Ļoti apmierināts!

Rakstīts: 17 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 3 — 24 jūlijā 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Uz vē stulē m atbildē ja ā tri, burtiski uzreiz, ko nevar teikt par citā m viesnī cā m, lai gan naktsmī tnes ir 2x dā rgā kas nekā pie mums. Pā rsū tī š ana bija labi organizē ta. Administratora rī cī bā ir visa informā cija par ekskursijā m, auto nomu utt. Irina, paldies par palī dzī bu un padomu!
Numurs: superior standarts - tī rs, istabā viss nepiecieš amais, uzkopš ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a - 1 reizi 5 dienā s. Savs balkons ar izeju uz teritoriju.
Teritorija: vienmē r tī ra, daudz ziedu, teritorija liela, mana meita brauca ar auto (precī zu nosaukumu neatceros), viņ a nav viena, ir arī velosipē di bē rniem - teritorijā viss ir bez maksas. Par saprā tī gu cenu iespē jams iznomā t arī velosipē dus pieauguš ajiem. Baseins ir liels un tī rs. Izklaide bē rniem atbilst fotoattē lam, vē l plaš ā ka. Ī paš s paldies Lerai! Viņ a strā dā ja ar bē rniem 3 reizes (! ) dienā : zī mē ja, konkursi, karikatū ras. Ir daudz bē rnu, daž ā da vecuma.

Ē diens: uz vietas ir restorā ns. Brokastis bija iekļ autas numura cenā . Tik sā tī gi un garš ī gi, no 2 ē dieniem. Ē dienus varat izvē lē ties no priekš pasū tī š anas ē dienkartes. Viss ē diens bija garš ī gs, svaigs un porcijas lielas. Paldies Daš ai un visā m meitenē m, kuras gatavoja!
Ceļ š lī dz jū rai un pludmalei: ceļ š lī dzens, aizņ em apmē ram 10 minū tes, pludmale ir tī ra, plaš a, smilš aina, jū ra nav uzreiz dziļ i tī ra, kas ir ļ oti ē rti bē rniem. Pludmalē ir izklaide.
Esam ļ oti apmierinā ti ar izvē lē to viesnī cu un vē lē tos atgriezties!
Kolē ģ e jau ir rezervē jusi istabu nā kamajai sezonai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu