U Saida 1*– Atsauksmes

6
Novērtējums 1.510
№11 viesnīcas reitingā Melnā jūra
2.0 Numurs
2.2 apkalpošana
2.5 Tīrība
2.2 Uzturs
2.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrortciemā Mežvodnoe, 100 metrus no jūras, tieši aiz pansijas - ezera, blakus tirgus, Lunopark, nakts tirgus, un visādas citas izklaides un restorāni.Vairāk →
аватар slayya1213
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vasaras plaukumā ar kompā niju ieradā mies Mež vodnoje, no 2. -9. augustam piestā jā m Saidā , pē c padomju laika 15, jo visur jau viss bija rezervē ts 2-3 mē neš us iepriekš . un tas bija tikai bez maksas, mē s ļ oti priecā jā mies, ka atradā m naktsmā jas, cena par personu, godī gi sakot, ir pā rā k augsta par tā du pakalpojumu kā Said! INTERVODNIJĀ tas ir ļ oti dā rgi, un apkalpoš ana ir nulle, mē s tur neē dā m, bet dzirdē jā m, ka viņ i skaļ i lamā ja un pat meta pavā riem ē dienu sejā ! !. … Tomēr ▾ Vasaras plaukumā ar kompā niju ieradā mies Mež vodnoje, no 2. -9. augustam piestā jā m Saidā , pē c padomju laika 15, jo visur jau viss bija rezervē ts 2-3 mē neš us iepriekš . un tas bija tikai bez maksas, mē s ļ oti priecā jā mies, ka atradā m naktsmā jas, cena par personu, godī gi sakot, ir pā rā k augsta par tā du pakalpojumu kā Said! INTERVODNIJĀ tas ir ļ oti dā rgi, un apkalpoš ana ir nulle, mē s tur neē dā m, bet dzirdē jā m, ka viņ i skaļ i lamā ja un pat meta pavā riem ē dienu sejā ! !
аватар asdfs
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ko tu brauc....greizsirdī gs? Teikš u godī gi...š ogad pirmo reizi biju Mež vodnijā.... un negaidī ju...man ļ oti patika.... un tas ko cilvē ki rakstī ja augstā k...tas ir visvairā k droš i vien skaudī gi konkurenti..... kā pē c konkurenti? jā , jo visas problē mas sā kā s pat ar autobusa pasū tī š anu. … Tomēr ▾ Ko tu brauc....greizsirdī gs? Teikš u godī gi...š ogad pirmo reizi biju Mež vodnijā.... un negaidī ju...man ļ oti patika.... un tas ko cilvē ki rakstī ja augstā k...tas ir visvairā k droš i vien skaudī gi konkurenti.....
kā pē c konkurenti? jā , jo visas problē mas sā kā s pat ar autobusa pasū tī š anu. . . un uz Saidu starpū deņ os neaizbraucu. Mums vienkā rš i vakarā atzvanī ja un paskaidroja, ka daudzi atteicā s iet...bet vakarā ļ audis pulcē jā s uz visu sprintu un kas pats interesantā kais, visi cilvē ki gā ja ne pirmo reizi pie Saida.... tikai mana ģ imene nedomā ja iet pie viņ a...mū su ceļ š bija uz Oļ eņ evku...izlasī juš i internetu...mē s devā mies uz turieni...un bijā m š okā !...sieva uzreiz bija histē rijā...apstā jā s slavenajā Rož u ielejā . Š is vispā r ir murgs nevis apstā kļ i...un cenas ir 2x augstā kas nekā Saidam...vienkā rš i labi, ka normā li cilvē ki strā dā pie Saidas, viņ i uzreiz brī dinā ja, ka Oļ eņ evkā apstā kļ i nebija strū klaka...un izrā dī jā s..... Pieļ ā vuš i pirmo kļ ū du, viņ i uzreiz samaksā ja par visu periodu...bet pē c tam, kad apskatī jā m Oļ eņ evkas slavē to skopu...mē s nolē mā m nekavē joties, neizpakojot, atgriezties pie pavediena tuvā k civilizā cija. Par naudas atmaksas piedā vā jumu...dzirdē ju no saimnieces un viņ as mā cekļ iem...daudz komplimentu ar draudiem neatdot naudu.... un tas ar nosacī jumu, ka lietas nav pat izpakotas...ī si, viņ a izrā va mums naudu par to, ka traucē jā m viņ ai.... viņ a gribē ja 200 UAH...bet viņ iem neizdevā s vienoties par 50.... lī dz tuvā kajai pludmalei...vismaz 20 minū tes...es...neredzu neko skaistu par to, par ko visi raksta. . . 40 minū tes gā jā m lī dz centram, lai atgrieztos Mež vodnoje. . Par laimi, Saī da š oferis mū s atceļ ā sagrā ba un parā dī ja Saī da nosacī jumus....jā ! -tas nav 5*...bet! vairā k izskatā s pē c mū su nometņ u vietā m...bet nav pietiekami slikti.... 2 minū š u gā jiens lī dz jū rai no Said.... 5 minū tes lī dz centram.... Paņ ē mā m lietotu bez ē dienreizē m, tikai mā joklis, bet bija pā rsteigti, kā das porcijas iedod cilvē kiem ē damzā lē...un nož ē loja, ka nepaņ ē ma visu piedā vā to pakalpojumu klā stu. Ar mums mikroautobusā brauca daudz cilvē ku, kas ir bijuš i ar prieku dodos uz Saidu jau vairā kus gadus pē c kā rtas..... tā pē c neticiet š ī m negatī vajā m atsauksmē m...tā s ir skaudī go konkurentu viltī bas.. .
аватар nonna6
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kur skatā s vietē jā s varas, mež vodniju ciems, ja vasarā Sovetskaja ielā murgs no Saida un vecmā miņ as un vectē va puses. Drī z tur neviens nebrauks, cilvē ki jau ir š ifrē ti internetā , ka tur visi ir tā di kā Saids! ! lū dzu saprotiet, vismaz parunā jiet ar viņ u, citā di es nezinu, kā vasarā š o putru notī rī t?. … Tomēr ▾ Kur skatā s vietē jā s varas, mež vodniju ciems, ja vasarā Sovetskaja ielā murgs no Saida un vecmā miņ as un vectē va puses. Drī z tur neviens nebrauks, cilvē ki jau ir š ifrē ti internetā , ka tur visi ir tā di kā Saids! ! lū dzu saprotiet, vismaz parunā jiet ar viņ u, citā di es nezinu, kā vasarā š o putru notī rī t?
прошу опубликовать!!
аватар WWW2567
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viss, ko viņ i raksta, ir patiesa patiesī ba, lū dzu, publicē jiet manu atsauksmi, nemetiet to! 1 Tas ir veca cilvē ka dvē seles sauciens, ko nogalinā ja Saida mā tes attieksme, kas zemiski ieguva pā rliecī bu un maldinā ja atpū tniekus un brauca ā rā visvairā k nerā tns, tas biju es un vē l viens vī rietis, izgā jā m uz ielas. … Tomēr ▾ Viss, ko viņ i raksta, ir patiesa patiesī ba, lū dzu, publicē jiet manu atsauksmi, nemetiet to! 1 Tas ir veca cilvē ka dvē seles sauciens, ko nogalinā ja Saida mā tes attieksme, kas zemiski ieguva pā rliecī bu un maldinā ja atpū tniekus un brauca ā rā visvairā k nerā tns, tas biju es un vē l viens vī rietis, izgā jā m uz ielas. Tas ir pakļ auts pilnai samaksai par nedē ļ u uz priekš u. Nav atmaksas. DIEVS visu redz Sacī ja un mā te, vectē vs, Faina! Tā tad dzī ve tevi sodī s! ! Asaras nekrī t tikai zemē !
аватар igggjgj222
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
pareizi te visi rakstī ja ------ netī rs š ķ ū nis, ar neē damu pā rtiku! Es atnā cu ar draugu, viņ š maksā , man uzreiz nepatika, saku, ka braucam, viņ š uzreiz - nekur nav vietas, es tevi apbedī š u, aizbraucā m, gandrī z iesitā m viņ am. … Tomēr ▾ pareizi te visi rakstī ja ------ netī rs š ķ ū nis, ar neē damu pā rtiku! Es atnā cu ar draugu, viņ š maksā , man uzreiz nepatika, saku, ka braucam, viņ š uzreiz - nekur nav vietas, es tevi apbedī š u, aizbraucā m, gandrī z iesitā m viņ am. deguns! tā ds mē rgs, viņ i dzī voja Kruī zā . Tas ir lieliski, bet dā rgi.
аватар romka233
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki visiem, man ļ oti prieks, ka raksta par Saidu, cik viņ š ir augstprā tī gs, slinks. Pazemoja mani un bē rnus, apvainoja mū s par to, ka izteicā m viedokli par viņ u hruš č ovkiem un ļ oti, ļ oti, ļ oti sliktu uzturu. putra, pusdesas un 1/2 tase tē jas. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, man ļ oti prieks, ka raksta par Saidu, cik viņ š ir augstprā tī gs, slinks. Pazemoja mani un bē rnus, apvainoja mū s par to, ka izteicā m viedokli par viņ u hruš č ovkiem un ļ oti, ļ oti, ļ oti sliktu uzturu. putra, pusdesas un 1/2 tase tē jas. Cilvē ki lasiet, un vispā r aizmirstiet, ka pasaulē ir teikts, paskatieties apkā rt-dzī ve ir skaista, bez viņ a1 un viņ š drī z pazudī s pateicoties mū su tautai, uz visiem laikiem!
аватар Ivan20
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
mans atvaļ inā jums ar draugiem Mež vodnoje, ciematā Rietumkrimā , Sovetskaja 15 pie Saidas, beidzā s ar to, ka vienkā rš i bez naudas izsvieda no tā s uz ielas, jo bijā m saš utuš i par telpu pretī go sanitā ro stā vokli, ē damistaba, blaktis gultā , matrač i, spilveni, nav gaismas smirdī gā s tualetē s, ū dens pa stundā m, uz 8 tualetē m -200cilvē ki. … Tomēr ▾ mans atvaļ inā jums ar draugiem Mež vodnoje, ciematā Rietumkrimā , Sovetskaja 15 pie Saidas, beidzā s ar to, ka vienkā rš i bez naudas izsvieda no tā s uz ielas, jo bijā m saš utuš i par telpu pretī go sanitā ro stā vokli, ē damistaba, blaktis gultā , matrač i, spilveni, nav gaismas smirdī gā s tualetē s, ū dens pa stundā m, uz 8 tualetē m -200cilvē ki....kā vecmā miņ as var tikai notriekt un viss. .
Кухня, в столовой У Саида номер с клопами за 100 гривен/чел. мой отвратительный отдых. Без слов...зеркало...


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница находится в курортном поселке Межводное, в 100 метрах от моря, сразу за пансионатом - озеро, рядом находится рынок, лунопарк, ночной базар, и другие всевозможные развлечения и рестораны.

Atrašanās vieta до моря 100 м, в курортном поселке Межводное, в 15 км от районного центра - пгт. Черноморское, около 1 часа от Евпатории, 2 часа - от Симферополя.
Pludmales apraksts песчаный пляж
Telpu apraksts

2-х местные и 3-х местные номера. В номере стол, стулья, шкаф с зеркалом, веранда. Условия на территории.

Водоснабжение: холодная вода постоянно, горячая только в номерах с удобствами

Adrese Черноморский р-он, с. Межводное, ул. Советская, 15
FAQ