Morskoi (Semidvore) 3*– Atsauksmes

27
Novērtējums 5.910
№30 viesnīcas reitingā Alušta
6.2 Numurs
5.7 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.4 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca "Morskoy" atrodas Melnās jūras piekrastē, Semidvorye ciematā. Viesnīcas teritoriju ieskauj relikts dienvidu piekrastes augi - gadsimtiem veci kadiķi, pistācijas un ozoli. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар fis60
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, tā ir vienī gā labā . Dzī voju marine suite, korpuss 5. Skats uz jū ru, ļ oti skaisti. Bet pats numurs 24, tā ir pilnī ga slikta gaume. Mē beles ir labas kvalitā tes, bet neglī tas. Gaisa kondicionē tā js ir vē rsts tieš i uz gultu, nav regulē jams. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, tā ir vienī gā labā . Dzī voju marine suite, korpuss 5. Skats uz jū ru, ļ oti skaisti. Bet pats numurs 24, tā ir pilnī ga slikta gaume. Mē beles ir labas kvalitā tes, bet neglī tas. Gaisa kondicionē tā js ir vē rsts tieš i uz gultu, nav regulē jams. Ieejas durvis neaizveras. Tī rī š ana tiek veikta nosacī ti, dvieļ i un gultas veļ a mainī ta 2 reizes 12 dienu laikā , tualetes papī rs ierodoties nebija.
Ē diens nebija slikts, bet jā iet sā kumā , tad izvē le vā ja. Personā ls acī mredzami nav ieinteresē ts klientiem. Izdzirdot sarunas starp viesnī cas ī paš nieci un viņ as viesi (sieviete sū dzē jā s, ka pie viņ as loga nav izņ emtas atkritumu tvertnes un tā s smird, tad ī paš nieces atbilde bija “Nevaru palī dzē t, nevaru pā rcelties un ka viesnī ca nav tā da viesa cienī ga”), sapratu, kur tas viss ir rupjī bas.
Secinā jumi:
- Koronavī rusa gadu laikā un krievu piespiedu apmeklē jumos š ā dā s viesnī cā s (ī paš i š ajā ) Krimā cilvē ki ir nogarš ojuš i dā vaniņ u un nepieliek ne mazā kā s pū les, lai uzlabotu viesu apkalpoš anu, bet tikai plē š lielu naudu par visu;
- viesnī ca neatbilst kategorijas cenai un kvalitā tei;
– Es neatgriezī š os š ajā viesnī cā un nesniegš u jums padomu. Ir jā dod Krima atpū ta no tū ristiem vismaz gadu, lai krimieš i saprastu vienkā rš o patiesī bu, ka tū risti viņ iem nes ienā kumus, nevis otrā di.
аватар lvt57
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ģ imenes brī vdienas augustā . Vilš anā s. Viesnī cā "Morskoy" tikai cenas sastā vdaļ a atbilst Eiropas lī menim. Tā tad kā rtī bā . 1. Standarta numurs neatbilst tā cenai. Cena ir Eiropas, un Standarts ir tā lu no Eiropas. Ja salī dzinā m to ar to paš u Standard blakus esoš ajā Hellas viesnī cā , tad pē dē jai ir nepā rprotamas priekš rocī bas. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas augustā . Vilš anā s. Viesnī cā "Morskoy" tikai cenas sastā vdaļ a atbilst Eiropas lī menim. Tā tad kā rtī bā .
1. Standarta numurs neatbilst tā cenai. Cena ir Eiropas, un Standarts ir tā lu no Eiropas. Ja salī dzinā m to ar to paš u Standard blakus esoš ajā Hellas viesnī cā , tad pē dē jai ir nepā rprotamas priekš rocī bas. Platī ba ir nevis 24, bet 45 metri, jaunas modernas mē beles, sadzī ves tehnika, milzī gs balkons-lodž ija, un paš izmaksa krietni zemā ka.
2. Reklā mas blokā viesnī ca Morskoy Hotel sevi pozicionē kā ģ imenes brī vdienu viesnī cu: patieš ā m ir daudz bē rnu, un vecā ki lika ī paš as cerī bas uz animā cijas programmu. Viesnī cā (2. korpuss) ir bē rnu istaba, bet tā s aprī kojums ir tik slikts, ka bē rnus tur nav ko interesē t, kaudze netī ru mī ksto rotaļ lietu, vairā kas sporta rotaļ lietas (bumbiņ as, stī pas), rakstā mpiederumi. Bet š o trū kumu varē tu piedot (ņ emot vē rā viesnī cas vadī bas nabadzī bu), ja strā dā tu profesionā li animatori. Pilnī gi analfabē ti animatori (meitene un jaunietis) mē ģ inā ja demonstrē t savas aktivitā tes pie baseina, bija skaidri redzams, ka tie ir nejauš i cilvē ki, viņ iem nebija ne jausmas par darbu ar bē rniem, viņ i nezinā ja nevienu vienkā rš u bē rnu spē li, viņ i nezinā ja, kā sazinā ties ar bē rniem, vienkā rš i paskaidrojiet bē rniem, ko viņ i vē las. skopums. Animatori pildī ja savu pienā kumu pie baseina un aizgā ja pensijā .
3. Tagad par galveno atrakciju, kuras dē ļ dodamies uz jū ru. Š ī ir pludmale. Viesnī cai "Morskoy" ir visvairā k novā rtā atstā tā un netī rā kā pludmale visā Semidvorye krastā . Pludmale ir klā ta nevis ar oļ iem, kā rakstī ts sludinā jumā , bet gan ar daž iem sī kiem gruž iem. Turklā t nav ikdienas tī rī š anas, ir daudz mazu atkritumu konfekš u papī riņ u, izsmē ķ u utt. veidā , kas gulstas nedē ļ ā m ilgi. Pludmalē iznā k milzī ga kanalizā cijas caurule (apmē ram 50 cm diametrā ), un, kad lī st, ū dens no visas viesnī cas (un ne tikai) pa š o cauruli plū st uz pludmali. Rezultā tā pludmale tika izskalota, un cauri visai pludmalei izgriezā s dziļ š grā vis. Š ajā grā vī droš i ietek zaļ a un slidena straume no kā ju mazgā tā ja. Cenā iekļ auta bezmaksas pludmales izmantoš ana, kas aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem. Tač u nojume nepasargā no saules, jo ir izgatavota no tī klveida materiā la, kas viegli laiž garā m sauli. Un tad par 100 rubļ iem jū s varat iegā dā ties lietussargu no pludmales darbiniekiem. Sauļ oš anā s krē sli ir netī ri.
4. Un visbī stamā kā vieta ir baseins. No malas izskatā s ļ oti smuki: zils ū dens, zaļ as takas. Un mē s, ilgodamies pē c siltuma un saules, priecī gi lecam š ajā skaistumā . Un 2-3 dienu laikā , lū dzu, saslimst ar vī rusu infekciju. Kad mans bē rns smagi saslima (ā rsts tika izsaukts divas reizes), es to skaidroju ar pielā goš anos jauniem apstā kļ iem. Tač u izrā dī jā s, ka puse no ē kā esoš ajiem bē rniem un pieauguš ajiem ir slimi. Runā ju ar mammā m, izrā dī jā s, ka gandrī z visi, kas peldē ja baseinā , saslimst. Un tad es tuvā k aplū koju š o bī stamo skaistumu. Baseins uzbū vē ts un ekspluatē ts ar rupjiem sanitā rajiem un epidemioloģ iskiem pā rkā pumiem. Pirmkā rt, tas nav sadalī ts zonā s: peldē š anā s, atpū tas un sanitā rā s (tualete, duš a). Peldvieta no pā rē jā s ir jā atdala ar kā ju vannā m ar tekoš u ū deni, ko nevar apiet. Pieauguš ie un bē rni iet uz tualeti basā m kā jā m, tur ir netī ra grī da, tad atgriež as un ienirst baseinā . Atpū tas zonā mazulis vē ma uz “mā kslī gā s zā les” seguma, mamma, cik vien spē ja, novā ca acī mredzamā s pē das, bet pā rē jais tika sasists ar kā jā m pa visu baseinu. Otrkā rt, nav tualetes un duš u tī rī š anas grafika, pa dienu sanitā rā zona netiek tī rī ta vispā r. Iedomā jieties, kas tur notiek vakarā . Un viss š is labums nonā k baseinā . Treš kā rt, baseiniem jā bū t ar speciā lu pā rklā jumu, ko var viegli mazgā t un dezinficē t, bet taupī bas nolū kos tiek izmantots lē tā kais materiā ls - "mā kslī gā s zā les" pā rklā jums, kuru nevar kvalitatī vi nomazgā t un dezinficē t. Nav skaidrs, kā Rospotrebnadzor atļ ā va š ā da baseina darbī bu.
5. Vienī gā gaiš ā vieta ir virtuve. Ē diens, patieš ā m, kā solī ts, bija kvalitatī vs, daudzveidī gs. Viss ir labi organizē ts. Paldies tiem, kas mū s pabaroja.
аватар Nas_stasia
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c tā s atraš anā s vietas (vajadzē ja, lai MPEI nometni varē tu ā tri sasniegt ar kā jā m), un tā pē c, ka brauciens nebija plā nots, un nekur nebija palikuš as vietas. 1. Skaitlis. Mē s ieguvā m 2-istabu apartamentu (marine) otrajā stā vā . … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c tā s atraš anā s vietas (vajadzē ja, lai MPEI nometni varē tu ā tri sasniegt ar kā jā m), un tā pē c, ka brauciens nebija plā nots, un nekur nebija palikuš as vietas.
1. Skaitlis.
Mē s ieguvā m 2-istabu apartamentu (marine) otrajā stā vā . No svī tas istabā - tikai platī ba, pildī jums minimā ls, tā pē c lielu komfortu nepiedzī vojā m. Ļ oti dī vainas ir lampu un slē dž u izvietojums, sveč turi zem griestiem. . . lai gan visu viesnī cas "dizainu" laikam veidojis brigadieris. . .
Kondicionieris ir dī vains, ir Ļ OTI skaļ š (taisa troksni it kā bū tu paredzē ts darbam raž oš anas telpā ), darbojas katru otro reizi, un tikai viena funkcija. Liels mī nuss.
Telpā nav telefona. Tas bija ļ oti pā rsteidzoš i, jo. pat padomju laika lē tā kajā s viesnī cā s bija telefons, vismaz saziņ ai ar administratoru. Un tad, ja pē kš ņ i kaut kas - jā dodas uz citu ē ku reģ istratū rā . Liels mī nuss.
Istaba tika iztī rī ta katru dienu, bet ne rū pī gi. Istabenes nestā v uz ceremoniju, viņ ā m ir jā sakopj – un viņ as to darī s, kad viņ ā m bū s piemē rots. Bija gadī jums, kad tika ignorē ta pat zī me "netraucē t". Tas mani š okē ja, godī gi sakot.
Veļ as un dvieļ u maiņ a - 1 reizi 3 dienā s.
Mazgā š ana/gludinā š ana - ir serviss, ir cena, bet spec. paka un veidlapas - nē - istabene paņ em drē bes (nekur neko nerakstot), tad atnes ar kvī ti. Ž ā vē š ana - jā maksā atseviš ķ i! Muļ ķ ī bas! Ļ oti dī vaini! Pirmo reizi š o redzu. Gludinā tā veļ a ir salocī ta maisiņ ā , kas atkal padara to negludinā tu. Slikti. Mī nuss!
2. Uzturs.
Mums bija iekļ autas bufetes tipa brokastis un pusdienas. Ē diens labs, lai arī ne pā rā k daudzveidī gs, bet garš ī gs un mā jī gs. Piena produkti (kefī rs, raudzē ts cepts piens, biezpiens) ir ļ oti garš ī gi, konditorejas izstrā dā jumi ir svaigi un garš ī gi. Plus.
Augļ i - tikai arbū zs-melone un tikai pusdienā s. Mī nuss. Krima! ! ! Tik daudz augļ u augustā! !
Ē dinā š ana atstā j daudz ko vē lē ties.
Zā lē ir 4 plaukti traukiem, bet ir iesaistī ti tikai 2. Lī dz ar to rindas ! ! Š ķ ī vji beidzas un ilgi netiek vesti - pē c š ķ ī vjiem ir rindas ! ! Maize vienmē r bija deficī ts. Mums nebija laika sakopt un uzklā t galdus nā kamajiem viesiem, bija arī jā gaida. Kopumā par ē dinā š anu - liels mī nuss!
3. Liftu trū kums.
Mē s atradā mies otrajā stā vā un pie jū ras, mums bija vienalga. Tač u negribu iedomā ties, kā viesi tiek ē kas pē dē jā stā vā , 100-200 metrus no jū ras. No jū ras – stā vs un diezgan garš kā pums (ne pa kā pnē m) un tad pa kā pnē m augš ā uz augš ē jo stā vu – tā da tomē r ir tā fitnesa! Vispā r tiem, kas vē las uzpumpē t kā jas - tas tā .
4. Smē ķ ē š ana.
Š ķ iet, ka smē ķ ē š ana istabā s ir aizliegta, kā norā dī ts istabā esoš ajā bukletā . Bet ir pelnutrauks. Un protams, diemž ē l milzī gi, viņ i smē ķ ē uz balkoniem. Un ja neesi smē ķ ē tā js - tad nav iespē jams atrasties istabā virs pirmā stā va ! ! Nav iespē jams gulē t ar atvē rtu logu vai balkona durvī m un ieelpot jū ras gaisu, jo gaisa vietā jū s saņ emat cigareš u dū mus degunā . Kompleksā ar problemā tisku gaisa kondicionieri - pā rē jais izrā dā s ļ oti sabojā ts.
5. Apkā rtne.
Labi dā rznieki! Katrs brī vas zemes gabaliņ š apstā dī ts ar skaistiem augiem, viss laistī ts, rausts, augu kopš ana brī niš ķ ī ga!
6. Viesnī cas navigā cija.
Nekur nav izkā rtņ u ar rā dī tā jiem (piemē ram, kā parasti, restorā ns ir, sestais stā vs utt. ). Ja esat aizmirsis, kur kaut kas atrodas, jū s to neatradī sit pirmajā reizē ! Kaut kā das muļ ķ ī bas, pat smieklī gas, godī gi sakot!
7. Baseins.
Baseins ir normā ls - parasts baseins, bez volā niem. Tī rs.
8. Krastmala.
Trokš ņ ains, kā jebkura promenā de. Restorā ni smē ķ ē un smarž o pē c ē diena. Mū su istaba atradā s malā , vē jš staigā ja brī vi, nebija ne smakas. Un š ī s "apvienoto viesnī cu" garā s ē kas centrā - ē diena smarž a bija pastā vī ga. Reiz izgā jā m cauri "Hellas" viesnī cas iekš ienē - gaiteņ os bija iekš ā ē diena smaka. Tas ir liels mī nuss, absolū ti nepā rdomā ta ventilā cija, un kopumā visa š ī garā ē ka nav pā rdomā ta.
Restorā nā Lemon mums bija vislabā kā pieredze.
9. Pludmale.
Pē c ieraš anā s mums teica, ka Morskoy ir 2 pludmales laukumi - pa kreisi un pa labi no restorā na Limon. Tač u, kad nolē mā m sauļ oties laukumā pa labi no Limonas (ja paskatā s uz jū ru), izrā dī jā s, ka š ī ir Da Vasco teritorija un sauļ oš anā s krē sli tur maksā.200 rubļ us. Jū s varat ņ emt lī dzi savu sauļ oš anā s krē slu un sauļ oties.
Mū su laukumā tikai sauļ oš anā s krē sli ir par brī vu, lietussargi 100 rubļ i, bet mums bija savs lī dzi, tā pē c ietaupī jā m naudu : )
Personā ls pludmalē nav tik karsts, pirmkā rt - smē ķ ē ! (un viņ u postenis atrodas blakus smilš u kastei, kur spē lē jas mazi bē rni), un ļ oti negribī gi palī dz - uz lū gumu atnest sauļ oš anā s krē slu - saka "nu, tā lumā ir brī vs, ņ emiet no turienes! " . . nu . . kaut kā jau ir pat vienkā rš i kaut kā apkaunojoš i. .
Mū su laukumā ieeja jū rā ir pieļ aujama, ir vietas ar maziem-maziem oļ iem un bez lieliem akmeņ iem, var mierī gi iebraukt pā ris metrus un uzreiz peldē t! : ). Bet ej ā rā ! : )
10. Izklaide.
Vakaros krastmalas galos tiek rī kotas bē rnu diskotē kas-spē les, atvē rtas standarta izklaides iespē jas (š autuve, gaisa hokejs, bē rnu kā pš anas virves), mū su galā ir arī estrā de, ir diskotē kas ne tikai bē rniem un mū ziķ u priekš nesumi.
11. Vī ru apsveica dzimš anas dienā un uzdā vinā ja suvenī ru. Jauki. Pluss : ).
Kopumā lieku 5 balles no 10, viesnī cu var apmeklē t, ja nav citu variantu, bet otrreiz nav vē lmes.
аватар tutaeva
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paņ ē mā m standarta superior istabiņ u (+ kurā tuvā k jū rai, un karstumā nevajag slaistī ties kalnā , tieš i pretī ir ieeja trenaž ieru zā lē un ieeja ē damzā lē nedaudz malā , tā teikt, tuvumā atrodas visi stratē ģ iski svarī gie objekti)). … Tomēr ▾ Paņ ē mā m standarta superior istabiņ u (+ kurā tuvā k jū rai, un karstumā nevajag slaistī ties kalnā , tieš i pretī ir ieeja trenaž ieru zā lē un ieeja ē damzā lē nedaudz malā , tā teikt, tuvumā atrodas visi stratē ģ iski svarī gie objekti)). Dzī ves dā rdzī ba iekļ auta: peldbaseina izmantoš ana, bufetes tipa brokastis un vakariņ as, trenaž ieru zā les izmantoš ana.
1. Kas attiecas uz istabā m - telpas ir jaunas, tī ras, gaiš as un plaš as. Mē beles jaunas, liels skaits plauktu un skapī š u, lampas, plakanā ekrā na TV ar lielu kanā lu izvē li, kondicionieris, ž ā vē tā js. Telpā ir trauku komplekts (tases, apakš tasī tes, glā zes, karotes - viss tī rs un jauns), elektriskā tē jkanna jauna, tī ra, bez skalā m utt. Duš as dvieļ i sniegbalti - tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, pludmalei arī ir klā t, frotē , lieli, gultas veļ a ik pē c 5 dienā m. Katru dienu uz istabu tiek atnestas 2 pudeles ū dens pa 1.5 litriem katra (ar un bez gā zes).
2. kas attiecas uz baseinu - bijā m tur 1 reizi iepazī ties (mē s ar vī ru esam jū ras fani), baseins labs - liels, tī rs, skats no tā ir brī niš ķ ī gs, cilvē ku nav ļ oti daudz, pie baseina ir speciā ls grī das segums (gumijas drupatas), daudz sauļ oš anā s krē slu, bā rs, tualete. Ir neliels baseins bē rniem. vispā r atpū tnieku ar bē rniem ir daudz un skaidrs kā pē c - viss darī ts ģ imeņ u ar bē rniem ē rtī bā m, speciā la zona pie baseina ar spē ļ u nodaļ u (baseins ar bumbā m, slidkalniņ iem), karuseļ i. Ē damzā lē ir milzī ga ē dienu izvē le mazajiem "bū š u vai nebū š u" un "ē du, tas ir veselī gi", par to vairā k rindkopā par ē damistabu.
3. Par ē damistabu - tā s ir tikai vē dera mielasts. Tik garš ī gu ē dienu nebiju redzē jis nevienā.5* viss iekļ auts. Brokastis: viss. kas tikai var ienā kt galvā - graudaugi ar pienu, plā nā s pankū kas (atseviš ķ i krē jums, iebiezinā tais piens, medus, ievā rī jums, rieksti, ž ā vē ti augļ i). Biezpiens: ar cukuru, ar rozī nē m, tikai biezpienu. Omlete, olu kultenis ar š ķ iņ ķ i, tvaicē tas vistas kotletes, desiņ as, vairā ku veidu desa, š ķ iņ ķ is un siers (ī stenī bā gaļ as desa, un ne kā sojas surogā ti gadā s), kā rtainā mī kla, olu krē ms, smilš u kū ka. Pusdienā s vienmē r ir iespē ja izvē lē ties no 2 zupā m - vienmē r ļ oti gaļ ī gas, vai tā s bū tu vistas nū deles vai kharcho. Es pat nerunā š u par otro - ja brokastī s ir tik daudz. Neierobež oti pī rā gi ar kā postiem, kartupeļ iem un gaļ u, aspic ar mē li, Cē zara salā ti u. c. Mē s nekad tur neņ ē mā m vakariņ as, jo jums par to ir jā maksā papildus, un tas ir 800 rubļ u. no deguna - esmu pā rliecinā ts, ka bija tā s naudas vē rts, bet gribē jā s š o maltī ti pavadī t piekrastes kafejnī cā m. Tikai daž i vā rdi par tiem. Krastmalas galā viesnī cā Hellas atrodas restorā ns - arī bufete, kurā vakariņ as maksā ja 450 rubļ us. Mē s tur neē dā m, draugi dalī jā s iespaidos - sā tī gi, bet izvē le niecī ga. Nedaudz tuvā k, tieš i virs jū ras krasta, atrodas vē l viena kafejnī ca-bā rs, kurā tiek gatavoti visā di grili. Nav ļ oti dā rgi un diezgan garš ī gi. Un vistuvā k Marine picē rija (kā es saprotu, un tas attiecas uz viesnī cu, varbū t vakarā ir viesmī ļ i no mū su ē damistabas). Picē rijā viss ir garš ī gi - pica ir neslavē jama, Cē zara salā ti ļ oti apmierinoš i. Vienī gā mū ž ī gā problē ma ar jū ras veltē m ir tā , cik reiž u viņ i gribē ja pasū tī t jū ras burgeru - nekad nebija sastā vdaļ u.
4. Ī sā k sakot, par veikaliem krastmalā un blakus - viss ir ļ oti dā rgs. Pie baseina ir atvē rta paplā te - tur pā rdod augļ us. 2 reizes dā rgā k nekā Aluš tā . 1. dienā devā mies uz Aluš u (reģ istratū rā ir autobusu grafiks, lai gan var bū t grū ti iekļ ū t) Kamē r stā vē jā m rindā uz autobusu, satikā m tū ristus no Hellas - viņ iem ir ļ oti ē rts serviss viesnī cā , zvaniet uz reģ istratū ru, zvaniet uz numuru un nā k pie jums ierodas ar fiksē tu likmi 300r. uz Aluš tu, kā paskaidroja trī s simti, tā ir viņ u ī paš nieka iniciatī va, jo Semidvorye joprojā m ir ciemats, kas atrodas nedaudz nomaļ us no pilsē tas dzī ves (kas, manuprā t, ir labi), ī paš nieks nolē ma lē ti fiksē ta maksa par braucieniem uz pilsē tu, lai viesiem nebū tu garlaicī gi )). Varbū t š is pakalpojums ir arī Morskoje, jo dzirdē ju, ka viesnī cas ī paš nieks ir tas pats, bet mē s nenorā dī jā m. Ja pajautā taksistiem, ka viņ i tur stā v krastmalā , tad taksis uzreiz bū s 500 rubļ i. vispā r ar komfortablu jaunu Volkswagen minivenu braucā m uz tirgus laukumu (tur tū ristus izlaiž autobuss). Pie laukuma ir lielveikals, lejā tirgo alkoholu, un pa virsu ē dieniem - izvē le nav ī paš i liela, bet augļ us, alu var nopirkt par tā du paš u cenu kā kafejnī cā krastmalā . Importē tā sula ir ļ oti dā rga, viņ i paņ ē ma Kuban nektā rus - tie ir lē ti. Pastaigā jā mies pa Aluš tas krastmalu un kā rtē jo reizi sapratā m, kā ds neapstrī dams pluss ir tas, ka nedzī vojam pilsē tā . Pludmale ir skudru pū znis, visur drudž ains un netī rs. Suvenī rus labā k pirkt tepat tirgū . jo viesnī ca vai ekskursijas bū s dā rgā kas.
5. Pati Semidvorie ir 2 vai 3 viesnī cas gar labiekā rtotu krastmalu. Krastmala ir jauna un skaidra, ar daudz soliņ iem ar skatu uz jū ru, laternu nav ī paš i daudz, tā pē c, kad mē ness mazs, tad ir mazliet tumš s. Mē s ar vī ru neesam naktsdzī ves cienī tā ji. tā kā ceļ amies 7 no rī ta, tā pē c vairā k nevajadzē ja, lai gan pē cpusdienā kaut kur Hellas viesnī cas galā ieraudzī jā m zī mi uz diskotē ku.
6. Trenaž ieru zā le. Atrodas tajā paš ā ē kā ar ē damistabu. Jaunums, ir vairā ki simulatori, daudz daž ā da svara hanteles, ja grib un prasme lā dē š ana iet ar blī kš ķ i) No logiem paveras skats uz jū ru, logi atverami, tieš i pretī ir velotrenaž ieris, liekas, ka tu steidzies zilajā tā lumā . Viens mī nuss ir gaisa kondicionē š anas neesamī ba. 2 atvē rti logi nepalī dz.
7. Un tagad galvenais ir jū ra. Jū ra amatierim. Attiecī bā uz plaš umu un sauļ oš anā s krē sliem - viss ir brī niš ķ ī gi. Pludmale ir akmeņ aini oļ i - no 3 dienā m arī pierod. Pie ieejas jū rā ir milzī gi laukakmeņ i - tas ir milzī gs mī nuss ģ imenē m ar bē rniem un gados vecā kiem atpū tniekiem. Kamē r bija - gandrī z visu nedē ļ u bija viļ ņ i -, tā pē c cilvē ki plunč ā jā s pie krasta: mums, jaunajiem, ir prieks braukt, plunč ā ties, bet veciem un bē rniem grū ti - vilnis viņ us uzgā zī s uz akmens. Vī rs man sasita kā jas, es esmu uz rokā m. Es neredzu nekā du problē mu vienkā rš i izņ emt š os akmeņ us no turienes. Bet nez kā pē c nevienam tas nerū pē ja.
Pā rē jie pā rē jie priecā jā s.
аватар Swetik73
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā mies 2015. gada jū nijā . Pansionā ts bija rezervē ts pē c manu draugu atsauksmē m no Simferopoles, pē dē jos gadus viņ i tur atpū tuš ies un likā s viss kā rtī bā ! Bet diemž ē l lī dz ar mū su ieraš anos viss bija sabojā jies vai arī viesnī cas saimniece negatī vi ietekmē ja Krimas pievienoš ana Krievijai (viņ a ir no Ukrainas) . … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2015. gada jū nijā . Pansionā ts bija rezervē ts pē c manu draugu atsauksmē m no Simferopoles, pē dē jos gadus viņ i tur atpū tuš ies un likā s viss kā rtī bā ! Bet diemž ē l lī dz ar mū su ieraš anos viss bija sabojā jies vai arī viesnī cas saimniece negatī vi ietekmē ja Krimas pievienoš ana Krievijai (viņ a ir no Ukrainas) .
Pasū tī ju tū ri caur Simferopoles tū risma firmu (diemž ē l). Pasū tī jā m suite ar divā m divguļ amajā m gultā m un piegā dā sim dī vā nu 3 pieauguš ajiem un diviem bē rniem. Lidoju no Vā cijas uz savu dzimto Krimu, apciemot mammu un draugus un pavadī t laiku ar viņ iem pie jū ras. Kad ieradā mies reģ istrē ties, bija pulksten 11 pē cpusdienā , kas izrā dī jā s agrā k par reģ istrē š anā s laiku un bija jā maksā papildus maksa par vienu stundu. . Ok, samaksā jā m, ir noteikumi! Lai gan ne vienā š tatā , ne vienā pilsē tā par agrā ku norē ķ inā š anos nepiemaksā ju! Ja istabiņ a bū s brī va, tiksi izmitinā ta bez problē mā m! Bet tas, protams, nav par mū su pakalpojumu! : (
Meitene reģ istratū rā sā kumā bija diezgan pieklā jī ga (š ķ ita, ka darī ja savu darbu), viņ a saņ ē ma no mums ne mazu dzeramnaudu, jo. Zinā ju, ka ar viņ u vē l sazinā simies, jo vē l nebijā m ieraduš ies pilnā sastā vā , nā kamā dienā bija jā ierodas krustmeitai. Pavadī jā m pirmo dienu, liekas viss kā rtī bā , bet tad pienā ca otrā uzturē š anā s diena ! Atbrauca krustmeita! : ) Samaksā jā m kā bija paredzē ts par papildus gultu, bet arī mū su meitene ieradā s ā trā k par 12.00 un mū su mī ļ ā Yulechka (reģ istratū rā ) atkal prasī ja no mums papildus maksu par agro reģ istrē š anos!!! ! ! ! Bred, tu saki, jo mē s jau tur dzī vojam! Bet "Marine" viss strā dā klienta vajadzī bā m! Protams, paņ ē mā m savas mantas (5 kg zemeņ u un mugursomu ar mantā m - viņ a atbrauca tikai uz divā m dienā m), nesamaksā jā m un devā mies uz istabu, lū dzot iepriekš ielikt papildus guļ amvietu. Kā da bija mū su pā rsteigums kad atnā cā m ar pastaigā m, redzē jā m gultiņ u Bibikovam, kā papildus vietu! Maniem bē rniem ir 7 un 4 gadi, pat viņ i tur nederē tu. Biju pie administratores un ar Bļ aš ku nerunā ju. Š ī ir ļ oti nepatī kama, toksiska sieviete! Viņ ai joprojā m viesnī cā ir princips: es esmu lieliska, un es ļ ā vu jums atpū sties pie manis! " Uz visiem mū su apgalvojumiem viņ a teica: noskaidrojiet to ar savu tū risma operatoru! Un atdodiet naudu arī caur viņ u.
Protams, tas viss tika pateikts augstprā tī gi. . Pareizi viens no atpū tniekiem salī dzinā ja saimnieci ar G. Belladonnu.
Mums bija jā paliek Morskajā . Negribē jā s vairs tē rē t ne naudu, ne laiku. Bet katru reizi, kad satikos ar ļ auno saimnieci, kura stā vē ja pie ē damistabas izejas un skatī jā s, lai bulciņ as nekā dā gadī jumā neņ em lī dzi, nesagā dā lielu prieku!
Animā cija nebija tā da, kā solī ts! Tā tad izklaide bija visa "Ē rā " par papildu samaksu.
Nogulsnes palika, Morskajā vairs neē dī sim, Krimā ir daudz citu alternatī vu! Kur bū s patī kami uzturē ties, un neviens nesabojā s Jū su ieplā noto un ilgi gaidī to atvaļ inā jumu!
аватар burczeva3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atbraucā m ar maš ī nu no Krievijas. Mē s rezervē jā m caur aģ entū ru (un jau samaksā jā m) standarta numuru, jo tajā joprojā m ir izvelkamais dī vā ns, un mē s trī s ar pieauguš o meitu. Izteicu vē lmi, lai istaba bū tu ar skatu uz jū ru (tas ir, korpuss 3 vai 4) un augstā ks stā vs (apakš ē jā skatā tas pats). … Tomēr ▾ Atbraucā m ar maš ī nu no Krievijas. Mē s rezervē jā m caur aģ entū ru (un jau samaksā jā m) standarta numuru, jo tajā joprojā m ir izvelkamais dī vā ns, un mē s trī s ar pieauguš o meitu. Izteicu vē lmi, lai istaba bū tu ar skatu uz jū ru (tas ir, korpuss 3 vai 4) un augstā ks stā vs (apakš ē jā skatā tas pats). Vispā r jau ierodoties uzreiz iedeva ē dinā š anas kartes, tikko tikā m lī dz pusdienā m (tas ir pirmais serviss ierodoties). 4. korpusā nebija nekā du "standartu", administrators Sergejs ļ oti samulsis un atvainodamies piedā vā ja mums divistabu apartamentus, tikai nedaudz jā pagaida. Bez piemaksas, un pat par neē rtī bā m viņ i uzdā vinā ja dā vanu - konjaku, š ampanieti, saldumus. Mantas atstā jā m reģ istratū rā , pā rģ ē rbā mies, devā mies uz jū ru, pastaigā ties pa apkā rtni. Istaba bija lieliska! Š eit daž i raksta, ka svī ta ir pā rā k tukš a. Un man patī k bū t brī vam! Godī gi sakot, mū su acī m bū tu pieticis ar standartu - 25 metru telpa! Turklā t gaitenis, vannas istaba ir plaš a un tī ra, ar savu ū dens sildī tā ju. Un š eit ir skaistums. Pē c Soč u mež onī gajā m akmeņ ainajā m pludmalē m pludmale ir lieliska.
Melnas smiltis - vulkā niskas izcelsmes dē ļ . Tas pats Adlerā . Jū ra lieliska, turpat blakus peldē tā jiem plunč ā jas delfī ni.
Ē diens vienkā rš i super, bufete, tik daudzveidī bu un pat izsmalcinā tī bu Krievijas kū rortos neesmu redzē jis. Un kafija un tē ja pusdienā s, saskaņ ā ar dietoloģ ijas noteikumiem, nav paredzē ta. Un viņ i pilnī gi pareizi pasniedza uzvar (ž ā vē tu augļ u kompotu) vai sulu.
Peldbaseins. Es nezinu, kad bija jū ras ū dens. Peldē jā mies saldū denī . Kas mū s beidzot izvilka no jū ras krasta uz baseinu))))
No papildus ē rtī bā m - katru dienu 2 1.5 litru minerā lū dens pudeles istabā (ar un bez gā zes).
Un galvenā priekš rocī ba mums ir "pā rejas pagalma" neesamī ba. Viesnī ca atrodas rajonā , kur vispā r neskraida iezemieš i. Nekā du mež onī gi kliedzoš u kafejnī cu, atrakciju parku. Bet bē rniem ir izklaide.
Turklā t uz vietas var rezervē t daž ā das ekskursijas. Organizā cija ir lieliska, bez krā pniekiem. Bet Livadijā , piemē ram, braucā m ar maš ī nu, izrā dā s lē tā k.
No apmeklē tajā m kafejnī cā m visvairā k patika "Lemon": nekā das "pludmales eksotikas", viss civilizē ts, elegants, viesmī ļ i - jaunieš i - lido taisni, porcijas lielas, pasniegš ana lī menī .
Kopumā viesnī cu izvē lē jos vienkā rš i pē c bildē m un atsauksmē m, bet nekļ ū dī jos. Tā bija patiesi ATPŪ TA - neuztraucieties! Iesaku visiem saviem draugiem. Tie, kas jau ir devuš ies, pat nož ē loja, ka nebija atraduš i š o viesnī cu agrā k.
Citu dienu es uzkā pu meklē t kaut ko lī dzī gu Krimas rietumu krastā vai Abhā zijā - es neatradu neko vē rtī gu. Visur - ietaukota-tonē ta liekš ķ ere.
Un š ī viesnī ca ir jauna. Pirmā s ē kas tika atvē rtas 2003. gadā , 4. ē ka, kurā dzī vojā m, 2010. gadā . Un burtiski š ogad tika atklā ta vē l viena ē ka.
Iesaku visiem, kas vē las relaksē još as, nesteidzī gas un apmierinoš as brī vdienas)))
аватар galilarina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Cenas vispā r neatbilst pakalpojumam! Mē s atpū tā mies tā saucamajā "Lux"...Piektā s ē kas augš ē jā stā vā . Visas dienas garumā , it ī paš i pē c brokastī m un pusdienā m, virs galvā m dzirdē jā m dā rdoņ u no pā rbī dā miem galdiem un krē sliem ē damzā lē , kas nupat atrodas 6. … Tomēr ▾ Cenas vispā r neatbilst pakalpojumam! Mē s atpū tā mies tā saucamajā "Lux"...Piektā s ē kas augš ē jā stā vā . Visas dienas garumā , it ī paš i pē c brokastī m un pusdienā m, virs galvā m dzirdē jā m dā rdoņ u no pā rbī dā miem galdiem un krē sliem ē damzā lē , kas nupat atrodas 6. stā vā virs visa piektā stā va. Istabā nav krē slu, pat nav vietas, kur pakā rt lietas. Vienai no lū kā m plafons ir apgriezts otrā di un arī salauzts. Dvieļ i netika mainī ti katru dienu. Nevienā no istabā m nav seifa! TV - pirmsū dens! Un to sauc par greznī bu. . .
Pagarinā t istabu, lai nesē dē tu izbraukš anas dienā pē c izrakstī š anā s laika pirms izbraukš anas no viesnī cas uz lidostu (un tas ir norā dī ts viņ u noteikumos - "ja vē laties, varat pagarinā t savu uzturē š anos viesnī cā lī dz plkst. veicot stundas maksā jumu") menedž ere Valentī na Skorobogaha atteicā s no tik nepieklā jī gas un pat niķ ī gas formas, ka iespaids par viesnī cu palika dziļ i negatī vs. Viņ a kliedza uz visu zā li, lai mē s atbrī votu istabu, ka, ja jums nepatī k, tad nenā ciet. Un ne tikai vienu reizi! Vai tā viņ ai vajadzē tu sazinā ties ar klientiem, pateicoties kuriem viņ a saņ em algu, viesnī cas darbiniece? !
Viņ i piedā vā ja 7 stundas gaidī t taksometru galvenā s ē kas vestibilā , kur nav bagā ž as nodalī juma, nav televizora un ir tikai divi mazi dī vā ni. Un tas ir ar mazu bē rnu! Un mē s nebijā m vienī gie!
Vairā k š ajā pseidoviesnī cā NO FOOT! Tas ir "pakalpojums"! Par to, ko mē s maksā jā m 6600 rubļ u dienā , nav skaidrs. Ja nu vienī gi par labu - garš ī gs un daudzveidī gs ē diens brokastī s un pusdienā s, kas ir taisnī ba.
аватар Olechkaya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
atpū tā s pansionā tā no 2013-06-21 lī dz 2013-06-30 Nedē ļ u atpū tuš ies Jū rā , izdarī jā m priekš sevis galveno secinā jumu - aizbraucot uz ā rzemju kū rortu, garantē ti saņ emsi VISU deklarē to pakalpojumu, bet mā jā s. … Tomēr ▾ atpū tā s pansionā tā no 2013-06-21 lī dz 2013-06-30
Nedē ļ u atpū tuš ies Jū rā , izdarī jā m priekš sevis galveno secinā jumu - aizbraucot uz ā rzemju kū rortu, garantē ti saņ emsi VISU deklarē to pakalpojumu, bet mā jā s...Kā paveicies! Jū rai ir milzī gs potenciā ls, un vē l jo vairā k aizvaino tas, ka ir trū kumi, kas var sabojā t jū su atvaļ inā jumu. Daž ā dā s vietnē s pieejamā s atsauksmes parasti ir patiesas, un tajā s var iegū t kā du informā ciju, tač u, kā saka, jū s neredzē sit, jū s nesapratī sit! Galvenā vilš anā s ir pludmale. Tiek apgalvots, ka tas ir piepildī ts ar jū ras smiltī m, bet kā pē c š ī s smiltis ir melnas? Š ī iemesla dē ļ sē rfoš anas joslā vienmē r ir dubļ aini brū na krā sa un jā piespiež sevi pā rvarē t š o joslu un peldē t lī dz tī ram ū denim un tad, izejot no ū dens, vē lreiz jā pā rvar š is š ķ ē rslis!
Bet pat ar š ī m smiltī m var visu sakā rtot ē rtā k: nolī dzinā t, lai nav kalnu un pauguru, ieklā t koka celiņ us - trapikus, tas pludmalei pieš ķ ir kaut kā du sakā rtotī bu, un pa karstā m smiltī m ir sā pī gi staigā t, jo ir melni, sabojā ti (krā soti) zviļ ņ i un gaiš as č ī bas! Nav skaidrs, kā pē c pansionā ta strā dnieki katru vakaru ar maniakā lu neatlaidī bu velk VISUS sauļ oš anā s krē slus zem nojumes, un katru rī tu atpū tnieki nejauš i velk tos pa pludmali. Pludmalē nav arī tualetes vai ģ ē rbtuves. Tas viss ir pie baseina, bet divā s kajī tē s rindas nav (tik cilvē kiem), tā pē c...secinā m, kur lielā kā daļ a atpū tnieku vismaz reizi 3-4 stundā s pludmalē atpū š as! Godī gi sakot, es atzī mē ju, ka tualetes un pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u trū kums nav tikai jū ras kā jnieku problē ma. Tualetes nekur nav, un kajī tes ir tikai Irejas pludmalē un tā s ir ļ oti neē rtas.
Dodamies tā lā k, baseins. Tas ir labs un diezgan tī rs. pie ieejas ir uzvedī bas noteikumi, standarta, bet cilvē ki uzvedas kā rakstī ts sadaļ ā "aizliegts" un neviens no strā dniekiem nekad nevienam neko nav teicis, tā pē c labā k peldē t pa vidu - tuvā k sā niem pastā v risks, ka uzlē ks uz galvas un ne vienmē r tas bū s mazulis! ! Gadī jumi: ir 5 no tiem un sestais ir apdares darbu stadijā . Par visu neko neteikš u, dzī vojā m 5m, skats brī niš ķ ī gs un jū ra trokš ņ aina, bet... mē beles saliktas kaut kā stulbi, pat vī rs to pamanī ja, dī vā ns uz sā niem televizoram, es nā cā s paš ai lū gt istabenei pludmales matrač us, wi-fi vā jš , uz visiem trū kst. Reģ istrē joties bija jā noslauka galds un kumode no putekļ iem un kaut kā salda un lipī ga, istabene to nedarī ja, gatavojot istabu. Visu uzturē š anā s laiku netika mainī ti ne dvieļ i, ne pat gultas veļ a. Ē diens: lī menī , garš ī gs, apmierinoš s, daudzveidī gs.
Personā ls ļ oti cenš as, liels paldies, tas ir ļ oti atbildī gi - visus pabarot, pē c visiem sakopt. LABIE biedri! Vienī gais, ka kafiju vai tē ju var dzert tikai brokastī s, pusdienlaikā visi trī s automā ti ir izslē gti. Tā tad plusi: laba atraš anā s vieta, skaista ļ oti sakopta teritorija, baseins, kvalitatī vs daudzveidī gs ē diens, autostā vvieta, klusa, mierī ga, mē rena atpū ta bez trokš ņ ainā m kompā nijā m. Mī nusi - katram var bū t savs, galvenais ir standartu trū kums atpū tas pakalpojumu sniegš anā . Tā pē c man pagaidā m paliek atklā ts jautā jums, vai nā kt š eit vē lreiz! Visiem, kas nolemj ierasties, tikai labas un patī kamas brī vdienas, kas attaisnos jū su cerī bas!
аватар Bormotova3
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tas Morskoje otro reizi no 06.09. 2012. lī dz 14.09. 2012 Es tur vairs NEKAD neieš u. Lai arī cik man tas ļ oti patika, kad jū nijā atpū tos (skat. apskatu-pa kreisi 2012. gada 28. jū nijs plkst. 15:59.02), tik pat vī lies biju, kad ierados otrreiz. Standarta istabiņ a, tik maza, ka nā cā s pā rvietoties pa istabu sā nis, gar mē belē m. … Tomēr ▾ Atpū tas Morskoje otro reizi no 06.09. 2012. lī dz 14.09. 2012 Es tur vairs NEKAD neieš u. Lai arī cik man tas ļ oti patika, kad jū nijā atpū tos (skat. apskatu-pa kreisi 2012. gada 28. jū nijs plkst. 15:59.02), tik pat vī lies biju, kad ierados otrreiz. Standarta istabiņ a, tik maza, ka nā cā s pā rvietoties pa istabu sā nis, gar mē belē m. Vannasistabā bidē vispā r nav, un nav kur likt, ja uzliek, tad, sē ž ot, varē ja nomazgā ties. Duš as kabī nē varē ja stā vē t tikai kā “kareivis”, sā c putot, sit ar elkoņ iem pret sienā m un kabī nes durvī m (ļ oti mazā m), turklā t plū da. Iznā kusi no kabī nes, iekā pa peļ ķ ē . Viesnī cas vadī ba par to, kas notiek istabā , nedomā ja. No mitruma gar sienā m skrē ja koka utis. Kad administrā cijai teicu, ka kabī ne tek, viņ i atbildē ja, ka sū tī s cilvē ku, un viņ i par to “aizmirsa”, lī dz istabene pieslē dzā s. Tikai tad atnā ca jauns vī rietis, viņ š vietā m aizklā ja, plū sma kļ uva mazā ka, bet peļ ķ e joprojā m bija. . Viesnī cas administrā cija (nepatī kamie tipi Sergejs un Valentī na, kuru vā rdā daudz tika runā ts) priecā jā s, ka septembrī viesnī ca bija pilna (daudzi bija spiesti doties uz Krimu tikai Krimskā un Gelendž ikas plū du dē ļ ), nedz rū pē jā s par to, kas. cilvē ki labi atpū tuš ies. Istabā nebija savienojuma: ne interneta, ne telefona savienojuma. Man bija jā iet ā rā , lai piezvanī tu. Ledusskapis istabā bija tik skaļ š , ka naktī nā cā s vilkt ā rā no rozetes, lai aizmigtu, bet tobrī d varē ja kaut ko likt uz uzlā di, jo rozetē m bija par maz. Starp citu, par baseinu: nebiju domā jusi, ka jū ras ū dens varē tu smarž ot pē c balinā tā ja, tā pē c stipri š aubos, ka baseinā ir jū ras ū dens, un arī citi atpū tnieki, turklā t tas bija aukstā ks nekā jū rā . Tā tad baseina tuvumā gandrī z neviena nebija, un tie, kas ieradā s, pieskā rā s ū denim, š ņ aukā s un devā s uz jū ru. rnSecinā jums: pirms dodaties uz turieni, jums viss ir jā izsver: vai š ajā laikā ir daudz atpū tnieku? Ja jā , tad administrā cija nebū s ar jums apmierinā ta. Tas, ka standarta numurs jums š ķ itī s, ir labs no 100%, tikai 10%. Luksusa numuriem ir arī trū kumi. Kā da sieviete, kas dzī vo vienā no š ī m istabā m, stā stī ja, ka duš ā ū dens labi neizplū st. Ī sā k sakot, telpu cena un kvalitā te un apkalpoš ana no administrā cijas puses nemaz neatbilst. Un iet uz turieni tikai ē diena dē ļ (vienī gais, kas viņ iem vē l palicis) ir vienkā rš i smieklī gi. Ja es kā dreiz apsveru ceļ ojumu š ajā virzienā , tad labā k ir doties uz Hellas, un jū s varat ē st no jū ras - 250 gr. no pieauguš ā , brokastis, pusdienas.
аватар livsonkate
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Pagā juš ajā gadā atpū ties Semidvorā viesnī cā "Marine". Lai sā ktu, nekavē joties pasū tiet pā rskaitī jumu, lai tas bū tu lē tā k, vietē jie taksometru vadī tā ji joprojā m ir krā pnieki un krā pnieki. … Tomēr ▾ Labdien! Pagā juš ajā gadā atpū ties Semidvorā viesnī cā "Marine".
Lai sā ktu, nekavē joties pasū tiet pā rskaitī jumu, lai tas bū tu lē tā k, vietē jie taksometru vadī tā ji joprojā m ir krā pnieki un krā pnieki. piemē ram, pā rsē š anā s bija apmē ram 3000 tū kstoš i turp un atpakaļ , un taksists mē ģ inā ja mū s aizvest par 4000 tū kstoš iem vienā virzienā .
Viesnī ca nav slikta, ē diens ir ļ oti labs, mī nus vakariņ u nav, un restorā ni ir nedaudz dā rgi diviem apmē ram 1.5-2 tū kstoš us. Lē ti jū s varat pusdienot tikai picē rijā . Bē rnam var izvē lē ties kaut ko no ē dienkartes: buljonu, piena putru, vā rī tus dā rzeņ us.
Pozitī vā puse: gultiņ as, sē tiņ a pē c pieprasī juma, ir bē rnu istaba, kur var sagaidī t karstumu, ir pat skolotā ja vecā kiem bē rniem.
Jū ra ir tī ra, silta, bet ieeja ū denī ir akmeņ aina, ir labs baseins, bet nez kā pē c ū dens tur bija auksts. (
Tā ir brī niš ķ ī ga vieta, kur atpū sties ar bē rniem, bet bez bē rniem var izvē lē ties ko interesantā ku, jaunieš iem man š ķ iet, ka tas bū s garlaicī gi. Daba tā pat kā citur Krimā ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, nepiekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m par aptiekas trū kumu, tā pastā v un var pat zvanī t ā rstam, ja ir apdroš inā š ana.
Kopumā laba un mierī ga vieta, kur apmesties ar maziem bē rniem.
возле бассейна алушта аквапарк
Parādīt vairāk »


iemiesojums donatala
Labdien! Sakiet, lūdzu, vai viesnīcas "Morskoy" baseinos ūdens vasarā ir silts? Ūdens tur netiek uzsildīts, tāpēc radās jautājums, vai tas pietiekami uzsilst no saules, vismaz līdz 25 grādiem? Tā kā dodos ar diviem viegli saaukstējamiem bērniem, tad šis jautājums ir ļoti aktuāls. No atsauksmēm tikai sapratu, ka septembrī ūdens tajos ir ledains. Paldies visiem par atbildēm!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums gatan
Dažādās vietnēs ir atšķirīga informācija par to. Mēs nevēlamies pārsteigumus, tāpēc cenšamies izdomāt, ko likt koferī.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums fdutf
Lūk, kā to saprast? Bērni bez papildus gultas un ēdināšanas – bez maksas? Nav skaidrs ... Ēdieni par papildus samaksu. maksa? Kāpēc gan nerakstīt tā.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Elena_0108
Un ja tā, vai viņiem klājas labi?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Отель «Морской» расположен на самом берегу Черного моря, в поселке Семидворье. Территория отеля находится в окружении реликтовых южнобережных растений – многовековых деревьев можжевельника, фисташки и дуба. Отель подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 56 километрах от г. Симферополя, в 11 километрах от центра Алушты.
Pludmales apraksts Пляж мелкогалечный, собственный. На пляже есть навес и шезлонги (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
Viesnīcā

Ресторан с видом на море, бар, летнее кафе, шашлычная, бассейн с горной водой и безхлорной системой очистки на серебряных пластинах, доступ в интернет, прокат автомобилей, сейф, автостоянка, прачечная, заказ такси, возможность приобрести сим-карты местных операторов сотовой связи.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
Bērniem Для детей в номер (по предварительному заказу) дополнительно ставится кроватка и стульчик. Дети до 5 лет без места и питания принимаются бесплатно, на дополнительное место: 20%. Детям до 10 лет скидка 50%. Детская площадка, детская комната.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Бильярд, волейбол, баскетбол, бадминтон, массаж, оздоровительный центр аюрведической медицины, джакузи, экскурсионное обслуживание.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • biljards
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера в 2-3-4-х этажных корпусах коттеджного типа (постройка в 2003-2009 гг). Все номера с балконами (90% — с видом на море, 10% — на горы).

Istabās

Кондиционер, холодильник, спутниковое телевидение, электрочайник, фен. Все удобства (умывальник, душ, туалет, биде) в номере. Холодная и горячая вода круглосуточно. Дополнительное место: предоставляется раздвижное кресло-кровать или диван.

Adrese 298500, Республика Крым, г. Алушта, п. Семидворье, Можжевеловый пер., 11.
Tālruņi: +7(978)818-28-56
Tīmekļa vietne: Morskoi (Semidvore)
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол, баскетбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.