Roialta 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.410
№6 viesnīcas reitingā Alupki
7.7 Numurs
7.8 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.4 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca "Royalta" atrodas ērtā vietā Alupkas pilsētas centrā, piecdesmit metru attālumā no Voroncova pils, parka zonā un 20 minūšu brauciena attālumā no Jaltas. No viesnīcas panorāmas logiem un plašiem balkoniem paveras skaists skats uz jūru un Vorontsovska parku. 2 stāvu ēkā atrodas "superior" klases numuri un "luksusa" klases augstākās kategorijas numuri.Vairāk →
аватар ksenia8412
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s 2013. gada augustā standarta vienvietī gā numurā.1. stā vā (380 UAH). Personā ls ir draudzī gs, patī kams un neuzbā zī gs. Reģ istratū rā (Natā lija Jurjevna, vī rietis un meitene) ir ļ oti jauki cilvē ki, un vī rietis, kurš mani paņ ē ma un aizveda uz staciju, arī ir ļ oti jauks cilvē ks. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2013. gada augustā standarta vienvietī gā numurā.1. stā vā (380 UAH).
Personā ls ir draudzī gs, patī kams un neuzbā zī gs. Reģ istratū rā (Natā lija Jurjevna, vī rietis un meitene) ir ļ oti jauki cilvē ki, un vī rietis, kurš mani paņ ē ma un aizveda uz staciju, arī ir ļ oti jauks cilvē ks.
Istaba ir ļ oti š aura, kā vienvietī ga, un tur ielika vē l vienu gultu, plus divus krē slus un galdu, un vietas nav absolū ti nekā das. Manuprā t, divvietī gie numuri ir plaš ā ki. Vannasistaba nav ī paš i laba, santehnika veca, nobruž ā ta, daudz sē nī š u. Zobu birstei nav stikla (visticamā k, ka viņ iem š ī ir tikai luksusa numuriņ u cienī ga manta) un skaidrs, ka runa nav par kosmē tikas komplektu, tikai ziepju gabaliņ u. Patī kami ir tas, ka gultas veļ a un dvieļ i (3 gab. uz cilvē ku) tika mainī ti ik pē c trim dienā m un tī rī ti, lai gan tī rī š ana bija ļ oti virspusē ja. Kondicionieris pū š tieš i pa gultu un guļ ot uz gultas ar ieslē gtu kondicionieri nav ī paš i labi, logi neveras, tikai durvis kas atveras uz pagalmu. Sā kumā man bija ļ oti neē rti, bet pē c tam pieradu. Vā rdu sakot, normā li, lai arī netī ri. Un vē l aizmirsu, televizora pulti vienkā rš i pretī gi rokā s turē t, nu ļ oti netī ra. Vā rdu sakot, meitenes neapgrū tinā s ar istabas uzkopš anu. Nu, skaņ as izolā cija ir slikta.
Kafejnī ca ir atseviš ķ s jautā jums. Trī szvaigž ņ u viesnī cai š ā da ē damistaba vienkā rš i nav pienā cī ga. Tas ir lielā kais negatī vais š ajā stā stā . Personā ls ceļ ā guļ , apkalpoš ana š ausmī ga, š ķ iet, ka tie ir nejauš i cilvē ki un viņ iem nav nekā da sakara ar viesmī ļ a profesiju. No galdiem tiek noņ emti tikai netī rie galda piederumi, un paš i galdi netiek noslaucī ti. No rī ta atnā c brokastī s, uz galda izlijusi tē ja, sakaltuš i pleķ i saldi, laikam aizvakar, drupač as utt. Uz krē sliem ir tikai pelē ku netī rumu kā rta, es to noberzu ar pirkstu un tas ripo. Ē diens nav ī paš i labs. Brokastī s maizi pasniedz tikai balto “klaipiņ u”, tikai melnā tē ja, un es nedzeru ne baltmaizi, ne melno tē ju, nu, vajadzē ja. Piena putra, ū dens nebija, ļ oti salda, pankū kas arī ļ oti saldas, plus vē l pā rkaisī tas ar pū dercukuru, man personī gi no rī tiem tukš ā dū š ā negarš ojā s. Protams, var izvē lē ties brokastis, bet pats ē diens, neatkarī gi no ē diena, nebija ī paš i labs. Pusdienā s kaut kā pasū tī ju ceptu zivi ar dā rzeņ iem, atnesa, negarš oja, bija tikai rū gtums, joprojā m nesapratu, kā var sabojā t vienkā rš u ē dienu un ē du ķ eizara salā tus porcija pirmo reizi. Un vispā r pē c š ī s ē dienreizes vē ders griezā s (nu tas viss ir ļ oti individuā li) Nu tad aizgā ju pusdienot uz viesnī cu pie Mare Nero, tur ir garš ī gi, kompleksā s pusdienas (zupa vai borš č s, karbonā de) , putra vai kartupeļ i, salā ti) 48 UAH, ja ir tē ja tad 56 UAH. Es pat daudz ē du.
Un tagad labā kā daļ a ir jumta baseins. Viņ š mani izglā ba, jo man ir alerģ ija pret sauli un man vajag dozē t saulē pavadī to laiku, un kamē r tiek lī dz jū rai, kamē r atpakaļ , tad nav laika peldē ties un nedaudz sauļ oties. Skats ir brī niš ķ ī gs, jū ra vienā pusē un kalni otrā pusē . Sauļ oš anā s krē sli, lai gan netī ri, bet dvielis un normā ls. Baseins Tas ir pluss, kas var nedaudz izlī dzinā t nepilnī bas.
Viesnī ca atrodas centrā , viss ir blakus. Alupkas parkā var klī st bezgalī gi. Biju uz maksas pludmali (30 UAH pieauguš ajam un 15 bē rnam). Pludmale ir laba. Ekskursijas no 75 UAH.
Iespaids par viesnī cu ir tā ds, ka visi it kā cenš as un grib to labā ko, bet izrā dā s kā vienmē r. Lai gan neizslē dzu, ja doš os uz Alupku, apsvē rš u arī š o viesnī cu, tagad zinu visus plusus un mī nusus un saprotu, ko sagaidī t un kā veidot savu atvaļ inā jumu.
аватар ankor1983
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Liels paldies par jaukajā m brī vdienā m. Man ļ oti patika! Atpū tā mies 2013. gada jū lijā -augustā ar ģ imeni (2 pieauguš ie + bē rns 3 un 8 gadi). Novietoja, visu izskaidroja, ja radā s kā di jautā jumi, viss uzreiz tika atrisinā ts. … Tomēr ▾ Liels paldies par jaukajā m brī vdienā m. Man ļ oti patika! Atpū tā mies 2013. gada jū lijā -augustā ar ģ imeni (2 pieauguš ie + bē rns 3 un 8 gadi). Novietoja, visu izskaidroja, ja radā s kā di jautā jumi, viss uzreiz tika atrisinā ts. Viss tī rs, veļ a mainī ta 1 pē c 3 dienā m - sniegbalta. Istabas labas: izrā dī jā s, ka apmeklē jā m gan suite, gan dienvidu junior suite (attiecī gi 210 un 202 numuriņ i). Mū zika tuvē jā kafejnī cā nemaz netraucē ja. Nedaudz var dzirdē t, dzird tikai tos, kas iet pa koridoru. Ī paš s paldies Royal hotel kafejnī cai - viss ir ļ oti, ļ oti garš ī gi! Paldies Svetlanai, paldies viesmī lei Poļ inai (Tu esi brī niš ķ ī ga). Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Pludmale ir tā lu (gā jā m uz apmaksā to Aizsardzī bas ministriju, bet ļ oti tī ra), 15 minū tes ar kā jā m pa Vorontsovska parku - daba iespaidī ga) Atpakaļ , tomē r kalnā grū ti! Bet esiet pacietī gi! !
аватар serverregister
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s arī tikko atgriezā mies. Vieta ir forš a, skats ir krā š ņ s, it ī paš i no jumta. Netā lu no parka, bet parka priekš ā pā ris modernas drupas. Personā ls nebija gatavs reģ istrā cijai, mē s ieradā mies vē lā k par reģ istrā cijas laiku, uz pā ris stundā m, mū su istabiņ a tikai tika uzkopta. … Tomēr ▾ Mē s arī tikko atgriezā mies. Vieta ir forš a, skats ir krā š ņ s, it ī paš i no jumta. Netā lu no parka, bet parka priekš ā pā ris modernas drupas. Personā ls nebija gatavs reģ istrā cijai, mē s ieradā mies vē lā k par reģ istrā cijas laiku, uz pā ris stundā m, mū su istabiņ a tikai tika uzkopta. Sakopta š ā di, uz trim. Prasī ja š ampanieš a glā zes, atnesa 2 glā zes, teica, ka tas ir viss. Arī istabiņ ā nebija peldmē teļ u, č ī bu, duš as ž eleju, bet tas ir labi, tualetes papī ru nedeva (((((((((((((Ar brokastī m mums arī nebija daudz - pelmeņ u porcija), butika))) ar desu un kafiju vai tē ju. Runā jā m ar cilvē kiem, virtuve visiem neder. Baseins: Skaists, skats super, ir vieta mazā kiem bē rniem, bet izklā ta ar mozaī ku, kas lē nā m krī t nost. Baseinā iemet daudz balinā tā ju, 22.00 visi guļ , baseins ir slē gts (((š ezkrē sliņ i visi saplaisā juš i. Nu vispā r ir laiks balinā t ķ ermeni, tonē t un veikt ģ enerā ltī rī š anu, nevis tikai notriek naudu atbilstoš i sezonai........ .
аватар tatka_60
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no Royalty, kur dzī vojā m gandrī z mē nesi. Apstiprinu - viesnī ca atrodas vecā s Alupkas centrā un blakus Voroncova pilij. Skats no augš ē jā s terases, kur atrodas baseins, ir elpu aizraujoš s! Pozitī vi ir tas, ka tuvumā ir daudz kafejnī cu, restorā nu, veikalu. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Royalty, kur dzī vojā m gandrī z mē nesi. Apstiprinu - viesnī ca atrodas vecā s Alupkas centrā un blakus Voroncova pilij. Skats no augš ē jā s terases, kur atrodas baseins, ir elpu aizraujoš s!
Pozitī vi ir tas, ka tuvumā ir daudz kafejnī cu, restorā nu, veikalu. Blakus ir divas pludmales (min 10-15 gandrī z rā po), pilsē ta atrodas tā lā k. Uz jumta ir peldbaseins ar ū dens temperatū ru - zem 30 grā diem, divi lī meņ i - 1 m un 1.75 m. Ir arī sauļ oš anā s krē sli un matrač i. Lai nebū tu garlaicī gi, uz galda stā v trī s desmiti grā matu – detektī vstā sti un dā mu romā ni. No papildus izklaides - galda teniss, gaisa hokejs, crust. futbols, pā ris simulatori. Vestibilā var iegā dā ties saldē jumu, piena kokteiļ us un espresso kafiju u. c. Numuri ir plaš i (TV, ledusskapis, kondicionieris, elektriskā tē jkanna, elektriskā sildī tā js - vienmē r karsts ū dens), personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Divas brokastis ir iekļ autas cenā , par papildus samaksu iespē jams vienoties par pusdienā m un vakariņ ā m pē c pasū tī juma. Par 10 UAH tiek pasniegtas brokastis vai romantiskas vakariņ as no augš as uz terases. Lai gan lī dz tai paš ai Karambai ir 100 m, Mare Nero vispā r pā ri ceļ am, turpat netā lu atvē rts ATB. Viesnī cas ē kā atrodas Privatbank bankomā ts.
Visas problē mas tiek atrisinā tas, jebkā das paslī dē š anas (mē s kā dreiz aizmirsā m iedot segas pā rvalkus) tiek atrisinā tas nekavē joties. Viņ i iet uz priekš u - fē nu mums neiedeva, bet ja vajadzē ja, ja prasā t, tad iedeva. Un arī š ampū ns. Ja prasī tu, iedotu gan peldmē teļ us, gan č ī bas. . .
No mī nusiem - tā s paš as kafejnī cas blakus neļ auj ziemeļ u puses istabā m aizmigt lī dz vē lam vakaram ar savu mū ziku. No pirmā stā va augstuma atš ķ irī bas dē ļ paveras skats uz iekš pagalmu (balkona vietā izrā dā s erkers un arī iekš pagalms ar veļ as ž ā vē tā ju) ar puķ u dobē m, cipresē m un citiem fikusiem. Attiecī gi telpa ir mitra - tas ir amatieris (numuri 105-106). Ja jū s neapmierina tī rī š anas kvalitā te - piekarinā m acc. plā ksne uz durvī m - tiks noņ emta takā . dienā (viņ i tī ra un maina gultu ik pē c trim dienā m).
Brokastis - standarta - pankū kas, klimpas, klimpas, omletes, piena putra, kastroļ i utt + š ķ ī stoš ā kafija un tē ja (espresso 12 UAH) un apakš tase ar desu-sieru-sviestu ir vienkā rš ā ka. Brokastī s nav ne salā tu, ne augļ u. Viesmī ļ i reizē m guļ , nevajag kautrē ties – atgā dinā t par sevi.
аватар kingpetol
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā bija pirmā reize Krimā . Kopā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m no interneta nebija kļ ū dī jies. Ļ oti apmierinā ts. Dzī voja divvietī gā istabā . Kopī gais balkons mū s nemaz netraucē ja, jo 10 dienu laikā ne reizi nebijā m sastapuš ies ar kaimiņ iem. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Krimā . Kopā ar vī ru. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m no interneta nebija kļ ū dī jies. Ļ oti apmierinā ts. Dzī voja divvietī gā istabā . Kopī gais balkons mū s nemaz netraucē ja, jo 10 dienu laikā ne reizi nebijā m sastapuš ies ar kaimiņ iem. Istabā ir viss nepiecieš amais. Un fē ns, un tē jkanna, un krū zes, un viss pā rē jais. Tī riet un mainiet veļ u ik pē c trim dienā m. Kafejnī ca bija paredzē ta tikai brokastī m. Viss ir ļ oti garš ī gs un apmierinoš s. Mē s pusdienojā m vai nu Lunā , vai Magnolijā . Uz jumta ir jauks baseins. Netā lu no Vorontsovska parka. Katru dienu tika atvē rti jauni marš ruti. Vispā rē jā pludmalē ir š aurs, bet mē s devā mies uz akmeņ iem un tur peldē jā mies un ķ ē rā m krabjus. Gā ja visapkā rt. Netā lu atrodas autoosta, no kuras kursē mikroautobusi uz Jaltu un citā m interesantā m vietā m. Š ogad plā nojam turp doties ar bē rniem.
аватар slovieva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Paldies par apkalpoš anu Royaltā!! ! Saimnieki un darbinieki savā vietā ! Atraš anā s vieta laba, Alupkas centrā . "Vorontsovskie" skaistules 5 minū š u gā jiena attā lumā . Junior Suite North - liels, skaists, ē rts, moderns. Vannas istaba ir super. … Tomēr ▾ Paldies par apkalpoš anu Royaltā!! ! Saimnieki un darbinieki savā vietā ! Atraš anā s vieta laba, Alupkas centrā . "Vorontsovskie" skaistules 5 minū š u gā jiena attā lumā . Junior Suite North - liels, skaists, ē rts, moderns. Vannas istaba ir super. Vakarā ļ oti traucē dzī vā mū zika, pati istaba nedaudz putekļ aina. Laikam tā pē c, ka uz atlaidi nedeva č ī bas un peldmē teli. . Un . . ļ oti svarī gi, ka Alupkā gandrī z nav pludmales! ! ! viss ir apmaksā ts. . (izņ emot pilsē tu). jā iet uz pā rē jā m bezmaksas . . Bet viesnī cā ir burvī gs baseins un skati!!! ! visa Dienvidkrasta problē ma ir pludmales ! ! nacionā lais dā rgums MAKSĀ TS . .
аватар remblar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Trī s dienu alkohola vietā mū su paš u kā zā s mē s ar sievu nolē mā m aizbraukt uz Krimu tū lī t pē c dzimtsarakstu nodaļ as. Es izvē lē jos viesnī cu. Izskatot daudzus viesnī cu piedā vā jumus un izpē tot daudzas atsauksmes par tā m, izvē le krita uz Royalta. … Tomēr ▾ Trī s dienu alkohola vietā mū su paš u kā zā s mē s ar sievu nolē mā m aizbraukt uz Krimu tū lī t pē c dzimtsarakstu nodaļ as. Es izvē lē jos viesnī cu. Izskatot daudzus viesnī cu piedā vā jumus un izpē tot daudzas atsauksmes par tā m, izvē le krita uz Royalta.
Un kā izrā dī jā s, ne velti. Varbū t es sā kš u no sā kuma.
Sazvanī jā mies ar administratoru pa telefonu un vienojā mies par divvietī gu standarta numuriņ u, un tā kā brokastis istabiņ ā tikai no 29. aprī ļ a, mums piedā vā ja mikroviļ ņ u krā sni (tajā paš ā laikā , neņ emot par to papildus samaksu, kas ļ oti pā rsteidza un Turklā t, ierodoties ar vilcienu uz Simferopoli, viesnī cas administrā cija mums telefoniski konsultē ja, kā vislabā k pie viņ iem nokļ ū t (autobusa numurs, kur pā rsē sties, kur doties utt. ) Tiem, kuri nevē las sasniegt autobusi, viesnī ca piedā vā transfē ru.
Ierodoties tikā m iekā rtoti 209. istabā (austrumu puse, skaists skats uz jū ru no balkona), atmaksā jā mies un sā kā m iekā rtoties, jo mū s sagaidī ja vē l viens patī kams pā rsteigums no administrā cijas - š ampanieš a pudele. Tad viņ i uzzinā ja no mums mū su plā nus par pā rē jo, un, kad mē s uzzinā jā m, ka vē lamies redzē t vietē jā s skaistules, viņ i nekavē joties piedā vā ja palī dzī bu ar tū risma aģ entū ru. Ekskursijas ir vienkā rš i lieliskas (ū denskritumi, pilis, kalni, nedaudz vē stures pa ceļ am, un gids izstā sta tik aizraujoš u stā stu, ka pat ar apbrī nu klausā s krievu rakstnieku biogrā fijas. Ekskursijas cena bija 75 UAH par cilvē ks - tas ir tā vē rts.
Vē l viena lieta, ko gribu atzī mē t, ir personā la atsaucī ba, ziniet, mums bija sajū ta, ka neieradā mies viesnī cā , bet gan pie radiem, kurus sen neredzē jā m. Katru rī tu, izejot no istabas, mums jautā ja, kā di ir mū su plā ni, un, kad nezinā jā m, ko darī t, viņ i uzreiz piedā vā ja daudz vietas, kur ir vē rts apmeklē t (nevis ekskursiju, bet gan "uz savu roku"), piem. , viņ i ieteica aizbraukt uz Ņ ikitinskas botā nisko dā rzu, nekavē joties paskaidrojot, ar kā diem autobusiem tur nokļ ū t.
Aizmirsu uzrakstī t par viesnī cas atraš anā s vietu. Lī dz Voroncova pils un parka galvenajiem vā rtiem - trī s minū tes normā lā tempā , piecas minū tes, ja nesteidzaties.
Ja administrā cija izlasa š o apskatu, vē los vē lreiz pateikt - LIELS PALDIES!
Vitā lijs un Irina.
Вид с балкона номер 209
аватар Lalenya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visiem ļ oti patika! personā ls, attieksme, apkalpoš ana, telpas - viss lieliski! un, protams, pievilcī gas cenas … Tomēr ▾ Visiem ļ oti patika! personā ls, attieksme, apkalpoš ana, telpas - viss lieliski! un, protams, pievilcī gas cenas
на фото номер двухместный повышенной комфортности.
аватар mechtamobil
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ajā nedē ļ as nogalē mē s ar vī ru bijā m š ajā viesnī cā , un jā , viss, kas aprakstī ts iepriekš / agrī nā s atsauksmes, ir patiesī ba : )) Personī gi no manis: brī niš ķ ī gi austrumu konditorejas izstrā dā jumi (baklava, pieci veidi), piecu minū š u attā lumā no viesnī cas Vorontsovska parka teritorijā . … Tomēr ▾ Š ajā nedē ļ as nogalē mē s ar vī ru bijā m š ajā viesnī cā , un jā , viss, kas aprakstī ts iepriekš / agrī nā s atsauksmes, ir patiesī ba : ))
Personī gi no manis: brī niš ķ ī gi austrumu konditorejas izstrā dā jumi (baklava, pieci veidi), piecu minū š u attā lumā no viesnī cas Vorontsovska parka teritorijā . Visiem iesaku baklavu un viesnī cu: ))))))
аватар inok1969
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Meklē jā m viesnī cu Alupkā (ar baseinu), kas bū tu tuvā k Krimas rietumu apskates objektiem - Sevastopolei + apkā rtnei, Bahč isarajai + apkā rtnei, un Voroncova pilij ar parku (pagā juš ajā gadā atpū tā mies Aluš tā g. "Pasaka"). … Tomēr ▾ Meklē jā m viesnī cu Alupkā (ar baseinu), kas bū tu tuvā k Krimas rietumu apskates objektiem - Sevastopolei + apkā rtnei, Bahč isarajai + apkā rtnei, un Voroncova pilij ar parku (pagā juš ajā gadā atpū tā mies Aluš tā g. "Pasaka"). Mē s rezervē jā m no Krievijas uz mē nesi, viņ i piedā vā ja tikai iespē ju pirmajā stā vā un ar pā rvietoš anos no istabas uz istabu. Secinā jums - jā rezervē divus mē neš us iepriekš ! Sā kumā dzī vojā m 112. suite - lieliska istabiņ a, divas atseviš ķ as istabas, divi kondicionieri, divi televizori, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, liels balkons. Č etri ir ē rti. Tad pā rvā cā mies uz junior suite 113. Godī gi sakot, man nepatika, tualetē bija nepatī kama smaka, pats izkā rtojums nebija ī paš i labs. Nav mikroviļ ņ u krā sns (Pasakā ar tā du paš u zonu ir ē rtā k). Patika: - izcils un izpalī dzī gs personā ls (atbraucā m ar dienu vē lu, vienojā mies par atlaidi pirmajai dienai; par istabu var samaksā t rubļ os); - kopumā laba un sakopta viesnī ca (maza, bet moderna); - pirmajā stā vā laba kafejnī ca (vidē ji č etriem 300-400gr); - lielisks skats no jumta, kur atrodas baseins; - autostā vvietas pieejamī ba; telpas labi iztī rī tas, nomainī ta veļ a un dvieļ i; lieliski balkoni ar galdiem un sauļ oš anā s krē sliem; - 5min lī dz Voroncova pils un parkam. Novē lē jums personā lam: atjaunot vannasistabā aprī kojumu (viss strā dā , bet ik pē c 3-5 gadiem ir vē rts kaut ko mainī t). Padoms atpū tniekiem - ņ emiet numuriņ us ar skatu uz jū ru 2. -3. stā vā un rezervē jiet iepriekš ! (Ziemeļ u numuriņ os paveras skats uz kafejnī cu, un tur lī dz 12 naktī dā rd mū zika, tas traucē s).
Parādīt vairāk »


iemiesojums law555
Pēdējos gados esat bijis pie jums vairākas reizes, bet tagad jūs saprotat. Vai ir viesi no Ukrainas? Kā maksāt? Rubļos?
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 13 atbildes
iemiesojums milla27
Gribu atpūsties Rojaltā, piedāvāja istabiņu 1. stāvā 108. Kāds var pateikt kur iet logi, kā tur ir? Vai tas atrodas netālu no viesnīcas ieejas? Pateicos jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums mrvgm09
Vai ir jēga uz turieni braukt no Krievijas ar mašīnu. Cik stāvvietu ir? Vai viņa vispār eksistē? Kāda ir cena ?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums sergio_girl
Mēs plānojam brīvdienas Royale. Ļoti interesanti, kāda ir viesnīcas teritorija? Nekur nav rakstīts, recenzijās arī nav atrasts. Vai ir vietas, kur palikt? Soliņi, soliņi, šūpoles?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums larsem
Pastāstiet man, viesnīca Royalta Alupkā = kā ir ar pludmalēm: 1) tālu no honorāra, 2) cik maksā 3) ir nojumes
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Voroncova pils
Novērtējums 9.3
Krima, Alupka
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Гостиница «Роялта» удобно расположена в центре города Алупки, в пятидесяти метрах от Воронцовского дворца, в парковой зоне, и в 20 минутах езды от Ялты. Из панорамных окон гостиницы и просторных балконов открывается прекрасный вид на море и Воронцовский парк.

В 2-х этажном корпусе номера повышенной комфортности и номера высшей категории класса "люкс".

Pludmales apraksts городской (мелкая галька) в 7-10 минутах ходьбы от гостиницы.
Viesnīcā

прачечная, химчистка, камера хранения, игровые автоматы, бильярд, парикмахерская, косметический кабинет, платная автомобильная стоянка, собственная служба безопасности.

Telpu apraksts

- двухместные номера "полулюкс южный" (комната 36 кв. м, телевизор (диагональ 29 см), холодильник, кондиционер, двуспальный гарнитур, мягкий уголок, ванная комната (ванна, душ, бидэ), собственный бойлер, электрический чайник, набор посуды, просторный балкон, вид на море и парк);

- двухместные номера "полулюкс северный" (комната 26 кв. м, телевизор (диагональ 29 см), холодильник, двуспальный гарнитур, ванная комната (ванна, душ), собственный бойлер, электрический чайник, набор посуды, балкон).

Adrese Алупка, Парковый спуск, 4
Tālruņi: +38 (0654) 72 11 46
FAQ