Detskii sanatorii Tavrida 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
Bērnu sanatorija "Tavrida" atrodas Evpatorijas pilsētas kūrorta zonas centrālajā daļā, netālu no parka. I. Franko, 500 metri no jūras. Bērnu sanatorija "Tavrida" pieņem bērnus no 10 līdz 18 gadiem ārstēšanai un atpūtai. Sanatorijas galvenais medicīniskais profils ir muskuļu un skeleta sistēmas, asinsrites sistēmas, ne-tuberkuloza rakstura elpošanas orgānu slimības, ādas slimības, ginekoloģiskas slimības.Vairāk →
аватар kievlanka
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
3 reizes atpū tos kopā ar meitu Evpatorijā . Pirmo reizi 2005. gadā atpū tā mies uz vauč era bē rnu sanatorijā "Tavrida" (dalī ja kuponu diviem). Viss bija labi, izņ emot ē dienu. Nekā das daž ā dī bas, gandrī z katru dienu kā da bezgarš ī ga kotlete vai kotlete, tie paš i aukstie makaroni pielipuš i pie piedevas, nekad nedeva kartupeļ us ! , svaigi dā rzeņ i (gurķ i, tomā ti, paprika) - mazos gabaliņ os, it kā zagti. … Tomēr ▾ 3 reizes atpū tos kopā ar meitu Evpatorijā . Pirmo reizi 2005. gadā atpū tā mies uz vauč era bē rnu sanatorijā "Tavrida" (dalī ja kuponu diviem). Viss bija labi, izņ emot ē dienu. Nekā das daž ā dī bas, gandrī z katru dienu kā da bezgarš ī ga kotlete vai kotlete, tie paš i aukstie makaroni pielipuš i pie piedevas, nekad nedeva kartupeļ us ! , svaigi dā rzeņ i (gurķ i, tomā ti, paprika) - mazos gabaliņ os, it kā zagti. Un tas ir augusta beigā s - septembra sā kumā ! To visu speciā li pirkā m tirgū un cenas ir smieklī gas! Nesaprotu, kā pē c mū su ē dnī cā pietrū ka parastie LĒ TIe dā rzeņ i. . . Un man bija ž ē l tos bē rnus un pusaudž us, kuri atpū tā s bez mammā m, t. i. - atdalī jumā , un bija spiesti ē st nesaprotamu, bezgarš ī gu, nekaloriju pā rtiku. Tad mē s redzē jā m viņ us pastā vī gi koš ļ ā jam kaut kā das bulciņ as vai hotdogus. . .
Viss pā rē jais ir vairā k vai mazā k normā li. Mē s ar meitu dzī vojā m divvietī gā istabā.1. stā vā . Bē rniem kopā ar vecā kiem ir ī paš i 2 un 3-vietī gas istabas. Visi pā rē jie bē rni dzī vo pā rē jos stā vos lielā s palā tā s 6-8 cilvē kiem.
Mana meita saņ ē ma ā rstē š anu un ļ oti cienī ga. Gribu teikt, ka sanatorijas ā rsti ir uzmanī gi, izrakstī ja visas iespē jamā s procedū ras: masā ž a, dū ņ u aplikā cijas, hidromasā ž a, inhalā cijas, fizioterapijas vingrojumi utt. Bet atkal tas viss bija iespē jams drī zā k tā pē c, ka es, mamma, biju kopā ar bē rnu. .
Mums ļ oti patika mū su pludmale. Apzinā ti izstaigā ju visu promenā di un nonā cu pie secinā juma, ka mū su pludmale ir pati labā kā . Š ī ir privā ta pludmale, tā ir paredzē ta tikai sanatorijai "Tavrida". Nav "sveš ie", nav biļ eš u kases maksas ieejai. Patieš ā m nav iespē jams pā rliecinā t apsargu, lai tas jū s izlaiž cauri, ja vien neesat no Tavridas. Bet uz pludmali ē st nedrī kst! Mē s paš i aiz nezinā š anas ē dā m savas maizī tes aiz vā rtiem un tikai tad mū s ielaida. Un ziniet, man patika š ī pieeja! Un vietē jie "staigā tā ji" nestaigā pa paš u pludmali ar kukurū zu, zivī m, pastē tē m, baklavu utt. Viņ iem tas ir tabu. Un tas neapš aubā mi piepildā s! Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, ir laba saules aizsardzī ba, ļ oti tī ra pludmale, tur ir ļ oti brī va un neviens uz galvas nestaigā , ir duš a, tualete, dzeramais ū dens, strā dā veselī bas darbinieks.
Jū ra un gaiss septembrī - tikai pasaka! Mums vienkā rš i paveicā s ar laikapstā kļ iem. Vietē jie teica, ka tik maigu un siltu septembri neatceras. Vispā r tad labi atpū tā mies. Manai meitai nebija garlaicī gi, viņ a iepazinā s ar citiem sanatorijas bē rniem. Rezultā tā mū su numurs ļ oti biež i atgā dinā ja savā kš anas punktu pirms diskotē kas vai sacensī bā m. Man paš ai nav sveš a skolotā ja. Nā kamreiz pastā stī š u, kā mē s atpū tā mies Evpatorijā aizpagā juš o gadu un pagā juš ajā vasarā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Детский санаторий "Таврида" расположен в центральной части курортного района в городе Евпатория, недалеко от парка им. И.Франко, в 500 м. от моря.

Детский санаторий "Таврида" принимает на лечение и отдых детей от 10 до 18 лет.

Основной медицинский профиль санатория-заболевания костно-мышечной системы, системы кровообращения, органов дыхания нетуберкулезного характера, заболевания кожи, гинекологические заболевания.

Atrašanās vieta Общественным транспортом: железнодорожным транспортом до города Евпатория, далее трамваем №3 до остановки "Гортеатр", далее трамваем №2 до остановки-Санаторий "Таврида".
Pludmales apraksts собственный закрытый песчаный пляж, оборудован теневой зоной. Растояние до пляжа 500 метров. Дорога проходит по парку.
Viesnīcā

К услугам отдыхающих: кинозал, дискотеки, летний спортивный комплекс, библиотека. Проводятся: развлекательные вечера, конкурсы. Экскурсии. На благоустроенной территории расположены: фруктовый сад, розарий.

Telpu apraksts

Стационарный трехэтажный корпус. * Двух, пятиместные палаты с удобствами на этаже.

Adrese ул.Кирова, 64 , тел. 8 (06560) 3-05-14
Tālruņi: тел. (06569) 30-514, факс 31-557.
FAQ