Belyi Zhemchug 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 9.110
№1 viesnīcas reitingā Zatoki
9.1 Numurs
9.1 apkalpošana
9.4 Tīrība
5.0 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesu nams atrodas kūrortciema Zatokas centrālajā daļā Melnās jūras piekrastē, netālu no pludmales. Ideāla vieta atpūtai ar bērniem. Blakus katrai istabai ir atsevišķa terase ar galdu un krēsliem. No visiem numuriem paveras skats uz pagalmu, kur viesi var atpūsties: rotaļu laukums, lapenes, atpūtas zona, grils, tenisa galds, trenažieru zāle. Ir autostāvvieta, bezvadu internets - wi-fi.Vairāk →
аватар vlad76
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Zhemchuzhina ir mini viesnī ca ģ imenē m ar maziem bē rniem ar 22 vienvietī gā m istabā m ar kopī gu virtuvi. Atpū tā mies 2016. gada augusta beigā s. Zatokā bijā m pirmo reizi. Mums ir divas meitenes 2 un 4 gadus vecas, tā pē c meklē jā m droš u vietu bē rniem. … Tomēr ▾ Zhemchuzhina ir mini viesnī ca ģ imenē m ar maziem bē rniem ar 22 vienvietī gā m istabā m ar kopī gu virtuvi.
Atpū tā mies 2016. gada augusta beigā s. Zatokā bijā m pirmo reizi.
Mums ir divas meitenes 2 un 4 gadus vecas, tā pē c meklē jā m droš u vietu bē rniem. Realitā te pā rspē ja visas mū su cerī bas!
Aleksandrs un Natā lija radī ja ne tikai mā jī gu un droš u mini-viesnī cu ģ imenē m ar maziem bē rniem, bet arī ī stu augstas viesmī lī bas standartu. Pē rlē viss ir ļ oti pā rdomā ts. Izeja uz ielu ir pastā vī gi bloķ ē ta. Numuros ir laba skaņ as izolā cija. Nav problē mu ar karstu ū deni. Teritorijā nav nekā lieka, kas varē tu bū t bī stams zinā tkā rajiem bē rniem. Visa teritorija, ā ra mē beles, soliņ i, koplietoš anas telpas un telpas tiek iztī rī tas katru dienu ar dezinfekcijas lī dzekli. Zems paklanī š anā s par š o darbu guvernantei Olgai Vladimirovnai.
Teritorijā ir ierī kots rotaļ u laukums ar slidkalniņ iem tā , lai vecā ki labi redzē tu bē rnus, un bē rniem nebū tu jā garlaikojas.
Esam ļ oti prasī gi vecā ki, tač u Pē rles teritorijā nekā dus trū kumus neatradā m. Ieraduš ies uz divā m nedē ļ ā m, nolē mā m palikt uz mē nesi, un tajā liela nozī me bija draudzī guma un komforta atmosfē rai, ko Aleksandrs un Natā lija radī ja savā ģ imenes viesnī cā .
Viesnī cas atraš anā s vieta. Ceļ š uz pludmali aizņ em 5-10 minū tes atkarī bā no tempa un iet caur dzelzceļ u un divā m brauktuvē m. No pirmā acu uzmetiena tas ir neē rti, bet mū su bē rniem tas vienmē r ir bijis interesants piedzī vojums, jo pā ris reizes vē rojā m vilciena braukš anu, un ceļ u satiksmes noteikumu atkā rtoš ana bē rniem vienmē r noder. Viesnī cas attā lumu no pludmales kompensē absolū ts klusums vakarā . Tā kā pirmā rinda ir izraibinā ta ar kafejnī cā m un restorā niem, vakaros tur parasti ir trokš ņ ains.
Kopē jā virtuve viesnī cā ir plaš a un sakā rtota tā , lai saimnieces netraucē tu viena otrai. Ir veļ as mazgā tava, trenaž ieru zā le, sauna.
Tā kā Zatokā bijā m pirmo reizi, mū s pā rsteidza svaigo dā rzeņ u un augļ u pā rbagā tī ba. No trū kumiem - satiksmes organizā cijas trū kums ciematā . Staigā š ana ar velosipē diem pa brauktuvi mums š ķ ita bī stama.
Вид на лиман в шаге от отеля.
аватар moonkitty
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta ar augstu novē rtē jumu š ajā vietnē . Mums ļ oti paveicā s, mū su randiņ iem bija pieejama tieš i ī stā istaba. Š ī tieš ā m ir Zatokas PĒ RLE – š eit viss ir ideā li! Komforts, tī rī ba, viesmī lī ba – viss augstā kajā lī menī ! Lieliska atpū ta ģ imenē m ar bē rniem! Mē s iesakā m visiem un nā ksim vē lreiz! Paldies Saš ai un Nataš ai par komfortablu uzturē š anos!. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta ar augstu novē rtē jumu š ajā vietnē . Mums ļ oti paveicā s, mū su randiņ iem bija pieejama tieš i ī stā istaba. Š ī tieš ā m ir Zatokas PĒ RLE – š eit viss ir ideā li! Komforts, tī rī ba, viesmī lī ba – viss augstā kajā lī menī ! Lieliska atpū ta ģ imenē m ar bē rniem! Mē s iesakā m visiem un nā ksim vē lreiz! Paldies Saš ai un Nataš ai par komfortablu uzturē š anos!
аватар sv.kalinovka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tos ar ģ imeni 2016. gada jū nijā . Brī niš ķ ī ga vieta. Piesaista uzmanī bu no pirmā acu uzmetiena. Izkā rtojums, dizains, komforts, tī rī ba, ē rtī ba lielisks. aplim, bumbu sū knis. Rotaļ u laukums, stā vvieta. … Tomēr ▾ Atpū tos ar ģ imeni 2016. gada jū nijā . Brī niš ķ ī ga vieta. Piesaista uzmanī bu no pirmā acu uzmetiena. Izkā rtojums, dizains, komforts, tī rī ba, ē rtī ba lielisks. aplim, bumbu sū knis. Rotaļ u laukums, stā vvieta. Attā lums lī dz jū ra ir minimā la - 2-3 minū tes briest. Liels paldies Nataš ai un Saš ai par komfortablu uzturē š anos. Iesakā m visiem! Ar cieņ u, Sergejs Svirguns
аватар Anna.suhoruk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembrī mums bija ģ imenes brī vdienas š ajā mini viesnī cā . Man patika, brī niš ķ ī gi saimnieki, tī ras telpas, tī ra plaš a virtuve. Prieks nā kt un gatavot. Teritorija aizslē gta, bē rnam biju mierī ga, klusa. … Tomēr ▾ Septembrī mums bija ģ imenes brī vdienas š ajā mini viesnī cā . Man patika, brī niš ķ ī gi saimnieki, tī ras telpas, tī ra plaš a virtuve. Prieks nā kt un gatavot. Teritorija aizslē gta, bē rnam biju mierī ga, klusa. No mī nusiem, iespē jams, vā jš internets. Liels paldies par sirsnī go uzņ emš anu, noteikti atbrauksim vē l!
аватар olyamaslova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika atrasta pavisam nejauš i, izmantojot internetu. Bet viņ i bija tikai sajū smā . Viss, kas rakstī ts aprakstā ir patiess, bez pā rspī lē jumiem. Mū s stacijā sagaidī ja paš i saimnieki un brī vdienu beigā s mū s tur aizveda. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika atrasta pavisam nejauš i, izmantojot internetu. Bet viņ i bija tikai sajū smā . Viss, kas rakstī ts aprakstā ir patiess, bez pā rspī lē jumiem. Mū s stacijā sagaidī ja paš i saimnieki un brī vdienu beigā s mū s tur aizveda. Ļ oti patī kami, pozitī vi cilvē ki, atvē rti, draudzī gi. Tā da attieksme pret atpū tniekiem ir jā meklē . Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, es pat negribu nā kamgad meklē t citu. Liels paldies par jū su darbu.
Вход в отель с улицы. Возле номера та балконе. Выход во внутренний двор.
аватар maximiak.olga
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī s viesnī cas draudzī gie saimnieki nodroš inā s jū su uzturē š anos komfortabli un tī ri. Virtuve ar pietiekami daudz vietas un piederumiem. Rotaļ u laukums ir plaš s, nepā rprotami tī rs viesnī cas laukums. Ē rti numuri un balkoni. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas draudzī gie saimnieki nodroš inā s jū su uzturē š anos komfortabli un tī ri. Virtuve ar pietiekami daudz vietas un piederumiem. Rotaļ u laukums ir plaš s, nepā rprotami tī rs viesnī cas laukums. Ē rti numuri un balkoni. Iesaku visiem, kas vē las atpū sties klusumā .
аватар Anna.bezushko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, 2015. gada jū lijā . Viss ir kā bildē . Kā rtī gs, tī rs, laipni saimnieki, istabene, mā jī gs rajons, 300-350m no jū ras. Jū s varat gatavot pats vai doties pusdienā s vai vakariņ ā s pē c vē lē š anā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, 2015. gada jū lijā . Viss ir kā bildē . Kā rtī gs, tī rs, laipni saimnieki, istabene, mā jī gs rajons, 300-350m no jū ras. Jū s varat gatavot pats vai doties pusdienā s vai vakariņ ā s pē c vē lē š anā s. , trauki arī , visiem visa pietiks. un palī dzē s. Iesaku visiem apmeklē t š o brī niš ķ ī go ģ imenes viesnī cu. Mē s noteikti š eit atgriezī simies! ! ! !
аватар TaniaKiev74
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies "Zatokas pē rlē " no 22.06 lī dz 02.07. 15 Iespaidi bija paš i patī kamā kie! Aleksandrs (viesnī cas ī paš nieks) ir ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs cilvē ks, sagaidī ja mū s pē c ieraš anā s, uzreiz sarī koja mini ekskursiju pa viesnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies "Zatokas pē rlē " no 22.06 lī dz 02.07. 15 Iespaidi bija paš i patī kamā kie! Aleksandrs (viesnī cas ī paš nieks) ir ļ oti draudzī gs un viesmī lī gs cilvē ks, sagaidī ja mū s pē c ieraš anā s, uzreiz sarī koja mini ekskursiju pa viesnī cu. Teritorija ir sakopta, sakopta, pagalms slē gts no nepiederoš ā m personā m, bē rni var droš i rotaļ ā ties pagalmā uz speciā li aprī kota mū sdienī ga rotaļ u laukuma. Istabas ē rtas, ar ū deni nebija problē mu. Ir liela virtuve (pilnī bā aprī kota ar visu nepiecieš amo), mini trenaž ieru zā le, bā rbekjū . Lī dz jū rai devā mies ne vairā k kā.7-10 minū tes lē nā tempā (lai gan ceļ š uz jū ru iet caur dzelzceļ a pā rbrauktuvi, bet tas nav atkarī gs no viesnī cas ī paš nieka). Jū ra tī ra, pludmale plaš a (ja ejot tā lā k gar krastu uz centrā lā s alejas pusi), ir sauļ oš anā s krē slu noma, piepū š amie slidkalniņ i un daudzi citi. Rezumē jot, varu pilnī gi droš i teikt, ka š ī ir labā kā viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem! Tatjana.
Мангал. Выход на балкон. Пляж. Территория отеля.
аватар lyudapolis
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los ieteikt š o viesnī cu vecā kiem ar bē rniem. Viss ir labi pā rdomā ts! . Bē rnu zona ir grezna. Ir slidkalniņ i un rotaļ lietas. Vecā kiem (atpū tniekiem), kuri vē las gatavot paš i, ir pamatī ga virtuve, kurā ir viss un vairā kos eksemplā ros, nevienam nebū s jā stā v un jā gaida sava kā rta, ir saldē tava 6 vai 8 nodalī jumiem, saldē tais var jā ņ em lī dzi. … Tomēr ▾ Vē los ieteikt š o viesnī cu vecā kiem ar bē rniem. Viss ir labi pā rdomā ts! . Bē rnu zona ir grezna. Ir slidkalniņ i un rotaļ lietas. Vecā kiem (atpū tniekiem), kuri vē las gatavot paš i, ir pamatī ga virtuve, kurā ir viss un vairā kos eksemplā ros, nevienam nebū s jā stā v un jā gaida sava kā rta, ir saldē tava 6 vai 8 nodalī jumiem, saldē tais var jā ņ em lī dzi. Bet centrā ir labas kafejnī cas-ē datavas, piemē ram, Puzata Hata vai Ē š anas stunda, Cenas tur ir diezgan reā las, trī s pusdienas maksā.100-120 UAH - tas ir pirmais un otrais, un deserts.
аватар nordlicht
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Internetā meklē jā m viesnī cu ar rotaļ u laukumu un virtuvi, kur var gatavot pats. Pē rļ u lī cis ir lieliska vieta, kur atpū sties kopā ar bē rniem. Patika, ka teritorija ir laikus sakopta, bē rniem bū s kompā nija, kur spē lē ties rotaļ u laukumā , un pieauguš ajiem bū s ē rti uz viņ iem skatī ties. … Tomēr ▾ Internetā meklē jā m viesnī cu ar rotaļ u laukumu un virtuvi, kur var gatavot pats. Pē rļ u lī cis ir lieliska vieta, kur atpū sties kopā ar bē rniem. Patika, ka teritorija ir laikus sakopta, bē rniem bū s kompā nija, kur spē lē ties rotaļ u laukumā , un pieauguš ajiem bū s ē rti uz viņ iem skatī ties. Lielajā virtuvē ir visi nepiecieš amie trauki. Jū s varat izmantot bā rbekjū uz ielas. Ir Wi-Fi, var lasī t ziņ as un pastu, tač u ar ā trumu nepietiek, lai skatī tos video. Š ī s viesnī cas lielā priekš rocī ba ir plaš a 24 m2 istaba, atpū tai jū rā tas ir retums. Un papildus vieta - ē rta saliekamā gulta ar ē rtu matraci, kā uz galvenā s gultas. Mums visiem ļ oti patika atvaļ inā jums Pē rlbejā .
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Гостевой дом расположен в Центральной части курортного поселка Затока на черноморском побережье, недалеко от пляжа. Идеальное место для отдыха с детьми.

Рядом с каждым номером есть индивидуальная терраса со столиком и креслами. Все номера выходят во внутренний двор, в котором к услугам гостей: детская площадка, беседки, зона отдыха, мангал, теннисный стол, спортзал.

Имеется парковка, работает беспроводной интернет - wi-fi.

Atrašanās vieta На частной территории в поселке Затока (центр курорта Затока), в 60 км от Одессы и в 20 км от древнего города Белгород-Днестровский, на побережье Черного моря. Гостиница удобно расположена недалеко от автостанции, железнодорожного вокзала, магазинов, центрального рынка курорта Затока, ресторанов, дискотек, баров, салона красоты, отделения банка, детского лунопарка, центральной аллеи Затоки.
Pludmales apraksts На пляже курорта Затока к услугам гостей водные аттракционы, скутеры, катамараны, горки, надувные бананы, батуты.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На кухне имеется эл.печь, микроволновая печь, холодильник, эл. чайник, набор столовой и кухонной посуды, моющие средства.

  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Гостевой дом вмещает всего 19 номеров.

Istabās

НОМЕРА СО ВСЕМИ УДОБСТВАМИ, красиво оформленные. В каждом номере вся необходимая мебель, кондиционер, холодильник, спутниковое ТВ, сейф, двуспальная и односпальная кровати с ортопедическими матрацами. Отличная звукоизоляция. Напольное покрытие — ламинат и линолеум. В санузле — душевая кабина, умывальник, унитаз, холодная и горячая вода круглосуточно.

Adrese Одесская область, Белгород-Днестровский район, пгт. Затока, ул. Виноградная, 38.
Tālruņi: 38 (067) 708-79-42, (093) 803-86-55
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).