Primore 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.010
№34 viesnīcas reitingā Zatoki
6.1 Numurs
5.9 apkalpošana
5.9 Tīrība
5.9 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Atpūtas centrs atrodas 60 km no Odesas, ciematā. Zatoka, pašā jūras krastā, tās plašajā, aizsargājamā, labiekārtotā teritorijā.Vairāk →
аватар tasha8kotik
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labi: Patika teritorija, plaš ā pludmale, attā lums no trokš ņ ainā s ielas, bā zes apsardze (ieeja tikai ar rokassprā dzē m), bā zes teritorijā esoš ā kafejnī ca ar mierī gu mū ziku (dzer kafiju, reizē m iekost). Kopumā iespaids bija labs. … Tomēr ▾ Labi:
Patika teritorija, plaš ā pludmale, attā lums no trokš ņ ainā s ielas, bā zes apsardze (ieeja tikai ar rokassprā dzē m), bā zes teritorijā esoš ā kafejnī ca ar mierī gu mū ziku (dzer kafiju, reizē m iekost). Kopumā iespaids bija labs.
Nav labi:
Ieraš anā s dienā nekontrolē ja kam jā bū t istabā un izbraukš anas dienā izrā dī jā s, ka mums nav 1. glā zes (neizmantojā m) un pelnutrauka (neviens nesmē ķ ē ja pie mums un nepievē rsā m uzmanī bu, ka jā bū t istabā ), teica, ka viss ir un tu laikam salauzi un no depozī ta atskaitī ji (nav daudz, bet nepatī kami).
Ierodoties man bija jā lū dz, lai mani iztī ra zem dī vā na. bija daudz atkritumu.
Radinieki no blakus istabas atstā ja somu uz sauļ oš anā s krē sla bā zes teritorijā un apkopē ja to izmeta kopā ar pludmales segu, domā ja, ka tas ir atkritumi)))
аватар munecab
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā bā zē atpū tā mies 2016. gada jū lijā ar 4 cilvē ku ģ imeni un nolē mā m, ka vairs tur nebrauksim. Es paskaidroš u, kā pē c. Izī rē jā m 2-istabu apartamentu 2. stā vā par 1200 grivnā m dienā . … Tomēr ▾ Š ajā bā zē atpū tā mies 2016. gada jū lijā ar 4 cilvē ku ģ imeni un nolē mā m, ka vairs tur nebrauksim. Es paskaidroš u, kā pē c. Izī rē jā m 2-istabu apartamentu 2. stā vā par 1200 grivnā m dienā . Š ķ ita, ka pirmajā s dienā s viss iet labi. Sā kotnē ji viņ i nepievē rsa uzmanī bu sī kā m niansē m, bet tomē r tā s bija. Zirnekļ u tī kli uz balkona, netī rs paklā js, sasists dī vā ns otrajā istabā , skaņ as izolā cija, trī coš as ā rdurvis no mazā kā s kustī bas koridorā utt. . Bet apmē ram piektajā atpū tas dienā tas sā kā s. Apmē ram pulksten 12 pē cpusdienā kaut kur notikusi avā rija un pilnī bā atslē gts ū dens un elektrī ba. Nu, mē s domā jam, ka viņ i to drī z izlabos, jo mē s tikko atgriezā mies no pludmales un gribē jā m ieiet duš ā . Un vispā r nebija iespē jams uzturē ties istabā bez gaisa kondicionē š anas. Es jau klusē ju par pā rtiku ledusskapī , un, starp citu, tas tur nav jauns, tā pē c tas ilgi neturas auksts, kad tas ir izslē gts. Tā tad. Cerē jā m uz kā dā m 50 minū tē m pieslē gt elektrī bu. Neizturē ju un devos lejā uz reģ istratū ru pie administrā cijas ar jautā jumu par ģ eneratoru, kas minē ts bā zes mā jaslapā . Man teica, ka Ģ ENERATORS TE NEPAREDZĒ S!! ! Kā š is. Pē c kā da laika mans vī rs devā s uz administrā ciju, kur viņ am atbildē ja par to paš u. Bet 5 minū tes pē c tam ģ enerators joprojā m tika palaists un viss nostā jā s savā s vietā s. Es domā ju, ka visas nepatikš anas ir beiguš ā s, bet tā nebija. No nā kamā s dienas mē s istabā sā kā m atrast prusaku! Brrr! Administrā cija teica, ka par to nav jā uztraucas. Burtiski: "Tā ir daba! "ES biju š okē ts. Mans vī rs pat vienu nofotografē ja mū su pē dē jā dienā . Uz spilveniem gulē t nebija iespē jams, jo tie smird. Un tā viss sā kā s labi! Tomē r viss nebija slikti! Droš ī ba uz vietas pā rzina savas lietas. Kafejnī cā "Kaija" viesmī ļ i ir ļ oti draudzī gi un patī kami. Numuru uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu pē c pieprasī juma. Animā cija bē rniem katru dienu no 20 lī dz 21. Manai meitai patika. Viss ir tī rs un daudz zaļ umu. Jaunas š ū poles un slidkalniņ i bē rniem. Ir arī batuts, kas paredzē ts vienam bē rnam, 5 grivnas par 5 minū tē m. Un automaš ī nas par 20 grivnā m 10 minū tes. Pludmale atrodas tikai 1 minū tes gā jiena attā lumā . Vietas vienmē r pietika visiem. Pludmale ir tī ra. Neskatoties uz plusiem, uz š o atpū tas centru vairs nebraucam!
аватар Joyse
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Primorye bā zi ieteica tū roperators! Biju atvaļ inā jumā ar vī ru un bē rniem! Kopumā ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, neskatoties uz mazajā m niansē m. Man visvairā k patika, protams, ka Primorye atrodas pirmajā lī nijā pie jū ras, izvē loties, mums bija ļ oti svarī gi, lai jū ra bū tu tuvu. … Tomēr ▾ Primorye bā zi ieteica tū roperators! Biju atvaļ inā jumā ar vī ru un bē rniem! Kopumā ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, neskatoties uz mazajā m niansē m.
Man visvairā k patika, protams, ka Primorye atrodas pirmajā lī nijā pie jū ras, izvē loties, mums bija ļ oti svarī gi, lai jū ra bū tu tuvu.
Bā ze ļ oti tī ra, dzī vojā m standartā , dvieļ i, ziepes, fē ns, tē jkanna, katru dienu viss tika tī rī ts. Pludmale ir arī pā rsteidzoš a un tī ra. Teritorijā bija neliels rotaļ u laukums, ar to pilnī gi pietika!
Ē dā m kafejnī cā pretī Tornado! garš ī gi un salī dzinoš i lē ti!
Es dodu 8, jo ir kur uzlabot! Es iesaku Primorye visiem!
аватар dubas1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nesen atgriezā mies no atvaļ inā juma un nolē mā m atstā t atsauksmi par viesnī cu un Zatoku kopumā , varbū t kā dam noderē s - ī paš i tā diem kā mē s, kas tur viesojā s pirmo reizi. Mums bija komplekts par 550 UAH. dienā . … Tomēr ▾ Nesen atgriezā mies no atvaļ inā juma un nolē mā m atstā t atsauksmi par viesnī cu un Zatoku kopumā , varbū t kā dam noderē s - ī paš i tā diem kā mē s, kas tur viesojā s pirmo reizi. Mums bija komplekts par 550 UAH. dienā . Viss, kas vietnē tika aprakstī ts par numuru - š ķ iet, ka tā bija, BET:
- nav skaņ as izolā cijas, sienas ir tikai kartons - viss bija dzirdē ts, kas notiek kaimiņ u istabā s, un, tā teikt, tas patieš ā m traucē atpū sties;
- kondicionieri sarū sē juš i, uz balkona arī redzami rū sas traipi, nekas nav tonē ts, krā sa noplokusi, zirnekļ u tī kli tikai karā jas lielos gabalos; vispā r, izejot uz balkona, paveras nož ē lojams skats;
- istabā odi izsmē rē ti uz sienā m, nav moskī tu tī klu, uz dī vā niem, paralons krī t no spilveniem utt. , visu neuzskaitī š u;
- devā s uz mā ju par 350 UAH. - viss ir jauns un izskatī jā s daudz labā k nekā svī tā ;
- Atseviš ķ i gribu teikt par skatu uz jū ru - tas ir normā li tikai ar 1 - 8 istabā m, bet mums vairā k bija skats uz padomju laika noplukuš o ē damistabu;
- Es gribu teikt atseviš ķ i par automaš ī nas novietoš anu stā vē š anai - PAŅ EM TĀ DU NAUDU un tajā paš ā laikā noplē st 15 UAH. dienā par stā vvietu, es nezinu, kā to kulturā li izteikt...
Kopumā viņ u luksusa numuri ir nopietni zem luksusa. . .
Kafejnī cā pretī tai paš ai bā zei viņ i labi paē dā s.
Kas attiecas uz paš u ciematu:
- izklaides nav daudz: pā ris kafejnī cas, veikali ir - bet izvē le nav liela un ne vienmē r svaiga, pā ris punkti ar suvenī riem, vā rdu sakot, nekas interesants;
- jū ra bija silta, bet pastā vī gi viļ ņ i un daž i ne pā rā k tī ri, plus pastā vī gs un Ļ OTI stiprs vē jš , smiltis pludmalē slikti sildī ja;
Un tur bē rns pastā vī gi slimoja, un viņ i paš i vienreiz pā rpumpē jā s. Pirmo reizi atvaļ inā jumā , nezinu ar ko tas saistī ts, varbū t elementā ra dezinfekcija istabā vai kafejnī cā .
Vispā r Eiropas cenas - pā rē jais nepā rprotami nav Eiropas. Par to paš u naudu mums piedā vā ja Bulgā riju, bet baidī jā s ar bē rnu uz dienu braukt ar autobusu (avioreiss krietni dā rgā ks) un akcija bija veltī ga. Tā pē c pirms dodaties – padomā jiet simtreiz, es tur vairs neeju.
аватар feofanija1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labs atpū tas centrs. Precī zā k sakot, mē s ar vī ru tur atpū tā mies 2 reizes, mā sa bija 3-4 reizes, vecā ki bija pagā juš ajā vasarā . Saprā tī ga cena, atbilstoš i nosacī jumi. Galvenā priekš rocī ba ir tā , ka mū su mā jas logi gā ja tieš i uz pludmali)))) Bā zes teritorija ir glī ti sakopta, viss zaļ š , ar soliņ iem. … Tomēr ▾ Labs atpū tas centrs. Precī zā k sakot, mē s ar vī ru tur atpū tā mies 2 reizes, mā sa bija 3-4 reizes, vecā ki bija pagā juš ajā vasarā . Saprā tī ga cena, atbilstoš i nosacī jumi. Galvenā priekš rocī ba ir tā , ka mū su mā jas logi gā ja tieš i uz pludmali)))) Bā zes teritorija ir glī ti sakopta, viss zaļ š , ar soliņ iem. Tiem, kas vē las jautrī bu - visa ciemata galvenā (vienī gā ) iela sastā v no kafejnī cā m, bā riem, diskotē kā m un atrakcijā m. Bijā m koka mā jiņ ā s - nekā du pretenziju, bet par tā du cenu, vē l jo vairā k). Vecā ki atradā s mū ra ē kā (suite) un bija ļ oti apmierinā ti.
Es nevaru pateikt vienas dienas izmaksas, jo mē s nopirkā m biļ eti uz 10 dienā m no Aphrodite ceļ ojumu aģ entū ras (ceļ š + apdroš inā š ana + ē dinā š ana + naktsmī tne) par 1985 UAH vienai personai (pagā juš ajā gadā bija 1650).
Ļ oti apmierinā ts ar svē tkiem.
аватар inna1122
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Atpū tā s ar vī ru bā zē - vienkā rš i super! Pts liela pludmale, lielisks ē diens un pavisam jaunas akmens mā jas! Pirms doš anā s uz bā zi vē lreiz pā rlasī ju virkni atsauksmju par Zatoku un tā s bā zē m - tā … Tomēr ▾ Sveiki!
Atpū tā s ar vī ru bā zē - vienkā rš i super! Pts liela pludmale, lielisks ē diens un pavisam jaunas akmens mā jas!
Pirms doš anā s uz bā zi vē lreiz pā rlasī ju virkni atsauksmju par Zatoku un tā s bā zē m - tā tad ar Primorye neizgā zā mies! Pat uz vietas, lai tī rī tu sirdsapziņ u, apstaigā jā m bā zes - viss sū cas: ja bā ze ir jauka, tad tirgus blakus, vai otrā di - klusums - bet bā ze ir briesmī ga! Un Primorē viss ir kā rtī bā - un vieta ir klusa, un pludmale un mā jas un ē diens!
Starp citu - administratori ir ļ oti jauki, kas ir svarī gi!
Vispā r nā kamgad noteikti atkal dosimies uz Zatoku Primorē ! Un es tev iesaku!
PS: varbū t tas liksies kā mī nuss - bā zē un Zatokā kopumā ir daudz moldā vu! ir tieš ie reisi uz Moldovu, pā ris stundu brauciens - tā pē c arī tik daudz! Krievvalodī go trū kums
аватар masaka
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies pansionā tā "Primorye" koka mā jiņ ā s, istabiņ ā.2 personā m (divas gultas, galds, ventilators, skapis, ledusskapis istabā , tualete) Viss, kas tika solī ts mā jas lapa internetā . Ē diens bija lielisks. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies pansionā tā "Primorye" koka mā jiņ ā s, istabiņ ā.2 personā m (divas gultas, galds, ventilators, skapis, ledusskapis istabā , tualete) Viss, kas tika solī ts mā jas lapa internetā . Ē diens bija lielisks. Uz Baltkrieviju (esam no Brestas) paņ ē mā m lī dzi daž as ukraiņ u ē dienu receptes. Un jū ra ir sapnis, kas piepildī jā s!
Bet 10 dienas ir par maz. Vispā r mums viss patika. Nā kamgad brauksim kopā ar bē rniem. Paldies Primorye un Zatoka!


iemiesojums servin60
tev vajag trīs trīsvietīgas istabiņas un pasaki kāds ir attālums no viesnīcas līdz jūrai?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

База отдыха расположена в 60 км от г.Одесса, в пгт. Затока, на самом берегу моря, на своей большой, охраняемой, благоустроенной территории.

Atrašanās vieta в тихом месте между станциями Солнечная и Дружба, на территории 1 га у моря.
Viesnīcā

собственная столовая, игровая площадка, бильярд, настольный теннис.

Adrese Украина, Одесская обл., Белгород-Днестровский р-н, пгт Затока, Солнечный район, ул. Лазурная, 27, база отдыха «Приморье».
Tālruņi: +38 048 787 81 91; +38 094 948 11 91; +38 04849 7 14 61
Tīmekļa vietne: Primore
FAQ