VIP-sruby 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
V.I.P klases guļbūves 200 kv.m platībā, priežu meža malā, klusā, ekoloģiski tīrā vietā, prom no pilsētas sastrēgumiem, burzmas, 25 km. no Obolonas (Vyshgorodsky rajons, Vyshaya Dubechnya ciems). Guļbaļķu mājiņas ir būvētas no augstas kvalitātes Aizkarpatu noapaļotiem skujkoku kokmateriāliem.Vairāk →
аватар Ann_Paliy
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es vē los dalī ties ar savā m emocijā m, ko radī jis uzturē š anā s koka guļ baļ ķ u mā jiņ ā s Vysshaya Dubechnya (Vyshgorod) netā lu no Kijevas. Mums ar ģ imeni ļ oti patī k doties pie dabas, uz mež u. Nevis kā dā pilsē tas parkā , kur suņ i sū da. … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties ar savā m emocijā m, ko radī jis uzturē š anā s koka guļ baļ ķ u mā jiņ ā s Vysshaya Dubechnya (Vyshgorod) netā lu no Kijevas.
Mums ar ģ imeni ļ oti patī k doties pie dabas, uz mež u. Nevis kā dā pilsē tas parkā , kur suņ i sū da. Un tā pa ī stam: skujas sprakš ķ ē ja zem kā jā m, tā ka bija svaigs mež a gaiss. Š o vietu atradā m internetā jau iepriekš (apmē ram mē nesi) pirms maija brī vdienā m. Pē c pā ris dienā m viņ i zvanī ja, lai rezervē tu draugiem otru mā ju – tā jau bija aizņ emta. Secinā jums: jums viss jā dara laikā . Pirms svē tkiem visas labā s vietas ā tri izpā rdotas.
Neskatoties uz skaļ o nosaukumu Dubechnya, ozolus š eit neatradā m, tikai priedes. Bet kas! Vietnē , tieš i pie mā jas, priedes divos apkā rtmē ros ir milzī gas. Arī mā jas ir vienkā rš i jaukas, ļ oti plaš as un gaiš as. Nevis bū diņ as uz vistu kā jiņ ā m, kas parasti sastopamas atpū tas centros, bet gan pilnvē rtī gas koka mā jiņ as 3-4 ģ imenē m. Ļ oti apmierinā ta ar divu atseviš ķ u vannas istabu un virtuves klā tbū tni. Uz tā nav plī ts, bet ir mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, elektriskā tē jkanna. Paņ ē mā m lī dzi bā rbekjū (galu galā maija brī vdienas! ), Dā rzeņ us, vieglas uzkodas un lieliski pavadā m laiku (jā , pie mā jas ir arī bā rbekjū ).
Tvaicē jā s pirtī (iekļ autas cenā ). Pirts nav ī paš i liela, optimā li - č etri cilvē ki vienā pieejā . Tā pē c pacē lā s divā s piegā jienos. Pirts ir apš ū ta vai nu ar alksni, vai ar kā du ļ oti patī kami smarž ī gu koku. Un tvaiks bija mē reni karsts. Administrators Jurijs (starp citu, ī paš s paldies par pozitī vo noskaņ ojumu un apkalpoš anu) mums uzdā vinā ja brī niš ķ ī gas bē rzu slotas.
Tikai pirms nedē ļ as viņ i palaida baseinu, kura izmē ri ir aptuveni 3 x 8 metri, ar reverso strū klu vai kā to sauc, lai peldē tu pret straumi (skat. fotoattē lu).
Man ļ oti patika, ka viss tika darī ts vienā stilā . Mā jas un lapenes ir no koka apaļ kokiem, celiņ i no apaļ iem celmiem, arī ž ogs koka, bet starp mā jā m - no niedrē m. Kopumā viss ir ļ oti stilī gi un skaisti.
Ļ oti patika, ka mā jas pieguļ mež am, pa kuru var ilgi staigā t. Kopumā , ja jums ir pā ris brī vas dienas, ar kurā m nepietiek garam ceļ ojumam, tad tā s var lietderī gi pavadī t š ajā vietā .
Бассейн возле сруба в В. Дубечне


iemiesojums khelen_home
sveiki pasaki cik maksās diennaktī 2* VIP guļbūve ar pirti, ja īrēsi Vecgada vakarā...paldies
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vipsrub
‹ Viesnīca VIP-sruby 2*

Коттеджи-срубы V.I.P-класса площадью 200 кв.м., на опушке соснового леса, в тихом, экологически чистом месте, вдали от городских пробок, шума и суеты, 25 км. от Оболони (Вышгородский район, с. Высшая Дубечня). Срубы построены из высококачественного закарпатского оцилиндрованного бруса хвойных пород.

Viesnīcā

Просторная светлая гостиная, кухня-студио, четыре спальни, два санузла, с душевыми кабинами, ваннами, биде. Финская сауна.
Участки вокруг срубов закрыты от постороннего глаза. Возле каждого дома есть просторная беседка и мангал.

Telpu apraksts

Большая гостиная, кухня-студио, четыре спальни, два санузла, с душевыми кабинами, ваннами, биде.

Istabās

Мебель, спутниковое ТВ, плазменные телевизоры, бытовая техника, посуда, постельное белье.

Adrese Киевская область, Вышгородский р-н, с. Высшая Дубечня, ул.Комсомольская 37/12
Tālruņi: +38 (066) 060 07 53
Tīmekļa vietne: VIP-sruby
FAQ