Tsentralnyi detskii klinicheskii sanatorii Minoborony Ukrainy 1*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.110
№15 viesnīcas reitingā Evpatorija
5.7 Numurs
5.5 apkalpošana
6.3 Tīrība
5.8 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Ukrainas Aizsardzības ministrijas Evpatorijas centrālā bērnu klīniskā sanatorija ir lielākais rehabilitācijas centrs bērniem un pieaugušajiem ar 900 gultām. Tas atrodas senās ostas pilsētas Evpatorijas centrā, seklā Kalamitskas līča krastā. Vecāku ar bērniem atpūtai un ārstēšanai ir izvietotas 2 nodaļas uz 330 vietām. Papildus ir specializēta nodaļa ar 40 gultām pieaugušo ārstēšanai ar lielo locītavu patoloģiju. Vasarā bērni un pieaugušie izmanto paviljonus ar kopējo ietilpību 220 sēdvietas ar istabām 2-3 personām pašā jūras malā. To bērnu izmitināšanai, kuri ieradās ārstēties bez vecākiem, tika uzbūvēta ērta kopmītņu ēka 300 personām, kurā ir specializētas nodaļas 75 personām katrā: alergoloģiskās, ortopēdiskās un divas neiropsihiatriskās. Ārstēšana Slavenā Saki ezera dūņu ārstnieciskās dūņas tiek izmantotas sanatorijas modernajā dūņu vannā bērnu un pieaugušo ar muskuļu un skeleta sistēmas, nervu sistēmas un iekšējo orgānu patoloģijām ārstēšanai. Sanatorijā ir 3 peldbaseini ar termālo minerālūdeni, vannas istaba, komplekss zemūdens mugurkaula vilkšanai minerālūdenī. Šo ūdeni izmanto gļotādu apūdeņošanai, inhalācijām, zarnu skalošanai, dažādu iekšējo orgānu patoloģijām. Sanatorijā ir funkcionālās diagnostikas nodaļa, kas aprīkota ar modernām tehnoloģijām vispusīgai sirds un asinsvadu sistēmas stāvokļa, ārējās elpošanas novērtējumam. Šeit tiek veikti kompleksi neirofizioloģiskie pētījumi, iekšējo orgānu, smadzeņu, asinsvadu sistēmas stāvokļa ultraskaņas diagnostika. Rentgena nodaļa nodrošina nepieciešamo pētījumu apjomu muskuļu un skeleta sistēmas patoloģijās, nervu sistēmas un iekšējo orgānu slimībās. Laboratorijas nodaļā tiek veikts nepieciešamais vispārīgo klīnisko, bioķīmisko un bakterioloģisko pētījumu komplekss. Ķirurģiskās ģērbtuves ar pēcoperācijas un pirmsoperācijas palātām klātbūtne sanatorijā ir saistīta ar plaši izplatīto bērnu muskuļu un skeleta sistēmas slimību ķirurģiskās ārstēšanas izmantošanu. Sanatorijas ķirurgi veiks sarežģītas rekonstruktīvās operācijas lielajām un mazajām ekstremitāšu locītavām, izmainīto ekstremitāšu segmentu noņemšanu, cīpslu-muskuļu plastiku. Sanatorijas ārstiem priekšroka ir inscenētu ģipša izmantošanā bērnu cerebrālās triekas ārstēšanā.Vairāk →
аватар ymakeyshik
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Reģ istrē š anā s bija draudzī ga, un tad sekoja rupjī bas un izbraukš ana uz daž ā dā m istabā m. Viss nesakā rtots, neviens negrib strā dā t, visi darbinieki stā sta cik mazas algas un pā rcē la uz 0.75% no likmes, lai gan es samaksā ju 14 tū kstoš us UAH un atnā cu saņ emt kvalificē tu rehabilitā ciju, viņ iem vienalga viņ u algas, man neviens nedeva atlaidi bē rnam invalī dam, ļ oti lū dzu sanatorijas iestā dē m palielinā t algas darbiniekiem, kauns ir plē st tā du naudu un darbiniekus neko nelikt. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija draudzī ga, un tad sekoja rupjī bas un izbraukš ana uz daž ā dā m istabā m. Viss nesakā rtots, neviens negrib strā dā t, visi darbinieki stā sta cik mazas algas un pā rcē la uz 0.75% no likmes, lai gan es samaksā ju 14 tū kstoš us UAH un atnā cu saņ emt kvalificē tu rehabilitā ciju, viņ iem vienalga viņ u algas, man neviens nedeva atlaidi bē rnam invalī dam, ļ oti lū dzu sanatorijas iestā dē m palielinā t algas darbiniekiem, kauns ir plē st tā du naudu un darbiniekus neko nelikt. Pirmā s 2 dienas gā ju lū gt palī dzī bu, otrā s 2 dienas vispā r lamā jos. Viņ i mani aizsū tī ja pie Ponomorenko cerī bā , ka es turē š u muti ciet. Bet es aizgā ju un uzrakstī ju man sū dzī bu, viņ i tur bija rupji, bet tiklī dz sekretā re apliecinā ja manu vē stuli, viņ i sā ka man smaidī t. Neviens vispā r neatbild. Dzī ves apstā kļ i normā ls uzturs pieļ aujams, bet procedū ras daž ā dā s ē kā s bē rnam 4 gadi, spā rdī š anā s aukstumā utt ar bronhī tu aizbraucā m nedē ļ u agrā k, bet neviens mums pat nezvanī ja, kā jums gadī jā s, neviens nedod viņ iem vajag tavu naudu un tas arī viss. Vietnē viss ir tik skaisti uzrakstī ts, bet, lai saņ emtu pienā cī gu rehabilitā ciju, ņ emiet lī dzi tik, cik maksā biļ ete. Ž ē l, ka mē s tā dā veidā atbalstā m kukuļ us un naudas stimulus no vecā kiem. Protams, es tur nemaksā ju, bet cik daudz nervu man izmaksā ja, lai bē rnam pievē rstu uzmanī bu un padomu. . .
аватар dana93
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es devos uz š o sanatoriju ar savu meitu, kurai tikko bija apritē jis 1 gads un 4 mē neš i. Bē rnam tika diagnosticē ta kreisā s puses hemiparē ze un piramī das mazspē ja. Nolē mu š eit doties, jo. kū rorts tiek uzskatī ts par vienu no labā kajiem bē rniem ar cerebrā lo trieku tuvā kajā s ā rzemē s. … Tomēr ▾ Es devos uz š o sanatoriju ar savu meitu, kurai tikko bija apritē jis 1 gads un 4 mē neš i. Bē rnam tika diagnosticē ta kreisā s puses hemiparē ze un piramī das mazspē ja. Nolē mu š eit doties, jo. kū rorts tiek uzskatī ts par vienu no labā kajiem bē rniem ar cerebrā lo trieku tuvā kajā s ā rzemē s. Turklā t blakus ir jū ra. Kā pē c gan nepamē ģ inā t? No ā rstē š anas tika nozī mē ta masā ž a, vingroš anas terapija, minerā lvannas. Š ajā vecumā jū s nesaņ emsiet nekā du citu ā rstē š anu. Masiere precī zi parā dī ja, kā kopā ar bē rnu jā trenē jas mā jā s, kā di konkrē ti vingrinā jumi jā veic. Manā pilsē tā mums to nerā dī ja, un man nebija lī dz galam skaidrs, kā da fiziskā audzinā š ana bū tu jā dara gadu vecam mazulim ar hemiparē zi un atbalsta trū kumu uz kā jā m. Nozī mī gu lomu spē lē ja tī rs jū ras gaiss, saule. Mana meita nekad nav gulē jusi tik saldi un mierī gi. Tomē r aukstā jū ra apbē dinā ja. Acī mredzot tas nav paredzē ts maziem bē rniem. Tā pē c viņ i vienkā rš i gulē ja uz smiltī m un pieskā rā s smiltī m ar savā m mazajā m rociņ ā m (kā pē c gan ne smilš u terapija? ).
Ja mē s runā jam par dzī ves apstā kļ iem, tad š eit tie acī mredzami nav sveš i (ir arī citas vietas ē rtā kai atpū tai), bet mē s to nedevā mies. Ē diens ir ok, bez liekuma. Varat arī pabarot bē rnu ar zupu, tvaika kotletē m, dā rzeņ iem no pieauguš o š ķ ī vja, pasū tī t viņ am atseviš ķ i graudaugus un skā bo krē jumu. Nu mē s dzī vojā m atseviš ķ ā divvietī gā istabā . Ledusskapis, TV, bē rnu podiņ š , liela izlietne, kurā mazgā ja drē bes un mazgā ja bē rnu.
Piezī me mā tē m ar maziem bē rniem. Lai atrastu lielu bē rnu pā rtikas, autiņ biksī š u izvē li, jā dodas uz pilsē tas centru. Ar ratiem mierī gi aizripoju lī dz vajadzī gajai aptiekai un paņ ē mu preces. Kopumā mē s ar meitu lieliski pavadī jā m laiku. Bez apgrū tinā jumiem, ar lieliskiem ortopē da Š ulgas padomiem, kvalitatī vu ā rstē š anu, ar nesteidzī gā m pastaigā m pa pilsē tu, nelielā m ekskursijā m (kas vē l ir iespē jamas ar mazuli), pastaigā m pa relikviju parku, braukš anu ar maš ī nā m sanatorijā . Ieradā mies lieliskā noskaņ ojumā , ar labu veselī bu, ar ieplā notu ikdienas mā jas rehabilitā cijas programmu. Nā kamgad dosimies ā rstē ties uz Eiropu. Kā iesaka neiropatologi: visur, kur jums jā mē ģ ina, visur jums ir jā ā rstē . Es novē lu jums visiem veiksmi!
в номере пруд в Нижнем парке кровати в номере пришлось сдвинуть игровая комната туалет-умывальник Недалеко от санатория незабываемое
аватар video1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pateicī ba par bē rna invalī da Krasnova Saš as (2 gadi) ā rstē š anu Mē s, Krasnova Nataš a ar dē lu Krasnovu Saš u (2 gadi) un vectē vu Vasiliju Anatoļ jevič u no BELGORODA, KRIEVIJA, pateicoties LABDARĪ BAS FONDAM, pirmo reizi apmeklē jā m JŪ SU sanatoriju ā rstē ties no 18. … Tomēr ▾ Pateicī ba par bē rna invalī da Krasnova Saš as (2 gadi) ā rstē š anu
Mē s, Krasnova Nataš a ar dē lu Krasnovu Saš u (2 gadi) un vectē vu Vasiliju Anatoļ jevič u no BELGORODA, KRIEVIJA, pateicoties LABDARĪ BAS FONDAM, pirmo reizi apmeklē jā m JŪ SU sanatoriju ā rstē ties no 18.02. 13. -04.03. 13. uz 45 dienā m un izsakā m PALDIES VISAI sanatorijas VADĪ BAI, mā rketinga nodaļ as darbiniekiem un visam Ukrainas Aizsardzī bas ministrijas Evpatorijas Centrā lā s bē rnu klī niskā s sanatorijas 5. medicī nas nodaļ as personā lam par sirsnī gs un sirsnī gs sveiciens, par skaidru bē rna invalī da Saš as Krasnova un viņ a mā tes Nataš as Krasnovas ā rstē š anas organizē š anu un KVALITATĪ VU ā rstē š anu. Esam apmierinā ti ar ā rstē š anu un 5 reizes daudzveidī gu uzturu! Paldies visiem par sapratni un visu mū su problē mu atrisinā š anu! Maza bē rna Krasnov SASHI attī stī bā ir vē rojama pozitī va tendence!
Ī paš i vē lamies atzī mē t augsto profesionalitā ti darbā UKRAINAS ECDC MO speciā listi - 5. MO VADĪ TĀ JS Igors Nikolajevič s Š ulga, ā rstē još ais ā rsts Sergejs Valerjevič s Vlasenko, ā rstē još ā pediatre Jeļ ena Jurjevna Korņ eva, masieris Genā dijs Borisovič s Antoneneko, logopē ds. Lidija Vasiļ jevna Korņ eva, maņ u telpas skolotā ja-speciā liste Svetlana Viktorovna Š irš ova, ē dnī cas Nr. 2 viesmī le Olga Kuzminichna Gorodinskaya un daudzi citi nodaļ as speciā listi, kā arī pateicamies visam ē dnī cas Nr. 2 kolektī vam un bē rnu rotaļ u istabas skolotā jiem. par viņ u darbu! ! Vē lamies nā kt vē lreiz uz turpmā ko bē rna ā rstē š anu! Iesakā m citiem vecā kiem savus bē rnus un mazbē rnus ā rstē t Ukrainas ECDKS Aizsardzī bas ministrijas sanatorijā !
Novē lam visiem radoš us panā kumus darbā un veselī bu!
Uz drī zu redzē š anos!
Ar cieņ u no Krasnovu ģ imenes, mazdē la Vasilija Anatoļ jevič a vectē va,
BELGORODA. 07.04. 13
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pateicī ba par bē rna invalī da Krasnova Saš as (2 gadi) ā rstē š anu Mē s, Krasnova Nataš a ar dē lu Krasnovu Saš u (2 gadi) un vectē vu Vasiliju Anatoļ jevič u no BELGORODA, KRIEVIJA, pateicoties LABADARĪ BAS FONDAM, no 18.02 apmeklē jā m JŪ SU sanatoriju. … Tomēr ▾ Pateicī ba par bē rna invalī da Krasnova Saš as (2 gadi) ā rstē š anu Mē s, Krasnova Nataš a ar dē lu Krasnovu Saš u (2 gadi) un vectē vu Vasiliju Anatoļ jevič u no BELGORODA, KRIEVIJA, pateicoties LABADARĪ BAS FONDAM, no 18.02 apmeklē jā m JŪ SU sanatoriju. 13 lī dz 03.04. 13 pirmo reizi uz 45 dienā m un izsakā m PATEICĪ BU VISAI sanatorijas VADĪ BAI, mā rketinga nodaļ as darbiniekiem un visam Evpatorijas centrā lā s bē rnu klī nikas 5. medicī nas nodaļ as personā lam. Ukrainas Aizsardzī bas ministrijas sanatorija par silto un sirsnī go uzņ emš anu, par skaidru ā rstē š anas organizē š anu un KVALITATĪ VU attieksmi pret bē rnu invalī du Krasnovu Saš u un viņ a mā ti Krasnovu Nataš u. Esam apmierinā ti ar ā rstē š anu un 5 reizes daudzveidī gu uzturu! Paldies visiem par sapratni un visu mū su problē mu atrisinā š anu! Maza bē rna Krasnov SASHI attī stī bā ir vē rojama pozitī va tendence! Ī paš i vē lamies atzī mē t augsto profesionalitā ti darbā UKRAINAS ECDC MO speciā listi - 5. MO VADĪ TĀ JS Igors Nikolajevič s Š ulga, ā rstē još ais ā rsts Sergejs Valerjevič s Vlasenko, ā rstē još ā pediatre Jeļ ena Jurjevna Korņ eva, masieris Genā dijs Borisovič s Antoneneko, logopē ds. Lidija Vasiļ jevna Korņ eva, maņ u telpas skolotā ja-speciā liste Svetlana Viktorovna Š irš ova, ē dnī cas Nr. 2 viesmī le Olga Kuzminichna Gorodinskaya un daudzi citi nodaļ as speciā listi, kā arī pateicamies visam ē dnī cas Nr. 2 kolektī vam un bē rnu rotaļ u istabas skolotā jiem. par viņ u darbu! ! Vē lamies nā kt vē lreiz uz turpmā ko bē rna ā rstē š anu! Iesakā m citiem vecā kiem savus bē rnus un mazbē rnus ā rstē t Ukrainas ECDKS Aizsardzī bas ministrijas sanatorijā ! Novē lam visiem radoš us panā kumus darbā un veselī bu! Uz drī zu redzē š anos! Ar cieņ u no Krasnovu ģ imenes, mazdē la Vasilija Anatoļ jevič a vectē vs, BELGORODA. 07.04. 13
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lenusik_78
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Biju ar 2 berniem 2012. gada jū lijā , aizbē gu no turienes pē c 5 dienā m, un tad tā pē c, ka agrā kam laikam nebija lidmaš ī nas biļ etes. Varbū t medicī niskajā daļ ā ir labi, bet parastai atpū tai ir alva. Nekā dā gadī jumā neņ emiet klimata paviljonus, š ī ir kartona mā ja, bez kondicioniera, balkons, labierī cī bas uz bloka, ū dens bez spiediena, bez TV, ledusskapis kā mini bā rs Turcijā , tur ir kā di 2 grī da, neko ī paš u likt nevar. … Tomēr ▾ Biju ar 2 berniem 2012. gada jū lijā , aizbē gu no turienes pē c 5 dienā m, un tad tā pē c, ka agrā kam laikam nebija lidmaš ī nas biļ etes. Varbū t medicī niskajā daļ ā ir labi, bet parastai atpū tai ir alva. Nekā dā gadī jumā neņ emiet klimata paviljonus, š ī ir kartona mā ja, bez kondicioniera, balkons, labierī cī bas uz bloka, ū dens bez spiediena, bez TV, ledusskapis kā mini bā rs Turcijā , tur ir kā di 2 grī da, neko ī paš u likt nevar. Jū ra ir netī ra, aļ ģ ē s, zā lē , no š o klimatisko paviljonu bū vniecī bas jū rā guļ betona plā tnes un bruģ akmeņ i. Ē damzā le atstā j daudz ko vē lē ties, personā ls ir nož ē lojams, ē diens ir pretī gs, dē ls tur lamā jas. Bē rni bija pastā vī gi izsalkuš i, ja ieradā ties ceturtdien, tad sagaidiet pielā gotu ē dienkarti ne agrā k kā otrdien, un š ajā s dienā s apmierinieties ar griķ iem un kā du ē dienu no tiem. Griķ i, iespē jams, ir viņ u iecienī tā kais ē diens. Sliktā k par vietu, kur neesmu satikusi to paš u sovdepu Sendija, š ķ iet, ir greznī ba, salī dzinot ar EDKS. Tas nav pat 1 *, bet vispā r nav!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
mū su bē rni ir laimī gi, ceļ o jau 4 gadus. Lieliski ā rsti, medmā siņ as, aukles. Sakopta teritorija, tī ra pludmale. Esam ļ oti pateicī gi par ā rstē š anu, uzmanī bu un rū pē m! … Tomēr ▾ mū su bē rni ir laimī gi, ceļ o jau 4 gadus. Lieliski ā rsti, medmā siņ as, aukles. Sakopta teritorija, tī ra pludmale. Esam ļ oti pateicī gi par ā rstē š anu, uzmanī bu un rū pē m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem . . biju š ajā sanatorijā no 1986. gada jū lija lī dz 1991. gada jū nijam . . vairā kā s sacī kstē s . . tika veiktas 2 operā cijas . . Gribu pateikt milzī gu paldies 2. nodaļ as priekš niekam medicī nas pulkvedim dienests Muzyka Viktor Petrovich . … Tomēr ▾ Laba diena visiem . . biju š ajā sanatorijā no 1986. gada jū lija lī dz 1991. gada jū nijam . . vairā kā s sacī kstē s . . tika veiktas 2 operā cijas . . Gribu pateikt milzī gu paldies 2. nodaļ as priekš niekam medicī nas pulkvedim dienests Muzyka Viktor Petrovich . . un vispā r visam sanatorijas personā lam, kurš pē c tam strā dā ja 8. un 2. nodaļ ā , ķ irurģ ijas nodaļ ā . . Ļ oti siltas atmiņ as par dzī ves mirkļ iem, kas pavadī ti š ajā s sienā s. . Un ļ oti skumji palasi daž u neapmierinā to sanatorijas apmeklē tā ju ziņ as . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Sū tī ju no Alč evskas. Man tur ļ oti patika. … Tomēr ▾ Sū tī ju no Alč evskas. Man tur ļ oti patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s kopā ar vecā ku un bē rnu grupu. Bē rniem ir problē mas: ī paš a diē ta, kuras neievē roš ana ir bī stama veselī bai. MILZĪ GS PALDIES VISIEM SANATORIJAS PERSONĀ LAM, Ī PAŠ I VISIEM, KAS STRĀ DĀ JA PĀ RTIKAS BLOKĀ , BIJA Ļ OTI GARŠ Ī GI. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vecā ku un bē rnu grupu. Bē rniem ir problē mas: ī paš a diē ta, kuras neievē roš ana ir bī stama veselī bai. MILZĪ GS PALDIES VISIEM SANATORIJAS PERSONĀ LAM, Ī PAŠ I VISIEM, KAS STRĀ DĀ JA PĀ RTIKAS BLOKĀ , BIJA Ļ OTI GARŠ Ī GI. TU ESI SUPERPAVARS. VISS PATIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! GRIBAM NĀ KT ATKAL!!! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Man tur operē ja pirms operā cijas apskatē , ķ irurģ ijas nodaļ as vadī tā js Derjabins A. V. teica "sliktā k nekļ ū s", bet patiesī bā palika sliktā k, kad tu viņ iem par to pastā sti, viņ i maina sarunas tē mu vai sā k visu izgā zt!. … Tomēr ▾ Man tur operē ja pirms operā cijas apskatē , ķ irurģ ijas nodaļ as vadī tā js Derjabins A. V. teica "sliktā k nekļ ū s", bet patiesī bā palika sliktā k, kad tu viņ iem par to pastā sti, viņ i maina sarunas tē mu vai sā k visu izgā zt!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums cheremisinov1
Sakiet, man ir encefalopolimieloneuropatija un NK paraparēze, vai jūs saskaraties ar šādu problēmu..? Cik tas maksās, kad es varu ierasties un kur var dabūt biļeti..?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums ya.ivan413
Sveiki! Es nepaņēmu pareizo tēmu - nolēmu rakstīt šajā. Pērkot vaučeru, tiek noslēgts līgums par pakalpojumu sniegšanu un kur var iepazīties ar tā saturu, ja, protams, tas ir noformēts?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums chernih_babiy
Vēlamies augustā doties uz sanatoriju, divi pieaugušie un divi bērni 10 gadi un 2 gadi, mazulim ir apakšējo ekstremitāšu paraparēze vecākajam - skolioze pieaugušajiem nav jāārstē vai ir iespējams iegādāties vaučerus uz šiem nosacījumiem un aprēķiniet izmaksas rubļos vai eiro par 14-21 dienu paldies
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums sokolyuk
Labdien, mans dēls, septiņus gadus vecs, viņam ir šādas slimības: F06.8 (psihoorganiskais sindroms) ar atlikušo organisko izcelsmi, sekundāra kardiomapotija, epi sindroms, potītes artrīts, labās kājas kaula pēcoperācijas VDT, sekundāra imūndeficīta stāvokļa atveseļošanās , ciktāl mums ir iespējams saslimt ar šādām slimībām jūsu centrā.Un ja iespējams tad atsūtiet rēķinu par ārstēšanu,lūdzu.Jau iepriekš pateicos par atbildi ar cieņu.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums vy7afdlm
vai istabā ir tējkanna
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Евпаторийский центральный детский клинический санаторий Министерства обороны Украины – это крупнейший реабилитационный центр для детей и взрослых на 900 мест. Он расположен в центре древнего города-порта Евпатория, на берегу мелководного Каламитского залива.

Для отдыха и лечения родителей с детьми развернуто 2 отделения на 330 мест. Кроме того, действует специализированное отделение на 40 мест для лечения взрослых с патологией крупных суставов.

В летнее время для проживания детей и взрослых используются павильоны общей вместимостью 220 мест с номерами на 2-3 человека у самой кромки моря.

Для проживания детей, прибывших на лечение без родителей, построен комфортабельный спальных корпус на 300 мест, в котором имеются специализированные отделения на 75 мест каждое: аллергологическое, ортопедическое и два психоневрологических.

Лечение

Иловые лечебные грязи знаменитого Сакского озера используются в современной грязелечебнице санатория для лечения детей и взрослых с патологией опорно-двигательного аппарата, нервной системы и внутренних органов.

Санаторий имеет 3 бассейна с термальной минеральной водой, ванное отделение, комплекс для подводного вытяжения позвоночника в минеральной воде. Эта вода используется для орошения слизистых, ингаляции, промываний кишечника, при различной патологии внутренних органов.

В санатории действует отделение функциональной диагностики, оснащенное современной техникой для комплексной оценки состояния сердечно-сосудистой системы, внешнего дыхания. Здесь выполняются сложные нейрофизиологические исследования, ультразвуковая диагностика состояния внутренних органов, головного мозга, сосудистой системы. Рентгеновское отделение обеспечивает необходимый объем исследований при патологии опорно-двигательного аппарата, заболеваний нервной системы и внутренних органов. Лабораторное отделение выполняет необходимый комплекс общеклинических, биохимических и бактериологических исследований.

Наличие в санатории операционно-перевязочного блока с после- и предоперационными палатами обусловлено широким применением хирургического лечения заболеваний опорно-двигательного аппарата у детей. Хирурги санатория выполнят сложные реконструктивные операции на крупных и мелких суставах конечностей, удаление измененных сегментов конечностей, сухожильно-мышечная пластика. Врачам санатория принадлежит приоритет в использовании этапных гипсовых повязок при лечении детского церебрального паралича.

Adrese 97416, Украина, АР Крым, г. Евпатория, ул. Дувановская, 21, Евпаторийский Центральный детский клинический санаторий Министерства обороны Украины.
Tālruņi: +38 (06569) 3-05-65
+38 (06569) 2-35-79
+38 (06569) 3-05-64
+38 (06569) 3-33-30
+38 (06569) 3-11-55
FAQ