Paldies Ivanam, ka palikāt savā viesnīcā!

Rakstīts: 25 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 14 — 28 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viss kā bildē , viss kā rakstī ts, nekā du slē ptu triku.
Ī sā k sakot, sanā ks parastajā s maš ī nā s (taksī ), vispirms iekā rtosies un pabaros, tad samaksa (bē rns brī vs), pē c izlikš anas ā rā netiks. Vienī gais baseins, kur bē rns dzer ū deni un ne par ko nesū dzas, var dzert krā na ū deni, viss strā dā un funkcionē .
Lidostā gaidu taksometru 2 minū tes no izsaukuma. Pieklā jī gs laipns š oferis, noklausī jā s Krimas vē sturi, kur iet, kur pabarot gulbjus, kur augļ i, vienvā rdsakot ceļ š pagā ja 5 minū tes pa vieglu ceļ u.

Ierodoties (ap 20-00) Irina satikā s, laipna, pieklā jī ga, smaidī ga, parā dī ja kur istabiņ a un kur paē st, par naudu nejautā ja. Numuriņ š mums ir tieš i tā ds, divguļ amā gulta (man nepatika 2 matrač i, bet Irina bez problē mā m iedeva mī kstu segu), ledusskapis, tē jkanna, duš as TV ar multenē m un WI-FI tieš ā m visā viesnī cā . . Un pats galvenais, vakarā bē rns agri gā ja gulē t, aizvē ra durvis un logu, ieslē dza gaisa kondicionieri, un uz ielas bē rni skrien un spē lē jas, un jū s pat neko nedzirdat. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m!
Teritorijā ir spē ļ u automā ti (viens sabojā jā s, nā kamajā dienā parā dī jā s jauns), rati, batuts, spē ļ u komplekss (slī dkalniņ š , š ū poles), baseins - viss darbojas un viss ir bez maksas !! ! ! Visi sauļ oš anā s krē sli ir jauni un tī ri! Teritorija slē gta bē rni brī vi skrien un basā m kā jā m!! !
Ē damistaba nav ē damistaba, tā ir Daš as garš as gatavoš ana. Viņ i visi ē da ar prieku. Es neē du gurķ u un tomā tu salā tus, es teicu Daš ai, ka neē dī š u. Domā ju, ka apvainosies, bet nē , 5 minū tē s pagatavoju jaunu garš ī gu un atkal par velti. Vakari ar ē dienkarti no Dasha un gardu Krimas alu ir ī stas brī vdienas.
Katru dienu 2 reizes dienā bē rnus izklaidē ja animators. Piektdien dziesmas uz ģ itā ras. Spē les animatori ieradā s ciemos 2 reizes (peppa cū ka un burbuļ u š ovs). Prieka bija daudz gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Pludmale caur parku ir maksas (50 rubļ i dienā ) uz asfalta, pludmale ir tī ra, ū dens ir tī rs, sauļ oš anā s krē sli ir maksas.
Bez maksas uz putekļ ainā ceļ a apkā rt parkam, arī pludmale ir tī ra, ū dens tī rs, sauļ oš anā s krē sli atkal maksā . Viņ i gā ja bez maksas.
Pilsē tā ir ekskursijas, bet mē s paš i devā mies - ar taksi uz jebkuru vietu, un no jebkuras vietas no Evpatorijas, jā gaida maksimums 15 minū tes. Autobuss ir burtiski pā ri ceļ am, mē s ar to devā mies turp.
Nav vā rdu, ir tikai emocijas. Par cenu, tā da kvalitā te un serviss.

Un, protams, Ivan, paldies par viesnī cu, Jū lija vē las atkal un atkal doties uz 7. istabu. Mē s vē lamies tikai paaugstinā t viesnī cas lī meni lī dz jums vē lamajiem augstumiem.
Daš a, liels paldies - tu esi mū su glā bē js, vienmē r bija garš ī gi un vakara pasū tī jumi vienmē r tika apriti ar blī kš ķ i. Bez tevis nebū tu atpū tas. Daš a MILZĪ GS CILVĒ KS PALDIES!!!! !
Irina, un paldies par atsaucī bu un maksimā lo reaģ ē š anas ā trumu uz visā m atpū tnieku iegribā m !!! !
Animatores - meita Jū lija teica, ka nā ks pie JUMS vē lreiz, viņ ai pietrū kst.
Atpū tā s viesnī cā ARKADIYA kopā ar visu ģ imeni Marina, Andrejs un meita Jū lija (3 gadi), no 14.07. 2017 lī dz 28.07. 2017 pē c adreses Krievija, Krimas Republika, Jevpatorijas pilsē tas rajons, pilsē tas tipa apmetne Zaozernoe, Olimpiskā iela, 10.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu