vita ir privāta Eiropas klases viesnīca, kas atrodas pašā Evpatorijas kūrorta zonas centrā (150m no jūras). Viesnīcas ēku kompleksā ietilpst: - galvenā ēka, kurā ir trīs vienistabas un viens divistabu apartamenti un jauna kopmītņu ēka 10 divstāvu istabām, kas veidota 2 līmeņos (1 stāvs - viesistaba, 2 stāvs - guļamistaba); - kafejnīca-bārs ar vasaras terasi; - apsargāta autostāvvieta. Pansionāta teritorija ir skaisti labiekārtota un labiekārtota.Vairāk →
аватар sofonov82
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iesaku viesnī cu. Numuri ir 2 stā vi. Ē rtas mē beles. Gultas veļ a balta. Gultas pā rklā js un paklā js vannas istabā viss tī rs un patī kams, istaba tiek uzkopta katru dienu, ļ oti labi. Gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 5 dienā m. … Tomēr ▾ Iesaku viesnī cu. Numuri ir 2 stā vi. Ē rtas mē beles. Gultas veļ a balta. Gultas pā rklā js un paklā js vannas istabā viss tī rs un patī kams, istaba tiek uzkopta katru dienu, ļ oti labi. Gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 5 dienā m. Kā ju dvieļ i tika nesti tī ri katru dienu. Ļ oti draudzī gi apsargi, ja savā stā vvietā nepietika vietas, vienmē r palī dzē ja atrast vietu maš ī nai tuvumā un pieskatī ja maš ī nu. Teritorija aiz ž oga, droš i var ņ emt lī dzi skrejriteņ us un velosipē dus. Kafejnī cas teritorijā . Brokastis iekļ autas. Vienkā rš as brokastis, pietiek. Vienī gais negatī vais ir smē ķ ē još ā s virtuves strā dnieces, kuras novē rojā m pie virtuves, kā jau pieauguš as sievietes, tik izaicinoš i smē ķ ē ja cigaretes darbā . Un tomē r viesmī ļ i kafejnī cā bez kombinezona, pat ne priekš auta. Un viss ir tik brī niš ķ ī gi! Ja jautā jat mū su ģ imenei, vai mē s š eit vē l nā ksim, tad JĀ .
аватар Lera15lera
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesu namā . Kas attiecas uz rotaļ u laukumu - tas ir neliels asfalta laukums blakus automaš ī nā m. Par stā vvietu arī skaļ i saka, 3 maš ī nas der. Kas attiecas uz privā to pludmali - pludmali izmanto ne tikai atpū tnieki pansionā tā , bet arī ikviens, kurš ir samaksā jis par sauļ oš anā s krē slu, tā pē c pludmalē ir drū zma. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesu namā .
Kas attiecas uz rotaļ u laukumu - tas ir neliels asfalta laukums blakus automaš ī nā m.
Par stā vvietu arī skaļ i saka, 3 maš ī nas der.
Kas attiecas uz privā to pludmali - pludmali izmanto ne tikai atpū tnieki pansionā tā , bet arī ikviens, kurš ir samaksā jis par sauļ oš anā s krē slu, tā pē c pludmalē ir drū zma. Ejiet vismaz 10 minū tes lī dz pludmalei.
Attiecī bā uz istabā m - mū su istabā duš as ū dens pilnī bā nepagā ja, un tā pē c bija pastā vī ga stā voš a ū dens smaka, vairā kkā rt sazinā jā mies ar administrā ciju, bet 2 nedē ļ u laikā nekas nav mainī jies. Tī rī š ana notiek parasti, bet izbraukš anas dienā esiet gatavs tam, ka uzkopš ana netiks veikta un atkritumi netiks izvesti, un kopumā jū su istaba tiks apieta, un tas neskatoties uz to, ka istaba tiek apmaksā ts lī dz 24-00. Veļ as maiņ a arī nav laikā , var mainī t ik pē c 6 dienā m, varbū t pē c 4 dienā m uz 5. Brokastis iekļ autas cenā - uzreiz atceros mikroskopiskā s siera kū kas (3 gab. uz porciju), pat 5 gadī gam bē rnam nepietiek. Sapulč u un piegā des pakalpojumi Jevpatorijas dzelzceļ a stacijā - 50 UAH pagā juš ajā gadā - laupī š ana, 10 minū š u brauciens, taksometrs stacijā maksā.20-25 UAH lī dz pansijai.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Dolce Vita- частная гостиница европейского класса расположена в самом центре курортной зоны Евпатории (150м до линии моря).

В комплекс зданий гостиницы входят: - главный корпус, в котором три однокомнатных и один двухкомнатный номера «Люкс» и новый спальный корпус на 10 номеров «дуплекс», выполненных в 2 уровня (1 этаж – гостиная, 2 этаж - спальня); - кафе-бар с летней площадкой; - охраняемая стоянка для автомобилей. Территория пансионата прекрасно озеленена и благоустроена.

Pludmales apraksts в 3 минутах ходьбы от отеля, песчаный собственный пляж.
Viesnīcā

ресторан, Интернет Wi-Fi, автостоянка, детская площадка, услуги няни.

Adrese Евпатория, ул.Токарева, 6
Tālruņi: +38 (06569) 6-07-29
FAQ