Manas ideālās brīvdienas

24 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2014 ieslēgts 31 augusts 2016
Reputācija: +161
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mani sauc Katja, man ir 14 gadi un izrā dā s: -) Man patī k ceļ ot: -) Esmu bijis Kijevā un vairā kas reizes Ļ vovā , Kamjaņ ecā -Podiļ skā un Č erņ ivcos. Nesen kopā ar ansambli, kurā dziedu, bijā m Bulgā rijā , augustā - braucam uz Kolobž egu Polijā . Un katru gadu mamma mani ved uz jū ru, es viņ u dievinu! Vispirms tā bija Skadovska, pē c tam Dzelzs osta un pē c tam lī cis!
Un tā pē c es nevarē ju nepiedalī ties jū su konkursā . Š ī ir visplaš ā kā pludmale, labā kā atpū ta, ja prot atpū sties, un odi un kniš ļ i, un jū ra auksta, tad zaļ a...Visu laiku ir neapmierinā ti.

Bet ir tā di, kas ķ er mirkli baudī t gaisu un sauli, klausī ties viļ ņ u mū ziku un skaitī t mā koņ us, spē lē "muļ ķ i" un ierok kā du smiltī s tā , ka tikai pirksti pieskaras. Mē s esam daž ā di un meklē jam daž ā das vietas, lai redzē tu, cik š ī pasaule ir skaista! Un mē s to varam padarī t vē l skaistā ku, savu attieksmi pret to.


Jo mū su planē ta ir tā vē rta! Nesen lasī ju, ka lī dz 2030. gadam vismaz 10 planē tas skaistā kā s vietas beigs pastā vē t. Mani sapņ u attē li ar Maldivu salā m ir apdraudē ti. Un, ja globā lā sasilš ana turpinā sies, š ī s salas, kas atrodas tikai divarpus metrus virs jū ras lī meņ a, tiks appludinā tas.

Protams, vē l bija jā ceļ o paš am: -) Bet es tik ļ oti mī lu savus vecā kus, ka ļ oti vē los sagaidī t rī tausmu ar viņ iem, pavadī t sauli saulrietā , sadevuš ies rokā s un sadevuš ies rokā s, gū t pozitī vu un gaiš u. emocijas.

Atved mammai bruņ urupuč us, iesmē rē muguru saules aizsargkrē mu, peldi banā nā un lido balonā (tas ir mammas SAPNIS !!! ) Un sapņ iem ir jā piepildā s. To visu varē š u jums parā dī t jū su video vietnē youtube: -) vai Instagram lapā (ņ emu piemē ru no Lesijas Nikityuk - viņ a to dara lieliski!

) Jums, Turpravda, nav ziņ u no bē rniem vai pusaudž iem, ka viņ i redzē tu, ka vecā ki viņ us ved atvaļ inā jumā . Kas viņ us interesē , kā das aktivitā tes patī k, animā cijas, konkursi, ko redzē juš i, kur atpū tuš ies. . Saprotams, ka bē rnus ņ em lī dzi veselī bas dē ļ . Un ko par to domā bē rni?
Š is stā sts ir mana debija un mē ģ inā jums parā dī t bē rnu svē tkus tā dus, kā di tie ir: -)

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (16) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums