Demerdzhi 3*– Atsauksmes

93
Novērtējums 6.910
№15 viesnīcas reitingā Alušta
7.4 Numurs
6.9 apkalpošana
7.4 Tīrība
8.1 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Demerdzhi atrodas aiz Aluštas centrālā parka Melnās jūras piekrastē, 100 metru zonā. Atrodas 2 hektāru platībā, kurā aug vairāk nekā 40 subtropu augu sugas. Atvērts no 15. aprīļa līdz 15. oktobrim.Vairāk →
аватар _272733
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies vietu, kur apmesties uz ilgu laiku, jo ceļ ojā m ar bē rnu. "Demerdž i" bija daudz pozitī vu atsauksmju un iespē ja ar elektroforē zes, inhalā cijas un sā ls alu palī dzī bu atbrī voties no bē rna klepus un iesnā m. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies vietu, kur apmesties uz ilgu laiku, jo ceļ ojā m ar bē rnu. "Demerdž i" bija daudz pozitī vu atsauksmju un iespē ja ar elektroforē zes, inhalā cijas un sā ls alu palī dzī bu atbrī voties no bē rna klepus un iesnā m. Atklā ti sakot, mums š eit ļ oti patika, pludmale ir burtiski 5 minū š u gā jiena attā lumā . Bē rns ir atveseļ ojies. Un, starp citu, ē diens bufetē ir pā rsteidzoš i garš ī gs. Mū su bē rnam ir alerģ ija, viņ am bija liela diē tisko un tvaika ē dienu izvē le. Izmaksas, protams, nav mazas, bet izrā dā s ne tikai, lai ar prieku pavadī tu laiku, bet arī lai uzlabotu savu veselī bu.
аватар zhadanova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir lieliska! Bet! Ja nevē lies stā ties pretī reģ istratū ras stulbumam, tad nesteidzies š eit . . Secī bā no labā : * animā cija 5? : meistarklases, š ovprogrammas, vakara bē rnu programmas, pieauguš ie negā ja. Bet par to dzirdē ju vē lā k * istabiņ as un uzkopš ana: istabiņ as š oreiz ieguvā m koledž as istabā : ir plusi un mī nusi: plusi izgā ja ā rā un uzreiz uz ielas, ar bē rnu ir lieliski, var iziet ā rā pastaigā ties. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska! Bet! Ja nevē lies stā ties pretī reģ istratū ras stulbumam, tad nesteidzies š eit . .
Secī bā no labā :
* animā cija 5? : meistarklases, š ovprogrammas, vakara bē rnu programmas, pieauguš ie negā ja. Bet par to dzirdē ju vē lā k
* istabiņ as un uzkopš ana: istabiņ as š oreiz ieguvā m koledž as istabā : ir plusi un mī nusi: plusi izgā ja ā rā un uzreiz uz ielas, ar bē rnu ir lieliski, var iziet ā rā pastaigā ties. Sienas biezā kas, kaimiņ us nemaz nedzird. Š eit mē s esam beiguš i. + Tur bija zirnekļ i un zirnekļ u tī kli. Reiz zirneklis izbrauca no gultas. Istabenei tika lū gts notī rī t tī mekli . . bet viņ a to neatrada visur, kur bija tī meklis. Pā rvaldī ja paš i. Tā lā k: vakaros var dzirdē t š ova programmas, it ī paš i, kad noliekat bē rnu gulē t. Nav ī paš i ē rti. . bē rni skraida garā m, č ī kst, č ī kst. . 1. korpusā tas nav tik dzirdams, ir tā lu no rotaļ u laukuma, bet ir problē mas ar karsto ū deni: vakaros tā nav!
* ē damistaba / restorā ns: viss ir ļ oti garš ī gs. Daudzveidī ba. Daž reiz daudz. Daž reiz tieš a 1 vai 2 izvē le. Bet mans vī rs saslima! Vē l 8 cilvē ki saindē jā s! Citā s vietā s viņ i neē da, jo vairs nevarē ja. Saindē jā s arī drauga mazā meita. Viņ a, tā pat kā viņ as vī rs, ē da diē tiskos zandartus pā rim! Indē klientus ar diē tisko pā rtiku!! ! ! Kā tas ir????! ! ! Vemš ana, š ķ idri izkā rnī jumi, 38 temperatū ra, drudzis! Mī nus 2 atpū tas dienas! Kā dzirdē ju, saindē jā s arī kā ds restorā na darbinieks.
*sporta bē rnu treneris Sergejs Vasiļ jevič s Š aferovs ?????!!! ! ! Un peldē š anas nodarbī bas, un ā ra spē les, un volejbols, un basketbols, un teniss, un š ahs, un lecamaukla! ! ! Bravo Sergejs Vasiļ jevič s! ! ! Bravo!! ! ! Bravooo! !
Un š eit karote ir milzī ga muca!
Mū s sagaidī ja taksists no viesnī cas. Mana meita ceļ ojumā ar viņ u neslimo. Mums patika un mē s paš i !!! ! ! kopā ar viņ u rezervē jā m ceļ ojumu atpakaļ uz lidostu. Mē s savā cā m koferus. Gaidā m taksi. Bet joprojā m istabā . Un tad zvana taksists un saka, viņ i saka, viņ i mani sū ta vest citus viesnī cas viesus, es tagad izeju no jū su viesnī cas. Ejam izdomā t. Izrā dī jā s, ka mū su taksometrs tika nodots citiem viesiem bez mū su ziņ as! Un viņ i mums vē l nav izsaukuš i taksi! Es ak . . la no tā das nekaunī bas! Atvainojiet, uz kā da pamata jū s atbrī vojaties no mana pasū tī juma?? ? ? Kā da netaktiskums un augstprā tī ba? Arī sū dzieties man! Dā mas reģ istratū rā ir galī gi neadekvā tas! Starp citu, bē rnam bija jū ras slimī ba un viņ š maš ī nā vē ma. Jū ras slimī ba un vemš ana pē c maš ī nas un lidmaš ī nā ! Gā ja rievoti!
Cienī jamais LOC "demerge" direktore, ja lasā t atsauksmes, tad esiet laipni pieņ emt darbā darbiniekus reģ istratū rā - tā da ir viesnī cas seja! ! ! - kompetenti un taktiski cilvē ki!
аватар Tatiana_Pareshina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru esam pensionā ri. Internetā uzdū rā mies veselī bas uzlaboš anas centram "Demerdž i", nolē mā m iet uzlabot veselī bu. Mē s devā mies uz "viss iekļ auts" principu, kas ietvē ra ē dinā š anas un naktsmī tņ u izmaksas un lielu skaitu daž ā du medicī nisko procedū ru: magnetoterapija, inhalā cijas, aromterapija, amplipulss, pat elektroforē ze bija. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru esam pensionā ri. Internetā uzdū rā mies veselī bas uzlaboš anas centram "Demerdž i", nolē mā m iet uzlabot veselī bu. Mē s devā mies uz "viss iekļ auts" principu, kas ietvē ra ē dinā š anas un naktsmī tņ u izmaksas un lielu skaitu daž ā du medicī nisko procedū ru: magnetoterapija, inhalā cijas, aromterapija, amplipulss, pat elektroforē ze bija. No rī tiem nū jojā m, bet pē cpusdienā apmeklē jā m masā ž as un spa procedū ras. Uzmanī bas centrā ir brī niš ķ ī gs bufetes ē diens ar ļ oti daudzveidī gu ē dienkarti, tā pē c arī es atpū tos no gatavoš anas. Man patika personā la attieksme pret mums, veciem cilvē kiem, tā pē c pā rē jo var uzskatī t par izdevuš os! Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l!
аватар vlaadiimiir76
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū nijā atpū tā mies Aluš tā ar visu ģ imeni, ar 3 bē rniem. Viesnī cu Demerdž i mums ieteica mū su draugi. Š ī ir lieliska vieta bē rniem. Animatori Katja un Ž enja labi izklaidē bē rnus, bē rni ar viņ iem priecā jas. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā mies Aluš tā ar visu ģ imeni, ar 3 bē rniem. Viesnī cu Demerdž i mums ieteica mū su draugi. Š ī ir lieliska vieta bē rniem. Animatori Katja un Ž enja labi izklaidē bē rnus, bē rni ar viņ iem priecā jas. Teritorijā ir bē rnu baseins, bē rnu rotaļ u klubs, rotaļ u laukumi, ja nebū tu koptelpas, mē s, iespē jams, pat nebū tu tikuš ies, ahaha)) Par tiem varē ja neuztraukties). Ē diens ir ļ oti labs programmā viss iekļ auts. Daudz pā rtikas bē rniem. Mē s atpū tā mies, un mē s š eit atgriezī simies vē lreiz)
аватар Nikolay66
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pats vā rds Demerdž i no viņ a studentu gadiem ir kļ uvis par kaut ko spilgtu un priecī gu. Ak, Spoku ieleja! ? Tad es pat nevarē ju iedomā ties, ka mans mazdē ls atpū tī sies un ā rstē sies Demerdž i sanatorijā . Mū su ģ imene dzī vo kalnrū pniecī bas un metalurģ ijas pilsē tā . … Tomēr ▾ Pats vā rds Demerdž i no viņ a studentu gadiem ir kļ uvis par kaut ko spilgtu un priecī gu. Ak, Spoku ieleja! ?
Tad es pat nevarē ju iedomā ties, ka mans mazdē ls atpū tī sies un ā rstē sies Demerdž i sanatorijā . Mū su ģ imene dzī vo kalnrū pniecī bas un metalurģ ijas pilsē tā . Dū mi, putekļ i un...klepus. Tā pē c š ī "balva" mazdē lu apieta. Mē s devā mies uz sanatoriju - mē rķ tiecī gi, kā ieteica draugi no Krimas.
Sanatorija Aluš tas centrā , netā lu jū ra, daudz bē rnu. Papildus procedū rā m viņ iem ir daudz izklaides. Animatori, ja nemaldos, Jevgeņ ijs un Ketija, pavada dienas, "piņ ķ erē jot" ar š o mazo mazuļ u.
Ir vē l viens bē rnu mī ļ ā kais - peldē š anas treneris Sergejs Vasiļ jevič s. Bē rniem š eit ir sava pasaule. Klubs "Limpopo" ko tas ir vē rts!
Ē diens - uz "nobaroš anu"! Pat "piens" bē rniem pirms gulē tieš anas.
Ā rstē š anas komplekss (14 procedū ras): inhalā cijas, elektroforē ze, plus kustī ba, plus Krimas gaiss un jū ra -
darī ja savu cē lo darbu. Mazdē ls pā rstā ja klepot, kļ uva stiprā ks, iedegā s,
iemā cī jies peldē t.
Aizmirsu pateikt - gulē ju ar atvē rtiem logiem. Dziedinoš s gaiss.
Kā š is! Tagad atkal š eit! Mē s gatavosimies.
аватар id401834843
Ceļ oju ar mammu un ar gadu vecu bē rnu MILZĪ GS mī nuss: izrakstī š anā s no istabiņ as 12.00, transfē rs no mums 16.00 no BIBLIOGLOBUS. Kopš lidmaš ī nas 20.00 no Simferopoles Pē c izrakstī š anā s gaidī t atbildi viesnī cas teritorijā esoš ajā reģ istratū rā NAV IESPĒ JAMS - puiš i, nu, tas ir tikai ABSUR - paturiet prā tā , it ī paš i, ja ar maziem bē rniem un vē lo izrakstī š anos Mē s piemaksā jā m, bet tas ir briesmī gi, viņ i teica, ka var staigā t pa pilsē tu Protams, bijā m nedaudz traki - 4-5 stundas pastaigā jā mies pa pilsē tu ar viengadnieku. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar mammu un ar gadu vecu bē rnu
MILZĪ GS mī nuss: izrakstī š anā s no istabiņ as 12.00, transfē rs no mums 16.00 no BIBLIOGLOBUS. Kopš lidmaš ī nas 20.00 no Simferopoles
Pē c izrakstī š anā s gaidī t atbildi viesnī cas teritorijā esoš ajā reģ istratū rā NAV IESPĒ JAMS - puiš i, nu, tas ir tikai ABSUR - paturiet prā tā , it ī paš i, ja ar maziem bē rniem un vē lo izrakstī š anos
Mē s piemaksā jā m, bet tas ir briesmī gi, viņ i teica, ka var staigā t pa pilsē tu
Protams, bijā m nedaudz traki - 4-5 stundas pastaigā jā mies pa pilsē tu ar viengadnieku.
Pirmo reizi tā du satieku. Mē s neko tā du neredzē jā m nekur ā rpus garnizona - bijā m š okē ti. Mē s samaksā jā m par istabu, lai gan mū s pā rcē la uz citu, un tā atradā s tā lu iekš zemē .
Vē l viens no mī nusiem ir ceļ š uz pludmali, pie viesnī cas izejas un vā rtiem nav gā jē ju ceļ a, pa brauktuvi staigā ar ratiem, pareizā k sakot, skrien ā trā k, lai izslī dē tu cauri š im posmam, pirms maš ī na kā du izbrauc. Parks ir labs un tad ceļ š uz pludmali sā k nogalinā t.
Medicī nas ē kā ir visas uz vietas deklarē tā s procedū ras, arī maksas, brī vdienā s (Sest un Sv) un svē tku dienā s (mē s saņ ē mā m Krievijas dienu 12. maijā ) tā s nestrā dā .
Pediatrs ar tā du paš u nosaukumu darba dienā s strā dā no 8 lī dz 10 un viss. - par neko.
Terapeits arī ir par neko, viņ š tevi nepā rbauda, ​ ​ viņ š vienkā rš i lū stoš ā , dzī ves nogurdinā tā balsī jautā , ko tu vē lies un izraksta.
Bē rnam vietnē teikts, ka viņ am ir jā ņ em vakcinā cijas sertifikā ts un medicī niskā politika, viņ i neko nejautā ja - viņ i to uzrakstī ja skaistuma dē ļ .
PROS: ē diens bē rniem diē tisks, putru zupas, man te patika, viesnī cas teritorija zaļ a un skaista. Animā cija, bet vecā kiem bē rniem.
Nederē ja mū su viengadniekiem
Ir rotaļ u laukums
Istaba bija EKONOMIKA -ļ oti maza, lai negrieztos taisni - uz nedē ļ u iznā ca 90 rubļ i.
No visiem deklarē tajiem medicī niskos pakalpojumus gandrī z neizmantojā m - pā ris reizes tiku pie magnē tiem, kopš ē ka nestrā dā ja, tad Krievijas diena, tad nedē ļ as nogale. tas pats ar maksas - uz masā ž u pā ris reizes straume izrā dī jā s, jo viss bija aizņ emts un masiere strā dā tikai lī dz pusdienā m.
Ī sā k sakot, iznā ca pilnī gas muļ ķ ī bas un nevis atveseļ oš anā s.
Ja zinā tu, tad stulbi nedotu tā du naudu par skaistu teritoriju un diē tisku pā rtiku. Pludmale atvē rta no 8 lī dz 19 un viss.
аватар natalirubens
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es dalos savos iespaidos par pā rē jiem saviem vecā kiem un dē lu labsajū tas centrā . No daudzveidī gajā m ā rstnieciskajā m un labsajū tas procedū rā m man ī paš i patika magnetoterapija, mammai biež i sā pē ja locī tavas un ļ oti palī dzē ja procedū ra ar magnē tu. … Tomēr ▾ Es dalos savos iespaidos par pā rē jiem saviem vecā kiem un dē lu labsajū tas centrā . No daudzveidī gajā m ā rstnieciskajā m un labsajū tas procedū rā m man ī paš i patika magnetoterapija, mammai biež i sā pē ja locī tavas un ļ oti palī dzē ja procedū ra ar magnē tu. Kas attiecas uz tē ti, viņ š ar entuziasmu stā sta par aromterapiju, runā tieš i un paceļ garastā vokli un sparu visai dienai. Un dē ls tikai saka, ka bija jautri un grib braukt vē lreiz, par Dimkas favorī tiem kļ uva Ketija un Ž eņ a (kā sapratu, tā s ir centra animatores). Es braukš u ar viņ iem nā kamgad
аватар zauberstab
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar visu ģ imeni Krimā , Aluš tas pilsē tā . Jā saka, ka pilsē ta mums uzreiz iepatikā s. Piestā jā m veselī bas uzlaboš anas centrā "Demerdž i". Viņ iem ir pastaigas attā lumā no pludmales, kas ir ļ oti ē rti ar diviem bē rniem. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar visu ģ imeni Krimā , Aluš tas pilsē tā . Jā saka, ka pilsē ta mums uzreiz iepatikā s. Piestā jā m veselī bas uzlaboš anas centrā "Demerdž i". Viņ iem ir pastaigas attā lumā no pludmales, kas ir ļ oti ē rti ar diviem bē rniem. Vecā kajam dē lam ir mū ž ī gas iesnas, un viņ iem ir sā ls alas, inhalā cijas. Viņ i mums ļ oti palī dzē ja. Ļ oti daudzveidī gs ē diens ar lielu gaļ as ē dienu izvē li. Ir daudz izklaides: trenaž ieru zā le, peldbaseins, masā ž as. Animatori arī paveica labu darbu, lai mums nebū tu garlaicī gi)) Animatori vadī ja ū dens aerobiku, ā ra fitnesu, vē derdejas, zumbas dejas, kvestus. Man ļ oti patika! Konkursi nekad nav atkā rtoti, visu laiku kaut kas jauns. Jaunā kajai meitai patika animators Ž enja, viņ a gandrī z izplū da asarā s, kad atvadī jā s no viņ a)
аватар AlexaMoroz
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patī kami prieks, ka mū su viesnī ca atradā s tik tuvu jū rai (piecas minū tes kā jā m). Pludmale ir pelnī jusi ī paš u uzslavu. Mē s to necerē jā m redzē t Krimā un bē rnu slidkalniņ u tieš i pludmalē , un dzeramo ū deni no filtra, cik gribat, un mikroviļ ņ u krā sni, un medicī nas personā lu. … Tomēr ▾ Patī kami prieks, ka mū su viesnī ca atradā s tik tuvu jū rai (piecas minū tes kā jā m). Pludmale ir pelnī jusi ī paš u uzslavu. Mē s to necerē jā m redzē t Krimā un bē rnu slidkalniņ u tieš i pludmalē , un dzeramo ū deni no filtra, cik gribat, un mikroviļ ņ u krā sni, un medicī nas personā lu. Duš as, tualetes un sauļ oš anā s krē sli, liela ē naina nojume. Ļ oti ē rti! Liela daļ a viesnī cas š eit ir paredzē ta bē rniem - paskatoties, š ķ iet, ka š ī ir bē rnu paradī ze. Mums viņ i ir divi - puika un meitene, tā pē c viņ i visu dienu bija aizņ emti ar kaut ko. Vai nu viņ us izklaidē ja animatori, tad ir procedū rā s, tad meistarklasē s, tad bē rnu klubiņ ā , tad pludmalē , tad mū s ved uz krastmalu pastaigā ties, tad uz delfinā riju. Ē diens ir neslavē jams! Un kā ds bē rnu galds! Vismaz es paņ ē mu pauzi no domā š anas par to, ko pabarot bē rnus, un pilnī bā atslā binā jos ! ! Man tas bija vissvarī gā kais! Kopumā lieliski atpū tā mies un iespaidu pietika visam gadam! Ieteicams ģ imenē m ar bē rniem, nenož ē losiet!
аватар kuzmenko2801
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! 2016. gada septembrī devā mies uz Krimu, Aluš tu, viesnī cu Demerdž i. Es, vī rs un divi bē rni (5 un 2 gadi). Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā laimī gas nejauš ī bas dē ļ . Tā paš a gada jū nijā atpū tā mies netā lu nelielā viesu namā . … Tomēr ▾ Labdien!
2016. gada septembrī devā mies uz Krimu, Aluš tu, viesnī cu Demerdž i. Es, vī rs un divi bē rni (5 un 2 gadi). Mē s nokļ uvā m š ajā viesnī cā laimī gas nejauš ī bas dē ļ . Tā paš a gada jū nijā atpū tā mies netā lu nelielā viesu namā . Vakarā krastmalā viņ i nejauš i satikā s ar savu veco draudzeni, kuru dzimtajā Maskavā nebija redzē juš i septiņ us gadus. Viņ a tobrī d atpū tā s Demerdž os, pastā stī ja par to un veda mū s ekskursijā . Pē c 5 minū š u uzturē š anā s š ajā viesnī cā sapratā m, ka nā kamreiz š eit ieradī simies. Tā tas notika septembrī .
Viesnī cas teritorija ļ oti tī ra un skaista, daudz apstā dī jumu, lieliska infrastruktū ra, privā ta pludmale, baseins, medicī nas centrs.
Pludmalē vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, duš as, tualetes, dzeramais ū dens.
Ē dinā š ana – bufete. Vienmē r laba ē dienu izvē le gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Atseviš ķ i - diē tiskā un bē rnu pā rtika. Saldē juma ledusskapis ir atvē rts 3-4 reizes nedē ļ ā . Treš dienā s un sestdienā s vakariņ ā s tiek pasniegts vī ns. Starp brokastī m un pusdienā m, pusdienā m un vakariņ ā m ir pieejams uzkodu bā rs nelielā m uzkodā m. Pē c vakariņ ā m reģ istratū rā vienmē r atnes svaigu putru.
Teritorijā ir arī rotaļ u laukums, animatori ikdienā strā dā ar daž ā dā m programmā m un bē rniem tā s ļ oti patī k. Ir bē rnu neliels apsildā ms baseins, aprī kota trenaž ieru zā le, sauna. Ir mā kslī gs ū denskritums un kanā ls ar zivī m, mā jī gas lapenes un soliņ i. Viesnī ca piedā vā arī plaš u spa procedū ru klā stu. Visvairā k man patika aromterapija.
Trū kumi netika konstatē ti. Kopē jais iespaids ir lieliska atpū ta kopā ar bē rniem.
Nā kamgad, ja iespē jams, noteikti atgriezī simies Krimā . Un ja atbraucam, tad tikai "DEMERDŽ I".
Aleksejs un Anastasija. Maskava, 2016. gada septembris
Parādīt vairāk »


iemiesojums mosha.2013
Kurš var palīdzēt saprast vai Demerdži mājaslapā ir cenrādis, cenas tur norādītas rubļos vai grivnās?Un vai šī summa ir par dienu vai nakti?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums polozova1984
2 pieaugušajiem un vai tas ir iespējams ar 2xp bedri
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums mary.gustova
Sakiet, lūdzu, kura ēka Demerdži ir tuvāk jūrai?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Lakkki
cilvēki raksta atsauksmes, ka trauki nav labi mazgāti, tāpēc ir daudz infekciju, rotovīrusu un staphylococcus aureus. Pērn viņus savās lauku mājās piemeklēja ūdens karstums, rotovīruss, 5 dienas nogulēja gultā ar tempu zem 40 Es tiešām nevēlos atkal satikties ar tik sliktu zēnu ar maziem bērniem
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Lakkki
2 gadus vecam un 5 gadus vecam bērnam piezvanīja, teica, ka 100 grivnas dienā par katru kurš cik maksāja
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums demerdji
‹ Viesnīca Demerdzhi 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Курорт-отель Демерджи расположен за центральным парком г.Алушта на самом берегу Черного моря в 100-метровой зоне. Расположен на территории площадью 2 га, на которой произрастает более 40 видов субтропических растений. Работает с 15 апреля по 15 октября.

Atrašanās vieta 5 мин пешком до пляжа.
Pludmales apraksts Мелкогалечный. Пластиковые лежаки, теневой навес, душ, туалеты, раздевалки, детская игровая площадка.
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Бассейн с пресной водой 200 кв.м., Wi-Fi на территории отеля, столовая, 3 бара, конференц-зал на 80 мест.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Лечебный корпус: в стоимость путевки входят физиотерапевтические процедуры и ароматерапия, за дополнительную плату соляная пещера, сакские грязи, массаж. Сауна и хамам, фитнес-центр.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

7 корпусов - два 5-этажных корпуса с лифтами, один 4-этажный корпус (номера расположены с 1 по 3 этажи), один 3-этажный корпус (номера расположены на 2 и 3 этажах), три 2-этажных корпуса. Номера одноместные и двухместные, повышенной комфортности, полулюксы, люксы, люксы с кухней.

Istabās

Санузел с душевой кабинкой, телевизор с кабельным TV, холодильник, кондиционер. Горячая и холодная вода - круглосуточно.

Adrese г. Алушта, ул. Перекопская, 4
Tālruņi: +38 (06560) 2-57-56
+38 (06560) 5-79-74
+38 (099) 140-79-04
+38 (096) 254-05-92
Tīmekļa vietne: Demerdzhi
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.