Edem 3*– Atsauksmes

49
Novērtējums 6.610
№13 viesnīcas reitingā Zatoki
7.1 Numurs
6.7 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.7 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss "Edem" atrodas pie Melnās jūras (Zatokas ciems).Vairāk →
аватар _246748
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmais, kas piesaistī ja mū su uzmanī bu, bija milzī gā zaļ ā zona un iespē ja dzī vot mā jā s ar savu verandu. Un, protams, serviss, ko piedā vā viesnī ca, zviedru lī nija ar pā rsteidzoš i gardiem ē dieniem. Ē denei ir sava aka, tā pē c mē s varam teikt, ka mē s saņ ē mā m ā rstē š anu arī par pā rē jo) Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , apmē ram 5 minū tes nesteidzī gas pastaigas. … Tomēr ▾ Pirmais, kas piesaistī ja mū su uzmanī bu, bija milzī gā zaļ ā zona un iespē ja dzī vot mā jā s ar savu verandu. Un, protams, serviss, ko piedā vā viesnī ca, zviedru lī nija ar pā rsteidzoš i gardiem ē dieniem. Ē denei ir sava aka, tā pē c mē s varam teikt, ka mē s saņ ē mā m ā rstē š anu arī par pā rē jo)
Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , apmē ram 5 minū tes nesteidzī gas pastaigas. Un jū s vienmē r varat sē dē t pie mā jī gā baseina. Kā es ilgojos atgriezties mū su Ē denē !
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mums š ī viesnī ca ī sti nepatika. Nebijā m apmierinā ti ar apkalpoš anu un ē dienu š ajā viesnī cā . Bet kas attiecas uz teritoriju un paš u istabu - š eit viss ir kā rtī bā . Un jū ra un pludmale ir labas. … Tomēr ▾ Mums š ī viesnī ca ī sti nepatika. Nebijā m apmierinā ti ar apkalpoš anu un ē dienu š ajā viesnī cā . Bet kas attiecas uz teritoriju un paš u istabu - š eit viss ir kā rtī bā . Un jū ra un pludmale ir labas.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Edem viesnī cu izvē lē jos tī ri intuitī vi, man patika atsauksmes un ar izvē li nekļ ū dī jos. Man viesnī cā patika gandrī z viss, sā kot no teritorijas lī dz apkalpoš anai. Viesnī ca ir labi aprī kota un tī ra teritorija. … Tomēr ▾ Edem viesnī cu izvē lē jos tī ri intuitī vi, man patika atsauksmes un ar izvē li nekļ ū dī jos.
Man viesnī cā patika gandrī z viss, sā kot no teritorijas lī dz apkalpoš anai.
Viesnī ca ir labi aprī kota un tī ra teritorija. Netā lu no viesnī cas atrodas nelieli mā jī gi restorā ni un veikali, kuros ir patī kami pavadī t siltus vakarus.
Pati istaba bija ļ oti gaiš a un plaš a. Bija prieks tajā bū t. Atseviš ķ i es gribu atzī mē t ē rtā s gultas un vienmē r svaigu veļ u, uz kuras bija patī kami gulē t. Nekā dus trū kumus ne istabā , ne apkalpoš anā sev neatradu. Personā ls bija uzmanī gs un izpalī dzī gs, un brokastis bija garš ī gas.
Vienī gais negatī vais, ko vē los atzī mē t, ir privā tas pludmales trū kums uz vietas. Man bija jā dodas uz kopī gu pludmali, bet tā izrā dī jā s diezgan pā rpildī ta, bet man tas nepatī k.
Bet kopumā ar uzturē š anos Edem viesnī cā biju apmierinā ta. Man ļ oti patika kvalitatī vs serviss un vienmē r smaidī gais personā ls.
аватар droplet
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s 4 dienas kopā ar ģ imeni un draugiem š ajā viesnī cā ! Viesnī cā ieradā mies ap 11.00, uzreiz iekā rtojā mies, dzī vojā m 2. nama piektajā stā vā . Istaba ir tī ra, plaš a un ē rta. Tī rī ja katru dienu, istabā bija viss nepiecieš amais (seifs, TV, ledusskapis, kondicionieris, karstais ū dens, trū ka tikai tē jkanna, jo biju ar mazuli, bet vestibilā ir dzesē tā js ar karstu/aukstu ū deni ). … Tomēr ▾ Uzturē jā s 4 dienas kopā ar ģ imeni un draugiem š ajā viesnī cā ! Viesnī cā ieradā mies ap 11.00, uzreiz iekā rtojā mies, dzī vojā m 2. nama piektajā stā vā . Istaba ir tī ra, plaš a un ē rta. Tī rī ja katru dienu, istabā bija viss nepiecieš amais (seifs, TV, ledusskapis, kondicionieris, karstais ū dens, trū ka tikai tē jkanna, jo biju ar mazuli, bet vestibilā ir dzesē tā js ar karstu/aukstu ū deni ). Ē dā m restorā nā uz vietas, ē diens bija diezgan garš ī gs un daudzveidī gs, brokastis (zviedru galds) bija iekļ autas uzturē š anā s cenā (varu teikt, ka diezgan labas gan vieglu brokastu cienī tā jiem, gan sā tī gu (bija vistas gaļ a, un desas, un desa un kartupeļ i, un makaroni) Bufete par 130 UAH ir pieejama arī pusdienā s un vakariņ ā s. . . Lai gan mums nebija ļ oti ierobež ots budž ets, bet pē c pā ris dienā m sapratu, ka tas man der ar mazs bē rns vairā k nekā pasū tī t ē dienus no restorā na. Paš ā restorā nā cenas ir vidē jas, kā jau Zatokai un Kijevai ē diens diezgan garš ī gs, porcijas lielas. Teritorija liela - tas ir pluss, bet nav pludmales - tas ir mī nuss (bijā m brī vdienā s, bija daudz cilvē ku), bet teritorijā ir divi mazi baseini. Pludmalē jums tiks pieš ķ irti bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Kopumā es biju apmierinā ts, tā pat kā Zatoka, un varu droš i ieteikt jums š o viesnī cu ! ! !
аватар olkisua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu tur jau 4. gadu pē c kā rtas. Istabas labas - pagā juš ogad bija superior, š ogad paņ ē ma suite otrajā korpusā (labā k ņ emt istabas sā kot no 2 stā va, jo pirmajā suite nav balkona, ar maziem logiem un zemu griesti). Labi darī tas kalpones, viņ as cenš as! Pludmalē sauļ oš anā s krē sli tiek nodroš inā ti bez maksas, bet sezonas uzplaukumā tiem, kas vē las gulē t tuvā k ū denim, tie jā ņ em agri. … Tomēr ▾ Esmu tur jau 4. gadu pē c kā rtas. Istabas labas - pagā juš ogad bija superior, š ogad paņ ē ma suite otrajā korpusā (labā k ņ emt istabas sā kot no 2 stā va, jo pirmajā suite nav balkona, ar maziem logiem un zemu griesti). Labi darī tas kalpones, viņ as cenš as!
Pludmalē sauļ oš anā s krē sli tiek nodroš inā ti bez maksas, bet sezonas uzplaukumā tiem, kas vē las gulē t tuvā k ū denim, tie jā ņ em agri. Liels lietussargs maksā.50 UAH, mazs 25
Ē dienu bufete:
brokastis ir iekļ autas cenā , pā rē jais par naudu, bet arī bufete. Ē diens garš ī gs, bet vienmuļ š . Pā rsvarā kartupeļ i un kaut kā da putra, vista un kotletes, kā postu salā ti pastā vī gi 3x dienā . mū su uzturē š anā s nedē ļ ā cepta skumbrija tika izdalī ta 2 reizes.
Deserti arī š ogad neizdevā s: no rī ta pā rsvarā smilš u kū kas cepumi un vakarā bulciņ as, daž kā rt taisī ja kū ciņ as un cepumus.
Spa: lielisks personā ls, ī paš s paldies Stepanam!!! !
Reģ istratū ra: te š ogad pilnī gs trekns MINUSS. Man nā cā s saskarties ar administratori Viktoriju. Reģ istrē joties viņ a ilgi nevarē ja atrast mū su maksā jumu, kad izrā dī jā s, ka viņ a maksā par arodbiedrī bu, viņ a teica: "Jū s man uzrunā jā t nepareizi" un uzmeta tā du seju, it kā mē s bū tu treš ā s š ķ iras cilvē ki. Papildus gultas veļ a tika iegū ta pē c 2 izsaukumiem uz reģ istratū ru un brauciena turp (istabenes vē lā k teica, ka nav informē tas par papildu komplektiem, un tas ir administratores uzdevums). Ī sā k sakot, Viktorija visas problē mas atrisinā ja ar tā du skatienu, it kā mē s bū tu viņ ai parā dā . Pā rē jiem puiš iem reģ istratū rā patī k nekas. Lū dzu, atvediet atpakaļ tā s draudzī gā s meitenes, kas tur sē dē ja iepriekš ē jos gados!! ! !
аватар VitulkaD
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iepriekš ē jos gados atpū š oties Zatokā jū lija beigā s augusta sā kumā - jū ra bija netī ra, BET! Š ogad mums paveicā s dubultā , pirmkā rt - ar viesnī cu, otrkā rt - ar jū ru, tā bija pā rsteidzoš i tī ra! Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma un nezaudē ja! Atpū ties "mazais" uzņ ē mums? 9 cilvē ki. … Tomēr ▾ Iepriekš ē jos gados atpū š oties Zatokā jū lija beigā s augusta sā kumā - jū ra bija netī ra, BET! Š ogad mums paveicā s dubultā , pirmkā rt - ar viesnī cu, otrkā rt - ar jū ru, tā bija pā rsteidzoš i tī ra!
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma un nezaudē ja! Atpū ties "mazais" uzņ ē mums? 9 cilvē ki.
Pasū tī jā m 3-vietī gu istabiņ u ģ imenei - superior, centrā lajā ē kā . Jauka istabiņ a, viss tī rs, liela vannasistaba ar vannu, fē ns, kondicionieris, TV, lodž ija, seifs. Istabu uzkopš ana un dvieļ u maiņ a katru dienu. Reģ istratū rā administratori un apkalpotā ji lielā koties ir vē rī gi un draudzī gi!
Ē dinā š ana restorā nā "Noasa š ķ irsts", papildus paņ ē ma vakariņ as, jo numura cenā ir iekļ autas brokastis - bufete. Ē dienkarte ir daž ā da, katru dienu, daudz ē dienu, katrai gaumei, viss ir ļ oti garš ī gs. Desertiem atseviš ķ i - cieņ u! Vī ram dzimš anas dienā pasū tī jā m restorā nā - Tandoor ē dienkarti, nu ļ oooti garš ī gi, iesaku! Paldies š efpavā riem un viesmī ļ iem!
Pludmale atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas, pludmale ir koplietoš anas, dvieļ i tiek nodroš inā ti viesnī cā bez maksas (par droš ī bas naudu), sauļ oš anā s krē sli pludmalē un pie baseina, bez maksas.
Viesnī ca "Edem" - relaksē još ai ģ imenes atpū tai, izklaidei - diskotē kas, š ū poles, karuseļ i un citi - devā s uz krastmalu.
Vispā r 7 dienas paskrē ja nemanot, prom negribē jā s! Izbraucā m no mā jā m iedeguš i, atpū tuš ies un lieliskā noskaņ ojumā ! Iespaidi ļ oti patī kami) Iesakā m!
аватар ln1ln1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Naktī apmetā s spontā ni. Kā pē c izvē lē jos tieš i š o viesnī cu ir tas, ka 2016. gadā viņ i arī iekā rtojā s spontā ni un pa nakti, visu izdarī ja pieklā jī gi, ļ oti ā tri iekā rtojā s un viss bija ok. … Tomēr ▾ Naktī apmetā s spontā ni. Kā pē c izvē lē jos tieš i š o viesnī cu ir tas, ka 2016. gadā viņ i arī iekā rtojā s spontā ni un pa nakti, visu izdarī ja pieklā jī gi, ļ oti ā tri iekā rtojā s un viss bija ok.
Mē s nolē mā m atkā rtot. Mē rķ is bija trī s dienas ļ oti mierī gi pavadī t labā istabā lielas bā zes teritorijā .
Neveiksmes sā kā s ar telefona zvanu. Nu, es domā ju, labi, likā s, nakts ir viena un tā pati...lai gan tas nav attaisnojums diennakts galdam. Nē , neš ķ ita. Meitene reģ istratū rā runā ja tā , it kā viņ ai bū tu ļ oti grū ti. Pieklā jī gi viņ a centā s pievē rst uzmanī bu sarunas tonim - sarunu biedrs pat nesaprata, ka kaut kas nav kā rtī bā : "Nē , nu, es atradu numuru. . . "
Jo tā da komunikā cija-attiecī bas nav pieņ emamas, nolē mā m palikt nevis trī s dienas uz vienu (pamainī t bā zi pirms pusdienā m, kas beigu beigā s tika veiksmī gi paveikts, brauciena mē rķ is sasniegts)
Sā kumā biju sarū gtinā ts, jo no pā rē jiem 2016. gadā bija ā rkā rtī gi pozitī vi iespaidi, tač u š aubas tika kliedē tas un viņ i pat uzskatī ja š o situā ciju par "plusu" pē c izieš anas brokastī s:
- "restorā nā " smarž o pē c novecojuš iem ē dieniem, vienī gais iespē jamais veids ir než ņ augt - sē dē t uz ielas, karstumā ;
- naktī lija stiprs lietus un iela, pa kuru bija jā dodas uz jū ru, pā rvē rtā s paš ā jū rā . Tikai netī ri un ar maš ī nā m sastrē gumos.
Rezultā tā ļ oti labi, ka nebija priekš apmaksu, kas ļ ā va situā ciju ā tri labot.
аватар ilya777v
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas Zatokas 3. lī nijā . Bet tieš ā m cik daudz no tā Zatoka) treš ā lī nija ir tikai š ķ ē rsot ceļ u un jau pludmale! Starp citu, pieplū dums tagad izskatā s labi! Viesnī ca ir vienkā rš i apmierinā ta, iespē jams, viena no labā kajā m, kurā biju. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Zatokas 3. lī nijā . Bet tieš ā m cik daudz no tā Zatoka) treš ā lī nija ir tikai š ķ ē rsot ceļ u un jau pludmale! Starp citu, pieplū dums tagad izskatā s labi! Viesnī ca ir vienkā rš i apmierinā ta, iespē jams, viena no labā kajā m, kurā biju. Kondicionieris numuros, brokastis ir iekļ autas bufetes cenā . Restorā ns uz vietas ar garš ī giem ē dieniem. Bē rniem ir kur klī st! Un bezmaksas autostā vvieta, ja kā ds plā no auto lī cī , es noteikti iesaku, mē s atgriezī simies Eden, gaidiet))
Отель
аватар __20948
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies Ē denē.2017. gada jū lijā mū su romantisko attiecī bu rī tausmā!!! ! ! Patika viss! ! ! Teritorija, serviss, mā jī gs restorā ns ar virtuvi. Kad tika lemts jautā jums par Jaunā gada svinē š anu, viņ i nolē ma pavadī t un svinē t gadu, kur tas bija labi vasarā . … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies Ē denē.2017. gada jū lijā mū su romantisko attiecī bu rī tausmā!!! ! ! Patika viss! ! ! Teritorija, serviss, mā jī gs restorā ns ar virtuvi. Kad tika lemts jautā jums par Jaunā gada svinē š anu, viņ i nolē ma pavadī t un svinē t gadu, kur tas bija labi vasarā . Bijā m gandarī ti par patī kamo Jaungada atmosfē ru, programmu un viesmī lī go personā lu! Pavasarī , vasarā , rudenī , ziemā ar nepacietī bu gaidu satikš anos ar Ē deni! ! ! Ziemassvē tku vecī tis
аватар o.dudutsa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
10 dienas "atpū tā s" tā saucamajā "paradī zes dā rzā ". Ko es varu teikt. Pirmo un pē dē jo reizi! Es sā kš u pirmais. Ieradā s 07.08. 17 ap 15:00. Reģ istratū rā uzreiz uzzinā ja, ka cena vē stulē , kas apstiprina rezervā ciju un faktisko lī gumu, atš ķ iras par summu pusdienā s un vakariņ ā s. … Tomēr ▾ 10 dienas "atpū tā s" tā saucamajā "paradī zes dā rzā ". Ko es varu teikt. Pirmo un pē dē jo reizi! Es sā kš u pirmais. Ieradā s 07.08. 17 ap 15:00. Reģ istratū rā uzreiz uzzinā ja, ka cena vē stulē , kas apstiprina rezervā ciju un faktisko lī gumu, atš ķ iras par summu pusdienā s un vakariņ ā s. Tas ir vē stulē , kas datē ta ar 15.04. 17 summa ar pusdienā m un vakariņ ā m ir 18150, un reģ istratū rā teica, ka pusdienas un vakariņ as nav iekļ autas š ajā summā un ir jā maksā atseviš ķ i! Neprā tī gi nepaņ ē mu vē stules kopiju, tā pē c neko nevarē ju pierā dī t! Man bija jā maksā papildus. Istaba uzreiz tika aizņ emta. "Superior" numurs №324. Istaba ar skatu uz purvu un tehnisko pagalmu (sī kumi), pie istabas ir nezinā mas durvis, kur (visticamā k a/s, jo aiz tā m vē jš pū ta tā , ka istabā ir mazliet š ausmī gi! ) Telpa ir plaš a, skaistas, normā las gultas, pā rē jā s mē beles ir vai nu Noas laiks vai dzelzs! Uzreiz izrā dī jā s, ka treš ā apakš veļ as komplekta nav, un pie vannas ir slapjš un netī rs dvielis!
(Ko nevar pilnī bā noņ emt no pulksten 12 lī dz 15? )
Uz jautā jumu, kur treš ais apakš veļ as komplekts dzirdē ja atbildi, ka cipars ir divi un viņ i nezinā ja, vai tas bū s treš ais). Skapis ir milzī gs! Bet tā plauktiem ir lī dzī bas vai smaida forma! Bet neuztraucieties! Ja plaukts saplī st, tavas lietas nekritī s! (Viņ iem ir diezgan pieklā jī ga lipī gu netī rumu bumbiņ a (no duci mitro salveš u tika notī rī tas)) jaunu neliks! Jū ra! Viņ i raksta jū rai un saka, ka tā ir ļ oti tuvu! tik tī ri! Maigi sakot, nav taisnī ba! Netī rumi vairā kā s kā rtā s! Divus gadus neviens to netī rī ja!
Piekrī tu, viesnī cas darbinieki nepamanī ja, tad mē s visi, kas atnā cā m atpū sties! Bet vietnē vā rds tī rs pludmales aprakstā ir lieks! Apskatā mi onkuļ a Panteleimona sauļ oš anā s krē sli, apskatā ms lietussargs par 50 UAH, reģ istratū rā var ieķ ī lā t pludmales dvieļ us par 200 UAH! Un pats interesantā kais! Pludmalē nav ģ ē rbtuves vai tualetes! Respektī vi, ja kaut ko pieradinā si, ceļ š uz istabu bū s vē l ī sā ks! Nu, pē dē jā diena!
Pē c slikti izgulē tā nakts ū dens ū denstornī rū ca visu nakti! No rī ta pamodos, nomazgā jos, un ū dens bija pazudis! Atnā cu uz reģ istratū ru ap 7 no rī ta, jautā ju jaunietim, kad viņ š parā dī sies, bet izrā dī jā s, ka viņ š nesaprot, par ko ir runa? Izrā dā s, ka troksnis ū denstornī , neviens no darbiniekiem, kas dzī vo tuvumā , neinteresē ! Un lī dz pulksten 7 ū dens trū kums neinteresē ja nevienu no darbiniekiem (pat restorā nu! Un 8os dodiet viņ iem brokastis! Lū k, tā di svē tki Ē denes dā rzā ! Var tikai pateikties droš ī bai (respect! )
normā li cilvē ki dara savu darbu) un restorā ns: ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, personā ls saprā tī gs (ar daž iem izņ ē mumiem aukstā karkade) karkades vietā (ko starp citu nodroš ina Jū su ē dienkarte), tomē r saņ ē mā m karkā di un a lekcija par tā garš u un ā rstnieciskajā m ī paš ī bā m). Atpū ties paradī zē - vairā k negribu!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums andrienko6
‹ Viesnīca Edem 3*
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Гостиничный комплекс «Эдем» находится на берегу Черного моря (пгт. Затока).

Atrašanās vieta В 50 км от Одессы.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан «Ноев ковчег» на 150 мест с открытой террасой, открытый и закрытый бассейн с гидромассажем, технически оборудованный конференц-зал на 120 чел, СПА-салон, оздоровительный центр, детская площадка, детская комната.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts  FREE 
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Дети от 1 до 5 лет бесплатно (дополнительное место не предоставляется); от 2 до 5 лет – доплата за питание; от 5 до 10 лет стоимость дополнительного места с 18% скидкой.
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports SPA-центр, аромакомната, соляная комната, волейбольная площадка, финская сауна с закрытым 13-ти метровым бассейном с подогревом, элементами гидромассажа и водопадом, бильярдный зал.
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

94 номера в трех корпусах отеля и 38 коттеджах. Общая вместимость до 400 человек.

Istabās

Кондиционер, холодильник, TV на 60 каналов, сейф, санузел с ванной или душевой кабиной; горячая вода – круглосуточно.

Adrese 67772, Одесская область, Белгород-Днестровский район, пгт. Затока, ул. Озерная 12а (курортный район Центральный»)
Tālruņi: +38 (097) 367 55 55
+38 (063) 367 55 55
+38 (067) 575-35-54
+38 (050) 363-59-96
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.