Gostevoi dom Radmir 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.010
№5 viesnīcas reitingā Alupki
8.8 Numurs
9.4 apkalpošana
9.6 Tīrība
7.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesu nams "Radmir" atrodas piejūras pilsētiņas Alupkas vēsturiskajā daļā, klusā un mājīgā vietā, 3-5 minūšu gājiena attālumā no pilsētas centra (kafejnīcas-restorāni, veikali, lielveikals, Voroncovska parks), 7 min no plkst. Voroncova pils un 12-15 minūšu attālumā no jūras. Viesu nams ir atvērts visu gadu. Tikai rezervējot mājaslapā, telefoniski vai sociālajos tīklos brokastis pēc viesu skaita dāvanā!Vairāk →
аватар annihonova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums š ogad palaimē jā s atpū sties Alupkā un palikt Tauridā . Bijā m ļ oti apmierinā ti, par ko liels paldies saimniekiem un ī paš s PALDIES brī niš ķ ī gajai administratorei - Anastasijai. Lieliski numuri, lieliska un garš ī ga virtuve (pats galvenais, mā jā s gatavota un svaigi pagatavota). … Tomēr ▾ Mums š ogad palaimē jā s atpū sties Alupkā un palikt Tauridā . Bijā m ļ oti apmierinā ti, par ko liels paldies saimniekiem un ī paš s PALDIES brī niš ķ ī gajai administratorei - Anastasijai. Lieliski numuri, lieliska un garš ī ga virtuve (pats galvenais, mā jā s gatavota un svaigi pagatavota). Saimnieki ir ļ oti draudzī gi un laipni cilvē ki, vienmē r palī dzē s un palī dzē s. Atpū tā mies ar bē rniem un iekļ uvā m lietus sezonā , tā pē c mū s izglā ba baseins, kas atrodas teritorijā . Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos un, ja iespē jams, atgriezī simies vē l un vē l.
аватар olgivankova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, balstoties uz lielā ko daļ u labo atsauksmju, un fotogrā fijā s viss izskatā s skaisti. Mū s sagaidī ja labi, ļ oti jauks puisis, kurš mū s izveda no lidostas un meitene, kura mū s apmetinā ja. Jā , istaba izskatī jā s tā kā fotogrā fijā , bet tad izrā dī jā s, ka nestrā dā siltā s grī das, kondicionieris pū š tikai aukstu gaisu, un uz mū su istabenes lū gumu iedot sildī tā ju, atbilde skanē ja: " Ir jau vē ls, saimniece guļ , tagad tikai rī t”, bija nepatī kami pā rsteigti, nā cā s gulē t zem divā m segā m, laiks nebija ī paš i labs, lija lietus un istabā , maigi sakot, vē sa. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, balstoties uz lielā ko daļ u labo atsauksmju, un fotogrā fijā s viss izskatā s skaisti. Mū s sagaidī ja labi, ļ oti jauks puisis, kurš mū s izveda no lidostas un meitene, kura mū s apmetinā ja. Jā , istaba izskatī jā s tā kā fotogrā fijā , bet tad izrā dī jā s, ka nestrā dā siltā s grī das, kondicionieris pū š tikai aukstu gaisu, un uz mū su istabenes lū gumu iedot sildī tā ju, atbilde skanē ja: " Ir jau vē ls, saimniece guļ , tagad tikai rī t”, bija nepatī kami pā rsteigti, nā cā s gulē t zem divā m segā m, laiks nebija ī paš i labs, lija lietus un istabā , maigi sakot, vē sa. Bet no otras puses, mani iepriecinā ja virtuve, š efpavā rs Aleksandrs ir vienkā rš i lielisks, viss ir svaigs, viss ir ļ oti garš ī gs, mā jā s. Viesnī cas teritorija ļ oti skaista, apkā rt zaļ umi. Bet ir vē l viens liels mī nuss - tie ir saimnieces suņ i!! ! Lai gan man nav bail no suņ iem, bet kad tev pieskrien suns teļ a augumā , tad kaut kā nejū ties ļ oti labi. . Bet viņ i laikam atpū ties ar bē rniem . . Atpū ta Tas ir labi, bet es nevē los tur atgriezties.
аватар brovko3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki tiem laimī gajiem, kuriem ir pareizā doma doties uz Krimu! Es tevi apskauž u, jo tu vē l esi priekš ā , un mums "viss jau ir bijis". Bet cerams, ka ne pē dē jo reizi. Un mū s priecē tas, ka, ja atkal izdosies ielauzties "dienvidos", tad jau precī zi zinā m, kur jā apstā jas! Un š ī vieta, protams, atrodas skaistajā un interesantajā Alupkas pilsē tā , Nagornaja ielā un saucas Tauride viesu nams! KĀ PĒ C? 1 - saprā tī ga cena. … Tomēr ▾ Sveiki tiem laimī gajiem, kuriem ir pareizā doma doties uz Krimu! Es tevi apskauž u, jo tu vē l esi priekš ā , un mums "viss jau ir bijis". Bet cerams, ka ne pē dē jo reizi. Un mū s priecē tas, ka, ja atkal izdosies ielauzties "dienvidos", tad jau precī zi zinā m, kur jā apstā jas! Un š ī vieta, protams, atrodas skaistajā un interesantajā Alupkas pilsē tā , Nagornaja ielā un saucas Tauride viesu nams!
KĀ PĒ C?
1 - saprā tī ga cena.
2-Greti un ē rti numuri katrai gaumei.
3-Istabā s ir viss, lai netē rē tu papildus naudu un laiku ē dinā š anai sabiedriskajā ē dinā š anā . Labā k tos pavadī t ekskursijā s.
4-Pagalmā ir ī sts botā niskais dā rzs. un tavu mieru un ī paš umus sargā s "mazais lā cē ns". . .
5 Ai-Petri kalns virs jums. zem tevis ir Melnā jū ra. pā ris soļ i un jū s esat skaistajā Voroncova pils parkā ar ezeriem, gulbjiem un ū denskritumiem!
6-Blakus transporta pietura Veikali. labas dā rgas un ne dā rgas kafejnī cas!
7-Un pats galvenais: ļ oti draudzī gs. gā dī gi un lī dzjū tī gi saimnieki (palī dzē s it visā ! )
Mē s iesakā m arī jums palikt š eit!
Un tad nekas neaizē nos tavu ilgi gaidī to atvaļ inā jumu!
Lai lieliskas brī vdienas!! !
Oļ egs, Alena. 01.06. 2014
Latvija. Rī ga.
+37126049980
аватар flovers
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad mū su ģ imene nolē ma apmeklē t Krimu. Mē s š eit devā mies pirmo reizi. Ilgi izvē lē jā s viesnī cu un izvē le krita uz viesu namu "Tavrichesky" Alupkas pilsē tā . Rezervē jā m numuriņ u iepriekš (protams, bija kaut kā neomulī gi, nekad nevar zinā t, kas var notikt, bet, piezvanot uz viesnī cu, pā rliecinā jā mies, ka viņ i mū s tur gaida). … Tomēr ▾ Š ogad mū su ģ imene nolē ma apmeklē t Krimu. Mē s š eit devā mies pirmo reizi. Ilgi izvē lē jā s viesnī cu un izvē le krita uz viesu namu "Tavrichesky" Alupkas pilsē tā . Rezervē jā m numuriņ u iepriekš (protams, bija kaut kā neomulī gi, nekad nevar zinā t, kas var notikt, bet, piezvanot uz viesnī cu, pā rliecinā jā mies, ka viņ i mū s tur gaida). Pē c gara ceļ a nonā cā m viesnī cā . Bijā m ļ oti gaidī ti! Istaba bija lieliska! (mū su acu priekš ā parā dī jā s viss, ko redzē jā m fotoattē lā , viss viens vienā )
Pateicoties brī niš ķ ī gajai komandai, viesu nams katru dienu tika pā rveidots no jaunas puses. Magnolijas, cipreses aromā ti bija vienkā rš i hipnotizē još i.
Atseviš ķ i var izcelt jauninā jumu – pā rtiku. Liela cieņ a pavā riem! ! ! Tik daudz pā rsteidzoš u ē dienu! Jeļ ena Mihailovna, jū su zupas ir vienkā rš i burvī gas! Ē dienkartes saskaņ oš ana ar apmeklē tā jiem, individuā la pieeja katram atpū tniekam : ) Man š ķ iet, ka pē c š ī neapmierinā tā vairs nebija! Joprojā m atceramies ekskluzī vus Vareņ ikus ar ķ irš iem!! !
Un Nastenka ir tikai viesu nama dvē sele! Pā rsteidzoš a ekskursija pa Vorontsovska parku, stā sts par Krimas vē sturi, neviens gids jums tā nestā stī s.
Visu pā rē jo š armu vienā komentā rā nav iespē jams aprakstī t! Ir jā nā k un jā redz un jā sajū t! Nā kamgad nebū s jā izvē las, vē lamies atkal atgriezties š ajā mā jī gajā , siltajā viesu namā !
аватар gemini_nastenka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es š eit braucu jau 4 gadus pē c kā rtas, jebkurā gadalaikā ! Reizē m vienatnē , citreiz kopā ar vecā kiem, reizē m ar draugiem. . . Š is ir siltā kais ģ imenes viesu nams, ko zinu! Pagalms ir ļ oti liels un vairā k izskatā s pē c dž ungļ iem, nevis tipiska viesnī cas pagalma. … Tomēr ▾ Es š eit braucu jau 4 gadus pē c kā rtas, jebkurā gadalaikā ! Reizē m vienatnē , citreiz kopā ar vecā kiem, reizē m ar draugiem. . . Š is ir siltā kais ģ imenes viesu nams, ko zinu! Pagalms ir ļ oti liels un vairā k izskatā s pē c dž ungļ iem, nevis tipiska viesnī cas pagalma. Viss ir zaļ š , ir daudz retu reliktu augu un koku, viss tiek darī ts ar garš u un gadsimtiem ilgi.
Viesu nams nekad nestā v uz vietas. Katru reizi, kad eju ciemos, atklā ju kā das izmaiņ as, uzlabojumus, jauninā jumus. . . Š ķ iet, dzī ve š ajā pagalmā nekad nestā v uz vietas un pilnī bai nav robež u!
Par tī rī bu un apkalpoš anas nevainojamī bu nav jā runā – tā š eit ir paš saprotama lieta.
Ī paš i vē los atzī mē t saimnieci ar viesnī cas ī paš nieku un administratori. Cilvē ki ar lielu dzī ves pieredzi. Ī paš nieks ir zelta vī rs ar dimanta rokā m un bezgalī gā m zinā š anā m. Un saimniece ir viesu nama dvē sele un tā stabilais pamats. Nastenka ir saule, bez kuras nav iespē jams iedomā ties nevienu dienu, silda katra klienta un darbinieka dvē seli. Mums izdevā s kļ ū t par draugiem, un es mē dzu vē rsties pie viņ iem pē c gudra padoma. Par ko esmu viņ iem ļ oti pateicī gs.
Ja jums ir nepiecieš ama atpū ta no trokš ņ a, cilvē kiem, problē mā m, kņ adas - labā ku vietu neatradī siet. Un pilsē tas centrs un jautrī bas epicentrs atrodas tikai 5-7 minū š u gā jiena attā lumā .
Nevaru visiem ieteikt, jo patiesī bā š ai viesnī cai novē lu tikai kā rtī gus, kulturā lus, taktiskus, tī rus un pateicī gus klientus.
Ar dziļ u cieņ u Aleksandrs. Zaporož je.


iemiesojums vinakova
vienvietīgas istabas izmaksas rubļos
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Voroncova pils
Novērtējums 9.3
Krima, Alupka
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Гостевой дом «Радмир» расположен в исторической части приморского городка Алупка, в тихом и уютном месте, в 3-5 минутах ходьбы от центра города (кафе-рестораны, магазины, супермаркет, Воронцовский парк), в 7 минутах от Воронцовского дворца и в 12-15 минутах от моря. Гостевой дом работает круглый год. Только при бронировании на сайте, по телефону или в социальных сетях завтраки по количеству гостей в подарок!

Atrašanās vieta Расстояние от Симферополя до Алупки – 101 км, от Севастополя – 57 км.
Pludmales apraksts Пляж галечный, узкополосный, городской. Оборудован кабинами для переодевания, кафе, шезлонгами
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Крытый бассейн (работает с июня по октябрь включительно), сад, барбекю-зона, общая кухня для самостоятельного приготовления пищи.

  • iekštelpu baseins  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мяч, детские книги, настольные игры и разукрашки. Детки до 2 лет размещаются с родителями бесплатно, без предоставления спального места.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Библиотека, бадминтон.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Большинство номеров с видом на море. Все номера уникальны, имеют свой отличный от других дизайн и собственное воздушное пространство (балкон или терраса). Уборка в номерах ежедневная.

Istabās

Все номера оборудованы необходимой мебелью, некоторая из них может трансформироваться в дополнительное место, кондиционер, пол с подогревом, телевизор, интернет, холодильник, электрочайник, посуда, просторный санузел (душ, туалет). Также во всех апартаментах есть большие открытые веранды или балконы с прекрасным видом на море, горы, город и озелененную территорию дома.

Adrese Крым, Алупка, ул. Нагорная, д. 1
Tālruņi: +7-978-763-95-24
+7-978-059-59-21
Tīmekļa vietne: Gostevoi dom Radmir
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.