Letnii dvorik 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.910
№13 viesnīcas reitingā Alupki
8.0 Numurs
8.1 apkalpošana
8.5 Tīrība
3.8 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Oriģinālas arhitektūras 1 stāva ēka, kas aprīkota ar 2-vietīgām istabām ar visām ērtībām un luksusa numuriem.Vairāk →
аватар vishnya_ns
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Vasaras pagalms" ir paradī ze tiem, kas patieš ā m vē las atpū sties. Daba ir saviļ ņ ojums. Uz jū ru aiziet ar "bē bī š u soli" min. 5, bet viņ us nepamanī ja, meita uzkā pa pati savos 3 gados. . Pat ja ņ em vē rā apgrieztos kā puma pakā pienus. … Tomēr ▾ "Vasaras pagalms" ir paradī ze tiem, kas patieš ā m vē las atpū sties. Daba ir saviļ ņ ojums. Uz jū ru aiziet ar "bē bī š u soli" min. 5, bet viņ us nepamanī ja, meita uzkā pa pati savos 3 gados. . Pat ja ņ em vē rā apgrieztos kā puma pakā pienus. Pastaiga pa Alupkas parku sagā dā prieku, gaiss ir tī rs; tu staigā un katru reizi ieraugi ko jaunu. Ē diens, ko vien sirds kā ro, un protams arī maciņ š ))). Kafejnī cas uz katra stū ra, daudzas lē tas ē dnī cas ar labu mā jā s gatavotu ē dienu. Izsalkuš i nepalikā m. Kas attiecas uz "Karambu": puiš i ir ļ oti draudzī gi, vē rī gi; viss ir labi, ē diens garš ī gs. Bet cenas dā rgas - vā rdu sakot RESTORĀ NS. Atlaidi atstā jā m kā dzeramnaudu. Pansionā ta telpas ir tī ras, ē rtas. Pie katras istabas ir galds un krē sli, patī kami agri no rī ta iedzert kafiju)). Uzkopts katru dienu, mainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Personā ls draudzī gs, pieklā jī gs. Gaidiet mū s nā kamgad))).
аватар sivelyuk
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar mī ļ oto š ogad viesojā mies "Vasaras pagalmā " otro reizi. Man viss ļ oti patika - ē rti atpū tā mies par lē tu cenu (300 UAH par diviem dienā sezonas vidū ) - Manuprā t, š ī ir labā kā vieta, kur uzturē ties cenas un kvalitā tes ziņ ā . … Tomēr ▾ Mē s ar mī ļ oto š ogad viesojā mies "Vasaras pagalmā " otro reizi. Man viss ļ oti patika - ē rti atpū tā mies par lē tu cenu (300 UAH par diviem dienā sezonas vidū ) - Manuprā t, š ī ir labā kā vieta, kur uzturē ties cenas un kvalitā tes ziņ ā . Ļ oti mā jī ga terase. Brī niš ķ ī ga privā tā pludmale no dā rgas viesnī cas, kurā par nelielu samaksu (50 UAH par diviem dienā uz sauļ oš anā s krē sliem) ielaida "Vasaras pagalma" iemī tniekus, kur nav bail atstā t iPhone somā un doties peldē š ana. Rī tu un pē cpusdienu pavadī jā m š ajā pludmalē , pusdienojā m izcilā kafejnī cā uz viļ ņ lauž iem aiz milzī giem dī vā niem, kur ē rti uzkā pā m ar kā jā m un gaidī jā m no karstuma gardiem salā tiem, glā zi sausā ledus vī na un saldē juma. , manam vī ram tur ļ oti garš oja pankū kas ar lasi tā pē c iesaku. Viesnī cas iemī tniekiem tiek dota 10% atlaide kafejnī cā Karamba, bet arī š ī atlaide neko daudz nepalī dz - jo cenas tur ir augstas, lai gan ē diens garš ī gs, mū s ļ oti pā rsteidza zā ļ u tē jas cena Ai-Petri. , neliela tē jkanna mums maksā ja 47 UAH Nu noteikti iesaku visiem vakarā kafejnī cu Alupka. . Lieliska vieta ar nenormā li gardu kebabu (ar to ļ oti garš o marinē ti sī poli) un labā ko dzī vo mū ziku, kā du esmu dzirdē jis.
аватар 6yuruwb8
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Alupkā ieradā mies pirmo reizi. Bijā m ļ oti gandarī ti par uzturē š anos "Vasaras pagalmā ", par ļ oti zemu cenu mums bija ē rta un mā jī ga istabiņ a ar kondicionieri, labs remonts! ! ! TV, ledusskapis. Katru dienu tī rī ja istabu, kas bija pā rsteidzoš i. … Tomēr ▾ Alupkā ieradā mies pirmo reizi. Bijā m ļ oti gandarī ti par uzturē š anos "Vasaras pagalmā ", par ļ oti zemu cenu mums bija ē rta un mā jī ga istabiņ a ar kondicionieri, labs remonts! ! ! TV, ledusskapis. Katru dienu tī rī ja istabu, kas bija pā rsteidzoš i. Pagalms ļ oti kluss un mierī gs, pati viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , tuvu jū rai un parkam.
Iesaku visiem! ! ! Jū s nenož ē losiet.
аватар teplobaza
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2012. gada jū nijā atpū tā mies Vasaras pagalmā divvietī gā istabā.2. Alupkā atpū tā mies pirmo reizi. Numuriņ ā bija viss kā solī ts uz vietas - duš a, kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, jaunas mē beles, pastā vī ga uzkopš ana istabā un teritorijā , pastā vī ga dvieļ u maiņ a (kas ļ oti pā rsteidza) Viesnī ca atrodas centrs, bet mū zika un troksnis netraucē . … Tomēr ▾ 2012. gada jū nijā atpū tā mies Vasaras pagalmā divvietī gā istabā.2. Alupkā atpū tā mies pirmo reizi. Numuriņ ā bija viss kā solī ts uz vietas - duš a, kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, jaunas mē beles, pastā vī ga uzkopš ana istabā un teritorijā , pastā vī ga dvieļ u maiņ a (kas ļ oti pā rsteidza) Viesnī ca atrodas centrs, bet mū zika un troksnis netraucē . Lī dz jū rai jā iet caur Vorontsovska parku. Pludmales visas mazas un akmeņ ainas(ū denī ), labā k iet uz maksas(personā ls iesaka)Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti.
аватар sverdima-83
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2009. gada martā atpū tā mies vasaras pagalmā . Vienkā rš i pasaka, bijā m patī kami pā rsteigti: istabiņ a maksā ja 180 UAH, istabā bija kondicionieris, normā li aprī kota duš as telpa, tē jkanna, ledusskapis. Dabiski, ka bija patī kama pē cgarš a un vē lme atgriezties. … Tomēr ▾ 2009. gada martā atpū tā mies vasaras pagalmā . Vienkā rš i pasaka, bijā m patī kami pā rsteigti: istabiņ a maksā ja 180 UAH, istabā bija kondicionieris, normā li aprī kota duš as telpa, tē jkanna, ledusskapis.
Dabiski, ka bija patī kama pē cgarš a un vē lme atgriezties.
Atnā cis tagad uz 2 dienā m. Vasaras pagalmā "vietu" nebija, viņ i ieteica Arzamas - viņ i saka, tas pats, tikai labā k: istabas ar balkoniem un vispā r...
No labā s puses: Lieliska atraš anā s vieta, aiz loga - ē nains parks. Balkoni tieš ā m ir pieejami, ļ oti plaš i, ar plastmasas galdu un krē sliem. Numurā ir tē jkanna. Principā telpa ir labā remontā .
Ī ss apraksts. Garš gaitenis, durvju malā s - acī mredzot, bijuš ais padomju pansionā ts. Telpas ir izremontē tas, bet durvis un logi neglī ti - padomju laika atavisms. Acī mredzot viņ i ietaupī ja daudz naudas uz remontu - duš as telpa ir saplaisā jusi, tualete ir satriecoš a, ū dens no krā na plū st plā nā strū klā...
Uzreiz kļ uva skaidrs, ka nestrā dā pults no televizora - labi, iztiksim bez pults. Bez tā lvadī bas pults - "ak, nu, es tikko strā dā ju, un tagad kaut kas negrab, nolā dē tā maš ī na...". Pā rvā cā s uz citu istabu ar TV. Kā kompensā cija - nebija kondicioniera. Bet tur bija kaķ i. Viņ us baroja uz balkona (ļ oti slavenais balkons. . . )
Joki sā kā s vē lā k. Pirmkā rt, uzzinā jā m, ka izlietne tualetē nemaz nespē lē dekoratī vu lomu - un tā s mē rķ is nav pat izskalot mitros peldkostī mus. Vienkā rš i tualetē nenotek.
Nā kamajā rī tā nolē mu ieiet duš ā . Slikta ideja - ū dens beidzā s, tiklī dz ieputojos. . .
Un jā : jums ir jā maksā par visiem priekiem - viss iepriekš minē tais mums izmaksā ja 250 UAH dienā (lai gan tajā laikā vietnē bija 236, un mē s sā kotnē ji vienojā mies par š o cenu...)
Es patiesi ceru, ka tas ir tikai Arzamas - tas ir skumji, bet Vasaras pagalmā joprojā m ir forš i.. .
аватар colbasser3
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku š ajā viesnī cā.2011. gadā ar savu vī ru. Iespaids bija ļ oti labs. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , pilsē tas centrā un netā lu no jū ras (ceļ š uz jū ru iet caur Voroncova pils parku). Iekš ā ir skaists pagalms ar palmā m un citiem dienvidu augiem. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā.2011. gadā ar savu vī ru. Iespaids bija ļ oti labs. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , pilsē tas centrā un netā lu no jū ras (ceļ š uz jū ru iet caur Voroncova pils parku). Iekš ā ir skaists pagalms ar palmā m un citiem dienvidu augiem. Blakus katrai telpai ir galdi, soli un veļ as ž ā vē tā ji. Istabas tī ras, izremontē tas, siltais ū dens visu diennakti. Ļ oti patī kami, ka mū su ieraš anā s brī dim visā s istabā s tika uzstā dī ti kondicionieri, kas izrā dī jā s ļ oti apsveicami - karstums bija neizturams. Ī paš i mani pā rsteidza viesnī cas personā ls - visi pieklā jī gi un uzmanī gi. Ī paš u paldies vē los teikt istabenei Tatjanai, viņ a katru dienu tī rī ja un iznesa atkritumus, kā arī ar viņ u varē ja sazinā ties jebkurā jautā jumā . Jums nav jā uztraucas par lietu droš ī bu, mē s glabā jā m naudu un pases istabā , un nekas netika zaudē ts.
Reiz mans vī rs aizmirsa savu mobilo telefonu tieš i uz galda netā lu no mū su istabas, mē s to atcerē jā mies tikai vakarā . Kad viņ i atgriezā s, viss bija vesels un vesels. Tā pē c es ļ oti iesaku, cena ir maza un apstā kļ i ir ļ oti labi.
аватар Nalexx_22
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mē s ar ģ imeni (sievu un mazu bē rnu) bijā m š ajā viesnī cā.2009. gada aprī lī , dzī vojā m apartamentos. Man ļ oti patika. Š ogad nolē mā m nā kt vē lreiz, tikai sezonā . Ieradā mies vakarā , bez iepriekš ē jas vienoš anā s un rezervā cijas. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni (sievu un mazu bē rnu) bijā m š ajā viesnī cā.2009. gada aprī lī , dzī vojā m apartamentos. Man ļ oti patika. Š ogad nolē mā m nā kt vē lreiz, tikai sezonā . Ieradā mies vakarā , bez iepriekš ē jas vienoš anā s un rezervā cijas. Viņ i prasī ja pieejamā s istabas, jū s varē jā t izvē lē ties, ko vē laties luksusa numuru vai parasto. Mē s sā kā m runā t par cenu. Sarunas laikā pē kš ņ i sā kā s sezona un attiecī gi cena pieauga par 100 UAH. (tas neskatoties uz to, ka š ajā tā saucamajā viesnī cā bija brī vi numuriņ i, ej izvē lies, kuru vē lies!! ! ). Labi, nolē mā m palikt uz dienu (lai gan arī tas ir relatī vi, istabā iereģ istrē jā mies 18.00, telpa jā atbrī vo lī dz 23.00, kamē r cena tā da pati kā par dienu). Iekā rtojā mies istabā ar "skaistu" skatu uz akmens sienu un baigo smacī bu (vismaz izvē dinā ja istabu, nu, pieklā jī bas pē c vai kā ). Iesim uz pludmali. Ierodoties nolē mā m izž ā vē t savas slapjā s mantas un tad izrā dī jā s, ka tā s nav kur pakā rt. Visi atpū tnieki pie istabā m ž ā vē ja veļ u. Mē s atradā m to tanti, kaķ i. bija iesaistī ts mū su pā rvietoš anā un arī lū dza to paš u ž ā vē š anu. Viņ a ilgu laiku nevarē ja saprast, kā pē c mums vajag ž ā vē š anu. Man bija jā paskaidro sievietei, ka esam pludmalē un pē c tam, kad nopirkā m no mums slapjos peldkostī mus, kaķ is. nav kur ž ū t. Uz ko saņ ē ma atbildi, ka drē bju ž ā vē tā ji beiguš ies un tagad viņ a slapjā s drē bes uzkarinā s uz stieples, ja paliks vieta, tad lū dzu kariniet ko gribat. Serviss - Super! Viss atpū tniekiem. Vispā r pē c tā das "siltas" uzņ emš anas 7os no rī ta atbrī vojā m istabu un ar tā du paš u normā lu attieksmi devā mies meklē t normā lus apstā kļ us. Vairā k "Vasaras pagalmā " nav kā jas. Tā kā nav sezonas, tā visi ir pieklā jī gi un gā dī gi, bet kā sezona, naudas acī s ir nauda, ​ ​ kā nolaist vairā k un sniegt mazā k pakalpojumu.
аватар ukechik
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m viesnī cā.2008 augustā ! ! Viss bija ļ oti patī kami. daba apkā rt brī niš ķ ī ga, mā jī gs pagalms, istaba patiesa. Tī rī ts katru dienu. Vienī gais, ko paveicā s iegū t, bija istabiņ a ar kondicionieri, lai gan nepasū tī jā m un nemaksā jā m. … Tomēr ▾ Bijā m viesnī cā.2008 augustā ! ! Viss bija ļ oti patī kami. daba apkā rt brī niš ķ ī ga, mā jī gs pagalms, istaba patiesa. Tī rī ts katru dienu. Vienī gais, ko paveicā s iegū t, bija istabiņ a ar kondicionieri, lai gan nepasū tī jā m un nemaksā jā m.
Personā ls ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s!
Blakus un veikali un kafejnī cas un restorā ni un aptiekas, kas atrodas paš ā Alupkas infrastruktū ras centrā . Pludmale atrodas 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . Peldē jā mies maksas pludmalē , ko konsultē ja viesnī cas darbinieki, par ko viņ iem paldies.
Netā lu 5 minū š u gā jienā Voroncova pils un tai pieguļ oš ais parks, kas neatstā s vienaldzī gus!! !
Visi bija apmierinā ti! Ja iespē jams, brauksim uz turieni vē lreiz!
Все понравилось!!!! Все понравилось!!!!
аватар grinya09
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ir lieliska! Atmiņ as ir vislabā kā s!!! ! ! Ū dens padevē nav pā rtraukumu, daba lieliska, virtuve izcila, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī!! ! ! Paldies, noteikti atbrauksim vē l! … Tomēr ▾ Atpū ta ir lieliska! Atmiņ as ir vislabā kā s!!! ! ! Ū dens padevē nav pā rtraukumu, daba lieliska, virtuve izcila, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī!! ! ! Paldies, noteikti atbrauksim vē l!
аватар Burbon
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Alupka ir ļ oti skaista vieta, liels skaists parks, Voroncova pils - iespē jams, tas ir viss, ko varē tu apbrī not... Lī dz jū rai ir kā di 400-500 metri, bet labums ir tas, ka bija mierinoš i parka skaistuma dē ļ , š ai viesnī cai nav savas pludmales, tikai pilsē tas viena - kas ir tik maza, ka vietas tajā aizņ em no plkst. … Tomēr ▾ Alupka ir ļ oti skaista vieta, liels skaists parks, Voroncova pils - iespē jams, tas ir viss, ko varē tu apbrī not...
Lī dz jū rai ir kā di 400-500 metri, bet labums ir tas, ka bija mierinoš i parka skaistuma dē ļ , š ai viesnī cai nav savas pludmales, tikai pilsē tas viena - kas ir tik maza, ka vietas tajā aizņ em no plkst. 7 no rī ta, 9 no rī ta nebū s iespē jas ielikt pat paciņ u ar mantā m, kas vienkā rš i iet dip!
Lai nokļ ū tu jū rā , man bija jā dodas pa labi no pilsē tas pludmales uz savvaļ as, kur visa piekraste ir klā ta ar lieliem akmeņ iem - ir problemā tiski ē rti apgulties, lai nož ū tu, sauļ oties.
Ē dieni bija iekļ auti pie mums: jū s dosieties uz ē damistabu, kas jū s ienirt padomju ē damistabas realitā tē : netī ri saplī suš i trauki, arī ē dienkarte atstā j daudz ko vē lē ties, kā likums, pē c vakariņ ā m bija ceļ ojums. uz kafejnī cu vai veikalu.
Istaba bija š aura (vieta tikai gultai un ledusskapim), bija smacī gs, vairumam istabu logi paveras uz betona sienu, aiz kuras rī tausmā sā k riet suns - agrs celš anā s, un pretī š ai viesnī cai ir ļ oti populā rs un trokš ņ ains bā rs, kurā mū zika spē lē ja tik skaļ i, ka aizmigt varē ja tikai lī dz ar slē gš anu - apmē ram 2 naktī , kopumā vē l 4 stundas bija jā guļ aizsmakumā , jo gaiss stā vē ja dē ļ betona sienas aiz loga. . .
Man vairā kas reizes nā cā s lū gt darbiniekiem izņ emt atkritumus no istabas.
Secinā jums: š ajā s brī vdienā s no pastā vī ga aizsmakuma un miega trū kuma sakrā jies tik daudz noguruma, ka es jau nepacietī jos beigt š o atvaļ inā jumu un atgriezties mā jā s.. .


iemiesojums vedmad
Labdien pasakiet lūdzu jūlija sākumā var pasūtīt divvietīgu istabu ar kondicionieri un ēdināšanu uz 5-7 dienām.Un kāda būs cena? Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Voroncova pils
Novērtējums 9.3
Krima, Alupka
Arhitektūra, Muzeji, Stats

1-о этажное здание оригинальной архитектуры, оборудованное 2-х местными номерами со всеми удобствами и номерами категории ЛЮКС.

Atrašanās vieta В самом центре курорта, в непосредственной близости от Воронцовского дворцово-паркового комплекса (метров 100)
Pludmales apraksts галечный, городской, 700 метров от пансионата. Дорога к пляжу проходит по аллеям Воронцовского парка
Telpu apraksts

2-х местные однокомнатные номера с удобствами (туалет, умывальник, душ). В каждом номере телевизор, холодильник, электрочайник.

ЛЮКС-студия однокомнатный (туалет, умывальник, душ). В каждом номере телевизор, холодильник, кондиционер.

Adrese Украина, г.Алупка, ул. Фрунзе 12
Tālruņi: +38 (0654) 72 37 93 пансионат
+38 (067) 704 32 60 моб.
+38 (097) 453 79 78 моб.
Tīmekļa vietne: Letnii dvorik
FAQ