Levushka 2*– Atsauksmes

36
Novērtējums 6.010
№23 viesnīcas reitingā Zatoki
7.1 Numurs
5.6 apkalpošana
6.5 Tīrība
5.4 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss Levushka atrodas pirmajā līnijā jūras krastā, durvis vēra 2012. gada 10. jūnijā. Komplekss atrodas apgabalā "Solnechnaya" p.Zatoka.Vairāk →
аватар yana-dragon
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
gandrī z ē rta atraš anā s vieta. ja brauc ekskursijā ar autobusu, kas piestā j uz š osejas, jā dodas ar bagā ž u pa smilš u pagalmiem un jā kā pj pā ri dzelzceļ a sliedē m, kas ar koferiem nemaz nav ē rti. Automaš ī nai tā du problē mu nebū s. … Tomēr ▾ gandrī z ē rta atraš anā s vieta. ja brauc ekskursijā ar autobusu, kas piestā j uz š osejas, jā dodas ar bagā ž u pa smilš u pagalmiem un jā kā pj pā ri dzelzceļ a sliedē m, kas ar koferiem nemaz nav ē rti. Automaš ī nai tā du problē mu nebū s. vieta priecī ga prom no masu svinī bu vietā m - naktī kluss, bet tomē r balkonu labā k aiztaisī t, lai nedzirdē tu vilcienus. gaisa kondicionē tā js istabā . ja daudzu klientu wifi ir vā jš . bet pludmalē ! kopumā viesnī cai ir 2 punkti. parole bez maksas. jū ra tuvumā . tava pludmale! vairā k nekā pietiekami daudz vietas. smiltis ir tī ras. nav akmeņ u, tikai gliemež vā ki. sauļ oš anā s krē sli tiek apmaksā ti visu dienu. bā rs pludmalē , bet nedaudz dā rgs. sava ē damistaba. Ja vē laties, varat ē st uz vietas. uzkopš anu un gultas/dvieļ u nomaiņ u labā k pasū tī t. telpas ir tī ras. divguļ amā gulta, ē rta. ū dens vienmē r ir karsts! pā rsteidza kā pņ u un gaiteņ u tī rī š ana. istabenes skrubis ar putā m. ir 2 grā matu skapji, var ņ emt lī dzi lasī t. Bū tī bā viss fotoattē lā ir patiess. infrastruktū ra ir skaista) un š ū poles)) klusai ģ imenes atpū tai, tas arī viss!
аватар olgasenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies ar trim bē rniem vecumā no 7-8 gadiem un ļ oti iesaku Lyovushka ģ imenē m ar bē rniem. Dzī vojā m divistabu dzī voklī.3. stā vā . Cietie plusi: - piekļ uve pludmalei tieš i no viesnī cas (visas fotogrā fijas ir patiesas, viss ir kā uz vietas) - Istabas tī ras, viss pā rdomā ts, laba skaņ as izolā cija - elegants skats no balkona uz jū ru un plaš o pludmali (vienkā rš i ideā ls) - istabā : ledusskapis, tē jkanna, trauki, glā zes, drē bju ž ā vē tā js uz balkona, kondicionieris, TV - pludmale ir tī ra, sē nes, saulessargi atpū tniekiem bez maksas, brī vas vietas vienmē r pietika Ī paš i vē los atzī mē t personā la darbu, viņ i vienmē r mū s sagaidī ja, viesnī cas darbinieki labprā t atbildē ja uz visiem mū su lū gumiem un vienmē r bija gatavi palī dzē t gan ar padomu, gan ar darbiem. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar trim bē rniem vecumā no 7-8 gadiem un ļ oti iesaku Lyovushka ģ imenē m ar bē rniem. Dzī vojā m divistabu dzī voklī.3. stā vā .
Cietie plusi:
- piekļ uve pludmalei tieš i no viesnī cas (visas fotogrā fijas ir patiesas, viss ir kā uz vietas)
- Istabas tī ras, viss pā rdomā ts, laba skaņ as izolā cija
- elegants skats no balkona uz jū ru un plaš o pludmali (vienkā rš i ideā ls)
- istabā : ledusskapis, tē jkanna, trauki, glā zes, drē bju ž ā vē tā js uz balkona, kondicionieris, TV
- pludmale ir tī ra, sē nes, saulessargi atpū tniekiem bez maksas, brī vas vietas vienmē r pietika
Ī paš i vē los atzī mē t personā la darbu, viņ i vienmē r mū s sagaidī ja, viesnī cas darbinieki labprā t atbildē ja uz visiem mū su lū gumiem un vienmē r bija gatavi palī dzē t gan ar padomu, gan ar darbiem. Vadī tā ja Alla ir draudzī ga un uzmanī ga sieviete, ar viņ u vienmē r bija prieks komunicē t, vienmē r gatava palī dzē t. Tas mani ļ oti iepriecinā ja. Un visi pā rē jie darbinieki vienmē r smaidī ja, viegli komunicē ja. Asistente Galja ir brī niš ķ ī ga, pozitī va sieviete (mē s esam priecī gi par viņ u)
Teritorija ir apsargā ta, vē lu vakarā neviens netrokš ņ o, apsardze rū pē jas par atpū tnieku klusumu un komfortu, kas ir ļ oti svarī gi atvaļ inā jumā ar bē rniem. Var mierī gi gulē t ar atvē rtu balkonu klusumā (3 stā vā noteikti) Uz balkona durvī m moskī tu tī kli. Mums paveicā s, jo uz 10 atpū tas dienā m odu praktiski nebija, tie netraucē ja.
Vakarā var aiziet lī dz tirgum, veikaliem, kafejnī cā m, 10-15 minū tes nesteidzī gā tempā , ļ oti ē rti, tur var atrast arī izklaidi bē rniem.
Ja istabā s bū tu neliela virtuvī te, tad š ī bū tu ideā lā kā vieta)) Bet mē s ē dā m kafejnī cā un nekā das problē mas nejutā m.
Paldies, Ļ ovuš ka, par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem! ! ! ES iesaku!
аватар pechenkova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
augusta sā kumā atpū tā s viesnī cā "Levuš ka". viss vienkā rš i lieliski! tī ra telpa, laba visu darbinieku darba organizā cija, tī ra pludmale, skats no balkona - super !! ! Jums nav jā uztraucas par Levushka ē diena kvalitā ti! Porcijas lielas, bē rni ņ ē ma vienu uz diviem. … Tomēr ▾ augusta sā kumā atpū tā s viesnī cā "Levuš ka". viss vienkā rš i lieliski! tī ra telpa, laba visu darbinieku darba organizā cija, tī ra pludmale, skats no balkona - super !! ! Jums nav jā uztraucas par Levushka ē diena kvalitā ti! Porcijas lielas, bē rni ņ ē ma vienu uz diviem. Rakstu atsauksmi pē c gandrī z gada, bet atmiņ as par mū su ī so atvaļ inā jumu ir tā s patī kamā kā s. Milzī gs cilvē cisks PALDIES viesnī cas vadī bai Allas Grigorjevnas personā , ka ienā cā t mū su amatā . Atpū tas laikā mamma saslima un bijā m spiesti atgriezties mā jā s Baltkrievijā . Kad situā cija tika izskaidrota, mums tika atmaksā ta nauda par atlikuš ajā m dienā m pilnā apmē rā , nebija neapmierinā tī bas un nesapraš anā s. Liels paldies par dalī bu un, lai arī nelielu, bet brī niš ķ ī gu atpū tu.
аватар Bokara
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par atpū tu Levushka viesnī cā rakstu atsauksmi ar apbrī nu, jo š ovasar esmu ieradies jau otro reizi un, protams, ja bū tu slikti, mē s š eit nebū tu atgriezuš ies. Turklā t es nenā ktu š eit svinē t savu jubileju !!! ! . Viss, pilnī gi viss, kas mums patika. … Tomēr ▾ Par atpū tu Levushka viesnī cā rakstu atsauksmi ar apbrī nu, jo š ovasar esmu ieradies jau otro reizi un, protams, ja bū tu slikti, mē s š eit nebū tu atgriezuš ies. Turklā t es nenā ktu š eit svinē t savu jubileju !!! ! . Viss, pilnī gi viss, kas mums patika....varbū t tikai jū ra bija netī ra aļ ģ u dē ļ , bet tas neattiecas uz viesnī cu. Tā tad viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , ļ oti tuvu jū rai, numuriņ i tī ri, lieli, skaņ as izolā cija laba (tikai tualetē dzird, kā ū dens nolaiž as, bet tas netraucē ), gultas veļ a un dvieļ i ir jauni, svaigi. Tiesa, jā tī ra paš am, bet var arī reģ istratū rā palū gt, lai istabene to iztī ra, tač u mē s neapgrū tinā jā m. Uzturs. . - Es vispā r nesaprotu, kad cilvē ki sū dzas, ka ē dnī cā ir slikts ē diens....mans viedoklis ir daudz, garš ī gs, daž ā di! ! Š efpavā rs Maksims tika zvanī ts vairā kas reizes, lai personī gi izteiktu viņ am cieņ u par gardajā m vakariņ ā m!! ! Tas pats ir kafejnī cā , kas atrodas viesnī cas teritorijā - pē c pasū tī juma jebkurš kvalitatī vs un ļ oti ā tri pagatavots ē diens! ! Š efpavā ri Aleksandrs un Deniss ir tikai viņ u meistari!! ! Apkalpoš ana super! ! Tagad par pludmali. . . Nu vispā r ir pamatī gi apbrī nas vā rdi!! ! Pludmale ļ oti tī ra, mā jī ga un, galvenais, liela....sē nes, klā ja krē sli, bungalo, . lapenes. taciņ a gandrī z lī dz jū rai! ! Skaistums! ! Redzams, ka strā dā ja profesionā li dekoratori! Personā ls pieklā jī gs un uzmanī gs! Teritorijā ir rotaļ u laukumi, lapenes, sporta komplekss, futbola laukums, volejbola laukums, biljards, galda spē les, bibliotē ka. Vispā r, godī gi sakot, nezinu par ko sū dzē ties. . Pat gadsimta celtniecī ba aiz ž oga netraucē ja. . Š ķ iet, ka tur notiek darbs, kad brī vdienu sezona ir beigusies. Protams, gribē tos, lai tas drī z beigtos, citā di sabojā skatu. Vienī gā vē lē š anā s, lai bē rniem reizē m pieaicina animatoru un tad vispā r nebū s par ko sū dzē ties. Ja iespē jams, mē s ar prieku atgriezī simies sezonas beigā s septembra samta periodā , lai izbaudī tu lī dz nā kamajam gadam. Visiem viesnī cas darbiniekiem, administratoriem un ī paš niekiem Liels paldies, labklā jī bu, panā kumus, veiksmi, pateicī gus atpū tniekus un uz drī zu tikš anos!! ! !
Кафе-ресторан та территории отеля Отмечаем мой юбилей Просто ужин в кафе Пляж Отель Тоже ужин Море Вечер на море
аватар anetkazakova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies Levushka, jo viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , un protams palasiet atsauksmes. Uzreiz š ausmī gi sarū gtinā ti, kad viņ i tur nokļ uva. No personā la tikai apsargs bija laipns. Vienā viesnī cas pusē ir skaista jū ra, bet otrā. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies Levushka, jo viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , un protams palasiet atsauksmes. Uzreiz š ausmī gi sarū gtinā ti, kad viņ i tur nokļ uva. No personā la tikai apsargs bija laipns. Vienā viesnī cas pusē ir skaista jū ra, bet otrā...labā k neredzē t. Smirdī gi konteineri, ceļ š , dzelzceļ š , š ausmī ga kanalizā cijas smaka, aiz viesnī cas ž oga bū vlaukums.
Istaba nav slikta, ja vien, protams, neizmanto to tikai gulē š anai un duš ai. Numurs netika uzkopts visu uzturē š anā s laiku. Bet koridorā ir putotā js un putekļ u panna, ja vajag slaucī t) tē jkanna atrodas uz grī das, un gludeklis ir tikai otrajā stā vā .
Nolē mā m ē st ā rpus viesnī cas. Par tā du naudu, kā jau viesnī cā , kafejnī cā var paē st daudz labā k (gā jā m uz Č aiku, vakariņ ot devā mies tā lā k, tur interesantā kas kafejnī cas un ē dienkartes). Un tā lā k ir vairā k veikalu un cenas zemā kas nekā tuvā kajā veikalā . Kopumā , kā izrā dī jā s, ļ oti labs veikals un cenas veikalā tieš i aiz dzelzceļ a. Naudu arī labā k mainī t prom no viesnī cas. Vai pat darī t to Odesā .
Atpū tā mies ar bē rniem, viņ iem, izņ emot rotaļ u laukumu viesnī cas priekš ā un pludmalē , nekā cita nav. Ja jū s ejat pa ielu, jū s varat atrast minimā lu lī dzī bu ar bē rnu centru.
Bet viss nav tik slikti, it ī paš i, kad jū s atstā jat viesnī cu pludmales pusē ) Pludmale ir tī ra, jū ra ir tī ra, pludmalē ir neliels rotaļ u laukums. Visvairā k man patika tas, ka pludmalē bija maz cilvē ku. Wi-Fi uztver pat pludmalē .
Ļ evuš kā noteikti neatgriezī š os, esam jau apskatī juš i citu viesnī cu, arī pirmo piekrastes, tikai ar skaistu teritoriju, prom no š ī s smakas un tuvā k civilizā cijai.
аватар piatrova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca Levushka ir jauna, cieta, bez kukaiņ iem, tī ra, fotogrā fijas no interneta atspoguļ o tā s labā kā s puses. Par ē kas kvalitā ti sū dzī bu nav. Bet realitā tē no ziemeļ u logiem ar skatu uz pagalmu redzē siet bū vlaukumu un saimniecī bas ē kas un dzirdē siet atpū tnieku dū koņ u lī dz vē lam vakaram. … Tomēr ▾ Viesnī ca Levushka ir jauna, cieta, bez kukaiņ iem, tī ra, fotogrā fijas no interneta atspoguļ o tā s labā kā s puses. Par ē kas kvalitā ti sū dzī bu nav. Bet realitā tē no ziemeļ u logiem ar skatu uz pagalmu redzē siet bū vlaukumu un saimniecī bas ē kas un dzirdē siet atpū tnieku dū koņ u lī dz vē lam vakaram. Pie viesnī cas ieejas, tieš i blakus paviljoniem un š aš likam, jū s redzē siet milzī gu atkritumu tvertni, kas nez kā pē c novietota visredzamā kajā vietā , lai atpū tnieki tur izmestu atkritumus.
Dvieļ i, gultas veļ a un matrač i nav pirmais svaigums, nav skaidrs, cik mazgā un spē cī gi smarž o.
Ē diens ē dnī cā ir padomju, lai gan pati ē dnī ca ir tī ra ar tī riem traukiem un izpalī dzī giem viesmī ļ iem, kas klā j galdus un tī ra traukus pē c viesiem. Ē diens 2018. gadā maksā ja 12 USD vienai personai brokastī s un vakariņ ā s. Par š o naudu viņ i deva daudz ū deņ ainu graudaugu, kotletes, plā nas zupas, salā tus, kompotus un citus padomju virtuves atribū tus. Principā pietika ar kaut ko vē deru piepildī t, porcijas bija lielas, bet tī ra gaļ a un zivis bija retums un kvalitā te bija tik un tā . Augļ u nebija vispā r, tikai dā rzeņ u izcirtņ i un salā ti.
Piejū ras restorā ns Levushka ir vidē js un dā rgs. Mums tur garš oja tikai kebabi un sā tī gā pica. Zupas no viņ iem labā k neņ emt. Par atomcenu 110 grivnā m viņ i pā rlej ar sā lī tu gatavu ā tri pagatavojamo zupu no kastes un kā autora pieskā rienu pievieno 4 savus pelmeņ us. Grū ti pateikt, kur viņ i dabū gaļ u bā rbekjū un vistas gaļ ai, viņ i zvē r, ka tā ir svaiga, bet ne vienmē r kaut kas ir pamanā ms. Ne vienmē r tika pasniegts karsts, daž reiz tas bija acī mredzami uzsildī ts, un vienreiz tika pat dota sapuvusi un gandrī z auksta gaļ a, bet pā ris reizes bija svaigi kebabi. Vispā r cik tev paveicies, bet tā tas ir visā Zatokā .
Ņ emot vē rā to, ka restorā ni un kafejnī cas visā Zatokā ir ļ oti so-so, un ē dnī cas kopumā ir š ausmī gas, Levushka ē dnī ca un restorā ns nekā di nav ā rpus Zatokas ē dinā š anas. Nav saindē ts - jau labs.
Jū ra ir vidē ja. Diezgan biež i peldē ja liels daudzums dubļ u, aļ ģ u un medū zu. Var teikt, ka atkritumu ū denī nebija, tikai to, ko vē jš aiznesa pē c atpū tniekiem. Š ķ iet, ka visā Zatokā tā nav, bet ir arī sliktā ki varianti.
Pludmale salī dzinoš i tī ra, bez papī riem un atkritumiem. Jū lijā tū ristu nebija daudz. Pā rdevē ji, kas pā rdod saldumus, jū ras veltes, kukurū zu un dzē rienus, bija ļ oti nomā kta. Viņ u balsis skanē ja gandrī z bez pā rtraukuma, biež i vien ar vulgā riem reklā mas trikiem. Es gribē ju bū t klusumā un baudī t jū ru, un tad š os kliedzoš os vulgā ros tirgotā jus.
Bē rniem bā zē ir rotaļ u laukumi, pieklā jī gs apsargs, slē gts, iež ogots pagalms. Ir teniss, biljards, grila iekā rtas, lapenes. Istabā ir gaisa kondicionieris, ledusskapis (bez saldē tavas), bet gludeklis un tē jkanna ir atseviš ķ i uz visu grī du un stā v koridorā . Numuri tiek uzkopti tikai pē c pieprasī juma.
Administrā cija laipna, uzklausa komentā rus, cenš as izpatikt, bet apkalpoš ana ir padomju garā , proti, viss minimā li un pē c principa, un pē kš ņ i derē s. Bet, ja jū s sū dzaties, viņ i to ā tri izlabo.
Kopumā es domā ju, ka Levushka viesnī ca ir viens no labiem variantiem atpū tai Ukrainā , tač u joprojā m nav tā s naudas vē rta. Padomju š ķ idrā pā rtika, izmazgā ta gultas veļ a, matē ts matracis, viena tē jkanna visiem un paš attī rī š anā s tas ir dā rgi.
аватар pahlawa_
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viss, kas nav saistī ts ar apkalpoš anu – pa virsu. Lieliska atraš anā s vieta, paš ā jū ras krastā . Tī ra, kopta pludmale, fiksē ti lietussargi, pludmales bā rs. Jū s iegā dā jaties sauļ oš anā s krē slus no rī ta visai dienai. … Tomēr ▾ Viss, kas nav saistī ts ar apkalpoš anu – pa virsu. Lieliska atraš anā s vieta, paš ā jū ras krastā . Tī ra, kopta pludmale, fiksē ti lietussargi, pludmales bā rs. Jū s iegā dā jaties sauļ oš anā s krē slus no rī ta visai dienai.
Atpū tā mies 13 cilvē ku kompā nijā , ī rē jā m č etras istabas. Istabas plaš as, mē beles, veļ a laba. Garderobe gaitenī , nez kā pē c bez durvī m, tā tad visā s istabā s. Televizors mazs 22-24", ir kondicionieris, viss strā dā .
Mā jas uzkopš anas nav. Nepavisam. Zī me "lū dzu noņ emiet" neko nenozī mē . Reiz, aizbraukusi uz reģ istratū ru, atnā ca kalpone. Viņ a palaida mopu istabas centrā . Pludmale ir smilš aina, visur smiltis - grī da, gulta, vannas istaba. Dvieļ i un palagi netika mainī ti 10 dienas pat vienu reizi. Viņ i paš i slaucī ja un mazgā ja grī du. Tā kā istabas izmaksas ir vidē jā Eiropas lī menī , tas ir nepatī kami pā rsteidzoš i.
Reģ istratū rā ir viens seifs visiem, š ajā sakarā viss skaidrs, uzraksti kvī ti, nodod lietas, nekā du pā rmē rī bu.
Par pā rtiku. Pā rtikas izmaksas ir vidē jas. Paš ā ciematā par š ā du summu ir pieejama pusdienu ē dienkarte jebkurā restorā nā . Brokastis nav garš ī gas, iespē jams, tā pē c, ka tā s ir iekļ autas numura cenā . Ē dā m lapenē , ē diens iepriekš segts, nā c 9.00 - viss auksts. Tas ir sistē miski. Tē ja. . . Caurspī dī ga, gaiš i purpursarkana, satriecoš i salda auksta viela. Cik daudzi nelū dza, lai viesmī ļ i ieliet priekš ā tē ju, atnest tē jkannā – bezcerī gi.
Un tā lā k. Sē dvietas lapenē s nemitī gi mainā s, aizmirstot par to pastā stī t. Viņ i nonā ca pie sava galda – seš as porcijas č etru vietā . Mē s ē dā m savas porcijas - aizgā jā m, neviens no viesmī ļ iem nenā ca klā t, neteica, ka esam pā rstā dī ti vai kā ds ir pie mums iestā dī ts - nekas...
Lī dz atvaļ inā juma beigā m man apnika aukstā s vakariņ as, trī s cilvē ki atteicā s un prasī ja atmaksā t. Viņ i naudu neatdeva, apgalvojot, ka mū su dē ļ pazuda daž as mī tiskas vakariņ as, ka mē s nekur nesē dē jā m un nepā rvietojamies, ka mū su dē ļ ē diens bija jā izmet. Un sakiet paldies, ka mē s jums neieturē jā m š o naudu...Dī vaina un ā rkā rtī gi nepatī kama situā cija...
Diemž ē l cilvē ciskais faktors neļ ā va pilnī bā izbaudī t š ī s viesnī cas priekš rocī bas. Tajos ir viss, kas nepiecieš ams pilnvē rtī gai un ē rtai tū ristu izmitinā š anai, ar komunikā cijas kultū ru un apkalpoš anas kvalitā ti diemž ē l nepietiek.
аватар evgeniiliash
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atpū tusies viesnī cu kompleksā "Levushka". Izvē le krita uz š o viesnī cu pē c mana drauga Vitaļ ika no Hmeļ ņ ickas ieteikuma. Viņ iem tas ļ oti patika. Jā , un foto no viesnī cas netā lu no jū ras! Skats no balkona! Kad jautā ja, kur tu dosies? Uz jū ras!! ! ! Tā labad mē s pā rvaram simtiem kilometru ! ! ! Tiku cauri 31. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tusies viesnī cu kompleksā "Levushka". Izvē le krita uz š o viesnī cu pē c mana drauga Vitaļ ika no Hmeļ ņ ickas ieteikuma. Viņ iem tas ļ oti patika. Jā , un foto no viesnī cas netā lu no jū ras! Skats no balkona! Kad jautā ja, kur tu dosies? Uz jū ras!! ! ! Tā labad mē s pā rvaram simtiem kilometru ! ! ! Tiku cauri 31.07. 2017. Ļ oti uzmanī gs administrators Anatolijs, piedā vā ja nakš ņ oš anas iespē jas! Mē s izvē lē jā mies "suite" numuru ar skatu uz jū ru! Kamē r bijā m ceļ ā , mums piezvanī ja viesnī cas vadī tā ja Alla Grigorjevna un jautā ja, kā iet un vai ar mums viss ir kā rtī bā , ka istabiņ a gatava. Ceļ š no Obuhovas ilga 6.5 ​ ​ stundas ar pieturā m. Pē c navigatora teiktā , marš ruts tika vē rtē ts: Zatoka, Lazurnaya St. , 23. Un š eit mē s esam savā galamē rķ ī . Iebraucā m viesnī cā . Reģ istratū rā mū s sagaidī ja un sirsnī gi sagaidī ja. Mū s uzlika ciemiņ u "Levuš kas" rokassprā dzes un aizveda uz istabu. Dzī vojā m 219. Š is numurs atbilda viesnī cas mā jaslapā redzamajam video! Un te nu tā ir – jū ra! Brī niš ķ ī gs skats pa panorā mas logiem ar balkonu uz klusi plī vojoš o jū ru! Numurā ir pastā vī gs karstais ū dens, gaisa kondicionieris, neliels TFT televizors ar 70 satelī ta kanā liem. Vannas istabas tī ra veidne. Klusi strā dā ledusskapis, tualetes galdiņ š , skapji, galds, krē sli. Viss kā rtī gs un tī rs. Visā viesnī cā sienas ir apmestas ar "mizgrauzi". Koridoros stā vos ir gleznas, sienas lampa, elektriskā tē jkanna. Tehniskais personā ls savā amatā . Pē c izkrauš anas novietoju maš ī nu apsargā tajā viesnī cas stā vvietā . Cena 20 UAH/dienā . Stā vlaukumu uzrauga novē roš anas kameras. Mē s vienmē r bijā m ļ oti apmierinā ti ar š o notikumu saskaņ oš anu. Kad apmetā mies, devā mies uz pludmali. No viesnī cas iet koka balta taka. Tī ras "ķ emmē tas" smiltis. Gar viesnī cu ir promenā de ar ē nainā m nojumē m un dī vā niem. Plaš a smilš aina pludmale ar bezmaksas koka sē nē m no saules atpū tniekiem, sauļ oš anā s krē sls 20 UAH/dienā . Apsargs-glā bē js Jevgeņ ijs, novē lē ja jums patī kamu uzturē š anos. Pludmalē ir glā bš anas riņ ķ i ​ ​ un glā bē js. Tas ir ļ oti svarī gi! Nomazgā jies jū rā , iepretim viesnī cas ieejai vieta ar ū deni, kur nomazgā t smiltis no kā jā m. Blakus viesnī cai atrodas bungalo, klā ja krē sli ar dekoratī viem galdiem, bē rnu un sporta laukumi. Pludmale ir tī ra un labi organizē ta. Personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs. Ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi kafejnī cas un bā ra "Coral" š efpavā rs Olya. Ļ oti garš ī gs kapuč ī no, kā jau visi ē dieni. Izgatavots ar aizrautī bu un kvalitatī vā m svaigā m sastā vdaļ ā m. Darbojas koordinē ta komanda. 23-00 visi ir slē gti, lai neradī tu troksni atpū tniekiem. Ieeja viesnī cā no jū ras puses ir slē gta. Apsargi ir nakts sardzē . Istabā s ir skaņ as izolā cija, dzirdama tikai vannas istaba. Ē rti nokrist. Uz balkona durvī m ir moskī tu bā ri. Pamodos, grasī jos iet uz jū ru, gā ju nopeldē ties, atnā cu. Kad tu gribē ji. Lafa! Tehniskais personā ls vienmē r uztur tī rī bu. Uzturē š anā s cenā ir iekļ autas brokastis trim personā m. Sā kums 8:30, otrā maiņ a 9:30. Dvieļ i tika mainī ti pē c trim dienā m. Personā ls netī rī ja istabu. Nekad nav palicis izsalcis. Ir divi bā rbekjū . Bezmaksas izmantoš ana, lapenes. Ļ oti iesakā m ē st viesnī cā . Neiesaku: pica, kokteiļ i un bā rbekjū ekorestorā nā "Akkermanskaya rivviera", bū siet vī luš ies!!! ! ! Un, lai gan viesnī cā ir daudz bē rnu, nakš ņ oš ana notiek tā , lai neviens nevienam netraucē tu. Vestibilā ir sava bibliotē ka. Ekskursijas grafiks. Atseviš ķ s respekts un cieņ a administratoriem: Egoram un Anatolijam! Galda teniss un biljards 30 UAH/st. Liels paldies visiem par pā rē jo un jū su DARBU! Visi darbinieki cenš as likt mums atpū sties un atcerē ties mū su atvaļ inā jumu. Es daudz ceļ oju komandē jumos un dzī voju daž ā dā s viesnī cā s. Tā pē c es ļ oti iesaku visiem Zatokā viesnī cu "Levushka". Lī dz atkal satiksimies draugi! ! !
Вид с балкона
аватар kowkawara
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā atpū š amies katru gadu. Vienmē r bijā m ļ oti apmierinā ti, un š ogad kļ uva vē l labā k - parā dī jā s jaunas kafejnī cas, bungalo, sauļ oš anā s krē sli ar dekoratī viem galdiņ iem, rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū š amies katru gadu. Vienmē r bijā m ļ oti apmierinā ti, un š ogad kļ uva vē l labā k - parā dī jā s jaunas kafejnī cas, bungalo, sauļ oš anā s krē sli ar dekoratī viem galdiņ iem, rotaļ u laukums. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Pludmale tī ra, kopta. Personā ls draudzī gs un pieklā jī gs. Un lai gan viesnī cā ir daudz bē rnu, izmitinā š ana notiek tā , ka neviens nevienam netraucē . Liels paldies visiem par atpū tu. Uz tikš anos ! ! !
Пляж отеля Левушка Барноая стойка с ракушками в кафе Задний двор отеля с подсветками и декоративный ручейком
аватар helgaboroda
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ES KATRU GADU NO ATKLĀ Š ANAS ATPŪ TU LĒ VUŠ KĀ . KATRU GADU IR LABĀ K UN LABĀ K. Š OGAD TUR IR VIENKĀ RŠ I SKAISTS, TIEŠ I KRASTĀ ATVĒ RTAS DIVAS KAFIJAS, JAUNS ROTAĻ U LAUKUMS. IZCILS PĀ RTIKAS. UN PATS SVARĪ GAIS - JAUNI BUNGALO, SEALOCK LOUNGES JŪ RAS KRASTĀ . … Tomēr ▾ ES KATRU GADU NO ATKLĀ Š ANAS ATPŪ TU LĒ VUŠ KĀ . KATRU GADU IR LABĀ K UN LABĀ K. Š OGAD TUR IR VIENKĀ RŠ I SKAISTS, TIEŠ I KRASTĀ ATVĒ RTAS DIVAS KAFIJAS, JAUNS ROTAĻ U LAUKUMS. IZCILS PĀ RTIKAS. UN PATS SVARĪ GAIS - JAUNI BUNGALO, SEALOCK LOUNGES JŪ RAS KRASTĀ . JA ESI AR BĒ RNIEM – Š Ī IR LIELISKA VIETA. VIESNĪ CA ATRASTĀ S NO SKAĻ Ā M DISKOTĒ KĀ M
Parādīt vairāk »


iemiesojums tsp3007
Braucam uz septiņām dienām - no 24.07 līdz 31.07 esam divi pieaugušie un trīs bērni. Kāda istaba ir pieejama un cik tas maksā?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отельный комплекс Левушка расположен на первой линии на берегу моря, открылся двери 10 июня 2012 года. Комплекс находится в районе "Солнечная" п.Затока.

Viesnīcā
Bērniem
  • rotaļu laukums
Adrese Одесская обл., п.Затока, ул. Лазурная, 23
Tālruņi: +38 (097) 305-43-99
+38 (097) 826-23-93
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.