Akvilon 3*– Atsauksmes

34
Novērtējums 7.210
№8 viesnīcas reitingā Alupki
8.3 Numurs
7.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.2 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Akvilon ir ģimenes tipa viesnīca, kas atrodas Alupkas vēsturiskajā centrā. Viesi varēs iepazīties ar 19. gadsimta arhitektūras greznību un valdzinošajām Krimas ainavām, apmeklēt Krimas dienvidu krastu, Sevastopoli un Bahčisaraju. Viesnīcu ieskauj pusgadsimta lauri un palmas. Mājīgais pagalms ir izrotāts ar svaigiem ziediem. Un no logiem paveras satriecošs attēls - Ai-Petri kalns visā tā krāšņumā. Voroncova pils atrodas piecu minūšu gājiena attālumā no viesnīcas. Elegance un vieglums atšķir šo arhitektūras šedevru. Pils pamatoti tiek uzskatīta par vienu no neparastākajiem Krimas apskates objektiem. Ceļš uz jūru no viesnīcas iet caur Vorontsovska parku, ko var droši saukt par mākslas darbu. Apakšējais parks veidots itāļu renesanses dārzu stilā, augšējais – Anglijas ainavu parku garā. Pati viesnīcas ēka dveš vēsturi. Tā celta 19. gadsimta beigās cariskās Krievijas pasta dienesta vajadzībām. Taču Akvilon viesnīcā vēsturiska ir tikai atmosfēra. Numuri ir ērti un moderni. Augsti griesti, stilīgas un ērtas mēbeles, aprīkota vannas istaba, ledusskapis, gaisa kondicionieris, seifs un kabeļtelevīzija – ideāla kombinācija labai atpūtai.Vairāk →
аватар mklink
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s no 2. lī dz 4. oktobrim. 12. numurs Mā jī gs numurs ļ oti mā jī gā viesnī cā . Pirms Covid paspē jā m no Bulgā rijas apmeklē t Saules salu. Bet Alupka ir savā dā ka. Viņ u nevar salī dzinā t. Alupka ir laika maš ī nas ceļ ojums bē rnī bā . … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2. lī dz 4. oktobrim. 12. numurs
Mā jī gs numurs ļ oti mā jī gā viesnī cā .
Pirms Covid paspē jā m no Bulgā rijas apmeklē t Saules salu.
Bet Alupka ir savā dā ka. Viņ u nevar salī dzinā t. Alupka ir laika maš ī nas ceļ ojums bē rnī bā .
Tā tad, uzdevums bija uz nedē ļ as nogali aizlidot uz jū ru.
Pē c pā rciesta Covid man bija zems piesā tinā jums. Vajadzē ja iedot pa plauš ā m un likt tā m darboties. Tam vislabā k piemē rota Alupka. Pastaigas pa kalnainu reljefu, kā arī pā rsteidzoš ais Voroncova parka gaiss, kā arī jū ras gaiss.
Nopirkā m lidmaš ī nas biļ etes un sā kā m izvē lē ties viesnī cu.
Man nav paveicies kazino. Bet izvē loties "Aquilon", es uzvarē ju.
Viesnī ca "Akvilon" atrodas ē rtā vietā , netā lu no ieejas Vorontsovska parkā . Caur parku var doties uz jū ru. Arī netā lu no Alupkas centra "Akvilons". Kafejnī cas, veikali. . .
Pati viesnī ca ir glī ta ar neparasti draudzī gu personā lu.
Istaba maza, bet ļ oti ē rta, viss nepiecieš amais ir. Č ī bas, peldmē teļ i, dvieļ i, higiē nas preces, elektriskā tē jkanna, fē ns, ledusskapis, TV. . .
No numura paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru.
Siltā laikā ir patī kami dzert kafiju uz istabas balkona un baudī t brī niš ķ ī gus skatus.
Viesnī cai ir arī kopī gs balkons.
Sē ž ot uz tā , jū s apbrī nojat kalnu un jū ru.
Ar pā rtiku viss ir kā rtī bā .
Jū s varat pasū tī t brokastis un pusdienas tieš i Akvilonā . Tuvumā varat ē st mā jī gā s kafejnī cā s. Jū s varat gatavot pats. Viesnī cas teritorijā ir bā rbekjū , lapenes, viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai uz uguns.
Kam es iesaku "Aquilon" vispirms:
1. Mammas ar maziem bē rniem. Ikdienas, stundu garas pastaigas ar ratiem Vorontsovska parkā dos labumu gan jums, gan jū su mazulim.
2. Cilvē ki, kuriem nepiecieš ama rehabilitā cija pē c pā rciesta Covid. Ā rstnieciskais Voroncova parka gaisa un jū ras gaisa maisī jums ā tri atgriezī s jū su piesā tinā jumu normā lā stā voklī .
3. Iemī lē juš ies pā ri (neatkarī gi no vecuma).
Novē lam Akvilonam labklā jī bu.
Mē s ar prieku nā ksim pie jums vē lreiz.
Ar cieņ u, Marks un Irina
аватар AlexandraArt7848
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uzmanī ga un iejū tī ga attieksme, lielisks telpu dizains senā vē sturiskā ē kā , gardas paš taisī tas brokastis! Lieliska atraš anā s vieta blakus parkam un pilij! Liels paldies! Mē s noteikti atgriezī simies : ) … Tomēr ▾ Uzmanī ga un iejū tī ga attieksme, lielisks telpu dizains senā vē sturiskā ē kā , gardas paš taisī tas brokastis!
Lieliska atraš anā s vieta blakus parkam un pilij!
Liels paldies!
Mē s noteikti atgriezī simies : )
аватар mtn295
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c 13 gadu ceļ ojumiem pa pasauli, mē s, tā pat kā daudzi krievi, š ovasar nokļ uvā m Krimā . Kad beidzot kļ uva skaidrs, ka Eiropas robež as mums netiks atvē rtas, nā cā s steidzami meklē t variantu Krimā . Principā tika uzskatī ts tikai Alupka. … Tomēr ▾ Pē c 13 gadu ceļ ojumiem pa pasauli, mē s, tā pat kā daudzi krievi, š ovasar nokļ uvā m Krimā . Kad beidzot kļ uva skaidrs, ka Eiropas robež as mums netiks atvē rtas, nā cā s steidzami meklē t variantu Krimā . Principā tika uzskatī ts tikai Alupka. Atraš anā s vietai bija tikai viena prasī ba: maksimā lais tuvums Voroncova parkam.
No vairā kā m 3 * viesnī cā m izvē le krita uz Akvilonu. Es uzpirku nelielu, bet savu teritoriju, atraš anā s vietu, lielisku ē ku, istabu ar skatu uz jū ru, labas atsauksmes, augstu novē rtē jumu.
Lidmaš ī na ieradā s 04:10.7 no rī ta mū s jau sagaidī ja viesnī cas darbinieki. 7:30 mums pasniedza brokastis. Iepriekš pā rrunā jā m ar administratoru iespē ju par papildu samaksu veikt agru reģ istrē š anos, tač u naudu no mums neņ ē ma. Mē s maksā jā m tikai par brokastī m. Noliku mantas istabā , pā rģ ē rbā s un devos uz pludmali.
Mū su istaba atradā s treš ajā stā vā . Uzkā pjot uz balkona, mē s vienkā rš i noelsā mies – tik satriecoš s skats uz jū ru un Voroncova parku! Numura ē rtī bā s ietilpst: seifs, gaisa kondicionieris, mini ledusskapis, TV, Wi-Fi, tē jkanna, krū zes, glā zes, tē ja, kafija, cukurs. Trī s daž ā da izmē ra dvieļ i vienai personai, kā ju paklā jiņ š , š ampū ns un duš as ž eleja, š ķ idrā s ziepes, peldmē teļ i un č ī bas. Pē c mū su pieprasī juma mums tika nodroš inā ta izlietne. Ar ū deni problē mu nebija. Matrač i ir plakani. Pienā cī gas kvalitā tes gultas veļ a. Saldē š anai - segas skapī . Viss ir standarta. Istaba nav sliktā ka par spā ņ u 3 * (esmu daudzas reizes atpū tusies Spā nijā ) un pat lielā ka izmē ra.
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet labi uzturē ta. Ē rti galdi, krē sli un š ū poles. Jū s varat sē dē t, lasī t vai ē st. Apkā rt ir daudz ziedu. Ļ oti skaists. Ieeja teritorijā ar elektroniskā m kartē m.
Nobrauciens uz pludmali ir kā jā m pa parka kā pnē m un nogā zē m (tas nepavisam nav grū ti un nā k par labu veselī bai).
Jū ra tī ra, ū dens silts. Vannojā s katru dienu.
Uzlabojums - pastā vī gas pastaigas Voroncova parkā . Ieelpojot gadsimtiem vecu reliktu koku aromā tus. Jū s varat lasī t grā matu koku ē nā vai sē dē t pie ezeriem un vē rot gulbjus.
Ē dienu sistē ma ir izgatavota pē c pasū tī juma, ē dieni ir daudzveidī gi, pastā vī gi mainā s. Zā les atmosfē ra ir ļ oti patī kama un mā jī ga. Ja vē laties, varat lū gt uzklā t galdu ā rā . Ē dieni tiek pasniegti nekavē joties. Uz galdiem nav netī ro trauku kaudzes.
Atmosfē ra viesnī cā mū su uzturē š anā s laikā bija mierī ga. Cilvē ki ir pieklā jī gi.
Ir laba bibliotē ka.
Paldies visam viesnī cas personā lam. Vienmē r bija iespē ja konsultē ties par jebkuru jautā jumu: kur doties ekskursijā s, kur var garš ī gi paē st, ko iegā dā ties kā suvenī rus, kur ir labā kā pludmale.
Vā rdu sakot, esam ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos viesnī cā Akvilon. Negribē jā s iet prom.
аватар l.sergeeva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, vietā , kur rezervē jā m pē c ieteikuma, bija pā rklā jums. Dzī vojā m suite 16. Ļ oti labs telpas plā nojums. Kaimiņ iem neviens netraucē . Bē rns atrodas atseviš ķ ā istabā . … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, vietā , kur rezervē jā m pē c ieteikuma, bija pā rklā jums. Dzī vojā m suite 16. Ļ oti labs telpas plā nojums. Kaimiņ iem neviens netraucē . Bē rns atrodas atseviš ķ ā istabā . Numuram ir skaista veranda-balkons, milzī gs un ar skatu uz Ai-Petri. Mē s tur pavadī jā m visus vakarus. Neaizmirstama pieredze.
Personā ls ir uzmanī gs un pieklā jī gs. Telpā s ir visas higiē nas preces, halā ti, č ī bas.
Brokastu izvē le, patika.
Istabas tī ras, ikdienas uzkopš ana

Pagalmā ir daudz aktivitā š u maziem bē rniem. Vakarā tur iedegas laternas, iespē jams pasē dē t vē sumā , atpū sties pie galdiņ iem.
аватар Litovskih63
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jī ga viesnī ca ar ļ oti draudzī gu personā lu. Tī rs, ē rts. Ir autostā vvieta, par kuru labā k vienoties iepriekš . Irina ir ļ oti gā dī ga un vienkā rš i labs cilvē ks. Ieņ ē mā m istabiņ u ar brokastī m. … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca ar ļ oti draudzī gu personā lu. Tī rs, ē rts. Ir autostā vvieta, par kuru labā k vienoties iepriekš . Irina ir ļ oti gā dī ga un vienkā rš i labs cilvē ks. Ieņ ē mā m istabiņ u ar brokastī m. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Jū s varat arī pusdienot. Bā rbekjū zona ļ auj paš iem pagatavot vakariņ as, kas ir ļ oti ē rti. Atrodas pilsē tas centrā , netā lu no parka, veikaliem un pasta ar bankomā tu. Neliels mī nuss: blakus ir miskaste.
аватар slv70
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gandrī z katru vasaru braucam uz Akvilonu. Lieliska atraš anā s vieta. Parks 50 m, pie jū ras gar Voroncova parku. Ī paš nieki pastā vī gi uzlabo un maina lietas. Visi vienmē r smaida. Daudz bē rnu. Pagalmā viss bē rniem. Attiecī bas ar bē rniem ir lieliskas. … Tomēr ▾ Gandrī z katru vasaru braucam uz Akvilonu. Lieliska atraš anā s vieta. Parks 50 m, pie jū ras gar Voroncova parku. Ī paš nieki pastā vī gi uzlabo un maina lietas. Visi vienmē r smaida. Daudz bē rnu. Pagalmā viss bē rniem. Attiecī bas ar bē rniem ir lieliskas. Brokastis ir ļ oti labas. Es nezinu, kā pē c pē dē jo reizi tam pieš ķ ī ru 7 zvaigznes. neizskaidrojams)
аватар Diana-vasilkova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mana mā te un viņ as mā sa aizgā ja. Ļ oti kritiski. Ierodoties, viņ i ilgu laiku runā ja tikai par viesnī cu un tā s ī paš nieku. Ar pilnu prieku. Spriež ot pē c nostā stiem, tik neticami vē rī ga un cilvē cī ga attieksme mana ceļ otā ja vē sturē nav bijusi! Sā kot ar labā kā pieejamā numura piedā vā jumu, beidzot ar individuā li gatavotā m brokastī m. … Tomēr ▾ Mana mā te un viņ as mā sa aizgā ja. Ļ oti kritiski. Ierodoties, viņ i ilgu laiku runā ja tikai par viesnī cu un tā s ī paš nieku. Ar pilnu prieku. Spriež ot pē c nostā stiem, tik neticami vē rī ga un cilvē cī ga attieksme mana ceļ otā ja vē sturē nav bijusi! Sā kot ar labā kā pieejamā numura piedā vā jumu, beidzot ar individuā li gatavotā m brokastī m. Un Irina. . . mammas viņ u ļ oti mī lē ja. Liels paldies. Jums un jū su komandai. Un esi vesels!
аватар MariaFatueva
Es paliku š ajā viesnī cā augustā . Februā rī izrakstoties man solī ja istabu ar skatu uz jū ru, bet aizmirsa norā dī t, ka skats uz jū ru bū s caur atkritumu konteineriem. Atkritumi tiek izvesti katru dienu pulksten 5:00. Konteineri nolaiž as uz bruģ a ar tā du klabinā š anu, ka atlec gultā . … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā augustā . Februā rī izrakstoties man solī ja istabu ar skatu uz jū ru, bet aizmirsa norā dī t, ka skats uz jū ru bū s caur atkritumu konteineriem. Atkritumi tiek izvesti katru dienu pulksten 5:00. Konteineri nolaiž as uz bruģ a ar tā du klabinā š anu, ka atlec gultā . Netā lu no viesnī cas, pusmetru no viesnī cas vā rtiem, ir š oseja, un uz augš u rū c maš ī nas. Mana mā sa sastiepa kā ju, izejot no viesistabas, viņ ai tika ieģ ipsē ts, un viesnī cas direktore Irina Viktorovna Miņ ina, ļ oti neaudzinā ta kundze, neizrā dī ja nekā du interesi un ieteica viņ ai sazinā ties ar administrā ciju. . Nevienam neieteiktu palikt š ajā viesnī cā . Administrā cija apliecinā ja, ka atkritumu konteineri paliks to sā kotnē jā vietā , 2 metrus no viesnī cas.
аватар lorentzirma
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies brī niš ķ ī gā istabiņ ā.15. Kluss, ē rts numurs ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Istabā bija viss nepiecieš amais ledusskapis, TV, WI-FI, tē jkanna. Ieteiktu ierodoties istabā vairā k tē jas, kafijas un cukura. … Tomēr ▾ Atpū tā mies brī niš ķ ī gā istabiņ ā.15. Kluss, ē rts numurs ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Istabā bija viss nepiecieš amais ledusskapis, TV,
WI-FI, tē jkanna. Ieteiktu ierodoties istabā vairā k tē jas, kafijas un cukura. Ī paš i svarī gi tas ir tā diem kā mē s, kas ieradā s vē lu, nebija spē ka aiziet uz veikalu. Mā jī ga terase, labprā t izmantojā m bā rbekjū , grilē tu š aš liku. Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , nebija nekā du problē mu ar gaļ as izvē li. Darbinieki centā s padarī t mū su uzturē š anos neaizmirstamu. Vī ram bija dzimš anas diena, no rī ta apsveica, uzdā vinā ja dā vanu. Tas bija jauki.
Iesaku numuru un viesnī cu.
 наш номер 15
аватар tanyushka.sm
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies kā ģ imene ar bē rnu, pat tikš anā s reizē mū s sagaidī ja pā rsteidzoš i draudzī gs personā ls, no ceļ a mū s uzreiz pabaroja ar garš ī gu mā jas ē dienu. Viesnī ca atrodas paš ā Alupkas centrā un ir skaidrs, ka, tā pat kā visā s pilsē tā s, centrs ir dzī va vieta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies kā ģ imene ar bē rnu, pat tikš anā s reizē mū s sagaidī ja pā rsteidzoš i draudzī gs personā ls, no ceļ a mū s uzreiz pabaroja ar garš ī gu mā jas ē dienu. Viesnī ca atrodas paš ā Alupkas centrā un ir skaidrs, ka, tā pat kā visā s pilsē tā s, centrs ir dzī va vieta. Bet viss ir blakus un Voroncova pils un jū ra un veikali. Viesnī cā ir kafejnī ca-bā rs, kurā mū s paē dinā ja ar gardā m brokastī m (iekļ autas numura cenā ) un arī pusdienā m un vakariņ ā m (par maksu).
Ļ oti jauka un tī ra viesnī ca, ļ oti draudzī ga!
Iesakā m visiem! Cena un kvalitā te ir visaugstā kajā lī menī .
Nā kamgad mē s š eit ieradī simies atkal!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Polina2
Mēs vēlamies palikt Akvilonā. Kā tur tagad klājas? Vai viesnīca ir atvērta? Vai varam veikt avansa maksājumu bez riska?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Voroncova pils
Novērtējums 9.3
Krima, Alupka
Arhitektūra, Muzeji, Stats

«Аквилон» – гостиница семейного типа, расположенная в историческом центре Алупки. Гости смогут познакомиться с роскошью архитектуры XIX века и завораживающими крымскими пейзажами, посетить Южный берег Крыма, Севастополь и Бахчисарай.

Отель окружают полувековые лавры и пальмы. Уютный дворик украшают живые цветы. А из окон открывается потрясающая картина – гора Ай-Петри во всем своем великолепии.

В пяти минутах ходьбы от отеля расположен Воронцовский дворец. Изящество и легкость отличают этот шедевр архитектуры. Дворец по праву считается одной из самых необычных достопримечательностей Крыма.

Дорога к морю из отеля проходит через Воронцовский парк, который смело можно назвать произведением искусства. Нижний парк оформлен в стиле итальянских садов эпохи Возрождения, верхний – в духе английских пейзажных парков.

Само здание гостиницы дышит историей. Оно было построено в конце XIX столетия для службы почты царской России.

Но исторической в отеле «Аквилон» является только атмосфера. Номера комфортны и современны. Высокие потолки, стильная и удобная мебель, оборудованная ванная комната, холодильник, кондиционер, сейф и кабельное телевидение – идеальное сочетание для полноценного отдыха.

Atrašanās vieta Центр старого города, в шаговой доступности Воронцовский парк, дворец и музей Амет Хана Султана
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера двухместные, трёхместные, люксы.

Istabās

Двухкомнатные «Люксы» расположены на 2 этаже, окна выходят на южную и северную стороны. Каждый номер с видом на море, в гостиной мягкая мебель, спальная комната с большим балконом. в номере есть душевая кабинка, кондиционер, телевизор, холодильник. Высокие потолки и мягкое ковровое покрытие с современной мебелью распологают к уютному отдыху.

Трёхместные однокомнатные номера со всеми удобствами, двуспальной кроватью, диваном и двумя балкончиками, расположены на 3 этаже. В номерах есть телевизор, холодильник, душевая кабинка.

Двухместные, однокомнатные номера со всеми удобствами, с двуспальной кроватью, телевизором, холодильником и душевой кабиной, позволяют получить полноценный отдых.

Adrese Крым, г. Алупка, улица Калинина, 38
Tālruņi: +79175476277,
+79787398700
Tīmekļa vietne: Akvilon
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).