Ros 2*– Atsauksmes

27
Novērtējums 7.110
№10 viesnīcas reitingā Zatoki
6.9 Numurs
7.0 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.1 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Ros" atrodas vienā no smilšainajām pludmalēm Zatokas ciemā, Belgorodas-Dņestrovskas rajonā, Odesas apgabalā. Kopmītnes atrodas tieši pie jūras, 20 metrus no krasta līnijas. Ēdamzālē tiek organizētas trīs ēdienreizes dienā. Bāzes tiešā tuvumā atrodas bāri, veikali, vakaros notiek kultūras pasākumi, tiek organizētas ekskursijas uz Odesu, Belgorodu-Dņestrovsku u.c.. Bāzes teritorija ir apsargāta, auto stāvvietas atrodas tieši Bāzes teritorijā. bāze. Jūs varat nokļūt bāzē ar vilcienu vai fiksēta maršruta taksometru līdz pieturai "solnechnaya platforma". Pēc klienta pieprasījuma, par papildu samaksu, tikšanās tiek veikta tieši stacijā.Vairāk →
аватар svadbanaryad
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Par š ā du pakalpojumu ir Ļ OTI dā rgi! Istabā netī ri (iekā rtojā s it kā tī rā istabā , kurā smilš u kalns un matu ķ ekars no iepriekš ē jiem viesiem. Putekļ us skapī , uz naktsgaldiņ a, smirdoš s ledusskapis, izrakstī tas segas un matrač i. … Tomēr ▾ Par š ā du pakalpojumu ir Ļ OTI dā rgi! Istabā netī ri (iekā rtojā s it kā tī rā istabā , kurā smilš u kalns un matu ķ ekars no iepriekš ē jiem viesiem. Putekļ us skapī , uz naktsgaldiņ a, smirdoš s ledusskapis, izrakstī tas segas un matrač i. Turcija !
аватар tanyaarnika
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es gribu atgriezties š ajā kū rortā . Tī ra, ē rta, nav maza labiekā rtota bā ze. Bē rniem ir daudz rotaļ u laukumu, bē rnu, jautra animā cija no 18:00 lī dz 22:00. Apsardze neizlaiž bē rnus no teritorijas bez pavadī bas. Ir baseins, ja ir vē tra vai auksts ū dens. … Tomēr ▾ Es gribu atgriezties š ajā kū rortā . Tī ra, ē rta, nav maza labiekā rtota bā ze. Bē rniem ir daudz rotaļ u laukumu, bē rnu, jautra animā cija no 18:00 lī dz 22:00. Apsardze neizlaiž bē rnus no teritorijas bez pavadī bas. Ir baseins, ja ir vē tra vai auksts ū dens. Pludmale ir tī ra, ieeja jū rā ir lieliska pat bē rniem. Ē diens ē damistabā izcils, garš ī gs - no plova, sautē juma lī dz vienkā rš iem š tovē tiem kā postiem, Pavā ri ielika dvē seli, it kā atgriež as bē rnī bā - bē rnudā rzā (80-90. gadi), tad viss bija garš ī gi un labi. Ir arī izklaides pieauguš ajiem: Krogu un kafejnī cu teritorijā pludmalē tie nav trokš ņ aini, ir daudz lapenes - vakara romantika))), jū s varat cept kebabus, lai gan pē c ē damistabas mē s nevarē jā m ē st gaļ u - bagā tī gas porcijas. ā rpus teritorijas vispā r ir pilns ar karaoke un diskotē kā m. Bet nav trokš ņ ains, mazliet tā lu no bā zes. Tuvumā ir arī daudzi veikali, labs tirgus (tirgo ļ oti garš ī gu kaltē tu katran haizivi, iesaku, vakara lapenē paņ emiet vismaz 100-200 gramus sviestmaizē m - prieks, garneles neiesaku) un aptiekas. . Lielisks personā ls - visi draudzī gi, pieklā jī gi jautā jiet - jums noteikti palī dzē s un pamudinā s. Ieteikums - ja iespē jams, ņ emiet istabu ar balkonu, jo, ja ņ emat to ar koplietojamu, vienmē r kā ds atrodas pie jū su durvī m vai nu pī pē , vai bļ auj utt.
аватар timtanya5
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas centrā "Ros" atpū tā s divas reizes. Š ogad plā nojam braukt treš o reizi. Es lasī ju negatī vā s atsauksmes un nevarē ju neatstā t savu. Visiem neapmierinā tajiem iesaku atpū sties kaimiņ u bā zē s Zatokā ), tikai ar krietni lielā ku cenu! Salī dzinā jumam! Pamatā ir vairā ku veidu telpas no vienkā rš as lī dz divistabu diezgan ē rtai! Bet visas telpas ir labā stā voklī ! Tī ras, normā las mē beles, ir viss nepiecieš amais! Ē diens ē damistabā ir lielisks, ņ emot vē rā atpū tas vietu (skaidrs, ka tas nav restorā ns un ne kā Eiropā , Turcijā , Ē ģ iptē ))) Bū tiska š ī s bā zes priekš rocī ba ir tā , ka telpas atrodas jū ras krastā (pirmā lī nija), salī dzinoš i tā lu no dzelzceļ a lī nijā m, tā pē c naktī ir kluss. … Tomēr ▾ Atpū tas centrā "Ros" atpū tā s divas reizes. Š ogad plā nojam braukt treš o reizi.
Es lasī ju negatī vā s atsauksmes un nevarē ju neatstā t savu. Visiem neapmierinā tajiem iesaku atpū sties kaimiņ u bā zē s Zatokā ), tikai ar krietni lielā ku cenu! Salī dzinā jumam!
Pamatā ir vairā ku veidu telpas no vienkā rš as lī dz divistabu diezgan ē rtai! Bet visas telpas ir labā stā voklī ! Tī ras, normā las mē beles, ir viss nepiecieš amais! Ē diens ē damistabā ir lielisks, ņ emot vē rā atpū tas vietu (skaidrs, ka tas nav restorā ns un ne kā Eiropā , Turcijā , Ē ģ iptē )))
Bū tiska š ī s bā zes priekš rocī ba ir tā , ka telpas atrodas jū ras krastā (pirmā lī nija), salī dzinoš i tā lu no dzelzceļ a lī nijā m, tā pē c naktī ir kluss. Atpū tā mies citā s viesnī cā s, naktī s nebija iespē jams gulē t garā m braucoš o vilcienu trokš ņ a dē ļ !
Pā rē jais bē rniem ļ oti patī k. Pie jū ras ir bā rbekjū , lapenes vakara pulcē š anā s vietā m. ) Ir vietas automaš ī nā m.
Tā pē c atpū tas kvalitā te ir pat augstā ka par cenu, atš ķ irī bā no blakus esoš ajā m viesnī cā m un atpū tas centriem! Iesaku visiem š eit palikt!
аватар shyshkin
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2017. gada augustā ar ģ imeni (2 pieauguš ie un 1 bē rns 6 gadi). Man ļ oti patika. Reģ istrē š anā s pulksten 12:00. Istabas nav lielas, bet pietiek, lai uzturē tos. Mē beles labā stā voklī . Santehnika ir veca, bet darbojas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2017. gada augustā ar ģ imeni (2 pieauguš ie un 1 bē rns 6 gadi). Man ļ oti patika. Reģ istrē š anā s pulksten 12:00. Istabas nav lielas, bet pietiek, lai uzturē tos. Mē beles labā stā voklī . Santehnika ir veca, bet darbojas. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski. bezmaksas seifs. Bezmaksas WiFi. Istabas ir tī ras, iztī rī tas pē c 5 dienā m. Bā zes mī nuss ir spē cī ga dzirdamī ba telpā (noteikti tiksi pamodinā ts 7.40, jo visi pulcē jas ē damistabā , pa dienu arī bē rni kliedz pa laukumiem, vakarā mierī gi: visi diskotē kā , un pē c tam nav spē ka spē lē t). Ļ oti pieklā jī gs personā ls. Pamatne diezgan liela, daudz koku, apstā dī jumi, soliņ i; ļ oti tī rs un labi kopts. Ir liels apsildā ms baseins (piemē rots bē rniem un pieauguš ajiem) (tas bija vienkā rš i neaizstā jams, kad jū ra bija vē traina). Bā ze ir apsargā ta (bē rniem nav atļ auts atstā t bā zi vienatnē ). Bā ze atrodas ļ oti izdevī gā vietā : atrodas netā lu no veikaliem, bet tā ir it kā nedaudz tā lā k no centra, tā pē c tur ir maz sveš inieku, kluss un mierī gs. Bā ze ir ideā li piemē rota brī vdienā m ar bē rniem. Animā cija notika katru dienu no 18 lī dz 22, bet animā cija nebija ī paš i laba: bē rniem no 4 lī dz 7 gadiem bija interesanti tikai no pulksten 21 lī dz 22 (bija bē rnu diskotē ka, bet tā notika ļ oti vē lu ), pā rē jā laikā nebija skaidrs, kā das sacensī bas un skrieš ana bet betona paliktnis (kur katru dienu kā ds krita). Bā zē ir bē rnu "komplekss" (ar trepē m, batutiem, bumbā m, slē gts no sliktiem laikapstā kļ iem, ar skolotā ju, bē rniem ļ oti patī k, bet milzī gs mī nuss ir maksa (100 Gy / dienā ). Bā zē odi parā dī jā s nelielā skaitā tikai vē lu vakarā , istabiņ ā s nebija. Ē dā m "paš i" Ozerki ē dnī cā . Pludmale tī ra, vietas pietiek visiem. Ļ oti patī kami iespaidi par atpū tu Ukrainā .
аватар alisa.vol88
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi Ros bā zē atpū tā mies 2017. gada augustā . Braucā m ar trim ģ imenē m ar diviem maziem bē rniem (katrai 2 gadi). Ne mē s, ne mū su draugi VAIRĀ K uz š o bā zi NETIESIEM. Personā la attieksme sabojā ja visu pieredzi. Par jebkā dā m cilvē ciskā m attiecī bā m nav ne runas, viņ i sā kumā uz tevi skatā s kā uz maku. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Ros bā zē atpū tā mies 2017. gada augustā . Braucā m ar trim ģ imenē m ar diviem maziem bē rniem (katrai 2 gadi). Ne mē s, ne mū su draugi VAIRĀ K uz š o bā zi NETIESIEM. Personā la attieksme sabojā ja visu pieredzi. Par jebkā dā m cilvē ciskā m attiecī bā m nav ne runas, viņ i sā kumā uz tevi skatā s kā uz maku. Izbraukš anas dienā nervi bija izsmelti lī dz galam - tad no rī ta nodod tē jkannu kopā ar pludmales lietussargu (lai gan tas viss bija apmaksā ts visu dienu), tad jau koferiem vajadzē tu bū t zem numura plkst. 10.30 (lai gan paredzamais laiks ir 11.00). Tad vē l vienu dienu jā piemaksā par komunā lajiem maksā jumiem, lai gan maksā jā m par visu dienu. . . Mums vē lu vakarā brauca atpakaļ vilciens, tā pē c nolē mā m vienu istabu atstā t lī dz vakaram. Man bija jā maksā par to kā par uzturē š anā s dienu (lī dz 11:00 nā kamajā dienā ). Ar visu š o istabene ar apsardzi mū s atnā ca izsist tieš i 21.00 (tā bija tā lemts administrā cijā ) vē lreiz atgā dinu, ka atpū tā mies ar diviem bē rniem 2gadus). Viņ a sā ka ar varu (!! ! ) vilkt mazu bē rnu aiz rokas no istabas, saka, ka laiks iet ā rā ; pā rbaudiet visas lietas, vai mē s to neaizmirsā m, viņ i mums vienkā rš i nedeva - viņ i mū s izgrū da no istabas. Pirmo reizi sastopos ar š ā du attieksmi. Istabene uzvedas nekaunī gi (dzī vojā m 5. korpusā ), telpas ir š ausmī gi netī ras (un tas ir pē c uzkopš anas). Tī rī š ana sastā v no tā , ka visi netī rumi tiek iznē sā ti pa istabu ar netī ru lupatu. Drupatas, sē klas, mati, konfekš u papī ri utt. bijuš ie ī paš nieki droš i vien paliek zem gultas un aiz naktsskapī š iem ilgā k par vienu sezonu - viņ i tur vienkā rš i neskatā s. Uz skapja durvī m ir daž as izž uvuš as baltas š ļ akatas. . . Pat pretī gi domā t, ka tā varē tu bū t. Pā rvaldes attieksme viņ us vispā r nogalinā ja - saka viņ i ir algoti cilvē ki, no ielas, ņ emam uz vienu sezonu, vajag tikai nopelnī t, ja kaut kas neder uzkopš anā , pasaki uzreiz tieš i , bet viņ i saka, ka mums ir vienalga. Plaukti duš ā visi saplī suš i, vienkā rš i ielieciet š ampū nu - viss sabruka. Duš as durvis vienkā rš i krī t nost, dvieļ i briesmī gi, smirdī gi, izskaloti, mazi, vannas dvieļ u nav. Labi, ka paņ ē mu no mā jā m savē jo, jo paš i tos dvieļ us nelietoja, par bē rnu nemaz nerunā jot. Š o bā zi neieteikš u nevienam. Tā bija pirmā reize, kad aizbraucā m ar tā du nepacietī bu…
аватар mki.just.me
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Bijā m č etri pieauguš ie, dzī vojā m 4. korpusā , istabā , kas bija deklarē ta 5-6 cilvē kiem, nebija kur iziet. Istaba netī ra, uz grī das ir purvs, konfekš u papī ri utt. , ziepju nav, ir pelē ka tualetes papī ra rullis, tie izkrī t duš as durvī s, dvieļ u ž ā vē tā js aizlido, gulta smird , dvieļ i saplē sti un izmazgā ti (ja mazgā ti), ieraš anā s dienā kalpone iedeva netī ru lupatu rokā (visticamā k, ka paš i to noņ ē ma). … Tomēr ▾ Bijā m č etri pieauguš ie, dzī vojā m 4. korpusā , istabā , kas bija deklarē ta 5-6 cilvē kiem, nebija kur iziet. Istaba netī ra, uz grī das ir purvs, konfekš u papī ri utt. , ziepju nav, ir pelē ka tualetes papī ra rullis, tie izkrī t duš as durvī s, dvieļ u ž ā vē tā js aizlido, gulta smird , dvieļ i saplē sti un izmazgā ti (ja mazgā ti), ieraš anā s dienā kalpone iedeva netī ru lupatu rokā (visticamā k, ka paš i to noņ ē ma). Nebija runas par to, ka to noliks par č etriem, par 2 tū kstoš iem grivnu. / dienā gulē siet uz sabrukuš a dī vā na (ja var paplaš inā t) bez kondicioniera. Divā m istabā m un 5-6 personā m - ! viens! rozetē , iespē jams, arī lai taupī tu valsts elektroenerģ iju.
No administratores, ar kuru sazinā jā mies reģ istrē joties, uzzinā jā m, ka dienas laikā tiks atbrī votas divas divvietī gas/vienvietī gas istabiņ as (kas noderē tu divā m ģ imenē m), kad viņ i nā kamajā dienā ieradā s vienoties (jo tā nebija vispā r ē rti gulē t uz veca cieta dī vā na, kad zem logiem ballē jas lī dz diviem naktī ), tad cita administratore (cik sapratu viņ a ir galvenā ) izlikā s, ka nav cipari, un kad stā stī ju par ko mē s zinā m, ka ir, es dzirdē ju "mē s jums tos nepā rdosim, kā da jē ga mums dot numuru uz 28, ja mē s to varam pā rdot uz 31". Tas ir, serviss pat nesmarž o, par savu naudu jū s joprojā m iedosiet depozī tu par tē jkannu. + tam visam, ka administrators atļ aujas tevi pie sevis AIZSAUKT, vā rdu sakot, padomju veidā , par Eiropas naudu.
Nevienam neieteiktu š o pā rpratumu.
аватар domarad2010
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
norē ķ inā š anā s noritē ja ā tri. Numuri ir mā jī gi, tī ri un gatavi viesu uzņ emš anai. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs sniegt jebkā du palī dzī bu. Teritorija ir mē belē ta un gaumī gi iekā rtota. … Tomēr ▾ norē ķ inā š anā s noritē ja ā tri. Numuri ir mā jī gi, tī ri un gatavi viesu uzņ emš anai. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r gatavs sniegt jebkā du palī dzī bu. Teritorija ir mē belē ta un gaumī gi iekā rtota. Mī nuss ir tas, ka medicī nas kabinets nav aprī kots un nokomplektē ts, bet neskatoties uz to, saņ ē mu savlaicī gu un kvalificē tu medicī nisko palī dzī bu saindē š anā s gadī jumā . Tas tika izveidots un palaists divā s dienā s. Ē d tikai ē damistabā . Ē damzā lē viņ i barojas garš ī gi un uz izgā ztuvi.
Š o b/o apmeklē ju pirmo reizi. Iespaidi palika pozitī vi. Es ieš u vē lreiz.
аватар isja-78
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi bijā m uz Zatoku ar bē rnu un, protams, bijā m uztraukuš ies. Tač u pē c pirmā s stundas visas š aubas tika kliedē tas. Lieliska bā ze, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem - viss viņ iem, mī ļ ajiem. Lieliska teritorija, bā zē iekš ā viss vienkā rš i krā š ņ s, bē rniem ir ko darī t. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bijā m uz Zatoku ar bē rnu un, protams, bijā m uztraukuš ies. Tač u pē c pirmā s stundas visas š aubas tika kliedē tas. Lieliska bā ze, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem - viss viņ iem, mī ļ ajiem. Lieliska teritorija, bā zē iekš ā viss vienkā rš i krā š ņ s, bē rniem ir ko darī t. Jā , arī pieauguš ajiem tas patī k. Vispā r tā dus svē tkus no Ukrainas negaidī jā m. Izstaigā jā m piekrasti, salī dzinā jā m bā zes - kur ir vairā k vai mazā k pieklā jī gi, viss klā ts ar flī zē m, nekā das veģ etā cijas, atklā ta saule. Š eit viss atrodas pā rdomā ti, ē nā . Uztura ziņ ā - pirmā s dienas es pati biju kaprī za, bet tad vai nu viņ i sā ka gatavot labā k, vai arī es pieradu - viss ir ok. Parasti, ja ņ em vē rā pā rtikas izmaksas, tas ir pat ļ oti labs, svaigs. Ē dienu es sauktu kā bē rnudā rzā .
Ja tomē r nolemjam doties uz Zatoku, tad tikai Ros. Izdarī š u atrunu, ka pē dē jos gadus atpū š amies Turcijā , tā pē c tieš ā m ir ar ko salī dzinā t.
аватар hacik_82
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bā zi izvē lē jos pē c atsauksmē m. Man ļ oti patika. Pie apsargu ieejā m viss ir nož ogots. Daudzas skaistas vietas. Viss ir ziedos. . . Puķ u dobes. . . Dekoratī vas figū riņ as. . Fantā ns, kas vakarā mirdz daž ā dā s krā sā s. … Tomēr ▾ Bā zi izvē lē jos pē c atsauksmē m. Man ļ oti patika. Pie apsargu ieejā m viss ir nož ogots. Daudzas skaistas vietas. Viss ir ziedos. . . Puķ u dobes. . . Dekoratī vas figū riņ as. . Fantā ns, kas vakarā mirdz daž ā dā s krā sā s. . . Fitnesa aprī kojums. . . no kura priecē bē rni. . Apsildā ms baseins ar hidrogunu. . . laba pludmale. Istabas ar labiem nosacī jumiem. Tī riet un mainiet gultu ik pē c 5 dienā m.
Animā cija ar spē lē m. . . Dejoš anas uzdevumi No 1800 lī dz. . . 22 precī zi....Nu, ļ oti ilgi. . . Bē rni ir sajū smā .
Bezmaksas biljards. . Teniss. . . Administrā cijas attieksme ļ oti laba
Ap lapenē m. Braziers. . . Es nevē los tikt tā lā k par bā zi.
Vienī gais, ko nogarš ojā m, bija ē diens vienai dienai. Neē da. Un ne pā rā k garš ī gi. Kā slimnī cā . Lī dz ar to mums paš iem bija ē rtā k ē st. Bet bē rnam tur patika ē diens (viņ š mī l tā du ē dienu pie mums. Sadovskaja)
Vispā r IESAKU!!! ! Nenož ē losiet!
аватар rema-x
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
No plusiem - tī ra teritorija, rotaļ u laukums, daudz koku - pa dienu ir ē na, tī rs un silts baseins, uzkopta arī pludmale. No mī nusiem - ē diens nav tik karsts (bet arī lē ts), netī ra istabas (nu varbū t jā prasa, negribē jā s meklē t istabenes un prasī t, lai netē rē tu laiku atpū š oties), tur ir ļ oti š auri, lai, piemē ram, draugus ielaistu teritorijā , kas tur kopā pasē dē tu lapenē , bet uz pludmali drī kst. … Tomēr ▾ No plusiem - tī ra teritorija, rotaļ u laukums, daudz koku - pa dienu ir ē na, tī rs un silts baseins, uzkopta arī pludmale.
No mī nusiem - ē diens nav tik karsts (bet arī lē ts), netī ra istabas (nu varbū t jā prasa, negribē jā s meklē t istabenes un prasī t, lai netē rē tu laiku atpū š oties), tur ir ļ oti š auri, lai, piemē ram, draugus ielaistu teritorijā , kas tur kopā pasē dē tu lapenē , bet uz pludmali drī kst.
Atkritumi no istabas jā iznes paš am, no rī ta vienkā rš i piesien pie durvī m atkritumu maisu. Gultas veļ a nav balta, drī zā k nolietota, dvieļ i ļ oti mazi un atkal ne balti. Istabā ir trauki, bet padomju pie padomju : ))). Ja nolemjat ē st ē damistabā , ņ emiet vē rā , ka jums ir tikai 30 minū tes pusdienā m vai brokastī m vai vakariņ ā m, ja jums nav laika - tas arī viss : ). Mē beles istabā ir normā las no skaidu plā tnes, nevis padomju, kad mums iedeva istabu tur duš as kabī nē tika uzlauztas durvis un tualetes vā ks, bet pē c pieprasī juma salaboja (jautā jums tā ds, ka telpas netiek ī paš i pā rbaudī tas , un putekļ i ir uz skapjiem, uz spoguļ a, protams š ajā ziņ ā , ne ī paš i - ā tri izskrē ja pa stā viem un nosē dinā ja nā kamos. )
Esmu bijis arī citā s Ukrainas kū rorta vietā s, piemē ram, kalnos, kur istabiņ a lē tā ka un apstā kļ i daudzkā rt labā ki, bet te ir tā da sajū ta, ka cilvē ki tomē r nā ks un bildē sies, nekur nebrauks un tas nav patī kami. Lai gan, protams, ir labā kas viesnī cas, bet tur cenas ir 1500 par istabu - Zatokai - tas ir kosmoss, Eiropas cenas, bet tā lu no Eiropas vē l : ).
Parādīt vairāk »


iemiesojums steshenko2
VĒLATIES UZZINĀT PAR SVĒTKIEM SEPTEMBRĪ.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Iatisin
ir vietas 12.08.2013-19.08.2013 2 pieaugušie un 2 bērni 9 gadi un 5 gadi un cena ir visiem,.ēdināšana 3 reizes dienā trīs personām.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

База отдыха "Рось" расположена на одном из песчаных пляжей в пгт Затока, Белгород-Днестровского района, Одесской области. Спальные корпуса находятся прямо у моря в 20 метрах от береговой линии. В столовой организовано трехразовое питание. B непосредственной близости от базы имеются бары, магазины, по вечерам проводятся культмассовые мероприятия, организовываются экскурсии в Одессу, Белгород-Днестровский и др.Территория базы охраняется, парковка автомобилей непосредственно на территории базы. Доехать до базы можно на электричке либо маршрутном такси до остановки "платформа Солнечная". По желанию клиента, за дополнительную плату, осуществляется встреча прямо на вокзале.

Telpu apraksts

В капитальном каменном корпусе одно– и двух– комнатные номера с балконами, вместимостью от 2–х до 5–ти человек. В номере: душевая кабина (горячая вода постоянно), туалет, умывальник, кондиционер, телевизор, холодильник, балкон с набором мебели и с видом на море.

Летние двухэтажные не каменные коттеджи: 2–х, 3–х, 4–х местные номера:

– однокомнатные 2–х, 3х–местные номера имеют душ (горячая вода постоянно), туалет, умывальник, кондиционер, телевизор, холодильник, диван–кровать и кровать;

– двухкомнатные 4–х местные номера имеют душ (горячая вода постоянно), туалет, умывальник, кондиционер, телевизор, холодильник, диван–кровать в одной комнате и две односпальные кровати в другой.

Adrese Украина. Одесская область. Белгород-Днестровский район, пгт Затока, плт. Солнечная Б/О "Рось" ООО "Струмок"
Tālruņi: +38 (04849) 7-13-62, 8 (050) 508-01-45, 8 (04849) 6-78-13.
FAQ