Semidvore 2*– Atsauksmes

32
Novērtējums 7.010
№19 viesnīcas reitingā Alušta
6.8 Numurs
6.6 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.7 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Veselības uzlabošanas komplekss Semidvore atrodas Krimas dienvidu krastā, gleznainā traktā, 12 km no Aluštas, Sudakas virzienā.Vairāk →
аватар mitkovskay73
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
29.08. -02.08. 2016 atpū tā mies pansionā tā Semidvorye. Brī niš ķ ī gi laikapstā kļ i, krā š ņ a jū ra un pludmale, zaļ ā zona padarī ja mū su atvaļ inā jumu brī niš ķ ī gu un izlī dzinā ja daž us bū tiskus trū kumus. … Tomēr ▾ 29.08. -02.08. 2016 atpū tā mies pansionā tā Semidvorye. Brī niš ķ ī gi laikapstā kļ i, krā š ņ a jū ra un pludmale, zaļ ā zona padarī ja mū su atvaļ inā jumu brī niš ķ ī gu un izlī dzinā ja daž us bū tiskus trū kumus. Ieradā mies 12:00.40 minū tes staigā jā m pa teritoriju administratora meklē jumos, jo. Administrā cijas ē ka tika slē gta. Viņ i neizturē ja, zvanī ja uz administratī vā s ē kas durvī m norā dī to numuru. Treš ajā mē ģ inā jumā administratore atbildē ja, ka viņ ai ir pusdienu pā rtraukums lī dz 13:00 un viņ a nekā di nevarot palī dzē t - pagaidiet vē l 20 minū tes. Pē c maniem zvaniem tū risma aģ entū rā un saš utuma, administratī vā s ē kas durvis atvē ra vī rietis, kurš mums pieklā jī gi 5 minū š u laikā izsniedza, izsniedza kartes, zvanī ja uz istabenes ē ku, lai sagaidī tu, kad nodosim istabas atslē gas.
"Suite" numurs ir 2 istabu numurs pē c remonta ar gaisa kondicionē tā ju, kopumā atjauninā tai padomju versijai un, ņ emot vē rā izmaksas, tas nav slikti, bet izrā dī jā s, ka komplektā nebija fē na. 5 dienas istaba ne reizi netika iztī rī ta, tika izvesti atkritumi. Bet mani pā rsteidza š ausmī gie netī rumi ē kas priekš namā , tā arī nekad netika tī rī ta.
Ž ē l, ka ar tik š iku parka teritoriju administrā cija acī mredzot ietaupa uz dā rzniekiem. Daudzā m puķ u dobē m noteikti ir nepiecieš ama ravē š ana, bet š uvju tī rī š anai - flī zes.
Ē damistabas ē dienkarte nav pielā gota, bet viss ir garš ī gs. Ē damistaba ar ļ oti labu remontu un modernu aprī kojumu.
Mums ir vajadzī gs labs bē rnu animators bē rniem lī dz 10 gadu vecumam, viņ u ir daudz un viņ iem ir garlaicī gi.
Mī nusu vairs nav. Jā , wi-fi vispā r nav, bet man tas ir pluss. bē rni nebija sociā lajos tī klos, bet gan pie manis.
Vakaros izklaidē jā mies, gā jā m uz veikaliem un restorā niem jū ras, Hellas un Irejas teritorijā . Ta ļ oti forš a, jauka un moderna, bet trokš ņ aina un ļ oti karsta. Tā tad mū su parks ar savu neaizmirstamo aromā tu bija tikai oā ze.
Un es vē los arī jū s brī dinā t, ka mū su pludmales un jū ras dibens bija daudz labā ki nekā mū su kaimiņ iem. Ir nojumes, bet ne tuvu jū rai. Ja vē laties bū t tuvā k ū denim, varat iznomā t lietussargu par 100 rubļ iem.
Kopumā es ļ oti iesaku to kā budž eta, klusu un relaksē još u atpū tu.
Es aicinu augstā ko organizā ciju un pansionā ta vadī bu: Kontrolē jiet istabenes darbu, jo. remontā ieguldī tie miljoni drī zumā tiks pā rklā ti ar netī rumu kā rtu. Sakopt teritoriju, celiņ us un zā lienus. Man nav š aubu, ka pansionā ta Semidvorye ekonomiskajā s rokā s uz bijuš ā s padomju sanatorijas bā zes bū s cienī gs konkurents, kas atrodas netā lu no Hellas, Morskoy.
аватар arhivok
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē nesi atpū tā s ar bē rniem. Mums bija luksusa numurs ar gaisa kondicionē tā ju. Pē c ieraš anā s istaba bija ļ oti netī ra. Saprotams, ka 4 ē kā s bija tikai 2 istabenes. Tā pē c tī rī š anu ē kas gaitenī redzē ju tikai reizi mē nesī . … Tomēr ▾ Mē nesi atpū tā s ar bē rniem. Mums bija luksusa numurs ar gaisa kondicionē tā ju. Pē c ieraš anā s istaba bija ļ oti netī ra. Saprotams, ka 4 ē kā s bija tikai 2 istabenes. Tā pē c tī rī š anu ē kas gaitenī redzē ju tikai reizi mē nesī . Mē s vienkā rš i atteicā mies tī rī t istabu. Aizbraucā m uz Semfiropolu, nopirkā m tī rī š anas lī dzekļ us un izmazgā jā m istabu. Godī gi sakot, jū s jū taties apkrā pts. Š ķ iet, ka viss atbilst bildei no vietnes, BET viss ir lejupslī dē . Teritorija liela, bet ne tik zaļ a kā bildē . Sausā s stā vē š anas procenti 20. Teritorija VISPĀ R nav laistī ta. Mē nesi centrā lo daļ u laistī ja tikai 2 reizes. Ļ oti, ļ oti ž ē l, ka pā ris gadus tā da attieksme un no zaļ umiem nebū s ne miņ as. Visapkā rt ir rū sa (rū sa), margas nav krā sotas vairā kus gadus. Istaba arī liekas kā viss no bildes, BET istaba š ausmī gi netī ra, kabī ne sē nī te. Par laimi gaisa kondicionieris darbojā s. Gaisa kondicionē š ana ē damistabā , sā ls ala, daļ ē jas nojumes nebija nekas lī dz jū lija mē nesim. Jo bija ā rpus sezonas. Ē damistabā baroja normā lus veselus bē rnus. dā rza barī ba (visa vā rī ta un tvaicē ta). Porcijas lielas, ē diens garš ī gs.
Ir vē rts atzī mē t, ka laba pieeja pludmalei. Nav rā pojoš u kalnu. Cilvē kiem ar problemā tiskā m locī tavā m un bē rniem tas, protams, ir LIELS pluss. Pati pludmale (mē s to saucā m par retro pludmali), protams, zaudē , salī dzinot ar kaimiņ u viesnī cu pludmali, BET ieeja ir vislabā kā salī dzinā jumā ar visā m. Wi-Fi nav vispā r. Neķ er. Nopirka vietē jo SIM karti, pastu un tā tā lā k. Lejupielā dē t nav iespē jams, bet whatsappam pietiek. Kopumā tā , protams, ir problē ma visā pussalā . Mē s devā mies "zagt" internetu tuvē jā viesnī cā . Nav animā cijas bē rniem. BET tuvē jā viesnī cā vakarā visiem bē rniem animatori no jū ras sarī koja daž ā das izklaides, pilnī gi bez maksas. Vienkā rš i labi animatori, kā no labas turku zvaigznes. Vispā r par pansionā tu, kā ds tas bū s tā lā k. gadā ir pā ragri teikt, jo, kā mē s saprotam, nav skaidrs, kurš vē l bū s ī paš nieks. Vē l gribu atzī mē t neadekvā ti augstā s cenas VISAM! ! Jū lija sā kumā no rī tiem vietē jie sā ka nest augļ us pā rdoš anai, vismaz kaut kā viņ i tos ē da, un vietē jos veikalos avenes maksā.650-700 rubļ u / kg, ķ irš i - 450 / kg. Tā pat viens no lielajiem mī nusiem cilvē kiem ar bē rniem ir tas, ka pansionā tā nav ā rsta. Ā rsts no jū ras vispā r ir kaut kā dī vains (lasi nē ), un tur bija ā rsts (jauns vī rietis, kurš acī mredzot pabeidza rezidentū ru) no Elada. Š im ir vismaz zinā š anas par to, kuras zā les labā k dot. Ā trā palī dzī ba bē rnam ar temperatū ru 39.2 (nevarē ja nolaist) no Aluš tas devā s 3 stundas. Lai gan intensī vā aprū pe pie mū su kaimiņ iem ieradā s 25 minū tē s. Varbū t mums vienkā rš i nav paveicies. Kopumā vieta ir nomaļ a un ļ oti klusa. Protams, ir plusi un mī nusi. Bet es ar bē rniem atvaļ inā jumā uz Krimu vairs nebraukš u. Pussala vē l nav gatava. Cenas ir mež onī gas visur un visam, un apkalpoš anas tikpat kā nav. Bet daba noteikti ir skaista.
Это соседний отель Соседний отель Вид на гору аюдак.
аватар kaktys1982
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki! Mē s palikā m 2016. gada jū nijā . Sā kš u ar pozitī vo. Milzī ga teritorija un neparasti tī rs un veselī gs gaiss. Mē s dzī vojā m 4 ē kā . Mē beles labas, gultas mī kstas. Bē rnam tika nodroš inā ta gultiņ a. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s palikā m 2016. gada jū nijā . Sā kš u ar pozitī vo. Milzī ga teritorija un neparasti tī rs un veselī gs gaiss. Mē s dzī vojā m 4 ē kā . Mē beles labas, gultas mī kstas. Bē rnam tika nodroš inā ta gultiņ a. Duš as kabī ne un vieta aiz loga, kur var pakā rt kā du lietu. VISI! Tagad par punktiem. Vietnei ir pielā gota izvē lne. Pasū tī juma nebija. Ko tu dod, to tu ē d. Nu pats ē diens ir kā ē damistabā . Bezgaumī gs. Paldies keč ups un sinepes ir tā vē rts. Kā du tē ju jums patī k dzert melnu vai zaļ u ar cukuru vai bez tā ? Lū k, tē jkanna ar saldu melno tē ju! Bē rnu krē sliņ a nebija. Lai gan viesnī ca pieņ em bē rnus no gada. Viesmī ļ i vienmē r bija pieklā jī gi. Viņ iem vajadzē tu mā cī ties pieklā jī bu no kalponē m, kuras runā ja ar viesiem tā , it kā viņ i bū tu viesi, un viesi viņ iem ir kaut ko parā dā . mū s lamā ja par to, ka mums reģ istratū rā pateica, ka ļ oti vē lē tos 5!! ! ! dienā , kad tika mazgā tas grī das. Tualete istabā ir jauna, bet tajā ir netī rumu pā rklā jums, kas viegli (vē l) notī rā ms ar birstī ti. Iebraucā m istabā ar tā du tualeti, uz visā m virsmā m putekļ u kā rta. Un mū s jau iepriekš lamā ja, lai nemetam autiņ biksī tes poda. Vispā r sieviete ir rupja. Daudzi atsakā s tī rī t un tī rī t sevi. Ar ko kalpone lepojas un rā da š os cilvē kus par piemē ru. Pludmale. Tā s bildes, kas atrodas vietnē , ir tapuš as sen. Viesnī cā ir vairā kas pludmales. Vienai pludmalei ir nojumes, tač u tā ir slē gta. Jo ir viļ ņ i. Citā pludmalē var apgulties, bet nojumes nav. Tā tad jums ir jā iegā dā jas lietussargs. Par ko melot, arī paš am jā organizē . Dvē sele nav. Nav arī tualetes. Starp citu, sā ls istaba nedarbojas. un Med. strā dnieka nebija. Trenaž ieru zā le un bibliotē ka ir slē gta remontdarbu dē ļ . Lai izmantotu Wi-Fi, jums bū s jā dodas uz citu viesnī cu. Tā s paš as viesnī cas teritorijā notika bezmaksas diskotē kas. Mē s pavadī jā m tikai vienu vakaru viesnī cas krastmalā un mū s než ē lī gi sakoda odi. Pā rē jos vakaros devā mies uz jū rmalu. Un tad mē s pā rcē lā mies uz pludmali. Un tas nebū tu tik aizvainojoš i, ja tū roperatori un informā cija vietnē sakristu ar realitā ti. Viņ i vismaz zinā ja, kam gatavojas. Viesnī cas mā jaslapā nez kā pē c netika publicē ta atsauksme!
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
atpū tā s 2016. gada jū nijā . viss, kas rakstī ts viesnī cas SEMIDVORIE lapā , diemž ē l ir MĀ NĪ BA. luksusa numurs pat nevelk vienu (dī vā ns ar caurumiem, pastā vī gi nokrita turē tā js tualetes stieņ am utt. ). 2 nedē ļ as viņ i nekad netī rī ja un nemainī ja ne gultu, ne dvieļ us. … Tomēr ▾ atpū tā s 2016. gada jū nijā . viss, kas rakstī ts viesnī cas SEMIDVORIE lapā , diemž ē l ir MĀ NĪ BA. luksusa numurs pat nevelk vienu (dī vā ns ar caurumiem, pastā vī gi nokrita turē tā js tualetes stieņ am utt. ). 2 nedē ļ as viņ i nekad netī rī ja un nemainī ja ne gultu, ne dvieļ us. tagad par pludmali. nav labi kopts, sauļ oš anā s krē sli piemetinā ti pie caurulē m, bet arī tie ir ierobež otā daudzumā , par deklarē to tualeti, t. i. , pi-pi, jū rā nav ne runas. izklaide pludmalē š ahs un bekgemons (laikam palikuš i no padomju laikiem). Ē diens kā bē rniem. dā rzs bez volā niem, nebija nekā du problē mu ar gremoš anu. bet...par deklarē tajā m 3 reizē m. uzturs jā raksta atseviš ķ i. izbraucā m no viesnī cas 18.30, proti, dabū jā m pusdienas un vakariņ as, bet pabarot atteicā s. Tas ir, ieraš anā s diena, mē s ieradā mies 22 un izbraukš anas diena, mē s ē dā m paš i (lai gan abas dienas ir segtas). gaiss ir nesalī dzinā ms un tā ir taisnī ba. Tas ir atkarī gs no jums, iet vai nē . mē s vairs nebrauksim. palika nepatī kams atlikums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар leonrom
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Katru gadu ir klusums, daba, dievu randiņ i. Un tuvumā - viesnī cas Hellas, Irey un citas, kur var "pavilkties" … Tomēr ▾ Katru gadu ir klusums, daba, dievu randiņ i. Un tuvumā - viesnī cas Hellas, Irey un citas, kur var "pavilkties"
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti skaists parks, staigā ju un nevarē ju beigt meklē t. Dziedinoš s gaiss, tī ra jū ra, miers un klusums! To visu esam meklē juš i atpū tai ar bē rniem un atradā m Semidvorā . Bē rniem labā kas vietas nav. Teritorijā ir rotaļ u laukumi futbola, volejbola spē lē š anai, rotaļ u laukums ar slidkalniņ iem. … Tomēr ▾ Ļ oti skaists parks, staigā ju un nevarē ju beigt meklē t. Dziedinoš s gaiss, tī ra jū ra, miers un klusums! To visu esam meklē juš i atpū tai ar bē rniem un atradā m Semidvorā . Bē rniem labā kas vietas nav. Teritorijā ir rotaļ u laukumi futbola, volejbola spē lē š anai, rotaļ u laukums ar slidkalniņ iem. Cipars visparastā kais, kaprī zi neesam. Tas pats attiecas uz pā rtiku, viss ir kā rtī bā , nav izvē lī gs)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар leonrom
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī nav viesnī ca, bet pansionā ts. Kā dreiz tur bija DneproGES pionieru nometne, pē c tam Ukrainas enerģ ē tiķ u pansija. Tikko renovē tas ē kas, liela aizsargā jamā teritorija un pludmale. Cenas zemā kas nekā blakus esoš ajos "Hellas", "Irey", lai gan serviss sliktā ks. … Tomēr ▾ Š ī nav viesnī ca, bet pansionā ts. Kā dreiz tur bija DneproGES pionieru nometne, pē c tam Ukrainas enerģ ē tiķ u pansija. Tikko renovē tas ē kas, liela aizsargā jamā teritorija un pludmale. Cenas zemā kas nekā blakus esoš ajos "Hellas", "Irey", lai gan serviss sliktā ks...BET!

Bet galvenais ir apbrī nojamā , skaistā daba, putnu klusums un dziedā š ana, un ziedu aromā ts. Vieta ir tik brī niš ķ ī ga, ka gribas tur atgriezties vē l un vē l. Izklaides tur gandrī z nav (tas ir kaimiņ u viesnī cā s), bet ir aprī kots brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums. Izklaides nav, tač u valda klusums un daudz koptu zaļ umu. Tur pat ir "akmens dā rzs"! Pludmale ir akmeņ aina, bet labā kā visā piekrastē lī dz Aluš tai (un uz Aluš u devā mies gar krastu: ).

Dī vaini, ka par š o OzK nav nevienas atsauksmes no Krievijas, bet tur pastā vī gi atpū š as daudzi maskavieš i - es joprojā m ar siltumu atceros brī niš ķ ī go 3 pieauguš o un 2 bē rnu kompā niju no Maskavas, kuri pirms 3 gadiem dzī voja augustā jū ras mā jā . ..
Š eit ir daž as vietnes par pansionā tu:
http://www. pusvory. cilvē kiem. lv/
http://sevenyards. com/99.html
https://vk. com/club3876838
š eit ir daž i no maniem video:
https://www. youtube. com/watch? v=cM0BzbeVvH0
https://www. youtube. com/watch? v=5GIm2lI4Nsg
http://youtu. be/FGDauW5HTF0
š eit ir daž as no manā m fotogrā fijā m:
http://postimg. org/gallery/kdhpz79g/
http://postimg. org/gallery/2s9aockuc/

Pē dē jā video gandrī z nav cilvē ku — reģ istrē š anā s vē l nebija. Bet pat tad, kad pansionā ts bija pilnī bā noslogots (kā tas bija iepriekš ē jos gados), brī vas vietas pietika pludmalē , uz sauļ oš anā s krē sliem.
Аллея направо ведёт к Морю Центнальня площадь Вид на детскую площадку. Справа - тенисные корты А это виден отель Эллада,о котором тут много отзывов Так выглядит один из 3-х пляжей утром. Виден Вид на тот же пляж, но в другой день -еще не натянуты тенты.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar draugiem, kuri dzī voja jū ras mā jā ar diviem bē rniem. Visi bija ļ oti apmierinā ti – ļ oti skaista, klusa, mā jī ga vieta ar skaistu sakoptu parku. Lielisks ē diens, bez liekā m ē rtī bā m – bet mū s pā rspē ja pilnī gi pietiekami. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugiem, kuri dzī voja jū ras mā jā ar diviem bē rniem. Visi bija ļ oti apmierinā ti – ļ oti skaista, klusa, mā jī ga vieta ar skaistu sakoptu parku. Lielisks ē diens, bez liekā m ē rtī bā m – bet mū s pā rspē ja pilnī gi pietiekami. Bez trokš ņ ainas mū zikas un stulbiem namatē vu saucieniem. Nu kam vajag, piemē ram, diskotē ku - lai var braukt uz kaimiņ u pansionā tiem. OzK pludmale ir mazapdzī vota un labiekā rtota, Brī va no smē ķ ē š anas! Teritorija ir apsargā ta. Manas saites, ko skatī ties: http://www.youtube.com/watch? v=cM0BzbeVvH0http://www.youtube.com/watch? v=cEeHigLZI0A&NRŠ ī s skaistā s vietas, dā rgie draugi, vienmē r paliks atmiņ ā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар leonrom
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti jauka vieta ar lielisku parku. Unikā ls mikroklimats ar pastā vī gi saulainā m dienā m. Lai gan piekraste ir mē reni akmeņ aina, š ajā s vietā s nevar atrast labā ko. Turklā t ir atbrī votas ī paš as peldvietas mazuļ iem. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka vieta ar lielisku parku. Unikā ls mikroklimats ar pastā vī gi saulainā m dienā m. Lai gan piekraste ir mē reni akmeņ aina, š ajā s vietā s nevar atrast labā ko. Turklā t ir atbrī votas ī paš as peldvietas mazuļ iem. Ļ oti kluss un mierī gs, nav krogu un kaitinoš as mū zikas. Pludmales (un tā das ir vairā kas) ir nesmē ķ ē tā ju, nav pā rpildī tas - patiesi debesis, kā rakstī ja Donijs. Š ī s brī niš ķ ī gā s vietas, draugi ar diviem bē rniem un jū ras mā ja, pastaigas zem klusā mē ness un sajū smas atmosfē ra nekad netiks aizmirstas!
вид на пляжи от морского домика обеденная там, вдали, Алушта, Ялта... аллея к морю
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rskatī ju gan savas, gan citu atsauksmes - pat pē c ā rzemju pludmaļ u apmeklē juma vē los atkal atgriezt draugus š eit, kur ir skaists parks, tuvu jū rai, klusi un ē rti. . . … Tomēr ▾ Pā rskatī ju gan savas, gan citu atsauksmes - pat pē c ā rzemju pludmaļ u apmeklē juma vē los atkal atgriezt draugus š eit, kur ir skaists parks, tuvu jū rai, klusi un ē rti. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums vasina13
Cena lētāka nekā standarta numuriņā, bet ar visām ērtībām. Pastāsti man, vai kotedžā kāds atpūtās?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums evselivanova
Vai svešinieki ir atļauti pludmalē? Kas zina, kas ir kotedža ar ērtībām (nevaru atrast ne aprakstu, ne fotoattēlus).Kā ir situācija ar karsto ūdeni? Kuru lietu labāk ņemt Vai ir tirgus, kur nopirkt augļus?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 30 atbildes
iemiesojums chydo-kapilka
Vai Semidvorā ir vienistabas dzīvokļi ikdienas īrēšanai? un cik tie maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Annarina
Cik maksās augustā par 2 un 3-vietīgām istabām. divas nedēļas liela ģimene - 2v1reb + 2vzr1reb + 2vzr, lēti. Joprojām nepieciešama autostāvvieta
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums iramars
pasakiet lūdzu, cik maksās nakšņošana trīs dienas 2 pieaugušajiem ar bērnu 6 mēneši. gribam apmesties tatāru mājā, ar pārtiku. cik maksā auto stāvvieta?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Оздоровительный комплекс Семидворье находится на Южном берегу Крыма, в живописном урочище, в 12 км от Алушты, в сторону Судака.

Atrašanās vieta 12 км от Алушты.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Магазин, камера хранения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Работает лечебно-оздоровительная система "Соляной грот".
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

2-х, 3-х местные номера со всеми удобствами, 2-х комнатные "люксы", расположены в четырёх корпусах.

Istabās

Балкон (не во всех номерах), шкаф, тумбочки, журнальный столик, стулья, кабельное/спутниковое телевидение (не во всех номерах), кондиционер (не во всех номерах).

Tālruņi: +7(978)852-91-20, +7(978)750-16-01
Tīmekļa vietne: Semidvore
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.