Mana mīļākā viesnīca

Rakstīts: 17 maijā 2013
Ceļošanas laiks: 11 — 16 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Es š eit braucu jau 4 gadus pē c kā rtas, jebkurā gadalaikā ! Reizē m vienatnē , citreiz kopā ar vecā kiem, reizē m ar draugiem. . . Š is ir siltā kais ģ imenes viesu nams, ko zinu! Pagalms ir ļ oti liels un vairā k izskatā s pē c dž ungļ iem, nevis tipiska viesnī cas pagalma. Viss ir zaļ š , ir daudz retu reliktu augu un koku, viss tiek darī ts ar garš u un gadsimtiem ilgi.
Viesu nams nekad nestā v uz vietas. Katru reizi, kad eju ciemos, atklā ju kā das izmaiņ as, uzlabojumus, jauninā jumus. . . Š ķ iet, dzī ve š ajā pagalmā nekad nestā v uz vietas un pilnī bai nav robež u!
Par tī rī bu un apkalpoš anas nevainojamī bu nav jā runā – tā š eit ir paš saprotama lieta.

Ī paš i vē los atzī mē t saimnieci ar viesnī cas ī paš nieku un administratori. Cilvē ki ar lielu dzī ves pieredzi. Ī paš nieks ir zelta vī rs ar dimanta rokā m un bezgalī gā m zinā š anā m. Un saimniece ir viesu nama dvē sele un tā stabilais pamats. Nastenka ir saule, bez kuras nav iespē jams iedomā ties nevienu dienu, silda katra klienta un darbinieka dvē seli. Mums izdevā s kļ ū t par draugiem, un es mē dzu vē rsties pie viņ iem pē c gudra padoma. Par ko esmu viņ iem ļ oti pateicī gs.
Ja jums ir nepiecieš ama atpū ta no trokš ņ a, cilvē kiem, problē mā m, kņ adas - labā ku vietu neatradī siet. Un pilsē tas centrs un jautrī bas epicentrs atrodas tikai 5-7 minū š u gā jiena attā lumā .
Nevaru visiem ieteikt, jo patiesī bā š ai viesnī cai novē lu tikai kā rtī gus, kulturā lus, taktiskus, tī rus un pateicī gus klientus.
Ar dziļ u cieņ u Aleksandrs. Zaporož je.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu