Arkadiia 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 9.410
pamatā
21 atsaukt
№4 viesnīcas reitingā Evpatorija
9.4 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.4 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca Arcadia atrodas 10 minūšu attālumā no Rietumkrimas smilšu pludmales. Viesnīcas slēgtā mājīgā teritorija ir labiekārtota ar ziediem un dekoratīviem augiem.Vairāk →
аватар _913890
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī gs viesu nams. Dzī vojā m divvietī gā istabā ar lielu balkonu. Lieliska istaba pasteļ toņ os, viss darī ts ar gaumi. Labas mē beles, ē rta gulta ar ortopē disko matraci, kondicionieris, divi televizori, ledusskapis, Wi-Fi, tē jkanna, fē ns utt. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs viesu nams. Dzī vojā m divvietī gā istabā ar lielu balkonu. Lieliska istaba pasteļ toņ os, viss darī ts ar gaumi. Labas mē beles, ē rta gulta ar ortopē disko matraci, kondicionieris, divi televizori, ledusskapis, Wi-Fi, tē jkanna, fē ns utt.
Teritorijā ir jauks baseins, kafejnī ca, kurā ar prieku ē dā m. Viss ir ļ oti labā lī menī . Mē s vē lam jums veiksmi un labklā jī bu!
аватар venerochka-drozdova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Arkā dija mani pā rsteidza ar izcilu apkalpoš anu, ē dienu, kas ir svarī gi – tieš ā m garš ī gi un daudzveidī gi. Labi un aktī vi atpū tā mies, laiska atpū ta pludmalē mijā s ar interesantā m ekskursijā m pa Krimu (norunā jā m turpat viesnī cā )! Ieteiksim ikvienam!. … Tomēr ▾ Arkā dija mani pā rsteidza ar izcilu apkalpoš anu, ē dienu, kas ir svarī gi – tieš ā m garš ī gi un daudzveidī gi. Labi un aktī vi atpū tā mies, laiska atpū ta pludmalē mijā s ar interesantā m ekskursijā m pa Krimu (norunā jā m turpat viesnī cā )! Ieteiksim ikvienam!
аватар BugaevaAA
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas daudzbē rnu ģ imenē laika posmā no 5. lī dz 12. augustam. Iepriekš rezervē ti dzī vokļ i, izmantojot viesnī cas tī mekļ a vietni. Visa saziņ a ar administratori Irinu notika pa pastu. Viss ir ļ oti operatī vi, skaidri un kodolī gi. … Tomēr ▾ Atpū tas daudzbē rnu ģ imenē laika posmā no 5. lī dz 12. augustam. Iepriekš rezervē ti dzī vokļ i, izmantojot viesnī cas tī mekļ a vietni. Visa saziņ a ar administratori Irinu notika pa pastu. Viss ir ļ oti operatī vi, skaidri un kodolī gi. Braucā m ar maš ī nu, ieradā mies vē lu, neskatoties uz to mū s sagaidī ja pie vā rtiem, ā tri iekā rtojā mies istabā un pagatavojā m vakariņ as. Visus papī rus piedā vā ja nokā rtot nā kamajā dienā , lai varam atpū sties no ceļ a. Viesnī ca mums ļ oti patika! Tā ir jauna, ļ oti kopta slē gta teritorija, daudz izklaides bē rniem. Atzī mē š anas vē rta ir labā virtuve: lielas porcijas, viss mā jā s gatavots garš ī gi, liela ē dienu izvē le par ļ oti pieņ emamā m cenā m. Istabas uzkopš ana notika katru dienu. Teritorijā ir peldbaseins, kurā var peldē ties vismaz visu diennakti (atš ķ irī bā no Turcijas, kur pulksten 19-00 tiek lū gts atstā t baseinu). No viesnī cas lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes ar kā jā m. Atpū tas kompleksā Evolution ir iespē ja izmantot bezmaksas pludmali un pludmali. Izvē lē jā mies otro variantu, jo bijā m ar maziem bē rniem. 6 cilvē ku ģ imenei 7 dienu abonements mums izmaksā ja tikai 800 r. Tī ra pludmale un skaidra jū ra! Mē s plā nojam atgriezties nā kamgad.
аватар kartinka_1987
Laba diena visiem! Man ir jā raksta atsauksme, jo vē lē jos atkal pie jums apmeklē t! ) Atpū tā mies no 15. jū lija, kupla ģ imene! Jau ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja laipna un smaidī ga administratore Irina. Viņ a mū s aizveda uz mū su istabu, kuru mē s mī lē jā m! Ļ oti ē rti un ē rti! Tī rs un kā rtī gs! Pē c iekā rtoš anā s devā mies vakariņ ā s, kur mū s sagaidī ja mī ļ ā Daš a! Pabarojā m garš ī gas un ļ oti sā tī gas pusdienas! Un mē s ar prieku dodamies izpē tī t teritoriju! Ko lai saka par teritoriju, droš i varu teikt, ka es kā. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Man ir jā raksta atsauksme, jo vē lē jos atkal pie jums apmeklē t! )
Atpū tā mies no 15. jū lija, kupla ģ imene! Jau ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja laipna un smaidī ga administratore Irina. Viņ a mū s aizveda uz mū su istabu, kuru mē s mī lē jā m! Ļ oti ē rti un ē rti! Tī rs un kā rtī gs! Pē c iekā rtoš anā s devā mies vakariņ ā s, kur mū s sagaidī ja mī ļ ā Daš a! Pabarojā m garš ī gas un ļ oti sā tī gas pusdienas! Un mē s ar prieku dodamies izpē tī t teritoriju! Ko lai saka par teritoriju, droš i varu teikt, ka es kā.3 gadus veca bē rna mamma varē ju mierī gi laist viņ u pastaigā ties vienu un bū t pā rliecinā ta, ka ar viņ u viss ir kā rtī bā ! Tik labi pā rdomā ts bē rniem un pieauguš ajiem! ieskaitot seifu, visa teritorija ir iež ogota, un ā rdurvis ar kombinē to slē dzeni. Teritorijā apstā dī jumi, koki, zā liens, rozes. Viss ir smarž ī gs un kopts. Bē rniem rotaļ u laukums, bauts, maš ī nas, baseins! Un kosmoss! Pastā vī gi bija kaut kā da izklaide bē rniem! Diskotē ka, animatori, burvji utt. Neskatoties uz to, ka cilvē ku bija diezgan daudz, neviens cits citam netraucē ja. Man bija bail doties atvaļ inā jumā ar 9 mē neš us vecu mazuli, bet, kā izrā dī jā s, velti. Mē s visi jutā mies ē rti. Kafejnī cā ir daudzveidī ga ē dienkarte, var izvē lē ties ē dienu katrai gaumei, arī bē rniem! Vienmē r biju pā rsteigta, kā Irina un Daš a spē j strā dā t katru dienu, septiņ as dienas nedē ļ ā , var teikt visu diennakti, un vienmē r smaidī t un bū t draudzī giem ar katru no apmeklē tā jiem! Es vē los viņ iem izteikt dziļ u pateicī bu! Domā ju, ka vadī tā ji jū s apbalvos par augsti kvalificē tu darbu! ! ! Jū s varat doties uz Evpatoriju ar taksometru, 10 minū tes, tur ir viss atpū tai. No viesnī cas uz jū ru var doties 2 veidos. Vai nu bez maksas, bet mazliet tā lā k uz kopē jo pludmali, vai caur labsajū tas kompleksu. Lai arī neliela samaksa, bet iet ir ē rti un ē rti un pludmale ir atseviš ķ i. Mē s esam izvē lē juš ies š o ceļ u. Jū ras pasaka! Pludmale ir ideā la, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem! Ē d augļ us! Peldē jies jū rā ! Trī s nedē ļ as pagā ja ā tri! Un gribas vē l! : ) Novē lu labklā jī bu un veiksmi! Paldies par jū su atvaļ inā jumu!
аватар natalygavrilova7
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visus labā kos laikapstā kļ us! Viesnī cā atpū tā mies kuplā s ģ imenes lokā no 15. jū lija lī dz 3. , 18. augustam. Paņ ē mā m viesnī cu pē c rezervā cijas, augsts vē rtē jums, es arī pasmē jos - Krimā tas nevar notikt : ) Bet var! ! ! Kā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai! Biju patī kami pā rsteigta! ! ! Administratore Irina ļ oti gudra, profesionā la pieeja visam. … Tomēr ▾ Visus labā kos laikapstā kļ us! Viesnī cā atpū tā mies kuplā s ģ imenes lokā no 15. jū lija lī dz 3. , 18. augustam. Paņ ē mā m viesnī cu pē c rezervā cijas, augsts vē rtē jums, es arī pasmē jos - Krimā tas nevar notikt : ) Bet var! ! ! Kā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai! Biju patī kami pā rsteigta! ! ! Administratore Irina ļ oti gudra, profesionā la pieeja visam. Tieš s, laipns, saprotoš s, godī gs, skaists! Skaistā Daš a un viņ as skaistā s meitenes arī ir burves! Cik garš ī gi un par pieņ emamā m cenā m š eit var lieliski paē st! ! Cik labi kopta dā rza teritorija! Nikolajs ir draudzī gs un pretimnā koš s, paldies! ! ! Atseviš ķ i es vē los atzī mē t, kā š eit viss ir lieliski sakā rtots bē rniem! Vienkā rš i pasaka! Baseins ir tī rā kais! Arī istabā s veļ a tiek biež i mainī ta! Tī rī ts katru dienu! Vispā r Krimā Eiropas dienestā tikai ar Soul! Urrā ! Ļ oti labi izvē lē ta komanda! Paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem! ! ! Veiksmi un tā turpinā t! ! !
аватар Carrie.T
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los izteikt pateicī bu visam Arcadia Hotel personā lam! Tie ir cilvē ki, kuri patieš ā m cenš as darī t visu, lai viņ u atpū tnieki justos brī niš ķ ī gi un vē lē tos atgriezties vē lreiz. Dzī vojā m ģ imene (2 pieauguš ie un divi bē rni) 2 gadus pē c kā rtas luksusa vienvietī gā numurā. … Tomēr ▾ Vē los izteikt pateicī bu visam Arcadia Hotel personā lam! Tie ir cilvē ki, kuri patieš ā m cenš as darī t visu, lai viņ u atpū tnieki justos brī niš ķ ī gi un vē lē tos atgriezties vē lreiz.
Dzī vojā m ģ imene (2 pieauguš ie un divi bē rni) 2 gadus pē c kā rtas luksusa vienvietī gā numurā.2017. un 2018. gada jū lijā . Pats numurs atbilst 4* viesnī cai ā rzemē s. Ļ oti plaš s un skaists. Varam salī dzinā t, jo esam izbraukā juš i lielā ko daļ u Eiropas un, protams, daudzkā rt atpū tuš ies Turcijā un Tunisijā .
Ļ oti labs ē diens – no vienas puses daudzveidī gs, no otras puses, mā jas gatavoš ana. Ja kā ds vē las pasū tī t atseviš ķ us ē dienus, var izmantot kafejnī cas ē dienkarti.
Bē rniem - pilnī gs plaš ums. ikdienas animā cija. Bē rniem patī k lē kt pa batutu un braukt ar maš ī nā m. Papildus tiek aicinā ti animatori - ļ oti smieklī gi konkursi un izklaide. Bē rni vienmē r ir sajū smā .
Pati teritorija ir ļ oti mā jī ga. Baseins ir mazs, bet pietiekami dziļ š un vietas pietiek visiem. Mazie bē rni izklaidē jas plunč ā ties bē rnu baseinā .
Divas nedē ļ as paskrien kā viena diena! Ja jū s dodaties uz Krimu, tad noteikti jā izvē las viesnī ca "Arcadia" Zaozernoe ciematā . Ideā la cenas, kvalitā tes un servisa kombinā cija!
аватар shpana13
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies "Arkā dijā " no 31. jū lija lī dz 22. augustam 2017. Teikt, ka man patika, nozī mē neteikt neko. . . Tas ir vienkā rš i BRĪ NIŠ Ķ Ī GI! ! ! Paradī ze bē rniem un lieliska atpū ta pieauguš ajiem. Bē rniem ir viss nepiecieš amais: peldbaseins, rotaļ u laukums, velosipē di, automaš ī nas, animatori, multfilmas, vieta, kur skriet un braukt, un pat zī mē t ar krī tiņ iem)))) Pieauguš ajiem lapenes un grili vakaros pulcē š anā s pasā kumiem , gards mā jas vī ns ē damistabā , alus un vajadzī bas pē c tā , un netā lu no viesnī cas atrodas veikals, kurā pā rdod garš ī gas zivis. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Arkā dijā " no 31. jū lija lī dz 22. augustam 2017. Teikt, ka man patika, nozī mē neteikt neko. . . Tas ir vienkā rš i BRĪ NIŠ Ķ Ī GI! ! ! Paradī ze bē rniem un lieliska atpū ta pieauguš ajiem. Bē rniem ir viss nepiecieš amais: peldbaseins, rotaļ u laukums, velosipē di, automaš ī nas, animatori, multfilmas, vieta, kur skriet un braukt, un pat zī mē t ar krī tiņ iem)))) Pieauguš ajiem lapenes un grili vakaros pulcē š anā s pasā kumiem , gards mā jas vī ns ē damistabā , alus un vajadzī bas pē c tā , un netā lu no viesnī cas atrodas veikals, kurā pā rdod garš ī gas zivis. Ē diens izcils (ī paš s paldies Daš ai !! ! ), istabas tiek tī rī tas katru dienu (labi darī tas meitenes, man nebija laika tik daudz piegruž ot), gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti pastā vī gi, kopumā visi darbinieki ir ļ oti draudzī gi, smaidī gi un draudzī gi. Pludmale ir smilš aina, tī ra, jū ra kopumā caurspī dī ga. Viss ir labi organizē ts! ! ! Es varu uzskaitī t plusus bezgalī gi, bet es to nedarī š u, pretē jā gadī jumā nā ks daudz cilvē ku un mums nebū s istabu))))))) Ceru, ka tiksimies drī z nā kamgad. Paldies par visu. Marija, Anna, Ļ ovka un Anyuta.
аватар rezeda_malikova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Arkā dijā atpū tā mies divas reizes: 2016. gadā un š ovasar 2017. gadā . Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Arkā dijā mums patika un divus gadus pē c kā rtas atpū tā mies š ajā viesnī cā . Laba viesnī ca ar sakoptu un sakoptu teritoriju, kur smarž o rozes. … Tomēr ▾ Arkā dijā atpū tā mies divas reizes: 2016. gadā un š ovasar 2017. gadā . Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Arkā dijā mums patika un divus gadus pē c kā rtas atpū tā mies š ajā viesnī cā . Laba viesnī ca ar sakoptu un sakoptu teritoriju, kur smarž o rozes. Apkā rt tī rī ba un kā rtī ba jebkurā diennakts laikā . Istabas tī ras, plaš as, kur ir viss nepiecieš amais: TV, ledusskapis, kondicionieris, seifs, vannas istaba. Istabu uzkopš ana katru dienu; gultas veļ a tika mainī ta ik pē c 3-4 dienā m. Viesnī cā ir peldbaseins, kur var ar prieku pavadī t laiku, ja netiec uz jū ru. Par jū ru runā jot. Devā mies uz sporta parka "Evolution" pludmali, kur tī rā kā sakopta pludmale un skaidra jū ra. Vē los pateikties administratorei Irinai - iejū tī gai un atsaucī gai personai. Pie pirmā zvana vienmē r nā ks palī gā . Ī paš s paldies Daš ai - viesnī cas š efpavā ram. Visas brokastis, pusdienas un vakariņ as bija vienkā rš i garš ī gas. Mazdē ls joprojā m atceras gardos pī rā gus ar aprikozē m un saldā s siera kū kas.
аватар volkonskaya3
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draugi, iesaku visiem š o brī niš ķ ī go viesnī cu! ! ! Mē s ar bē rnu un ar draugiem š eit atpū š amies ne pirmo reizi! Tā da lī meņ a viesnī cas, ar kurā m sastapsiet Krimā , nav biež i!! ! Sava atseviš ķ a teritorija, numuri ir izremontē ti, katrā istabā ir balkons, duš a un tualete, TV, tē jkanna. … Tomēr ▾ Draugi, iesaku visiem š o brī niš ķ ī go viesnī cu! ! ! Mē s ar bē rnu un ar draugiem š eit atpū š amies ne pirmo reizi! Tā da lī meņ a viesnī cas, ar kurā m sastapsiet Krimā , nav biež i!! !
Sava atseviš ķ a teritorija, numuri ir izremontē ti, katrā istabā ir balkons, duš a un tualete, TV, tē jkanna. Viss ir tā , kā tam jā bū t. Turklā t remonts ir svaigs, nevis padomju, skaists Eiropas dizains. Istabas tiek uzkoptas katru dienu.
Ļ oti garš ī gs ē diens kafejnī cā -restorā nā , vienkā rš i super! Porcijas ir lielas un ir kompleksas pusdienas un vakariņ as ar lielu ē dienu izvē li! Nā c mā jā s ar kolobokiem!! ! )))
Viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem - teritorijā ir rotaļ u laukums ar š ū polē m, mā ja, slidkalniņ š un kā pnes. Ir batuts un bē rnu maš ī nas, ar kurā m bē rni var vizinā ties pa visu viesnī cu! Tas ir vienkā rš i lieliski, jo vecā ki var atpū sties, kamē r bē rni spē lē jas rotaļ u laukumā . Ir bē rnu animā cija! Vakarā bē rnus izklaidē ar aizraujoš ā m aktivitā tē m rotaļ u istabā ! Un vecā ki var atpū sties skaistā ā ra lapenē viesnī cas zaļ ajā zonā !
Viņ i nā k arī pasū tī t animā ciju bē rniem - jū ras pirā tiem. Stunda jautrī bas! Smieklī gi starti, dejas un seju apgleznoš ana bē rniem. Vienkā rš i super!
Ī paš i vē los atzī mē t arī baseina zonu: ir liels pieauguš o baseins un mazs bē rnu baseins. Ap baseinu ir daudz sauļ oš anā s krē slu, baseins ir atvē rts no rī ta lī dz vē lam vakaram. Un pats galvenais ir baseina tī rī ba! ! ! Katru dienu tiek tī rī ts, ū dens ir dzidrs! Ne visā s viesnī cā s tā izturas pret tī rī bu!! !
Ļ oti draudzī gs personā ls, vienmē r gatavs palī dzē t!
Vispā r ļ oti iesaku! ! !
аватар freefordelive
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss kā bildē , viss kā rakstī ts, nekā du slē ptu triku. Ī sā k sakot, sanā ks parastajā s maš ī nā s (taksī ), vispirms iekā rtosies un pabaros, tad samaksa (bē rns brī vs), pē c izlikš anas ā rā netiks. … Tomēr ▾ Viss kā bildē , viss kā rakstī ts, nekā du slē ptu triku.
Ī sā k sakot, sanā ks parastajā s maš ī nā s (taksī ), vispirms iekā rtosies un pabaros, tad samaksa (bē rns brī vs), pē c izlikš anas ā rā netiks. Vienī gais baseins, kur bē rns dzer ū deni un ne par ko nesū dzas, var dzert krā na ū deni, viss strā dā un funkcionē .
Lidostā gaidu taksometru 2 minū tes no izsaukuma. Pieklā jī gs laipns š oferis, noklausī jā s Krimas vē sturi, kur iet, kur pabarot gulbjus, kur augļ i, vienvā rdsakot ceļ š pagā ja 5 minū tes pa vieglu ceļ u.
Ierodoties (ap 20-00) Irina satikā s, laipna, pieklā jī ga, smaidī ga, parā dī ja kur istabiņ a un kur paē st, par naudu nejautā ja. Numuriņ š mums ir tieš i tā ds, divguļ amā gulta (man nepatika 2 matrač i, bet Irina bez problē mā m iedeva mī kstu segu), ledusskapis, tē jkanna, duš as TV ar multenē m un WI-FI tieš ā m visā viesnī cā . . Un pats galvenais, vakarā bē rns agri gā ja gulē t, aizvē ra durvis un logu, ieslē dza gaisa kondicionieri, un uz ielas bē rni skrien un spē lē jas, un jū s pat neko nedzirdat. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m!
Teritorijā ir spē ļ u automā ti (viens sabojā jā s, nā kamajā dienā parā dī jā s jauns), rati, batuts, spē ļ u komplekss (slī dkalniņ š , š ū poles), baseins - viss darbojas un viss ir bez maksas !! ! ! Visi sauļ oš anā s krē sli ir jauni un tī ri! Teritorija slē gta bē rni brī vi skrien un basā m kā jā m!! !
Ē damistaba nav ē damistaba, tā ir Daš as garš as gatavoš ana. Viņ i visi ē da ar prieku. Es neē du gurķ u un tomā tu salā tus, es teicu Daš ai, ka neē dī š u. Domā ju, ka apvainosies, bet nē , 5 minū tē s pagatavoju jaunu garš ī gu un atkal par velti. Vakari ar ē dienkarti no Dasha un gardu Krimas alu ir ī stas brī vdienas.
Katru dienu 2 reizes dienā bē rnus izklaidē ja animators. Piektdien dziesmas uz ģ itā ras. Spē les animatori ieradā s ciemos 2 reizes (peppa cū ka un burbuļ u š ovs). Prieka bija daudz gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Pludmale caur parku ir maksas (50 rubļ i dienā ) uz asfalta, pludmale ir tī ra, ū dens ir tī rs, sauļ oš anā s krē sli ir maksas.
Bez maksas uz putekļ ainā ceļ a apkā rt parkam, arī pludmale ir tī ra, ū dens tī rs, sauļ oš anā s krē sli atkal maksā . Viņ i gā ja bez maksas.
Pilsē tā ir ekskursijas, bet mē s paš i devā mies - ar taksi uz jebkuru vietu, un no jebkuras vietas no Evpatorijas, jā gaida maksimums 15 minū tes. Autobuss ir burtiski pā ri ceļ am, mē s ar to devā mies turp.
Nav vā rdu, ir tikai emocijas. Par cenu, tā da kvalitā te un serviss.
Un, protams, Ivan, paldies par viesnī cu, Jū lija vē las atkal un atkal doties uz 7. istabu. Mē s vē lamies tikai paaugstinā t viesnī cas lī meni lī dz jums vē lamajiem augstumiem.
Daš a, liels paldies - tu esi mū su glā bē js, vienmē r bija garš ī gi un vakara pasū tī jumi vienmē r tika apriti ar blī kš ķ i. Bez tevis nebū tu atpū tas. Daš a MILZĪ GS CILVĒ KS PALDIES!!!! !
Irina, un paldies par atsaucī bu un maksimā lo reaģ ē š anas ā trumu uz visā m atpū tnieku iegribā m !!! !
Animatores - meita Jū lija teica, ka nā ks pie JUMS vē lreiz, viņ ai pietrū kst.
Atpū tā s viesnī cā ARKADIYA kopā ar visu ģ imeni Marina, Andrejs un meita Jū lija (3 gadi), no 14.07. 2017 lī dz 28.07. 2017 pē c adreses Krievija, Krimas Republika, Jevpatorijas pilsē tas rajons, pilsē tas tipa apmetne Zaozernoe, Olimpiskā iela, 10.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Muzeja Vīna māja
Novērtējums 9.4
Krima, Evpatorija
Muzeji, iepirkšanās
Tropu parka eksotārijs
Novērtējums 9.7
Krima, Evpatorija
Daba, Izklaide
Evpatorijas novadpētniecības muzejs
Novērtējums 9.5
Krima, Evpatorija
Daba, Muzeji, Stats

Отель «Аркадия» находится в 10 минутах от песчаного пляжа Западного Крыма. Закрытая уютная территория отеля озеленена цветами и декоративными растениями.

Atrašanās vieta 600 м до пляжа, 2 км до г. Евпатория, 1 км – пгт. Заозерное, 60 км – Аэропорт.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера категорий: стандартные однокомнатные, улучшенные однокомнатные стандартные, двухкомнатные люксы, апартаменты.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, Wi-Fi, балкон, сейф, мебель, отдельный санузел с душевой кабиной, необходимая посуда, сушилка для белья. На этажах имеются места для глажки белья. Ежедневно проводится уборка номеров, 1 раз в 3 дня (или по необходимости) меняются постельное белье, полотенца.

Adrese г. Евпатория, пгт. Заозерное, ул. Олимпийская, 10
Tālruņi: +7 978 907 61 00 +7 978 710 46 77
Tīmekļa vietne: Arkadiia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.