Chetyre sezona 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.210
№3 viesnīcas reitingā Alupki
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.2 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Melnās jūras piekrastes, Alupkas vecpilsētas centrā. No numuriem un teritorijas paveras skaists skats uz jūru un kalniem. "Suite", "Junior Suite" un standarta numuriem ir balkons ar skatu uz jūru.Vairāk →
аватар Julia5557
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
š ogad nolē mā m braukt uz Krimu, kopš pē dē jo reizi te bijā m bē rnī bā . draugi atrunā ti, viņ i saka, ka par to paš u naudu jū s varat doties ceļ ā uz Turciju. bet nenož ē lojā m - Krima ir pasaka, debesu vieta! forš a daba, plus mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, jū ra tī ra, cilvē ku maz, vā rdu sakot - super! viesnī ca laba, ē rta, klusa, bez satraukuma. … Tomēr ▾ š ogad nolē mā m braukt uz Krimu, kopš pē dē jo reizi te bijā m bē rnī bā . draugi atrunā ti, viņ i saka, ka par to paš u naudu jū s varat doties ceļ ā uz Turciju. bet nenož ē lojā m - Krima ir pasaka, debesu vieta!
forš a daba, plus mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, jū ra tī ra, cilvē ku maz, vā rdu sakot - super!
viesnī ca laba, ē rta, klusa, bez satraukuma. Ir Wi-Fi, viss nepiecieš amais ir istabā . un teritorija viss zaļ š , un skats uz jū ru, trī s minū tes - un tu esi Alupkas sirdī vai pludmalē (tuvumā vairā kas pludmales - vari izvē lē ties), daudz kafejnī cu, suvenī ru veikaliņ u. wow un wow vē lreiz!
аватар IrinaOmelchenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad man uzdeva uzlabot savus mazbē rnus) Vienam 4 gadi, otram 6!!! ! Viņ i ir vē rā ņ emami smuki, tā pē c viņ i meklē ja mā jokli, lai bū tu tuvā k centram, bet nebū tu pā rpildī ti. Š ī viesnī ca mums patika pat bildē , bet dzī vē viss izskatā s vē l labā k! Viņ i mū s apmetinā ja junior suite numurā , visi satilpa lielā gultā ))) Ļ oti tī rs, mē beles labas, pats interjers skaists, pagalma teritorija arī ir, kur vakarā pasē dē t. … Tomēr ▾ Š ogad man uzdeva uzlabot savus mazbē rnus) Vienam 4 gadi, otram 6!!! !
Viņ i ir vē rā ņ emami smuki, tā pē c viņ i meklē ja mā jokli, lai bū tu tuvā k centram, bet nebū tu pā rpildī ti. Š ī viesnī ca mums patika pat bildē , bet dzī vē viss izskatā s vē l labā k!
Viņ i mū s apmetinā ja junior suite numurā , visi satilpa lielā gultā )))
Ļ oti tī rs, mē beles labas, pats interjers skaists, pagalma teritorija arī ir, kur vakarā pasē dē t. Vannas istabā ir duš a, logi - pakeš u logi, ir kondicionieris.
Brī niš ķ ī ga virtuve, ko pagatavot pats. Ļ oti pieklā jī gs apkalpoš anas lī menis. Iesaku š o vietu saviem bē rniem, lai viņ i nā kamgad varē tu š eit ierasties.
аватар Nata_Natysik
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar draugu. mums bija istaba ar numuru 6, viņ i to sauc par "Suite with Balcony" Skats forš s - no otrā stā va redzama jū ra un kalni, pagalmā peldbaseins. Bijā m jū lijā , visas istabas ir aizņ emtas, bet neskatoties uz to ir ļ oti kluss un noslē gts. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugu. mums bija istaba ar numuru 6, viņ i to sauc par "Suite with Balcony"
Skats forš s - no otrā stā va redzama jū ra un kalni, pagalmā peldbaseins.
Bijā m jū lijā , visas istabas ir aizņ emtas, bet neskatoties uz to ir ļ oti kluss un noslē gts.
Netā lu no viesnī cas atrodas kafejnī ca, kurā ē dā m - "Karamba". Ē diens lielisks, iesaku.
Lielā kais pluss ir Voroncova pils tuvums. . .
аватар L.Maria
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s mī lam Alupku ar tā s stū riem un spraugā m. Tā mū s sagaidī ja 4. sezonas viesnī ca starp cipresē m un ciedriem. Mū s pā rsteidz apkalpoš anas lī menis un komforts - mū sdienī gi apstā kļ i ar dabiskā s atmosfē ras saglabā š anu. … Tomēr ▾ Mē s mī lam Alupku ar tā s stū riem un spraugā m. Tā mū s sagaidī ja 4. sezonas viesnī ca starp cipresē m un ciedriem. Mū s pā rsteidz apkalpoš anas lī menis un komforts - mū sdienī gi apstā kļ i ar dabiskā s atmosfē ras saglabā š anu. Ir kur staigā t - viss ir blakus. Mež s, Vorontsovska parks un blakus - Voroncova pils. Mums patika mū su š ī gada maija atvaļ inā jums ar savu pā rpilnī bu, dabas svaigumu un brī niš ķ ī go laiku. Mē s daudz staigā jā m, devā mies ekskursijā , un š oreiz apmeklē jā m Lielo kanjonu - pilnas kalnu upes - ļ oti skaisti! Un mē s paš i nolē mā m, ka pavasara brī vdienas Krimā ir ī paš as brī vdienas. Un viesnī cas saimnieki darī ja visu, lai cilvē ki š eit atgrieztos vē lreiz – tā tad mē s ar vī ru to darī sim, bet nā kamgad.
аватар plahov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
“Atpū tā mies ar ģ imeni: es, sieva, 1.8 gadus vecs bē rns un vecmā miņ a. “4 Seasons” ir pelnī ti iekļ auts labā ko viesnī cu skaitā , kurā s esam bijuš i, un mē s, ticiet man, par to zinā m ļ oti daudz, jo vienmē r meklē jam bē rnam ē rtā kos apstā kļ us. … Tomēr ▾ “Atpū tā mies ar ģ imeni: es, sieva, 1.8 gadus vecs bē rns un vecmā miņ a. “4 Seasons” ir pelnī ti iekļ auts labā ko viesnī cu skaitā , kurā s esam bijuš i, un mē s, ticiet man, par to zinā m ļ oti daudz, jo vienmē r meklē jam bē rnam ē rtā kos apstā kļ us. Tā tad, par viesnī cu "4 gadalaiki". Tas atrodas klusā un senatnī gā Alupkā , kur nav dzelzsbetona padomju pansionā tu un krā š ņ u jaunceltņ u - praktiski paš ā tā s centrā . Pastaigas attā lumā atrodas veikali, banka, etno-kafejnī ca Roomi (arī ļ oti ieteicams) un Alupkas zvaigzne - Voroncova pils un parks. Viesnī cā ir daž as glī tas mā jas ar visu nepiecieš amo. Mū su ģ imenes istabā bija: divas lielas istabas ar gaisa kondicionieri, LCD TV, ledusskapi un lielu divguļ amo gultu katrā . Nav iespē jams neievē rot visu nepiecieš amo: sā kot ar dvieļ iem, ziepē m, fē nu un beidzot ar traukiem jebkuram gadī jumam. No viesnī cas teritorijas, kas ir sava veida mikroparka viesnī ca, paveras neticams skats uz piekrasti. Ir pat skatu laukums! Viesnī cas "zvaigzne" ir virtuve. Tas ir kaut kas neticams. Atseviš ķ a stikla ē ka ar apsildā mo grī du, burtiski piebā zta ar traukiem un modernu sadzī ves tehniku. Š ī ir sava veida ģ imenes kafejnī ca, kurā varat pavadī t tik daudz laika, cik vē laties, un gatavot visu, ko vien sirds kā ro. Tiem, kam patī k ieturē t maltī ti viesnī cas teritorijā , ir pieejams grils, katls un citas lietas piknikam. "4 sezonā s" tam ir visa platforma. Jū s nevarat pateikt visu - kopumā tie ir “5” punkti! Un pē dē jais – sirsnī gi pateicamies saimniekiem par sirsnī go uzņ emš anu un vē lam labklā jī bu. Ar cieņ u, Plahovs! ”
аватар boychonok
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka mini viesnī ca, pā rsteidzoš i ē rta. Man patika viss - mā jī gais interjers, lielisks apsildā mais baseins ar nakts apgaismojumu, gudri aprī kota virtuve, lieliskā ainava un brī niš ķ ī gais skats no balkona un virtuves jumta. Saimnieki ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi. … Tomēr ▾ Jauka mini viesnī ca, pā rsteidzoš i ē rta. Man patika viss - mā jī gais interjers, lielisks apsildā mais baseins ar nakts apgaismojumu, gudri aprī kota virtuve, lieliskā ainava un brī niš ķ ī gais skats no balkona un virtuves jumta. Saimnieki ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi. . . Brokastis jā gatavo paš am - tas ir vienī gais negatī vais. Telpas tī ras, uzkopš ana tiek veikta katru dienu ļ oti kvalitatī vi, veļ as maiņ a - ik pē c trim dienā m. Man patika viss, viss, viss! Palieciet tikai š eit, Alupkā vienkā rš i nav labā kas vietas. Š ī ir vieta tiem, kas mī l un ciena sevi. Nokā pš ana lī dz jū rai ir 7-10 minū tes, tas ir iespē jams caur Vorontsovska parku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums info4s
‹ Viesnīca Chetyre sezona 3*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Voroncova pils
Novērtējums 9.3
Krima, Alupka
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится неподалёку от побережья Чёрного моря, в центре Старого города Алупки. Из номеров и территории открывается прекрасный вид на море и горы. Номер «Люкс», «Полулюкс» и «Стандарт» имеют балкон с видом на море.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 минутах ходьбы от Воронцовского дворца, ресторанов, в 10 минутах ходьбы от пляжа. 30 минут езды до Ялты.
Pludmales apraksts 4 пляжа неподалёку от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Завтрак по запросу, полностью оборудованная кухня для самостоятельного приготовления еды, обслуживание номеров, люкс для новобрачных, факс/ксерокопирование, специальные диетические меню (по запросу). Бесплатная парковка по предварительному заказу. Места для курения, терраса для загара.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem При размещении всех детей младше 12 лет на имеющихся кроватях проживание им предоставляется бесплатно. При размещении всех детей младше 2 лет на детских кроватках проживание им предоставляется бесплатно. Максимальное количество дополнительных кроватей/детских кроваток в номере - 1.
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Пешие прогулки, барбекю, открытый бассейн (работает по сезонам), конные прогулки.
  • izjādes centrs
Telpu apraksts

Номера: эконом-класса, стандартный, люкс, полулюкс, семейный двухкомнатный.

Istabās

чайник, холодильник, кондиционер, LED TV, кабельное телевидение, посуда.

Adrese Улица Розы Люксембург 3, 298676 Алупка
Tālruņi: +7 978 7398742, +380500626160
Tīmekļa vietne: Chetyre sezona
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).