Raduga 2*– Atsauksmes

15
Novērtējums 6.110
№26 viesnīcas reitingā Zatoki
6.4 Numurs
6.2 apkalpošana
6.8 Tīrība
5.0 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā.Vairāk →
аватар krylov59
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ogad mū su izvē le krita uz Raduga Hotel Zatokā , netā lu no Odesas, un mē s nekļ ū dī jā mies. Mā jī gs 2 istabu "suite" numurs, kurā ir viss dzī voš anai nepiecieš amais. Istabas galvenā iezī me ir 2 balkoni ar krā š ņ u skatu uz jū ru, kas ļ auj baudī t gleznaino skatu un klausī ties viļ ņ u troksni. … Tomēr ▾ Š ogad mū su izvē le krita uz Raduga Hotel Zatokā , netā lu no Odesas, un mē s nekļ ū dī jā mies. Mā jī gs 2 istabu "suite" numurs, kurā ir viss dzī voš anai nepiecieš amais. Istabas galvenā iezī me ir 2 balkoni ar krā š ņ u skatu uz jū ru, kas ļ auj baudī t gleznaino skatu un klausī ties viļ ņ u troksni. Tī ra, labiekā rtota pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un sē nē m, kurā ir pietiekami daudz vietas, lai justos brī vi un nepā rblī vē ti. Jū ra ir diezgan tī ra. Spilgtu iespaidu atstā ja gulbju bars. Ē dienus pasū tī jā m gan kompleksos, gan no restorā na ē dienkartes. Viņ i bija apmierinā ti. Bija prieks atvē rt tik cienī gu nakš ņ oš anas vietu Ukrainā . Liels paldies saimniecei Svetlanai un visam personā lam par pā rē jo.
Административный комплекс Радуги
аватар tvdovichenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika numurs. Tur viss ir un viss ir pieticī gs. Skats uz pludmali ir lielisks, it ī paš i, kad aust saule. Naktī s jū ras viļ ņ i š ū pojā s, un no rī ta mani pamodinā ja jū ras brī ze. Brokastis bija ļ oti pā rsteidzoš as aknā m, it kā pionieru nometnē vai bē rnudā rzā . … Tomēr ▾ Man patika numurs. Tur viss ir un viss ir pieticī gs. Skats uz pludmali ir lielisks, it ī paš i, kad aust saule. Naktī s jū ras viļ ņ i š ū pojā s, un no rī ta mani pamodinā ja jū ras brī ze. Brokastis bija ļ oti pā rsteidzoš as aknā m, it kā pionieru nometnē vai bē rnudā rzā . Liela autostā vvieta pat kaklarotā m. izmantoja lapenes un taisī ja bā rbekjū gandrī z katru dienu. Daudzus sauļ oš anā s krē slus var izmantot pat divus)), tī ra pludmale. Klusa vieta bez pū ļ iem. Braucam jau treš o gadu. Cenas ir adekvā tas un nav uzpū stas.
аватар 9906065
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ceļ oja ar diviem bē rniem, dzī voja divistabu dzī voklī , pirmajā stā vā . Telpā nav smakas, viss strā dā , divi televizori, kondicionieris, fē ns, tē jkanna. Tī rī š ana bija katru dienu, atkritumu izveš ana un kā ju dvieļ u nomaiņ a, 9 dienas pilnī bā nomainī jā m veļ u un dvieļ us. … Tomēr ▾ Ceļ oja ar diviem bē rniem, dzī voja divistabu dzī voklī , pirmajā stā vā . Telpā nav smakas, viss strā dā , divi televizori, kondicionieris, fē ns, tē jkanna. Tī rī š ana bija katru dienu, atkritumu izveš ana un kā ju dvieļ u nomaiņ a, 9 dienas pilnī bā nomainī jā m veļ u un dvieļ us. Starp citu, ir pieejama arī pludmale. Autostā vvieta un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, sauļ oš anā s krē slus nē sā jat paš i, kur vien jums ir ē rti zem lietussarga vai paš ā jū ras krastā . Ē dieni: ē dienreizes ļ oti sā tī gas, katru rī tu piena putra (daž ā da), pusdienā s, katru dienu mainī ja arī zupas, deva augļ us, piena produktus, kefī ru, raudzē tu ceptu pienu. Pā ris reizes vakariņ as nebija ī paš i labas, pavā ri nemā cē ja gatavot rī sus (Mani bē rni ē da labi, galvenais, ka nebija saindē š anā s!! ! ! Tas man ir ļ oti svarī gi! Ē diens bija vienkā rš s, bet garš ī gs un ē dams. Pludmale: ļ oti laba, cilvē ku pludmalē nebija daudz, tikai ciemiņ i un daž i cilvē ki jū ras krastā , jū ra silta, medū zu praktiski nav, nav kliedzoš as mū zikas !!! ! Var atpū sties un klausī ties jū ru! Bijā m draudzī ga kompā nija! Personā ls: nebija nekā du konfliktu, ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi. Man patika uzturē š anā s Radugā , mē s noteikti atgriezī simies! WiFi visā , tieš i pludmalē , filmu varē ja skatī ties turpat sauļ oš anā s krē slā! ! !
аватар Svetik.soarer
Papildus labai pludmalei un skaistai jū rai nav nekā du priekš rocī bu! Viņ i man jautā ja otrajā stā vā , uz ko viņ i atbildē ja, ka viss ir plā nots un rezervē ts (atpū tā mies ar bē rnu) (par visu rezervā ciju, priekš apmaksa par vienu dienu, viņ a nevarē ja nezinā t, ka viesnī ca ir tukš a) ierodoties izrā dī jā s, ka viesnī ca ir pilnī gi tukš a (aizņ emtas tikai 3 istabas ) tik un tā mū s aizsū tī ja uz 3. … Tomēr ▾ Papildus labai pludmalei un skaistai jū rai nav nekā du priekš rocī bu! Viņ i man jautā ja otrajā stā vā , uz ko viņ i atbildē ja, ka viss ir plā nots un rezervē ts (atpū tā mies ar bē rnu) (par visu rezervā ciju, priekš apmaksa par vienu dienu, viņ a nevarē ja nezinā t, ka viesnī ca ir tukš a) ierodoties izrā dī jā s, ka viesnī ca ir pilnī gi tukš a (aizņ emtas tikai 3 istabas ) tik un tā mū s aizsū tī ja uz 3. stā vu. . . tā smirdoņ a, kas nā ca no istabas ir vienkā rš i vā rdos neaprakstā ma, no rī ta vienkā rš i atraugojā mies, jo toksiskā kanalizā cijas smaka!! ! ! No rī ta mū s pā rcē la uz citu istabu, kas nemaz tik slikti nesmirdē ja!
Gribu piebilst, ka š ajā viesnī cā atpū tā mies daudzus gadus pē c kā rtas, bija viss, bet pirmo reizi sastapā mies ar rupjī bā m un "saimnieku" nī sto attieksmi. Pastā vī gas problē mas ar ū deni un kanalizā ciju, pā rtikas kvalitā te ir ļ oooti pasliktinā jusies, "netī ra" auzu putra ar pā rceptiem augļ iem no vakardienas kompota!!!! ! ! Tas ir vienkā rš i š ausmī gi, "saimniekiem" trū kst takta un kultū ras izjū tas ((((pakalpojuma lī menis, kas tiek piedā vā ts Radugā maksā maksimums 400 UAH dienā !!!!! ! ) Bet vienalga cik 1400 !! ! ! Vienī gais, kas tika darī ts katru dienu, bija kalpones, kas iznesa atkritumus. Visas uzturē š anā s laikā mē s nekad nemainī jā m dvieļ us, un es parasti klusē ju par grī du.
Piekrastē ir daudz citu viesnī cu ar ē rtā kiem dzī ves apstā kļ iem un servisu!
Neiesaku š o viesnī cu!
аватар alex_nov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija brī niš ķ ī gas brī vdienas Zatokā . Sā kot ar izlī gumu, kas notika pā ris stundas agrā k. Prieks par jū ru un laikapstā kļ iem. Lieliska virtuve un ļ oti draudzī ga administrā cijas un personā la attieksme. Viss bija kā pasakā un biju ļ oti pā rsteigts par iepriekš ē jo atpū tnieku apskatu. … Tomēr ▾ Mums bija brī niš ķ ī gas brī vdienas Zatokā . Sā kot ar izlī gumu, kas notika pā ris stundas agrā k. Prieks par jū ru un laikapstā kļ iem. Lieliska virtuve un ļ oti draudzī ga administrā cijas un personā la attieksme. Viss bija kā pasakā un biju ļ oti pā rsteigts par iepriekš ē jo atpū tnieku apskatu. Varbū t ir cilvē ki, kuri vienmē r ir ar kaut ko neapmierinā ti. Droš i vien viss var notikt. Bet mums ļ oti patika atpū ta "Varavī ksnē " un ar tī ru sirdsapziņ u iesakā m "Varavī ksni" kā labā ko viesnī cu piekrastē ! Mē s atpū tā mies kā karalis! Ko mē s jums novē lam!
Вид на море в обед из ресторана отеля Отель Утро на море: завораживающее зрелище! Закат на лимане. Лёгкий психоделик :-) Салат из креветок и язык в ресторане Салат из кальмаров и оливье из сёмги. Очень вкусно!
аватар margolady
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet es nevarē ju š eit pretoties. Š eit ir laba tikai jū ra un pludmale, tač u tā ir visā š ajā ciematā ir daudz labā kas viesnī cas ar labā ku servisu. Numurs, skaties pats, uzrā du fotoreportā ž u, saimniece rupja, burtiski viņ as atbilde uz pieprasī jumu "Man tev ir 40 cipari, kas man katram jā pielā go? " tik mī ļ i, visiem, jo ​ ​ mē s ar jums ejam atpū sties, un vispā r jums ir restorā na stā voklis un ir tikai ē dnī ca ar BRIESMĪ GU ē dienu, ko gatavo studentu vergi. … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet es nevarē ju š eit pretoties. Š eit ir laba tikai jū ra un pludmale, tač u tā ir visā š ajā ciematā ir daudz labā kas viesnī cas ar labā ku servisu. Numurs, skaties pats, uzrā du fotoreportā ž u, saimniece rupja, burtiski viņ as atbilde uz pieprasī jumu "Man tev ir 40 cipari, kas man katram jā pielā go? " tik mī ļ i, visiem, jo ​ ​ mē s ar jums ejam atpū sties, un vispā r jums ir restorā na stā voklis un ir tikai ē dnī ca ar BRIESMĪ GU ē dienu, ko gatavo studentu vergi. Cilvē ki meklē alternatī vu. Rupjī ba nekad nav piesaistī jusi viesus. Lai jaukas brī vdienas.
Ещё одни прелести плачущего душа Такие трещины там везде Душ в номере Состояния болера
аватар alex_nov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s "Varavī ksnē " ar diviem bē rniem. Bē rnī bā biež i atpū tos š ajā s vietā s, kad viesnī cas vietā bija pludmale. Vieta ir mainī jusies uz labo pusi. Viesnī ca š ika, istabiņ as ē rtas, vietē jā restorā na virtuve izcila (izvē lē jos visu pē c savas gaumes), varē ja ņ emt kompleksā s maltī tes, bet pasū tī ju putru, olu kulteni, borš č u, zupu bē rniem pē c manas garastā voklis. … Tomēr ▾ Atpū tā s "Varavī ksnē " ar diviem bē rniem. Bē rnī bā biež i atpū tos š ajā s vietā s, kad viesnī cas vietā bija pludmale. Vieta ir mainī jusies uz labo pusi.
Viesnī ca š ika, istabiņ as ē rtas, vietē jā restorā na virtuve izcila (izvē lē jos visu pē c savas gaumes), varē ja ņ emt kompleksā s maltī tes, bet pasū tī ju putru, olu kulteni, borš č u, zupu bē rniem pē c manas garastā voklis. Es paņ ē mu sev krū tiņ u ar ž ā vē tā m plū mē m - gards (tikai 35 UAH), un Olivjē ar lasi (45 UAH) - simfonija!
Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, lieliska apkalpoš ana, iekopta teritorija ar rotaļ u laukumu, omulī gas lapenes grila zonā .
Bet pats galvenais, jū ra! Jū ra priecē ja gan ar klusumu (nirt, savā kti mazie krabji, jū ras skujas), gan vē tra (nopirkta viļ ņ os un piesū kusies piekrastes putā s). Super!
Tī ras pludmales, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, saulessargi. Kas vē l vajadzī gs, lai labi atpū stos.
Braucā m makš ķ erē t uz estuā ra (stundas laikā noķ ē rā m pā ris gobi un 4 š protes).
Ī paš s paldies Svetlanai par reģ istrē š anos pā ris stundas agrā k par ierasto reģ istrē š anā s laiku un izbraukš anas dienā viņ a atļ ā va istabu atbrī vot daž as stundas vē lā k, lai bē rni varē tu mierī gi atpū sties dienas laikā . .
Varē ju vē l rakstī t, bet pildspalva jau bija apnikusi.
Tā nu es pavadī ju brī niš ķ ī gas 7 dienas jū rā ! "Varavī ksni" iesaku visiem, kam atpū ta pie jū ras ir, pirmkā rt, jū ra, jū ra un vē lreiz jū ra! Un visam personā lam - istabenē m, pavā riem, viesmī ļ iem, Svetlanas vadī bā - liels paldies!
аватар alinkaost
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
No plusiem varu nosaukt sakoptu, tī ru pludmali, sauļ oš anā s krē slus, maz cilvē ku, skatu no balkona uz jū ru. Un tagad mī nusi, ir daudz vairā k. Virtuve ir pretī ga, tik trekni ceptu ē st nav iespē jams! Pē c nedē ļ as ē š anas viesnī cas kafejnī cā , vē l nedē ļ u nevarē ju neko ē st! Remonts ir nož ē lojams, sen jau vajadzē ja taisī t kosmē tisko remontu, viss kaut kā nobruž ā ts. … Tomēr ▾ No plusiem varu nosaukt sakoptu, tī ru pludmali, sauļ oš anā s krē slus, maz cilvē ku, skatu no balkona uz jū ru.
Un tagad mī nusi, ir daudz vairā k. Virtuve ir pretī ga, tik trekni ceptu ē st nav iespē jams! Pē c nedē ļ as ē š anas viesnī cas kafejnī cā , vē l nedē ļ u nevarē ju neko ē st!
Remonts ir nož ē lojams, sen jau vajadzē ja taisī t kosmē tisko remontu, viss kaut kā nobruž ā ts. Personā ls pā rsvarā ir neprofesionā ls, administrators vispā r ir atseviš ķ a sarunu tē ma.
Neiesaku nevienam un vairs nebraukš u!
аватар Lyudmila_7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija jū nija beigā s, aizņ ē ma 2 istabas 4 pieauguš ajiem un bē rnam. Speciā li prasī jā m vienu istabu pirmajā stā vā , jo tur dzī voja vecā kā s paaudzes cilvē ki. Kā prasī ts, tā saņ emts. Ar rezervā ciju nebija problē mu. … Tomēr ▾ Bija jū nija beigā s, aizņ ē ma 2 istabas 4 pieauguš ajiem un bē rnam. Speciā li prasī jā m vienu istabu pirmajā stā vā , jo tur dzī voja vecā kā s paaudzes cilvē ki. Kā prasī ts, tā saņ emts. Ar rezervā ciju nebija problē mu. Bez priekš apmaksas, viss bija rezervē ts. Mē s ar bē rnu ieradā mies ā trā k par pā rē jiem, un pirms reģ istrē š anā s laika mū su istabiņ a vē l bija aizņ emta, bet mums ļ ā va iekā rtoties savā otrā istabā (kas atradā s 1. stā vā ) bez papildus maksā jumiem un problē mā m.
UZTURS. Daudzi par uzturu raksta, ka tas nav ļ oti. . . Kas attiecas uz mani, tas galu galā ir normā li. Tika novē rots, ka kompleksajos ē dienos porcijas ir krietni mazā kas nekā pasū tot vienkā rš i restorā nā par augstā ko cenu, protams. Daž kā rt viesmī ļ i mums vienkā rš i aizmirsa kaut ko atnest, bet bija vē rts vienu reizi atgā dinā t un viss tika atnests.
CIPARI. Normā li cipari. Nevienā no istabā m nebija sliktas smakas. Tī rī š ana laikā , diezgan kvalitatī va. Istabā s nav nekā lieka, bet par tā du cenu tas ir saprotams. Kad tualetē saplī sa skaloš anas tvertnes poga, viņ i izsauca reģ istratū ru, 1 stundas laikā nomainī ja visu tvertni. Tā lvadī bas pults baterijas tika nomainī tas, tiklī dz tā s teica. Otrajā pusē laika apstā kļ i pasliktinā jā s, bija pē rkona negaiss, lietus plankumainais uz balkona. Balkona durvī m gumija nedaudz atkā pā s, ū dens ieplū da istabā , zem aizkara nepamanī jā m, kamē r nenā cā m no reģ istratū ras un teicā m, ka appludinā m apakš ē jo stā vu. Paš i visu salaboja, gumiju savilkuš i, visu noslaucī ja un pat atvainojā s. Tā pē c es neko nevaru teikt par rupjī bā m, par kurā m raksta daž i atpū tnieki.
JŪ RA. Ja vē jš no Odesas puses - jū ra tī ra, tī ra, ja no Zatokas puses - neskaidra, bet bez netī rumiem, jo ​ ​ tuvā k paš ai Zatokai, jo netī rā ka. Netā lu no viesnī cas ir smilš aina iesma jū rā , tā s atraš anā s vieta nepā rtraukti mainā s, bet to var redzē t no istabas, daudzi cilvē ki peld uz tā un viņ i plunč ā jas)))
Un, starp citu, uz vietas ir bezmaksas autostā vvieta.
Par akcijā m. Viss pieplū dums atrodas uz iesma, nav centrā lā ū densvada un kanalizā cijas. Tur katrai ē kai ir sava drenā ž as sistē ma, un automaš ī nas vē lā k tiek atsū knē tas un izvestas. "Varavī ksnē " no kanalizā cijas nebija ne smakas! Atš ķ irī bā no citā m lī dzī gā m bū vē m, tā atrodas tuvā k ciema centram. Es runā ju ar atbildī bu. pirmā stā va telpa atradā s pie ē kas, kurā atrodas attī rī tā ji.
Secinā jums: diezgan laba viesnī ca, pludmale izcila, katru vakaru tī rī ta, nav pā rpildī ts, lietussargi atpū tniekiem. sauļ oš anā s krē sli, pludmales dvieļ i bez maksas. Ē damzā le ir normā la, maiņ ai var doties uz citā m iestā dē m. Lī dz veikalam ar kā jā m 15-20 minū tes, tā lu, ja ar bē rnu, bet var staigā t un staigā t. Jums nevajadzē tu gaidī t elegantus apstā kļ us, tas nav 5 zvaigznes. bet viss ir tī rs un kā rtī gs. Iesaku atslā binā ties tiem, kam nepatī k rosī š anā s un kuri nav pā rā k prasī gi.
Vienī gais BET: bē rniem nav izklaides, rotaļ u laukums ļ oti mazs, un vienmē r saulē...Ar bē rnu izklaidi nepietika, gā jā m tuvā k ciema centram, tur ir visā di slidkalniņ i.
Радуга над Вид на Каролино Бугаз, в сторону Одессы, жд на побережье. Шумит, хотя терпимо, и не часто. вид на пляж из крайнего номера на третьем этаже. Зонтики и шезлонги нашего отеля. в море видна песчаная коса
аватар korneliy
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tikko mē ģ inā ju rezervē t istabu nedē ļ as nogalei, no 28. lī dz 30. jū nijam. Tad es sniedzu tieš u atbildi, ko sniedz sieviete otrpus vadam: - tas uz divā m naktī m.... neinteresanta rezervā cija, slikta rezervā cija... un š ī attieksme pret klientiem par istabas likmi 600 UAH. … Tomēr ▾ Tikko mē ģ inā ju rezervē t istabu nedē ļ as nogalei, no 28. lī dz 30. jū nijam. Tad es sniedzu tieš u atbildi, ko sniedz sieviete otrpus vadam:
- tas uz divā m naktī m.... neinteresanta rezervā cija, slikta rezervā cija...
un š ī attieksme pret klientiem par istabas likmi 600 UAH. (bez strā vas)
pē c tā da sā kuma, protams, automā tiski pazuda vē lme atnā kt pie miera varavī ksnē , jo. pā rē jā kvalitā te tika uzzī mē ta patieš ā m "varavī ksne"...
Secinā jumus izdari pats Kungs.... ))))
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums radugazatoka
‹ Viesnīca Raduga 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Гостиница построена в 2007 году.

Atrašanās vieta 30 метров от моря.
Pludmales apraksts Пляж оборудован грибочками и шезлонгами.
Viesnīcā

Бильярд, настольный теннис, тренажерный зал, сауна, мангал, детская площадка, бар, столовая, мини-магазин, автостоянка закрытая, охраняется круглосуточно.

Telpu apraksts

11 двухкомнатных и 30 однокомнатных номеров. Из каждого номера - вид на море.

Istabās

Лоджия, санузел (холодная/горячая вода круглосуточно), кондиционер, холодильник, телевизор, чайник, фен.

Adrese Одесская обл., пгт. Затока, станция «Дружба», гостиница "Радуга" (между дачами № 580 и 582 проложена тротуарная дорожка для пешеходов)
Tālruņi: +38 (04849) 6 78 57
+38 (048) 799 60 24
+38 (097) 644 58 97
Tīmekļa vietne: Raduga
FAQ