Favourite 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Zatokas Limansky rajonā (stacija Morskaya) un ir moderna 3 stāvu ēka, kas celta 2016. gadā. Tā piedāvā divvietīgus, trīsvietīgus un četrvietīgus numurus ar visām ērtībām. Pirmajā stāvā ir koplietošanas virtuve, kas aprīkota ar visu nepieciešamo pašapkalpošanās vajadzībām. Virtuvei pieguļ mājīga ēdamistaba. Netālu no viesnīcas atrodas liels universāls veikals, mazi pārtikas preču veikali un stendi. Viesnīca ir ieteicama gan pāriem, gan ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар irchat1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
VIESNĪ CA. Ir 15 istabas, trī s pirmajā stā vā , seš as otrajā un treš ajā . Ar maziem bē rniem ē rtā k iekā rtoties pirmajam. Pirmajā stā vā ir koplietoš anas virtuve un personā la telpa (veļ as maš ī nas, gludinā š ana utt. … Tomēr ▾ VIESNĪ CA. Ir 15 istabas, trī s pirmajā stā vā , seš as otrajā un treš ajā . Ar maziem bē rniem ē rtā k iekā rtoties pirmajam. Pirmajā stā vā ir koplietoš anas virtuve un personā la telpa (veļ as maš ī nas, gludinā š ana utt. ). Teritorija - visu telpu aizņ em ē ka, izņ emot divus galdiņ us zem lietussargiem pie ieejas viesnī cā . Balkonu nav, stā vā ir kopē ja terase. Viesnī ca atrodas pa dzelzceļ u lī dz pludmales zonai 120-150 metri. Blakus ir veikali un kafejnī cas.
Bezvadu internets. Divi rež ģ i, labs ā trums.
VIRTUVE. Apmē ram atvē rts no 07:00 lī dz 22:00. Ja ir mazi bē rni, nav iespē jams ne gatavot, ne uzsildī t, un pieauguš ie pē c pulksten 22.00 var vienkā rš i piesē st pie tē jas vai kafijas tases. Virtuve ir aprī kota ar visu nepiecieš amo.
NUMURS. "Luksusa č etrvietī ga istaba", diemž ē l telpa ir maza č etriem, maksimums divi kvadrā tmetri. 16 kv. m, ieskaitot vannas istabu ar duš u 2.5 kvadrā tmetru platī bā . m Visi viesnī cas numuri ir vienā da izmē ra, tikai atš ķ irī gi mē belē ti.
Izmitinot 4 cilvē kus, tiek radī ts diskomforts, un gaisa kondicionieris ir vē rsts uz papildu dī vā nu, kuram vajadzē tu bū t bē rniem. Vannasistabā nav ziepju, nē . Istabā s nav ne krē slu, ne pufu, jā turas uz gultā m. Tē jkannas un ierī ces nav atļ autas telpā s. Telpas ventilā cija - tikai vienas durvis ar logiem (franč u stilā ), nav durvju tī klu, kā rezultā tā veidojas odi.
JŪ RA. Tā pē c visi vē las tur nokļ ū t. Plaš a, skaista pludmales zona, pietiekami daudz vietas. Pludmalē tirgoņ i piedā vā daž ā dus gardumus, ir jū ras izklaides uz velkoņ iem. Mī nuss - pludmalē nav atkritumu, ģ ē rbtuvju, tualetes, bet tas ir vietē jā s administrā cijas, nevis viesnī cas rū pes.
PERSONĀ LS. Satikā m pieturā , atveda uz viesnī cu un uzreiz iekā rtojā s (07.30, istabiņ a brī va). Izbraucot piedā vā ja braukt uz izbraukš anas vietu.
Ļ oti atsaucī gi, brī niš ķ ī gi cilvē ki, bija patī kami parunā ties.
Vai mē s vē l ieradī simies š ajā viesnī cā ? Visticamā k ne. Ne tā pē c, ka mums nepatika, bet kopumā bija labi. Vienkā rš i vienmē r mainā m savu atraš anā s vietu, ir interesantā k un ir ar ko salī dzinā t.
Номер Кухня Общий вид Вход в отель Вид с террасы


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Отель расположен в Лиманском районе Затоки (ст. Морская) и представляет собой современное 3-этажное здание, построенное в 2016 году. К услугам гостей двух-, трех- и четырехместные номера со всеми удобствами. На первом этаже обустроена общая кухня, оборудованная всем необходимым для самостоятельного приготовления пищи. К кухне примыкает уютная столовая. Поблизости с отелем есть большой универсальный магазин, небольшие продуктовые магазины и торговые палатки. Отель рекомендуется как для пар, так и для семей с детьми.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Одессы составляет 47 км.
Pludmales apraksts Расстояние до морского пляжа – 150 м, а до берега Днестровского лимана – 100 м. Морское дно в этом районе пологое, с мелким песком.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса, барбекю-зона.

  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

Всего в отеле 16 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, холодильник, шкаф, душ.

Adrese Затока, Лиманский район, ст. Морская, участок №361а
Tālruņi: +38 (050) 10-12-888 +38 (067) 12-21-222 +38 (093) 08-01-888
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.