Limanskaia 367a 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.810
№15 viesnīcas reitingā Zatoki
7.6 Numurs
7.5 apkalpošana
7.9 Tīrība
6.6 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Mini-viesnīca "Limanskaya 367a" atrodas slavenajā Zatokas kūrortciemā, Odesas reģionā. Viesnīca ir lieliski piemērota iemīlējušiem pāriem un ikvienam, kas izvēlas pludmales brīvdienas.Vairāk →
аватар Denisiodeltoro
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tuvu jū rai. Cenas septembrim ir zemā kas par citā m. Istaba labā remontā . Kvalitatī vas mē beles un santehnika. Laba gultasveļ a. Liels dvieļ u komplekts. Liels, ē rts balkons ar galda krē sliem un veļ as ž ā vē tā ju. Ir pilnī gi iespē jams atpū sties uz balkona un pusdienot. … Tomēr ▾ Tuvu jū rai. Cenas septembrim ir zemā kas par citā m. Istaba labā remontā . Kvalitatī vas mē beles un santehnika. Laba gultasveļ a. Liels dvieļ u komplekts. Liels, ē rts balkons ar galda krē sliem un veļ as ž ā vē tā ju. Ir pilnī gi iespē jams atpū sties uz balkona un pusdienot. Mā jā s gatavotas maltī tes katru reizi ir garš ī gas un svaigas. Ļ oti jauki saimnieki un palī gi. Vienī gais mī nuss ir ierobež otais WiFi pā rklā jums. Istabā s neķ eras. Cerams, ka tas tiks novē rsts. Visos citos aspektos sū dzī bu nav. Tikai pozitī vas emocijas. Veiksmi saimniekiem un daudz priecī gu viesu!
P. S. Kaķ is parasti ir klase. Veiksmi.
аватар korvik.kr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2017. gada jū nija beigā s atpū tā mies č etru cilvē ku ģ imenē . Iespaidi izcili. Viesnī ca brī niš ķ ī ga, tuvu jū rai. Istaba ir plaš a ar pietiekami jaunā m mē belē m un ē rtā m gultā m. Istaba un viesnī ca ir tī ra, tī ri dvieļ i un gultas veļ a, istabenes nemitī gi domā , vai nevajadzē tu mainī t gultas veļ u. … Tomēr ▾ 2017. gada jū nija beigā s atpū tā mies č etru cilvē ku ģ imenē . Iespaidi izcili.
Viesnī ca brī niš ķ ī ga, tuvu jū rai. Istaba ir plaš a ar pietiekami jaunā m mē belē m un ē rtā m gultā m. Istaba un viesnī ca ir tī ra, tī ri dvieļ i un gultas veļ a, istabenes nemitī gi domā , vai nevajadzē tu mainī t gultas veļ u. Mani ļ oti iepriecinā ja atpū tas zona uz balkona ar galdu un ē rtiem krē sliem.
Ē dā m viesnī cā , meitenes gatavo ļ oti garš ī gi, ē dienkarte daudzveidī ga.
Saimnieki ir ļ oti jauki, atsaucī gi un draudzī gi cilvē ki. Alena un Aleksandrs, liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu, mē s noteikti nā kamgad ieradī simies pie jums Zatokā .
аватар geraman0201
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta kompā nija ar bē rniem (12 cilvē ki, bē rni: 4.5, 7.13 gadi). Saimnieki brī niš ķ ī gi, visi palī dzē s, ieteiks, pamudinā s. Istabas lieliskas, remonts svaigs, nesmē ķ ē ts, visu laiku auksts-karsts ū dens. Jū ra ir ļ oti tuvu. … Tomēr ▾ Atpū ta kompā nija ar bē rniem (12 cilvē ki, bē rni: 4.5, 7.13 gadi).
Saimnieki brī niš ķ ī gi, visi palī dzē s, ieteiks, pamudinā s.
Istabas lieliskas, remonts svaigs, nesmē ķ ē ts, visu laiku auksts-karsts ū dens. Jū ra ir ļ oti tuvu.
Ē diens ir garš ī gs, un to var pasū tī t pē c pieprasī juma.
Vienī gais negatī vais ir dzelzceļ a klā tbū tne aiz loga, bet pē c divā m dienā m to vairs nepamana.
аватар Tanechcka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī paš u paldies vē los teikt viesnī cas saimniekiem - Ļ OTI atsaucī giem, sabiedriskiem un viesmī lī giem cilvē kiem, neskatoties uz negatī vajā m atsauksmē m internetā , un ja neproti saprasties ar cilvē kiem, tad tā ir problē ma pats : ) Dzī ves likums ir negatī va un noraidoš a attieksme un domā š ana atgriezī sies pie Tevis vē l lielā kā apjomā : ) Mums bija problē ma ar maš ī nu, un pē c gandrī z 1000 km nobraukš anas nezinā ju ko darī t, jo es š ajā s daļ ā s bija pirmo reizi. … Tomēr ▾ Ī paš u paldies vē los teikt viesnī cas saimniekiem - Ļ OTI atsaucī giem, sabiedriskiem un viesmī lī giem cilvē kiem, neskatoties uz negatī vajā m atsauksmē m internetā , un ja neproti saprasties ar cilvē kiem, tad tā ir problē ma pats : ) Dzī ves likums ir negatī va un noraidoš a attieksme un domā š ana atgriezī sies pie Tevis vē l lielā kā apjomā : ) Mums bija problē ma ar maš ī nu, un pē c gandrī z 1000 km nobraukš anas nezinā ju ko darī t, jo es š ajā s daļ ā s bija pirmo reizi. Viesnī cas saimnieks Aleksandrs pats uzņ ē mā s iniciatī vu, daudz palī dzē ja, es bū tu pavadī jis daudz vairā k nervu un laika vienatnē un pā rē jais noteikti bū tu sabojā ts. Kas attiecas uz paš u viesnī cu, tad mē s personī gi negribē jā m no turienes doties prom : ) Mā jī ga mā jī ga atmosfē ra, ar ieraš anos mums paveicā s - bija lieliska kompā nija. Viesnī cas darbinieki ā tri un pozitī vi atbildē ja uz visiem mū su pieprasī jumiem, par ko viņ iem liels paldies. Viesnī cā ir viss normā lai atpū tai - omulī gi un sakopti numuriņ i ar televizoriem, kondicionieriem, duš ā m, tualetē m, istabā ir balkons un liels kopī gs, kur var lieliski pavadī t vakaru kompā nijā ar glā zi vietē jā . vī nu un baudi saulrietu : ) Jū ra blakus 2 minū š u gā jienā . Ir vieta automaš ī nu novietoš anai. Blakus ir dzelzceļ š , bet mums personī gi tas nekā das neē rtī bas nesagā dā ja, atbraucā m ar 3 gadī gu bē rnu, bē rns bija sajū smā katru reizi, kad ieraudzī ja “vilcienu” : ) Vilciena istabā bija gandrī z nedzirdams, jo visur ir plastmasas logs. Kopumā mums ļ oti patika atvaļ inā jums, un, ja izdosies, nā kamgad noteikti tur ieradī simies!
Paldies. Igors, Taņ a un Zlatuļ a
аватар anna-kushnirenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Galvenais trū kums ir ū dens trū kums katru dienu no 14:00 lī dz 16:00. Pē c 00:00 arī ū dens daž reiz tiek atslē gts. Ļ oti mazs pagalms - viss piepildī ts ar automaš ī nā m - bē rniem nav kur spē lē ties. Tajā paš ā laikā ī paš nieki nevar nodroš inā t stā vvietu visā m automaš ī nā m - pagalmā iebrauks tikai 6 automaš ī nas. … Tomēr ▾ Galvenais trū kums ir ū dens trū kums katru dienu no 14:00 lī dz 16:00. Pē c 00:00 arī ū dens daž reiz tiek atslē gts. Ļ oti mazs pagalms - viss piepildī ts ar automaš ī nā m - bē rniem nav kur spē lē ties. Tajā paš ā laikā ī paš nieki nevar nodroš inā t stā vvietu visā m automaš ī nā m - pagalmā iebrauks tikai 6 automaš ī nas. Pā rē jais - uz savu risku un risku - zem dzelzceļ a sliedē m (jā , bija pā rmē rī bas ar grants izlidoš anu). Pē c 00.00 apgaismojuma vispā r nav - ietaupī jums. Istabas pamazā m nolietojas - mums bija č ī kstoš a gulta ar vidē ji nokarenu matraci, tualetē armatū ra nokrita. Duš as kabī nē s nav ā ķ u - ļ oti neē rti. Paš apkalpoš anā s virtuve ir vienkā rš i š ausmī ga. Netī rs, viss par visu - divas elektriskā s tē jkannas, viena mikroviļ ņ u krā sns, viena gā zes plī ts uz 4 degļ iem. Gatavots pē c kā rtas - kamē r pakalpojums tiek apmaksā ts))) Ī paš nieks ir ļ oti nepatī kams cilvē ks, viņ š reaģ ē uz kritiku ar rupjī bu. Taupī bas nolū kos viņ i pieņ ē ma darbā Dņ estras meitenes 18 gadus vecas par kalpiem - vienī gais, ko viņ as prot labi darī t, ir bailē s izspiest acis. Spē cī gu iespaidu radī ja š aurā s kā pnes un zemie griesti galvas balsts - vietas atdurei. Un visa š ī laime ir diezgan - joprojā m par labu cenu. Izvē lī gajiem tū ristiem, kuri novē rtē tī rī bu, komfortu un apkalpoš anu, š ī ir slikta izvē le.
аватар ShkilnyakS
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Zatokā pirmo reizi izvē lē jā mies viesnī cu par cenu pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m. Man patika viss viesnī cā , numuriņ i mā jī gi, tī ri, ļ oti labi iekā rtoti. Paņ ē mā m 2-vietī gu (2 pieauguš ie un bē rns 2. … Tomēr ▾ Zatokā pirmo reizi izvē lē jā mies viesnī cu par cenu pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m. Man patika viss viesnī cā , numuriņ i mā jī gi, tī ri, ļ oti labi iekā rtoti. Paņ ē mā m 2-vietī gu (2 pieauguš ie un bē rns 2.5 gadi). Gulta ir lieliska un plaš a. Vietas pietika. Istabā ir televizors ar 50 kanā liem, ledusskapis, kondicionieris, viss darbojā s labi. Vannas istabā ir tualete, izlietne, duš a ar sā nu un aizkars. Ž alū ziju nebija, bet bija izcili tumš i brū ni aizkari, kas pilnī bā noslā pē ja uzlecoš o sauli (2. stā va istaba paskatī jā s uz vilciena reisiem). Nebija nekā du problē mu ar santehniku ​ ​ un gar/aukstā ū dens piegā di. Viss skaidrs! ! ! Personā ls atsaucī gs, saimnieki SUPER! ! ! Mē s pasū tī jā m pusdienas un paš i gatavojā m brokastis un vakariņ as. Pusdienas ir vairā k kā pieklā jī gas porcijas, paņ ē mā m 2 porcijas pusdienu un 3 kompotus (par 3. kompotu bē rnam naudu neņ ē ma, sī kums, bet tiiik jauki). Ar 2 porcijā m pietika, lai apē stu visas 3. Viss ir ļ oti garš ī gi. Viesu virtuvē ir viss nepiecieš amais, ieskaitot visus piederumus, no karotes lī dz rullī tim))). Jū ra un estuā rs ir ļ oti tuvu. Pludmales ir tī ras un nav pā rpildī tas. Starp trū kumiem: nā kamreiz, kad bū sim Zatokā , piestā sim š eit, tikai prom no dzelzceļ a reisa, mums ir labi, bet bē rnam naktī nedaudz traucē ja vilcieni, bet atkal DAUDZ, tas nav traģ iski . Kas attiecas uz wi-fi, jā , es to ne visur uztvē ru, bet mē s atbraucā m atpū sties pie jū ras, nevis karā ties tī klā . Paldies saimniekiem!
Отель вот такой чистый пляж и отличное море в несколько минутах ходьбы милые безделушки во дворе (в т.ч. имеются и игрушки)
аватар Jenyass
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija 2015. gada jū lijā . Mē s dzī vojā m 3 stā vā . Divvietī ga istaba, trī s dzī voja, izklā ts krē sls. Super remonts. Mē beles jaunas. Ledusskapis. Divguļ amā gulta ar gultas pā rklā jiem un segā m. Istabā visu laiku kalni. … Tomēr ▾ Bija 2015. gada jū lijā . Mē s dzī vojā m 3 stā vā . Divvietī ga istaba, trī s dzī voja, izklā ts krē sls. Super remonts. Mē beles jaunas. Ledusskapis. Divguļ amā gulta ar gultas pā rklā jiem un segā m. Istabā visu laiku kalni. ū dens. Š ķ idrā s ziepes un tualetes papī rs uz izlietnes. Mū su istabā duš a bija norobež ota ar sā nu un aizkaru. Duš as bija apartamentos. Skaistas flī zes uz sienā m. TV noķ ē ra apmē ram 4-6 programmas. Svī tā s bija LCD monitors. Treš ā Wi-Fi nevilka. Man bija jā iet vai nu uz pirmo stā vu, vai uz otro. Uz logiem bez aizkariem bija arī ž alū zijas no spilgtas gaismas. Ē dā m kafejnī cā Limanskajā pie pā rejas. Katram viens dvielis un vē l viens kā jā m (duš ā uz grī das). Slapjos peldkostī mus un veļ u ar dvieļ iem iznesa uz kopē jo balkonu. Katrā istabā bija savs ž ā vē tā js un krē sli ar galdiem. Ē st varē ja uz galdiem un tā bija arī smē ķ ē š anas zona. (kam gan vajag), kondicionieri istabā neizmantojā m. Telpa bija vē rsta prom no dzelzceļ a, tā pē c daļ a no vilcienu radī tā trokš ņ a bija nedaudz apslā pē ta). Pa logu varē ja redzē t estuā ru un vakaros pā r to rietē t saule. Kopumā cenas un kvalitā tes attiecī ba ir lieliska. Jauki saimnieki, personā ls. Neskatoties uz to, ka miniviesnī ca neatrodas pirmajā lī nijā , pā ris minū š u gā jiens lī dz jū rai (kaut arī š ķ ē rsojot sliedē m). Bet gandrī z visu pā rē jo pirmajā lī nijā esoš o bā zu priekš rocī bas beidzas ar š o: netī rumi, troksnis, atkritumi. . . mē s zinā m, ka dzī vojā m pirms š ī s viesnī cas un ļ oti priecā jamies, ka pā rē jais beidzā s ar tiem. Beigā s, kad jau braucā m, iedeva magnē tu ar fotogrā fiju un viesnī cas koordinā tē m. Tā da moderna un modī ga vizī tkarte). Bija jauki, un es gribu atgriezties vē lreiz. . .
Un paredzamais pā rskats nav ļ oti objektī vs...no mana viedokļ a.. .
Столовая Балкон
аватар Honda20088
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē jot istabu, norā dī ju, cik kvadrā tmetri. m istabiņ a, saimniece atbildē ja par 15. Patiesī bā telpa ir aptuveni 8 kvadrā tmetri. metri. Bildē esoš ā s mē beles jaunas, bet istabas vecas nobruž ā tas. Veļ a smarž o pē c dū š as. … Tomēr ▾ Rezervē jot istabu, norā dī ju, cik kvadrā tmetri. m istabiņ a, saimniece atbildē ja par 15. Patiesī bā telpa ir aptuveni 8 kvadrā tmetri. metri. Bildē esoš ā s mē beles jaunas, bet istabas vecas nobruž ā tas. Veļ a smarž o pē c dū š as. 1 personai 1 vidē js dvielis. (visur viņ i dod 2.1 liela vanna citu vidē jo). Kā pnes, kas ved uz dzī vojamo 2. stā vu, ir š auras un stā vas, 2 cilvē ki izklī st. nevar jā un sā kas klaustrofobija. Atseviš ķ a saruna par ē damistabu un ē dienu, par ē dienu kategoriski nevar nosaukt, tā das slampas vē l neesmu ē dis, vakariņ ā s auksti lē ti makaroni un nesaprotama desa, 1 tomā ts + 1 gurķ is. un tasi tē jas vai lē tu kompotu. Turklā t tas viss ir bezgaumī gi. . . Es saprotu, ka 35 UAH. tas ir lē ts, bet š ā du vakariņ u izmaksas arī nepā rsniedza 10 UAH. Kopumā to nevar nosaukt par ē dienu, cilvē ki gatavoja galvenokā rt paš i. Bija paziņ ojums neiet ē damzā lē peldkostī mos (labi), lai gan saimnieks nemitī gi dienu un nakti staigā ja ar basā m krū tī m š ortos un nez kā pē c varē ja staigā t pa vē deru, resnumu, sviedriem. Es domā ju, tas ir normā li. tas bija nelabums. Saimnieki ir nedraudzī gi, nekā du sveiki vai uz redzē š anos, tikai drū mas sejas. Pilnī gi nav teritorijas, neliels pagalms. nav lapenes, nekā . ē damzā lē , kur vakarā varē ja pasē dē t, saimnieki speciā li pagriež krē slus uzreiz pē c vakariņ ā m, lai neviens nesē ž . un cilvē ki sē ž pē c cipariem vai stingri pie numura uz krē sla. trī s dienas, kas man tur bija jā dzī vo, es neredzē ju cilvē kus, kuri bū tu apmierinā ti ar redzē tajā m istabā m, visi, kas ienā ca, bija nedaudz š okē ti. Esmu uz takas. dienā atrada lielisku lielisku bā zi Nika tuvumā , kur viņ š pā rcē lā s. Mazliet dā rgā ka istaba bet zeme un debesis kvalitā tē un servisā!! ! š eit istaba maksā ja 2 vietē jā s 400 UAH. Nike 600 UAH. pirmā rinda, viss moderni, jaunas mē beles, istaba 15 km. m sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Ļ oti draudzī gs personā ls. Bija jauki tur dzī vot. Garš ī gs ē diens! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Мини-отель «Лиманская 367а» находится в известном курортном поселке Затока Одесской области. Гостиница прекрасно подойдет для влюбленных пар и всех, кто выбирает пляжный отдых.

Pludmales apraksts Расстояние до моря около 100 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей принадлежности для барбекю. Приготовить блюда можно самостоятельно на полностью оборудованной кухне. Отель предоставляет 3-х разовое питание в столовой. Вода подается из артезианской скважины глубиной 143 м.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Telpu apraksts

Отель предлагает своим гостям комфортабельные номера.

Istabās

Кондиционер, телевизор, холодильник, кровать, кресло, шкаф, стол, сушилка для одежды, ванная комната. Есть номера с балконами и летней мебелью.

Adrese Лиманская 367а, пгт.Затока, Белгород-Днестровский р-н, Одесская область.
Tālruņi: +38 067 765 85 36 +38 067 765 15 38 +38 067 744 40 49 +38 097 137 01 37
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.